188Channel

標題: 一家人去玩住酒店,做愛尷尬 [打印本頁]

作者: joeychanchan    時間: 2021-6-29 03:54     標題: 一家人去玩住酒店,做愛尷尬

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: CTAN2Y33    時間: 2021-6-29 07:16

佢地訓左咪入廁所攪囉
作者: 艾拉傑    時間: 2021-6-29 09:23

引用:
原帖由 joeychanchan 於 2021-6-29 03:54 發表 查看引用來源
如果一家人去玩住酒店,有細路,但夫妻想親熱, 你地會點處理?
通常會預多啲人去, 俾佢哋帶住你哋就有時間空間玩.
作者: joeychanchan    時間: 2021-6-29 09:43

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2021-6-29 07:16 發表 查看引用來源
佢地訓左咪入廁所攪囉
通常2張床,佢地訓左就係另一張做,或一齊沖涼。
你地試過怕唔怕細路噪醒?
作者: guthrie    時間: 2021-6-29 11:05

我會趁小朋友瞓著,冚住大被喺裡面做。

當然係著住睡衣做,一有動靜就扮瞓(但仍然繼續插住)。真係唔對路(譬如有人叫媽咪),就要半秒內休返好條褲。

做愛要無聲進行。以表情或身體動作溝通(譬如,打pat代表插入要大力啲,大力揸右波唔放等如進入射精倒數)。

無聲勝有聲,有時亦算係一種情趣嚟。
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-6-29 14:55

去幾耐先?

解決辦法離不開都係果幾個o架啦, 但我想講另外一個
唔係開多間房呀, 而係禁慾   
出發之前果晚去盡佢做到夠, 之後忍幾日, 返屋企之後一次過爆發出o黎
果種有o野look forward 可以抵銷旅途結束一切又回復返正常聽朝又要返工o既失落   

我講吓咋, 自己並冇咁o既經驗只係想像
但經過婚前逼自己禁慾唔俾人插o既考驗之後, 我覺得要實行o既話我應該做得到
作者: guthrie    時間: 2021-6-29 16:24     標題: 回覆 6# 蛇貴妃 的帖子

禁慾確實係一種樂趣。

疫情之前,小弟去外省出差,不時要谷成個禮拜。雖然谷到就快爆,但其實又幾享受嗰種「想要到黐線但死都忍住先 」同「即將解禁倒數 」嘅感覺喎。

或者同禁食嘅原理差唔多:因為餓過,有得食嗰陣先會珍惜,甚至特別享受。
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-6-30 06:06

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-29 16:24 發表 查看引用來源
禁慾確實係一種樂趣。

疫情之前,小弟去外省出差,不時要谷成個禮拜。雖然谷到就快爆,但其實又幾享受嗰種「想要到黐線但死都忍住先 」同「即將解禁倒數 」嘅感覺喎。

或者同禁食嘅原理差唔多:因為餓過,有得食 ...
其實都係o架...
講旅行, 係出發前果段倒數緊o既日子比較興奮囉 前一晚有時真係會訓唔著!
講床上活動, 尤其是sm 都係受刑之前o既等候同期待係比受緊刑果陣開心
作者: 艾拉傑    時間: 2021-7-1 07:46

如果係孖兩老同遊兼同房又會唔會做其動作場面呢 ?  
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-7-1 08:36

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-7-1 07:46 發表 查看引用來源
如果係孖兩老同遊兼同房又會唔會做其動作場面呢 ?  
孖住兩老就唔會同房啦...
即係咁講, 去旅行都係為享受, 要享受就事必要駛d 錢
錢有限o既話我情願延期, 等多一排儲夠先再去囉
就住就住玩得唔爽反而係浪費o左已經駛o左果舊, 得唔到應得o既價值
作者: 艾拉傑    時間: 2021-7-4 08:19

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-1 08:36 發表 查看引用來源

就住就住玩得唔爽反而係浪費o左已經駛o左果舊, 得唔到應得o既價值  ...
一問一答顯示咗唔同年齡層諗嘢嘅方向都會有所分別, 都係妳哋後生嘅啱, 長咗智識..
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-7-9 07:17

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-7-4 08:19 發表 查看引用來源

一問一答顯示咗唔同年齡層諗嘢嘅方向都會有所分別, 都係妳哋後生嘅啱, 長咗智識..
唔後生啦
但其實都係屋企老一輩d 人教o既, 錢要用得其所...
好似叫咩打腫塊面充大頭鬼 (咁上下啦) 係冇意思囉

雖然真係未試過同男人孖住兩老同房, 但亦有同遊過囉
以前有d 酒店兩間房之間係有度門o既, 夜晚返房之後係開住方便出入攞o野, 到臨訓先閂返埋佢
設計同屋企果d 唔差得好遠, 隔音都係麻麻o既
果陣諗起都真係幾搞笑囉 日頭o既時候佢不知幾咁乖, 對住我阿爸阿媽車出車入又幫手拎o野又成個導遊咁款,
夜晚就攞住籐條狠狠咁鞭打人地個女
P.S. 出國旅遊我地都會帶埋玩具(或者叫刑具)... 㩒實個嘴死都要忍到實一實真係刺激到呢~~~
衰在唔可以太多對話被發現咋, 如果唔係o黎個role play 扮個俾人俘虜o左o既女特務
受緊酷刑到死果刻一粒聲都唔出, 諗起都覺得自己好型
作者: 艾拉傑    時間: 2021-7-11 08:43

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-9 07:17 發表 查看引用來源

P.S. 出國旅遊我地都會帶埋玩具(或者叫刑具)... 㩒實個嘴死都要忍到實一實真係刺激到呢~~~
衰在唔可以太多對話被發現咋, 如果唔係o黎個role play 扮個俾人俘虜o左o既女特務
受緊酷刑到死果刻一粒聲都唔出, 諗起都覺得自己好型  
人哋特務 007, 大人妳係 000 (唔係零零零, 係窿窿窿, 代表三個窿 ), 配合埋呢個名仲型.

講起有個朋友嘅經歷當故仔些牙吓, 佢兩公婆孖外父外母去台灣旅遊, 貪其近啲唔使飛太耐日數又唔使太多, 而兩老已經係 80+, 行得食得瞓得玩得, 去得一次就賺一次, 住房得佢兩個又唔放心, 所以選擇同房, 朋友話吃喝玩樂之外會孖外父去見識啲溫泉浸裸湯, 俾佢睇到條嘢尷尷地唔知點咁, 有次住嘅地點 book 咗宜蘭某間溫泉酒店, 間嘢房入面個溫泉池幾大吓, 佢老婆睇住兩老沖涼浸咗陣溫泉後, 就嗌佢準備入去到佢哋浸...朋友心諗外父外母兩件晌庶點玩, 不過都死死氣入去同老婆 happy 吓, 最多細聲啲, 過咗段時間後當然係戲肉, 朋友坐晌池邊一角打開兩腳閉目 enjoy 緊佢老虎幫佢口爆完場, 點知張開番眼時見到外母企咗喺度睇, 因為個廁所喺埋個冇門鎖嘅浴室入面, 而佢哋開住水好大聲加上嗰刻兩個都合埋眼, 完全冇察覺到有人入咗嚟去埋廁所兼睇表演.  
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-7-12 06:33

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-7-11 08:43 發表 查看引用來源

人哋特務 007, 大人妳係 000 (唔係零零零, 係窿窿窿, 代表三個窿 ), 配合埋呢個名仲型.

講起有個朋友嘅經歷當故仔些牙吓, 佢兩公婆孖外父外母去台灣旅遊, 貪其近啲唔使飛太耐日數又唔使太多, 而兩老已經係 8 ...
哈哈哈咁搞笑
o係外母面前口爆人地個女
跟住點呢? 外母有冇咩表示?
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-7-12 06:43

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-7-11 08:43 發表 查看引用來源

講起有個朋友嘅經歷當故仔些牙吓, 佢兩公婆孖外父外母去台灣旅遊, 貪其近啲唔使飛太耐日數又唔使太多, 而兩老已經係 8 ...
我先唔係啦 三個窿妹妹好似好耐冇出現
勉強可以做個003, 3打橫就係俾人用籐條打o既patpat
其實有時都忍唔住會諗, 如果萬一俾父母知道佢地女婿三日唔埋兩日就打我佢地會點反應
作者: 艾拉傑    時間: 2021-7-12 10:05

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-12 06:43 發表 查看引用來源

我先唔係啦 三個窿妹妹好似好耐冇出現
勉強可以做個003, 3打橫就係俾人用籐條打o既patpat
其實有時都忍唔住會諗, 如果萬一俾父母知道佢地女婿三日唔埋兩日就打我佢地會點反應 ...
三個窿 = 女仕們嘅三個窿 (口+下底兩洞), 大人妳喜愛個三字加埋上去, 就叫三千....攞你命三千...

大人妳唔好孖令堂去浸溫泉或其他會有機會見到妳屎忽嘅活動, 咁就唔會俾佢見到啲「戰跡」  
作者: 艾拉傑    時間: 2021-7-12 10:49

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-12 06:33 發表 查看引用來源

哈哈哈咁搞笑
o係外母面前口爆人地個女
跟住點呢? 外母有冇咩表示?
朋友有講過吓後續, 個浴室遮住塊大玻璃嘅簾薄咗些少, 淋浴位置剛好就貼近簾嘅位置, 出面床位會望到近玻璃嘅人影, 佢兩個頭場晌淋浴間砌嗰鑊兩老戴哂眼鏡嚟睇, 至於個池位置入一啲, 係外母入咗去先睇埋爆爆呢幕, 跟住兩日都有開吓玩笑, 早餐就叫個女婿食番多啲蛋同肉, 俾咗啲好嘢我個女食食到佢肥 C 大隻, 自己要補番吓, 過多一日去浸溫泉 (男女分開裸湯) 時, 到外父笑佢 : 女婿你唔係好勁喎, 條嘢唔算大, 鋤唔到幾耐就出嘢, 好似你呢個年紀時我碌大炮隊到你外母呱呱叫, 使唔使過兩招俾你呢, 呢個年紀嘅女人好餓, 辛苦你呀女婿 !

至於女子組嗰邊唔知詳情, 女人講鹹嘢可能好秘密.
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-7-13 06:13

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-7-12 10:49 發表 查看引用來源

朋友有講過吓後續, 個浴室遮住塊大玻璃嘅簾薄咗些少, 淋浴位置剛好就貼近簾嘅位置, 出面床位會望到近玻璃嘅人影, 佢兩個頭場晌淋浴間砌嗰鑊兩老戴哂眼鏡嚟睇, 至於個池位置入一啲, 係外母入咗去先睇埋爆爆呢幕, 跟 ...
哈哈哈哈~ 想像到當事人(男)塊面應該紅過關公
忽然諗起好多年之前仲o係香討, 我仲係做緊cd-rom果陣好似係有位女士講過佢同佢阿媽d 對話
大概係因為某d 原因好似係身體上o既毛病要暫時唔搞得o野咁, 媽媽教路叫佢唔好破戒之餘亦都唔好忽略男朋友o既需要
言下之意即係教個女多d 用口幫人
作者: MAN818    時間: 2021-7-13 07:09

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-13 06:13 發表 查看引用來源

忽然諗起好多年之前仲o係香討, 我仲係做緊cd-rom果陣好似係有位女士講過佢同佢阿媽d 對話
大概係因為某d 原因好似係身體上o既毛病要暫時唔搞得o野咁, 媽媽教路叫佢 ...
用口解決這個正常喎~如果進取啲,亞媽幫個女手,可以幫個女完成任務...咁就街大歡喜啦😅😜
作者: 艾拉傑    時間: 2021-7-13 10:04

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-13 06:13 發表 查看引用來源

大概係因為某d 原因好似係身體上o既毛病要暫時唔搞得o野咁, 媽媽教路叫佢 ...
話時話, 80+ 嘅年齡層老母觀念上未必接受用口呢樣嘢, 莫講話爆埋入口, 朋友話好彩外母唔係老土人仕, 因為佢聽過佢老虎講過以前見過個老母含佢老豆碌大枝嘢, 旅遊沖涼時驚溫泉浴室滑睇住佢哋沖, 佢老母都時不時玩老豆碌大炮, 當個女透明.
作者: 艾拉傑    時間: 2021-7-13 10:05

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-7-13 07:09 發表 查看引用來源
用口解決這個正常喎~如果進取啲,亞媽幫個女手,可以幫個女完成任務...咁就街大歡喜啦😅😜
文組長嘅思維好 AV 吓.
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-7-13 10:38

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-7-13 07:09 發表 查看引用來源
咸片睇上腦
但係又不期然想起第一次從性教育學到口交呢個term...
類似係"用口腔同舌頭刺激和愛撫對方性器官", "...或者導致高潮" 咁上下
當時第一個感覺係 "你都痴L 線o既, 果度人地用o黎痾尿o架!"

唉, 我的青春
作者: 艾拉傑    時間: 2021-7-13 10:46

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-13 10:38 發表 查看引用來源

咸片睇上腦
類似係"用口腔同舌頭刺激和愛撫對方性器官", "...或者導致高潮" 咁上下
當時第一個感覺係 "你都痴L 線o既, 果度人地用o黎痾尿o架!"

唉, 我的青 ...
生理上呢個係事實, 有朋友隻老虎就係呢個觀念拒絕口部運動, 講佢就悲哀..
作者: MAN818    時間: 2021-7-13 17:30

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-13 10:38 發表 查看引用來源

咸片睇上腦

唉, 我的青 ...
唔係喎~几十年前已經有這個案,我記得我大約大嵗左右已經聽啲大人講....某某和女婿搞埋一齊,又聽到某某人搞個新抱,這些從前已經有發生啦😅😅不是現代產物🤪🤪
作者: hqkwtang    時間: 2021-7-13 23:01

引用:

外母可能學緊野,增進夫妻感情。
作者: hqkwtang    時間: 2021-7-13 23:05

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-7-13 10:04 發表 查看引用來源

話時話, 80+ 嘅年齡層老母觀念上未必接受用口呢樣嘢, 莫講話爆埋入口, 朋友話好彩外母唔係老土人仕, 因為佢聽過佢老虎講過以前見過個老母含佢老豆碌大枝嘢, 旅遊沖涼時驚溫泉浴室滑睇住佢哋沖, 佢老母都時不時玩老 ...
3人同浴,咁以後番屋企咪仲開楊?
作者: hqkwtang    時間: 2021-7-13 23:19

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-7-13 17:30 發表 查看引用來源
唔係喎~几十年前已經有這個案,我記得我大約大嵗左右已經聽啲大人講....某某和女婿搞埋一齊,又聽到某某人搞個新抱,這些從前已經有發生啦😅😅不是現代產物🤪🤪 ...
以前年代真係好正,無避孕知識,的人仲玩得癲,好多大肚結婚,又唔知咩係走光,擺明餵奶都得,又無衰11,好多十零生仔,4十幾已經3代同堂。
作者: hqkwtang    時間: 2021-7-13 23:38

引用:
原帖由 joeychanchan 於 2021-6-29 03:54 發表 查看引用來源
如果一家人去玩住酒店,有細路,但夫妻想親熱, 你地會點處理?
等瞓左先,當屋企一樣。
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-7-14 06:56

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-7-13 23:05 發表 查看引用來源
日本好似真係咁?

講開又講其實亦都真係幾有趣, 我理想中o既性教育唔應該只係教安全知識同埋咩為之受孕,
呢d 野biology 已經有講
性教育應該包括埋d 情趣o野, 如果搞得大家都開心, 去享受性愛同埋增進感情
作者: 艾拉傑    時間: 2021-7-14 07:58

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-7-13 23:05 發表 查看引用來源
冇同浴, 係個女睇住兩老沖涼浸溫泉, 驚地面濕滑整親, 冇諗過兩老會有所動作.

同浴只係分開男女湯男還男女還女浸就有.

作者: 艾拉傑    時間: 2021-7-14 08:01

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-14 06:56 發表 查看引用來源

日本好似真係咁?

講開又講其實亦都真係幾有趣, 我理想中o既性教育唔應該只係教安全知識同埋咩為之受孕,
性教育應該包括埋d 情趣o野, 如果搞得大家都開心, 去享受性愛同埋增進感情 ...
幾有趣? 大人妳會唔會孖兩老裸浸呢 ? 俾佢哋睇到屎忽開花..
作者: hqkwtang    時間: 2021-7-14 08:05

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-14 06:56 發表 查看引用來源

日本好似真係咁?

性教育應該包括埋d 情趣o野, 如果搞得大家都開心, 去享受性愛同埋增進感情 ...
香港都有呢的開放家庭,
作者: hqkwtang    時間: 2021-7-14 08:19

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-7-14 07:58 發表 查看引用來源

冇同浴, 係個女睇住兩老沖涼浸溫泉, 驚地面濕滑整親, 冇諗過兩老會有所動作.

同浴只係分開男女湯男還男女還女浸就有.
難怪日本劇話每年都要成家去浸溫泉,好似成長印記咁。
作者: hqkwtang    時間: 2021-7-14 08:37

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-7-13 10:04 發表 查看引用來源

話時話, 80+ 嘅年齡層老母觀念上未必接受用口呢樣嘢, 莫講話爆埋入口, 朋友話好彩外母唔係老土人仕, 因為佢聽過佢老虎講過以前見過個老母含佢老豆碌大枝嘢, 旅遊沖涼時驚溫泉浴室滑睇住佢哋沖, 佢老母都時不時玩老 ...
亞女眼見第一個異性祼體係家人都係好的家庭教育,爭在伯母有無過2招波棍手比亞女持家有道。
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-7-14 08:42

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-7-14 08:01 發表 查看引用來源

幾有趣? 大人妳會唔會孖兩老裸浸呢 ? 俾佢哋睇到屎忽開花..
兩老就冇啦, 費事啦, 陣間人地心痛
心痛都算我更加唔想o既係佢地對佢地女婿有咩改觀就唔好...

屎忽開花之後冇, 但開花之前倒有過堂表弟... 好耐之前lu, 果陣我25 佢冇記錯 18-20之間卦
亦都唔係咩浸浴只不過係去離島玩
d 年長親戚應該係組o左團返大陸, 我負責帶住幾個年紀比我細o既
咁我地咪又自己組團去玩囉
係水上運動前後換衫果陣睇過對方全相

細細聲講.... 我幫佢打過飛機, 淨係用手咋!
呢個係我地之間o既秘密(之一),
同行仲有兩個小學o既表弟妹, 秘密之二就係我地等兩個小朋友訓晒之後走出門口食煙
到宜家過時過節食飯飲茶都仲會有, 定神望住對方等對方發現之後打個眼色,
大家知咩事, 前後腳自己搵借口行出餐廳去充電
作者: hqkwtang    時間: 2021-7-14 09:18

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-14 08:42 發表 查看引用來源

兩老就冇啦, 費事啦, 陣間人地心痛
心痛都算我更加唔想o既係佢地對佢地女婿有咩改觀就唔好...

屎忽開花之後冇, 但開花之前倒有過堂表弟... 好耐之前lu, 果陣我25 佢冇記錯 18-20之間卦
亦都唔係咩浸浴只不過係 ...
堂,又點會表弟?最多係疏堂,同太公咁解,
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-7-14 09:40

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-7-14 09:18 發表 查看引用來源
堂,又點會表弟?最多係疏堂,同太公咁解,
係咁o既咩?
由細到大我地其實都係直接叫名多, 呢d 稱呼o既o野真係唔熟
作者: 艾拉傑    時間: 2021-7-14 10:28

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-7-14 08:19 發表 查看引用來源
難怪日本劇話每年都要成家去浸溫泉,好似成長印記咁。
跟同性大人都會有機會睇到成長後個 look, 以前跟唔少老爸去游水, 沖涼換衫見到佢條嘢無數次, 七層大廈應該後生嘅你哋冇乜接觸過, 細個暑假時會去親戚住過, 男浴室極開放, 幾格無摭無擋, 見啲叔叔伯伯打飛機都有.
引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-7-14 08:37 發表 查看引用來源
亞女眼見第一個異性祼體係家人都係好的家庭教育,爭在伯母有無過2招波棍手比亞女持家有道。
呢位阿嫂本身做護士, 乜嘢年齡性別嘅裸體都見過,
作者: 艾拉傑    時間: 2021-7-14 10:43

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-14 08:42 發表 查看引用來源

屎忽開花之後冇, 但開花之前倒有過堂表弟... 細細聲講.... 我幫佢打過飛機, 淨係用手咋!  
講打飛機...諗起另外有個朋友居然教個仔打飛機, 亦試過兩仔爺一齊打, 親子關係一流, 服咗佢.  
作者: hqkwtang    時間: 2021-7-14 12:23

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-7-14 10:28 發表 查看引用來源

跟同性大人都會有機會睇到成長後個 look, 以前跟唔少老爸去游水, 沖涼換衫見到佢條嘢無數次, 七層大廈應該後生嘅你哋冇乜接觸過, 細個暑假時會去親戚住過, 男浴室極開放, 幾格無摭無擋, 見啲叔叔伯伯打飛機都有.

...
7層大廈我都有同學住過,仲知佢地係廚房沖涼夠胆死走過對面樣樓梯轉角及添,不過只是睇到佢個妹沖完起身果下,得個頭,原來坐櫈仔,全家好有默契唔會行出廚房。
亞嫂係果個年代護士自然開放好多,而家唔同囉,乜都講例,而家已經無護士裙,除非你去私家,
作者: hqkwtang    時間: 2021-7-14 12:27

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-7-14 10:43 發表 查看引用來源

講打飛機...諗起另外有個朋友居然教個仔打飛機, 亦試過兩仔爺一齊打, 親子關係一流, 服咗佢.  
我有女性朋友,由網友變真人朋友,個仔一上中學就教佢笠套,可以去佢地床頭櫃攞,只係講解,示範拆包裝,拉長,無笠真野,唔知係咪笠手指。
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-7-14 13:38

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-7-14 12:23 發表 查看引用來源
7層大廈我都有同學住過,仲知佢地係廚房沖涼夠胆死走過對面樣樓梯轉角及添,不過只是睇到佢個妹沖完起身果下,得個頭,原來坐櫈仔,全家好有默契唔會行出廚房。
亞嫂係果個年代護士自然開放好多,而家唔同囉,乜都講例,而家已經無護 ...
你地係咪講公屋?
沖涼房同馬桶係同一個空間, 都o係廚房隔離, 同樣係o係一個好似騎樓咁o既空間入面果d?
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-7-14 13:43

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-7-14 12:27 發表 查看引用來源
我有女性朋友,由網友變真人朋友,個仔一上中學就教佢笠套,可以去佢地床頭櫃攞,只係講解,示範拆包裝,拉長,無笠真野,唔知係咪笠手指。
重點唔教淨係教人點拆包裝, 唔L 駛中學程度先學呢D 下話
作者: hqkwtang    時間: 2021-7-14 13:53

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-14 13:38 發表 查看引用來源

你地係咪講公屋?
沖涼房同馬桶係同一個空間, 都o係廚房隔離, 同樣係o係一個好似騎樓咁o既空間入面果d?
再舊,係無獨立廁所,要去樓梯口轉角位,好似工廠大廈果的
作者: hqkwtang    時間: 2021-7-14 13:55

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-14 13:43 發表 查看引用來源

重點唔教淨係教人點拆包裝, 唔L 駛中學程度先學呢D 下話
有分底面架,笠錯左,調轉頭笠咪大鑊,有拉長,但唔知係咪笠手指,講明老公唔在場。
作者: hqkwtang    時間: 2021-7-14 13:57

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-14 13:38 發表 查看引用來源

你地係咪講公屋?
大運河公廁見過未?由第一到最後果格一條河直落。
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-7-14 14:27     標題: 回覆 44# hqkwtang 的帖子

哎呀~ 7 o左添   
印象中係好似唔知邊度見過, 可能未必係親身

我講果種係以前一個ex 住過, 有o係佢屋企沖過涼仲覺得好得意,
可以沖涼同時洗埋馬桶   
個仆街話佢天冷時試過一路沖住熱水一路痾屎

後來發生o既事係後來o既事啦, 仲同緊佢一齊仲係好冧佢果陣o係佢屋企,
我入廚房拎o野佢o係旁邊沖涼, 佢怕整濕d 乾淨衫好多時都放o係外面,
見住佢fing 下fing下咁走出o黎真係流晒口水

分手後過一排叫做做返o左一陣子o既朋友, 因為其他原因再上過佢屋企,
間屋已經搵人裝修過, 間隔差唔多只係高級o左   
個白痴仔居然換o左透明玻璃門囉...
同樣差唔多o既劇情, 我當自己屋企咁去廚房摷o野飲,
佢o係後面 "唔該借借我要去個toilet", 偷偷望過一眼果碌曾經俾我含過插過我o既啫啫...
果刻真係好感慨
作者: 艾拉傑    時間: 2021-7-14 15:06

引用:

你地係咪講公屋?
係呢款舊樓, 大人妳應該冇咩印象, 有都係石硤尾嘅後期改裝過廚房嗰隻, 以前嘅廚房係一個木箱晌冷巷, 公廁係大運河, 公共浴室得六至八格, 繁忙時段要排隊.

作者: 艾拉傑    時間: 2021-7-14 15:44

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-14 14:27 發表 查看引用來源
哎呀~ 7 o左添   

我講果種係以前一個ex 住過, 有o係佢屋企沖過涼仲覺得好得意,
可以沖涼同時洗埋馬桶   

後來發 ...
女人愛𥄫嘢自己都有經歷 :

試過入院做手術, 入手術房前姑娘要檢查同剝光披塊手術袍上床, 姑娘叫可以瞓上床先除褲有張被摭吓, 望吓張床窄到瞓上去係轉唔到身(可能自己大舊), 個姑娘話唔怕嘅可以除咗先瞓上去, 嗰刻都冇心情諗第二啲嘢, 晌姑娘前剝光俾佢 check 咗快快入手術房好過, 條沐咀係咁望條芝士腸, 仲話割咗包皮幾好, 頂佢滷味.

有時朋友借到船仔會孖佢哋出海釣魚游吓水玩吓, 船仔細細換衫沖涼都晌船尾多, 兩三個麻甩 friend 冇乜所謂, 有時啲老虎會跟埋嚟, 不過啲麻甩冇理照常剝光豬沖涼換衫, 啲阿嫂真係唔客氣, 芝士腸都睇餐飽, 朋友兩公婆有時癲起上嚟做啲嘢會估佢哋唔到.

作者: 艾拉傑    時間: 2021-7-14 15:50

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-7-14 13:55 發表 查看引用來源
有分底面架,笠錯左,調轉頭笠咪大鑊,有拉長,但唔知係咪笠手指,講明老公唔在場。
朋友有親身示範, 仲叫個仔笠吓練習吓.
作者: hqkwtang    時間: 2021-7-14 16:19

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-7-14 15:06 發表 查看引用來源

係呢款舊樓, 大人妳應該冇咩印象, 有都係石硤尾嘅後期改裝過廚房嗰隻, 以前嘅廚房係一個木箱晌冷巷, 公廁係大運河, 公共浴室得六至八格, 繁忙時段要排隊.

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/ ...
我講係葵涌村,有廚無廁。
作者: hqkwtang    時間: 2021-7-14 16:33

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-7-14 15:44 發表 查看引用來源

女人愛𥄫嘢自己都有經歷 :

試過入院做手術, 入手術房前姑娘要檢查同剝光披塊手術袍上床, 姑娘叫可以瞓上床先除褲有張被摭吓, 望吓張床窄到瞓上去係轉唔到身(可能自己大舊), 個姑娘話唔怕嘅可以除咗先瞓上去, 嗰刻 ...
係護士面前經驗多到數唔晒,
原本前幾年照大腸胃鏡,私院要放大便,屙5清,要泵水,直至屙到清水為止,同一條女,吉我2次,第二次果陣,撩下佢,又係你呀,係呀又係我呀,唔靚,唔洗幻想,不過係醫院悶,私院可以撩,公家無得撩。
跟住唔好彩有單整到3級燒傷有疤痕,由急症,入院,出院洗傷口,覆診,對住女醫女護除淨底褲不知過百次,祼下有幾次,最正係果陣無疫情,女醫女護普遍係靚女,不過少少寸。試過有次洗傷口果個叫我可以除埋底褲,可惜唔靚同埋亞嬋型,如果後生的叫,我會順水人情。
作者: 艾拉傑    時間: 2021-7-14 17:07

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-7-14 16:19 發表 查看引用來源
我講係葵涌村,有廚無廁。
師兄住過葵涌村 ? 我細個住過葵涌村讀過仁立, 係就真係他鄉遇故知
作者: 艾拉傑    時間: 2021-7-14 17:14

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-7-14 16:33 發表 查看引用來源
係護士面前經驗多到數唔晒,
原本前幾年照大腸胃鏡,私院要放大便,屙5清,要泵水,直至屙到清水為止,同一條女,吉我2次,第二次果陣,撩下佢,又係你呀,係呀又係我呀,唔靚,唔洗幻想,不過係醫院悶,私院可以撩,公家無得撩。
跟住唔好彩有單整到 ...
護士好唔好講運講緣份, 公院嘅比例當然係低啲, 不過都遇過, 一班夜更由護士長至護士仔都好多嘢講, 反而係佢哋撩我, 不過夜媽媽又麻醉藥力傻吓傻吓, 可能係幻覺都唔出奇.
作者: hqkwtang    時間: 2021-7-14 17:25

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-7-14 17:07 發表 查看引用來源

師兄住過葵涌村 ? 我細個住過葵涌村讀過仁立, 係就真係他鄉遇故知
唔係,有親戚開生草藥跌打鋪,我老婆係葵涌讀書,我本身係葵芳人,果個年代,成個葵涌用腳行過晒,而家先識死,果陣半夜三更係人地條村周圍行都無比人逗,比人踢。
作者: 艾拉傑    時間: 2021-7-14 17:27

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-7-14 17:25 發表 查看引用來源
唔係,有親戚開生草藥跌打鋪,我老婆係葵涌讀書,我本身係葵芳人,果個年代,成個葵涌用腳行過晒,而家先識死,果陣半夜三更係人地條村周圍行都無比人逗,比人踢。 ...
葵芳鹹水樓, 明白了 !
作者: hqkwtang    時間: 2021-7-14 17:30

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-7-14 17:14 發表 查看引用來源

護士好唔好講運講緣份, 公院嘅比例當然係低啲, 不過都遇過, 一班夜更由護士長至護士仔都好多嘢講, 反而係佢哋撩我, 不過夜媽媽又麻醉藥力傻吓傻吓, 可能係幻覺都唔出奇. ...
男病房除非最後生係你 否則對住成棚嗌痛嗌死的亞伯,邊有咁多心情同你吹。。。。。水。我燒傷果劑隔離個人夫比洗傷口撩,乜生你都係聽楊千華,即是我地果個年代喎,
作者: hqkwtang    時間: 2021-7-14 17:31

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-7-14 17:27 發表 查看引用來源

葵芳鹹水樓, 明白了 !
記5記得跌打生草藥鋪?茶餐廳對出,郵局附近。
作者: 艾拉傑    時間: 2021-7-14 18:00

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-7-14 17:31 發表 查看引用來源
記5記得跌打生草藥鋪?茶餐廳對出,郵局附近。
講葵涌新區定係葵芳 ? 葵芳好少行唔熟, 如果講新區郵局應該係 27/28 座附近.
作者: 艾拉傑    時間: 2021-7-14 18:03

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-7-14 17:30 發表 查看引用來源
男病房除非最後生係你 否則對住成棚嗌痛嗌死的亞伯,邊有咁多心情同你吹。。。。。水。我燒傷果劑隔離個人夫比洗傷口撩,乜生你都係聽楊千華,即是我地果個年代喎, ...
師兄你聽鄭錦昌麗莎甄秀儀...
作者: hqkwtang    時間: 2021-7-14 18:21

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-7-14 18:00 發表 查看引用來源

講葵涌新區定係葵芳 ? 葵芳好少行唔熟, 如果講新區郵局應該係 27/28 座附近.
我每年去1,2次乍唔知邊座打邊座
作者: hqkwtang    時間: 2021-7-14 18:23

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-7-14 18:03 發表 查看引用來源

師兄你聽鄭錦昌麗莎甄秀儀...
禪院鐘聲1,2版當年真係好熟
作者: 艾拉傑    時間: 2021-7-14 18:54

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-7-14 18:23 發表 查看引用來源
禪院鐘聲1,2版當年真係好熟
又插又鋤撓兩撓, 與妹妳共瞓在床前, 床單呢....濕盡了, 條柴未軟...最好擰轉屎忽𨳒....

呢個 po 越講越離題...
作者: hqkwtang    時間: 2021-7-14 20:01

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-7-14 18:54 發表 查看引用來源

又插又鋤撓兩撓, 與妹妳共瞓在床前, 床單呢....濕盡了, 條柴未軟...最好擰轉屎忽𨳒....

呢個 po 越講越離題...
小弟只記得幾句月光光
亞媽你乖乖瞓落床
聽朝亞爹要趕插X囉
亞爺卜野要卜到天光
噢,噢噢噢噢,
作者: hqkwtang    時間: 2021-7-14 20:05

引用:
原帖由 joeychanchan 於 2021-6-29 09:43 發表 查看引用來源

通常2張床,佢地訓左就係另一張做,或一齊沖涼。
你地試過怕唔怕細路噪醒?
我聽過的情係同一張床仲要係大陸蚊帳木板床。
作者: katieW    時間: 2021-7-15 06:34

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-14 14:27 發表 查看引用來源
哎呀~ 7 o左添   

可以沖涼同時洗埋馬桶   

後來發 ...
公屋的前男友 這個我也沒聽妳說過
能多分享一下什麼後來的事什麼感慨嗎? 我喜歡聽有情感的故事
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-7-15 09:05

引用:
原帖由 katieW 於 2021-7-15 06:34 發表 查看引用來源

公屋的前男友 這個我也沒聽妳說過
能多分享一下什麼後來的事什麼感慨嗎? 我喜歡聽有情感的故事
早晨衰妹, 終於捨得返o黎啦?

咁多零零碎碎o既o野要咁o岩提到先有得講o架...
是咁的, N年前啦, 應該係大家廿零歲初出o黎做o野冇耐果陣
隔日見面每次都可以搞幾個round 你都知廿歲仔性慾係最強橫o架啦
條友技術都算係中上o既所以當時都好中意同佢做, 於是咪有o左只要望到佢條啫啫就流口水o既講法囉
之後係俾我一個朋友舉報, 話見到佢拖住另外一個... 審問之下佢都認o左,
令我最火爆o既係佢地原來已經一齊o左將近半年
(係鬧交之中我攞佢手機睇到d 通話紀錄, 果個時候手機冇而家咁hi tech 但都睇到d o野,
就連我地見面果d 日子, 雖然果排已經冇見咁密, 但係在同一屋簷下, 我非常記得o既係果日之前幾日同佢搞o野o既大概時間,
兩劑之間果段休息時候, 我應該係去o左toilet, 佢都同另外果個發 sms, 大家都知抖抖之後會再搞嘛,
個撚樣居然同另一條女講話要陪阿媽去買d 野其實係等住我出o黎再俾佢o既服務...)

長話短說, 咁梗係冇得救一定分得啦, 分果陣好決絕, 我話我呢世都唔想再見到佢,
因為呢個係一個好嚴重好嚴重o既背叛, 我最最最唔能夠忍受o既一樣o野
後來呢, 同一d common friends 吹水無意中吹到, 我又點都心靈上有d 八卦 加上本來真係好愛佢o既...
睇o左幾張佢地o既相, 果個係一個公屋女, 都真係幾靚o既,
唔及你啦當然 100分滿分我俾你 95, 佢 78, 不過佢同我好唔同, 性格溫柔小鳥依人好多,
我先開始反省係咪我太惡太粗魯先令到人想試試另一種口味... 開始冇咁嬲囉

之後再過o左一排, o係街頭偶遇, 好似係佢截住我o既, 講o左d 正經事咁啦, 講完我想走,
佢再同我講話同公屋妹已經分o左手 (我好似爆o左一句關我撚事呀類似咁o既話 )
之後佢再話佢知道要同返我一齊係無可能o既, 亦都唔係想提出咁o既請求,
只係想正正式式咁為自己過去o既行為鄭重咁道歉, 我唔想同佢做朋友o既話佢完全明白唔會強求,
只希望如果有下一次偶遇, 我願意點個頭打個招呼咁已經好足夠... 我見佢態度都算幾誠懇又冇咩過份要求,
就正式下o左啖氣原諒o左佢囉
(其實我雖然惡死, 但某程度上都幾易氹 )

於是慢慢有返d 朋友般o既相處, 同埋上面提到上佢屋企o既片段
只係講到話佢屋企o岩o岩搞完裝修同以前唔同晒, 我又衰八卦而且正好o係附近, 咁就上去睇睇
真係friend 一般咋, 完全冇果d 身體接觸...

就除o左去廁所果幕, 再一次地衰八卦偷望o左一眼人地條啫,
感慨o既係因為佢o既不忠又好, 因為我果陣d 港女臭脾氣又好, 因為大家戀愛(唔係性愛)經驗唔多,
唔識得遇到問題時開心見誠攞出o黎講, 比如話佢受不了我三日唔埋兩日發爛渣要求我檢點一下等等,
完全係可以避免或者解決到o既事, 因為冇人去做, 導致到我地最終分開o左
望住果碌棍, 雖然只有短短兩三秒鐘, 我已經諗o左好多o野
就係如果唔係o岩o岩提到果d 人為失誤, 可能果陣我已經除晒衫o係床上面等佢, 可能已經衝埋入去踎低同佢含緊
果陣真係好正o架, 血氣方剛o既男仔, 耐力又好回氣又快, 射得又多又濃又白陣味超強, 俾佢口爆好有feel 的
可惜呀, 走到呢一步, 呢支插過我下面同我個嘴無數次, 曾經多麼親近, 如今多麼陌生o既棍棍,
感覺真係好唏噓好可惜囉

唔講都講o左咁多, 都唔爭在同埋見係你咋
當其時係真係好中意佢, 佢出身雖然係... 低o左少少, 但個人都ok 上進, 我欣賞佢,
床上o既o野都係, 佢唔係破我處果位但係果陣o黎講佢係俾得我高潮最多果個
果d 咩身水身汗肉搏戰呀, 原汁原味幫人口交口爆其實都係由佢開始o既
係好有potential 可以一直走落去o既一個對手, 而家諗返轉頭, 如果唔係果次o係果一刻同佢分手,
打後一切都可能會完全唔同晒, 我未必會遇到後面o既某些人, 未必會經歷之後經歷o既人生,
未必會同後面o既某一個人一齊然後分開傷得更重, 未必會作賤自己搵sp 開始玩起性虐,
未必會遇上大王做佢女友+女奴+老婆
雖然我都好中意而家o既生活同埋處境, 但咁樣掉返轉頭o黎幻想一下都幾有趣啫
作者: guthrie    時間: 2021-7-15 09:38

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-15 11:05 AM 發表 查看引用來源

是咁的, N年前啦, 應該係大家廿零歲初出o黎做o野冇耐果陣
隔日見面每次都可以搞幾個round 你都知廿歲仔性慾係最強橫o架啦
條友 ...
個人覺得,呢條史詩式長post值得另開一條新帖。
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-7-15 11:07

未有新topic 諗到住嘛...

作者: katieW    時間: 2021-7-15 12:26

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-15 11:07 發表 查看引用來源
之前不是有個 "一人一個系列" 嗎?
作者: katieW    時間: 2021-7-15 13:04

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-15 09:05 發表 查看引用來源

條友 ...
我其實幾乎每天都有上來 只是沒什麼好參與的話題而已

看完之後真的很同情當年那個妳 發現身邊人原來騙了自己半年 心裡一定很痛了吧
我想我應該明白妳在第一段最後想表達的那個意思 就是他剛享用完妳的身體
轉身便忙著跟另一個女人說話 然後又用要跟媽媽外出為借口打發人 再來享受妳給他的快樂?
也真的是太過份了吧... 換了是誰都一定非常生氣
但又很佩服妳的氣度 儘管他背叛過自己 也可以因為對方的真誠道歉而選擇了寬恕
這並不是妳說的易氹 是打從心底就非常非常善良的人才能做到 雖然偶爾的兇惡也是真的

我的問題是
1. 我在什麼地方失去了餘下的那 5 分? 其實 95 也太誇張了吧
2. 身水身汗的肉搏戰是什麼一回事? 有可以分享的嗎? 不想說也沒關係的 畢竟都是跟前度的事...
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-7-15 13:57

引用:
原帖由 katieW 於 2021-7-15 13:04 發表 查看引用來源

我的問題是
1. 我在什麼地方失去了餘下的那 5 分? 其實 95 也太誇張了吧

2. 身水身汗的肉搏戰是什麼一回事? 有可以分享的嗎? 不想說也沒關係的 畢竟都是跟前度的事...
1. 冇計分表啦傻妹 只係感覺, 95分你當之無愧
呢個得分係包括o左可愛o既外貌, 又白又滑o既皮膚, o岩o岩好揸o既波波, 又長又直o既大長腿, 善良o既心地, 小綿羊咁o既性格同埋 識打扮o既fashion sense

2. 肉搏戰係當時初出o黎做o野冇耐嘛, 錢唔係多, 加上未識同大王同佢d network, 出去玩主要都係本地遊居多囉, 長洲大嶼山果種...
租間度假屋住幾日行山玩水 bbq 之類
唔駛講梗係夏天去得最多, 兩個傻仔傻妹拎住一袋二袋搭車又搭船去到又搵路又盛當然搞到身水身汗, 終於去到度假屋安頓好之後弧男寡女, 你話先做咩最好呢
好多時床都唔上 (因為夜d 沖乾淨涼要訓落去嘛), 就o係地上搞起o黎, 鍚吓摷吓就開始除衫又含又奶又啜咁囉
經常性係冇準備好就開波, 前戲到差唔多先至搵套, 我就o係地上追住人地支o野o黎含等佢專心唔到
果陣唔淨止係我, 佢都會原汁原味奶我下面, 大王對著高爭鞋o既腳情有獨鐘, 而佢好似冇呢回事, 著乜佢都除o左就又索又啜到乾乾淨淨
當然我都禮尚往來啦, 好細心咁品味人地搞完之後射出o黎o既每一滴 果個時候出得去玩, 連續幾日每日三到四次好普通
飯枱, 床, 廁所, 窗台, 有時候深夜無人o既海灘, 橋底, 周圍都做過, 講緊係真係好夜, 凌晨兩三點或者之後咁,
係諗到想搞o野專登出門去搵地方搞o既
果陣俾佢話過我, 佢話認知中o既女性係三十打後先性慾愈o黎愈強, 點解我廿歲出頭就滿腦子都係性愛
作者: guthrie    時間: 2021-7-15 14:16

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-15 01:07 PM 發表 查看引用來源
英文有句嘢咁講: your past made you who you are today。過去嘅你成全今日嘅你。

小弟最近多咗諗嘢。係諗以前嘅嘢。人到中年(做咗少坑?),不期然會回顧前半生做過啲乜。

我發現自己好似冇乜好嘢做過,衰嘢(多數同女人有關)反而一大籮。

雖然做咗好多好後悔做過嘅嘢,但諗番起仍然係開心多過唔開心。

例如,如果未經歷過做狗公嘅洗禮,小弟今日可能係一個更不堪嘅賤男。

作者: 蛇貴妃    時間: 2021-7-15 14:25

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-7-15 14:16 發表 查看引用來源

英文有句嘢咁講: your past made you who you are today。過去嘅你成全今日嘅你。

小弟最近多咗諗嘢。係諗以前嘅嘢。人到中年(做咗少坑?),不期然會回顧前半生做過啲乜。

我發現自己好似冇乜好嘢做過,衰嘢(多數同女人 ...
本宮讀得最多果句係 you are what you eat
狗公公應該猜到係邊度睇返o黎o既
作者: guthrie    時間: 2021-7-15 14:40

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-15 04:25 PM 發表 查看引用來源

本宮讀得最多果句係 you are what you eat
狗公公應該猜到係邊度睇返o黎o既
莫非?

作者: 蛇貴妃    時間: 2021-7-15 14:57

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-7-15 14:40 發表 查看引用來源

莫非?

差唔多啦 就係雞汁
作者: guthrie    時間: 2021-7-15 15:51

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-15 04:57 PM 發表 查看引用來源

差唔多啦 就係雞汁
仲有特濃雞精。

作者: guthrie    時間: 2021-7-15 15:53

試吓?

作者: katieW    時間: 2021-7-19 07:22

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-15 13:57 發表 查看引用來源

1. 冇計分表啦傻妹 只係感覺, 95分你當之無愧
呢個得分係包括o左可愛o既外貌, 又白又滑o既皮膚, o岩o岩好揸o既波波, 又長又直o既大長腿, 善良o既心地, 小綿羊咁o既性格同埋 識打扮o既fashion sense

2. 肉 ...
(1) 是在說妳自己吧 除了小綿羊的性格 妳應該是隻獅子

(2) 聽上去很激情 是熱戀期的行為吧? 只是據我所知炎夏時的離島度假勝地不分晝夜都挺多人的 玩個通宵達旦很平常 特意外出在外面做... 妳不怕?

今天我又4:30 起來了 給老公燉湯做早飯
昨晚-應該說傍晚開始-做了點愛做的事 開個新帖子 待會告訴妳
作者: cc19880910    時間: 2021-8-13 14:12

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-1 08:36 發表 查看引用來源

就住就住玩得唔爽反而係浪費o左已經駛o左果舊, 得唔到應得o既價值  ...
試過同老婆及外母去日本旅行,住民宿,我同老婆瞓廳,外母瞓房,7日6夜,最後一晚忍唔住半夜捉老婆入浴室扑野
作者: MAN818    時間: 2021-8-13 17:26

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-8-13 14:12 發表 查看引用來源

試過同老婆及外母去日本旅行,住民宿,我同老婆瞓廳,外母瞓房,7日6夜,最後一晚忍唔住半夜捉老婆入浴室扑野
咁…外母有無睇到你哋扑嘢呀😅😅
作者: cc19880910    時間: 2021-8-13 17:35

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-8-13 17:26 發表 查看引用來源
咁…外母有無睇到你哋扑嘢呀😅😅
咁當然冇啦😂😂😂😂😂
作者: MAN818    時間: 2021-8-13 17:46

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-8-13 17:35 發表 查看引用來源

咁當然冇啦😂😂😂😂😂
有先過癮呀…😅無就無咩特別🤪以前我有朋友結婚後同屋企人住公屋,佢話經常俾老母撞見佢兩公婆屌閪🥰🤩
但老母扮無嘢🤭🤭
作者: cc19880910    時間: 2021-8-14 10:55

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-8-13 17:46 發表 查看引用來源
有先過癮呀…😅無就無咩特別🤪以前我有朋友結婚後同屋企人住公屋,佢話經常俾老母撞見佢兩公婆屌閪🥰🤩
但老母扮無嘢🤭🤭
咁誇張?喺廳度搞?

我就冇試過咁激,似係拍拖嗰陣時成日去我老婆(嗰陣時仲係女朋友)屋企,成日去佢間房度搞,有一次我老婆同我講話外母同佢講話喺垃圾桶度搵到避孕套😂
作者: MAN818    時間: 2021-8-17 17:47

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-8-14 10:55 發表 查看引用來源

咁誇張?喺廳度搞?

我就冇試過咁激,似係拍拖嗰陣時成日去我老婆(嗰陣時仲係女朋友)屋企,成日去佢間房度搞,有一次我老婆同我講話外母同佢講話喺垃圾桶度搵到避孕套😂 ...
個朋友住華富邨 個單位好細,得一個房間佢老母住咗,咁佢兩公婆在廳一個角落放一張床用布簾 遮住, 佢見屋企冇人於是乎兩公婆搞嘢,點不知老母去街返嚟撞到正🤩🤩
作者: cc19880910    時間: 2021-8-19 09:02

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-8-17 17:47 發表 查看引用來源
個朋友住華富邨 個單位好細,得一個房間佢老母住咗,咁佢兩公婆在廳一個角落放一張床用布簾 遮住, 佢見屋企冇人於是乎兩公婆搞嘢,點不知老母去街返嚟撞到正🤩🤩 ...
試過俾女朋友細妹見到
作者: MAN818    時間: 2021-8-19 17:00

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-8-19 09:02 發表 查看引用來源

試過俾女朋友細妹見到
咁.....女友細妹咪春心盪漾
作者: 艾拉傑    時間: 2021-8-20 06:48

未結婚時試過去老虎大家姐屋企瞓一晚 (因為就第二朝早出發地點), 成晚佢個大姐夫開門裝, 仲要裝幾次, 係都唔會做俾你睇, ON 9 到呢.
作者: cc19880910    時間: 2021-8-20 11:31

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-8-20 06:48 發表 查看引用來源
未結婚時試過去老虎大家姐屋企瞓一晚 (因為就第二朝早出發地點), 成晚佢個大姐夫開門裝, 仲要裝幾次, 係都唔會做俾你睇, ON 9 到呢.
有冇咁大膽呀,俾佢老婆發現真係死得
作者: 艾拉傑    時間: 2021-8-20 14:06

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-8-20 11:31 發表 查看引用來源

有冇咁大膽呀,俾佢老婆發現真係死得
呢個大老襟關係一般, 反而之後老虎大家姐仲睇過旅遊啲 X 級片段. (係唔小心俾佢 click 嚟睇, 之前啲 PO 有講過)

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)