188Channel

標題: SP 的迷思 [打印本頁]

作者: zzzasd    時間: 2021-2-27 10:50     標題: SP 的迷思

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 失常少女    時間: 2021-2-27 11:03

Sp開頭都會密傾....唔傾過又點會有feel 呢.....女人角度以feel 行先
作者: 幪面超人    時間: 2021-2-27 11:35

啲女人係咁,佢永遠主動,佢唔荒無男人,分分鐘佢同時間俾四,五十個以上男人圍住,佢block咗你唔需要任何理由,傾兩句就話妳唔啱佢,打你點真誠都無用,衰咗都唔知衰乜。
有好多師兄都口甜吞滑,食女高手,啲女易俾佢地冧到,所以越多女嘅就越易食到女。等如有錢人越易搵錢。無嘅就想開個頭都難。
作者: 若比鄰    時間: 2021-2-27 12:02

我都想知... SP關係是否只有SEX,其他生活或個人嘅話題等係禁忌

想知下實際有SP嘅人,你哋同嗰位對手,平時係咪唔會有聯絡?一開msg就係約時間地點?

作者: zzzasd    時間: 2021-2-27 12:18

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-2-27 11:03 發表 查看引用來源
Sp開頭都會密傾....唔傾過又點會有feel 呢.....女人角度以feel 行先
師姐講得啱,係女人真係講feel,係唔知點解佢又會突然無咗feel
作者: zzzasd    時間: 2021-2-27 12:20

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-2-27 11:35 發表 查看引用來源
啲女人係咁,佢永遠主動,佢唔荒無男人,分分鐘佢同時間俾四,五十個以上男人圍住,佢block咗你唔需要任何理由,傾兩句就話妳唔啱佢,打你點真誠都無用,衰咗都唔知衰乜。
有好多師兄都口甜吞滑,食女高手,啲女易俾佢地冧到,所以越多女嘅 ...
肯俾人氹嗰種女仔其實會唔會已經唔係SP關係,而係SL?
作者: 幪面超人    時間: 2021-2-27 12:38

邊有人唔鍾意人冧佢吖,如果依你咁講SP只得性,第一日就開波啦!
若真係得性,仲講乜嘢feel啫,一需要就call出黎兩件架餐互撼,使乜理佢邊個。
引用:
原帖由 zzzasd 於 2021-2-27 12:20 發表 查看引用來源

肯俾人氹嗰種女仔其實會唔會已經唔係SP關係,而係SL?

作者: 紋風下次狼    時間: 2021-2-27 14:24

對方講明揾SP,sexy only
你仲嘆慢板,玩關心
作者: zzzasd    時間: 2021-2-27 15:15     標題: 回覆 8# 紋風下次狼 的帖子

我經驗少,以前一直係識啲會傾計嘅人
講多少少,嗰女仔講咗話要10日後先有時間出嚟,咁我見仲有成咁多日,咪間中問候下,當搵少少話題傾咁啫

可能搵SP嘅人係咪真係怕黐身,唔會想講其他嘢
作者: 大舊強    時間: 2021-2-27 21:23

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-2-27 11:35 發表 查看引用來源
有好多師兄都口甜吞滑,食女高手,啲女易俾佢地冧到,所以越多女嘅 ...
好啱,大把 brother 係高手。你一提唔起條女對你啲興趣, 咪好似宜家甘
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-3-1 08:59

引用:
原帖由 zzzasd 於 2021-2-27 10:50 發表 查看引用來源
話說近期開始玩下交友app,見到個講明係唔想拍拖,只搵SP嘅女仔。以往我多數係識SL嘅,而SP關係就一直都未試過,不過自己又的確有性需要,見佢啲相又順眼,所以就match咗。第一日msg大家都好直接傾sex,喜好等,傾落都覺得幾夾。咁我 ...
咩又SP又唔認識呀?
咁講啦, 每個呢種關係開始果陣, 人都會好理想化咁諗"我地淨係搞o野"/ 淨係講sex
但始終兩個活生生o既人, 唔通真係粒聲唔出咁碰頭之後除衫上床之後粒聲唔出各有各搭車走咩?
傾閒計一定會, 間唔中whatsapp 食o左飯未呀或者你講o既噓寒問暖都有可能,
只係我覺得大家要知自己身份囉, 有d 野你可以知, 可以問, 但唔可以插手,
等於所謂o既酒肉朋友, 可以吹水可以咩都up 一餐, 但講到某d 位敷衍吓就算
其實用呢個做標準我覺得ok囉, 你會唔會同一個普通朋友日日早安晚安呢?
九成你俾人嫌你煩
搵sp 唔搵男友o既女仔就係唔想俾人咁痴身啫
作者: hkg369    時間: 2021-3-1 13:34

過去幾個SP, 都系相識在先. 未試過三九吾識七, 就一齊去開房屌閪.
作者: 焦糖小饅頭    時間: 2021-3-1 20:49

的確有可能係同時幾個人一齊傾, 冇對比冇傷害, 可能講嘢無聊, 唔啱channel, 要刪就刪, 冇所謂😂
作者: zzzasd    時間: 2021-3-1 20:50     標題: 回覆 11# 蛇貴妃 的帖子

「咩又SP又唔認識呀?」

即係個SP本身唔係你嘅同事/朋友等等,純粹係網上交友APP識

問候幾多先叫足夠,幾多會變咗煩,真係一門學問
作者: zzzasd    時間: 2021-3-1 20:51

引用:
原帖由 焦糖小饅頭 於 2021-3-1 20:49 發表 查看引用來源
的確有可能係同時幾個人一齊傾, 冇對比冇傷害, 可能講嘢無聊, 唔啱channel, 要刪就刪, 冇所謂😂
同意之前有師兄話,女仔呢方面係佔絕對主動!
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-3-2 06:21

引用:
原帖由 zzzasd 於 2021-3-1 20:50 發表 查看引用來源
「咩又SP又唔認識呀?」

即係個SP本身唔係你嘅同事/朋友等等,純粹係網上交友APP識

問候幾多先叫足夠,幾多會變咗煩,真係一門學問
所以咪話酒肉朋友囉, 你會點對果d 間唔中先出o黎食餐飯但飯局裡面又可以嘻嘻哈哈up三up四o既朋友?
可以一齊煲煙隊酒互相屌人阿媽, 講其他人八卦,
唔會太深入咁同人講你d 私人o野, 講都係輕輕帶過, 人地講o既話你都係得個知字表面上敷衍就算
唔會將對方o既問題當成係自己o既事
對待sp 用呢種心態我覺得差唔多啦
作者: zzzasd    時間: 2021-3-2 18:34     標題: 回覆 16# 蛇貴妃 的帖子

多謝你嘅心得,女性角度嘅睇好法值得參考

我一直以為女仔多多少少都喜歡被愛被關心嘅感覺,原來又唔一定係
作者: hkg369    時間: 2021-3-3 16:00

引用:
原帖由 zzzasd 於 2021-3-2 18:34 發表 查看引用來源

我一直以為女仔多多少少都喜歡被愛被關心嘅感覺,原來又唔一定係
認識, 但吾熟. 每次開完房, 好似又認識多一d, 幾得意.
作者: 淫亂小魔星    時間: 2021-3-5 17:08

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-3-3 16:00 發表 查看引用來源
認識, 但吾熟. 每次開完房, 好似又認識多一d, 幾得意.
知道sp既生活又唔等同了解佢。。。。
作者: hkg369    時間: 2021-3-8 16:04

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-3-5 17:08 發表 查看引用來源

知道sp既生活又唔等同了解佢。。。。
最好不要知太多. 保留多一點神秘, 好玩d.
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-3-22 07:24

引用:
原帖由 zzzasd 於 2021-3-2 18:34 發表 查看引用來源

又唔好咁講
我不能夠代表大部份人
想當年嘛... 搵SP終極原因並唔係因為無聊, 完全唔想被人錫/ 喜歡/ 關心, 甚至唔係為搞o野
相反正正係要搵一個夠狠o既人去折磨我作賤我, 初時我對佢態度真係幾臭串o架
作者: zzzasd    時間: 2021-3-22 08:48

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-22 07:24 發表 查看引用來源

又唔好咁講
我不能夠代表大部份人
想當年嘛... 搵SP終極原因並唔係因為無聊, 完全唔想被人錫/ 喜歡/ 關心, 甚至唔係為搞o野
相反正正係要搵一個夠狠o既人去折磨我作賤我, 初時我對佢態度真係幾臭串o架 ...
哈,咁你的確唔會代大部份人,我相信極少女仔搵SP係為咗俾人折磨作賤

你咁串,應該要有一個比你更串咀嘅男人先可以食到你,係咪呢
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-3-22 10:14

引用:
原帖由 zzzasd 於 2021-3-22 08:48 發表 查看引用來源

哈,咁你的確唔會代大部份人,我相信極少女仔搵SP係為咗俾人折磨作賤

你咁串,應該要有一個比你更串咀嘅男人先可以食到你,係咪呢
非也非也 要食到本宮難度好高o架, 串嘴只係其中之一

果位sp 嘛, 係我純粹搵o黎報復我自己o既啫
作者: zzzasd    時間: 2021-3-22 15:53

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-22 10:14 發表 查看引用來源

非也非也 要食到本宮難度好高o架, 串嘴只係其中之一

果位sp 嘛, 係我純粹搵o黎報復我自己o既啫
好奇問下
如果,真係如果,你玩APP搵SP的話,你會用咩相做profile pic(s)

也歡迎其他女仔分享下架
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-3-23 06:21

引用:
原帖由 zzzasd 於 2021-3-22 15:53 發表 查看引用來源

好奇問下
如果,真係如果,你玩APP搵SP的話,你會用咩相做profile pic(s)

也歡迎其他女仔分享下架
如果呀...
普通大頭相囉, 唔會太特別... profile pic 只係俾人第一印象啫
我傾向先o黎文字交流, 大頭係俾對方(假如真係成功過關可以約出o黎o既時候)認人,
其他o野到時候先俾驚喜俾人
作者: zzzasd    時間: 2021-3-23 09:17

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-23 06:21 發表 查看引用來源

如果呀...
普通大頭相囉, 唔會太特別... profile pic 只係俾人第一印象啫
我傾向先o黎文字交流, 大頭係俾對方(假如真係成功過關可以約出o黎o既時候)認人,
其他o野到時候先俾驚喜俾人 ...
放普通大頭相都好正常
相反我試過見到有人放腿相,第二張在浴裸體show腰相,但傾落先發現佢只係想吹下水,最多都係飯腳。
又要正經但又要用啲色誘相,真係唔知佢諗乜
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-3-23 12:01

引用:
原帖由 zzzasd 於 2021-3-23 09:17 發表 查看引用來源

放普通大頭相都好正常
相反我試過見到有人放腿相,第二張在浴裸體show腰相,但傾落先發現佢只係想吹下水,最多都係飯腳。
又要正經但又要用啲色誘相,真係唔知佢諗乜 ...
嘻嘻原來我都係個正常人
應該都係吸引眼球啫
我以前果d... 我中意嚇窒對方令人(完事之後) 仲發呆唔敢相信剛發生o既事咁樣
作者: zzzasd    時間: 2021-3-23 13:14

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-23 12:01 發表 查看引用來源

嘻嘻原來我都係個正常人
應該都係吸引眼球啫
我以前果d... 我中意嚇窒對方令人(完事之後) 仲發呆唔敢相信剛發生o既事咁樣
靜靜雞話我知係點得唔得
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-3-24 07:44

引用:
原帖由 zzzasd 於 2021-3-23 13:14 發表 查看引用來源

靜靜雞話我知係點得唔得
概括d 講啦, 之前我果d 應該唔算sp, 除o左果一個
純貪玩吧, 就係中意睇人反應, 9成都係口交囉, 有同事有舊同事舊同學舊朋友
由吹水到敏感然後咸濕話題, 講到開始有feel 就開始挑逗人
人地發夢都估唔到好似我咁樣o既人會主動幫佢地口爆, 仲要o係外面一d 冇得先洗洗啫啫o既場合
有d爆完之後呆呆滯滯, 有d 勁唔好意思但係又仲回味緊咁o既神態好搞笑

冇啦呢d 都係咸豐年代o既事... 年少無知嘛
宜家要收心養性準備嫁人
作者: zzzasd    時間: 2021-3-24 08:40     標題: 回覆 29# 蛇貴妃 的帖子

含J 梗係未洗先夠RAW
以前我EX同現任都唔會要我專登去沖涼先含
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-3-24 09:32

引用:
原帖由 zzzasd 於 2021-3-24 08:40 發表 查看引用來源
含J 梗係未洗先夠RAW
以前我EX同現任都唔會要我專登去沖涼先含
專登去沖涼好掃興啫 唔單止對男, 對坐o係床度等o既女方都係一樣
作者: zzzasd    時間: 2021-3-24 09:34

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-24 09:32 發表 查看引用來源

專登去沖涼好掃興啫 唔單止對男, 對坐o係床度等o既女方都係一樣
係呀,即興先夠爽架嘛

不過亦聽過好多男女都會要求對方先沖涼才做愛
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-3-24 12:03

引用:
原帖由 zzzasd 於 2021-3-24 09:34 發表 查看引用來源

係呀,即興先夠爽架嘛

不過亦聽過好多男女都會要求對方先沖涼才做愛
哈哈咁我真係好raw 囉
身水身汗我特別有feel... 真係剛做完運動果種
會舔對方d 胸肌同埋上面d 水份
中意被人壓住o黎插, 捉住佢手臂有d 濕濕地o既汗珠... 個畫面超正
但前提當然佢要係一個運動型o既人, 同埋乾淨, 即係新鮮出o既汗唔係up 住一排果種酸宿味
作者: glock19B2    時間: 2021-3-31 04:41

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-24 12:03 發表 查看引用來源

中意被人壓住o黎插, 捉住佢手臂有d 濕濕地o既汗珠... 個畫面超正
但前提當然佢要係一個運動型o既人, 同埋乾 ...
新鮮出嘅汗,諗起都好攞膽,認真重口味😜
作者: zzzasd    時間: 2021-3-31 07:59

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-24 12:03 發表 查看引用來源

但前提當然佢要係一個運動型o既人, 同埋乾 ...
諗起都覺得正,人體嘅自身味道吸引過沐浴露,甚至香水
作者: water121212    時間: 2021-5-30 10:14

DELETE DELETE DELETE

作者: 天郎    時間: 2021-5-30 18:29

引用:
sp冇乜口才好難搞

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)