188Channel

標題: [一人一個系列] 今次講講習慣/喜好/床事流程o既轉變 [打印本頁]

作者: 蛇貴妃    時間: 2021-6-15 08:40     標題: [一人一個系列] 今次講講習慣/喜好/床事流程o既轉變

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: licklickson    時間: 2021-6-15 08:53

師姐梗係要第一個開始分享先啦!😉
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-6-15 09:29

係o既係o既 口交同sm 唔講啦, 先講做愛吧...
就係以前係覺得兩個人搞到鬼殺咁嘈先有氣氛囉 曾經都有講過我中意床上對手有d 反應o既
但係慢慢開始, 尤其是當我做騎人果位o既時候呢, 我開始覺得自己好爽好忘形係咁姣叫果陣,
對方唔出聲只係捉住我條腰出力咁頂果吓好man...
原因或者係因為督得好刺激自己受唔住先狂叫嘛, 而呢個時候o既他仲好冷靜咁起勢插, 好勁咁囉
但係到射精果陣我仲係期望佢有d 聲氣, 呢樣都仲係冇變

同埋人愈大, 愈中意做發起人
作者: licklickson    時間: 2021-6-15 09:45     標題: 回覆 3# 蛇貴妃 的帖子

証明師姐越來越識享受!😬
作者: guthrie    時間: 2021-6-15 09:57

稟娘娘,小弟流程交代如下:

作者: licklickson    時間: 2021-6-15 10:05     標題: 回覆 5# guthrie 的帖子

師兄好詳盡呀!似乎師兄準備重從江湖!😬
作者: johnnyming921    時間: 2021-6-15 10:07

新手入來學下野!!!
作者: star_platina    時間: 2021-6-15 10:12

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 15/6/2021 08:40 發表 查看引用來源
主要係俾d 身經百戰o既師兄師姐討論, 但當然新手都可以入o黎取取經, 純粹r 水吹都得
討論o既議題就係呢, 經過長年累月o既戰鬥之後, 大家中意o既玩意有咩同之前唔同o左o架?

最好講埋點解, 雖然有時候真係中意 ...
阿蛇真係鑊鑊新鮮鑊鑊金喎,阿星都講下習慣嘅改變先。

由以前嘅死衝爛衝搞到女伴鬼殺咁嘈到依家用靜止嘅深入令到女伴叫唔出,大家玩靜態嘅互動😬
作者: licklickson    時間: 2021-6-15 10:18     標題: 回覆 8# star_platina 的帖子

師兄自成一派,成為一代宗師!😉
作者: R.Gonzalez    時間: 2021-6-15 10:29

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-15 09:57 發表 查看引用來源
稟娘娘,小弟流程交代如下:狗公時代流程:愛撫 → 口交/69 → 各式另類體位 (譬如錫條女對腿、腳) → 插入(有套) → 顏射 → 小休/傾計  → 再愛撫再口交再插入 → 第二次體外射精 → 加時前小休  → 再插入  ...
師兄你的流程非常SOP。
作者: star_platina    時間: 2021-6-15 10:32

引用:
原帖由 licklickson 於 15/6/2021 10:18 發表 查看引用來源
師兄自成一派,成為一代宗師!😉
師兄唔好咁,深入嘅理論已經講解過,冇乜特別,係少人用咁解啫😬
作者: guthrie    時間: 2021-6-15 10:36

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-15 12:05 PM 發表 查看引用來源
師兄好詳盡呀!似乎師兄準備重從江湖!😬
好嘅,C兄,期待中!江湖見。
作者: guthrie    時間: 2021-6-15 10:39

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2021-6-15 12:29 PM 發表 查看引用來源

師兄你的流程非常SOP。
係咪好正經好具體呢?

費事被阿蛇X啦。
作者: licklickson    時間: 2021-6-15 10:42     標題: 回覆 13# guthrie 的帖子

阿🐍x你恨到啦!😬
作者: guthrie    時間: 2021-6-15 10:57

想補充一樣嘢。

我覺得自己最大嘅改變係,以前狗公時代係個顏射L。或者因為小弟唯一嘅強項就係大量射精,特別鍾意睇到女仔被射到一臉都係嘅快感(係咪好變態? ),當然,另一個原因係怕條女懷孕。

而家變咗最愛係中出,甚至可以為咗放心中出走去結紮。

我覺得...如果冇中出過條女,會好似未真正屌過條女咁。唔知有冇C兄有類似嘅諗法?
作者: licklickson    時間: 2021-6-15 11:07     標題: 回覆 15# guthrie 的帖子

我反而未試過顏射,覺得佢哋未必接受!但中出就一定會,心理覺得征服,生理覺得舒服!😬
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-6-15 11:14

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-15 09:57 發表 查看引用來源
稟娘娘,小弟流程交代如下:

狗公時代流程:愛撫 → 口交/69 → 各式另類體位 (譬如錫條女對腿、腳) → 插入(有套) → 顏射 → 小休/傾計  → 再愛撫再口交再插入 → 第二次體外射精 → 加時前小休  → 再插入  ...
....... 詳盡係幾詳盡, 不過由狗公時代去到子作流程忽然覺得有d 唏噓...
雖然話從生物學角度講, 性交係用o黎繁殖, 理論上唔可以話係錯, 但搞o野搞o左咁多年都係為happy嘛
好難想像插插插中出收工係咩景況 覺得咁樣好sad
可能我又諗多o左, 已經跳到去有o左細路仔之後o既畫面, 就係為免嘈醒小朋友或者因為太忙太多o野搞,
一係就冇時間冇精力好似宜家咁做愛, 一係就要偷偷摸摸或者草草了事, 變得冇晒情趣
作者: devil_popo    時間: 2021-6-15 11:15

如果有時間同地方!我有時會幫對手推油,正經果隻!之後比佢恰下休息下!而做愛前奏我就一定要幫對方舔,因為本身十分之喜歡幫女仕進行口交加上自己係有研究呢方面技巧,對呢方面有信心令對手舒服, 等女仕享受或高潮之後再正式埋牙!
作者: licklickson    時間: 2021-6-15 11:17     標題: 回覆 17# 蛇貴妃 的帖子

咁師姐會唔會生小朋友?
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-6-15 12:17

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-15 11:17 發表 查看引用來源
咁師姐會唔會生小朋友?
未正式開始 (即係中出)
其實就算唔係今日呢個post 我一路都係十五十六囉, 永遠好似未玩夠咁
仲未捨得同二人世界講bye bye
作者: kensen    時間: 2021-6-15 12:30

之前條女好鐘意我唔帶套,要中出佢.
佢話我係佢身入面射的時候,佢係最敏感.佢J條佢入面係咁跳動,令到佢好HIGH.
作者: mrfour1973    時間: 2021-6-15 12:57     標題: 回覆 15# guthrie 的帖子

非常同意x100000000000
作者: R.Gonzalez    時間: 2021-6-15 13:01

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-15 10:57 發表 查看引用來源
想補充一樣嘢。

我覺得自己最大嘅改變係,以前狗公時代係個顏射L。或者因為小弟唯一嘅強項就係大量射精,特別鍾意睇到女仔被射到一臉都係嘅快感(係咪好變態? ),當然,另一個原因係怕條女懷孕。

而家變咗最愛係中出,甚至可以 ...
因為在雄性角度來講,中出(兼流出)會有一種佔有慾嘅成就感。
作者: guthrie    時間: 2021-6-15 13:05

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-15 01:14 PM 發表 查看引用來源

....... 詳盡係幾詳盡, 不過由狗公時代去到子作流程忽然覺得有d 唏噓...
雖然話從生物學角度講, 性交係用o黎繁殖, 理論上唔可以話係錯, 但搞o野搞o左咁多年都係為happy嘛
好難想像插插插中出收工係咩景況   ...
因為子作流程嘅重點就係傳宗接代。係一件嚴肅(而且有壓力)嘅行為。以生仔為主,享樂次要。所以,正經做愛,少玩花臣(譬如SM!),係正路。

聽講有啲夫婦甚至會精心計算日子,擇定「好日」先行埋,為咗可以一擊即中,或者搏生仔(或女)。呢啲老土嘢(譬如禁慾養精),小弟自己都經歷過唔少。

阿蛇似乎擔心婚後同大王激情(尤其係性方面嘅激情?)會減退咗?唉,我都明白。但喂,呢樣嘢查實冇得擔心個喎。因為根本係現實嚟,正如人會死一樣,係無可避免!唯有誠實面對。

我個人覺得,激情減退咗唔代表做愛會馬虎了事,又或者冇咁「濃密」。好似,小弟每次同老婆做愛,仍有心跳感覺。只不過小弟清楚,嗰種感覺,同扑緊一條新女嘅心跳感覺並唔一樣。

Off topic,如果大王有朝一日學小弟玩「狗公出山」,你會點做?發爛渣?定忍佢?請認真思考作答。
作者: guthrie    時間: 2021-6-15 13:15

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-15 02:17 PM 發表 查看引用來源

其實就算唔係今日呢個post 我一路都係十五十六囉, 永遠好似未玩夠咁
小弟以前信奉「有仔趁嫩生」。先苦後甜好似抵玩啲。等個仔大個咗,又可以雙劍合璧,一齊外出覓食(如果狗仔守得密)!
作者: licklickson    時間: 2021-6-15 13:27     標題: 回覆 20# 蛇貴妃 的帖子

冇得中出咪好嘥!不過性呢様嘢真係有排都玩唔厭!😉
作者: katieW    時間: 2021-6-15 13:28

呵呵又有新題目了? 妳看來挺空閒的
轉變... 太多了
一開始時 簡單來說就是一般人所謂的死魚 只是躺著讓老公來發泄
性愛的質素不用多說了 別說自己經常性的痛楚 就連他也不怎麼滿足
後來終於下定決心要作出改變 為自己 為老公 為我們的婚姻幸福
我們身體都沒有問題的 只是心理上覺得難為情罷了 就轄出去一點吧
多了點情話 多了點主動的前戲 比如用身體誘惑他 邀請他為我口交 給我舔腳 (其實他還挺喜歡的)
多了像某人一樣 隨時突擊的脫他褲子給他口爆 沒人的時候在他辦公室跟他做愛
他非常受落 明顯地比以前喜歡跟我親密 頻率由從前一星期一次到現在兩三天一次
有時還一天不止一次呢 (當然包括了口交 我是幾乎隔一天就給他用口的 不管有沒有做愛)
婚姻已經踏入第八年了 一直堅持這樣做
給他插入的時候我也明顯比以前舒服多 有時候還有高潮
最近嘗試了給他肛交 給他深喉口交
用雙腳給他高潮還在練習中... 都是自己想給他的新嘗試 他倒沒有提出過
作者: guthrie    時間: 2021-6-15 13:29

引用:
原帖由 kensen 於 2021-6-15 02:30 PM 發表 查看引用來源
之前條女好鐘意我唔帶套,要中出佢.
佢話我係佢身入面射的時候,佢係最敏感.佢J條佢入面係咁跳動,令到佢好HIGH.
小弟都有過類似經驗。某散餐妹主動話自己安全期,想試吓被人中出。我諗應該係佢啱啱M完發緊情,理智完全喪失。

我當時on99拒絕咗,以為好型(查實只係驚意外出事),成為一個永久嘅遺憾。唉,有得中出唔中,慘過敗家。
作者: licklickson    時間: 2021-6-15 13:33     標題: 回覆 27# katieW 的帖子

好開心見到師姐進步過程,男女之間係要互動先有樂趣。咁耐仲keep到一星期咁多次好難得,証明師姐嘅付出係有回報!😉
作者: katieW    時間: 2021-6-15 13:42

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-15 12:17 發表 查看引用來源

嘻嘻那麼我們又是同路人了 不同的是我們有討論過這個問題
較早之前的一套 用的是低概率的順其自然方法 就是既不用安全套也不內射
即是在我嘴裡/ 臉上發射
如果這也令我 "意外" 懷孕的話 那就說明是天意 是我們跟小朋友有緣份
最近再談到小孩的問題 老公的說法是 "其實現在也不錯"
我的理解是他要小孩的慾望再怎麼也是少於一半吧
如果真的沒猜錯 那麼我會選擇聽他的 重要的是他開心

如果還沒有的話 妳也應該先弄清楚妳"大王"的意向
然後再想怎樣應對...
作者: licklickson    時間: 2021-6-15 14:05     標題: 回覆 30# katieW 的帖子

咁即係師姐一直冇試過中出?
作者: katieW    時間: 2021-6-15 14:24

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-15 14:05 發表 查看引用來源
咁即係師姐一直冇試過中出?
沒有
反正他也不在意這個 好像更鍾情於口爆和看著自己的精液被吞下
作者: licklickson    時間: 2021-6-15 14:30     標題: 回覆 32# katieW 的帖子

第一次口爆及吞下係佢要求?
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-6-15 14:30

引用:
原帖由 katieW 於 2021-6-15 13:42 發表 查看引用來源

嘻嘻那麼我們又是同路人了 不同的是我們有討論過這個問題
較早之前的一套 用的是低概率的順其自然方法 就是既不用安全套也不內射
即是在我嘴裡/ 臉上發射
如果這也令我 "意外" 懷孕的話 那就說明是天意 是我們跟 ...
哎呀俾你教育返轉頭添
不過你講得都有道理... 只係surprise 好似你老公咁傳統o既男仕傳宗按代o係佢心目中居然係可有可無?
或者可以用用你個"低概率的順其自然方法" 餐餐唔係口爆就顏射爽死果條友啦
作者: licklickson    時間: 2021-6-15 14:38     標題: 回覆 34# 蛇貴妃 的帖子

咁你老公咪仲爽!😉
作者: katieW    時間: 2021-6-15 14:58

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-15 14:30 發表 查看引用來源
第一次口爆及吞下係佢要求?
其實不算
那時他應該是想做的 我還真的慌了 一方面不想毀掉自己完婚當晚才奉獻的夢想
另一方面又害怕拒絕的話他會生氣..... 就在他還未反應過來之前先主動親過去 然後開始用口了
一直不停的口交 直到他射精了 全部吞下才爬上來跟他說我想將初夜保留直婚後的想法
還答應以後他一有需要 我都會用嘴巴滿足他 不用他跟我一起忍著
嘻嘻他當然沒有拒絕的理由

所以啊~~ 我現在更加不能做得比婚前差! 更加一定要經常給他用口 每次一定要把精液吞下
不能被他覺得時間久了 我開始敷衍他
作者: licklickson    時間: 2021-6-15 15:03     標題: 回覆 36# katieW 的帖子

你真是好情人好老婆,你老公真係幸福!😊
作者: licklickson    時間: 2021-6-15 15:04     標題: 回覆 36# katieW 的帖子

咁初夜果晚佢做咗幾多次?😉
作者: guthrie    時間: 2021-6-15 15:08

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2021-6-15 03:01 PM 發表 查看引用來源

因為在雄性角度來講,中出(兼流出)會有一種佔有慾嘅成就感。
因為技術上,未中出 = 未播種 = 未完成交配 = 條女未被完全征服。

我認為男人鍾意睇流沙飽,係想睇番條女被你「侵犯」咗嘅證據。

呢個係小弟過去幾年嘅覺悟。以前蠢咗,淨係識玩顏射。
作者: licklickson    時間: 2021-6-15 15:11     標題: 回覆 39# guthrie 的帖子

咁顏射都好正,尤其是如果樣靚,好有凌辱feel!😬
作者: guthrie    時間: 2021-6-15 15:17

引用:
原帖由 katieW 於 2021-6-15 03:28 PM 發表 查看引用來源
呵呵又有新題目了? 妳看來挺空閒的 ...
最近嘗試了給他肛交 給他深喉口交
用雙腳給他高潮還在練習中... 都是自己想給他的新嘗試 他倒沒有提出過 ...
咁,閒人梗係會有空閒時間嘅。

Whoa,肛交?C姐又進步了。
作者: guthrie    時間: 2021-6-15 15:24

引用:
原帖由 katieW 於 2021-6-15 04:24 PM 發表 查看引用來源

沒有
反正他也不在意這個 好像更鍾情於口爆和看著自己的精液被吞下
似乎同未開竅前嘅小弟一樣。

而開竅只係遲早。一開竅就會開始要求中出。

甚至終極嘅全穴中出。
作者: R.Gonzalez    時間: 2021-6-15 16:24

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-15 15:08 發表 查看引用來源

因為技術上,未中出 = 未播種 = 未完成交配 = 條女未被完全征服。

我認為男人鍾意睇流沙飽,係想睇番條女被你「侵犯」咗嘅證據。

呢個係小弟過去幾年嘅覺悟。以前蠢咗,淨係識玩顏射。 ...
顏射等同要女伴卸妝,唔係個個都可以架(要交人嘛)。
作者: licklickson    時間: 2021-6-15 16:48     標題: 回覆 43# R.Gonzalez 的帖子

睇來師兄識唔少人妻!😉
作者: katieW    時間: 2021-6-15 18:28

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-15 15:04 發表 查看引用來源
咁初夜果晚佢做咗幾多次?😉
一次夠了 他做了近二十分鐘 已經痛死我了 😢
作者: licklickson    時間: 2021-6-15 18:31     標題: 回覆 45# katieW 的帖子

咁佢都好憐香惜玉!破處20分鐘都好耐!咁到第幾次先可以享受到舒服?😉
作者: katieW    時間: 2021-6-15 19:09

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-15 18:31 發表 查看引用來源
咁佢都好憐香惜玉!破處20分鐘都好耐!咁到第幾次先可以享受到舒服?😉
應該是第三到四次左右吧
他是這樣的 比較大男人主義 覺得女性侍候男人是天職 疼痛嘛 女生構造與生俱來的 忍一忍就好
但大男人也有好的一面 他非常仗義 非常有擔當 說過幫人的事哪怕上刀山下火海也會說到做到
可能這樣就跟blowjob queen 一拍即合 😁
他們都是同一類人
作者: licklickson    時間: 2021-6-15 19:30     標題: 回覆 47# katieW 的帖子

咁都好快!男人有擔當係啱嘅!女人都喜歡比呢啲男人征服吧?😬
作者: 高速吸引    時間: 2021-6-15 22:35

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-15 10:57 發表 查看引用來源
想補充一樣嘢。

而家變咗最愛係中出,甚至可以 ...
會呀 戴套做真係好似屌緊塊膠甘
作者: 高速吸引    時間: 2021-6-15 22:39

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-15 13:29 發表 查看引用來源

小弟都有過類似經驗。某散餐妹主動話自己安全期,想試吓被人中出。我諗應該係佢啱啱M完發緊情,理智完全喪失。

我當時on99拒絕咗,以為好型(查實只係驚意外出事),成為一個永久嘅遺憾。唉,有得中出唔中,慘過敗家。 ...
其實。。。有時真係無如果 可能中出左佢會領野呢
諗起果時個ex大我 叫我book酒店同佢做 鐘意仲可以打真軍 內射佢 我又真係做足哂 其實都係好彩
作者: licklickson    時間: 2021-6-15 22:41     標題: 回覆 50# 高速吸引 的帖子

點解話大你?之前冇試過?
作者: 高速吸引    時間: 2021-6-15 22:51

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-15 22:41 發表 查看引用來源
點解話大你?之前冇試過?
果時未正式確立情侶關係 但大家都已經比較close同唔怕講性話題
有次佢話就來m 開始想要 我咪話使唔使幫下佢止餓 點知佢話好 跟著咪開始大我囉。。。。
果日同床幾個鐘後先正式拍拖。。。。
作者: licklickson    時間: 2021-6-15 22:53     標題: 回覆 52# 高速吸引 的帖子

咁即係先性後愛?😬
作者: 高速吸引    時間: 2021-6-15 22:57

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-15 22:53 發表 查看引用來源
咁即係先性後愛?😬
睇你點睇 反正大家本身都鐘意對方 只係一開始無表白姐
作者: licklickson    時間: 2021-6-15 22:58     標題: 回覆 54# 高速吸引 的帖子

咁之後係咪一直都冇用套?
作者: 高速吸引    時間: 2021-6-15 23:54

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-15 22:58 發表 查看引用來源
咁之後係咪一直都冇用套?
總之一到安全期甚至m到 就會事前叫我唔使袋盒dom上酒店
次次一到尾段仲會叫我射入去 驚死我會蚊出來甘
作者: licklickson    時間: 2021-6-16 00:16     標題: 回覆 56# 高速吸引 的帖子

咁好多女仔都唔鐘意用套!😉
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-6-16 06:09

引用:
原帖由 katieW 於 2021-6-15 19:09 發表 查看引用來源

應該是第三到四次左右吧
他是這樣的 比較大男人主義 覺得女性侍候男人是天職 疼痛嘛 女生構造與生俱來的 忍一忍就好
但大男人也有好的一面 他非常仗義 非常有擔當 說過幫人的事哪怕上刀山下火海也會說到做到
可能 ...
好囉喎你 係咁blowjob queen blowjob queen 咁叫!
撇開人數唔計, 我唔覺得你幫人blowjob 次數少得過我幾多囉
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-6-16 06:32

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-16 00:16 發表 查看引用來源
咁好多女仔都唔鐘意用套!😉
用套有用套好處o既
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-6-16 06:55

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-15 14:38 發表 查看引用來源
咁你老公咪仲爽!😉
都係果個心理vs生理刺激o既問題啦
當然, 如果前一秒仲被人瘋狂咁插插插, 忽然之間咩都冇晒 (因為佢抽o左出o黎射嘴/ 面), 係會感覺怪怪o既,
尤其是自己都差唔多高潮或者高潮緊仲慘
呢個講緊係生理上o既快感

但係心理上, 有時候好似演緊女優咁俾人插到上氣不接下氣跟住再噴一嘴(或者一臉)精液, 又係另一種滋味

折衝o既辦法其實都有o既, 就係插完之後口爆或者顏射果陣繼續用手捽,
我地規矩只有訂明俾籐條打緊果陣唔準自捽因為要更好咁感受疼痛,
其他時段並無限制
作者: licklickson    時間: 2021-6-16 07:58     標題: 回覆 58# 蛇貴妃 的帖子

下次鬥下睇下邊個多!😉
作者: licklickson    時間: 2021-6-16 07:59     標題: 回覆 59# 蛇貴妃 的帖子

咁用套有乜好處?😉
作者: licklickson    時間: 2021-6-16 08:02     標題: 回覆 60# 蛇貴妃 的帖子

咁即係師姐而家係咁樣,生理同心理都滿足到!😉
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-6-16 08:10

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-16 06:32 發表 查看引用來源

用套有用套好處o既
之唔係又拍AV 囉
做完之後將入面d 精倒返落自己面上或者口入面
感覺勁勁勁淫 同埋陣味好d 濃烈過就咁口爆好多o架

就算唔係咁玩都可以插得安心d
作者: licklickson    時間: 2021-6-16 08:17     標題: 回覆 64# 蛇貴妃 的帖子

玩得咁淫!師姐真係好玩得!😉
作者: katieW    時間: 2021-6-16 08:53

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-15 19:30 發表 查看引用來源
咁都好快!男人有擔當係啱嘅!女人都喜歡比呢啲男人征服吧?😬
沒有誰征服誰的吧... 只是我覺得 如果不是很清楚這個人性格的全部
只看到他強硬霸道 在床上不顧女生感受等等這些行為 不一定會如此心甘情願的順從他
總會覺得這個人很壞 憑什麼要對他這麼好

但是了解多了 就不知不覺有總崇拜 有總仰慕
比如以前的君王吧 單單只有嚴刑峻法當然會有人造反 就是心裡其實不服他嘛
但嚴苛的同時又勤於政務 對百姓有恩 才能天下太平
我對他也是一樣 就算伺候他再辛苦 我也會以作為這個人的妻子 能為這個人吃苦的機會為榮
作者: licklickson    時間: 2021-6-16 09:10     標題: 回覆 66# katieW 的帖子

其實呢種都算征服,學某人話齋,只會對另一半唯命是從!😉
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-6-16 10:27

引用:
原帖由 katieW 於 2021-6-16 08:53 發表 查看引用來源

沒有誰征服誰的吧... 只是我覺得 如果不是很清楚這個人性格的全部
只看到他強硬霸道 在床上不顧女生感受等等這些行為 不一定會如此心甘情願的順從他
總會覺得這個人很壞 憑什麼要對他這麼好

但是了解多了  ...
甜到呢~~~
搞到人地愈來愈想做男人, 做你老公
作者: licklickson    時間: 2021-6-16 10:54     標題: 回覆 68# 蛇貴妃 的帖子

咪就係,佢老公真係幸福!不過話時話,你老公唔幸福咩?😉
作者: R.Gonzalez    時間: 2021-6-16 12:55

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-15 16:48 發表 查看引用來源
睇來師兄識唔少人妻!😉
識人妻唔係食人妻。
作者: licklickson    時間: 2021-6-16 13:18     標題: 回覆 70# R.Gonzalez 的帖子

咁識完就食架啦!😉
作者: guthrie    時間: 2021-6-16 14:00

引用:
原帖由 katieW 於 2021-6-16 10:53 AM 發表 查看引用來源

沒有誰征服誰的吧...  
誠然。現實情況係,多數由小女人征服大男人。床上如是,情感如是。

小弟成日講男人要點樣征服女人,其實係廢話,而且極度反映出小弟膚淺嘅大男人優越感。
作者: chubing    時間: 2021-6-16 20:18

以前怕羞唔會自己開口話想要,怕人地覺得我淫。所以見面前都會準備好多,一定要沖涼脫毛磨砂,令到自己香噴噴,白白滑滑,襯定bra + underwear, 等佢見到我嘅時候會忍唔住食咗我呢個完美嘅祭品。一路搞一路讚我正、大波etc我會好開心。

而家反而追求好Raw同即興嘅感覺。有mood到要即刻搞,最鍾意即興泊架車埋暗角就開波,未沖涼有少少味最正,大家出晒汗臭臭地先興奮。個人變得有少少m,打我或鬧我淫會再興𡚒d😅
作者: 失常少女    時間: 2021-6-16 23:55

引用:
原帖由 chubing 於 2021-6-16 20:18 發表 查看引用來源
以前怕羞唔會自己開口話想要,怕人地覺得我淫。所以見面前都會準備好多,一定要沖涼脫毛磨砂,令到自己香噴噴,白白滑滑,襯定bra + underwear, 等佢見到我嘅時候會忍唔住食咗我呢個完美嘅祭品。一路搞一路讚我正、大波etc我會 ...
呢樣真,初初幾次要脫毛磨沙襯bra玩,而家吾理大吾大汗佢條野有味照含
作者: licklickson    時間: 2021-6-17 00:11     標題: 回覆 74# 失常少女 的帖子

師姐而家越來越淫?😉
作者: 失常少女    時間: 2021-6-17 01:03

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-17 00:11 發表 查看引用來源
師姐而家越來越淫?😉
吾識淫、反而人夫開始識喺我耳邊吹氣同講肺話仲要扯住我頭髮埋鏡插。
作者: 艾拉傑    時間: 2021-6-17 07:16

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-6-17 01:03 發表 查看引用來源
吾識淫、反而人夫開始識喺我耳邊吹氣同講肺話仲要扯住我頭髮埋鏡插。
好似騎師去到最後二百時狂推狂鞭咁... 勁過潘頓嘅呢....hehe..!!

圖片附件: horse01.jpg (2021-6-17 07:16, 49.09 KB) / 該附件被下載次數 28

作者: licklickson    時間: 2021-6-17 07:37     標題: 回覆 76# 失常少女 的帖子

喺你耳邊講乜嘢廢話?😉
作者: 艾拉傑    時間: 2021-6-17 08:01

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-17 07:37 發表 查看引用來源
喺你耳邊講乜嘢廢話?😉
上 ..... 上 ..... 上 ..... 上 .....(跑馬日過緊第三關..)
作者: miyeebb    時間: 2021-6-17 08:33

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-15 08:40 發表 查看引用來源
主要係俾d 身經百戰o既師兄師姐討論, 但當然新手都可以入o黎取取經, 純粹r 水吹都得
討論o既議題就係呢, 經過長年累月o既戰鬥之後, 大家中意o既玩意有咩同之前唔同o左o架?

最好講埋點解, 雖然有時候真係中意 ...
以前會好怕醜,明明個心好想要都要扮到無野咁,唔會開聲話想要,更加唔好講話主動。之後經驗多左開始唔怕醜,就會開聲講話想點/想要,甚至至做主動個個,自己騎上去。
以前鍾意9仔式,而家鍾意男上女下,因為淨係訓係度享受唔洗出力
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-6-17 08:49

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-6-17 08:33 發表 查看引用來源

以前會好怕醜,明明個心好想要都要扮到無野咁,唔會開聲話想要,更加唔好講話主動。之後經驗多左開始唔怕醜,就會開聲講話想點/想要,甚至至做主動個個,自己騎上去。
以前鍾意9仔式,而家鍾意男上女下,因為淨係訓係度享受唔洗出力 ...
其實9仔式都唔駛用太多力o架
不過應該係愈o黎愈中意女上... 因為可以發姣
作者: licklickson    時間: 2021-6-17 09:02     標題: 回覆 81# 蛇貴妃 的帖子

師姐係越嚟越識享受!😉
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-6-17 09:13

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-17 09:02 發表 查看引用來源
師姐係越嚟越識享受!😉
女上有時候仲可以整9 佢
就係唔駛抆出o黎噴嘴噴面, 有時候係因為o黎唔切啦, 咁就o係佢射o左之後忽然起勢咁郁o黎郁去
時間絕對要超過黃金十秒果十秒, 睇佢依依呀呀頂唔順又走唔甩o既無助樣
作者: licklickson    時間: 2021-6-17 09:21     標題: 回覆 83# 蛇貴妃 的帖子

師姐咁識玩!😬係咪等佢叫投降!😂
作者: miyeebb    時間: 2021-6-17 09:52

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-17 08:49 發表 查看引用來源

其實9仔式都唔駛用太多力o架
不過應該係愈o黎愈中意女上... 因為可以發姣
我係連維持姿勢既力都唔想出,好多d9仔都會用枕頭墊住
可能我唔識用力,女上好快攰,所以唔多鍾意
同埋我鍾意個主導權唔係自己度
作者: 3P2Q    時間: 2021-6-17 09:59

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-6-17 09:52 發表 查看引用來源

我係連維持姿勢既力都唔想出,好多d9仔都會用枕頭墊住
可能我唔識用力,女上好快攰,所以唔多鍾意
同埋我鍾意個主導權唔係自己度
原來睇錯左😅😅

作者: licklickson    時間: 2021-6-17 10:03     標題: 回覆 85# miyeebb 的帖子

師姐鐘意被征服嘅感覺?
作者: miyeebb    時間: 2021-6-17 10:18

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-17 10:03 發表 查看引用來源
師姐鐘意被征服嘅感覺?
係,我仲特別鍾意俾男人中出,我以前拍拖應該係一盒套都未用哂過
好鍾意同男人講射哂俾我
作者: miyeebb    時間: 2021-6-17 10:18

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-6-17 09:59 發表 查看引用來源

原來睇錯左😅😅
睇錯左d咩?
作者: licklickson    時間: 2021-6-17 10:22     標題: 回覆 88# miyeebb 的帖子

做你條仔就爽啦!😉
作者: 3P2Q    時間: 2021-6-17 10:23

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-6-17 10:18 發表 查看引用來源

睇錯左d咩?
同埋我鍾意個主導權  係自己度...............跳起左個 "唔" 字
作者: 3P2Q    時間: 2021-6-17 10:25

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-6-17 10:18 發表 查看引用來源

係,我仲特別鍾意俾男人中出,我以前拍拖應該係一盒套都未用哂過
好鍾意同男人講射哂俾我
現在呢, 都仲係喜歡比人中出?
作者: miyeebb    時間: 2021-6-17 10:25

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-17 10:22 發表 查看引用來源
做你條仔就爽啦!😉
果陣反而係條仔要求要帶套,話唔帶就唔搞,事後我話番俾佢聽其實我一路都有食開避孕藥調經,根本唔洗驚會有BB
作者: 3P2Q    時間: 2021-6-17 10:27

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-6-17 10:25 發表 查看引用來源

果陣反而係條仔要求要帶套,話唔帶就唔搞,事後我話番俾佢聽其實我一路都有食開避孕藥調經,根本唔洗驚會有BB
之後一定冇套快樂啦
作者: licklickson    時間: 2021-6-17 10:28     標題: 回覆 93# miyeebb 的帖子

咁佢知道之後係咪好開心?
作者: miyeebb    時間: 2021-6-17 10:33

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-6-17 10:25 發表 查看引用來源
現在呢, 都仲係喜歡比人中出?
好耐都無,應該係掛
不過真係前提係對方淨係得我一個,因為之前試過有人問我係咪得佢一個,無再出黎玩,我好肯定咁講係(因為真係事實),佢話因為佢無lala病,又搵唔到原因,醫生懷疑佢有_,佢話得我一個,如果我無搞搞陣,咁應該唔會係。好彩結果無野咋
作者: 3P2Q    時間: 2021-6-17 10:36

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-6-17 10:33 發表 查看引用來源

好耐都無,應該係掛
不過真係前提係對方淨係得我一個,因為之前試過有人問我係咪得佢一個,無再出黎玩,我好肯定咁講係(因為真係事實),佢話因為佢無lala病,又搵唔到原因,醫生懷疑佢有_,佢話得我一個,如果我無搞搞陣,咁應該唔會係 ...
初識時都係用返套好D
作者: miyeebb    時間: 2021-6-17 10:37

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-17 10:28 發表 查看引用來源
咁佢知道之後係咪好開心?
唔係wo,佢反而話我點解要食藥,覺得好傷身
我話而家d避孕藥已經好少副作用,同埋我又唔係為搞野先食避孕藥,就算我無搞野都有食。食藥真係好多好處,可以預到大概幾時黎,M期又短d,個量又少d
作者: miyeebb    時間: 2021-6-17 10:38

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-6-17 10:36 發表 查看引用來源
初識時都係用返套好D
果個我條仔黎,一齊左好Q耐
我唔係係人都可以無套架
作者: 3P2Q    時間: 2021-6-17 10:40

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-6-17 10:38 發表 查看引用來源

果個我條仔黎,一齊左好Q耐
我唔係係人都可以無套架
我講日後識的新男友

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)