188Channel

標題: 飲醉酒做愛 [打印本頁]

作者: smithfield    時間: 2021-8-18 11:19     標題: 飲醉酒做愛

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: MAN818    時間: 2021-8-18 17:31

引用:
原帖由 smithfield 於 2021-8-18 11:19 發表 查看引用來源
究竟女人飲醉酒做愛有乜反應?識唔識濕?
有啲死狗咁😅有啲發酒癲,支嘢都整傷你😂😂小心小心😜🤪
作者: 斷空食客    時間: 2021-8-18 22:33

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-8-18 17:31 發表 查看引用來源
又唔可以打車輪,個口臭到呢,又隨時嘔.姦屍.玩唔過
作者: hkwilly    時間: 2021-8-19 09:50

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-8-18 17:31 發表 查看引用來源
完全醉哂就梗係無引啦,要半醉以上就可以了
作者: giraffe2    時間: 2021-8-19 11:15

引用:
原帖由 hkwilly 於 2021-8-19 09:50 發表 查看引用來源

完全醉哂就梗係無引啦,要半醉以上就可以了
微醉是否最最好??
作者: MAN818    時間: 2021-8-19 12:14

引用:
原帖由 giraffe2 於 2021-8-19 11:15 發表 查看引用來源
微醉是否最最好??
這個最好,有小小酒意,女人會好主動好落力....架🥰🥰🥰🥰
作者: 東方小倫117    時間: 2021-8-21 14:14

引用:
原帖由 smithfield 於 2021-8-18 11:19 發表 查看引用來源
半醉最好,有反應半推半就😋
作者: cc19880910    時間: 2021-8-21 17:45

引用:
我老婆醉酒嘅話,會冇咁主動,但係個人會迷迷糊糊,想做乜都得
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-8-27 13:37

引用:
原帖由 giraffe2 於 2021-8-19 11:15 發表 查看引用來源
微醉是否最最好??
其實係唔醉最好 不過真係要識飲少少
即係飲係做俾人睇o既, 扮微醉但其實仲清醒過你囉, 之後咪用酒精做借口去做自己想做o既事囉
(以前)對d 第一次接觸o既人成日用呢招

酒精畢竟都有d麻醉o既作用, 真係好想搞o野果日儘量唔飲
知道/ 覺得會被人"調教"果日更加掂都唔會掂
作者: giraffe2    時間: 2021-8-27 21:05

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-8-27 13:37 發表 查看引用來源

其實係唔醉最好 不過真係要識飲少少
即係飲係做俾人睇o既, 扮微醉但其實仲清醒過你囉, 之後咪用酒精做借口去做自己想做o既事囉
(以前)對d 第一次接觸o既人成日用呢招

酒精畢竟都有d麻醉o既作用, 真係 ...
酒精對中慪神經和性神經都起到興奮作用,少量飲酒,確實可以有助於使人感到放鬆,消除焦慮和內疚感,解除心理疲勞,使大腦處於興奮狀態,從而起到助性和激發情慾的作用。
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-8-30 06:53

引用:
原帖由 giraffe2 於 2021-8-27 21:05 發表 查看引用來源
酒精對中慪神經和性神經都起到興奮作用,少量飲酒,確實可以有助於使人感到放鬆,消除焦慮和內疚感,解除心理疲勞,使大腦處於興奮狀態,從而起到助性和激發情慾的作用。 ...
講起放鬆o既話呢, 我更中意做完之後先飲
而且仲有講究 食快餐果陣飲o既係啤酒或者cocktail 類o既
同愛人搞完中意飲紅酒白酒, 不過好熱o既夏天間唔中都會啤啤佢
我覺得放鬆係拎住酒吹水果個氣氛多過酒精本身o係身體入面o既作用囉, 同事後煙一樣
作者: 1frankz    時間: 2021-9-1 02:15

飲太多, 插到無哂水都射唔出
作者: hk005500    時間: 2021-9-2 18:14

................

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)