188Channel

標題: [不能說的性事] 做愛中女性有助語詞會刺激到你嗎? [打印本頁]

作者: giraffe2    時間: 2021-5-5 13:08     標題: 做愛中女性有助語詞會刺激到你嗎?

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 艾拉傑    時間: 2021-5-5 13:22

搞掂咗喇~~~ 妖 !  
作者: anticol51    時間: 2021-5-5 18:52

助語詞普通.嘴巴靠耳2CM中輕聲講.效果最好
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-5-6 07:29

間中會
作者: giraffe2    時間: 2021-5-6 12:17

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-6 07:29 發表 查看引用來源
間中會
你會講什麼淫詞呢?
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-5-6 12:53

引用:
原帖由 giraffe2 於 2021-5-6 12:17 發表 查看引用來源
你會講什麼淫詞呢?
"俾我"

百搭o架呢兩隻字, 玩緊咩都用得著
含緊又得, 插果陣又得, 打patpat都得
作者: giraffe2    時間: 2021-5-6 13:32

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-6 12:53 發表 查看引用來源

"俾我"

妳好厲害呀!憑這兩個字已經果然功力深厚,可以升級為淫蛇精!👍👍👍好想領教一下!😝😝😝😝😝
作者: giraffe2    時間: 2021-5-6 13:36

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-6 12:53 發表 查看引用來源

"俾我"

仲有冇更淫更刺激感管既其他淫詞呀?
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-5-6 13:55

引用:
原帖由 giraffe2 於 2021-5-6 13:36 發表 查看引用來源

仲有冇更淫更刺激感管既其他淫詞呀?
有係有o既, 不過好多都唔係搞o野果陣而係平時講多
作者: giraffe2    時間: 2021-5-6 14:21

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-6 13:55 發表 查看引用來源

我估計其實大部份女性在激戰中都很小有講淫詞,再聽下其他有經驗Ching就知道了!
你覺得男性又多吾多有講淫詞呢?
但其實發現這樣都對雙方有小小性刺激作用和更享受。
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-5-6 14:43

引用:
原帖由 giraffe2 於 2021-5-6 14:21 發表 查看引用來源

我估計其實大部份女性在激戰中都很小有講淫詞,再聽下其他有經驗Ching就知道了!
你覺得男性又多吾多有講淫詞呢?
但其實發現這樣都對雙方有小小性刺激作用和更享受。 ...
睇人o既啫, 無得一概而論
我果個間中都會有d ...

之前我講果d, 有近一半其實都唔係就咁講而係有輔助圖片囉
坦白講係玩佢多過俾佢享受...
即係夜媽媽 (冇一齊過夜果d 日子) send 自拍相俾佢
有時send 下腳, 問佢係咪好想啜
有時send 下鏡入面o既patpat, 話好想俾你用力打我
就係搞到人訓唔著果種

我地有共識, 相片睇完就delete, 以防萬一
呢樣我信佢
其實都冇影到樣, 流出其實都無所謂
作者: giraffe2    時間: 2021-5-6 15:20

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-6 13:55 發表 查看引用來源

妳雖然功力深厚,但妳想對方用怎樣淫詞才令妳更性興奮呢?
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-5-7 07:13

引用:
原帖由 giraffe2 於 2021-5-6 15:20 發表 查看引用來源

妳雖然功力深厚,但妳想對方用怎樣淫詞才令妳更性興奮呢?
我其實prefer佢講佢會想點樣折磨我
最好身體力行, 比如話自己買條籐條然後影張相俾我, 話下次用呢支打你屁股,
要打到你痛到喊為止
唔需要駛好多錢, 幾蚊雞果種就得o架啦, 我想知道o既係佢o既心意啫
(p.s. 靚同貴果d 我已經買o左好多, 外國訂o既, 用o左我三千幾蚊 , 係我送俾佢o既結婚禮物)

呢期主要中意聽呢款咁啦, 果d 咩要大大力屌你, 你好正好索 etc, 聽厭晒啦
作者: 失常少女    時間: 2021-5-8 01:48

講...我要多D~~
好舒服~好正~~
好顛呀你
好咸濕呀你
好man 呀你
好痕呀
好勁呀你
作者: giraffe2    時間: 2021-5-8 07:19

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-5-8 01:48 發表 查看引用來源
講...我要多D~~
好舒服~好正~~
好顛呀你
好咸濕呀你
好man 呀你
好痕呀
好勁呀你
對方講什麼會令你更興奮呢?如我要征服你🔥🔥🔥
作者: 天郎    時間: 2021-5-10 10:20

引用:
原帖由 giraffe2 於 2021-5-5 13:08 發表 查看引用來源
例如對方淫叫你好硬呀、好勁呀、好想要呀、好刺激呀.........等等你覺得會更享受更刺激嗎?
其實多吾多女性會講這些話嗎?
通常講嚟講去都係嗰句 屌死你個靚妹仔🙁
作者: hkg369    時間: 2021-5-10 13:45

引用:
原帖由 天郎 於 2021-5-10 10:20 發表 查看引用來源
通常講嚟講去都係嗰句 屌死你個靚妹仔🙁
每次扑野, 聽到囡囡話, "你條鳩好能硬呀! 大力d, 屌爆我個臭X". 我就會射得特別多, 又濃又腥!
作者: 家中小婆仔    時間: 2021-5-10 14:11

通常我會話'你好粗,好大,好勁', 佢就會好興奮, 插得更加起勁, 咁我咪更high lor😜
作者: 家中小婆仔    時間: 2021-5-10 14:12

通常我會話'你好粗,好大,好勁', 佢就會好興奮, 插得更加起勁, 咁我咪更high lor😜
作者: MAN818    時間: 2021-5-10 17:08

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2021-5-10 14:12 發表 查看引用來源
通常會話....今晚你條嘢好硬,好大條,好難入呀…入去後就話俾你屌爆隻閪,唔好咁入呀…頂唔順呀😅佢越叫唔好我就越大力越屌得入🤭
作者: 天郎    時間: 2021-5-10 23:54

引用:
原帖由 giraffe2 於 2021-5-5 13:08 發表 查看引用來源
例如對方淫叫你好硬呀、好勁呀、好想要呀、好刺激呀.........等等你覺得會更享受更刺激嗎?
通常同女做 嚟嚟去去都係嗰幾句 你真係好靚 係人見到都想屌 我要屌死你 屌死你屌死你😅
作者: 家中小婆仔    時間: 2021-5-11 14:22     標題: 回覆 21# 天郎 的帖子

浪漫D得吾得呀????
作者: 天郎    時間: 2021-5-11 14:39

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2021-5-11 14:22 發表 查看引用來源
浪漫D得吾得呀????
係咁有乜嘢建議呀😄有時都會講 你真係好正呀夾到我好緊呀 忍唔住要射啦😁
作者: 家中小婆仔    時間: 2021-5-11 14:48     標題: 回覆 23# 天郎 的帖子

通常我都會問:我係咪好窄,好緊啊' ,嘻嘻
作者: DAY1    時間: 2021-5-11 15:54     標題: 回覆 24# 家中小婆仔 的帖子

🤣🤣🤣🤣👍👍👍
作者: 天郎    時間: 2021-5-11 22:09

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2021-5-11 14:48 發表 查看引用來源
如果我條女同我咁講 我一定會話你個衰嘢真係又緊又滑 夾死我喇頂唔順喇我要出野喇😁
作者: MAN818    時間: 2021-5-12 07:04

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2021-5-11 14:48 發表 查看引用來源
咁…你系咪真係好窄,好緊呀…😅
作者: MAN818    時間: 2021-5-12 07:05

引用:
原帖由 天郎 於 2021-5-11 22:09 發表 查看引用來源
如果我條女同我咁講 我一定會話你個衰嘢真係又緊又滑 夾死我喇頂唔順喇我要出野喇😁
哈哈~我都會有這個反應🤭🤭
作者: hkg369    時間: 2021-5-12 12:26

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-12 07:05 發表 查看引用來源
哈哈~我都會有這個反應🤭🤭
我通常話, "衰女, 睇吾出你人仔細細, 波大閪窿窄........我要射精喇"
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-5-12 14:03

唔好話我要求高, 但係男對女講o既話點解唔可以跳出果d 咩你好正呀屌死你好L窄好L濕之類o既框框呢? 即係將淫語同情話結合, 女仔o黎講聽到係會好冧囉
冧o左就特別想俾你搞, 不停咁俾你搞, 將自己俾晒你

送幾個idea俾你地, 比如話:
同你做特別舒服
同你做/ 俾你含射得特別多
呢條 j以後淨係插你一個/ 俾你一個含
俾你含爆/ 坐爆, 精盡人亡都抵

以上果d 只係元素, 點樣修飾自己諗啦 同埋仲有好多, 唔好o黎o黎去去都係果幾味
作者: 家中小婆仔    時間: 2021-5-12 14:27     標題: 回覆 30# 蛇貴妃 的帖子

師姐講得好!!!!!
作者: 1frankz    時間: 2021-5-12 14:43

通常都係講...

好大好粗
係呢隻度啦, 快D
作者: 平衡生活    時間: 2021-5-12 16:11

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-12 14:03 發表 查看引用來源
唔好話我要求高, 但係男對女講o既話點解唔可以跳出果d 咩你好正呀屌死你好L窄好L濕之類o既框框呢? 即係將淫語同情話結合, 女仔o黎講聽到係會好冧囉

送幾個id ...
女性角度係唔同啲
作者: MAN818    時間: 2021-5-12 22:12

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-5-12 16:11 發表 查看引用來源

女性角度係唔同啲
絕對同意😜😜
作者: 艾拉傑    時間: 2021-5-13 15:29     標題: 回覆 30# 蛇貴妃 的帖子

一般都會話呢條係妳私家 Q 嚟, 原來咁大效果嘅呢, 唔怪得啜得咁落力....  又長智識..
作者: hkg369    時間: 2021-5-14 13:19

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-5-13 15:29 發表 查看引用來源
一般都會話呢條係妳私家 Q 嚟, 原來咁大效果嘅呢, 唔怪得啜得咁落力....  又長智識..
吾怪得囡囡臨黎高潮前, 都問"你平時有無屌其他X閪?", 我話, "我條鳩只系屌你閪窿", 佢轉頭就反晒白眼, 嗌到好似斷氣!!
作者: 艾拉傑    時間: 2021-5-14 13:25

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-5-14 13:19 發表 查看引用來源
吾怪得囡囡臨黎高潮前, 都問"你平時有無屌其他X閪?", 我話, "我條鳩只系屌你閪窿", 佢轉頭就反晒白眼, 嗌到好似斷氣!!
囡囡心諗咁流都噏得出, 當場反白眼斷氣...   
作者: 天郎    時間: 2021-5-15 01:04

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-5-14 13:25 發表 查看引用來源

囡囡心諗咁流都噏得出, 當場反白眼斷氣...   
笑屎😂
作者: Tck13032011    時間: 2021-5-16 22:40

就快夠鐘喇
作者: giraffe2    時間: 2021-5-17 15:55

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-12 14:03 發表 查看引用來源

送幾個id ...
要做到你所講,那淫男一定係要好浪漫、又富幻想、又知情識趣才能做得到!
不過........如果一個猛男俊男,不用多花巧已經令囡囡高潮迭起啦!
我曾經試過用70分鐘令囡囡有15次高潮。
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-5-18 07:00

引用:
原帖由 giraffe2 於 2021-5-17 15:55 發表 查看引用來源
要做到你所講,那淫男一定係要好浪漫、又富幻想、又知情識趣才能做得到!
不過........如果一個猛男俊男,不用多花巧已經令囡囡高潮迭起啦!
我曾經試過用70分鐘令囡囡有15次高潮。 ...
No
我覺得係掉返轉, 係一個知情識趣男咁o岩有少少淫先做到呢種效果
冇得解釋, 純直覺
作者: 歌舞技町    時間: 2021-7-15 21:00

引用:
女友出於自然咁講係好Q正架!我試過冇乜經驗嘅女友,第一次含我條J時或者插入去時,會講,好大呀!又或者好硬! 仲有插得好入...唔好呀(其實好想)等等
作者: orixa    時間: 2021-8-26 10:17

我女友會講鹹濕嘢。有次同佢一齊出籍晚宴,佢著咗件斯文one-piece,成晚無乜嘢,返到屋企我一路攪佢....一路問剛才有幾個客同佢傾乜嘢?
"無嘢...問pricing,schedule囉..."
"佢地話想同我deal.."
"佢地要我含,你俾唔俾呀..."
"夾我入office,鎖門輪住嚟.."
作者: cc19880910    時間: 2021-8-26 16:38

引用:
原帖由 orixa 於 2021-8-26 10:17 發表 查看引用來源
我女友會講鹹濕嘢。有次同佢一齊出籍晚宴,佢著咗件斯文one-piece,成晚無乜嘢,返到屋企我一路攪佢....一路問剛才有幾個客同佢傾乜嘢?
"無嘢...問pricing,schedule囉..."
"佢地話想同我deal.."
"佢地要我含,你俾唔俾呀..."
...
我都有類似嘅經歷,屌佢時問佢,我問佢一次n年前同我嘈交嘈得好犀利,果次佢消失咗一日,我問佢我一次佢去咗邊度,佢話搵一個以前嘅男同學,我同左佢去開房,果次因為嬲得滯,主動俾佢環保吹,同屌,事後個男同學送咗隻手錶俾佢
作者: hunter72    時間: 2021-10-11 09:39

得咪呀?即刻停止。。。。謝9哂

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)