188Channel

標題: (完)幾年前和人妻的V7(已更新#9,#12,#18,#26#27) [打印本頁]

作者: Sampras730    時間: 2021-4-9 12:23     標題: (完)幾年前和人妻的V7(已更新#9,#12,#18,#26#27)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: jbdefender    時間: 2021-4-9 13:50     標題: 回覆 1# Sampras730 的帖子

我之前都有追睇開, 正野 師兄~
作者: okvisa    時間: 2021-4-9 14:24

[quote]原帖由 Sampras730 於 2021-4-9 12:23 發表 查看引用來源
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70024253
sorry大家,之前個post唔知點解打唔到落去,唯有再開

。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。

MISS好快手咁開始切野, 我就乖乖企係佢旁邊欣賞佢 ... [/quote
等你繼續寫
作者: jack619    時間: 2021-4-11 19:22     標題: 回覆 1# Sampras730 的帖子

等你咁耐終於返黎
快D出文
作者: okvisa    時間: 2021-4-12 01:21

引用:
原帖由 Sampras730 於 2021-4-9 12:23 發表 查看引用來源
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70024253
sorry大家,之前個post唔知點解打唔到落去,唯有再開

。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。

MISS好快手咁開始切野, 我就乖乖企係佢旁邊欣賞佢 ...
你點識到miss
作者: Sampras730    時間: 2021-4-12 10:00

引用:
原帖由 okvisa 於 2021-4-12 01:21 發表 查看引用來源

你點識到miss
V7的附近的人
依家全部都係金融妹同阿嬸
作者: leowaiwai    時間: 2021-4-14 08:55

太好喇,終於有更新,留名等睇下半場
作者: 更年大叔    時間: 2021-4-14 09:05

支持分享寂寞人妻既故事
作者: Sampras730    時間: 2021-4-14 12:20

食飽飽後,我就去打開張梳化床(可以訓係度睇呀嘛),再開埋冷氣較返涼少少(希望佢怕凍啦><),miss竟然簡左套恐怖片(估唔到女仔簡都會主動簡恐怖片黎睇@@),我地就開始半訓係度睇啦

睇左一陣,佢開始卒下手臂(hehe, 應該開始凍啦佢),
我:你係咪凍呀?(快啲話係啦><)
m:係呀,好似越睇越寒(yeah!! 機會黎啦,飛雲)
我:我都覺得好似凍凍地(我即刻走去拎張大被出黎蓋住我地兩個)
細心幫佢蓋住膊頭到下身(又可以近距離望到佢對白滑腳腳),之後我都捐埋入去一齊蓋被,
m拎起少少黎聞:你張被都幾香喎(緊係啦,今朝知你會上黎就即刻換左張乾淨被套,萬一你入房聞到張床有陣味就檻介啦)
我:我都中意呢隻味(阿媽簡既,關我咩事,哈哈)
我地又乖乖繼續睇(其實我都冇心情睇,個腦係度諗點抽下水好呢),我慢慢訓埋少少佢身邊,再訓埋少少,隻手有啲掂到佢手臂啦隱約,突然睇到啲驚嚇位,佢嚇到對手渣實張被縮起左少少身(面向住我,但上身無撲埋黎我果邊),但對腳曲起左,貼住我對腳(哈哈,好鬼死滑),我隻手慢慢伸入去拍下佢大脾安慰下佢,
我一邊拍一邊講:唔駛驚喎,有我係度,咁得意既你,又要驚又要睇^^(頂,佢條裙真係好鬼薄,隔住條裙拍都好似無野隔住咁)
m:我中意睇唔可以驚既咩(佢對腳仲係無縮開到,仍然腳搭腳咁貼住,我唔敢亂郁,怕一郁佢就縮開)
我隻手就慢慢轉放係佢patpat位置(做開運動既patpat真係好好摸^3^) ,再繼續睇左陣,我要主動啲啦><
我:真係仲有啲凍(講完就即刻捉住佢隻手仔搓,原來佢仲凍過我,哈哈^^)
m:我都係呀(佢另一隻手都伸過黎搓,兩對手互相摩擦)
我:其實你對腳都好凍,你今日條裙太薄啦(我對腳都開始郁,摩擦佢對美腿)
m:出面三十幾度喎,緊係著啲薄啲架啦
我:你著咁短唔驚遇到色魔咩?(我咪色魔囉)
m:之前坐馬鐵好多人,試過比個阿叔下面頂我後面
我:下,咁都得既咩,你有無叫非禮呀?(聽到我下面越黎越硬啦)
m:無呀,仲比佢磨左我2、3個站,我都後悔果時無出聲,之後有人落車我就自己慢慢攝去靠牆果啲位企囉(聽到好似av咁><好硬呀下面)
我:係咪即係咁呀?(我忍唔住啦!把硬弟弟頂埋去,頂到佢patpat,好鬼舒服,hehe)
m:我唔記得啦,快啲睇戲啦(佢無反抗喎@@)
我緊係食住個勢繼續上啦,由靜靜咁掂住佢,再慢慢超輕力咁un佢patpat(爽呀~~),再慢慢漸漸加大力度咁un佢(模仿緊後插緊佢,好好feel呀^^),un左一陣,我雙手慢慢攝去佢腰間cool住佢條腰(真係好好摸),再容易啲捉實佢大力啲un, 佢仍然無出聲,繼續睇戲,但我覺得佢應該無心情睇架啦呢一刻,如是者又un左一陣(細佬硬到成條鐵咁!!!),1手轉放係佢大脾慢慢掃,上下上下咁掃,越掃越上,仲伸埋入裙底摸到少少佢條底底,另一手係佢後面穿過掂住佢個胸(佢對波真係太小,可能瘦既關係啦),一開始就咁放係波波唔敢亂郁住(好驚佢出聲罵我點算,不過我都估8成無問題既),開始feel到佢無抗拒,掃大脾果隻手開始放係patpat, 隔住底底,慢慢細力渣佢patpat(真係好彈手),放係波波果隻都開始慢慢用力渣,兩隻手同時再慢慢越黎越大力渣,佢突然「嗯」一聲,我即時停止所有動作!!(死火,我好細力咋喎,應該唔會整痛佢架?!)
作者: leowaiwai    時間: 2021-4-14 14:44     標題: 回覆 9# Sampras730 的帖子

入正場喇正AR
作者: wsmdream8888    時間: 2021-4-17 12:42

正,等緊你update 😍
作者: Sampras730    時間: 2021-4-21 19:57

我吾敢出聲住,偷望一下佢個樣係咪嬲先,一望過去,佢都啤住我,互相對望住(pk啦! 係咪嬲左呢?!嬲左會好檻介)
m終於開聲啦:你對女仔唔可以咁粗魯架!(我都唔係好大力姐>3<)
我:我無呀,我做左啲咩粗魯野??(扮下傻先@@)
m:你睇下你隻手放左係邊?
我:我驚你凍呀嘛,想試下咁樣你會唔會暖啲咋(1隻仍然放係佢patpat上,另1隻仍然都係佢波波上,2隻都係定住咋><)
m突然奸笑:hehe, 我依家個身唔凍呀,但對手就有啲凍凍地~
佢一講完就一野攝隻手入黎我褲入面捉住細佬(oh!!!!太突然啦!!細佬有福了~),
m笑住話:好熱啵,仲幾粗下添(條淫婦撫摸緊細佬)
我都即時作出反應,1手渣pat, 1手渣波同時發力出力咁渣佢
我:我對手都好凍呀,要郁多幾下先得(渣pat果隻慢慢攝入佢底褲入面輕輕卒佢妹妹,原來已經有少少濕濕地^^)
m輕輕咁chok我細佬:咁鬼硬既你,幾耐無打飛機?(果陣仲單身,血氣充足!)
我:你估下(呢個時候講完就伸個頭埋去,諗住打茄輪>3<)
佢竟然好快一野閃開左(都摸緊重要位置啦,唔係可以繼續落去既咩?!)
m:停一停先
我:咩事呢?(你唔好話返屋企呀依家T_T)
m:果包冰藍你架?(佢指住電視下面包煙)
我:係呀(做緊正經野架,講麥鬼野煙呀?!)
m:我想食支煙(下?!搞咩,幼稚園老師會食煙既咩?)
我:哦@@我屋企食煙要入廁所食架喎(頂!重要關頭食咩煙呀=3=)
m:我入去食支先咁(鳴...T_T佢唔係想開大呀嘛呢個時候)
miss企起身拎埋包煙行入廁所,我就on99坐左係廳睇鬼片(e.. 佢入左去,但好似無關門聲喎@@?!)
m伸個頭出黎話:喂~你唔食咩?(下,仲以為佢諗住自己食><)
我即時入廁所,硬住細佬咁行入去
作者: cwm71146    時間: 2021-4-22 16:32

跟住點呀?快...快..支持
作者: wsmdream8888    時間: 2021-4-23 02:19

係咪入廁所食你個支?廁所激戰正呀👍🏻
作者: azpui    時間: 2021-4-27 10:03

繼續等你update
作者: 粉紅寶寶    時間: 2021-4-28 02:20

Hahahaha好搞笑
作者: MAN818    時間: 2021-4-28 06:48

叫你入去食埋支雪茄🤪🤪
作者: Sampras730    時間: 2021-5-1 10:16

入到廁所,
我:我以為你想自己一個食(傻笑地進入)
m:哈哈,你都食架嘛,緊係一齊食啦(佢點緊煙仔啦,點完就比返包煙我=3=)
我:我以為做老師唔會食煙,仲要教幼稚園喎(仲諗住佢會唔會同S一樣會一齊share食一支添,唯有自己點一支啦-3-)
m:我以前讀書已經有食,出左黎做野先戒左,仲要依家屋企有小朋友呢,係同fd聚埋一齊果時先食佢地果啲囉,呼...(嘩,佢食煙個樣都好斯文^3^正!)
我:咁無啦啦做咩又想食煙?(會唔會食完煙,跟住就話要走架==)
m:突然見到咪想食囉(女人真係估佢唔到==)
m:同埋比下時間你冷靜下下面(傻架,我邊有咁易冷靜到呢一刻,好想狗仔推爆你個淫婦)
我:我好冷靜喎><我見你摸我支野取暖好似幾enjoy~
我講完慢慢就痴埋佢身邊,一手伸埋攬住佢條腰抽下水,佢竟然仲專登拎高啲隻手比我方便攬住佢(你無反抗,今次你實走吾到啦,好好攬呀>3<)
我係佢耳仔邊講:你真係好fit(講完就輕輕吹氣入佢耳仔)
m:e… 我肥左架啦,呢排都少左去做yoga(係喎,佢做yoga啲筋應該好鬆@3@)
我:係喎,之前都聽你講過做yoga, 咁你係咪做到一字馬?(佢做到既話,傳統教士式就可以拉到佢對腳好開咁插喎^^)
我一邊諗一邊望住佢對腳(又白又滑,好想用條脷奶佢@@)
m:緊係得啦,我keep住拉筋架,對腳會無咁粗(唔怪之得咁幼啦條腿@v@)
望左咁耐我終於忍唔住啦,我用隻小腿痴埋佢小腿度上下咁掃,好鬼死滑
我:你平時實有保養你對腳,咁鬼滑^^(講完又再吹氣入佢耳仔)
m:e… 又黎,好痕呀(感覺佢耳仔應該幾敏感,其實我都係好怕耳仔痕><)
我:你講邊度痕呀,我幫唔幫到你?
m:你隻腳好多毛呀(佢抬起左隻腳一下,裙縮左上去,清楚睇到成隻大脾,正!)
我:我有辦法幫你喎(我決定大膽啲!)
我整熄支煙再即刻蹲低,近距離捉住佢隻白滑腳腳,用脷尖慢慢由下而上咁奶佢小腿,上到小腿同大脾中間就落返去,上下上下咁奶
m:嘩~~你做咩呀,你咁樣我仲痕喎,哈哈..唔好啦...(聽到『唔好』我更加專心落力去奶)
m:真係好痕呀,哈哈...
佢有少少想縮走隻腳,我捉返埋黎我面前繼續奶~~
m烏低身摸住我塊面講:e… 你起返身先啦,比你整濕哂啦
我就乖乖起返身,佢主動比佢食緊支煙我食,我吸左一啖諗住抖一抖,佢突然伸手過黎捉住我條頸拉埋去佢身,佢一野車埋黎,我地就係甘脷搭脷打車輪(呵呵!!!!!機會真係黎啦,飛雲),miss用力捉實我個頭痴實佢個嘴,feel到佢口有種甜味令我更加出力錫佢,我對手呢刻當然都唔使再客氣啦,1手出盡力渣佢patpat,1手渣1邊,用盡力甘渣,上面就口水不斷交流,仲有少少口水流左出黎添,車左一陣,我1手伸落去卒佢妹妹(條底底比剛才係廳濕左好多),另一手攬住佢條幼腰拉佢個身埋黎痴實我個身仍然keep住車,慢慢地我把嘴移到miss耳邊
我細細聲話:你濕哂啦~(我手指慢慢係佢底褲邊攝入去卒)
m:頭先係廳已經比你整濕左啦(佢對手都仲左入我衫入面輕輕卒同掃我lin頭)
我:我知呀,但依家濕過頭先好多啵
我一野掃開廁所枱面我媽既護膚品,再扶住佢坐上去洗手盆隔離,再奶miss對腳,今次由小腿奶到上大脾內側,再奶落去,再奶上去就到底褲邊,再奶返落去,再奶上去時我用手將佢條黑色底底拉埋一邊(果一刻條底底濕哂,仲見到好整齊又短又濃密既毛毛@@),伸頭埋去用脷快速輕撥佢妹妹(佢捉住我啲頭髮,其實我都唔係好識奶下面),feel到啲水水已經流到出黎,啲毛毛濕哂,miss好細聲咁呻吟左幾下
m:呀...吾好呀,停一停先啦,好痕呀,你上返黎先啦
我企返起身1手攬住佢條腰,另1手大力渣落佢奶奶(太小了,除埋個bra可能更小),miss就1手伸入我條褲入面捉住細佬chok, 另一手就cool住我頸痴實佢咁打車輪,又係口水不斷交流,我慢慢移去奶佢條頸(好香香喔~),又奶下又啜下,m突然大力推開左我(仲有啲口水絲連住咁分開),我嚇一嚇@@(又想點,做緊正經野架嘛)
m面紅紅細細聲講:不如我地出返去先啦(佢隻眼好迷,應該好enjoy)
我即刻攬住佢patpat抱返出去廳(hehe.. 出返去你就知味道),miss就成隻樹熊咁攬實我,對手cool住我條頸,對腳cool住我條腰,我用腳掃開度門咁抱住佢出去。
作者: azpui    時間: 2021-5-2 17:21

引用:
原帖由 Sampras730 於 2021-5-1 10:16 發表 查看引用來源
入到廁所,
我:我以為你想自己一個食(傻笑地進入)
m:哈哈,你都食架嘛,緊係一齊食啦(佢點緊煙仔啦,點完就比返包煙我=3=)
我:我以為做老師唔會食煙,仲要教幼稚園喎(仲諗住佢會唔會同S一樣會一齊share食一支添,唯有自己點一支啦-3-)
m:我 ...
如果係我會奶埋腳趾
作者: Sampras730    時間: 2021-5-2 20:02

引用:
原帖由 azpui 於 2021-5-2 17:21 發表 查看引用來源
如果係我會奶埋腳趾
呢樣我未做到住🤣
作者: wsmdream8888    時間: 2021-5-3 02:35     標題: 回覆 19# azpui 的帖子

呢個情景我都會奶腳趾
靚腳奶腳係必須的😍
作者: wsmdream8888    時間: 2021-5-3 02:36     標題: 回覆 20# Sampras730 的帖子

樓主,快d寫埋佢啦,好吊癮
作者: leowaiwai    時間: 2021-5-3 08:52     標題: 回覆 18# Sampras730 的帖子

成個過程好有畫面
作者: kensen    時間: 2021-5-4 13:12

Thank you your share. keep update your story.
作者: ookiroppi    時間: 2021-5-7 12:34

睇到硬曬啦, 真羨慕你!
作者: Sampras730    時間: 2021-5-13 13:26

我將佢放到係梳化床,一野壓住佢,瘋狂打車輪(好鬼正^3^),車左一陣,佢輕輕推我膊頭,我地好有默契一個轉身,miss變左雙腿夾住我咁住係細佬上面(細佬頂住佢下面^^),我對手放係佢對脾係咁上下咁摸,佢開始輕輕咁錫我,由耳仔開始錫,錫下又奶下(佢對手又輕輕摸我lin頭,扯哂lin旗啦@@),再用脷尖輕輕奶落我條頸(好痕呀>3<),之後又爬返上黎捉住我個頭打車輪(佢同我一樣都好中意,我非常樂意配合佢啦當然),口水交流左一陣,佢慢慢扯高我件衫,我好快分開佢個嘴一野扔開件衫,佢慢慢用脷尖由口輕輕奶落去我lin頭(好痕呀,救命!!),奶幾下佢就停左

m手輕輕打圈掃住胸毛同時抬起頭講:你真係好多毛,心口都咁多既(無錯,我承認我係比正常香港人多少少毛既@@)
我:er…係咪阻住左你?(因為我lin頭外圍都有胸毛圍住)
m:唔會呀,我幾中意呀,未試過男仔咁多毛(一講完佢又放返個頭落去奶)

我望住佢要用手指撥開蓋住lin頭既毛,再用濕濕既脷奶我個扯哂旗既lin頭@@(好舒服呀!!)

比miss奶左一陣, 我反客為主反轉佢趴係佢身上面,開錫佢,輕輕咁錫的額頭,眼,鼻子,臉,耳朵,嘴巴,我見佢合埋對眼睛(好似幾enjoy),同時我好快除等埋我條底褲掉埋一邊,之後用我條硬過鐵既細佬頂著miss下面(feel到哂佢底底堅係好濕),對手就大大力咁揸佢奶奶(仲係隔住條薄裙,而且咁細)

我:不如除左條裙先
m開少少眼望住我話:嗯..你幫我除啦(你個淫婦發哂姣啦,我恨不得一野撕爛你條薄裙)

我將佢抱一抱起身,將條裙幫佢除落黎,黑色bra黑色底底即時走左出黎,我好快跟手「啪」一聲掉走佢個bra, 但我就未除佢條黑色底底住(比條底底整濕啲先),我對手慢慢摸佢大脾(好滑呀>3<),佢用手遮住對奶奶,呢一刻,我見到miss條脷伸出黎舔下嘴唇,我禁低佢訓返係梳化床,瘋狂揸佢奶奶,係咁啜

m開始大聲呻吟:呀~~~~好痕呀~~~(miss應該餓左好耐^3^)
我繼續好好服侍miss, 一時啜下,一時再用脷打圈咁掃佢lin頭,奶左一陣,我細細力咁咬下佢lin頭,佢輕輕推我起返少少身,我抬一抬起頭望住佢奸笑左一下

m好嗲咁罵左我一下:e.. 衰人!!

我繼續玩佢對奶奶,我對手都無休息過,繼續不斷咗撫摸佢對大脾(滑滑的大腿),摸來摸去咁摸左一陣

m:嗯...不如你幫我除左條底底先啦,濕住吾舒服
我:唔制呀,我就係想睇下你會唔會可以成條底底整濕哂^3^(講完就用手指撥開佢底底係佢妹妹門口卒@@)
m輕輕推我一下話:呀~~好痕呀~~唔好咁啦(叫得好好聽^^不過你越叫唔好我越要卒你)

呢一刻,我望一望下面,我手指同佢底底同妹妹之間有啲絲連住(好鬼多水呀@3@正!),我知佢一定好想我插入去架啦(hehe…),我伸頭埋去同佢打下車輪,細佬慢慢移到佢妹妹門口度磨,我龜頭好快就濕哂(呢一刻我又好想衝動一下),一濕哂我好快一野插哂入去(其實我中意用陰莖慢慢逐少逐少咁插入去,但果刻咁得多水,真係忍唔到),一野插入去之後我無再郁過

m好大力揸實我加好大聲叫:呀~~~呀~你做咩一下就插到咁入><

我果下真係超爽,慢慢伸手抱起佢大脾,等下面可以緊緊同住對方,插到最深^^ 我仍然keep住唔郁,細佬feel到佢下面夾下夾下,miss應該開始習慣左,對腳都有開始郁下郁下

m笑左一下話:喂,你做咩唔郁呀?
我:夠唔夠粗?爽唔爽?
m好心急,好嗲咁話:你快啲郁啦,我想要呀

聽完我就即刻一野蚊返出黎,睇到細佬成條濕哂,我就咁坐係度,攤開雙腿,細佬企起身

我:我覺得我仲未夠硬喎,你用口幫下我先啦(快啲幫我吹呀,終於試到你既口技,堂堂幼稚園老師都要幫我含!哈哈~~)

m扁一扁嘴話:正衰人><(hehe~男人唔壞,女人唔愛)
miss講完即時趴係細佬面前,用佢對滑滑既手握住我又紅又大既細佬,再用脷尖係細佬同袋袋輕輕奶過環繞一周,奶到龜頭仲自動跳左幾下(呢個幼稚園老師真係淫蕩,我中意^^),突然,佢一野深喉吞哂成條細佬(呢個突擊好爽呀~又暖又濕~)

今次變左係我大叫一聲:呀~~~~好舒服呀><(感覺得到塞到佢既最入)

我摸住miss個頭,好順滑喔啲髮質,miss都開始自動波上下郁,我隻手都放係佢個頭上面按返佢落去含(好正!!),含完一段時間,miss抬返起個頭對我淫笑一下(我見住佢嘴角同細佬之間拉左一條粘液,應該係口水黎,未吹得爆我住^3^),佢笑一下又伸返個頭落去係咁奶,奶下袋袋又吸一吸我粒波子(口技比我預期中好好多),慢慢FEEL到細佬袋底濕哂,充滿佢既口水

我:好舒服呀,邊個教你架(因為佢話過結婚後曾經有過一個SP, 以前追過佢,有次知佢屋企無人,咁岩拎野上去比佢,之後坐左飲下酒就比佢搞左,KEEP左段關係一排,發覺做左幾次都係好快射,所以想知係個衰老公定係條早洩的SP教佢)
m抬起頭笑一笑講:無人教啵,天生架(講完仲伸一下條脷,cute cute^^)

趁佢抬起左頭,我拎住又熱又硬既陰莖係佢面磨幾下(其實想一野拍落佢塊面,但怕佢唔中意,都係溫柔啲好@@),佢又再落返去輕力脷尖奶(好痕~好舒服~),特別個龜頭比佢奶到更硬

我:你真係含得好好,好想比你日日咁樣含
m:你真係好硬好粗,我都中意食你呢條
我:好舒服呀~不如試下吹爆佢
miss呢刻唔知幾時拎左個domdom出黎,係我面前fing一fing,講:我都想舒服呀,快啲比我好無
我:你幾時拎個dom出黎架>3<仲要0.01,頭先都無帶啦(其實我都驚驚地,始終都係安全啲好)
m:快啲啦,我幫你帶啦好冇(你真係好想要咁^^)
我:好啦好啦,唔好整痛朕呀,整親就屌你架啦
m:係,我會溫柔啲架啦^^
作者: Sampras730    時間: 2021-5-13 13:27

Miss好快一下轉身屁股向住我,佢頭就向住我細佬,佢慢慢撕開個domdom慢慢幫我配戴上我的陰莖,同時我就用手指伸入佢妹妹(仲係超級濕!!),玩左一陣,我feel到佢幫我帶好左,我一下禁低佢訓低,到我主動進攻(同時望一望細佬真係好似薄到無帶套咁),我用手抬起佢嘅雙腿,細佬慢慢靠近佢妹妹門口,佢出面啲毛都濕哂,我無插入去,專登係用龜頭係門口上下磨擦

m:好痕呀,快啲啦,我想要
我:你想要啲咩^^
m:我想你插我呀( 佢伸手去佢自己嘅妹妹位置張開少少佢嘅門口想引導我入去><)

我趴低身同佢打車輪,之後下面細路逐少逐少慢慢插入去,插入少少,再蚊返出嚟門口,然後再插入畀第一下更入,又再抆返出嚟,再第三下插入去又係比之前更加入,慢慢越插越入, miss既叫聲就一次比一次大(呀~呀~~呀~~~),我哋口水不停交流,佢對手捉實我條頸咁實我同佢打車輪,最後到我插到最入嘅時候,我就插喺最入面停住冇再喐過,好快佢就係開始係我耳邊叫

m一邊郁patpat一邊叫:好熱呀~好粗呀~快啲郁啦

我慢慢開始出出入入,下面聽到啲水既抽插聲音,我慢慢開始加速,屋企入面都開始出現「啪……啪……啪……」,越來越快,抬起miss對美腿放上我肩頭(佢啲筋真係好鬆)

我:舒..唔舒..服呀?
m:呀~好入呀~好舒服呀,大力啲屌我(幼稚園老師都講啲咁粗俗既語言,真係要出力屌你先得!!)
我:叫老公呀
m:老公~快啲呀~好大條呀~(聽到就真係興奮左同加快左^^)

插多一陣,我地就轉姿勢——觀音坐蓮,佢係上面係咁un我,我對手就玩佢對小奶奶,又插左一陣,之後我突然將雙腿豎左起身(佢速度唔夠我快),雙手抱住佢條幼腰,超快速咁抽插,佢睜大左眼睛,感覺到佢應該有高潮既感覺

m:呀~老公..大力..大力啲呀..屌死我啦快啲
我:邊個老公屌你屌得舒服啲呀??我定係你屋企果個老公呀?答呀~

我見miss唔出聲,我就退後推一推佢蚊左細佬出黎,miss即時想坐返落黎,我唔比!由得佢急下^3^

我:講啦!邊個大啲?邊個舒服啲?
我:我呢個老公屌得舒服啲定你屋企果個好啲?
m終於開聲:耶~你屌得我舒服啲呀~我依家得你一個老公~你硬過同粗過佢好多~快啲入返先
我專登拖耐啲:係咪真架^3^
m:係呀~我要你日日都插我呀~~屌死我快啲~

我聽完好開心,訓返平下半身比佢坐返落黎

之後插多陣我地就轉狗仔式,miss雙手扶喺張梳化床既上面,之後對腳就張開企係度迎接我嘅插插,我好快咁喺後面一野插去,雙手捉實佢條幼腰不斷發力咁插(我合埋眼,細心感受下面既感覺),插多一陣,我伸個頭落去將佢塊面擰轉同我打車輪交換口水(一邊打車輪一路插個感覺非常正), 慢慢仲發覺到佢下面啲水多到係佢大髀下面慢慢流咗出黎,我之後就將佢放返落去張梳化床,叫佢趴喺度,仍然我係後面插入去(彷彿好似強姦嘅姿勢咁),呢個姿勢真係超級夾超級實在嘅感覺,我雙手捉實佢對手放喺佢胸前攬住佢咁插,佢完全喐唔到,只可以乖乖地比我好似強姦佢咁插,佢只可以不停叫「呀~插我啦~屌我啦~」 好快我感覺到自己開始想射,

我就係佢耳仔話:我想射啦
m:呀~嗯嗯~呀~~(佢淨係識呻吟呢一刻)
我:我想射入你口度
m:好呀,射哂比我,我要呀~

跟住我地即刻轉返傳統教士式,我係上面加速不停咁抽插佢,miss不停咁呻吟,好快又feel到準備射啦,我好快手一野蚊哂個domdom掉埋一邊,miss已經張開口等我既細佬進入,打算插向miss個小嘴時,好可惜,未插入到去佢咁口度,就已經有精液噴咗出黎,有部分已經射到喺佢既面、頭髮同佢條頸度,我最後都仍然堅持伸入去佢個口入面,佢好畀心機哋吸啜我嘅精液出嚟(原來唔係全部精都射入口既感覺都幾好,見到佢面上面都有精,好av feel, 真係一個淫賤老教師!!)

(END)

作者: leowaiwai    時間: 2021-5-13 16:56     標題: 回覆 27# Sampras730 的帖子

終於睇做第一場喇,希望陸續有嚟
作者: Sampras730    時間: 2021-5-13 17:00

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-5-13 16:56 發表 查看引用來源
終於睇做第一場喇,希望陸續有嚟
唔打啦,通常第一次最深刻
作者: leowaiwai    時間: 2021-5-13 17:12     標題: 回覆 29# Sampras730 的帖子

太可惜喇,一路都覺得師兄寫得好好,期待左好耐
作者: 兇狠既飛狼    時間: 2021-5-13 17:18

呢段關係KEEP左幾耐
作者: Sampras730    時間: 2021-5-13 18:07     標題: 回覆 31# 兇狠既飛狼 的帖子

keep左大半年左右
作者: okvisa    時間: 2021-5-14 02:03

引用:
原帖由 Sampras730 於 2021-5-13 18:07 發表 查看引用來源
keep左大半年左右
點解又分開?
作者: lockgod    時間: 2021-5-14 02:56

PM to me  thx
作者: Sampras730    時間: 2021-5-14 08:26

引用:
原帖由 okvisa 於 2021-5-14 02:03 發表 查看引用來源

點解又分開?
佢識左個有錢人照顧佢,無謂阻礙人地新將來啦
作者: leowaiwai    時間: 2021-5-14 09:19     標題: 回覆 35# Sampras730 的帖子

有錢唔等於好既,有時感覺重要過一切既
作者: Sampras730    時間: 2021-5-14 11:31

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-5-14 09:19 發表 查看引用來源
有錢唔等於好既,有時感覺重要過一切既
佢又係可以擺脫到個衰老公,我都真心鄧佢開心既
作者: 小王子    時間: 2021-5-14 11:31     標題: 回覆 35# Sampras730 的帖子

上個post 已經支持過c兄, 打文真係好q辛苦
作者: Sampras730    時間: 2021-5-14 11:38

引用:
原帖由 小王子 於 2021-5-14 11:31 發表 查看引用來源
上個post 已經支持過c兄, 打文真係好q辛苦
多謝支持,比自己留個回憶,但應該都唔會再打
作者: leowaiwai    時間: 2021-5-14 13:58     標題: 回覆 37# Sampras730 的帖子

最重要係你地都開心MA?
作者: Sampras730    時間: 2021-5-14 14:16

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-5-14 13:58 發表 查看引用來源
最重要係你地都開心MA?
當然開心
作者: leowaiwai    時間: 2021-5-14 14:22     標題: 回覆 41# Sampras730 的帖子

不過你唔再寫大家都唔開心
作者: Sampras730    時間: 2021-5-14 14:31

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-5-14 14:22 發表 查看引用來源
不過你唔再寫大家都唔開心
遲D睇下點先啦
作者: okvisa    時間: 2021-5-14 15:16

引用:
原帖由 Sampras730 於 2021-5-14 11:31 發表 查看引用來源
佢又係可以擺脫到個衰老公,我都真心鄧佢開心既
她老公點衰??
作者: Sampras730    時間: 2021-5-14 15:20

引用:
原帖由 okvisa 於 2021-5-14 15:16 發表 查看引用來源

她老公點衰??
大部份衰既野都中哂
作者: leowaiwai    時間: 2021-5-14 15:24     標題: 回覆 45# Sampras730 的帖子

佢老公叫陳健康ar?
好似好OLD SCHOOL
作者: Sampras730    時間: 2021-5-14 15:30

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-5-14 15:24 發表 查看引用來源
佢老公叫陳健康ar?
好似好OLD SCHOOL
陳健康?????
作者: leowaiwai    時間: 2021-5-14 16:11     標題: 回覆 47# Sampras730 的帖子

係,呢度會唔會大部份人唔知佢係邊位
作者: Sampras730    時間: 2021-5-14 18:15     標題: 回覆 48# leowaiwai 的帖子

完全唔明師兄講緊邊個
作者: okvisa    時間: 2021-5-15 01:55

引用:
原帖由 Sampras730 於 2021-5-14 18:15 發表 查看引用來源
完全唔明師兄講緊邊個
咁人妻老公點衰,你講來聽
作者: Katrinacat    時間: 2021-5-15 03:10

引用:
原帖由 Sampras730 於 2021-5-14 08:26 發表 查看引用來源
佢識左個有錢人照顧佢,無謂阻礙人地新將來啦
咁短時間,又開心,咪好唔捨得?
作者: Sampras730    時間: 2021-5-15 11:35

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-5-15 03:10 發表 查看引用來源

咁短時間,又開心,咪好唔捨得?
第一次最開心🙈
作者: Sampras730    時間: 2021-5-15 11:37

引用:
原帖由 okvisa 於 2021-5-15 01:55 發表 查看引用來源

咁人妻老公點衰,你講來聽
經常ot唔返屋企
包2奶
唔比家用
作者: azpui    時間: 2021-5-19 03:21

引用:
原帖由 Sampras730 於 2021-5-13 13:27 發表 查看引用來源
Miss好快一下轉身屁股向住我,佢頭就向住我細佬,佢慢慢撕開個domdom慢慢幫我配戴上我的陰莖,同時我就用手指伸入佢妹妹(仲係超級濕!!),玩左一陣,我feel到佢幫我帶好左,我一下禁低佢訓低,到我主動進攻(同時望一望細佬真係好似薄到無 ...
個miss好正 終於睇得晒全篇🤣

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)