188Channel

標題: 那些年,榴槤之國的女孩們 [打印本頁]

作者: star_platina    時間: 2021-4-26 11:25     標題: 那些年,榴槤之國的女孩們

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: star_platina    時間: 2021-4-26 11:38

妹妹嘅故事暫停一陣,喺阿星同妹妹分開咗之後去咗榴槤之國,發生咗幾段小插曲,先穿插一下榴槤之國嘅故事,再返嚟講返阿星再遇妹妹之後佢嘅近況😬

作者: meow_917    時間: 2021-4-26 23:29

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-4-26 11:38 發表 查看引用來源
妹妹II

之後佢再約咗阿星出去一次,同阿星講咗啲佢唔敢同人講嘅嘢。講咗啲咩就唔好講出嚟啦,總之阿星聽咗之後,就想救返佢出嚟啦,唉,又再不自量力,年紀越大越幼稚。

阿星事前曾經警告過佢,阿星年紀大你咁多,可能會有代溝喎,你 ...
真係少甜版喎,啱晒我。

咁星星依家同妹妹仲係同事嗎?妹妹同咗你咁多年,你不曾諗過同佢廝守?
作者: Water_man    時間: 2021-4-27 05:37     標題: 回覆 1# star_platina 的帖子

多謝師兄分享,回憶是美好的,寫得好details !
作者: egg29    時間: 2021-4-27 07:01

Nice
故事很好, 有條理
加油繼續支持
作者: star_platina    時間: 2021-4-27 09:56

引用:
原帖由 meow_917 於 26/4/2021 23:29 發表 查看引用來源

真係少甜版喎,啱晒我。

咁星星依家同妹妹仲係同事嗎?妹妹同咗你咁多年,你不曾諗過同佢廝守?
阿喵睇得就好,阿星都盡量含………束啲,故事情節其實都大同小異,反而有啲特殊情境阿星先攞出嚟講下啫。

阿星已經離開咗舊公司一段日子啦,妹妹嘅近況都再冇探討,希望佢開心快樂,始終相愛一場,都會希望佢好。阿星同妹妹開始嘅時候都有約法三章,畢竟大家都係有身邊人,大家嘅關係就係喺互相擁有對方嘅時間入面盡量令對方快樂。😬
作者: star_platina    時間: 2021-4-27 09:58

引用:
原帖由 Water_man 於 27/4/2021 05:37 發表 查看引用來源
多謝師兄分享,回憶是美好的,寫得好details !
阿水師兄,多謝讚賞。有機會都會講下其女伴,阿星好幸運,認識嘅女伴都係好女人,只可惜有緣無份😬
作者: star_platina    時間: 2021-4-27 10:00

引用:
原帖由 egg29 於 27/4/2021 07:01 發表 查看引用來源
Nice
故事很好, 有條理
加油繼續支持
有蛋師兄支持,阿星會繼續寫😬
作者: bingbing727    時間: 2021-4-27 10:54

他鄉遇故人,星爺加油呀,我會多啲撐場 😊
作者: sam7211    時間: 2021-4-27 11:02

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-4-26 11:25 發表 查看引用來源
各位師兄師姐,歡迎路過望下阿星嘅故事,不過睇完之後都請留個言,始終故事都要用心書寫。睇完就算,即係話大家都只關心自己嘅事,雖則話即食文化係一個潮流,但係人與人嘅互動都仍然非常重要。睇完留個言,表逹下你嘅感想,只睇而冇 ...
長篇故事?
支持下先。🙂
作者: star_platina    時間: 2021-4-27 11:42

引用:
原帖由 bingbing727 於 27/4/2021 10:54 發表 查看引用來源
他鄉遇故人,星爺加油呀,我會多啲撐場 😊
冰冰都加油,多啲嚟睇阿星😬
作者: star_platina    時間: 2021-4-27 11:44

引用:
原帖由 sam7211 於 27/4/2021 11:02 發表 查看引用來源

長篇故事?
支持下先。🙂
如果由頭從新睇一次,都有成三十年嘅故事㗎。三十年,就算一年認識一位朋友,都有好多朋友嚕😬
作者: 825    時間: 2021-4-27 13:14

支持C兄
作者: star_platina    時間: 2021-4-27 13:36

引用:
原帖由 825 於 27/4/2021 13:14 發表 查看引用來源
支持C兄
多謝師兄😬
作者: 哥哥peter    時間: 2021-4-27 14:18

好耐冇呢d鋪出現啦~支持
作者: dragonbone    時間: 2021-4-27 14:36

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-4-26 11:25 發表 查看引用來源
各位師兄師姐,歡迎路過望下阿星嘅故事,不過睇完之後都請留個言,始終故事都要用心書寫。睇完就算,即係話大家都只關心自己嘅事,雖則話即食文化係一個潮流,但係人與人嘅互動都仍然非常重要。睇完留個言,表逹下你嘅感想,只睇而冇 ...
好文一定要支持。
作者: star_platina    時間: 2021-4-27 14:48

引用:
原帖由 哥哥peter 於 27/4/2021 14:18 發表 查看引用來源
好耐冇呢d鋪出現啦~支持
多謝彼得師兄😬
作者: star_platina    時間: 2021-4-27 14:49

引用:
原帖由 dragonbone 於 27/4/2021 14:36 發表 查看引用來源

好文一定要支持。
師兄見笑,多謝多謝😬
作者: cwm71146    時間: 2021-4-27 16:43

認同星哥講法...出去蒲左30年一年一個新朋友都有排數。支持💪🏼💪🏼
作者: star_platina    時間: 2021-4-27 16:45

引用:
原帖由 cwm71146 於 27/4/2021 16:43 發表 查看引用來源
認同星哥講法...出去蒲左30年一年一個新朋友都有排數。支持💪🏼💪🏼
阿星講下㗎咋,師兄唔好當真,要寫哂出嚟一陣啲師兄話阿星曬命,又話阿星長氣就唔巧😬
作者: atalla221    時間: 2021-4-28 09:12

樓主加油, 期待
作者: star_platina    時間: 2021-4-28 09:33

引用:
原帖由 atalla221 於 28/4/2021 09:12 發表 查看引用來源
樓主加油, 期待
多謝師兄,究竟阿星由十幾歲寫到依家好,定係由中間穿插好?😬
作者: 825    時間: 2021-4-28 14:07

中間穿插

作者: star_platina    時間: 2021-4-28 14:29

引用:
原帖由 825 於 28/4/2021 14:07 發表 查看引用來源
中間穿插

哈,師兄中意中間穿插,好,等阿星準備下先😬
作者: 6inch5    時間: 2021-4-28 15:08

支持好文~
作者: star_platina    時間: 2021-4-28 15:19

引用:
原帖由 6inch5 於 28/4/2021 15:08 發表 查看引用來源
支持好文~
多謝師兄,好文唔敢講,希望創作到一啲令人會心微笑嘅故事,甜故四圍都有人講,要甜得嚟大家都會諗諗下笑,大家先會記得😬
作者: meow_917    時間: 2021-4-28 17:44

爛尾?咁耐冇第3集, 回水
作者: star_platina    時間: 2021-4-28 18:08

引用:
原帖由 meow_917 於 28/4/2021 17:44 發表 查看引用來源
爛尾?咁耐冇第3集, 回水
有師兄話要中間抽插,阿星整理緊啲文稿,話哂三十幾萬字,都要啲時間執下,修飾下啲用詞,等大家睇完笑得嚟又唔會太甜,ff得嚟又有無限睱想😬
作者: star_platina    時間: 2021-4-28 19:00

Cassy I

講下最近嘅阿星,阿星同妹妹分咗手之後去咗外國工作,喺榴槤之國認識咗幾位唔同類型嘅女士。呢兩年嘅時間阿星原本冇諗過要認識任何人,工幹關係,何必令到人地唔開心?唔知係咪越避忌,越令人妒忌,阿星因為工作嘅關係認識好多女士,又可能因為榴槤之國嘅女士大多比較熱情奔放,唔覺唔覺,阿星喺榴槤之國都認識咗幾多位,有單身嘅年輕女郎,有人妻,亦有人母同失婚嘅女士。阿星只能夠講,阿星每次都好好運,識到嘅女士都好好,有賢慧,有活潑,有文靜亦有野性。

查實阿星真係唔太想呢度食呢度疴,話哂一場同事,有咩感情瓜葛大家朝見口晚見面日日面左左認真唔係講笑。之前妹妹已經試過一次,雖則話日日見到,感情特別好,但係到時分手在即,見到都扮唔識又係另一種感受。公司啱啱成立冇幾耐,除咗CEO之外,阿星嘅下面(以下,唔係阿星嘅下身)有五個人,銷售部門兩位,財務部一位,項目部兩位,阿星以上係首席執人官,阿星以下就係呢五位同事。五位同事入面有三位係女性,由未到三十到三十四五,年輕,貌美,有身材,有線條。

話說阿星係第三位加入嘅同事,之後係銷售部經理,財務部經理,銷售主任同項目工程師。第一日見到銷售部經理Cassy,俾佢對車頭燈嚇咗一嚇,咁甜美嘅笑容加上迫爆嘅身材,究竟阿星點樣抵擋呢?Cassy係一位三十五歲左右嘅榴槤國華人美女,目測應該有35F………唔係,應該話佢係身材高佻嘅美女,目測應該有1.65米左右嘅高度。淺棕色直頭髮,野性又帶點不羈,笑起上嚟左邊面上有個酒凹,非常之甜美,加上榴槤國都幾熱,著件白色薄薄嘅恤衫同西裝裙,另加六吋高踭鞋,簡直係狂野時速,令阿星思想狂野,心跳加速。

Cassy加入嘅時候,公司只得CEO,阿星同埋項目經理三個麻甩佬,一個鬼佬,一個華人同一個榴槤國人。以阿星避得就避嘅態度,第一日迎新午餐,一個鬼佬一個榴槤國佬已經想打佢主意。又係嘅,第一日返工就著件咁透嘅白恤衫,迫爆之餘仲要唔扣衣襟上面兩粒鈕,任由自由奔放嘅35F表露佢嘅事業。阿星冷住四隻眼旁觀,睇下你一個迫爆想玩乜先得。一餐迎新午餐已經令到兩個麻甩失去咗理性,阿星有冇失?少少咁啦,果啲唔多覺伸手入打開哂嘅恤衫領入面整理胸圍帶,繼而牽動35F不停搖晃係走唔甩阿星法眼嘅。

(待續)😬

作者: timLeung88    時間: 2021-4-28 20:59

師兄果然真係引人入性,好耐冇見過咁有心機寫嘅故仔,比心機加油啊,可以寫多小小同快啲更新更好!🙏🙏
作者: star_platina    時間: 2021-4-28 22:37

引用:
原帖由 timLeung88 於 28/4/2021 20:59 發表 查看引用來源
師兄果然真係引人入性,好耐冇見過咁有心機寫嘅故仔,比心機加油啊,可以寫多小小同快啲更新更好!🙏🙏
多謝師兄讚賞。阿星喜歡寫作,雖然文筆有欠通順,故事結構亦都比較鬆散,仍然學習途中,會盡力改善。寫作需要時間,而且整理亦都需時,多餘情節或者對故事無大幫助的枝節都要修飾,希望師兄見諒。阿星會盡力寫出好故事,縱使只係甜故,亦都希望師兄師姐們睇得會心微笑。😬
作者: holland1988    時間: 2021-4-28 23:48     標題: 回覆 31# star_platina 的帖子

師兄, 我喺discuss 果時已經追看你嘅post, 加油!
作者: anthonychan    時間: 2021-4-28 23:48

期待星哥繼續update
作者: star_platina    時間: 2021-4-29 07:22

引用:
原帖由 holland1988 於 28/4/2021 23:48 發表 查看引用來源
師兄, 我喺discuss 果時已經追看你嘅post, 加油!
嘩,師兄,他壇遇故知呀!多謝支持,阿星一定努力😬
作者: star_platina    時間: 2021-4-29 07:30

引用:
原帖由 anthonychan 於 28/4/2021 23:48 發表 查看引用來源
期待星哥繼續update
阿安東尼師兄客氣,寫得唔好請指點😬
作者: meow_917    時間: 2021-4-29 09:14

做個追星族,強帖留名
作者: star_platina    時間: 2021-4-29 09:41

引用:
原帖由 meow_917 於 29/4/2021 09:14 發表 查看引用來源
做個追星族,強帖留名
阿喵留名,阿星流…………😬

多謝支持,多謝捧場😬
作者: star_platina    時間: 2021-4-29 09:45

Cassy II

食完個迎新飯,阿星一於好少理,同項目經理兩條友去整返支飯後煙先。阿Cassy見阿星兩條麻甩唔直接返上公司,就好奇地問阿星去邊,阿星冇出聲,只喺褲袋入面攞咗包煙出嚟喺銷售經理面前揚一揚示意,佢跟住哦咗一聲,粒聲唔出咁跟住阿星地行去停車場。唔通你又係煙剷?停車場入面有大大小小唔同嘅人堆喺度煲煙,每堆人由兩個到四五個不等,目的都係趁食支煙嘅時間傾下偈,聯絡下感情。阿星以前都會聯,不過通常一聯就聯出事,所以聯下唔聯下就算,多一事不如少一事,少一事不如冇事。阿星同項目經理食煙,見Cassy望住,就問佢係咪要食,項目經理一見,即刻打開包煙,想攞支俾佢,Cassy搖搖頭,笑住同項目經理講:「唔使啦,我食呢支就得。」講完之後伸出佢修長嘅手揸住阿星支…………煙,從阿星咀度拔咗支煙嚟吸咗一啖,然後笑住同阿星話:「我吸兩啖咋,同你一齊食好冇?」你講到咁,又拔咗阿星咀入面支煙,唔通阿星仲可以講唔好咩?

呢個衰妹日日都整兩嘢阿星嘆,唔係見到阿星去食煙就跟住嚟吸兩啖,就係走過嚟阿星間房度,坐喺阿星枱上面露出佢套裝短裙包唔哂嘅長腿。項目經理張枱喺阿星張枱嘅斜對面,成間房只得兩張枱,Cassy唔坐喺佢枱上面,反而坐喺阿星枱上面,項目經理全程眼甘甘,又成日借啲意走埋過嚟三個人一齊傾。又冇所謂嘅,傾計啫,通常傾傾下就話去食煙,然後又係同阿星分一支煙。哼,想同阿星做共犯?

如是者,Cassy一啖阿星一啖,項目經理自己一啖啖煙嘅情況持續咗三個月,一直都相安無事(阿星天真地相信)。直到有一次,總公司嘅總裁飛嚟榴蓮之國開會,事情開始變得複雜化。總裁係德國人,只食德國菜同飲啤酒,而且全人類都要同佢飲,飲得快飲得多先叫做係好。阿星酒量唔算好好,但係都叫做五六品脫啤酒冇難度。要開車返屋企雖然係唔可以飲咁多,不過以阿星嘅駕駛技術,夜晚係冇問題嘅。當時Cassy同項目經理同埋阿星行去停車場攞車,Cassy行到搖搖下,阿星同項目經理都諗住陪佢行去攞咗車先再自己去攞車。阿星故意落後,欣賞一個著住迷你裙另加六吋高踭鞋屁股扭動嘅美妙背影,項目經理見到阿星落後咗,即刻溜後細細聲同阿星話:.「你睇下幾性感?我諗佢醉咗,應該上得啦。」阿星望下佢,心諗你都真係幾猴禽,一陣做到一半佢醒咗告你老强,喺回教國家好似話要切啫啫,你唔係諗住乘人之危下話?就喺呢個時候,Cassy突然之間擰轉頭望住阿星同項目經理,然後話:「我揸唔到車啦,阿星你車我啦!」吓?

(待續)😬

作者: hongkongboy2046    時間: 2021-4-29 09:57

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-4-29 09:45 發表 查看引用來源
Cassy II

食完個迎新飯,阿星一於好少理,同項目經理兩條友去整返支飯後煙先。阿Cassy見阿星兩條麻甩唔直接返上公司,就好奇地問阿星去邊,阿星冇出聲,只喺褲袋入面攞咗包煙出嚟喺銷售經理面前揚一揚示意,佢跟住哦咗一聲,粒聲 ...
咁主動飛埋來,星師兄食唔食呢…?
作者: star_platina    時間: 2021-4-29 10:15

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 29/4/2021 09:57 發表 查看引用來源
咁主動飛埋來,星師兄食唔食呢…?
師兄,通常啲飛來嘅豔福背後都有好大抽嘢跟住嚟,免費嘅嘢係最貴,師兄睇落去就會明😬
作者: cc19880910    時間: 2021-4-29 10:22

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-4-29 10:15 發表 查看引用來源

師兄,通常啲飛來嘅豔福背後都有好大抽嘢跟住嚟,免費嘅嘢係最貴,師兄睇落去就會明😬
絕對同意免費嘅嘢係最貴,所以有幾次係現實生活中,我都懸崖勒馬
作者: star_platina    時間: 2021-4-29 10:40

引用:
原帖由 cc19880910 於 29/4/2021 10:22 發表 查看引用來源
絕對同意免費嘅嘢係最貴,所以有幾次係現實生活中,我都懸崖勒馬
師兄勒得好,師兄勒得妙,師兄勒得呱呱叫。阿星實行鴕鳥政策,縮縮避避,到時睇下點😬
作者: cx829    時間: 2021-4-29 11:32

引用:
原帖由 star_platina 於 29-4-2021 09:45 發表 查看引用來源
Cassy II

食完個迎新飯,阿星一於好少理,同項目經理兩條友去整返支飯後煙先。阿Cassy見阿星兩條麻甩唔直接返上公司,就好奇地問阿星去邊,阿星冇出聲,只喺褲袋入面攞咗包煙出嚟喺銷售經理面前揚一揚示意,佢跟住哦咗一聲,粒聲 ...
looking forward to your next update! she must have been a good lay
作者: star_platina    時間: 2021-4-29 11:49

引用:
原帖由 cx829 於 29/4/2021 11:32 發表 查看引用來源

looking forward to your next update! she must have been a good lay
Cool mate! Will update as soon as the modification completed. Thanks for your support, cheers matey😬
作者: timLeung88    時間: 2021-4-29 12:34

掌聲鼓勵,請
繼續真的很緊張又期待!
作者: timLeung88    時間: 2021-4-29 12:39

剛剛先發現師兄將標題改咗,馬拉妹真係好熱情奔放,期待師兄長寫長有。
作者: star_platina    時間: 2021-4-29 12:45

引用:
原帖由 timLeung88 於 29/4/2021 12:34 發表 查看引用來源
掌聲鼓勵,請
繼續真的很緊張又期待!
師兄嘅鼓勵係阿星嘅動力,故事原本平平無奇只係一般男歡女愛,阿星想多啲描寫女伴們嘅心路歷程同埋與阿星嘅互動😬
作者: star_platina    時間: 2021-4-29 12:51

引用:
原帖由 timLeung88 於 29/4/2021 12:39 發表 查看引用來源
剛剛先發現師兄將標題改咗,馬拉妹真係好熱情奔放,期待師兄長寫長有。
係呀師兄,只寫星塵好似唔多吸引,都係寫返清楚個標題好啲😬
作者: leowaiwai    時間: 2021-4-29 13:17

師兄寫得好好呀,個人感受好濃烈,加油加油
作者: star_platina    時間: 2021-4-29 13:28

引用:
原帖由 leowaiwai 於 29/4/2021 13:17 發表 查看引用來源
師兄寫得好好呀,個人感受好濃烈,加油加油
多謝師兄嘅濃烈,大家加油😬
作者: iamfat    時間: 2021-4-29 14:54

師兄好嘢!長篇最好睇
作者: star_platina    時間: 2021-4-29 15:01

引用:
原帖由 iamfat 於 29/4/2021 14:54 發表 查看引用來源
師兄好嘢!長篇最好睇
多謝師兄讚賞,阿星喺榴槤之國嘅故事雖然只有兩年,但係當中遇見唔少人,好多都係好好嘅,希望佢哋都揾到佢哋嘅幸福😬
作者: iamfat    時間: 2021-4-29 15:21

雖然無食過外國女,但所認識嘅榴槤國嘅人算係幾純幾好……做朋友都唔錯
作者: star_platina    時間: 2021-4-29 15:52

引用:
原帖由 iamfat 於 29/4/2021 15:21 發表 查看引用來源
雖然無食過外國女,但所認識嘅榴槤國嘅人算係幾純幾好……做朋友都唔錯
贊成,始終都係一場朋友,而且大家都係基於愛😬
作者: anthonychan    時間: 2021-4-29 17:10

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-4-29 15:01 發表 查看引用來源

多謝師兄讚賞,阿星喺榴槤之國嘅故事雖然只有兩年,但係當中遇見唔少人,好多都係好好嘅,希望佢哋都揾到佢哋嘅幸福😬
佢哋係咪單純啲呢
作者: star_platina    時間: 2021-4-29 17:35

引用:
原帖由 anthonychan 於 29/4/2021 17:10 發表 查看引用來源
佢哋係咪單純啲呢
直接啲😬
作者: hero412    時間: 2021-4-30 00:06

好耐無咁好嘅長文
支持下
作者: 6inch5    時間: 2021-4-30 02:36

好期待下一part
作者: star_platina    時間: 2021-4-30 07:14

引用:
原帖由 hero412 於 30/4/2021 00:06 發表 查看引用來源
好耐無咁好嘅長文
支持下
多謝英雄師兄讚賞,少少鹹多多趣係阿星嘅宗旨,師兄慢慢欣賞,之後嘅日子入面仲有幾位令阿星難忘嘅女性😬
作者: star_platina    時間: 2021-4-30 07:16

引用:
原帖由 6inch5 於 30/4/2021 02:36 發表 查看引用來源
好期待下一part
6師兄唔好心急,所謂慢工出細貨,等阿星執靚個故事等大家欣賞,笑中有淚,口水多過茶嘅鮮豔纏綿故事😬
作者: star_platina    時間: 2021-4-30 07:28

Cassy III

項目經理應該唔相信佢自己隻耳仔聽到啲乜,因為阿星都唔相信自己隻耳仔聽到啲乜。阿星望住Cassy,Cassy望住阿星,項目經理望住Cassy又望住阿星,大家眼望望,最後Cassy開聲話:「你係咪想我醉住揸車先?」好,見你講到咁,車你一轉又如何?

個衰妹真係喺阿星架車度瞓著咗,算啦,睇嚟阿星嘅好人咭已經到手,所以Cassy寧願阿星車佢返屋企都唔想項目經理有機可乘。既然係咁,好人做到底,車你返屋企到門口先叫醒你。Cassy住嘅係比較高級嘅apartment,喺首都入面算係中上價位。阿星入咗去訪客車位停好架車,正準備拍拍Cassy叫醒佢,就發現原來佢一路開眼望住阿星。「你醒咗?」阿星望住Cassy問。
「我一路都冇瞓,係你以為我瞓咗啫。」
「自己落到車冇?」
「你啲香港人咁冇風度嘅咩?」最後呢句佢用廣東話同阿星講。係呀,佢之前一路同阿星講英文㗎。阿星以為佢唔識講廣東話,點知佢同阿星講佢家姐嫁咗去香港,佢仲起碼一年飛香港一次探家姐添。阿星望住佢,佢又望住阿星,大家鬥沉默。最後阿星實在太急尿,終於忍唔住開聲講:「我好急尿,要揾個厠所,你快啲落車得唔得?」

(待續)😬

作者: meow_917    時間: 2021-4-30 10:56

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-4-30 07:28 發表 查看引用來源
Cassy III

項目經理應該唔相信佢自己隻耳仔聽到啲乜,因為阿星都唔相信自己隻耳仔聽到啲乜。阿星望住Cassy,Cassy望住阿星,項目經理望住Cassy又望住阿星,大家眼望望,最後Cassy開聲話:「你係咪想我醉住揸車先?」好,見你講到咁, ...
最尾果句好odd.....
作者: glock19B2    時間: 2021-4-30 11:02

引用:
原帖由 meow_917 於 2021-4-30 10:56 發表 查看引用來源

都幾搞笑吖😂
作者: jbdefender    時間: 2021-4-30 11:20

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-4-30 07:28 發表 查看引用來源
Cassy III

項目經理應該唔相信佢自己隻耳仔聽到啲乜,因為阿星都唔相信自己隻耳仔聽到啲乜。阿星望住Cassy,Cassy望住阿星,項目經理望住Cassy又望住阿星,大家眼望望,最後Cassy開聲話:「你係咪想我醉住揸車先?」好,見你講到咁, ...
哈哈哈... 最尾嗰句... 唔係應該話: 我好急尿, 可唔可以上你度疴?
作者: star_platina    時間: 2021-4-30 11:35

引用:
原帖由 meow_917 於 30/4/2021 10:56 發表 查看引用來源

唔揀要啦,故事嘅嘢笑完就算,何必太認真呢😬
作者: star_platina    時間: 2021-4-30 11:36

引用:
原帖由 jbdefender 於 30/4/2021 11:20 發表 查看引用來源

哈哈哈... 最尾嗰句... 唔係應該話: 我好急尿, 可唔可以上你度疴?
係喎,點解當時阿星唔識咁講呢?真係笨😬
作者: holland1988    時間: 2021-4-30 11:39

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-4-30 11:36 發表 查看引用來源

係喎,點解當時阿星唔識咁講呢?真係笨😬
通常都係話急尿... 咁就可以強行入屋... 😆😆
作者: star_platina    時間: 2021-4-30 11:52

引用:
原帖由 holland1988 於 30/4/2021 11:39 發表 查看引用來源

通常都係話急尿... 咁就可以強行入屋... 😆😆
霸王硬上弓嘅嘢阿星做唔出喎,除非女伴要求咁又唔同😬
作者: timLeung88    時間: 2021-4-30 12:13

師兄好一招以退為進,好期待故事發展!👍👍👍
作者: star_platina    時間: 2021-4-30 12:15

引用:
原帖由 timLeung88 於 30/4/2021 12:13 發表 查看引用來源
師兄好一招以退為進,好期待故事發展!👍👍👍
阿添師兄,查實阿星係想以退為退,快手走人㗎😬
作者: star_platina    時間: 2021-4-30 12:17

今日星期五咁開心,寫多一段大家笑下先~

Cassy IV

Cassy終於落咗車,佢著住對六吋高踭鞋搖下搖下,好似隨時會跌咁款,阿星又真係唔多忍心見佢咁,就行埋佢度一手揸住佢右手上臂然後同佢講:「我扶你上去喇。」個衰妹竟然成個人捱哂落嚟阿星度,豐滿嘅35F就從阿星嘅左邊壓咗落嚟………頂你,你有冇咁重呀?成個人壓哂落嚟!個衰妹好似真係軟哂咁,阿星唯有用右手扶埋佢左手。正喺阿星努力幫佢扶好企定嘅時候,個衰妹竟然摸小星星!小姐呀,阿星已經好急啦,一陣瀨出嚟你要幫阿星洗褲!終於,阿星喺千辛萬苦嘅情形下到逹Cassy19樓嘅單位度,係呀,啱啱佢同阿星講,佢屋企有厠所可以借俾阿星用,叫阿星扶佢上去,順便用埋厠所。唉,急住尿俾人揸小星星真係唔係講笑。搭升降機嘅時候仲有一段小插曲,就係升降機門一關埋,個衰妹即刻放軟個身,再一次捱哂落阿星度,用盡全身嘅重量將佢迫爆嘅身材壓落阿星右手,阿星見佢企唔穩,以為佢真係有事,嗱嗱淋扶佢,但係個衰妹左手撓住阿星右手,等阿星出手嚟扶嘅時候,右手竟然又再揸落小星星度!由於35F迫爆嚴重壓制阿星右手,手臂上面觸感非常强烈,加上佢今日又係著套裝裙加透視恤衫,然後又係特登唔扣上面兩粒鈕,令到迫爆嘅同時事業線急速發展,阿星生得高,由上而下嘅視線喺冇辦法閃避嘅情況底下對35F一覽無遺。望得咁真切,當然要好好回饋,小星星作出咗最好嘅表示,而當Cassy一手揸落去嘅時候,就正正係小星星表達自己不滿嘅巔峰一刻。

「都幾好反應喎你。」Cassy望住阿星陰陰咀咁笑。
「小姐,你咁樣泰山壓頂,啲防線好容易崩潰喎。」阿星無奈。
Cassy嘅手繼續肆無忌憚咁搞小星星,但係阿星真係好急尿,唔可以由得佢咁玩落去。「阿小姐,你可以停手嘛?我好急尿!」
呢個衰人係阿星人生入面第一次遇見嘅邪惡生物,佢唔理阿星嘅哀求,隻手遊走到阿星褲頭,想伸入阿星件恤衫同西褲之間。就係佢嘅動作,觸及到阿星小小嘅肚腩,喺咁窄嘅西褲褲頭仲要想伸隻手入褲襠,點都會壓到個肚。就係呢一壓,阿星差啲瀨出尿,喺膀胱刺痛想瀨未瀨之前,阿星真係非常之驚,果一刻真係完全冇辦法諗到任何事,一個反射動作,將Cassy推開咗。Cassy俾阿星嘅無情力推到撞咗埋牆,嘭一聲。Cassy扶住牆,係咁笑,呢個人真係唔要得,如果阿星真係瀨咗,一定要佢同阿星搞返乾淨。升降機門打開,到咗十九樓,阿星見Cassy笑得咁衰,忍唔住話佢:「好玩唔玩,趁阿星急尿先嚟玩!到啦,出去啦!」Cassy話:「你推到我撞壁依家好痛,快啲過嚟扶我。」頭先阿星情急推開佢啲無情力又真係幾猛,佢講到痛,阿星又真係唔係幾好意思「扶你都得,你咪玩嘢呀!」Cassy遞高手等待阿星,阿星又㩒住開門制,唯有行過去扶佢。唔知人係咪都係犯賤,定係大多數人都唔識得從教訓之中學習,又抑或係色字頭上果把刀睇唔清楚,阿星又俾個衰妹整蠱,今次真大鑊!

(待續)😬
作者: timLeung88    時間: 2021-4-30 12:26

越睇越有味道,請繼續吧!🤩🤩🤩
作者: star_platina    時間: 2021-4-30 12:55

引用:
原帖由 timLeung88 於 30/4/2021 12:26 發表 查看引用來源
越睇越有味道,請繼續吧!🤩🤩🤩
添師兄客氣,請多多支持😬
作者: cococaobrownie    時間: 2021-4-30 14:50

記得之前都睇過阿星出文,但上次未講完妹妹篇就停咗,今次終於有得繼續啦,正!
好文繼續支持支持
作者: leowaiwai    時間: 2021-4-30 14:57

入正場入正場喇
作者: star_platina    時間: 2021-4-30 15:16

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 30/4/2021 14:50 發表 查看引用來源
記得之前都睇過阿星出文,但上次未講完妹妹篇就停咗,今次終於有得繼續啦,正!
好文繼續支持支持
多謝師兄一路支持,妹妹嘅故事真係要揾揾先可以再重新整理完整版本,依家講下榴槤之國時代阿星嘅經歷,敬請期待😬
作者: star_platina    時間: 2021-4-30 15:20

引用:
原帖由 leowaiwai 於 30/4/2021 14:57 發表 查看引用來源
入正場入正場喇
入咗啦入咗啦😬
作者: timLeung88    時間: 2021-5-1 10:46

早晨師兄,坐定定等你啊!🤩🤩🤩
作者: star_platina    時間: 2021-5-1 11:50

引用:
原帖由 timLeung88 於 1/5/2021 10:46 發表 查看引用來源
早晨師兄,坐定定等你啊!🤩🤩🤩
好!既然師兄有興致,阿星再出一段😬
作者: star_platina    時間: 2021-5-1 11:57

Cassy V

要扶起Cassy,隻手又要唔離開個升降機開門制,阿星唯有用僅餘嘅右手去接Cassy隻手將佢拉起。Cassy嘅手阿星大大話話都摸過好多次,佢每次接阿星支煙嚟食嘅時候都會借啲意同阿星有接觸,唔係好困難咁從阿星手上攞阿星支煙去吸,就係吸完之後揸住支煙揸到令阿星用好麻煩嘅角度攞返,總之啲位置令人好難唔碰觸到佢隻手啦。Cassy雙手係好軟滑,好似冇骨海南雞咁,咬落啖啖肉嘅。喺阿星拉起咗Cassy之際,個衰妹趁住阿星一隻手唔得閒,竟然兩隻手勾住阿星條頸然後咀落阿星度!Cassy嘅咀唇非常濕潤而柔軟,酒精味夾雜充足嘅口水,想信佢已經吼住阿星好耐。阿星想避,不過衰妹用佢平坦嘅小腹壓住阿星好急,但宣洩唔到嘅膀胱,令到阿星哭笑不得。Cassy雙手箍得好緊,阿星唯有鬆開㩒住開門制嘅手用雙手去扺抗,乜你啲榴槤之國嘅女人咁大力?阿星竟然冇辦法推開佢,情急之下一手揸咗落35F度,企圖令佢鬆開箍住阿星條頸嘅雙手。阿星並冇留意到究竟35F有幾大殺傷力,只係擔心緊再俾佢咁泰山壓頂式壓搾膀胱會出現啲咩情況,形勢危急,唯有兵行險著,阿星用盡兩隻手,使出細個飲奶嘅力,搏命咁揸落去35F嘅左右,實行用雙風貫耳嘅方式去攻敵之不得不救。

阿星雖然精明,但都會有打錯算盤嘅時候,而且錯之毫釐,謬之千里,根本錯哂!喺阿星冒死攻擊Cassy嘅35F左右,期望佢會鬆手放開阿星膀胱嘅時候,佢竟然攬得更加緊,呼吸更加急速,條脷喺阿星個口入面撩動得更加頻密,呢樣真係令阿星始料不及。你壓得咁實,阿星個膀胱都差唔多爆炸,唔頂得幾耐。大家仲記得,阿星同個衰妹仲喺架升降機入面,知唔知點解佢會咁大胆喺升降機入面咁樣嚟羞辱阿星?唔通佢唔驚個細路電視睇到?大家要明白,榴槤之國同香港好唔同,住宅嘅升降機入面係冇細路電視嘅,想睇都冇得你睇,個衰妹知道呢啲嘢,所以趁住阿星冇防備就想格殺阿星咁話。

終於Cassy停咗落嚟,阿星亦都唔敢郁,好急呀大佬,感覺上一郁可能就會瀨。雖然佢箍住阿星嘅雙手確實係鬆開咗,但係佢雙手並冇離開過阿星條頸,佢只係轉咗身,雙手繼續勾住阿星條頸,用個背脊對住阿星,然後用佢個包喺套裝短裙入面圓渾結實差啲迫爆裙嘅實體股磨小星星。一路磨一路用雙手喺阿星嘅耳仔同頭髮度四圍搓,小姐呀,阿星啲頭髮已經買少見少,你搓第二度……呀唔係,你唔好搓好冇?Cassy並冇理會阿星點諗,或者話,由頭到尾佢都冇理過阿星係點諗。喺佢個實體股磨緊小星星嘅時候,架升降機已經開始下降,而佢就用一種係男人聽到都會腳仔軟嘅聲線同阿星講:「好似頭先咁揸我!」吓?唔好啦啩?「唔~~~~!我要你揸呀~~~~!」跟住一手捉住阿星嘅手,再次放咗上迫爆嘅35F上面,仲要揸住阿星隻右手教阿星點揸。唉,真係星都有火,呢啲咁嘅光景,莫講話係阿星,就算柳下惠都忍唔到啦下話?今次係阿星正式揸落35F度真真正正地去感受果種迫爆嘅震撼,而Cassy呢,就係咁用佢嘅實體股去折磨小星星,仲要加埋尿急呢種雙重折磨,講真,好難受。

(待續)😬
作者: timLeung88    時間: 2021-5-2 12:36

午安呀師兄,今日有咩睇呢!🧐🧐
作者: star_platina    時間: 2021-5-2 12:41

引用:
原帖由 timLeung88 於 2/5/2021 12:36 發表 查看引用來源
午安呀師兄,今日有咩睇呢!🧐🧐
師兄咁捧場,阿星又點好意思唔加篇幅呢?馬上嚟😬
作者: money17    時間: 2021-5-2 12:52     標題: 回覆 82# star_platina 的帖子

好心急, 睇到停唔到落嚟,加油
作者: star_platina    時間: 2021-5-2 12:53

Cassy VI

升降機返到落地面,門打開之前,阿星即時縮開一雙鹹豬手,而Cassy都即刻好自重咁企返直扮冇事。查實都凌晨一點幾,大堂一個人都冇,冇人等升降機啦。Cassy望下大堂,然後㩒返19樓,升降機門關上之後,佢又再次埋嚟用手勾住阿星條頸,話:「好玩嗎?」阿星無奈,唯有點點頭。個衰妹瞇住一雙電眼跟住就問:「想唔想再玩多啲?」「我剩係想去疴篤尿啫,再係咁落去我會中尿毒而死。」Cassy笑咗出嚟,雙手並未離開過阿星條頸,35F亦都順勢壓住阿星,偉大嘅事業線亦都因為整個人壓向阿星而變哂形。Cassy一路望實阿星,然後話:「我從來冇見過一個人好似你咁怪。」

老實講,有個咁主動嘅女人喺你面前,相信你都好難守得住。阿星都係男人,都飲咗兩杯,都真係好急尿,當時只能夠諗到快啲去佢屋企疴咗尿先講。去到Cassy屋企,由於佢自己一個人住一間過千呎嘅apartment單位,由門口問明咗厠所喺邊度之後,阿星就一支箭咁衝入厠所,啲尿差啲等唔切阿星除褲就想流出嚟。老友,如果你係阿星,相信你已經喊咗。篤尿真係忍得太耐,疴出之後阿星直頭流咗眼淚,太急,忍咗好耐而接近爆裂嘅膀胱得到抒解,阿星因為流眼淚,忍唔住合理雙眼抬高頭,等啲眼淚唔好流落嚟。突然之間,阿星感覺有啲異樣,尿未疴完,點解冇咗尿落厠所嘅聲?唔係啩?阿星真係唔相信自己雙眼,完全冇徵兆嘅情況之下見到啲咁嘅嘢,相信你都唔知俾咩反應好。阿星撐開對因為忍尿忍太耐最後終於疴得出而令到淚腺激瀉所以佈滿眼淚嘅雙眼,模糊中睇到一個嚇人嘅情景,由於半夜實在太靜,靜到阿星根本冇預料過會有啲咁嘅事情可以發生。阿星見到嘅,係一個人頭。

(待續)😬
作者: timLeung88    時間: 2021-5-2 13:48

謝謝師兄的回應,努力加油,很多師兄們都很期待呢!🤩🤩🤩🤩
作者: cc19880910    時間: 2021-5-2 13:53

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-2 12:53 發表 查看引用來源
Cassy VI

升降機返到落地面,門打開之前,阿星即時縮開一雙鹹豬手,而Cassy都即刻好自重咁企返直扮冇事。查實都凌晨一點幾,大堂一個人都冇,冇人等升降機啦。Cassy望下大堂,然後㩒返19樓,升降機門關上之後,佢又再次埋嚟用手勾住 ...
條女尿都飲👏👏👏👏👏👏👏
作者: holland1988    時間: 2021-5-2 14:00

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-2 12:53 發表 查看引用來源
Cassy VI

升降機返到落地面,門打開之前,阿星即時縮開一雙鹹豬手,而Cassy都即刻好自重咁企返直扮冇事。查實都凌晨一點幾,大堂一個人都冇,冇人等升降機啦。Cassy望下大堂,然後㩒返19樓,升降機門關上之後,佢又再次埋嚟用手勾住 ...
Cassy 玩到咁大... 飲尿!
作者: 6inch5    時間: 2021-5-2 14:06     標題: 回覆 84# star_platina 的帖子

咁L wild  太正喇!!!!
作者: 柒七仔    時間: 2021-5-2 14:15     標題: 回覆 84# star_platina 的帖子

嘩,不得了🤣
期待快啲更新👍🏻👍🏻
作者: star_platina    時間: 2021-5-2 14:18

引用:
原帖由 timLeung88 於 2/5/2021 13:48 發表 查看引用來源
謝謝師兄的回應,努力加油,很多師兄們都很期待呢!🤩🤩🤩🤩
多謝多謝,師兄讚賞,阿星努力😬
作者: star_platina    時間: 2021-5-2 14:19

引用:
原帖由 cc19880910 於 2/5/2021 13:53 發表 查看引用來源

條女尿都飲👏👏👏👏👏👏👏
呢樣係阿星從來都冇諗過嘅,實在非常香豔刺激,光景難忘😬
作者: star_platina    時間: 2021-5-2 14:20

引用:
原帖由 holland1988 於 2/5/2021 14:00 發表 查看引用來源

Cassy 玩到咁大... 飲尿!
放心師兄,刺激嘅嘢陸續有來😬
作者: star_platina    時間: 2021-5-2 14:23

引用:
原帖由 6inch5 於 2/5/2021 14:06 發表 查看引用來源
咁L wild  太正喇!!!!
多謝師兄讚賞,留意下回分解😬
作者: star_platina    時間: 2021-5-2 14:23

引用:
原帖由 柒七仔 於 2/5/2021 14:15 發表 查看引用來源
嘩,不得了🤣
期待快啲更新👍🏻👍🏻
好笑就好,多謝師兄捧場😬
作者: star_platina    時間: 2021-5-2 14:28

週日特別附送,加多一段故事:

Cassy VII

嚴格嚟講,係Cassy個頭,佢打開咗個咀,接住阿星因為好急而冇辦法停止嘅尿。啲尿一路由佢個口滿瀉出嚟,經過佢下爬一路流到35F,再令到原本已經單薄嘅白恤衫變得更加透明,如果阿星唔係疴緊尿俾唔切反應,相信應該好興奮。尿,總會疴完,喺阿星正想打尿震嘅時候,Cassy以電光石火嘅速度一口含住小星星,然後雙手攬實阿星大脾以防阿星逃走。Cassy嘅咀非常了得,而且因為頭先嘅一幕可能實在太香艷,阿星真係有啲興奮。喺Cassy用咀同小星星進進出出嘅時候,滾燙嘅咀實在令到阿星冇辦法抗拒,Cassy嘅咀,就好似另一種生物,有自主權有生命咁,不停需索小星星,令到阿星腳仔軟軟。阿星見到咁嘅光景,都忍唔住伸手摸下Cassy啲頭髮,呢個時候嘅Cassy,比起任何時候都乖,只係靜靜咁討好小星星,Cassy望住阿星,用佢果雙電眼對住阿星微笑,把咀一路都冇停過,不停咁逗弄小星星嚟玩,令到小星星硬起心來。由於眼前嘅情景真係太過刺激:Cassy嘅頭髮濕咗,恤衫濕哂,踎咗喺度好乖巧地大啖大啖咁吞食小星星,仲要間唔中雪雪有聲好似食雪條咁。呢啲咁嘅畫面,加上啲咁挑逗嘅聲音,阿星好難可以忍好耐,星塵就忍唔住,走哂出嚟。Cassy把握機會將全部星塵吞哂落肚,阿星叫都叫唔切,咁唯有拉返佢起身。「你全身濕哂啦,快啲入房換過件衫啦,唔係一陣冷親。」Cassy搖搖頭:「我一入房你就會走嘅。」小姐,你咁玩法,唔走有鬼。大家同事,喺度揾食唔好又喺度揾食啦。但係見佢咁,又真係好難講得出口嘅,唯有答佢:「咁等你換完衫之後先走好冇?」Cassy都仍然有啲猶豫,點都好,等阿星將阿小星星收返好先得唔得?雖然啱啱爆發咗小星塵,但係礙於Cassy嘅火爆身材加上濕身透視,小星星又再次想搞搞震。

Cassy見到小星星再次精神活潑咁表現自己,又再次一手捉住(唔好啦啩!),然後拖住小星星連住阿星强行拉出厠所。(係呀,頭先嘅情境查實只係喺厠所裡面匆匆忙忙嘅幾分鐘內所發生嘅事,唔係你諗住阿星係出面果啲粗長耐,下下一郁就一個兩個鐘啩?)Cassy軟滑嘅纖手一路揸住小星星,夾硬拖住阿星行到出大廳,呢一刻阿星先至睇清楚Cassy個apartment原來裝飾得幾骨子。「你自己一個人住?」阿星一路四圍望一邊問。Cassy望都冇望,輕輕點點頭。「你男朋友呢?」「佢成日飛,好少見面。」哦,同妹妹一樣,悶。「項目經理好似都好㗳你,點解你唔揾佢要揾我呢?」呢個時候Cassy終於回頭望住阿星,眼神入面嘅野性唔見咗,多咗啲第二啲嘢。果啲係咩嚟嘅呢?好熟口面。阿星催咗Cassy嗱嗱聲入房,保證佢換完衫出嚟阿星都唔會真係好似粒星咁,閃咗。Cassy亦都乖乖地入房換衫。望望手錶,都已經一點九,搞下搞下都搞咗差唔多半個鐘,阿星一路喺度諗,究竟頭先Cassy眼入面嘅係咩呢?眼淚?唔係,佢係果啲硬頸型,唔會係眼淚。眼屎?更加冇可能,佢係一個集野性,美麗,智慧,性感同行動力於一身嘅人,點會唔記得抹眼屎呢?咁係咩呢?

(待續)😬
作者: cococaobrownie    時間: 2021-5-2 17:02

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-2 14:28 發表 查看引用來源

Cassy VII

嚴格嚟講,係Cassy個頭,佢打開咗個咀,接住阿星因為好急而冇辦法停止嘅尿。啲尿一路由佢個口滿瀉出嚟,經過佢下爬一路流到35F,再令到原本已經單薄嘅白恤衫變得更加透明,如果阿星唔係疴 ...
係咪射咗啲星塵係佢塊面到未抹啊?
作者: star_platina    時間: 2021-5-2 17:28

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2/5/2021 17:02 發表 查看引用來源
係咪射咗啲星塵係佢塊面到未抹啊?
咦!係喎!多謝師兄指點,下個故事咁寫先得😬

作者: cococaobrownie    時間: 2021-5-2 18:12

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-2 17:28 發表 查看引用來源

咦!係喎!多謝師兄指點,下個故事咁寫先得😬
支持,等你出新update
真係寫得好細膩之餘每一篇又唔會太長
對讀者黎講睇得好舒服
作者: cx829    時間: 2021-5-2 18:16

引用:
原帖由 star_platina 於 2-5-2021 14:28 發表 查看引用來源

Cassy VII

嚴格嚟講,係Cassy個頭,佢打開咗個咀,接住阿星因為好急而冇辦法停止嘅尿。啲尿一路由佢個口滿瀉出嚟,經過佢下爬一路流到35F,再令到原本已經單薄嘅白恤衫變得更加透明,如果阿星唔係疴 ...
this type of woman is a lot of fun, but could also be trouble is u cannot "manage" her. lol
she should have given u lots of enjoyable memories!
tell us about the real action! looking forward!
作者: star_platina    時間: 2021-5-2 18:19

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2/5/2021 18:12 發表 查看引用來源
支持,等你出新update
真係寫得好細膩之餘每一篇又唔會太長
對讀者黎講睇得好舒服
好的,有師兄師姐們嘅支持,阿星會更加用心寫。其實阿星想更加多描寫女伴們嘅心路歷程同埋與阿星嘅互動,無奈阿星嘅文筆功力未夠,要各位多多指點先得😬

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)