188Channel

標題: 有冇人同我一樣都係鐘意D大過自己既女仔 [打印本頁]

作者: itlct    時間: 2021-7-22 17:59     標題: 有冇人同我一樣都係鐘意D大過自己既女仔

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 艾拉傑    時間: 2021-7-23 18:25

後生做文職時個個都係姐姐或C9, 到轉做粗重工作遇到嘅都係兇神惡煞咁樣但又幾好相與, 真係講你都唔信..
作者: ravenyou    時間: 2021-7-23 21:22     標題: 回覆 1# itlct 的帖子

有, 人生第一次出軌係一個大我四歲既人地未婚妻, 想結婚前玩下, 真係一直俾佢帶住, 係柴灣出番市區巴士度第一次身體接觸, 捉住我隻手入佢件衫入面揸佢對波, 拉開個bra叫我伸入去捽佢粒lin, 帶住我隻手摸佢濕哂既絲襪同底褲

過多兩日第一次係佢屋企後梯俾佢含, 直頭係一生人第一次俾人含撚, 仲要無洗就含, 不過含完要咀佢/_\

再過多兩日終於大爆發, 係我同老婆張床度六個鍾狠狠地處決左佢, 個時我幾乎係未發展國家, 女上, 後入, 奶耳, 啜lin, 由袋底奶到上馬眼, 含蛋, 又幫番佢奶西, 逐隻腳趾手指放入口(洗乾淨), 奶腋, 全部都未試過佢帶我做, 上半場做完落街食個T又再除衫做,

全日三炮, 一炮女上內射中出, 一炮沖涼射波, 一炮佢跪地口爆, 就係唔俾顏射

係佢開發左我奶西 奶腋 啜lin既技能樹, 同埋都發現左自己幫女做前戲嗌到典床典庶時, 比抽插仲硬
作者: MAN818    時間: 2021-7-24 06:37

引用:
原帖由 ravenyou 於 2021-7-23 21:22 發表 查看引用來源
有, 人生第一次出軌係一個大我四歲既人地未婚妻, 想結婚前玩下, 真係一直俾佢帶住, 係柴灣出番市區巴士度第一次身體接觸, 捉住我隻手入佢件衫入面揸佢對波, 拉開個bra叫我伸入去捽佢粒lin, 帶住我隻手摸佢濕哂既絲襪 ...
超正....好男人都想遇到這樣的🥰🥰
作者: fattg    時間: 2021-7-24 12:39

引用:
原帖由 itlct 於 2021-7-22 05:59 PM 發表 查看引用來源
好似好enjoy果種比女方lead住,同埋服侍對方既感覺咁
有,我自小就鍾意C9嗰種20歲嗰年俾個40歲的C9逼我幫佢舔西,其實當時我都不知幾想,之後試過幾次後佢就搬走左了。當年都未興手提電話。
作者: 樓上吉仔    時間: 2021-7-24 12:55

引用:
原帖由 fattg 於 2021-7-24 12:39 發表 查看引用來源
有,我自小就鍾意C9嗰種20歲嗰年俾個40歲的C9逼我幫佢舔西,其實當時我都不知幾想,之後試過幾次後佢就搬走左了。當年都未興手提電話。
當年點樣逼你奶?可唔講多啲?
作者: ravenyou    時間: 2021-7-26 08:10     標題: 回覆 4# MAN818 的帖子

之後一個星期有兩日收工都上佢度,
佢係獨女, 佢娘親成日番大陸, 佢老斗夜班看更, 佢未婚夫係澳門起酒店,
但自己要交人, 上去經常搞一Q再食野, 個半鐘要番屋企交人, 無得大搞

有次見佢著左佢未婚夫買既大碼T, 有d嬲,
暴力奶完佢西之後無戴套佢一路嗌唔好啦唔好啦,
刻意示威係門口磨左一陣先塞左入去,
(你嗌唔好又才牚開對脾?)(你嗌唔好又咁多水?)
最後都係驚出事, 射係大脾, 射完俾佢搣瘀左
走左之後佢問我今日做乜, 我話見到你件T有d嬲, 唔好意思,
佢話下次都要好似今次咁勤力...

但keep唔到好耐
作者: licklickson    時間: 2021-7-26 08:42     標題: 回覆 7# ravenyou 的帖子

咁正之後冇得玩真係可惜!結婚之後就冇?
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-7-26 15:03

引用:
原帖由 ravenyou 於 2021-7-23 21:22 發表 查看引用來源
有, 人生第一次出軌係一個大我四歲既人地未婚妻, 想結婚前玩下, 真係一直俾佢帶住, 係柴灣出番市區巴士度第一次身體接觸, 捉住我隻手入佢件衫入面揸佢對波, 拉開個bra叫我伸入去捽佢粒lin, 帶住我隻手摸佢濕哂既絲襪 ...
年齡唔係重點, 但係某程度上可以反映大家性經驗多少... 年紀少, 相對應該較少
同過一個同齡但係(佢話)未試過射入人地口o既男性口爆
我好記得幫佢含果陣佢話勁舒服, 但過程中明顯feel到佢對手好似唔知想擺邊度咁
到差唔多射得果陣仲明顯, 就係又想射又好似好怕非常唔好意思咁
射完之後拿拿臨想抽返出o黎跟住好慌張唔知用手好定係搵tissue俾我好 (接返d 精液)
佢唔係我男朋友, 一般情況下我亦都唔會咁做 (i.e. 一定吐返出o黎), 但果次好例外,
我搖搖頭推返開佢隻手, 吞埋佢d 精
就係想睇佢果個 "發夢都估唔到剛才發生o既事" 果種表情
條友面紅囉 dead air 左一陣唔知講咩好咁,
清醒返之後第一句說話係 "要唔要買支水你飲" 勁搞笑
作者: licklickson    時間: 2021-7-26 16:08     標題: 回覆 9# 蛇貴妃 的帖子

咁果個係邊個咁好彩!😉
作者: itlct    時間: 2021-7-26 18:42     標題: 回覆 9# 蛇貴妃 的帖子

哇 果位男士好幸福,我記得我第一次比人含都好似上左天堂咁
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-7-26 18:46

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-7-26 16:08 發表 查看引用來源
咁果個係邊個咁好彩!😉
大學舊同學一枚 😂
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-7-26 19:45

引用:
原帖由 itlct 於 2021-7-26 18:42 發表 查看引用來源
哇 果位男士好幸福,我記得我第一次比人含都好似上左天堂咁
讀書果陣其實係有暗戀過佢嘅☺️
作者: 艾拉傑    時間: 2021-7-26 20:22

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-26 19:45 發表 查看引用來源
大人應該出書......「女人口   男人夢」
年年 update, 長賣長有.
作者: itlct    時間: 2021-7-26 21:58     標題: 回覆 13# 蛇貴妃 的帖子

得唔到佢個心 都得到佢個人哈哈
作者: MAN818    時間: 2021-7-27 06:35

引用:
原帖由 ravenyou 於 2021-7-26 08:10 發表 查看引用來源
之後一個星期有兩日收工都上佢度,
佢係獨女, 佢娘親成日番大陸, 佢老斗夜班看更, 佢未婚夫係澳門起酒店,
但自己要交人, 上去經常搞一Q再食野, 個半鐘要番屋企交人, 無得大搞

有次見佢著左佢未婚夫買既大碼T, 有d ...
好多男人夢寐以求🥰🥰🥰
作者: licklickson    時間: 2021-7-27 08:45     標題: 回覆 15# itlct 的帖子

應該係得唔到個心,得到佢啲精!😉
作者: katieW    時間: 2021-7-28 06:14

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-26 19:45 發表 查看引用來源
有點好奇想知道妳們的經過
可以嗎?
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-7-28 12:19

引用:
原帖由 katieW 於 2021-7-28 06:14 發表 查看引用來源

有點好奇想知道妳們的經過
可以嗎?
係final year 一個project o既組員, 原本真係冇乜兩句o既,
只係分組果堂我地果枱人, 要組隊果一刻同枱好似係6-7個人左右大家互望o左幾秒鐘,
一條友問 "就咁樣?" 其他人點頭 "ok", 咁就成o左團啦, 佢係其中之一
之後大家先有比較深入o既交流同介紹, 交換 contact 等等
佢算係斯文內向型, 說話唔多不過有料, 討論果陣唔似得另外幾條八婆叻唔切咁嘈嘈閉,
但講o既每句話都中 point 囉, meeting 左幾次之後我已經有d 欣賞佢
我地一個大組自己再分成兩個定三個小組咁, 負責唔同o既o野,
佢同我唔同team, 但小組之間耐唔耐要協調果陣我都儘量搵佢而唔係搵另外果個
果陣其實我係有男朋友o既, 名義上啦, 已經好多o野好唔開心成日鬧交果種
不過只要我一日仲係人女朋友我都唔會俾自己成為第一個做對唔住對方行為o既人
所以同呢位同學只係維持住同學+組員關係, 傾計99.9%只傾正經事

個project 進行到一半左右啦, 卒之真係徹底咁同男朋友鬧翻o左, 雖然結局早就預料到但總會唔開心嘛,
脾氣變得有d 壞, 講句說話都好似鬧人咁, 有次佢就問我咩事呢幾日硬係寸寸貢咁樣
我話o左俾佢知, 佢有安慰我請我食飯 (當然唔係大學 canteen 咁cheap 啦)
我知佢雖然開始果陣怕怕醜醜咁但後來同d 組員都混得唔錯, 就remind 佢唔同講閒話咁話俾果幾個八婆知
之後開始多o左同佢傾計, 講project 以外o既個人o野, 叫做熟絡起o黎囉
佢都同我講o左佢一d 秘密, 就係佢睇上o左個course 入面另一位女同學
就係果一下, 我忽然有d 失落... 心情好複雜, 即係果種一來又唔確定自己係咪中意佢,
知道佢中意第二個又好似失去o左d 野咁, 唔要臉(x1)咁講, 以為佢之前對我好果d 係因為佢都對我有d 意思
點知原來只係一個gentelman 對一個剛剛經歷感情創傷o既女人o既一d 照顧, 但又因為咁覺得佢係好男人,
佢話佢有意思果個女同學係唔差o既, 可能佢地有其他堂一齊上卦, 不過我就未曾親眼見過佢地之間有咩互動,
心諗唔 L 係下話? 唔要臉 (x2)咁講, 本宮比佢索得多啦 睇上佢都唔睇上我
(事後反省, 可能就係因為我粗魯...)

總之知道個消息之後真係幾down, 但根據我自己所知o既去判斷, 佢暗戀人啫, 係咪真係愛上人又未知,
人地受唔受又係未知, 我都唔算輸o架 之後更多主動搵佢, 公事又好私事又好都同佢傾,
想拉近我地之間o既距離但又點到即止, 即係冇好主動咁去追人, 因為畢竟我剛剛分手而佢又知道呢件事,
太猴禽會俾人一個我唔係好女仔o既感覺...

後面果d 就省略啦, 有機會再同你講, project 做完都差唔多快畢業, 各散東西, 忙搵工忙呢樣果樣少o左聯絡
事隔幾年之後忽然當日o既一條八婆群發message 俾我地幾個member, 要聚一聚喎
(其實係想打聽大家動向, 有冇工作機會介紹)
咁又再次見返面, 有返聯絡, 飯局之後先有返單對單o既交流, 條友竟然真係追到o左當年暗戀果條女囉
不過 last 左唔夠一年就分手
作者: katieW    時間: 2021-7-28 12:35

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-28 12:19 發表 查看引用來源

係final year 一個project o既組員, 原本真係冇乜兩句o既,
只係分組果堂我地果枱人, 要組隊果一刻同枱好似係6-7個人左右大家互望o左幾秒鐘,
一條友問 "就咁樣?" 其他人點頭 "ok", 咁就成o左團啦, 佢係其中之一
...
嘻嘻正好
求學時期的戀愛真有趣

那麼... 跟他的那個口愛是怎麼開始的
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-7-28 14:10

引用:
原帖由 katieW 於 2021-7-28 12:35 發表 查看引用來源

嘻嘻正好
求學時期的戀愛真有趣

那麼... 跟他的那個口愛是怎麼開始的
係o係佢office, 週末, 出o黎飲o野咁o岩附近
一開始只係抱住學習同見識o既心態 (真o架!) 上去睇睇人地o既工作係咩一回事
我最記得佢公司個tea room好多零食, 汽水啤酒乜都有
開完眼界之後傾閒計囉, 就係講到感情問題, 好似就係果個時候佢話我知同該位女同學短暫o既一齊然後分手o既事
講吓講下講到性, 女女係靚但係超級被動型, 好似係所謂前戲不過係用手幫對方chok幾下就完,
搞o野永世都係男上女下, 口交諗都唔好諗咁話
我問咁你咪即係廿幾歲仔都未被女人含過? 佢紅都面晒咁話係...
飲o左兩啖酒心血來潮... 大概係講o左d 你要o既話可以俾你感受吓, 我搞親o野一定會幫人含之類咁o既說話
仲有就係 "念在你人都唔錯, 當年照顧過我o係我最唔開心果陣係你開解過我" 等等咁囉
果陣佢都幾gentleman, 問要唔要去洗手間搵水沖沖, 畢竟前一晚沖完涼到而家
我話我慣o左o架啦, 唔介意有味, 咁就o係佢個位前面除褲幫佢含
佢成個人軟晒咁享受, 應該無頂得好耐就射o左, 射完咪超唔好意思咁想坐起身攞tissue俾我
我話唔駛啦, 都吞晒囉, 俾你留個好回憶嘛, 第一次俾人含就幫你吞埋
差唔多係咁, 後面o既o野唔重覆啦
作者: licklickson    時間: 2021-7-28 15:18     標題: 回覆 21# 蛇貴妃 的帖子

佢坐喺度你跪喺佢面前?
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-7-28 15:56

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-7-28 15:18 發表 查看引用來源
佢坐喺度你跪喺佢面前?
正確✅
作者: licklickson    時間: 2021-7-29 08:46     標題: 回覆 23# 蛇貴妃 的帖子

比蛇蛇服侍真係正!佢冇多手摸返你咩?
作者: jeamjeam1228    時間: 2021-7-29 10:14

我都喜歡成熟D女性~思想同溝通都覺得好些!
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-7-29 10:33

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-7-29 08:46 發表 查看引用來源
比蛇蛇服侍真係正!佢冇多手摸返你咩?
就係冇
人地新手嘛 同埋可能真係有d 尷尬
都話o左果陣望到佢對手好似唔知想擺邊度咁, 就係唔敢掂我
就係咁我先覺得好玩
作者: licklickson    時間: 2021-7-29 23:28     標題: 回覆 26# 蛇貴妃 的帖子

咁之後仲有冇同佢再玩?😉
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-7-30 06:47

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-7-29 23:28 發表 查看引用來源
咁之後仲有冇同佢再玩?😉
有食過一兩次飯 跟住好似冇幾耐有o左男朋友就冇聯絡lu

講開之前有個一齊夾租o既師妹, 有睇舊post o既你會知, 就係果位混血美女鬼妹
佢都知我唔小o野, 條友恃住自己讀過吓 psycho 係度同我分析
話我因為當年中意過人但係無疾而終, 心裡面有條刺咁話, 下意識o係度搵機會要嗒人一次o黎個closure
然後先可以放低佢投入新戀情...
咁都唔夠仲要補多一句我只有兩個選舉... 一係認同佢o既專業分析, 一係承認自己係個不折不扣o既淫婦
作者: katieW    時間: 2021-7-30 07:31

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-30 06:47 發表 查看引用來源

有食過一兩次飯 跟住好似冇幾耐有o左男朋友就冇聯絡lu

講開之前有個一齊夾租o既師妹, 有睇舊post o既你會知, 就係果位混血美女鬼妹
佢都知我唔小o野, 條友恃住自己讀過吓 psycho 係度同我分析
話我因為當年 ...
她知道的比我還多!

"我只有兩個選舉" 是"選擇"吧

其實嘛... 我覺得妳是"浪費"了許多友誼 別介意我這樣說
因為總覺得妳跟很多男生相處其實很不錯的 但因為那些"貪玩" 即使妳當時是單身沒有問題
但之後有了男朋友 出於各種原因妳好像都會跟那些 "嚐過他味道" 的男性朋友失聯
作者: licklickson    時間: 2021-7-30 08:40     標題: 回覆 28# 蛇貴妃 的帖子

咁你最後揀邊樣?😉
作者: licklickson    時間: 2021-7-30 08:41     標題: 回覆 29# katieW 的帖子

佢怕到時又忍唔住食過返尋味就唔好啦!😬
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-7-30 10:03

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-7-30 08:40 發表 查看引用來源
咁你最後揀邊樣?😉
"I'm a whore so what"
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-7-30 10:17

引用:
原帖由 katieW 於 2021-7-30 07:31 發表 查看引用來源

她知道的比我還多!

"我只有兩個選舉" 是"選擇"吧

其實嘛... 我覺得妳是"浪費"了許多友誼 別介意我這樣說
因為總覺得妳跟很多男生相處其實很不錯的 但因為那些"貪玩" 即使妳當時是單身沒有 ...
唔... 其實你o岩
就係人地講o既越軌行為會破壞友誼
不過當時實在冇諗到咁遠囉, 或者話唔覺得會有咩損失因為果d 人亦唔係話真係好friend好friend
我知咁講好矛盾, friend 即係熟嘛, 唔熟點會同人咁做 - 係咪呢?
我只o既熟係經常會有好多來往, 會成日見面果種朋友囉
作者: boy636281    時間: 2021-8-1 17:35

引用:
原帖由 itlct 於 2021-7-22 17:59 發表 查看引用來源
同啲姐姐做 佢有經驗玩得比較放唔怕醜 我都好鍾意服侍人😍
作者: 天郎    時間: 2021-8-9 15:52

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-26 15:03 發表 查看引用來源

年齡唔係重點, 但係某程度上可以反映大家性經驗多少... 年紀少, 相對應該較少
同過一個同齡但係(佢話)未試過射入人地口o既男性口爆
我好記得幫佢含果陣佢話勁舒服, 但過程中明顯feel到佢對手好似唔知想擺邊度 ...
好幸福呀😀
作者: cc19880910    時間: 2021-8-9 16:45

引用:
原帖由 itlct 於 2021-7-22 17:59 發表 查看引用來源
梗係差唔多歲數或者細過自己先至好玩
作者: -小龍女-    時間: 2021-8-10 23:26

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-30 10:17 發表 查看引用來源

唔... 其實你o岩
就係人地講o既越軌行為會破壞友誼
不過當時實在冇諗到咁遠囉, 或者話唔覺得會有咩損失因為果d 人亦唔係話真係好friend好friend
我知咁講好矛盾, friend 即係熟嘛, 唔熟點會同人咁做 - 係咪呢?
...
處理失擋
作者: iyarashiinoyaro    時間: 2021-8-13 13:33

引用:
我只中意大波既女仔
大過自己既阿嬸就免
作者: Loff    時間: 2021-8-16 14:11

引用:
我暫時最大既都係試過under40既女女
佢哋會知道自己點樣(咩post)係最舒服,自己邊度最敏感,亦都好願意令/幫你舒服,感覺較和諧同順暢
作者: 東方小倫117    時間: 2021-8-16 14:27

引用:
而家好多後生仔都話屌熟女正🤣
後生仔性經驗不多,好多都系靠同熟女玩開發屌女技巧
小弟後生時都有同d姨媽姑姐去游水,佢地豪不避忌咁係我面前換泳衣,連西毛都比我睇埋,睇到鳩硬又怕比佢地知
之後就對d中熟女好有興趣好想屌熟女😋
作者: 東方小倫117    時間: 2021-8-16 14:30

引用:
原帖由 Loff 於 2021-8-16 14:11 發表 查看引用來源

我暫時最大既都係試過under40既女女
佢哋會知道自己點樣(咩post)係最舒服,自己邊度最敏感,亦都好願意令/幫你舒服,感覺較和諧同順暢
就係佢地知道自己要乜,唔會避忌咁令自己享受,又令你盡情咁屌,唔會話就住就住怕醜😋
作者: cc19880910    時間: 2021-8-16 15:12

引用:
女方細過自己,一樣有機會有能力lead住自己😏
作者: Loff    時間: 2021-8-16 22:26

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-8-16 14:30 發表 查看引用來源
就係佢地知道自己要乜,唔會避忌咁令自己享受,又令你盡情咁屌,唔會話就住就住怕醜😋
無錯。
但熟女還熟女,都必須要自我保養既先食得落

有啲30+已經走晒樣,真係本能反應…無性趣,扯唔起……
所以我會啲有keep外型既熟女
作者: 肥富茶了室    時間: 2021-8-18 07:43     標題: 回覆 1# itlct 的帖子

年紀唔係問題,配合到就得

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)