188Channel

標題: 送嘢俾老婆 - 大隻男精油按摩 [打印本頁]

作者: home2home    時間: 2021-6-16 09:19     標題: 送嘢俾老婆 - 大隻男精油按摩

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 十九少少    時間: 2021-6-16 09:48

第一報到,支持加油😁😁
作者: star_platina    時間: 2021-6-16 09:51

引用:
原帖由 home2home 於 16/6/2021 09:19 發表 查看引用來源
做左多年cd-rom,由香討到依家,今次第一次岀post,文筆唔多,請師兄師姐多見諒。

我老婆Shy,從外表及職業看來是清純含蓄的小婦,未結婚啱啱識個陣,都唔知道佢咁淫底。

拍拖個陣個d 中岀,露台後樓🪜火車扑嘢,望住一望無際大海抽 ...
師兄發文,阿星支持,加油😬
作者: 平衡生活    時間: 2021-6-16 09:54

引用:
原帖由 home2home 於 2021-6-16 09:19 發表 查看引用來源
做左多年cd-rom,由香討到依家,今次第一次岀post,文筆唔多,請師兄師姐多見諒。

我老婆Shy,從外表及職業看來是清純含蓄的小婦,未結婚啱啱識個陣,都唔知道佢咁淫底。

拍拖個陣個d 中岀,露台後樓🪜火車扑嘢,望住一望無際大海抽 ...
只係一小段已經好吸引, 期待師兄。
作者: ncp81    時間: 2021-6-16 09:58

咁激玩到入廠? 等你出post
作者: home2home    時間: 2021-6-16 10:28

多謝咁多位師兄支持,post 張老婆照俾大家先

圖片附件: 17192A22-7A8C-490D-8BA0-A6D725CA5F3B.jpeg (2021-6-16 10:29, 139.57 KB) / 該附件被下載次數 46

作者: nokning    時間: 2021-6-16 10:36     標題: 回覆 6# home2home 的帖子

師兄真有福 阿嫂好掂喎 快啲入戲肉啦
作者: egg29    時間: 2021-6-16 10:54

Nice!!
身材好平均
作者: licklickson    時間: 2021-6-16 11:02

身材走肥幾好吖,今年幾多歲?
作者: whjack    時間: 2021-6-16 11:04

thanks for your sharing.
作者: 平衡生活    時間: 2021-6-16 11:04

引用:
原帖由 home2home 於 2021-6-16 10:28 發表 查看引用來源
多謝咁多位師兄支持,post 張老婆照俾大家先40052803
身材好正
作者: 月影偷情    時間: 2021-6-16 11:04     標題: 回覆 6# home2home 的帖子

正👍🏻😋瘦身…👍🏻👏繼續…🤗
作者: home2home    時間: 2021-6-16 11:11     標題: 回覆 2# 十九少少 的帖子

多謝支持,我第一次寫 希望大家鍾意
作者: lowb233082111    時間: 2021-6-16 11:14     標題: 回覆 1# home2home 的帖子

等睇好戲!!! 預告相都好正 似大戰過後 被精復了
作者: hk77    時間: 2021-6-16 11:14     標題: 回覆 6# home2home 的帖子

支持home2home兄, 加油
作者: licklickson    時間: 2021-6-16 11:19     標題: 回覆 13# home2home 的帖子

等緊你嘅更新呀!😉
作者: home2home    時間: 2021-6-16 11:21     標題: 回覆 5# ncp81 的帖子

三高入廠維修,各位師兄師姐為左細路細妹長有飯開 性福快樂 真係要注意健康,估唔到早2日同老婆扑完嘢,今天入廠維修。
作者: home2home    時間: 2021-6-16 11:22

大隻仔跟手入去沖涼,我見到Shy 咁索,但係都忍住手。

我之前wtsapp 聯絡大隻仔,問佢服務包什麼 程度去度邊,佢就話前part 按摩,後part 推油,但係就唔攪嘢,過程唔可以影底。咁我唸ok 啦,沒問題,話晒第一次,唔好咁激住,佢話佢係國內嚟,係大場做左好耐,所以好識調情同埋引女,問我ok 唔ok。我梗係答ok 啦😀

講返按摩,Shy 扒係床度,黑色lace 底褲都除埋,成個8月15 照晒岀嚟,個頭係床尾,腳向床頭,我就坐係房的另一邊 椅子上,真係望到都扯晒旗,講真老夫老妻、咁耐,連後門都走過,真係有咩未睇過,但係果刻我真係好能期待,唔知大隻仔會點表演。說時遲,佢已經落手了,先按下個膊頭,又講下Shy 皮膚好平滑,好靚,Shy 聽到很怕醜,無應機,但我知道佢內心已經很歡喜。
Shy 說佢從來未試過按摩,之前同以前條仔去泰國都只係按下腳仔,我之後問返佢俾大隻仔按first feeling 如何,佢話真係堅正,同埋有少少觸電⚡️感覺,同埋佢未過按摩,唔知大隻仔會點做下一步,佢話佢隻手,摩下摩下,感覺很舒服,尤其摸到背脊,佢背很敏感,覺得很興奮緊張,但又大隻仔又要佢放鬆,按背按膊,傾下計吹下水,大隻仔又播下音樂,好快就半小時,開始按大腿小腿,我心唸 終於到戲肉了🤪
作者: licklickson    時間: 2021-6-16 11:24     標題: 回覆 17# home2home 的帖子

師兄保重身體,平時一定好慣好野!😂
作者: licklickson    時間: 2021-6-16 11:27     標題: 回覆 18# home2home 的帖子

又比你吊住條引!😂
作者: cheapcheap123    時間: 2021-6-16 11:37

睇住老婆比按摩師屌, 學下野先
作者: home2home    時間: 2021-6-16 12:18     標題: 回覆 9# licklickson 的帖子

3x 頭,生左小朋友後有d 肉地,但個鮑仲正左,仲好插,有彈性
作者: Sampras730    時間: 2021-6-16 12:19

正牙師兄,等你繼續出文,仲有無多啲相share?
作者: home2home    時間: 2021-6-16 12:21

Shy 果日著類似依條底底

圖片附件: 28038537-1538-4988-9C4C-CAC0C2BFAD74.jpeg (2021-6-16 12:21, 148.31 KB) / 該附件被下載次數 31

作者: home2home    時間: 2021-6-16 12:27     標題: 回覆 23# Sampras730 的帖子

果日只係影左一張,我係其他論壇搵到幾張情節接近俾師兄師姐頂下癮先

圖片附件: A6AEFD4A-4FE7-4035-B346-A1C8AB7E2376.jpeg (2021-6-16 12:29, 350.91 KB) / 該附件被下載次數 42

作者: home2home    時間: 2021-6-16 12:41

俾多一張前照 各師兄師姐

圖片附件: 4177FBA6-BEAF-4CDF-B567-BD4B76F9CEFD.jpeg (2021-6-16 12:41, 95.66 KB) / 該附件被下載次數 42

作者: 月影偷情    時間: 2021-6-16 12:43

引用:
原帖由 home2home 於 2021-6-16 12:41 發表 查看引用來源
俾多一張前照 各師兄師姐
嘩😍😯👍🏻👍🏻😏佢當時做緊乜?👏👏🌡️🌡️
作者: home2home    時間: 2021-6-16 12:44

按到落腿,大隻仔仲未掂Shy 隻鮑,但已經在大脾內則徘徊,Shy 已經有d 喘氣,我同佢講,舒服可以哎岀嚟,大隻仔按完腳後,有意無意high 下Shy 隻鮑,此時大隻仔話開始推油部份了。

佢除左條三角底褲🩲,成條扯行的J 彈岀嚟,輕輕扒左係Shy 背脊上,細力摸佢背脊,同時條J high 下high 下隻鮑,隊下隊下咁,我勁想睇下有無high 到。但係我都仲想睇佢點表演 忍住。

聽Shy 講返,佢聽到大隻仔呻吟,Shy 都好high,覺得好正,落油摸背隊J 到咁上下,大隻仔落左床,企去床尾,叫Shy 翻轉身😛 依個時候Shy 已經塊面有d 紅 同喘氣,已經進入狀態了。終於見全相了,Shy 的2粒提子岀左嚟 對奶雖然係躺平,但仍然望落要被揸,料lin 勁想被啜,我已經知道我的私家貨,會被眼前的大隻仔享用了。

大隻仔輕輕地圍住波邊轉圈,見住Shy 開始典嚟典去,兩條長腿夾下夾下,大隻仔已經揸落去了,Shy 忍唔住叫左一聲岀嚟👍得左,就係咁了,見住老婆破左條界,個下我都鄧佢高興,佢成日都話鍾意睇AV 按摩情節。見住大隻仔對手係老婆身上遊走,另一隻水已經去到水濂洞邊了🥺
作者: 煎熬三寶    時間: 2021-6-16 12:51

引用:
原帖由 home2home 於 2021-6-16 10:28 發表 查看引用來源
多謝咁多位師兄支持,post 張老婆照俾大家先40052803
大力支持😊
作者: 月影偷情    時間: 2021-6-16 12:51     標題: 回覆 28# home2home 的帖子

👍🏻👏👏🤤..😉....🤫繼續…
作者: licklickson    時間: 2021-6-16 12:52     標題: 回覆 28# home2home 的帖子

終於都到戲肉啦!😬
作者: y246789    時間: 2021-6-16 13:15

師兄真有福 阿嫂好掂喎 ,我好喜歡吖
作者: home2home    時間: 2021-6-16 13:21     標題: 回覆 27# 月影偷情 的帖子

梗係 9支9支半 9支9支半,上上下下搖緊😀
作者: chris4296    時間: 2021-6-16 13:25

Support C 兄同夫人的安排!
作者: home2home    時間: 2021-6-16 13:58

見住大隻仔卟一聲,佢手指的粗關節已經入左去,Shy oY 的一聲,跟住就呻吟,真係聽到我勁勁勁興奮,大隻仔用手指抽插,同埋卒Shy 粒陰核,卒到正一正平日Shy 自摸時的位,如果唔係因為疫情,㸬要求大隻仔帶住口罩,佢一定起勢咁奶。

師兄師姐可能會問,見住老婆咁爽,我有咩感覺。我覺得都幾正,因為見住老婆都開心同埋可以放開嚟享受性愛的歡愉,而無比其他所謂世俗👀光束縛。

話說回頭,大隻仔一邊卒閪,一邊揸Shy 個正波,有陣轉下手勢,一邊指插水濂洞,同時𢭃粒lin 頭,Shy 已經係咁叫,𠵱𠵱哎哎,典嚟典去,比之前更加勁,叫得更好聽。我唸緊我可以點呢。

依個時候大隻仔走到床頭,條J 係Shy 頭頂,佢攞住Shy 對手捉住佢條J。Shy 有點不情願咁捉住,覺得唔知點咁,大隻仔繼續揸波同揸佢個波。Shy 已經很興奮了,但都放左手,大隻仔捉返佢對手,走左去床邊,令Shy 隻手順d,同埋佢再一次卒佢個閪,Shy 已經合埋隻眼享受同埋開始上下chok 大隻仔碌賓周。依個時候,我已經坐唔住了。
作者: licklickson    時間: 2021-6-16 14:04     標題: 回覆 35# home2home 的帖子

師兄終於都出手?😉
作者: home2home    時間: 2021-6-16 14:05     標題: 回覆 35# home2home 的帖子

精節同依張相差唔多,Shy 對波靚d,同埋大隻仔已經無著衫,無著褲。但係都已經捉住條賓周

圖片附件: F0BD5867-B927-4237-9C47-64F4A43C3156.jpeg (2021-6-16 14:06, 478.09 KB) / 該附件被下載次數 41

作者: cheapcheap123    時間: 2021-6-16 14:06

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-16 14:04 發表 查看引用來源
師兄終於都出手?😉
應該係出賓州😃
作者: licklickson    時間: 2021-6-16 14:11     標題: 回覆 38# cheapcheap123 的帖子

冇錯!師兄啱!😬😬
作者: 大食之熟女    時間: 2021-6-16 14:24

睇到都興奮呀😅😅😅😅
作者: licklickson    時間: 2021-6-16 14:25     標題: 回覆 40# 大食之熟女 的帖子

師姐有冇試過咁玩?😉
作者: home2home    時間: 2021-6-16 14:27     標題: 回覆 39# licklickson 的帖子

係呀 真係忍唔住要抆條賓周岀嚟
作者: home2home    時間: 2021-6-16 14:34     標題: 回覆 40# 大食之熟女 的帖子

真係好正,我老婆都話好爽,師姐 你經驗多,可否都share 一下,我同老婆扑嘢個陣 佢成日都想話想試多d 賓周
作者: home2home    時間: 2021-6-16 14:36

我睇到真係旗都扯爆,見住眼前條女,係好熟悉gei 老婆,一邊帶條剛剛識左唔夠一陣的麻甩佬打✈️,一邊俾人揸波同埋碎閪,好鬼享受,呻吟不斷,少見世面嘅我,見到如此震撼的畫面真係唔識點形容。

我除左條底褲,行埋張床度,大隻仔相當識做。讓單邊給我,我眼見老婆幫佢打J,另一隻手捉住我條賓周,係咁chok,我隻手梗係唔會偷懶,係咁起勢揸佢個波,另一隻手申入佢口俾佢含。Shy 好似d AV 女優咁一隻手一條賓周,享受4手按摩之情趣。我真係覺得今次送這份禮物的決定是很正確的。

Shy 非常享受,她事後話一條是愛人的賓周,另一條是新鮮的J,她知道如何令我舒服,但同時又有另一條要照顧。加上,大隻仔揸佢個波同埋碎閪的手法真的很專業,令佢超舒服,而我又熟知佢敏感帶及佢喜歡的力度,同埋係老公面前俾另一個男人揸摷的感覺是很不同,既有點害羞,又有點期待,不知大隻仔仲有咩花臣,想再放縱,但我又係度,心情很復雜。身體郤很享受,加上,手拿住兩條賓周,真係好滿足。

作者: home2home    時間: 2021-6-16 14:45     標題: 回覆 44# home2home 的帖子

情況開始時 類似咁 但個時Shy 已經chok 緊大隻手碌賓周

圖片附件: E22A69B1-2C15-41F5-953C-E7DB4D0BE339.jpeg (2021-6-16 14:48, 419.46 KB) / 該附件被下載次數 34

作者: home2home    時間: 2021-6-16 14:49     標題: 回覆 45# home2home 的帖子

再唔夠一陣 已經演變成咁

圖片附件: 1C39FF8F-F21E-4473-9D94-55C20E15CD42.jpeg (2021-6-16 14:50, 327.41 KB) / 該附件被下載次數 33

作者: home2home    時間: 2021-6-16 15:12

我知道Shy 已經入晒狀態了,佢伸一伸個頭一口含住我條賓周,條脷係咁係我🐢頭指轉,我勁舒服,都忍唔住叫左岀嚟,Shy 同時都無忘記大隻仔條賓周,係咁起勢上下chok,Shy 終於都試左人生第一次服侍兩條賓周,同埋4手按摩

我老婆都非常興奮。到依度都應該差唔多了。因為時間都差唔多,大隻仔都要收工。
作者: dttcalvin    時間: 2021-6-16 15:26     標題: 回覆 6# home2home 的帖子

嫂子望落身材幾平均咁喎😍👍🏾
作者: dttcalvin    時間: 2021-6-16 15:28     標題: 回覆 25# home2home 的帖子

嘩⋯⋯正呀⋯⋯嫂子好多毛毛咁喎😍😍😍
作者: dttcalvin    時間: 2021-6-16 15:29     標題: 回覆 26# home2home 的帖子

WOW⋯⋯好想啜嫂子粒的的😍😍😍
作者: farm1615    時間: 2021-6-16 15:31

好正我又想做按摩員😍😍😍😍
作者: home2home    時間: 2021-6-16 15:41     標題: 回覆 49# dttcalvin 的帖子

係ga,你想唔想奶下?依張係之前同佢扑嘢,插到開項時影的

圖片附件: B08EEA65-26A8-4B75-9A59-01355C6EAF68.jpeg (2021-6-16 15:41, 314.13 KB) / 該附件被下載次數 36

作者: home2home    時間: 2021-6-16 15:43     標題: 回覆 34# chris4296 的帖子

依個安排,我都唸左好耐同好爭紮
作者: 3P2Q    時間: 2021-6-16 15:50

引用:
原帖由 home2home 於 2021-6-16 15:41 發表 查看引用來源
係ga,你想唔想奶下?依張係之前同佢扑嘢,插到開項時影的
插到開晒口就真
作者: 大食之熟女    時間: 2021-6-16 16:19

引用:
原帖由 home2home 於 2021-6-16 14:34 發表 查看引用來源
真係好正,我老婆都話好爽,師姐 你經驗多,可否都share 一下,我同老婆扑嘢個陣 佢成日都想話想試多d 賓周
早幾年深圳試過,本地又試過,不過本地果d會投入啲
作者: licklickson    時間: 2021-6-16 16:21     標題: 回覆 55# 大食之熟女 的帖子

你自己一個定同埋老公?
作者: 平衡生活    時間: 2021-6-16 16:27

引用:
原帖由 home2home 於 2021-6-16 15:43 發表 查看引用來源
依個安排,我都唸左好耐同好爭紮
最緊要老婆同意 ,咁就大家玩得happy。
作者: home2home    時間: 2021-6-16 16:27     標題: 回覆 55# 大食之熟女 的帖子

不愧熟女師姐,本地你係book 酒店定係另外找地方,我今次book 酒店,宜排價錢平。深圳你是到舖頭按摩嗎?

你鍾意單對單定有埋伴侶係隔離? 我老婆話咁樣兩個就幾正,再多一個就招呼唔切 會有d 攰。
作者: home2home    時間: 2021-6-16 16:28

大家如果鍾意,遲d 可以分享 我同老婆結婚前週圍扑嘢的經過,試過望住一望無際的大海扑嘢,漆黑夜空中在海中心望住星星扑嘢,下面是車水馬龍的街道,俾對面樓望住都照係露台張枱打真軍。係火車卧舖內對面有對60歲的老人家,都照扑嘢。行行下山除褲打真軍。

後樓🪜,走後門,奶菊花,小型SM,係✈️巴士上面含𨶙互摷 剃毛變身老臨白虎果,真空落街剪頭髮俾髮型師發現係咁被抽水,係巴士度玩無線震蛋,依d 相信大家都試過了。
作者: 艾拉傑    時間: 2021-6-16 16:53

引用:
原帖由 home2home 於 2021-6-16 16:28 發表 查看引用來源
後樓🪜,走後門,奶菊花,小型SM,係✈️巴士上面含𨶙互摷 剃毛變身老臨白虎果,真空落街剪頭髮俾髮型師發現係咁被抽水,係巴士度玩無線震蛋,依d 相信大家都試過了。.
嘩...邊有師兄你咁堅, 數埋都唔知有冇三樣...
作者: 大食之熟女    時間: 2021-6-16 17:17

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-16 16:21 發表 查看引用來源
你自己一個定同埋老公?
第一次上深圳係同個男網友,佢係隔離床雀仔按摩
作者: 平衡生活    時間: 2021-6-16 17:21

引用:
原帖由 home2home 於 2021-6-16 16:28 發表 查看引用來源
大家如果鍾意,遲d 可以分享 我同老婆結婚前週圍扑嘢的經過,試過望住一望無際的大海扑嘢,漆黑夜空中在海中心望住星星扑嘢,下面是車水馬龍的街道,俾對面樓望住都照係露台張枱打真軍。係火車卧舖內對面有對60歲的老人家,都照 ...
師兄真係多姿多彩
作者: 平衡生活    時間: 2021-6-16 17:22

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-6-16 17:17 發表 查看引用來源
第一次上深圳係同個男網友,佢係隔離床雀仔按摩
唔使講佢一定係搵女技師 ,咁唔知師姐你 搵男定女技師?
作者: MAN818    時間: 2021-6-16 17:28

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-6-16 17:22 發表 查看引用來源

仲使問,梗係揾隻雀仔啦😅😜
作者: 大食之熟女    時間: 2021-6-16 17:32

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-6-16 17:22 發表 查看引用來源

男,老實講,果時唔太享受,佢太工式化,唔舒服
作者: licklickson    時間: 2021-6-16 17:34     標題: 回覆 61# 大食之熟女 的帖子

雀仔按摩咁嘥,梗係同師姐做啦!😂
作者: home2home    時間: 2021-6-16 17:35     標題: 回覆 60# 艾拉傑 的帖子

係我老婆堅揪,識佢果陣都唔知佢咁犀利
作者: licklickson    時間: 2021-6-16 17:38     標題: 回覆 65# 大食之熟女 的帖子

師姐你意思係男網友?
作者: 大食之熟女    時間: 2021-6-16 17:43

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-16 17:34 發表 查看引用來源
雀仔按摩咁嘥,梗係同師姐做啦!😂
冇喎,佢有佢出咗,我有我按完,之後佢借啲意問我夠未呀,其實想有下文,我話夠啦,之後各有各搭火車走,咩事都冇發生過😅😅😅
作者: licklickson    時間: 2021-6-16 17:44     標題: 回覆 69# 大食之熟女 的帖子

係咪第一次約見面?😉
作者: home2home    時間: 2021-6-16 17:52     標題: 回覆 66# licklickson 的帖子

咪就係 真係嘥料🤪
作者: home2home    時間: 2021-6-16 17:54     標題: 回覆 69# 大食之熟女 的帖子

你地係同一間房按摩?
作者: home2home    時間: 2021-6-16 18:00     標題: 回覆 62# 平衡生活 的帖子

相信依度大把師兄師姐勁得多,我依d 都只係小菜一碟。

宜家生左小朋友,真係連扑嘢時間都無,好多時都係草草了事,所以其實我都幾多謝大隻仔
作者: home2home    時間: 2021-6-16 18:05

接住之前,大隻仔其實未收工的。嚟度依一個點,好似都仲係差咁d,眼見Shy 既忙碌又享受,佢突然伸開個頭講:老公,快d 插我,我好想要賓周,屌我啦,唔好帶套,我要呀。

任何男人一聽到咁,都真係會硬到不得了,我立即到床尾,男上女下咁插入Shy 個水濂洞,真係濕到不得了。插入去,感覺到好溫暖,雖然依個洞已經插過好多次好熟悉,但係仍然覺得超正。
我一路插一路同Shy 講:睇下你幾多水,真係淫呀。
Shy話,係呀,好正呀,老公你插得好舒服呀,唔好停呀,老公。

我聽到咁,梗係更加落力插,大隻仔同時都起勢碎老婆粒陰核,另一隻手揸Shy 個波。雖然俾另一個男人掂到我碌賓周,感覺麻麻地,但係見到老婆咁爽,咩都值得。依時候,大隻仔條賓周就係Shy 個頭隔離。

依個時候,Shy 望住我,作為最熟悉佢的我,我梗係知佢想點,我點一點頭。Shy 得到批准後,馬上將開口含住大隻仔條賓周。我都聽到大隻仔呻吟左一聲,一手按住我老婆個頭,讚:阿嫂,你含得好正呀,我條𨶙好舒服。我老婆一聽到讚賞,仲立即摸埋大隻仔個胸同lun佢粒lin 頭,都已經唔知係邊個同邊個按摩了,我就不停係咁插,見住老婆含住另外一個男人的賓周,仲要超享受,又想叫,但口中又有碌𨶙。情景好淫亂,依個時候,Shy 高潮了,佢放開口講,我高潮了,好正好舒服,我仲要,唔好停。跟住一口含返大隻仔碌𨶙,大隻仔都很享受。我心唸益左你條友仔,依個時候我問大隻仔,你想唔想屌我老婆呀?
作者: ACT    時間: 2021-6-16 18:05

精彩! 想聽髮型師單野喎!
引用:
大家如果鍾意,遲d 可以分享 我同老婆結婚前週圍扑嘢的經過,試過望住一望無際的大海扑嘢,漆黑夜空中在海中心望住星星扑嘢,下面是車水馬龍的街道,俾對面樓望住都照係露台張枱打真軍。係火車卧舖內對面有對60歲的老人家,都照 ...

作者: home2home    時間: 2021-6-16 18:06

大隻仔話想屌呀,阿嫂巧正呀。但可惜無套,睇見我老婆對眼兩👁發✨咁望住佢碌𨶙,我梗係知我老婆想點。我內心爭紮左一下,算啦,橫掂都嚟到依一步,原本唸住收工了,但係見到咁,我就行去拎個避孕套,俾大隻仔,眼見大隻仔超開心。我拎緊套果陣,背向佢地,唔知佢地做左d 乜,我真係好想知😛。

大隻仔戴套提槍上陣,男上女下,慢慢咁插入去我老婆個閪度,依一下,我見証住老婆個閪以後唔再只係屬於我了,我個心痛左一痛,Shy 都望一望我,我伸手掃下佢頭髮問下,老婆仔,有碌其他𨶙插入嚟舒唔舒服呀,佢細細聲攬住我話,都係老公個條舒服d。我錫左佢一啖。見住老婆好開心同放心同大隻仔扑嘢,大隻仔抽插Shy,Shy 都用呻吟聲回應大隻仔的抽插。見到佢一下岀一下入,Shy 非常滿足享受,仲用雙腳夾住大隻仔條腰,我就走到Shy 旁邊,Shy 一口含住我仲硬緊的賓周,一路享受被陌生的賓周抽插,一邊含住老公碌𨶙。
作者: 大食之熟女    時間: 2021-6-16 18:11

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-16 17:44 發表 查看引用來源
係咪第一次約見面?😉
第二次囉,之後都冇野發生過
作者: 大食之熟女    時間: 2021-6-16 18:13

引用:
原帖由 home2home 於 2021-6-16 17:54 發表 查看引用來源
你地係同一間房按摩?
同一間房,隔離床冇簾,佢掂到我望到我
作者: home2home    時間: 2021-6-16 18:14     標題: 回覆 75# ACT 的帖子

好的,我試下搵返d 相 再post 岀嚟
作者: home2home    時間: 2021-6-16 18:15     標題: 回覆 78# 大食之熟女 的帖子

咁大家都睇到全相,都相當刺激,你見到佢岀埋嘢?
作者: 大食之熟女    時間: 2021-6-16 18:15

引用:
原帖由 home2home 於 2021-6-16 18:05 發表 查看引用來源
接住之前,大隻仔其實未收工的。嚟度依一個點,好似都仲係差咁d,眼見Shy 既忙碌又享受,佢突然伸開個頭講:老公,快d 插我,我好想要賓周,屌我啦,唔好帶套,我要呀。

任何男人一聽到咁,都真係會硬到不得了,我立即到床尾,男上女下咁插入S ...
咁似我同個本地玩嘅情況嘅
作者: 六索    時間: 2021-6-16 18:15

我都好想知髮型師會點抽水啊!
作者: licklickson    時間: 2021-6-16 18:18     標題: 回覆 78# 大食之熟女 的帖子

咁佢有冇掂你抽下水?😉
作者: 大食之熟女    時間: 2021-6-16 18:21

引用:
原帖由 home2home 於 2021-6-16 18:15 發表 查看引用來源
咁大家都睇到全相,都相當刺激,你見到佢岀埋嘢?
太黑,睇唔到,只聽到用紙巾聲,之後佢兩個出咗去,我繼續,可能佢唔係度,我自然咗
作者: 樓上吉仔    時間: 2021-6-16 18:21

引用:
原帖由 home2home 於 2021-6-16 18:06 發表 查看引用來源
大隻仔話想屌呀,阿嫂巧正呀。但可惜無套,睇見我老婆對眼兩👁發✨咁望住佢碌𨶙,我梗係知我老婆想點。我內心爭紮左一下,算啦,橫掂都嚟到依一步,原本唸住收工了,但係見到咁,我就行去拎個避孕套,俾大隻仔,眼見大隻仔超開心。我拎緊 ...
好正呀,我唸去到呢步都吾理咁多,成功玩左次3p,我都想有咁嘅機會,呢次之後仲有冇再玩?
作者: 大食之熟女    時間: 2021-6-16 18:22

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-16 18:18 發表 查看引用來源
咁佢有冇掂你抽下水?😉
冇呀,可能佢唔敢
作者: licklickson    時間: 2021-6-16 18:41     標題: 回覆 84# 大食之熟女 的帖子

你有冇同按摩果個做?
作者: licklickson    時間: 2021-6-16 18:41     標題: 回覆 86# 大食之熟女 的帖子

上得去都咁怕醜!😂
作者: bentayga    時間: 2021-6-16 19:23

引用:
原帖由 home2home 於 2021-6-16 18:06 發表 查看引用來源
大隻仔話想屌呀,阿嫂巧正呀。但可惜無套,睇見我老婆對眼兩👁發✨咁望住佢碌𨶙,我梗係知我老婆想點。我內心爭紮左一下,算啦,橫掂都嚟到依一步,原本唸住收工了,但係見到咁,我就行去拎個避孕套,俾大隻仔,眼見大隻仔超開心。我拎緊 ...
既然開過阿嫂後門,何不乘機玩埋二穴中出呢?!
作者: dttcalvin    時間: 2021-6-16 19:53     標題: 回覆 52# home2home 的帖子

有得奶我寶奶⋯奶到嫂子發哂癲咁😍😍😍
作者: 3P2Q    時間: 2021-6-16 20:42

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-6-16 18:15 發表 查看引用來源
咁似我同個本地玩嘅情況嘅
C 姐個情況係點架?
作者: bb631631    時間: 2021-6-16 22:13

正到不得了,好Q正師兄
作者: 大食之熟女    時間: 2021-6-17 13:24

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-6-16 20:42 發表 查看引用來源

C 姐個情況係點架?
上次問準sl搵按摩師到酒店按
作者: licklickson    時間: 2021-6-17 13:26     標題: 回覆 93# 大食之熟女 的帖子

咁有冇三個一齊做?😉
作者: 3P2Q    時間: 2021-6-17 13:30

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-6-17 13:24 發表 查看引用來源
上次問準sl搵按摩師到酒店按
講多d 啦 !!
作者: 大食之熟女    時間: 2021-6-17 15:07

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-17 13:26 發表 查看引用來源
咁有冇三個一齊做?😉
冇喎,按完第一part 正經,之後提起個patpat 再掃,我已經濕到不得了,幫我按到爆哂水喉我sl就插,,插到咁上下又鷹之手潮吹後又俾佢插,之後夠鍾佢就洗手走人,事後問番按摩師佢話未見過咁多水嘅女人,噴極都有咁多水
作者: licklickson    時間: 2021-6-17 15:19     標題: 回覆 96# 大食之熟女 的帖子

按摩師用鷹之手?😉
作者: serephim    時間: 2021-6-17 19:29

呢個我都想睇
引用:
原帖由 home2home 於 2021-6-16 06:14 PM 發表 查看引用來源
好的,我試下搵返d 相 再post 岀嚟

作者: 3P2Q    時間: 2021-6-17 20:17

支持有相post.......
作者: cmhiker    時間: 2021-6-17 20:56

引用:
ching阿嫂身形好平均

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)