188Channel

標題: 淫妻谷 [打印本頁]

作者: xxDD999    時間: 2021-4-26 15:06     標題: 淫妻谷

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: brandy888    時間: 2021-4-26 15:52

引用:
原帖由 xxDD999 於 2021-4-26 03:06 PM 發表 查看引用來源
本人有淫妻意向多年,見呢度好多C兄弟都有淫妻癖,即管睇下有冇人有興趣開返個WeChat谷一齊分享下淫相、經驗、調教心得等等,各位淫夫、淫妻可以PM我,留低WeChat及簡單自介,入谷前先分享一張自拍淫相,偷相或者冇相以及單男想 ...
最衰我只系qq方便丫,我系qq比過好多我老婆D淫相比呢度D ching睇過,但師兄我記得都好似分享過比你睇過丫!🤭🤭
作者: xxDD999    時間: 2021-4-26 15:54     標題: 回覆 2# brandy888 的帖子

我有QQ,不過我地應該冇加過
作者: xxDD999    時間: 2021-4-26 16:58

舊文再Post

我人夫一名,結婚10年,老婆算係保守型,我地同大部分夫妻一樣,耐咗就失去新鮮感,可能真係AV上腦,我開始發覺自己有分享老婆嘅癮,幾年前我開始行動,逐步調教老婆,希望將佢變為淫婦,滿足我變態嘅慾望

幾年來嘅努力,保守嘅老婆開始接受矇眼、玩具、前後門、拍相拍片呢d基本野,但我地仍然停留喺自己同自己玩嘅階段,男人當然得一想二,我開始喺網上結識志同道合嘅人,大家交流下調教心得,偷偷交換相睇,其中有部分C兄已經調教成功,3、4p都同老婆玩過,我梗係羨慕啦,我覺得係時候實行進階調教

我比好多香港同大陸嘅3、4p自拍片老婆睇,跟住直接同佢講,我鐘意睇你比其他男人屌,最好係3、4p添,佢口鬧我痴線,但係每次都濕過平時幾倍,而且特別興奮,我開始一路搞一路影相send比其他C兄睇,老婆可能high緊,所以唔會理我做乜,但係都會扭扭擰擰,幾次之後,我同老婆講,好多C兄睇完你d相都讚你正喎,不過大部分C兄都鐘意冇毛,話咁樣會性感d,睇得清楚d,其實我係想試下老婆會唔會嬲我比相其他人睇,同埋會唔會真係剃毛比我影,因為其他有經驗嘅C兄教落,女人唔可以迫,只可以氹,幾日之後,有晚老婆同我講,老公!我剃咗毛,想唔想睇下呀?嘩!我梗係話唔止要睇,仲要影特寫分享比其他C兄睇啦,果晩我真係影咗好多相,而老婆都好合作,擺咗好多姿勢任我影,我喺佢面前send咗幾張比其他C兄睇,佢不但冇嬲,仲好緊張人地有冇讚佢滑😅

我發覺老婆接受調教之後,夫妻關係好咗,大家坦白咗,起碼佢唔會擔心我出去偷食,因為佢知道我嘅興趣係搵人食佢,而且我地比以前搞多咗,有時我覺得多得滯添😂

我又提議老婆買多d性感底底比我影,我同佢講好多C兄想睇你着性趣內衣喎,女人都係貪靚,同埋鍾意人讚,過幾日佢就買咗一堆超性感內衣返嚟,當然又係我比錢啦

玩咗一輪影相之後,我發覺互動性唔高,老婆投入度亦都減低咗,我諗係時候提高刺激感,但係問咗老婆,可以比其他人屌未,佢又話未準備好,咁我唯有諗其他野玩

既然老婆都唔介意影相拍片比其他C兄欣賞,咁就不如玩視頻,等C兄直接同老婆玩互動,增加刺激感,於是我問一個喺V傾咗一排,又交換過相嘅C兄,想唔想Live視頻睇我老婆自慰,你打飛機比佢睇,C兄爽快答應,我事前當然冇同老婆講,因為我想比個驚喜佢

同C兄夾好時間之後,當晚我準備定老婆最愛嘅震旦同假九,見時間差不多,我先同老婆熱身,開始時錫下佢耳仔、頸呢d敏感位置,再慢慢拉低佢件性感內衣,啜佢乳頭,跟住再向下移,乃佢個西,自問乃西功夫有返咁上下,所以老婆通常幾分鐘就可以進入狀態,呢個時候我停咗落嚟,示意老婆自己玩震旦比我睇,老婆M字腳打開玩佢最愛嘅震旦,我就趁機攞起手機,近距離對住佢個西,因為我不嬲都係咁影,所以老婆冇理我,繼續自慰比我欣賞,呢個時候,我打視訊比C兄,可能C兄冇諗過打開視訊就見到個咁近距離嘅西,所以C兄都嚇咗一跳,然後好大聲話,阿嫂你個西好濕呀,老婆突然聽到一把陌生嘅男人聲咁講,即時醒晒彈起身睇下發生乜事,我好認真咁同佢講,我要你自慰比其他男人睇住打飛機,老婆睇住個電話,見到C兄攞住條九喺度玩緊,老婆即刻好緊張咁夾實對腳唔比C兄睇,我即時喺旁邊強行拉開佢對腳,然後我話: 呢個C兄係xxx,佢已經睇過你d相同片,因為我之前有比V對話老婆睇,所以佢知道我同呢個C兄有交換相,但係而家Live睇住完全唔同感覺,呢個時候,我錫住老婆耳仔,好溫柔咁同佢講,既然都睇咗,不如益下C兄,橫掂又睇唔到你個樣,當滿足下我囉,老婆終於軟化落嚟,瞓低繼續M字腳用震旦自慰,不過全身不自覺開始震,而且呻吟起來,下面超濕,C兄可能第一次咁玩,緊張到唔夠5分鐘就射咗,我唯有收線做埋下半場,老婆特別興奮,夾得我好緊,搞到我都唔駛5分鐘收工,第二日瞓醒,我地都冇再提呢件事,老婆又冇嬲我鬧我,不過我知道,老婆開始越來越淫

C兄之後同我講第一次玩太緊張,所以咁快射,希望我比多次機會佢喎,咁又過咗幾日之後嘅一個朝早9點幾,老婆無端端搞醒我,我知佢想要Morning Q,我例牌要玩下前戲先,老婆今次左手震旦,右手假九自插,見佢high high地,我問佢,老婆!上次C兄太緊張,叫我比多次機會佢喎,得唔得呀,老婆細細聲話,你鐘意囉,咁即係得啦,我即刻視頻打比C兄,原來C兄已經喺公司,我諗住佢唔方便玩啦,點知C兄叫我等等佢,佢去厠所同我地玩,老婆今次明顯冇上次咁緊張,佢完全投入晒自慰比C兄睇,我見到老婆個西d淫水好似開水喉咁流出來,C兄呢個時候亦都拉開褲錬攞條九出來玩,正當大家都進入狀態嘅時候,C兄突然斷咗線,我即刻再打比佢,但係打咗幾次都冇接,老婆停咗落嚟問我,C兄會唔會比人發現咗,我真係唔知喎,我淨係知當時我同老婆都冇乜mood草草了事完咗
作者: 哥哥peter    時間: 2021-4-26 17:01

支持下大哥先~~~~
作者: c_for_car    時間: 2021-4-26 17:03

引用:
原帖由 xxDD999 於 2021-4-26 15:06 發表 查看引用來源
本人有淫妻意向多年,見呢度好多C兄弟都有淫妻癖,即管睇下有冇人有興趣開返個WeChat谷一齊分享下淫相、經驗、調教心得等等,各位淫夫、淫妻可以PM我,留低WeChat及簡單自介,入谷前先分享一張自拍淫相,偷相或者冇相以及單男想 ...
宜家玩4p?
作者: xxDD999    時間: 2021-4-26 17:04     標題: 回覆 5# 哥哥peter 的帖子

嘩!很久耐冇見喎,別來無恙
作者: xxDD999    時間: 2021-4-26 17:07     標題: 回覆 6# c_for_car 的帖子

我想NTR,但係老婆未接受
作者: c_for_car    時間: 2021-4-26 17:10

引用:
原帖由 xxDD999 於 2021-4-26 17:07 發表 查看引用來源
我想NTR,但係老婆未接受
帶眼罩咪得囉 插插下先除 俾另一個男人屌緊
作者: xxDD999    時間: 2021-4-26 17:12

引用:
原帖由 c_for_car 於 2021-4-26 17:10 發表 查看引用來源
帶眼罩咪得囉 插插下先除 俾另一個男人屌緊
你同老婆有玩過,有冇野可以分享下
作者: c_for_car    時間: 2021-4-26 17:15

引用:
原帖由 xxDD999 於 2021-4-26 17:12 發表 查看引用來源

你同老婆有玩過,有冇野可以分享下
我係你師弟咋 不過我覺得呢個方法可行
作者: xxDD999    時間: 2021-4-26 17:28     標題: 回覆 11# c_for_car 的帖子

首先屋企唔可以咁玩,我同老婆又好少去酒店,所以唔係咁易實行
作者: c_for_car    時間: 2021-4-26 17:34

引用:
原帖由 xxDD999 於 2021-4-26 17:28 發表 查看引用來源
酒店有可能 佢去冲涼時放人入黎
作者: brandy888    時間: 2021-4-26 17:36

引用:
原帖由 xxDD999 於 2021-4-26 05:28 PM 發表 查看引用來源
甘比較難D丫,或者可試下野外丫,我試過玩過,我先入殘廁,之後個老公蒙老婆眼入黎,先睇佢老婆吹,之後再睇住屌!當然我系全程冇發出過聲音丫!
作者: brandy888    時間: 2021-4-26 17:38

引用:
原帖由 c_for_car 於 2021-4-26 05:34 PM 發表 查看引用來源
酒店有可能 佢去冲涼時放人入黎
有D酒店房係二間房中間有度門可自由出入,租哂二間房就ok丫!
作者: brandy888    時間: 2021-4-26 17:39

引用:
原帖由 xxDD999 於 2021-4-26 03:54 PM 發表 查看引用來源
我有QQ,不過我地應該冇加過
ching可加我qq丫,我又分享大家老婆比大家欣賞下丫!😝
作者: xxDD999    時間: 2021-4-26 17:45

前題係老婆同我唔會無端端去酒店,所以佢一定唔肯,另外,街外太危險,唔會嘞
作者: ng320laser    時間: 2021-4-26 18:22

引用:
原帖由 xxDD999 於 2021-4-26 15:06 發表 查看引用來源
我呀我呀!想入淫妻谷一齊分享🙌🏻🙌🏻
作者: xxDD999    時間: 2021-4-26 18:56     標題: 回覆 18# ng320laser 的帖子

pm我留低V7交流下
作者: brandy888    時間: 2021-4-26 20:11

引用:
原帖由 xxDD999 於 2021-4-26 05:45 PM 發表 查看引用來源
前題係老婆同我唔會無端端去酒店,所以佢一定唔肯,另外,街外太危險,唔會嘞
話特別日子,去酒店輕鬆一日丫,例如羅亞方舟,又可以睇海,就我所知,呢度D房間間有個露台仔,大家租隔離,可從露台入房架!🤭
作者: S3V30_GK9112    時間: 2021-4-26 22:17

引用:
我都想入group
但我冇咩野可以分享
希望可以入黎跟師兄師姐學習
謝謝
作者: muchair    時間: 2021-4-27 00:31

Ad  me plz
作者: 哥哥peter    時間: 2021-4-27 08:36

引用:
原帖由 xxDD999 於 2021-4-26 17:04 發表 查看引用來源
嘩!很久耐冇見喎,別來無恙
都係咁啦~成日食自己~
作者: yjjjoe    時間: 2021-4-27 10:59

夫妻,淫妻,係最難的,
你單男,單夫,去溝女,溝C9,溝離婚婦,易好多。

我理想的夫妻玩法,
男先網上連絡,交换下相,比资料老婆選下,
男先出來T下,吃下飯,
夫妻出來吃下飯,未得都同餐廰不同枱見下,
去下卡拉OK或郊游下,
最後才去酒店或最好去旅游。
作者: sam959818    時間: 2021-4-27 11:06     標題: 回覆 24# yjjjoe 的帖子

贊成👍師兄所講,一定要先了解一下對方,因現在太多騙子及沒良知的人
作者: brandy888    時間: 2021-4-27 11:07

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2021-4-27 10:59 AM 發表 查看引用來源
夫妻,淫妻,係最難的,
你單男,單夫,去溝女,溝C9,溝離婚婦,易好多。

我理想的夫妻玩法,
男先網上連絡,交换下相,比资料老婆選下,
男先出來T下,吃下飯,
夫妻出來吃下飯,未得都同餐廰不同枱見下,
去下卡拉OK或郊游下,
最後才去酒店或最好 ...
甘流程差五多丫,不過通常系第一次玩冇乜經驗既夫妻,如玩開既夫妻,通常第一次見面見埋單男真人,之後飲杯野先,就上房架啦!😂😂
作者: xxDD999    時間: 2021-4-27 12:49

可能有啲人誤會咗或者唔係好明白,其實係想開谷搵啲淫妻癖嘅同好分享下心得

NTR来表示【寝取られ】(对象被人睡)、NTR来表示【寝取り】(睡了别人的对象)的用法,但并不常用,一般都是用“NTR”来直接表示【寝取られ】。  
  译成中文就是“被他人强占配偶或对象”、被别人戴绿帽,可以用在男性之间,也可以用在女性之间。跟一般三角关系不同的是,NTR的必须在发生性关系的场合才能使用。广义上的NTR也泛指对“自己喜欢的异性与他人发生性关系、自己却感到兴奋”的嗜好,或者持有这种嗜好的人,或者和这种嗜好有很深关系的表现和文化,是受虐倾向的一种。(注:由于NTR与戴绿帽同为侮辱性词汇,不建议在公共场合使用)
作者: yjjjoe    時間: 2021-4-27 12:58

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-4-27 11:07 發表 查看引用來源
甘流程差五多丫,不過通常系第一次玩冇乜經驗既夫妻,如玩開既夫妻,通常第一次見面見埋單男真人,之後飲杯野先,就上房架啦!😂😂
香港女的出軌率一般調查是30-40%,
所以你要溝女,溝C9,真不算很難,
女要第一次見面就會攪有無?是有的,ONS就是了,
但女能ONS的,不如落Bar,落老蘭,有現貨睇,重可漫漫溝下,吾啱又没什麼的,點會同你玩得咁麻煩?
大家有無溝過人妻?女人出軌,一般都要較多溝通交流,絶小話識1,2天就攪。

男人有信心令女一見就攪的,亦很小咁做,單做愛,其實真不好玩,單做愛不如花些錢,找雞找鴨啦,聊下溝下的過程,比攪嘢好好多。
作者: brandy888    時間: 2021-4-27 13:05

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2021-4-27 12:58 PM 發表 查看引用來源

香港女的出軌率一般調查是30-40%,
所以你要溝女,溝C9,真不算很難,
女要第一次見面就會攪有無?是有的,ONS就是了,
但女能ONS的,不如落Bar,落老蘭,有現貨睇,重可漫漫溝下,吾啱又没什麼的,點會同你玩得咁麻煩?
大家有無溝過人妻?女人 ...
系丫,溝人妻滿足感特別强,正如好多男人中意屌人老婆甘,一來冇乜手尾跟,二來人妻既然可以同你玩,証明有呢方面需求,而且技巧特別好,三來在双方中,刺激感特別強(因大家系偷食中),第四就系既然大家肯玩,双方既征服感同佔有慾,呢方面會令双方感覺更刺激!
作者: pineapple006    時間: 2021-4-27 14:55

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-4-27 13:05 發表 查看引用來源
系丫,溝人妻滿足感特別强,正如好多男人中意屌人老婆甘,一來冇乜手尾跟,二來人妻既然可以同你玩,証明有呢方面需求,而且技巧特別好,三來在双方中,刺激感特別強(因大家系偷食中),第四就系既然大家肯玩,双方既征服感同佔有慾,呢方面會 ...
很同意師兄的說法,和人妻偷吃特別刺激。
作者: cc19880910    時間: 2021-4-27 15:05

引用:
原帖由 pineapple006 於 2021-4-27 14:55 發表 查看引用來源
很同意師兄的說法,和人妻偷吃特別刺激。
對屌其他女人冇咩興趣(除非老婆肯比其他人屌,老婆將呢個作為交換條件),真心想睇到老婆比其他人屌
作者: cc19880910    時間: 2021-4-27 15:09

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-4-26 20:11 發表 查看引用來源
話特別日子,去酒店輕鬆一日丫,例如羅亞方舟,又可以睇海,就我所知,呢度D房間間有個露台仔,大家租隔離,可從露台入房架!🤭
喺香港最刺激過一次係一間相連嘅房度,打開咗房與房之間嗰道門(唔知隔離有冇人),之後用狗仔式屌佢
作者: MAN818    時間: 2021-4-27 15:23

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-27 15:05 發表 查看引用來源
對屌其他女人冇咩興趣(除非老婆肯比其他人屌,老婆將呢個作為交換條件),真心想睇到老婆比其他人屌
哈哈....師兄你系得嘅其實好多男人都有老婆俾人屌這個幻想,但是無法衝破道德思想....
作者: cc19880910    時間: 2021-4-27 15:25

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-4-27 15:23 發表 查看引用來源
哈哈....師兄你系得嘅其實好多男人都有老婆俾人屌這個幻想,但是無法衝破道德思想....
老婆曾經同我講過如果我肯屌其他女人,佢就應承我比其他人屌。但係我都唔知佢講真定講笑,唔敢再應佢
作者: MAN818    時間: 2021-4-27 15:28

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-27 15:25 發表 查看引用來源

老婆曾經同我講過如果我肯屌其他女人,佢就應承我比其他人屌。但係我都唔知佢講真定講笑,唔敢再應佢
我覺得如果你想睇住佢俾人屌,你可以答佢好呀,但條件是你要在場睇住佢俾人屌,睇下佢有咩反應
作者: yjjjoe    時間: 2021-4-27 15:35

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-27 15:25 發表 查看引用來源

成件事無冲突架,
揾對夫妻就可同步進行。
作者: cc19880910    時間: 2021-4-27 15:37

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-4-27 15:28 發表 查看引用來源
我覺得如果你想睇住佢俾人屌,你可以答佢好呀,但條件是你要在場睇住佢俾人屌,睇下佢有咩反應
其實我哋傾過呢個問題好多次,佢耐唔耐就會叫我屌其他人,一直冇應承佢嘅原因驚佢以為我唔愛佢
作者: cc19880910    時間: 2021-4-27 15:37

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2021-4-27 15:35 發表 查看引用來源

成件事無冲突架,
揾對夫妻就可同步進行。
你講就容易囉
作者: MAN818    時間: 2021-4-27 15:42

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-27 15:37 發表 查看引用來源

其實我哋傾過呢個問題好多次,佢耐唔耐就會叫我屌其他人,一直冇應承佢嘅原因驚佢以為我唔愛佢
佢開得口試探你,你試返佢...你話其實我好想去屌其他女人架不過我咁愛你唔想做啲令你唔開心嘅事,睇吓佢點答你
作者: yjjjoe    時間: 2021-4-27 15:44

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-27 15:37 發表 查看引用來源
你講就容易囉
肯定是難的,
但吾試做,咪齋想,重無意思,
你好似未有细佬,如是,
有埋细佬,頭5年至10年,
女人母性發作,你想都吾使想丫。
作者: cc19880910    時間: 2021-4-27 15:44

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-4-27 15:42 發表 查看引用來源
佢開得口試探你,你試返佢...你話其實我好想去屌其他女人架不過我咁愛你唔想做啲令你唔開心嘅事,睇吓佢點答你
用咗100種唔同嘅方法去說服佢,佢最終嘅答案都係話咁我哋嚟咗瞓先啦😂
作者: MAN818    時間: 2021-4-27 15:47

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-27 15:44 發表 查看引用來源

用咗100種唔同嘅方法去說服佢,佢最終嘅答案都係話咁我哋嚟咗瞓先啦😂
唔明....????咩叫做:   我哋嚟咗瞓先啦????
作者: cc19880910    時間: 2021-4-27 15:48

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-4-27 15:47 發表 查看引用來源
唔明....????咩叫做:   我哋嚟咗瞓先啦????
打錯字離咗婚先
作者: MAN818    時間: 2021-4-27 15:50

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-27 15:48 發表 查看引用來源
打錯字離咗婚先
咁....即流嘢啦.....唔使諗
作者: cc19880910    時間: 2021-4-27 15:55

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-4-27 15:50 發表 查看引用來源
咁....即流嘢啦.....唔使諗
特別是而家冇得出去旅行,喺香港而家佢最多有限度走光比其他人睇🤦‍♂️,同埋去酒店喺落地玻璃前面比我屌
作者: yjjjoe    時間: 2021-4-27 15:56

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-27 15:48 發表 查看引用來源
打錯字離咗婚先
嘩,去到離婚,
你老婆意思,你攪女,
她就離婚,比第二個屌咋。

你又吾鐘意溝女,
咁你上班下班番學,
之後番屋企做個好老公就可啦,
重諗咁多做乜。

,
作者: cc19880910    時間: 2021-4-27 16:06

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2021-4-27 15:56 發表 查看引用來源

嘩,去到離婚,
你老婆意思,你攪女,
她就離婚,比第二個屌咋。

你又吾鐘意溝女,
咁你上班下班番學,
之後番屋企做個好老公就可啦,
重諗咁多做乜。

, ...
你唔明白㗎啦,我都想係我唔出軌嘅情況下,可以尋找多啲刺激
作者: MAN818    時間: 2021-4-27 16:11

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-27 15:55 發表 查看引用來源
特別是而家冇得出去旅行,喺香港而家佢最多有限度走光比其他人睇🤦‍♂️,同埋去酒店喺落地玻璃前面比我屌
其實你老婆都算几前衛,咁你老婆.......有無俾其他男人屌過(包括婚前)
作者: cc19880910    時間: 2021-4-27 16:13

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-4-27 16:11 發表 查看引用來源
其實你老婆都算几前衛,咁你老婆.......有無俾其他男人屌過(包括婚前)
結婚之前據我所知應該有4至5個男人屌過佢
作者: yjjjoe    時間: 2021-4-27 16:14

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-27 16:06 發表 查看引用來源

你唔明白㗎啦,我都想係我唔出軌嘅情況下,可以尋找多啲刺激
矛盾嗎?
吾出軌又點刺激?
去玩笨豬跳吧。

我年纪大些,非常明,
一係豁出去,做,
一係咪乖乖回家做好老公,
想來想去最無意思。
作者: MAN818    時間: 2021-4-27 16:16

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-27 16:13 發表 查看引用來源

結婚之前據我所知應該有4至5個男人屌過佢
咁....佢都應該有出軌之心.....
比啲內性啦....引佢主動出
作者: cc19880910    時間: 2021-4-27 16:17

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-4-27 16:16 發表 查看引用來源
咁....佢都應該有出軌之心.....
比啲內性啦....引佢主動出
要佢出軌應該冇可能囉,我都差唔多等咗七年見唔到佢有呢個跡象
作者: MAN818    時間: 2021-4-27 16:21

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-27 16:17 發表 查看引用來源

要佢出軌應該冇可能囉,我都差唔多等咗七年見唔到佢有呢個跡象
兩公婆都同意就唔叫出軌
作者: cc19880910    時間: 2021-4-27 16:21

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-4-27 16:21 發表 查看引用來源
兩公婆都同意就唔叫出軌
佢就係唔同意😂🤦‍♂️
作者: MAN818    時間: 2021-4-27 16:28

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-27 16:21 發表 查看引用來源
佢就係唔同意😂🤦‍♂️
咁你又話(你老婆曾經同我講過如果我肯屌其他女人,佢就應承我比其他人屌)如果唔肯佢點會講這說話呢?
作者: cc19880910    時間: 2021-4-27 16:30

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-4-27 16:28 發表 查看引用來源
咁你又話(你老婆曾經同我講過如果我肯屌其他女人,佢就應承我比其他人屌)如果唔肯佢點會講這說話呢?
之後再講落去佢就會話離婚之後先可以做依樣野🤦‍♂️
作者: MAN818    時間: 2021-4-27 16:47

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-27 16:30 發表 查看引用來源

喂系佢主動講...喎
如果...系咁....你唔使諗啦
作者: cc19880910    時間: 2021-4-27 16:49

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-4-27 16:47 發表 查看引用來源
喂系佢主動講...喎
如果...系咁....你唔使諗啦
依件事咁梗係我主動講起先㗎喇😂
作者: yjjjoe    時間: 2021-4-27 16:49

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-27 16:30 發表 查看引用來源

你老婆係吾接受你出軌,
她自己亦不出軌,
社会上9成女都不接受的了,
没什麽問题丫。
作者: MAN818    時間: 2021-4-27 17:03

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-27 16:49 發表 查看引用來源
依件事咁梗係我主動講起先㗎喇😂
哦.....咁你收檔唔好諗啦
作者: xxDD999    時間: 2021-4-27 17:52

谷已開,有分享嘅淫夫,或者被老公調教過嘅淫妻有興趣可以pm,單男暫時不接受
作者: cc19880910    時間: 2021-4-27 20:00

引用:
原帖由 xxDD999 於 2021-4-27 17:52 發表 查看引用來源
谷已開,有分享嘅淫夫,或者被老公調教過嘅淫妻有興趣可以pm,單男暫時不接受
個人覺得群體討論,只能表面交流😂
作者: xxDD999    時間: 2021-4-27 20:09

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-27 20:00 發表 查看引用來源

個人覺得群體討論,只能表面交流😂
點樣可以深入交流交流🤔
作者: Shiu.ricky    時間: 2021-4-27 20:48     標題: 回覆 61# xxDD999 的帖子

師兄,可以加我入谷嗎?
作者: ppt2016    時間: 2021-4-27 21:01

點入GROUP?PM M
E
作者: xxDD999    時間: 2021-4-28 09:39

其實呢度會唔會有被老公調教過嘅淫妻
作者: 煎熬三寶    時間: 2021-4-28 10:45

引用:
原帖由 xxDD999 於 2021-4-28 09:39 發表 查看引用來源
其實呢度會唔會有被老公調教過嘅淫妻
有個叫徐良半露,佢就係老公有淫妻辟的淫妻,不過佢昨日話個帖到左50頁就唔玩,今日已冇上水
作者: 煎熬三寶    時間: 2021-4-28 10:47

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-4-28 10:45 發表 查看引用來源
有個叫徐良半露,佢就係老公有淫妻辟的淫妻,不過佢昨日話個帖到左50頁就唔玩,今日已冇上水
佢個帖叫徐娘40心思思,幾日就已爆紅🤭
作者: xxDD999    時間: 2021-4-28 11:04     標題: 回覆 68# 煎熬三寶 的帖子

我知道,不過唔想pm佢,如果佢有興趣的話,佢應該會pm我
作者: couplelover    時間: 2021-4-28 11:40     標題: 回覆 1# xxDD999 的帖子

師兄,好耐都唔見你出post 支持
作者: xxDD999    時間: 2021-4-28 11:43     標題: 回覆 70# couplelover 的帖子

係呀!想搵啲同好交流下
作者: couplelover    時間: 2021-4-28 12:01

引用:
原帖由 xxDD999 於 2021-4-28 11:43 發表 查看引用來源
係呀!想搵啲同好交流下
可惜我單腳,未有能力同聚師兄交流
作者: xxDD999    時間: 2021-4-28 12:20     標題: 回覆 72# couplelover 的帖子

我冇記錯你唔係有老婆咩
作者: MAN818    時間: 2021-4-28 12:32

引用:
原帖由 xxDD999 於 2021-4-28 12:20 發表 查看引用來源
我冇記錯你唔係有老婆咩
哈哈....有老婆....都要老婆肯制先成事
作者: cc19880910    時間: 2021-4-28 12:50

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-4-28 12:32 發表 查看引用來源
哈哈....有老婆....都要老婆肯制先成事
你講咗個重點之中嘅重點😂😂😂😂
作者: MAN818    時間: 2021-4-28 12:56

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-28 12:50 發表 查看引用來源

你講咗個重點之中嘅重點😂😂😂😂
本人老婆就唔使諗啦
作者: cc19880910    時間: 2021-4-28 13:02

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-4-28 12:56 發表 查看引用來源
本人老婆就唔使諗啦
咁快打定輸數?或者有轉機呢
作者: xxDD999    時間: 2021-4-28 13:09

其實我老婆都係好保守果種人,不過當你不斷努力,係有回報嘅,或者當大家結婚耐咗,明白係需要增加情趣去維繫
作者: 煎熬三寶    時間: 2021-4-28 13:52

引用:
原帖由 xxDD999 於 2021-4-28 13:09 發表 查看引用來源
其實我老婆都係好保守果種人,不過當你不斷努力,係有回報嘅,或者當大家結婚耐咗,明白係需要增加情趣去維繫
男人想增加情趣
女人話唔想增加負擔
作者: ACA64    時間: 2021-4-28 20:22

引用:
原帖由 xxDD999 於 2021-4-28 11:04 發表 查看引用來源
我知道,不過唔想pm佢,如果佢有興趣的話,佢應該會pm我
講得啱,希望有興趣嘅師姐師妹pm DD
作者: ACA64    時間: 2021-4-28 20:25

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-4-28 10:47 發表 查看引用來源
佢個帖叫徐娘40心思思,幾日就已爆紅🤭
女性開帖容乜易爆紅,因為大部分活躍會員都係男性,難得有女性開帖,點會錯過機會
作者: xxDD999    時間: 2021-4-28 20:41

引用:
原帖由 ACA64 於 2021-4-28 20:25 發表 查看引用來源

女性開帖容乜易爆紅,因為大部分活躍會員都係男性,難得有女性開帖,點會錯過機會
正常不過,女性開帖一定大受歡迎
作者: 啪啪聲大大聲    時間: 2021-4-28 20:56

我都想入谷,但係個v7太耐無開凍結左。想開返又開唔到。 開個個新既又要驗證又煩。

btw, 其實呢度都咁靜啦,仲開谷個場咪仲小人. 不過大家諗下點搞旺返個場佢啦。
作者: cc19880910    時間: 2021-4-28 21:10

引用:
原帖由 啪啪聲大大聲 於 2021-4-28 20:56 發表 查看引用來源
我都想入谷,但係個v7太耐無開凍結左。想開返又開唔到。 開個個新既又要驗證又煩。

btw, 其實呢度都咁靜啦,仲開谷個場咪仲小人. 不過大家諗下點搞旺返個場佢啦。 ...
仲用v7? 人人都telegram 啦
作者: xxDD999    時間: 2021-4-28 21:19

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-28 21:10 發表 查看引用來源

我都有tg group,不過就其他用v7嘅人啫
作者: 啪啪聲大大聲    時間: 2021-4-28 21:37

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-28 21:10 發表 查看引用來源

係... 不過裡面有d之前既‘志同道合’既朋友, 雖然唔係成日連繫。 但係有時傾吓近況,都幾好玩㗎
作者: xxDD999    時間: 2021-4-29 11:22

其實呢度嘅女性少之又少
作者: 啪啪聲大大聲    時間: 2021-4-29 12:00

引用:
原帖由 xxDD999 於 2021-4-29 11:22 發表 查看引用來源
其實呢度嘅女性少之又少
正常既... 始終唔係好多女女鐘意俾其他人知佢係淫底
作者: cc19880910    時間: 2021-4-29 12:09

引用:
原帖由 啪啪聲大大聲 於 2021-4-29 12:00 發表 查看引用來源

正常既... 始終唔係好多女女鐘意俾其他人知佢係淫底
大部份都係。不過佢我所知女人係佢哋個女人friend面前係好大機會會講俾人聽佢自己啲淫野
作者: 啪啪聲大大聲    時間: 2021-4-29 13:14

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-29 12:09 發表 查看引用來源

大部份都係。不過佢我所知女人係佢哋個女人friend面前係好大機會會講俾人聽佢自己啲淫野
女女同女女講好多啦... 講吓自己條腸腸好唔好食
作者: cc19880910    時間: 2021-4-29 13:15

引用:
原帖由 啪啪聲大大聲 於 2021-4-29 13:14 發表 查看引用來源

女女同女女講好多啦... 講吓自己條腸腸好唔好食
依家搞到得見親佢啲八婆friend,搞到我都好尷尬
作者: 啪啪聲大大聲    時間: 2021-4-29 13:28

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-29 13:15 發表 查看引用來源
依家搞到得見親佢啲八婆friend,搞到我都好尷尬
可能有d想同師兄你.... FF中
作者: cc19880910    時間: 2021-4-29 13:32

引用:
原帖由 啪啪聲大大聲 於 2021-4-29 13:28 發表 查看引用來源

可能有d想同師兄你.... FF中
依個我可以肯定,因為佢哋全部都係有小朋友嘅,我老婆同我講佢哋同老公一年搞唔到四次
作者: 啪啪聲大大聲    時間: 2021-4-29 13:43

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-29 13:32 發表 查看引用來源

依個我可以肯定,因為佢哋全部都係有小朋友嘅,我老婆同我講佢哋同老公一年搞唔到四次
睇嚟師兄可以幫吓手啵
作者: cc19880910    時間: 2021-4-29 13:45

引用:
原帖由 啪啪聲大大聲 於 2021-4-29 13:43 發表 查看引用來源

睇嚟師兄可以幫吓手啵
真心生過小朋友嗰啲唔想
作者: 啪啪聲大大聲    時間: 2021-4-29 14:54

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-29 13:45 發表 查看引用來源

真心生過小朋友嗰啲唔想
太鬆無feel?
作者: cc19880910    時間: 2021-4-29 14:57

引用:
原帖由 啪啪聲大大聲 於 2021-4-29 14:54 發表 查看引用來源

太鬆無feel?
一來啦,二來見到佢哋嗰對波變晒形,肚皮有變得好樣衰。點同自己老婆比
作者: mich1694    時間: 2021-4-29 16:28

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-29 14:57 發表 查看引用來源
一來啦,二來見到佢哋嗰對波變晒形,肚皮有變得好樣衰。點同自己老婆比
做得人妻就預左她地係咁,但只要係人妻的身份,都可以一戰掛!
作者: cc19880910    時間: 2021-4-29 16:29

引用:
原帖由 mich1694 於 2021-4-29 16:28 發表 查看引用來源

做得人妻就預左她地係咁,但只要係人妻的身份,都可以一戰掛!
咁我老婆各方面都好過佢哋,而我又醉心於搞老婆一個,外人好難明白
作者: MAN818    時間: 2021-4-29 17:47

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-29 14:57 發表 查看引用來源
好多人妻生過,個身形無咩變陰道都 無鬆弛😊😊我都遇過一個生過嘅人妻...個窿好窄👍👍

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)