188Channel

標題: 性生活有否受疫情影響? [打印本頁]

作者: guthrie    時間: 2021-6-2 23:59     標題: 性生活有否受疫情影響?

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 失常少女    時間: 2021-6-3 12:16

無影響....不過仍然想食密D
作者: MAN818    時間: 2021-6-3 17:51

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-6-3 12:16 發表 查看引用來源
無影響....不過仍然想食密D
你有食唔食.....啫😅
作者: Tck13032011    時間: 2021-6-4 13:28

對於經常北上食女的我,自然有很大影響
作者: 失常少女    時間: 2021-6-6 14:45

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-6-3 17:51 發表 查看引用來源
你有食唔食.....啫😅
可以食邊個???😂😂😂😂😂
我而家已經有2個.....仲想密啲😂😂
作者: MAN818    時間: 2021-6-6 15:07

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-6-6 14:45 發表 查看引用來源
可以食邊個???😂😂😂😂😂
我而家已經有2個.....仲想密啲😂😂
呢到你想食邊個都得啦🤭
作者: p4sex    時間: 2021-6-6 20:31

以前食嘢都係去酒店,疫情以嚟少去咗好多,真係食少好多
加上無乜機會識女,唯有上嚟吹下水
作者: 失常少女    時間: 2021-6-7 00:03

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-6-6 15:07 發表 查看引用來源
呢到你想食邊個都得啦🤭
呢度???搵啲經驗豐富持久力強要灣J要粗
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-6-7 07:18

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-2 23:59 發表 查看引用來源
一場世紀之疫令全世界完全癱瘓咗。大鑊程度,老實講,同打仗真係不遑多讓。雖然生活上嘅種種不便不爽已逐漸習以為常。
啱啱同老竇呻咗幾句,話而家咩都做唔到(例如食女 - 當然我只係心諗,冇講到出口),即刻被鬧個一面屁。佢話,「 ...
居然出新post, 少見喎
疫情基本冇影響 該做o既照樣做該啜o既照樣幫人/俾人啜

記得你好似唔係o係香港? 點樣搵女食o既呢?
作者: MAN818    時間: 2021-6-7 07:23

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-6-7 00:03 發表 查看引用來源
呢度???搵啲經驗豐富持久力強要灣J要粗
你唔試過點知邊個啱你呢?🤪
逐個試...試啱就私有化🤭🤭
作者: 失常少女    時間: 2021-6-7 13:03

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-6-7 07:23 發表 查看引用來源
你唔試過點知邊個啱你呢?🤪
逐個試...試啱就私有化🤭🤭
呢度啲叔叔嗎???
作者: MAN818    時間: 2021-6-7 13:17

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-6-7 13:03 發表 查看引用來源
呢度啲叔叔嗎???
你自己找尋下啦...我點知啫
作者: 粉紅寶寶    時間: 2021-6-10 15:38

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-2 23:59 發表 查看引用來源
一場世紀之疫令全世界完全癱瘓咗。大鑊程度,老實講,同打仗真係不遑多讓。雖然生活上嘅種種不便不爽已逐漸習以為常。
啱啱同老竇呻咗幾句,話而家咩都做唔到(例如食女 - 當然我只係心諗,冇講到出口),即刻被鬧個一面屁。佢話,「 ...
注定要你修心養性😆😆😆😆
作者: guthrie    時間: 2021-6-11 01:29

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-7 09:18 AM 發表 查看引用來源

居然出新post, 少見喎
疫情基本冇影響 該做o既照樣做該啜o既照樣幫人/俾人啜

記得你好似唔係o係香港? 點樣搵女食o既呢?
即係...該打嘅人照樣被打?該射嘅嘢照樣射咗出嚟。個地球依舊轉動。

我覺得全世界其實都差唔多。小弟以前食女多數由朋友(甚至阿媽啲八婆朋友)介紹。正常約會,正常上床。

亦會夥同其他狗公落蒲點覓食,一夕開心無牽無掛,嗰種極度空虛而又極度滿足嘅感覺,嘩,真係令人享受!

講出嚟或者會冇出息,但對我嚟講,人生嘅意義就只有戀愛同做愛(基本上,即係食女),所有嘢都圍繞呢兩樣嘢。冇得食女,小弟好快會陰乾。
作者: guthrie    時間: 2021-6-11 01:32

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-6-10 05:38 PM 發表 查看引用來源
注定要你修心養性😆😆😆😆
害Q死。超陰功。
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-6-11 08:22

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-11 01:29 發表 查看引用來源

即係...該打嘅人照樣被打?該射嘅嘢照樣射咗出嚟。個地球依舊轉動。

我覺得全世界其實都差唔多。小弟以前食女多數由朋友(甚至阿媽啲八婆朋友)介紹。正常約會,正常上床。

亦會夥同其他狗公落蒲點覓食,一夕開心無牽無掛,嗰 ...
我諗單純係講個信字  
冇同陌生人玩好耐啦, 同親都係自己身邊果個, 相信佢會小心,
道理應該係等同d 人同自己老公老婆男女朋友中出一樣啫
再講, 都訓埋同一張床囉, 都冇得 1.5米o架啦, touch wood 要中o既話都係會中, 唔驚得咁多

又講多樣o野你知, 以前我o係自己office 有時候係會除鞋o既,
有人入o黎我房或者我要出去先著返
否則企起身去攞o野或者手機講電話都係咁赤腳走o黎走去, 因為o係屋企慣o左
宜家冇啦, 疫情開始 day one 已經冇
因為我知道佢會玩
作者: guthrie    時間: 2021-6-11 13:43

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-11 10:22 AM 發表 查看引用來源

我諗單純係講個信字  
冇同陌生人玩好耐啦, 同親都係自己身邊果個, 相信佢會小心,
道理應該係等同d 人同自己老公老婆男女朋友中出一樣啫
再講, 都訓埋同一張床囉, 都冇得 1.5米o架啦, touch wood 要中o既話都係會 ...
我覺得,「不要問,只要信」係已婚女性最理性嘅思維。當然,都要個男人「信」得過至得。

講真,我最怕嘅係姦情被發現,搞到家破人亡,我唔敢想像。小弟有幾個朋友都係試過咁嘅不幸,一直引以為鑑。

講起係喺office赤腳,我留意到有啲女仔明知你睇到佢,但好似專登喺你面前除鞋,又或者半隻腳跌咗出嚟吊住,其實係唔係正常動作?抑或係有啲嘢?我覺得只係我諗多咗,因為見得太多,只係覺得好怪。
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-6-11 14:31

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-11 13:43 發表 查看引用來源

我覺得,「不要問,只要信」係已婚女性最理性嘅思維。當然,都要個男人「信」得過至得。

講真,我最怕嘅係姦情被發現,搞到家破人亡,我唔敢想像。小弟有幾個朋友都係試過咁嘅不幸,一直引以為鑑。

講起係喺office赤腳,我留意到 ...
女仔赤腳果個問題就真係好難講啦
睇個女仔本人有冇俾人玩過對腳o既經驗吧~
有o既話即係知道腳趾原來都可以勾引到男人,
係會有明知人地見到都專登露隻腳出o黎就係驚人地睇唔到
當年想追大王/ 想引起佢興趣去注意然後追我o既初期都有用過呢招
但即使係有咁o既經驗都可以純粹貪舒服, 又係好似我咁, o係屋企一個人赤腳冇話為o左俾邊個睇o架
如果無經驗o既, 可能就真係純粹想relax 一下, 無估到人地會注意囉 (因為佢自己都唔會)
所以要睇個人經歷+場合...

仲有一種係我有我自由理9你感受
事關新鞋尤其是高爭鞋著得耐真係會痛, 就算舊o左你可以自己試試, 坐低果陣拮起腳爭拉住條筋幾粒鐘
你都會想除o左佢, 旁人見到都理9佢
作者: guthrie    時間: 2021-6-11 15:00

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-11 04:31 PM 發表 查看引用來源

女仔赤腳果個問題就真係好難講啦
睇個女仔本人有冇俾人玩過對腳o既經驗吧~
有o既話即係知道腳趾原來都可以勾引到男人,
係會有明知人地見到都專登露隻腳出o黎就係驚人地睇唔到
當年想追大王/ 想引起佢興趣去注 ...
明解。我覺得貪舒服係最好嘅解釋。應該係我諗多咗(因為小弟對女人腳特別敏感)。

如果有嘢,我覺得應該會做啲更出嘅嘢。譬如,當條女話大髀撞瘀咗好痛,特登趷高俾你睇,然後你睇咗半日發現隻白雪雪左髀其實咩事都冇,佢仲笑住問:睇唔睇到呀?先知道被玩。

呢招雖然cheap,但真係好work。我覺得你應該都對男人使用過?
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-6-12 19:12

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-11 15:00 發表 查看引用來源

明解。我覺得貪舒服係最好嘅解釋。應該係我諗多咗(因為小弟對女人腳特別敏感)。

如果有嘢,我覺得應該會做啲更出嘅嘢。譬如,當條女話大髀撞瘀咗好痛,特登趷高俾你睇,然後你睇咗半日發現隻白雪雪左髀其實咩事都冇,佢仲笑住 ...
咁又冇
只係專登著多D短裙高爭鞋,排排坐果陣刻意對腳靠過去多少少咁啫😆
但係的確試過一次嗌腳痛, 係初頭同佢單獨出街嘅, 之後詐晒型咁話****1我唔理呀, 有九成嘅路程都係行你想行嘅地方先行到我腳痛嘅, 你同我按通宵都按返順佢呀
咁囉 🤣
作者: guthrie    時間: 2021-6-15 10:30

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-12 09:12 PM 發表 查看引用來源
咁又冇
只係專登著多D短裙高爭鞋,排排坐果陣刻意對腳靠過去多少少咁啫😆
但係的確試過一次嗌腳痛, 係初頭同佢單獨出街嘅, 之後詐晒型咁話****1我唔理呀, 有九成嘅路程都係行你想行嘅地方先行到我腳痛嘅, 你同我按通宵都按 ...
嘩,識嘢喎吓。咁樣呃人按腳,9成男人都會受,越按越上按到冇雷公咁遠。

我記得另外一件同腳有關嘅出位嘢係,有位女同事叫小弟落去gym room locker攞襪。係著長boot裡面著嗰種襪。佢話,「you know, the socks when I'm wearing my boots...」老實講,我根本唔識咩係著boot嘅襪。好彩佢個包只有一對襪:不過係一對有花紋嘅尼龍襪。

至於,小弟有冇偷聞對襪?你話呢?

答案係...冇。
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-6-15 12:14

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-15 10:30 發表 查看引用來源

嘩,識嘢喎吓。咁樣呃人按腳,9成男人都會受,越按越上按到冇雷公咁遠。

我記得另外一件同腳有關嘅出位嘢係,有位女同事叫小弟落去gym room locker攞襪。係著長boot裡面著嗰種襪。佢話,「you know, the socks when I'm wea ...
哈哈哈好彩你冇, 如果唔係真係睇唔起你!
男人中意女人對腳完全冇問題, 真係要行埋果陣要聞要奶要啜要點玩我都無異議,
仲會配合陪佢一齊玩添 但係背住人偷偷咁玩我就覺得有d 變態啦
作者: guthrie    時間: 2021-6-16 15:20

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-15 02:14 PM 發表 查看引用來源

哈哈哈好彩你冇, 如果唔係真係睇唔起你!
男人中意女人對腳完全冇問題, 真係要行埋果陣要聞要奶要啜要點玩我都無異議,
仲會配合陪佢一齊玩添 但係背住人偷偷咁玩我就覺得有d 變態啦 ...
小弟雖然鹹濕,但未至於卑鄙。如果聞咗,我會接受唔到自己。

我曾經好似講過另一單香艷嘢:老婆嘅表妹寄住小弟家裡,有次小弟入佢間房吸塵,嚇然見佢床頭放住支震動器(外型似支鋼筆,小弟要觀察咗幾秒先意識到係乜!)。小弟對外型宅到唔恨(仍然係處女!)嘅表妹原本零性幻想,甚至無視佢,但嗰下唔知點解突然好大震撼,超想攞起支筆嚟研究吓(同聞吓)。應該掙扎咗一兩分鐘度,最後決定當睇唔到。

從此之後,小弟對表妹睇法完全改變咗。呢件事發生喺小弟開始睇引版嘅初期,嘩嚡,講起上嚟,好似係上個世紀嘅事咁!
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-6-17 12:41

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-16 15:20 發表 查看引用來源

小弟雖然鹹濕,但未至於卑鄙。如果聞咗,我會接受唔到自己。

我曾經好似講過另一單香艷嘢:老婆嘅表妹寄住小弟家裡,有次小弟入佢間房吸塵,嚇然見佢床頭放住支震動器(外型似支鋼筆,小弟要觀察咗幾秒先意識到係乜!)。小弟對外 ...
睇到香艷兩個字仲以為有咸故... 以為同老婆表妹搞上埋
結果淨係得支筆
遇到呢種情況我地係咪可以嗌回水o架?
作者: guthrie    時間: 2021-6-18 10:31

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-17 02:41 PM 發表 查看引用來源

睇到香艷兩個字仲以為有咸故... 以為同老婆表妹搞上埋
結果淨係得支筆
遇到呢種情況我地係咪可以嗌回水o架?
老板話可以八折回水。但要先過水,後回水。

依娘娘估計,小弟最後同表妹有冇嘢發生?以下資料可以參考:

作者: 蛇貴妃    時間: 2021-6-18 10:38

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-18 10:31 發表 查看引用來源

老板話可以八折回水。但要先過水,後回水。

依娘娘估計,小弟最後同表妹有冇嘢發生?以下資料可以參考:
男未婚,係性慾超人女早熟,青春期好奇心旺盛有獨處機會女為處女,男有處女情意結 ...
好想買有, 但又好似太簡單... 點知你條友會唔會陰9 本宮o架
作者: guthrie    時間: 2021-6-18 15:56

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-18 12:38 PM 發表 查看引用來源

好想買有, 但又好似太簡單... 點知你條友會唔會陰9 本宮o架
奴才不敢!奴才只係向娘娘請教。

睇吓你到底對男人有幾熟。

提示:

1:隻豬冇咗lu
2:有人爆喊
3:有人後悔到失眠
4:如果見面,仍有偈傾
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-6-21 07:41

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-18 15:56 發表 查看引用來源

奴才不敢!奴才只係向娘娘請教。

睇吓你到底對男人有幾熟。

提示:

1:隻豬冇咗lu
2:有人爆喊
3:有人後悔到失眠
4:如果見面,仍有偈傾 ...
仲提示? 你唔係已經講出o左答案咩?
(1) 即係已經搞o左啦
(2) 斷估唔L 係你喊卦
(3) 呢個嘛... 兩個都有可能, 應該係女方比較多, 但given 果個都算係你親戚嘛, 你實在應該要後悔!
(4) 係好事o黎o既, 我冇咩可以comment

話時話, 唔計你地果d 所謂征服o既成功感, 齋計生理感覺而言同一個處女做vs 非處女有咩唔同?
作者: guthrie    時間: 2021-6-21 09:28     標題: 回覆 28# 蛇貴妃 的帖子

正確答案係...冇發生過。隻豬唔係小弟經手。

有一樣嘢想請教娘娘。佢話我極度傷害咗佢嘅自尊心(留意極度兩個字)。而我一直諗唔到曾經做過啲咩極度傷害過佢。

女人會唔會因為男人唔肯掂佢,而受到傷害?

我好似講過,以前對處女係冇特別興趣。直至表妹出現,好似動起咗小弟條根咁。因為生理上,開苞其實冇快感可言。

但心理嘅滿足感則唔嘢少,就好似開箱一件禮物咁。 成件事嘅重點係親手開箱嘅過程。男人幫到條女由女仔變成女人,會有一種「完成大事」嘅成功感(至少我係咁諗)。聽講女人一世唔會忘記破佢處嘅男人,而我會話男人亦會對自己親自開箱嘅女人印象特別深刻,甚至一世難忘。
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-6-21 10:16

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-21 09:28 發表 查看引用來源
正確答案係...冇發生過。隻豬唔係小弟經手。

有一樣嘢想請教娘娘。佢話我極度傷害咗佢嘅自尊心(留意極度兩個字)。而我一直諗唔到曾經做過啲咩極度傷害過佢。

女人會唔會因為男人唔肯掂佢,而受到傷害?

我好似講過,以前 ...
會, 絕對會! 再講清楚d 吧:
以上都有可能令女人唔開心囉

你講果個case比較極端, 因為對方係第一次嘛, 女人都將第一次睇得好重 (好似係),
要好大決心先願意將第一次送俾一個男人,
就等如你花o左好多時間駛o左好多錢準備一份你覺得人地應該會中意o既厚禮打算送俾人,
人地同你講no thanks, 你會點諗?
作者: guthrie    時間: 2021-6-21 19:58

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-21 12:16 PM 發表 查看引用來源

會, 絕對會! 再講清楚d 吧:
主動將自己送上但人地唔要對方表現出o黎唔夠享受含佢射唔出每次都要我而佢從來唔主動俾signal 想搞o野以上都有可能令女人唔開心囉

你講果個case比較極端, 因為對方係第一 ...
睇到「含佢射唔出」我 笑咗。被你含而射唔出嘅男人,應該唔會有好多啩?

阿蛇,假如你「主動將自己送上但人地唔要」而hurt到,對方做啲咩你會原諒佢?或者至少冇咁hurt?

呢單嘢基本上同小弟開始上引板同步發生。兩者都係貪得意開始。

我記得第一次發post就係覆你某個帖,題目好似係「如果自編自導自演一齣AV,你會點拍?」(嗰陣你啲題目都幾鬼天馬行空)小弟嗰朝病鬼咗,打完電話返公司請假,瞓喺床上無聊就打出嗰個處男post。病到返唔到工都仲頂硬上覆post,可見你個帖幾吸引呢!哈哈。我仲記得,當我打緊個post嗰陣,隱約聽到樓下女朋友同表妹整早餐嘅聲音,我仲自high:吖,咁樣算唔算齊人生活呢?

可惜床上早餐冇機會享用到,因為我喺一片淫思亂想之中模模糊糊瞓鬼著咗。
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-6-22 08:24

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-21 19:58 發表 查看引用來源

睇到「含佢射唔出」我 笑咗。被你含而射唔出嘅男人,應該唔會有好多啩?

阿蛇,假如你「主動將自己送上但人地唔要」而hurt到,對方做啲咩你會原諒佢?或者至少冇咁hurt?

呢單嘢基本上同小弟開始上引板同步發生。兩者都係貪 ...
哎呀 講緊如果啫
即係如果果幾個情況是旦一個出現其實都會令人唔開心

至於點樣可以原諒呢, 好難講...
強行上返我一次? 但唔好俾我知佢知我因為呢個唔開心而單單為氹返我而做囉
其實真係好睇當時咩情況, 至少俾個合理解釋我卦? 呢樣係必須
作者: guthrie    時間: 2021-6-22 16:23

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-22 10:24 AM 發表 查看引用來源

哎呀 講緊如果啫
即係如果果幾個情況是旦一個出現其實都會令人唔開心

至於點樣可以原諒呢, 好難講...
強行上返我一次? 但唔好俾我知佢知我因為呢個唔開心而單單為氹返我而做囉
其實真係好睇當時咩情況 ...
明白啦,娘娘。

我唔會再做婆媽嘢,因為已經改變唔到啲咩。
作者: 保持現在    時間: 2021-6-26 15:11

最大影響一定係做多咗 同埋依家出街好多地方都少咗人 方便影露出相

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)