188Channel

標題: 㩒住o黎口爆 [打印本頁]

作者: 蛇貴妃    時間: 2021-9-16 10:02     標題: 㩒住o黎口爆

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: wing4    時間: 2021-9-16 10:15

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-16 10:02 發表 查看引用來源
想女伴口爆但唔知點開口或者怕對方唔肯o既朋友, 俾樣o野你地參考啦
我本身並唔抗拒呢樣o野, 只係純粹貪玩...

是咁的, 老公仔冇錯係好中意口爆, 但都會有想插o既時候,
咁尋日做愛做o既事果陣, 好似平時一樣 ...
有個咁好嘅老婆 我想問下去邊度搵呀?
作者: Sampras730    時間: 2021-9-16 11:06

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-16 10:02 發表 查看引用來源
想女伴口爆但唔知點開口或者怕對方唔肯o既朋友, 俾樣o野你地參考啦

20分鐘都幾耐,睇黎我都要訓練下條脷先得😝😝
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-9-16 11:50

引用:
原帖由 wing4 於 2021-9-16 10:15 發表 查看引用來源

有個咁好嘅老婆 我想問下去邊度搵呀?
係好多好多年前, 跑馬地一帶, 某間西餐廳一個飯局之中
作者: 3P2Q    時間: 2021-9-16 12:08

引用:

下次我又試下叫SL 狗仔式跪係度玩豆豆先
作者: 平衡生活    時間: 2021-9-16 13:15

引用:

有咁正嘅老婆真係短幾年命都制
作者: katieW    時間: 2021-9-16 15:06

引用:
而且到佢可以射o既都射晒, 龜頭o係我嘴入面跳得仲勁過心跳, 嗌到鬼殺咁嘈我先肯鬆口
含住佢啖精液好似飲紅酒咁浪吓浪吓等佢充滿晒我自己嘴入面每一個角落都係佢d 味先慢慢吞
真係講唔出咁好feel
又有新故事
這樣聽上去好像是我明知故問 但怎麼跟妳說明白呢?
也許我們的 "喜歡" 是不同層面不同角度 我喜歡看著老公快樂 喜歡讓他快樂
而妳像是真心喜歡那個味道...
如果我說 如果口交不會給他帶來快感 他不會因此而覺得享受
又或者妳不考慮他的享受 單單從妳自己個人出發
妳也會真的想去吞精 就像吃一個妳本來就喜歡的甜品一樣
這樣說妳會不會同意?
如果會的話 妳其實喜歡它的什麼?

我是最近綜合了妳說過的 "往事"
本以為妳像很多女生一樣 愛一個男人 願意親近他的一切 所以經常給他口交
但另外那些呢? (當然我知道是往事了 我也相信從今以後妳再也不會 我沒懷疑過這點... 真的)
愈想就愈好像哪裡不對... 只是好感的話應該不至於吧
妳應該明白我說什麼

(不明白的話 我也已經儘力了 不想將妳說得太難聽啊!)
作者: moliu1    時間: 2021-9-16 18:20

引用:

咁個重點係, 如果男人前戲做得足, 女人撻着左可以玩多好多唔同嘅野, 甚至唔插都可能滿足到, 係咪咁?
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-9-16 18:47

引用:
原帖由 moliu1 於 2021-9-16 18:20 發表 查看引用來源

咁個重點係, 如果男人前戲做得足, 女人撻着左可以玩多好多唔同嘅野, 甚至唔插都可能滿足到, 係咪咁?
Yes!
甚至有位朋友同我講(唔係樓上果位呀),
話個男人好鍚佢,原話好似係咩「懷住幸福感恩嘅心情去幫佢含」,自己都會好滿足咁話
甚至有少少潮潮地😂
係高潮個潮
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-9-16 18:48

引用:
原帖由 katieW 於 2021-9-16 15:06 發表 查看引用來源

又有新故事
這樣聽上去好像是我明知故問 但怎麼跟妳說明白呢?
也許我們的 "喜歡" 是不同層面不同角度 我喜歡看著老公快樂 喜歡讓他快樂
而妳像是真心喜歡那個味道...
如果我說 如果口交不會給他帶來快感 他 ...
咁我想問,其實我地有分別嗎?🤨
作者: katieW    時間: 2021-9-17 06:31

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-16 18:48 發表 查看引用來源

咁我想問,其實我地有分別嗎?🤨
本身嗜好就是做運動 一有空閒時間就想去健身室去跑步去游泳...
跟為了保持身材苗條穿衣服好看所以堅持修身的...
妳說一樣嗎?
作者: leechi1978    時間: 2021-9-17 09:14

引用:

一路有追開你的post ,次次share有驚喜,你真係正到無法形容......你老公真係行運之人...
作者: moliu1    時間: 2021-9-17 12:34

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-16 18:47 發表 查看引用來源

Yes!
甚至有位朋友同我講(唔係樓上果位呀),
話個男人好鍚佢,原話好似係咩「懷住幸福感恩嘅心情去幫佢含」,自己都會好滿足咁話
甚至有少少潮潮地😂
係高潮個潮 ...
真係幸福嘅感覺
作者: moliu1    時間: 2021-9-17 12:35

引用:
原帖由 katieW 於 2021-9-17 06:31 發表 查看引用來源

本身嗜好就是做運動 一有空閒時間就想去健身室去跑步去游泳...
妳說一樣嗎?
你意思係, 自己有興趣, 亦為左老公去做?
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-9-17 12:48

引用:
原帖由 leechi1978 於 2021-9-17 09:14 發表 查看引用來源
一路有追開你的post ,次次share有驚喜,你真係正到無法形容......你老公真係行運之人...
直頭係行運之人啦!
換著第二個老婆有冇得次次籐條打屁股做前戲?
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-9-17 13:08

射射朋友們   

不過對唔住啦, 我要收返尋日講過o既部份言論....
就係冇俾人拮拮其實真係唔得o既   
可能果個摔豆豆高潮實在太勁啦, 一整日諗起都心思思咁, 好掛住老公o既肉體   
夜晚唔拮返一次真係訓唔著...
屁股前日摔摔之前已經俾佢打o左, 尋晚只有打腳板啦
呢次就真係本來我並唔需要, 純粹滿足佢/ 俾佢興奮/ 幫佢進入狀態o既,
畢竟已經唔係十零廿歲   又前一日之俾我啜乾,
有樣o野唔知大家有冇發現, 就係男人一樣都係扯旗,
龜頭大小好似唔係次次一樣?
耐冇搞o野或者有反應但係性慾唔算好高漲果陣, 個頭好似係冇咁大, 定係我自己幻覺?
(請男仕們 confirm)
我覺得佢好似係咁... 俾佢鞭過之後佢扯得特別勁, 個頭特別大   
插得人地特別舒服

不過呢次拮拮代價都幾大, 除o左連續兩日要捱籐條之外,
仲俾佢話我chur 得佢太盡喎   週末要請佢食飯慰勞一下
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-9-17 13:12

引用:
原帖由 katieW 於 2021-9-17 06:31 發表 查看引用來源

妳說一樣嗎?
哈哈唔錯o既比喻, 我應該明你講咩

回返你之前個問題...
係, 我係中意o左果個味
淫囉! 你都係想咁講啫
作者: katieW    時間: 2021-9-17 14:31

引用:
原帖由 moliu1 於 2021-9-17 12:35 發表 查看引用來源

你意思係, 自己有興趣, 亦為左老公去做?
主要是老公吧 那是他的愛好
我承認很多時候為他這樣做的動機多半是想取悅他
也可以說 我著重性愛的氣氛遠多於自己身體上的感覺
興趣... 我是有興趣去研究口交這個課題 因為老公會開心
所有能讓他開心的事物我都有興趣想去了解一下 不單是性愛

為什麼會有上面那個問題 那是因為精液的味道確實苦澀
我只能說我可以接受它 但說不出我喜歡它
blowjob queen 卻好像品嚐美食一樣 所以我好奇罷了
作者: 更年大叔    時間: 2021-9-17 14:39

引用:

講到尾,都係要你淫底先會畀老公口爆。
有啲野,迫唔到架。 😝
作者: katieW    時間: 2021-9-17 14:51

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-17 13:08 發表 查看引用來源
射射朋友們   

不過對唔住啦, 我要收返尋日講過o既部份言論....
就係冇俾人拮拮其實真係唔得o既   
嘻嘻不難想像   
胃口像妳這樣大的女生怎麼可能會容易滿足
作者: go521    時間: 2021-9-17 15:56     標題: 回覆 20# katieW 的帖子

睇嚟兩位都應該不相伯仲 😏😏
作者: moliu1    時間: 2021-9-17 16:39

引用:
原帖由 katieW 於 2021-9-17 14:31 發表 查看引用來源

主要是老公吧 那是他的愛好
我承認很多時候為他這樣做的動機多半是想取悅他
也可以說 我著重性愛的氣氛遠多於自己身體上的感覺
興趣... 我是有興趣去研究口交這個課題 因為老公會開心
所有能讓他開心的事物我都 ...
感覺到你對老公嘅愛, 氣氛係重要, 但身體快感唔係淨得老公一個享受, 你都有份要架, 雖然用口係佢享受多d, 所以你係呢部分就主要諗點用技巧去令佢舒服, 相反到佢幫你用口, 佢都要諗點先令你舒服. 如果太為難, 我估你都唔會做, 享唔享受有時要陪養下興趣嘅.
作者: 88yes    時間: 2021-9-17 16:53

師姐老公夠勤力
師姐又識享受
最正係插插下拔返出黎舐下鮑再插
引用:

作者: 蛇貴妃    時間: 2021-9-17 18:57

引用:
原帖由 katieW 於 2021-9-17 14:51 發表 查看引用來源

嘻嘻不難想像   
胃口像妳這樣大的女生怎麼可能會容易滿足
死八婆你同我講淸楚佢! 😤咩野胃口大呀?
作者: katieW    時間: 2021-9-18 08:48

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-17 18:57 發表 查看引用來源

死八婆你同我講淸楚佢! 😤咩野胃口大呀?
嘻嘻妳就是上下兩個口都食量驚人 總要塞得滿滿的 😂
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-9-20 06:34

引用:
原帖由 moliu1 於 2021-9-17 16:39 發表 查看引用來源

感覺到你對老公嘅愛, 氣氛係重要, 但身體快感唔係淨得老公一個享受, 你都有份要架, 雖然用口係佢享受多d, 所以你係呢部分就主要諗點用技巧去令佢舒服, 相反到佢幫你用口, 佢都要諗點先令你舒服. 如果太為難, 我估 ...
水妹妹應該係果種同中意o既人去到佢最中意o既餐廳, 可以唔食o野淨係望住對方就飽o既果種人
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-9-20 06:38

引用:
原帖由 go521 於 2021-9-17 15:56 發表 查看引用來源
睇嚟兩位都應該不相伯仲 😏😏
嘿嘿嘿你話如果返番去幾百年前o既封建社會
share 同一個老公
呢位男士應該活唔到退休果日
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-9-20 06:55

引用:
原帖由 88yes 於 2021-9-17 16:53 發表 查看引用來源
師姐老公夠勤力
師姐又識享受
最正係插插下拔返出黎舐下鮑再插

插插係一種令人打晒冷震o既舒服
舔鮑(如果係豆豆)係一種令人抽搐o既刺激 (雖然都會有d 舒服)
如果真係想整死一個女人呢, 應該係先舔鮑, 好落力咁舔, 舔到差唔多所謂o既豆豆高潮,
然後o係佢抽搐得最厲害果陣鬆口, 馬上用手指搏命咁用力捽
然後再舔, 舔到差唔多, 再捽, 如果你唔介意o既話
有d 女應該會辛苦到想死, 不過m 性愈重o既女愈會中意

換個比較容易想像o既講法吧, 一般情況呢, 搞完o野係唔一定要即刻沖涼o既,
但係有呢種前戲果次完事之後真係非沖不可
因為咁搞法, 上半身尤其是成個頭, 真係好似淋完雨咁濕到滴水
下半身大脾之間, 都唔知係汗定係淫水定係兩樣都有, 夾埋腳痴立立o既
你試下三十幾度著住緊身o既牛仔褲落街跑半個鐘, 應該差唔多果種感覺
作者: hihi101    時間: 2021-9-20 10:53

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-20 06:55 發表 查看引用來源

舔鮑(如果係豆豆)係一種令人抽搐o既刺激 (雖然都會有d 舒服)
如果真係想整死一個女人呢, 應該係先舔鮑, 好落力咁舔, 舔到差唔多所謂o既豆豆高潮,
然後o係佢抽搐得最厲害果陣鬆口, ...
繪形繪聲好有畫面感
今晚返去的試下先

老婆最鐘意我舔住佢波邊同胳肋底個位
一路插一路震住粒豆豆
通常咁做佢會夾得我好緊同攬住好實
作者: 88yes    時間: 2021-9-20 11:12

我就係乃到我女人隻鮑濕晒
一嘢插入去
即刻開枝震震棒佢自己就震佢最舒服個位
邊插邊震
咁樣佢好快就會高潮
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-20 06:55 發表 查看引用來源

然後o係佢抽搐得最厲害果陣鬆口, ...

作者: moliu1    時間: 2021-9-20 12:05

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-20 06:34 發表 查看引用來源

水妹妹應該係果種同中意o既人去到佢最中意o既餐廳, 可以唔食o野淨係望住對方就飽o既果種人
咁我又覺得佢中意睇住老公食之餘都會自己食喎
作者: kensen    時間: 2021-9-20 16:52

始終兩個人夾就可以點玩都得
作者: katieW    時間: 2021-9-21 08:38

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-20 06:34 發表 查看引用來源

不像妳 吃得隨時比身邊的男生還要多 😝
作者: 平衡生活    時間: 2021-9-21 16:24

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-20 06:38 發表 查看引用來源

share 同一個老公
我都好想回到古代,可以做到一個有三妻四妾嘅齊人,正所謂牡丹花下死做鬼也風流,活不到休都冇所謂。
作者: 美白女孩    時間: 2021-9-22 12:20

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-9-21 16:24 發表 查看引用來源

我都好想回到古代,可以做到一個有三妻四妾嘅齊人,正所謂牡丹花下死做鬼也風流,活不到休都冇所謂。
唔介意主人搵個大的回來管住我,我做細的。
主要係主人同大嘅都錫我就可以。
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-9-22 13:57

引用:
原帖由 katieW 於 2021-9-21 08:38 發表 查看引用來源

不像妳 吃得隨時比身邊的男生還要多 😝
你咪係度亂up
作者: leechi1978    時間: 2021-9-23 09:10

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-17 12:48 發表 查看引用來源

直頭係行運之人啦!
換著第二個老婆有冇得次次籐條打屁股做前戲?
一定萬中無一啦⋯⋯M妻難求⋯⋯
作者: katieW    時間: 2021-9-23 11:32

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-20 06:38 發表 查看引用來源

share 同一個老公
跟妳share 一個老公? 不要吧 嘗過妳給他的服務之後 他的床上還怎麼會有我的位置
還有 共用妳的大王 我怕我受不了妳會無時無刻 (包括在飯桌上) 各種骯髒有味道的話題
共用我的老公 我怕他很快將妳罵得體無完膚 習慣了整天嬉皮笑臉跟伴侶互相挑釁的妳也受不了他的一本正經
作者: free_hkben    時間: 2021-9-26 00:29

賢良淑德好女人
引用:

作者: 蛇貴妃    時間: 2021-9-30 15:12

引用:
原帖由 katieW 於 2021-9-23 11:32 發表 查看引用來源

跟妳share 一個老公? 不要吧 嘗過妳給他的服務之後 他的床上還怎麼會有我的位置
還有 共用妳的大王 我怕我受不了妳會無時無刻 (包括在飯桌上) 各種骯髒有味道的話題
共用我的老公 我怕他很快將妳罵得體無完 ...
咁我地齊齊換一個正常少少o架啦   

講返你個疑問, 我忽然諗到d 野 (應該話睇到)
原因好可能係飲食習俗, 但你自己都係半個幫兇
佢地食o野真係超重口味囉, 大舊烤肉加辣醬+生蔥生蒜頭 <-- 係咪咁? 再加上又煙又酒,
你仲要臨訓前再整多餐bbq佢做宵夜, 你話係咪自己攞o黎?
大王都中意食燒烤, 但生蒜頭我諗佢都未必接受到
四樣o野加埋一齊再日積月累, 精華液比一般男人腥同苦澀我覺得唔係冇可能

跟我唱一次:
Ooh, I love the taste, la-la-la-la-la
ALL ON MY TOUNGE I WANT IT!
作者: sam7211    時間: 2021-9-30 15:15

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-30 15:12 發表 查看引用來源

佢地食o野真係超重口味囉, 大舊烤肉加辣醬+生蔥生蒜頭  ...
貴妃果然博學淵源,
好有心德咁囉!👍😂
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-10-1 07:20

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-9-30 15:15 發表 查看引用來源

貴妃果然博學淵源,
好有心德咁囉!👍😂
關咩事 Youtube 睇吃播睇返o黎o架咋
作者: katieW    時間: 2021-10-1 09:57

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-30 15:12 發表 查看引用來源

佢地食o野真係超重口味囉, 大舊烤肉加辣醬+生蔥生蒜頭  ...
不無道理...
大蒜其實是可以提升男性機能的 可能因為這樣所以味道較濃?  
既然妳那麼喜愛吞精 那麼不妨鼓勵大王多吃點
但是記住 妳一定要陪他一起吃 這樣才不容易被他嘴巴/ 身上的大蒜味燻暈
再不行的話 拿一點茶葉直接放嘴裡咬 可以吸收異味的

那首歌... 是妳為他口交的時候唱給他聽的嗎?

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)