188Channel

標題: 老婆去健身 [打印本頁]

作者: canadafai    時間: 2021-7-23 04:42     標題: 老婆去健身

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: ~EY~    時間: 2021-7-23 05:05

下一次可能失守了😅
作者: 艾拉傑    時間: 2021-7-23 06:45

兩星期後唔知輪到玩邊瓣 ?    髮型師玩完到健身教練...
作者: MAN818    時間: 2021-7-23 06:47

引用:
原帖由 canadafai 於 2021-7-23 04:42 發表 查看引用來源
我走今日分享嘅呢件事發生喺疫情之前。由於疫情關係, 我同老婆成日喺屋企冇其他嘢做,於是就成日搞嘢。 有一日老婆說溜了口,說健身的肌肉男好正, 我想起之前有一 次老婆話覺得自己身型開始走樣,要去做運動瘦身,於是就加入左 ...
應該未講完😅😅
作者: 東方小倫117    時間: 2021-7-23 07:41

引用:
原帖由 canadafai 於 2021-7-23 04:42 發表 查看引用來源
我走今日分享嘅呢件事發生喺疫情之前。由於疫情關係, 我同老婆成日喺屋企冇其他嘢做,於是就成日搞嘢。 有一日老婆說溜了口,說健身的肌肉男好正, 我想起之前有一 次老婆話覺得自己身型開始走樣,要去做運動瘦身,於是就加入左 ...
老婆之前去跟個內地師傅仔學跳舞,跳跳下跳左上床,d教練食唔少呢d師9仔
作者: canadafai    時間: 2021-7-23 09:59

上完第一堂老婆匆匆忙忙走返屋企, 見我已經返咗嚟睇緊電視, 第一時間匿入廁所, 驚比我發現佢激凸嘅乳頭。 老婆除晒衫自己檢查一下貼身運動褲, 見到真係濕咗 一達, 心諗剛才教練隻手夾住喺雙腿中間,一定感覺到!

比教練知道俾佢摸到出水,老婆當然覺得好醜,馬上見到自己喺鏡裏面紅晒面。

之後教練不停打電話搵老婆想約第二堂, 老婆總係搵藉口推搪, 因為實在冇面去面對佢, 最後仲話決定唔玩健身, 所以唔需要教練啦。但係教練經過第一次發覺左我老婆超敏感,食到口嘅肥豬肉又點會放過, 於是死纏難磨, 纏左我老婆幾個星期。 剛好新聞話屋企附近有色魔, 教練乘機話健身室為咗宣傳免費教自衛術,老婆終於俾佢啲花言巧語打動,約佢學自衛術。

受了上一次教訓老婆學精了,上邊着運動Bra 加T恤, 下面着 一條牛仔褲, 諗住包得實實在在應該好安全。

去到健身室,老婆見到佢哋將其中一個大約15尺×15呎房間改做道場, 房間和外邊放滿健身器鞋的地方隔開, 打開門見到裏邊鋪滿軟綿綿嘅地𥱊。

教練故意安排老婆做最後一個學生,講解左一半外邊啲人陸續離開,剩低老婆同教練兩個關上門在一個小房間之中。 跟住教練就話做示範,首先由老婆襲擊他,由他示範怎樣化解,然後交換角色。

第一招是從後邊箍頸,大家雖然有身體接觸, 但亦沒有什麼大不了。 跟住就叫老婆
喺後邊後邊撲上去雙手箍實佢,攬住佢嘅胸肌,跟住教練叫佢箍實啲,於是老婆嘅乳房便緊緊的壓着佢壯碩嘅背部! 教練享受咗一陣, 跟住轉身將老婆抱起(一隻手在佢兩腳中間, 一隻手在佢膊頭), 然後作勢拋她向地上。

老婆俾佢成個人抱得高高的, 馬上害怕起來, 雙手亂 抓攬住教練唔放, 呢個時候佢發覺攬住一個壯男嘅身體, 同普通男人完全唔同,覺得個心跳得好快, 連教練隻手一直都係佢大腿盡頭踮着佢兩腳之間要塞都唔發覺。

「 唔好呀 !唔好拋我落去!」 老婆好似八爪魚咁拼命攬住教練。

大家攬咗一陣,老婆先至醒起自己唔應該攬住教練, 慌失失放手就跌咗落地,跟住兩個人嘻哈大笑。 但係到咗反轉角色的時候, 教練喺後面抱着老婆, 雙手係佢嘅胸前亂摸。老婆拼命掙扎, 當然係掙不脫, 更不要講將教練抱起拋在地上。

之前都講過老婆最敏感係乳房, 咁樣同教練糾纏,雖然隔住T恤同運動Bra, 一雙乳房俾佢不停抽水, 老婆掙扎咗一陣,嗰 一對乳頭又俾佢 摸到激突起來了。

「 唔好放棄, 繼續掙扎, 唔係就會比色魔強姦㗎啦⋯⋯」 教練扮晒嘢咁講。

老婆係教練手中, 根本就好似麻鷹捉雞仔, 無論點掙扎都掙不脫,教練只係用左手就已經完全控制住老婆, 右手就係佢個褲頭伸入去。

「唔好呀,唔好強姦我⋯⋯」 老婆繼續掙扎,都搞唔清楚大家仍然係做緊示範定係教練 真係想 強姦佢。

「 嗰度唔摸得⋯⋯ 一摸我就冇晒力, 唔識掙扎㗎啦⋯⋯」教練隻手喺牛仔褲個褲頭伸咗入去, 毫不客氣咁係佢嘅雙腿中間抽水。

「 咁你就要克服佢啦⋯⋯ 等我幫你」教練隔住底褲不停捽老婆個妹妹, 搞到佢全身軟晒,出咗好多水,好快就唔記得咗掙扎, 由得教練喺後邊抱住佢, 繼續幫佢捽碟。老婆話嗰陣時唔知點解,竟然好快就咁High咗。

「 而家等我教你俾人撳喺地下點樣翻身⋯⋯」 教練當然知道老婆俾佢捽到High咗, 但係放佢喺地下嘅時候,仍然裝模作樣咁樣講。

「 而家你俾啲壞人紮壓住,想侵犯你, 你應該點樣甩身?」 教練一邊講, 一邊推起老婆 件T恤同埋運動Bra, 跟住用嘴啜佢嘅乳頭,又用舌頭在老婆的乳暈上打圈, 老婆承認嗰陣時都有啲情迷意亂。

「 你仲唔反抗,啲壞人除你條褲㗎啦。」 教練一邊講, 一邊解開老婆褲頭嘅鈕扣, 熟練咁將拉鍊拉低,然後將牛仔褲扯到老婆膝頭之下, 自己的身體壓係佢雙腿中間。

「 停手, 玩夠了, 俾我起身。」係呢個時候,老婆覺得有一支硬硬的棍子頂着她的內褲, 知道再玩落去一定出事, 馬上迫自己冷靜落嚟, 剎停。

「 怕乜嘢, 你濕成咁你都想啦!」 教練講。

「 總之唔得, 搞成咁已經好對唔住老公, 唔可以太過分。」 老婆誓神劈願話佢當時 真係有剎停, 冇對我唔住。

只不過受不住我不停追問, 先至承認最後用手幫教練解決, 過程之中教練不停氹老婆同佢做,仲話佢幹一個征服一個, 老婆試過之後一定喜歡, 但係老婆死都唔肯俾佢入。

老婆搞咗好耐佢都唔射,只好答應俾佢摸吓增加刺激,摸摸吓就俾佢用手指插咗入去,挖幾挖搞到老婆又High 多一次, 最後為咗快啲解決,終於用口同佢含, 覺得佢想射嘅時候 想縮開, 點知俾佢擒住個頭,仲射埋入口裏邊。 老婆仲話之後個口好攰, 因為佢好粗,個口擘到好大先可以放入去。

我問老婆點解唔同佢做,佢話見到咁大的確有啲好奇,但係怕我唔鍾意, 而且咁大 塞入去好驚,所以唔做。
作者: canadafai    時間: 2021-7-23 10:19

大家睇吓老婆嗰日條底褲俾教練用手指捽碟刮到凹咗入去!!

圖片附件: nail mark.jpg (2021-7-23 10:19, 953.62 KB) / 該附件被下載次數 42

作者: 夏雨天    時間: 2021-7-23 11:29

甘样之后啊嫂仲有无去KEEP住去健身啊?好想听师兄讲落去
作者: ks_ks    時間: 2021-7-23 16:40     標題: 回覆 6# canadafai 的帖子

好粗好大? 即係尺寸幾大? 阿嫂後來有無被教練入?
作者: pekkleyip    時間: 2021-7-23 18:10

精彩,期待更新👍👍👍
作者: canadafai    時間: 2021-7-23 20:39

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-7-22 18:41 發表 查看引用來源
老婆之前去跟個內地師傅仔學跳舞,跳跳下跳左上床,d教練食唔少呢d師9仔
師兄分享一下詳細過程?
作者: canadafai    時間: 2021-7-23 20:42

引用:
原帖由 ks_ks 於 2021-7-23 03:40 發表 查看引用來源
好粗好大? 即係尺寸幾大? 阿嫂後來有無被教練入?
具體尺寸唔清楚, 不過老婆話用兩隻手握住都唔夠長, 食指同拇指分開一吋多⋯⋯

後來點睇落去咪知囉。
作者: 東方小倫117    時間: 2021-7-23 21:27

引用:
原帖由 canadafai 於 2021-7-23 20:39 發表 查看引用來源

師兄分享一下詳細過程?
d師傅仔好多內地落嚟揾食,仲識幾下按摩,跳完舞身水身汗,跟住揾個地方沖涼休息,好多兼職埋做鴨,又食又拎
作者: couplelover    時間: 2021-7-23 21:31

好耐都無咁精彩故事
作者: canadafai    時間: 2021-7-25 09:54     標題: 回覆 1# canadafai 的帖子

有讀者問我喺第二次會唔會老婆偷偷地做咗唔出聲。我肯定老婆真係冇同教練做, 因為我睇過佢哋係教完自衛術那天之後嘅通訊, 教練不停問老婆嗰日明明想要,為什麼死都唔肯同佢做,又問老婆有冇見過那麼粗的,不停死纏爛打仲保證一定會溫柔對佢、令佢好舒服, 而且唔會影響佢屋企, 只希望大家開心。
作者: givemeachance    時間: 2021-7-25 11:29     標題: 回覆 6# canadafai 的帖子

啊嫂同教練之後仲有無下文。
作者: TripleA321    時間: 2021-7-25 12:27

引用:
原帖由 canadafai 於 2021-7-23 10:19 發表 查看引用來源
大家睇吓老婆嗰日條底褲俾教練用手指捽碟刮到凹咗入去!!
畀個大隻仔敎練除咗條牛仔褲到膝頭哥,條底底仲要摔到成個指印穿咁濟… 咁嘅力度如果無攪到亞嫂痛,就應該hi到出哂水.. 如果亞教練當時再耐心啲玩多幾嘢前奏、唔畀巨龍咁快現身,可能可以嚫亞嫂發情迷埋眼時一嘢偷襲成功喎!快啲畀啲信心同亞嫂講:都口爆咗咯,唔淨在嘆埋條巨龍。希望師兄再有下文分享!
作者: Sampras730    時間: 2021-7-25 19:48

等你更新牙師兄😝😝😝😝
作者: canadafai    時間: 2021-7-25 20:53

引用:
原帖由 TripleA321 於 2021-7-24 23:27 發表 查看引用來源

畀個大隻仔敎練除咗條牛仔褲到膝頭哥,條底底仲要摔到成個指印穿咁濟… 咁嘅力度如果無攪到亞嫂痛,就應該hi到出哂水.. 如果亞教練當時再耐心啲玩多幾嘢前奏、唔畀巨龍咁快現身,可能可以嚫亞嫂發情迷埋眼時一嘢偷襲成功 ...
手指印咁深係第一round 未除底褲教練隻手夾係牛仔衭下嘅時候做成嘅, 搞到咁深入係因為老婆High 嘅時候心急想佢挖入啲,拼命將妹妹壓落佢嘅手指, 等佢可以挖入去.

作者: TripleA321    時間: 2021-7-26 11:46

引用:
原帖由 canadafai 於 2021-7-25 20:53 發表 查看引用來源

手指印咁深係第一round 未除底褲教練隻手夾係牛仔衭下嘅時候做成嘅, 搞到咁深入係因為老婆High 嘅時候心急想佢挖入啲,拼命將妹妹壓落佢嘅手指, 等佢可以挖入去. ...
咁吊㽼!難怪大隻仔教練事後猛chur著亞嫂去攪嘢啦😄
作者: ncp81    時間: 2021-7-26 13:03

等你更新呀 師兄每次老婆去健身院你有冇跟隨
作者: kennyice    時間: 2021-7-26 16:01

引用:
原帖由 canadafai 於 2021-7-23 20:42 發表 查看引用來源

具體尺寸唔清楚, 不過老婆話用兩隻手握住都唔夠長, 食指同拇指分開一吋多⋯⋯

後來點睇落去咪知囉。
咁真係好粗啊, 人妻好難抗拒呢種誘惑
作者: formanlo    時間: 2021-7-26 16:23

引用:
原帖由 kennyice 於 2021-7-26 16:01 發表 查看引用來源
咁真係好粗啊, 人妻好難抗拒呢種誘惑
講到好似黑鬼咁size嘅,如果有D咁嘅天賦,唔使呃呃氹氹啦。係溝界度日日食唔同女都得。
作者: canadafai    時間: 2021-7-27 19:23

引用:
原帖由 formanlo 於 2021-7-26 03:23 發表 查看引用來源

講到好似黑鬼咁size嘅,如果有D咁嘅天賦,唔使呃呃氹氹啦。係溝界度日日食唔同女都得。
我一向在其他網站發表, 一直有看開我的帖子都知道我住在外國,睇見回覆先記起忘了交代一件事, 就是那教練是白人老外, 不是華人, 還是那一些剃鬚的時候故意留一些鬚根, 將男性內褲模特兒那種外型。

至於尺寸, 由於老婆纖纖玉手, 其實未至於黑人那麼大, 但比一般華大了一點。 老婆除了怕他大容納不了, 從來沒有和老外做愛也是原因之一。
作者: TripleA321    時間: 2021-7-28 01:39

引用:
原帖由 canadafai 於 2021-7-27 19:23 發表 查看引用來源

我一向在其他網站發表, 一直有看開我的帖子都知道我住在外國,睇見回覆先記起忘了交代一件事, 就是那教練是白人老外, 不是華人, 還是那一些剃鬚的時候故意留一些鬚根, 將男性內褲模特兒那種外型。

至於尺寸, 由於老婆纖纖 ...
亞嫂立場:未試過洋腸,有機會揾到件合眼緣心郁郁想試吓,但又驚妺妹頂唔順,揸咗先、含咗先都叫做噗過😛
但個白鬼教練係食家,又可能咁諗:肯畀機會抽水,明明已被turn on ,high到連隻手都夾到實一實,攪到一齊燢合合又肯嚟過口爆大満足,擺明大家有需要肯互動、又肯玩,今次扑唔到,加啲攻勢努力啲下次一定得😏
作者: 月影偷情    時間: 2021-7-28 09:16

引用:
原帖由 canadafai 於 2021-7-27 19:23 發表 查看引用來源

至於尺寸, 由於老婆纖纖 ...
師兄,事件已發生咗咁耐……🤔仲有咁多憶述嘅😏😌……你老婆嘅回憶錄嗎?🤗
作者: ks_ks    時間: 2021-7-28 09:52     標題: 回覆 24# canadafai 的帖子

係直到之前故事嗰一刻從未同老外做過, 定到而家一直都未做過?
如果係後者, 真side晒 d 機會, 我身邊既人曾話好想試喎(曾試過偷偷check佢D上網歷史, 十個有九個都係支炮成個手臂咁粗既淫片     )
作者: TripleA321    時間: 2021-7-29 03:10

引用:
原帖由 TripleA321 於 2021-7-28 01:39 發表 查看引用來源

亞嫂立場:未試過洋腸,有機會揾到件合眼緣心郁郁想試吓,但又驚妺妹頂唔順,揸咗先、含咗先都叫做噗過😛
但個白鬼教練係食家,又可能咁諗:肯畀機會抽水,明明已被turn on ,high到連隻手都夾到實一實,攪到一齊燢合合又肯嚟過口爆大 ...
Canadafai師兄!我有興趣睇亞嫂點樣同洋腸教練由打察邊球flirt到打友誼波。等你update呀!
作者: canadafai    時間: 2021-7-29 10:57     標題: 回覆 26# 月影偷情 的帖子

唔係寫回憶錄,只不過老婆好多嘢都唔敢認,要不斷旁敲側擊,慢慢打聽,將一點一滴蒐集資料先至可以發表。

作者: givemeachance    時間: 2021-7-29 11:18     標題: 回覆 9# canadafai 的帖子

咁啊嫂有無出去偷食過,
作者: MAN818    時間: 2021-7-31 06:50

引用:
原帖由 canadafai 於 2021-7-29 10:57 發表 查看引用來源
唔係寫回憶錄,只不過老婆好多嘢都唔敢認,要不斷旁敲側擊,慢慢打聽,將一點一滴蒐集資料先至可以發表。
師兄真係有耐性有心思😏👍
作者: MAN818    時間: 2021-7-31 06:51

引用:
原帖由 givemeachance 於 2021-7-29 11:18 發表 查看引用來源
咁啊嫂有無出去偷食過,
現代女性十居其九都有偷食念頭,但有沒有行動就因人而異🤪🤪
作者: 艾拉傑    時間: 2021-7-31 08:30

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-7-31 06:50 發表 查看引用來源
師兄真係有耐性有心思😏👍
仲幾多采多姿, 瓣數多籮籮.   
作者: 月影偷情    時間: 2021-7-31 08:46

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-7-31 06:51 發表 查看引用來源
現代女性十居其九都有偷食念頭,但有沒有行動就因人而異🤪🤪
咁就係😏諸事多磨😅🤭
作者: MAN818    時間: 2021-7-31 12:49

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-7-31 08:30 發表 查看引用來源

仲幾多采多姿, 瓣數多籮籮.   
你又知😝師兄梗係俾唔小人妻吃過🤭🤭
作者: thomasgp02a    時間: 2021-7-31 23:05

寫得很好,期待看更多
作者: 出軌無罪    時間: 2021-8-1 09:48

借問聲師兄老婆身型係點
作者: canadafai    時間: 2021-8-2 11:30     標題: 回覆 37# 出軌無罪 的帖子

高挑長腿,34B,長髪。
作者: 艾拉傑    時間: 2021-8-2 15:25

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-7-31 12:49 發表 查看引用來源
你又知😝師兄梗係俾唔小人妻吃過🤭🤭
文組長咪笑小弟啦, 兜小潤腸俾人睇過就有除老虎外邊會有人食   食人妻點及組長你戰跡彪炳呢.

多采多姿只係話樓主四圍嘅留言內容.
作者: MAN818    時間: 2021-8-2 16:43

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-8-2 15:25 發表 查看引用來源

文組長咪笑小弟啦, 兜小潤腸俾人睇過就有除老虎外邊會有人食   食人妻點及組長你戰跡彪炳呢.

多采多姿只係話樓主四圍嘅留言內容. ...
我都無咩....人妻食,成日得個做字都無時間去和人妻談心....唔談心就無得搞
作者: 出軌無罪    時間: 2021-8-10 17:46

引用:
原帖由 canadafai 於 2021-8-2 11:30 發表 查看引用來源
高挑長腿,34B,長髪。
個身材好正
真係引人入性
作者: 肥富茶了室    時間: 2021-8-18 07:51     標題: 回覆 1# canadafai 的帖子

玩玩下就會更刺激更投入

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)