188Channel

標題: 家有淫妻愛露出 [打印本頁]

作者: cheapcheap123    時間: 2021-6-6 09:10     標題: 家有淫妻愛露出

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: cheapcheap123    時間: 2021-6-6 09:12

(露出初體驗)

疫情關係多左叫外賣, 由於送外賣都係南亞人士, 所以同老婆講不如着我件藍球背心球衣, 上面真空下面剩係着住底褲係門口攞外賣借D意走光, 老婆初初唔肯,後來撩多佢幾次佢終於肯, 仲話幾刺激吓, 但只限比南亞佬睇港人免問怕鑑介喎.

最近玩過一次就係連底褲都唔比佢著, 剩係著件剛剛好遮住羅友嘅籃球背心係門口攞外賣, 仲要佢背住南亞佬弯低身放抵外賣, 背後春光比南亞佬睇哂, 當然全程我都在屋內睇住的, 一來可以確保安全, 二來又可以睇住南亞佬陰陰笑昅老婆, 真係正到不得了.

個衰婆自從玩過上下真空攞外賣後話好刺激,之後佢以後都係咁樣著攞外賣,而且仲帶埋口罩去攞外賣,仲話南亞佬都唔知佢係邊個,所以就唔怕尷尬。

佢帶咗口罩後玩得仲癲,突登係攞外賣一時彎前一時彎後,咁件背心咪扯高左露唒出黎,南亞佬望到眼都唔眨,老婆仲要扮唔知慢慢數錢比人,跟住老婆又扮嘢知道自己件扯高左,自己拉低小小,然後仲要同南亞佬講sorry, 話自己係屋企是比較隨便的,南亞佬話話no problems, very sexy, 收錢走後仲望左好耐先肯走,我話個衰婆,個衰婆話唔可以扮乜都唔自己走光,要咁樣玩至得架。

尋晚屌完老婆後, 問佢依家咁玩有乜嘢感覺, 佢話若果南亞佬生面口嘅就扮吓嘢拉低件背心遮遮掩掩咁,若果熟口熟面嘅就毫無保留比南亞佬昅, 佢話親依家身材仲見得下人就畀人欣賞吓無損失架, 仲話帶著口罩唔怕嘅, 佢話有時南亞佬仲讚佢著得好sexy, 佢就笑笑口話南亞佬咸濕成人昅佢, 實質個衰婆都唔知幾開心同埋暗示比南亞佬知佢唔介意比人昅.

作者: cheapcheap123    時間: 2021-6-6 09:13

(亞嫂同南亞佬初次身體接觸)

有一次老婆如常係門口攞外賣,而送外賣果個係熟口面嘅南亞佬, 所以佢跌咗一边膊露咗成隻奶出黎都無理 , 只係笑笑口同南亞佬講話左乜成日望住佢隻奶喎, 你真係好咸濕呀!

我問過老婆問佢夠唔夠膽光脱脱出去攞外賣, 佢話全身前面後面都比不同南亞佬睇過哂啦怕乜嘢! 不過要佢無端端脱光行出去攞外賣,好似好刻意咁就唔係咁好.

禽晚叫咗外賣但係由我開大门攞, 亞嫂就係自己房入面, 條南亞佬用流利廣東話問點解唔係亞嫂開门嘅, 我話佢係房做緊公司嘢.

我見佢廣東話講得咁好咪同佢吹多幾句, 條南亞佬話點解可以比亞嫂著咁細件衫出嚟攞外賣咁益佢哋嘅, 我話亞嫂平時係屋企係唔著衫架, 佢話怕你哋尷尬見到佢光脱脱出嚟攞外賣 所以先著返件背心出嚟囉,其實要佢著返件背心出去 佢都唔慣架, 南亞佬話叫亞嫂下次攞外費唔使著返件背心咁麻煩, 就咁出嚟攞就得, 亞嫂身材咁好我哋點會介意呀!呢區D同鄉係群組成日都讚亞嫂皮膚又白又好身材架!我話你哋有偷拍佢呀?佢話緊係無啦知規矩嘅, 想以後無得睇咩, 剩係係群組講之嘛.我話咁都好D.

我話亞嫂其實好樂意比你哋欣賞佢個body 架, 你哋上親黎都係咁昅住佢個body, 你估亞嫂唔知咩,不過亞嫂咁樣著得出嚟都預左比你哋睇架啦, 所以亞嫂一D都唔介意, 仲成日同我話睇下佢幾有吸引力引到你哋上黎都唔係送外賣嘅昅佢先真, 如果被佢知道你哋係群組成日讚佢皮膚白身材又好呀, 佢話唔定派多D福利比你哋添.

呢個時候衰婆光脱脱係房行左出嚟, 仲陰陰笑望一望南亞佬再望一望自己对波話乜佢真係皮膚好白身材又好咩 ? 南亞仔眼定定望實老婆都無出過聲, 老婆問南亞佬左乜唔出聲呀 ?係咪睇唔清楚呀?跟住就咁行左出門口走廊, 擺姿勢展示佢嘅身材比南亞佬睇,  跟住問南亞佬佢正唔正 ? 南亞佬舉起手指公話 good and very sexy.

係門口玩左分幾兩分鐘左右, 老婆就行向南亞佬身邊用对波掃南亞手臂話都玩左好耐啦,就話送南亞佬搭 lift下次先再玩過, 跟住攬住南亞佬條腰係走廊行, 個南亞佬亦毫不客氣一路行一路用左手掃老婆個羅友, 同時隻右手伸向老婆胸前搓老婆對奶, 其實得果拾幾步路程, 但佢哋好似行咗好耐先行到接近lift大堂, 老婆就話唔送啦下次再玩過!臨走時老婆個屁股仲比南亞佬又搣又打咗一吓, 跟住老婆就面紅紅氣喘喘咁行返入屋, 一入屋就話 真係好好玩又好刺激呀!我一摸佢下面濕撚哂滴哂水, 唔理咁多即時一撚屌埋去, 扮南亞佬話你條臭閪成日唔著衫引佢地, 今日你老公唔係度就要屌死你, 跟住亞嫂仲配合我小小掙扎話唔得架, 然後就馴服哂, 最後比我內射, 射完先記得頭先一直都無關門.

作者: cheapcheap123    時間: 2021-6-6 09:15

(同細佬4p長洲之旅)

同細佬及弟婦游咗幾次水及亞嫂低波餅比細佬食之後, 細佬私下約老婆開波, 反被答應安排4P長洲之旅

碼頭匯合時弟婦仲有些怕醜, 但當攞房後去沙灘時, 佢主動叫我解開泳衣綁帶幫佢搽太陽油, 大家互相熱身先, 佢啲皮膚真係白滑, 屁股好要弹性.搽到波边時, 弟婦自己提升比我搽埋粒的😋

亞嫂果边就調轉, 佢幫細佬搽太陽油又無偷摸佢下面就無留意啦!

在沙灘玩夠準備回渡假屋,弟婦及亞嫂就咁著住比堅尼行, 泳褲移哂位成個羅友走出黎都無理, 引死途人, 仲一路細聲講大聲笑.

返到渡假屋就兩位亞嫂話好熱身上好多沙要沖涼, 話咁快並一齊脱掉泳衣, 同時亦捉埋兩兄弟入去沖涼, 一個字爽.

講番噚日在厕所沖涼經過, 四條肉蟲在厕所比較逼但都幾過引, 亞嫂同細佬沖完身就話出去先, 之後我即時從後揸弟婦對充滿弹性34C及玩佢兩粒紅提, 同埋用碌尻磨佢白滑弹性羅友, 後生女皮膚真係弹性好多.

弟婦話原本不應承細佬玩4P, 但覺得亞嫂同細佬好似有一手, 基於報復所以答應, 並話玩落又幾好玩, 跟住弟婦踎低食腸, 口技幾好幾乎走火, 玩左陣出番去, 見兩張床褥合埋搬出客廳, 亞嫂踎係度担緊細佬條撚.

我捉埋弟婦去細佬果度, 我同細佬企係度, 弟婦及亞嫂輪流幫我哋含撚, 之後兩條淫婦比我及細佬輪住屌或一齊屌.

噚日亞嫂係側邊比細佬狗仔屌到啪啪聲時, 我就瞓係度比弟婦成塊閪騎住塊面, 除咗幫佢瀨閪外,仲 伸條脷瀨埋弟婦屎眼添, 佢從未比細佬瀨過, 弟婦比我瀨到震哂, 仲一路嗌話唔好!好污穢架, 但個羅友繼續貼住我塊面無離開過, 亞嫂見到咁仲有小小呷醋.

完事後, 弟婦揽住我話好冧好正, 叫我以後可以揾佢多d.

兩條淫婦除咗出去食飯著返衫外, 其餘時間都光脱脱在屋內活動, 飯後返回屋內就自動脱光毫無廉恥.

依家準備回程, 兩條淫婦即時又做返良家婦女.
作者: cheapcheap123    時間: 2021-6-6 09:17

(亞嫂教壞弟婦愛露出)

在細佬屋企玩4P, 不過4P都係果D野, 不如講下亞嫂點樣教壞弟婦.

話說 知道細佬今晚叫咗外賣pizza, 亞嫂即刻遊說弟婦露出攞外賣話好好玩架, 結果成功遊說弟婦,話帶咗口罩無人認得,同埋天氣咁熱乜都唔著攞外賣有乜出奇, 加上有佢陪唔怕.

结果當晚兩條乜都無著剩係帶住口罩裸女出去攞外賣, 接收南亞佬pizza仲轉身叫我及細佬幫手攞, 咁佢哋对波,鮑魚及羅友都比南亞佬睇光, 弟婦及亞嫂仲慢慢睇下張單及數錢比南亞, 最後仲問南亞佢哋兩個边個身材好, 南亞認真再望多分幾鐘話兩個都咁好, 亞嫂及弟婦話南亞真係識講嘢.
作者: cheapcheap123    時間: 2021-6-6 09:18

(亞嫂比南亞佬話身材唔好)

話說星期六我有嘢做要返公司先, 叫老婆自己上細佬屋企玩住先, 但到下午三點收到弟婦通知話頭先攞外賣發出左D事, 依家亞嫂嬲爆爆坐係度飯都無食, 咁我哂公司野後上細路屋企, 老婆光脱脱開門後, 不發一言坐係櫈上, 細佬同弟婦呢對肉蟲就坐係梳化度細細聲笑, 跟住問老婆乜事.

老婆話頭先嗌咗外賣food panda 送上黎, 佢緊係同弟婦正常光脱脱出去攞外賣啦, 最後就問條南亞佬佢哋边個身材好, 點知條南亞佬老實不客氣話弟婦對波大D挺D, 亞嫂對波細D同埋墮D , 弟婦身材好D, 亞嫂即時嬲到爆炸趕南亞佬走叫佢以後唔好再送外賣上黎, 嬲到飯都無食.

我話对波边有墮都唔知幾挺, 佢哋唔識野遮.

亞嫂話細佬果区D南亞都唔識欣賞, 佢住緊果区D南亞佬個個都讚佢身材好, 叫弟婦下星期去佢果边玩.
作者: cheapcheap123    時間: 2021-6-6 09:20

(帶弟婦回家慢慢砌)

今晚食完飯後準備回家, 老婆同弟婦話玩交換, 弟婦同我返屋企, 老婆就留係度同細佬一齊, 玩到咁激我同細佬更係逢陪, 依家帶弟婦回家大戰到明日😋😋😋😋😋

剛完成一Q,  一返入屋大家各自解除束縛, 然後沖干淨涼,入房打開窗簾屌閪, 弟婦比我乃佢閪及屎眼嗌到拆天, 同係細佬屋企完全唔同, 叫我唔帶袋中出佢, 到射果陣夾住我唔比我抆出嚟, 出完後仲同我吮干淨, 依家馴過綿羊攬住我, 睇住我寫報告.😋😋😋😋😋
作者: brandy888    時間: 2021-6-6 09:33

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-6 09:20 AM 發表 查看引用來源
(帶弟婦回家慢慢砌)

今晚食完飯後準備回家, 老婆同弟婦話玩交換, 弟婦同我返屋企, 老婆就留係度同細佬一齊, 玩到咁激我同細佬更係逢陪, 依家帶弟婦回家大戰到明日😋😋😋😋😋

剛完成一Q,  一返入屋大家各自解除束縛 ...
wo……重新開post細說,非常精彩丫!🤭🤭🤭
作者: hk77    時間: 2021-6-6 09:42

家有淫妻愛露出
Support  Cheapcheap123  post 精彩
作者: 3P2Q    時間: 2021-6-6 09:45

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-6 09:10 發表 查看引用來源
小弟一直寄居三宝兄貼文內, 怕各ching 混亂, 所以開新貼, 並節錄之前淫妻主要事項.

依家弟婦瞓係我身边睇住我整理報告, 並話乜亞嫂咁淫賤架, 可以比南亞佬摸同揸都得架. ...
一次過睇晒更好味
作者: cheapcheap123    時間: 2021-6-6 09:53

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-6-6 09:45 發表 查看引用來源

一次過睇晒更好味
多謝各ching 支持🙏
作者: 3P2Q    時間: 2021-6-6 10:11

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-6 09:53 發表 查看引用來源

多謝各ching 支持🙏
精彩內容,百看不厭
作者: cheapcheap123    時間: 2021-6-6 10:14

噚晚同弟婦玩咗成晚, 我不嬲都會幫亞嫂乃閪及屎眼, 弟婦亦不例外, 估不到昨晚弟婦居然叫我趴係床趷高個羅友, 然後幫我乃屎眼, 爽到呢!
弟婦話佢從未幫人乃個屎眼, 我係第一個, 並話唔好同細佬及亞嫂講呀!

作者: 啪啪聲大大聲    時間: 2021-6-6 10:19

一齊過睇更加原汁原味⋯⋯
有無同弟婦黎個 morning Q先?!
作者: 中涼寒    時間: 2021-6-6 10:20

正呀,等你起身繼續第二,三,四q 的報告
作者: 唐僧    時間: 2021-6-6 10:20

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-6 09:18 發表 查看引用來源
(亞嫂比南亞佬話身材唔好)

話說星期六我有嘢做要返公司先, 叫老婆自己上細佬屋企玩住先, 但到下午三點收到弟婦通知話頭先攞外賣發出左D事, 依家亞嫂嬲爆爆坐係度飯都無食, 咁我哂公司野後上細路屋企, 老婆光脱脱開 ...
師兄, 不如放亞嫂和弟婦張body相上來, 比大家評分, 睇下邊個索D
作者: brandy888    時間: 2021-6-6 10:24

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-6 10:14 AM 發表 查看引用來源
噚晚同弟婦玩咗成晚, 我不嬲都會幫亞嫂乃閪及屎眼, 弟婦亦不例外, 估不到昨晚弟婦居然叫趴係床趷高個羅友, 然後幫我乃屎眼, 爽到呢!
弟婦話佢從未幫人乃個屎眼, 我係第一個, 並話唔好同細佬及亞嫂講呀! ...
其實呢味系征服感極强既享受丫!🤭🤭🤭
作者: cheapcheap123    時間: 2021-6-6 10:24

引用:
原帖由 啪啪聲大大聲 於 2021-6-6 10:19 發表 查看引用來源
一齊過睇更加原汁原味⋯⋯
有無同弟婦黎個 morning Q先?!
玩到天光咁滯, 不過弟婦真係好砌個亞嫂, 起碼皮膚都比較弹性D.😅😅😅
作者: 啪啪聲大大聲    時間: 2021-6-6 10:28

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-6 10:24 發表 查看引用來源
玩到天光咁滯, 不過弟婦真係好砌個亞嫂, 起碼皮膚都比較弹性D.😅😅😅
留返體力,唔好冷落左呀嫂。
今晚都要同呀嫂….
作者: 3P2Q    時間: 2021-6-6 10:46

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-6 10:24 發表 查看引用來源
所以南亞佬只係太老實, 唔識人情世故
作者: cheapcheap123    時間: 2021-6-6 10:49

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-6-6 10:24 發表 查看引用來源
其實呢味系征服感極强既享受丫!🤭🤭🤭
今朝坐係梳化整理報告時, 弟婦就係梳化底前面坐低幫我含撚乃袋底, 講真弟婦真係淫賤過亞嫂好多😍😍
作者: MAN818    時間: 2021-6-6 11:06

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-6 09:20 發表 查看引用來源
(帶弟婦回家慢慢砌)

爽到升天🥰🥰🥰🥰
作者: china2008    時間: 2021-6-6 11:21

亚嫂同弟婦几岁,未生过小孩?
作者: 樓上吉仔    時間: 2021-6-6 11:23

我都有追開你個故仔,呀嫂同弟婦都咁玩得真係羡慕死人,但佢哋三個有冇上188睇?
作者: cheapcheap123    時間: 2021-6-6 11:27

引用:
原帖由 china2008 於 2021-6-6 11:21 發表 查看引用來源
亚嫂同弟婦几岁,未生过小孩?
小弟漏左資料, 現更新如下:

老婆,40歲, 1.63m, 33c 27 34, 120 lbs, 未生過, 個樣及身形都呃得人似30左右

弟婦, 30歲, 1.65m, 34c 26 34, 115 lbs, 未生過, 似20幾左右.
作者: 3P2Q    時間: 2021-6-6 11:29

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-6 11:27 發表 查看引用來源

老婆,40歲, 1.63m, 33c 27 34, 120 lbs, 未生過, 個樣及身形都呃得人似30左右

弟婦, 30歲, 1.65m, 34c 26 34, 115 lbs, 未生過, 似20幾左右. ...
有冇機會同弟妹唔帶套做? 中出就下一步先算。。。
作者: cheapcheap123    時間: 2021-6-6 11:31

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-6-6 11:29 發表 查看引用來源

有冇機會同弟妹唔帶套做? 中出就下一步先算。。。
噚晚中出左啦!係弟婦夾住唔比我抆出嚟要射哂比佢.😅
作者: 樓上吉仔    時間: 2021-6-6 11:39

兩個都咁好身材真係日日都啪啪聲
作者: cheapcheap123    時間: 2021-6-6 12:04

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2021-6-6 11:39 發表 查看引用來源
兩個都咁好身材真係日日都啪啪聲
但係有條南亞佬話亞嫂墮蓮, 搞到亞嫂嬲咗成個下晝.😅
作者: 樓上吉仔    時間: 2021-6-6 12:13

40歳可以keep到咁已經好難得
作者: cheapcheap123    時間: 2021-6-6 12:17

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2021-6-6 12:13 發表 查看引用來源
40歳可以keep到咁已經好難得
條南亞好似你咁識講嘢就掂啦!😁
作者: 唐僧    時間: 2021-6-6 12:38

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-6 11:27 發表 查看引用來源

弟婦, 30歲, 1.65m, 34c 26 34, 115 lbs, 未生過, 似20幾左右. ...
😍睇落好正喎,相信大家都期望師兄post 張 body相睇下😉
作者: cheapcheap123    時間: 2021-6-6 13:34

下晝弟婦叫外賣並出門口攞, 一開門條土生土長靚仔後生南亞就讚弟婦好靚女, 同埋身材點解好左咁多嘅, 弟婦話係咩咪一樣, 條南亞話弟婦依家身形好正, 對波又大咗, 粒lin 仲pink 左, 仲有屁股又圓又挺左, 好似唔係同一個靚女黎喎 ?

弟婦話你估下係唔係 ?跟住條南亞佬再打量弟婦, 然後話弟婦下面毛多咗咁多, 係另一個靚女嚟嘅, 你正好多, 仲同弟婦話女人下面多毛特別淫個喎, 問弟婦係唔係?

弟婦話唔淫點會乜都唔著出黎攞外賣, 比你哋任睇唔嬲, 不過最緊要你哋唔好偷拍同埋識得欣賞.

條南亞話佢哋好口密又唔會偷拍架,亞嫂咁正, 送到外賣上黎係佢哋福氣就真.

亞嫂話佢口花花, 並話講咸濕都唔及佢啦!話佢頭先哄到咁埋望住佢下面多唔多毛黎認人, 不過見佢咁識欣賞, 所以醒多10蚊貼士比佢.

關門後, 弟婦話亞嫂無講錯, 呢度D南亞個個都特別口乖同靚仔.

作者: pineapple006    時間: 2021-6-6 14:28

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-6 09:20 發表 查看引用來源
(帶弟婦回家慢慢砌)

師兄玩得很過癮啊!
作者: Water_man    時間: 2021-6-6 15:17

師衹,thanks for sharing.
作者: 樓上吉仔    時間: 2021-6-6 15:37

南亞仔進取啲,我唸兩位嫂嫂都心郁郁想試吓南亞腸
作者: pineapple006    時間: 2021-6-6 15:56     標題: 回覆 4# cheapcheap123 的帖子

哇!刺激,弟婦享受你瀨她後門嗎
作者: tremulous    時間: 2021-6-6 16:03

嘩,好正喎。送外賣原來咁多嘢睇
作者: cheapcheap123    時間: 2021-6-6 16:11

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2021-6-6 15:37 發表 查看引用來源
南亞仔進取啲,我唸兩位嫂嫂都心郁郁想試吓南亞腸
弟婦話知道頭先條南亞仔撩佢, 又話佢靚女,大波pink lin 等, 真係有D飄飄然, 然後又踎低望佢下面, 爭一呎距離就掂到佢下面, 然後係下面向上望住著佢, 話佢下面好多毛,  果一刻真係好興奮, 仲起哂水好彩無流出黎, 唔係就尷尬死.😅😅😅
作者: cheapcheap123    時間: 2021-6-6 16:15

引用:
原帖由 pineapple006 於 2021-6-6 15:56 發表 查看引用來源
哇!刺激,弟婦享受你瀨她後門嗎
佢除喜歡比我乃後門外, 亦相當喜歡幫返我乃後門😍😍😍, 今次真係賺左.
作者: 樓上吉仔    時間: 2021-6-6 16:20

咁吾使問,南亞仔走左,即刻執返劑啦
作者: cheapcheap123    時間: 2021-6-6 16:24

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2021-6-6 16:20 發表 查看引用來源
咁吾使問,南亞仔走左,即刻執返劑啦
噚晚到依家都唔知執左幾多劑, 仲黎 ? 果一刻, 真係剩係識硬, 但就無哂子弹.😅
作者: 樓上吉仔    時間: 2021-6-6 16:30

C兄你老婆40,你都應該40幾,仲可以一日執咁多Q真好嘢,自問40中就算有新鮮感都可能得2-3Q,中間仲要回氣幾粒鐘😂
作者: peter009    時間: 2021-6-6 16:34

any  photo share with us, pls!
作者: cheapcheap123    時間: 2021-6-6 16:41

引用:
原帖由 tremulous 於 2021-6-6 16:03 發表 查看引用來源
嘩,好正喎。送外賣原來咁多嘢睇
今時今日個社會, 幾多同居女性, 一返入屋就脱光或者只係著住條底褲通屋走, 所以D外賣南亞都唔知見過幾多好嘢或者食過好嘢.😅
作者: cheapcheap123    時間: 2021-6-6 16:42

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2021-6-6 16:30 發表 查看引用來源
C兄你老婆40,你都應該40幾,仲可以一日執咁多Q真好嘢,自問40中就算有新鮮感都可能得2-3Q,中間仲要回氣幾粒鐘😂
我都係40, 不過平時有操過下咁啦😃
作者: 樓上吉仔    時間: 2021-6-6 16:50

我都有操開,個殻就30幾,副偈就40幾,人敵不過歲月,到中年衰退得快
作者: cheapcheap123    時間: 2021-6-6 16:52

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2021-6-6 16:50 發表 查看引用來源
我都有操開,個殻就30幾,副偈就40幾,人敵不過歲月,到中年衰退得快
有新女玩, 你就生氣勃勃🖕🖕🖕🖕🖕
作者: 月影偷情    時間: 2021-6-6 17:10

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-6 09:10 發表 查看引用來源
小弟一直寄居三宝兄貼文內, 怕各ching 混亂, 所以開新貼, 並節錄之前淫妻主要事項.

依家弟婦瞓係我身边睇住我整理報告, 並話乜亞嫂咁淫賤架, 可以比南亞佬摸同揸都得架. ...
家有淫妻愛露~Louise😁😅😅
作者: MAN818    時間: 2021-6-6 17:17

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2021-6-6 16:50 發表 查看引用來源
你系唔系太 濫交食得太多女呀😅
作者: cheapcheap123    時間: 2021-6-6 17:53

亞嫂通知話今晚係細佬果边食埋飯夜D先返, 咁仲好可以同弟婦玩耐D.😋
作者: 樓上吉仔    時間: 2021-6-6 18:15

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-6-6 17:17 發表 查看引用來源
你系唔系太 濫交食得太多女呀😅
當然唔係啦,可能同老婆太耐又冇乜新玩意
作者: MAN818    時間: 2021-6-6 18:23

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2021-6-6 18:15 發表 查看引用來源
咁…都唔會副偈30几變40几喎😅
作者: cheapcheap123    時間: 2021-6-6 18:40

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2021-6-6 18:15 發表 查看引用來源
咁可以參考下我嘅個案, 試下叫你老婆著得暴露D攞外賣, 试下新嘢, 話唔定有意想不到効果.
作者: 樓上吉仔    時間: 2021-6-6 19:06

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-6 18:40 發表 查看引用來源
咁可以參考下我嘅個案, 試下叫你老婆著得暴露D攞外賣, 试下新嘢, 話唔定有意想不到効果.
佢吾係呢類型,算保守派,仲有近排肥咗好多冇乜信心
作者: 樓上吉仔    時間: 2021-6-6 19:07

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-6-6 18:23 發表 查看引用來源
咁…都唔會副偈30几變40几喎😅
我40中喇,係外形似30幾
作者: xxDD999    時間: 2021-6-6 19:59

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-6 17:53 發表 查看引用來源
亞嫂通知話今晚係細佬果边食埋飯夜D先返, 咁仲好可以同弟婦玩耐D.😋
真係好難得兩兄弟可以玩換妻
作者: MAN818    時間: 2021-6-6 20:10

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2021-6-6 19:07 發表 查看引用來源
我40中喇,係外形似30幾
呵呵…調返轉,外形保養得好🤪🤪😅😅
作者: cheapcheap123    時間: 2021-6-6 20:39

同弟婦搞完嘢, 大家沖番個鴛鴦浴後, 依家送弟婦返細佬屋企,弟婦全程蹺住我好似兩公婆行街咁, 個感覺幾特別.

作者: MAN818    時間: 2021-6-6 20:42

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-6 20:39 發表 查看引用來源
同弟婦搞完嘢, 大家沖番個鴛鴦浴後, 依家送弟婦返細佬屋企, 送便接回老婆.
咁…琴晚到現在屌咗幾多次呀…😅
作者: 樓上吉仔    時間: 2021-6-6 20:44

呢2日同弟婦有冇5Q,接完老婆今晚仲有1Q等你
作者: cheapcheap123    時間: 2021-6-6 20:46

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-6-6 20:42 發表 查看引用來源
咁…琴晚到現在屌咗幾多次呀…😅
數唔到, 有D齋担無吊都唔知算唔算😅😅😅
作者: cheapcheap123    時間: 2021-6-6 20:47

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2021-6-6 20:44 發表 查看引用來源
呢2日同弟婦有冇5Q,接完老婆今晚仲有1Q等你
唔係掛😰😰😰😰😰
作者: MAN818    時間: 2021-6-6 20:55

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-6 20:46 發表 查看引用來源
數唔到, 有D齋担無吊都唔知算唔算😅😅😅
咁…小心喎~我以前有個老友同條女一日一夜屌到無精射...最後射血水😅😅
作者: cheapcheap123    時間: 2021-6-6 20:59

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-6-6 20:55 發表 查看引用來源
咁…小心喎~我以前有個老友同條女一日一夜屌到無精射...最後射血水😅😅
頭先最後果滴都比弟婦啜埋出嚟, 今晚真係交唔到功課比亞嫂😰😰
作者: 樓上吉仔    時間: 2021-6-6 21:04

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-6-6 20:55 發表 查看引用來源
來日方長,呢啲嘢追求舒服,冇必要玩到咁辛苦,令對方high有好多方法吾一定吊,另外吾一定追求肉體快感,可以試吓視覺上嘅快感
作者: MAN818    時間: 2021-6-6 21:04

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-6 20:59 發表 查看引用來源
頭先最後果滴都比弟婦啜埋出嚟, 今晚真係交唔到功課比亞嫂😰😰
亞嫂可能飽過弟婦😅😅🥰🥰
作者: cheapcheap123    時間: 2021-6-6 21:12

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2021-6-6 21:04 發表 查看引用來源
來日方長,呢啲嘢追求舒服,冇必要玩到咁辛苦,令對方high有好多方法吾一定吊,另外吾一定追求肉體快感,可以試吓視覺上嘅快感
弟婦同老婆特登光脱脱出去攞外賣, 比南亞欣賞挑逗, 就係追求呢種另類快感😁😁😁
作者: 樓上吉仔    時間: 2021-6-6 21:51

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-6 21:12 發表 查看引用來源
弟婦同老婆特登光脱脱出去攞外賣, 比南亞欣賞挑逗, 就係追求呢種另類快感😁😁😁
正是,其實兩位嫂嫂咁玩得可以好多野玩,另外等你老婆同細佬呢2日既報告
作者: cheapcheap123    時間: 2021-6-6 22:07

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2021-6-6 21:51 發表 查看引用來源
正是,其實兩位嫂嫂咁玩得可以好多野玩,另外等你老婆同細佬呢2日既報告
接左老婆回家啦!佢春風滿面容光煥發, 相反細佬就無厘神氣, 已經比亞嫂搾干搾淨.😰😰😰😰
作者: cheapcheap123    時間: 2021-6-6 22:08

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2021-6-6 21:51 發表 查看引用來源
有D乜嘢提議🙏
作者: MAN818    時間: 2021-6-6 22:09

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-6 22:07 發表 查看引用來源
接左老婆回家啦!佢春風滿面容光煥發, 相反細佬就無厘神氣, 已經比亞嫂搾干搾淨.😰😰😰😰
這個正常人都會😅😅🤪🤪
作者: cheapcheap123    時間: 2021-6-6 22:14

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-6-6 22:09 發表 查看引用來源
這個正常人都會😅😅🤪🤪
咁man哥想唔想試下我老婆嘅利害😅, 睇下你係唔係正常人🤔
作者: MAN818    時間: 2021-6-6 22:21

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-6 22:14 發表 查看引用來源
咁man哥想唔想試下我老婆嘅利害😅, 睇下你係唔係正常人🤔
我好正常架,唔知道有無緣份呢🤪🤪
作者: cheapcheap123    時間: 2021-6-6 22:26

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-6-6 22:21 發表 查看引用來源
我好正常架,唔知道有無緣份呢🤪🤪
正常人老婆試過啦!你唔正常就有機會, 即係愈做愈勁射極都有貨埋果D🤪
作者: givemeachance    時間: 2021-6-6 23:05

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-6 22:26 發表 查看引用來源
正常人老婆試過啦!你唔正常就有機會, 即係愈做愈勁射極都有貨埋果D🤪
除左師兄兩兄弟 啊嫂有無同其他男性仆過
作者: cheapcheap123    時間: 2021-6-6 23:11

引用:
原帖由 givemeachance 於 2021-6-6 23:05 發表 查看引用來源
除左師兄兩兄弟 啊嫂有無同其他男性仆過
婚前就有試過比其他男人屌過, 婚後應該無掛😅
作者: MAN818    時間: 2021-6-6 23:12

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-6 22:26 發表 查看引用來源
咁…就即係無緣....囉😅
作者: MAN818    時間: 2021-6-6 23:12

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-6 23:11 發表 查看引用來源
屌咗你都唔知啦😅😜
作者: cheapcheap123    時間: 2021-6-6 23:17

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-6-6 23:12 發表 查看引用來源
咁…就即係無緣....囉😅
若果老婆話比南亞屌過😅, 咁仲有冇機會同你有緣份.🤔
作者: MAN818    時間: 2021-6-6 23:21

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-6 23:17 發表 查看引用來源
若果老婆話比南亞屌過😅, 咁仲有冇機會同你有緣份.🤔
南亞。。。好複雜,我唔啱😓😓
作者: givemeachance    時間: 2021-6-6 23:39

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-6 23:11 發表 查看引用來源
當時同師兄你一齊未, 啊嫂鍾唔鍾意持久型
作者: peter009    時間: 2021-6-7 06:08

有無和老爺做过?闭门一家親!
作者: Tasteless    時間: 2021-6-7 06:28     標題: 回覆 4# cheapcheap123 的帖子

師兄你兩兄弟係咪感情一直好好,有乜都會開心share。而且兩位阿嫂都咁正咁玩得,艷福無邊真性福
作者: cheapcheap123    時間: 2021-6-7 07:16

早晨!各位ching, 瞓咗成晚, 依家精神回復番八八九九.😅
作者: MAN818    時間: 2021-6-7 07:25

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-7 07:16 發表 查看引用來源
早晨!各位ching, 瞓咗成晚, 依家精神回復番八八九九.😅
咁…繼續戰鬥🤭
作者: pineapple006    時間: 2021-6-7 07:26     標題: 回覆 85# cheapcheap123 的帖子

半夜沒和老婆練習一下嗎?
作者: mrfour1973    時間: 2021-6-7 07:27

師兄多d出文 好正下
作者: cheapcheap123    時間: 2021-6-7 08:09     標題: 回覆 88# mrfour1973 的帖子

多謝ching 支持😃
作者: cheapcheap123    時間: 2021-6-7 08:15

引用:
原帖由 givemeachance 於 2021-6-6 23:39 發表 查看引用來源
當時同師兄你一齊未, 啊嫂鍾唔鍾意持久型
亞嫂同我一齊後更係無同其他男人搞過啦!佢以前無咁大咬, 依家大咬咗D.

边個女人唔鐘意粗硬長, 佢話做嘅時間最好持續屌足佢30分鐘然後出嘢就最好, 我免強合格啦!🤪
作者: cheapcheap123    時間: 2021-6-7 08:17

引用:
原帖由 peter009 於 2021-6-7 06:08 發表 查看引用來源
有無和老爺做过?闭门一家親!
我兩兄弟比兩位亞嫂幾乎攞左半條命, 仲搞老爺......😰
作者: cheapcheap123    時間: 2021-6-7 08:20

引用:
原帖由 pineapple006 於 2021-6-7 07:26 發表 查看引用來源
半夜沒和老婆練習一下嗎?
仲黎? 我要抖之餘, 亞嫂一入屋就梳洗, 然後自己入房, 即刻瞓到死豬咁啦!😅
作者: cheapcheap123    時間: 2021-6-7 08:49

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2021-6-7 07:27 發表 查看引用來源
師兄多d出文 好正下
出住D先, 一陣再出亞嫂再遇南亞佬.

亞嫂噚晚同我講話呢兩日, 細佬條撚從未離開過佢上下兩個口及雙手, 細佬應該比蜘蛛精吸干淨.
作者: jabichan    時間: 2021-6-7 09:19

引用:
(帶弟婦回家慢慢砌)

一次過睇完好正👍🏻, 4P已唔係咁易玩到, 師兄你仲要係同弟婦玩, 利害利害👍🏻👍🏻👍🏻
真想見識下呀嫂的淫
作者: cheapcheap123    時間: 2021-6-7 09:38

引用:
原帖由 jabichan 於 2021-6-7 09:19 發表 查看引用來源

一次過睇完好正👍🏻, 4P已唔係咁易玩到, 師兄你仲要係同弟婦玩, 利害利害👍🏻👍🏻👍🏻
真想見識下呀嫂的淫
轉述亞嫂係細佬屋企叫外賣再遇南亞佬一事.

(亞嫂再遇南亞佬)

老婆話噚日下晝又叫外賣, 諗住求其揾個南亞佬黎鬧出下氣, 當南亞外賣送到上黎時, 有係見到果個話佢墮蓮嘅南亞佬, 亞嫂即刻話咪叫咗佢唔好再上黎! 左乜又上黎!

果個南亞話今次上黎主要say sorry, 仲攞多咗幾罐啤酒及汽水比亞嫂順番條氣.

仲話上次自己中文唔好講錯說話, 佢係想同亞嫂講佢對波先係最成熟最有吸引力, 乳暈又靚, 對奶唔大唔細先最好揸手, 引死人, 仲問亞嫂可唔可以摸下 ?亞嫂話原本比南亞摸下有乜所謂,不過上次激嬲左佢, 所以話唔比, 話下次睇南亞口唔口乖先考慮下.

跟住南亞又望住亞嫂個羅友話原來亞嫂個羅友個形好靚同埋好有肉好白喎, 亞嫂跟住話係咪真架? 然後仲側側身叫南亞睇清楚D個羅友係咪咁靚?

呢個時候細佬行出黎, 仲摸住亞嫂個羅友話真係幾白, 有肉地, 然後仲啪啪聲打咗幾吓話睇下幾有弹性, 佢最鐘意狗仔, 亞嫂即刻轉身作狀打細佬話唔好講, 比人知道哂佢怕醜架, 細佬話佢成日都光脱脱乜都無著出嚟攞外賣比人睇過哂啦!你會怕醜嘅咩, 你發姣就真!亞嫂話細佬咁百厭仲講, 依家就帶佢入去懲罰佢, 並同條南亞佬say bye 及 叫佢唔好四圍唱頭先聽到嘅嘢.
作者: 唐僧    時間: 2021-6-7 10:06

有沒有考慮比南亞佬觀戰睇住你地屌閪?南亞佬在旁齋睇又冇得參與😄,我諗二位阿嫂一定覺得好正。
作者: leechi1978    時間: 2021-6-7 10:54     標題: 回覆 1# cheapcheap123 的帖子

師兄開鋪,一見到,即刻入來,,頂一頂先,哈哈
作者: cheapcheap123    時間: 2021-6-7 11:15

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-6-7 10:06 發表 查看引用來源
有沒有考慮比南亞佬觀戰睇住你地屌閪?南亞佬在旁齋睇又冇得參與😄,我諗二位阿嫂一定覺得好正。
二位亞嫂話現階段幾好玩, 可以光脱脱比南亞慢慢欣賞佢哋嘅body, 又比佢哋言語上挑逗, 產生另類快感😅, 所以未考慮進一步比南亞觀戰.😅😅😅

作者: 樓上吉仔    時間: 2021-6-7 11:47

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-7 11:15 發表 查看引用來源
二位亞嫂話現階段幾好玩, 可以光脱脱比南亞慢慢欣賞佢哋嘅body, 又比佢哋言語上挑逗, 產生另類快感😅, 所以未考慮進一步比南亞觀戰.😅😅😅
如果肯比南亞觀戰即係對南亞有興趣,你接唔接受呀嫂想比南亞吊?
作者: brandy888    時間: 2021-6-7 12:06

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-7 11:15 AM 發表 查看引用來源
甘玩已經好刺激丫,進一步就比較冇甘安全啦,D南亞仔無性架!

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)