188Channel

標題: 想問下那裏有南亞 [打印本頁]

作者: wcyaa    時間: 2021-7-8 23:29     標題: 想問下那裏有南亞

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: farm1615    時間: 2021-7-8 23:40

以前重慶有,非洲印度尼泊爾都有
作者: YuanYuan    時間: 2021-7-9 00:43

老廟咪有幾隻印度巴基
作者: 無敵電車男    時間: 2021-7-10 23:32

去巴基斯坦就有。
作者: ykdeng0064    時間: 2021-7-11 10:11

印度最多
作者: bbb1000    時間: 2021-7-13 23:53

以前SSP晚上有黑皮膚出現, 不過唔知咩種族
作者: dlsfdlsfdlsf    時間: 2021-7-14 16:50

引用:
原帖由 wcyaa 於 2021-7-8 23:29 發表 查看引用來源
有冇師兄識得門路
話你知,我亦吊过,
咸記公園有巴基女,叫兩百
元朗東西提或水車街,也有,鸡有脚,四處走动,祝好運,捉到隻靚鸡
作者: kimei    時間: 2021-7-14 22:26

邊度有賓賓或印印
作者: siew1203    時間: 2021-7-15 00:08     標題: 回覆 7# dlsfdlsfdlsf 的帖子

佢去咗老廟企咗好耐啦哈哈哈成年前到衣家了哈哈哈哈
作者: siew1203    時間: 2021-7-15 00:10     標題: 回覆 1# wcyaa 的帖子

Badoo, skout, hi me, tagged, wechat, tango 之類大把哈哈哈哈
作者: Morden-stage    時間: 2021-7-15 21:05

引用:
原帖由 bbb1000 於 2021-7-13 23:53 發表 查看引用來源
以前SSP晚上有黑皮膚出現, 不過唔知咩種族
肯雅,不過而家好似少左好多。
作者: kimei    時間: 2021-7-20 17:04

引用:
原帖由 siew1203 於 2021-7-15 00:10 發表 查看引用來源
Badoo, skout, hi me, tagged, wechat, tango 之類大把哈哈哈哈
C兄, Badoo, Skout呢啲要上傳頭像,又要俾月费先有得傾,係咪呀?因我係新手,唔係幾識,請指教,謝謝。
作者: dlsfdlsfdlsf    時間: 2021-7-22 11:09

引用:
原帖由 wcyaa 於 2021-7-8 23:29 發表 查看引用來源
有冇師兄識得門路
我都中意吊東亞妹!!正!!

回想當年旅遊尼泊耳,在加得滿都,吊二十歲尼妹,正!!.约五百港元及四十歲尼媽,约二百港元,全不食蕉,多多錢吾食,在加得旅遊區,按摩MASSAGE店,全係鷄竇,本地人,平宜一半!!

問本地尼人,原来尼法律,叫雞做鶢,係“ 嚴重罪行”,因尼係佛教國家,戒淫邪!!捉到鶢虫,可判監,二年,係二年,當日聽到,嚇到九縮!!本地人:吾洗驚,钱係萬能,尼警很貪污,比约二千港元,尼警会躬公,握手送你走,無事發生过,摸摸口袋有二千,鶢叫不停,鷂虫樂園,正正正!!
作者: dlsfdlsfdlsf    時間: 2021-7-22 11:30

引用:
原帖由 dlsfdlsfdlsf 於 2021-7-22 11:09 發表 查看引用來源

我都中意吊東亞妹!!正!!

回想當年旅遊尼泊耳,在加得滿都,吊二十歲尼妹,正!!.约五百港元及四十歲尼媽,约二百港元,全不食蕉,多多錢吾食,在加得旅遊區,按摩MASSAGE店,全係鷄竇,本地人,平宜一半!!

問本地尼人,原来尼法律,叫雞做鶢,係“ 嚴重 ...
食过番寻味,在香港最多尼泊耳人聚居係在,廟街,及廟街尾,近油麻地果欄,曾试下遊蕩,䏲下有無尼鷄,尤其在窩八大廈旁之公園仔,失望,揾吾到!!註,很多尼人住此,萬勿向平民尼女問價,尼女投诉,分分中被尼人打一身!!

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)