188Channel

標題: 大家有甚麼打野戰經驗 [打印本頁]

作者: veryok    時間: 2021-10-17 05:27     標題: 大家有甚麼打野戰經驗

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: yanfu9394    時間: 2021-10-17 06:21

我當年同EX喺Thailand出Trip時試過喺酒店嘅泳池。嗰種刺激感真係好正又試過有年Family Trip 時同姨仔喺Hotel嘅Gym Room,宜家諗返起都興奮呀

圖片附件: 7C75D441-A396-4F50-9B84-EB43C91F6B0C.jpeg (2021-10-18 07:29, 732.44 KB) / 該附件被下載次數 26

作者: glock19B2    時間: 2021-10-17 08:24

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2021-10-17 06:21 發表 查看引用來源
我當年同EX喺Thailand出Trip時試過喺酒店嘅泳池。嗰種刺激感真係好正又試過有年Family Trip 時同姨仔喺Hotel嘅Gym Room,宜家諗返起都興奮呀
食埋姨仔?師兄好野👍
作者: 艾拉傑    時間: 2021-10-17 08:29

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2021-10-17 06:21 發表 查看引用來源
孖姨仔好有幻想空間..   
作者: 艾拉傑    時間: 2021-10-17 08:59

引用:
原帖由 veryok 於 2021-10-17 05:27 發表 查看引用來源
我試過在海灘, 水高過腰, 抱著女友, 撥開她的泳衣, 打野戰, 非常緊張, 怕被人發現, 但亦刺激, 好在當年智能手機沒有現在般流行又防水, 否則, 可能被人拍完仲要放上網都似. ...
去到外地會大膽啲.
作者: 大食之熟女    時間: 2021-10-17 10:27

當年後生咩都做得出😄😄
作者: MAN818    時間: 2021-10-17 10:49

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-10-17 10:27 發表 查看引用來源
當年後生咩都做得出😄😄
師姐 此言差異,年長些應該更加懂享受🥰🥰
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-10-17 13:16

引用:
原帖由 veryok 於 2021-10-17 05:27 發表 查看引用來源
好在當年智能手機沒有現在般流行又防水, 否則, 可能被人拍完仲要放上網都似. ...
離島, 深夜, 海灘
唔知點講果個地方, 行人路??
即係上到頂果條石屎路呢, 高o左上去好似條橋咁然後下面好似一個瓦遮頭咁o既地方
後生果陣同前任o係果度搞, 好黑o既地方, 當年係安心好多, 唯一俾人見到o既機會就係人地用電筒射住你
冇光o既時候就即係安全囉
果陣有個都幾on9 o既心理, 就係我驚搞o野俾人見到, 其實人地一樣驚見到其他人搞o野果種尷尬,
所以就算遇上都係偷偷𥄫而唔會有咩實際行動, 即係唔會俾你見到佢見到你
有次 (一兩次) o係橋底搞緊, 聽到上面有人行過講o野o既聲音
男朋友冇理會繼續大力插, 我亦都冇理會如常咁呻吟, 反而係佢地靜o左
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-10-17 13:33

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-10-17 08:59 發表 查看引用來源

去到外地會大膽啲.
係o架
之前去過一個地方, 山路o黎o既, 山頂有間餐廳咁o既o野但係鬼佬地方唔開通宵呀
我地揸車上去, 半山左右有一個叫唔知咩 lookout, 即係俾你停車睇風景o既地方
其實只係望住座山, 冇咩o野睇 尤其是夜晚
我地就o係果度望住星空, 靜過鬼咁果度真係如果有人/ 車經過o既話盲o既都睇到
扶住攔杆俾人拉低條褲o係後面拮拮拮, 因為只係純粹係忽然興起乜o野用具都冇o係手,
撞o岩剛剛o黎完m, 俾個賤人賺o左一次中出
勁正o架果次 o係出面晒o左成日出過汗, 又咁o岩o係野外, 好原始好raw o既感覺
仲要唔駛用套, 真係百分百純天然
唯獨是唔記得地方叫咩名, 要再去多一次重溫
作者: ronja    時間: 2021-10-17 15:23

引用:
姨仔.....wow
作者: jacklees    時間: 2021-10-17 17:08

之前同條女去香港一個好多人裸泳,裸曬嘅沙灘,亙相搽太陽油已經好想插佢。後尾落水時都著返泳衣,落水後鬆咗上身泳衣,除咗下身條泳褲就插佢,不時有人行過幾刺激
作者: 大食之熟女    時間: 2021-10-17 18:47

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-10-17 10:49 發表 查看引用來源
師姐 此言差異,年長些應該更加懂享受🥰🥰
十幾二十時偷入理工平台🐶仔,算唔算激🤣🤣🤣
作者: MAN818    時間: 2021-10-17 19:26

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-10-17 18:47 發表 查看引用來源
十幾二十時偷入理工平台🐶仔,算唔算激🤣🤣🤣
當然算啦🥰🥰🤭🤭所以現在變成了大食熟女😅😅
作者: loverandlover    時間: 2021-10-17 22:29

試過係山頂同九龍公園
作者: yanfu9394    時間: 2021-10-18 07:20     標題: 回覆 10# ronja 的帖子

其實係未去Family Trip之前我哋已經喺屋企試過㗎啦。只係大家都冇諗過Family Trip都有機會玩啫。
作者: yanfu9394    時間: 2021-10-18 07:22     標題: 回覆 3# glock19B2 的帖子

係呀。其實都唔係第一次。只係嗰次比較特別刺激啲啫
作者: yanfu9394    時間: 2021-10-18 07:31     標題: 回覆 4# 艾拉傑 的帖子

講真嗰次真係好刺激,玩到佢比平時濕好多🥰🥰
作者: cx829    時間: 2021-10-18 09:17

酒店泳池(外國),車,公厠,救生員瞭望塔(外國),溫泉
作者: cx829    時間: 2021-10-18 09:19

引用:
原帖由 jacklees 於 17-10-2021 17:08 發表 查看引用來源
之前同條女去香港一個好多人裸泳,裸曬嘅沙灘,亙相搽太陽油已經好想插佢。後尾落水時都著返泳衣,落水後鬆咗上身泳衣,除咗下身條泳褲就插佢,不時有人行過幾刺激 ...
ching 水裏面做,你覺唔覺得不太順暢的感覺?
作者: 艾拉傑    時間: 2021-10-18 09:45

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-10-17 13:33 發表 查看引用來源

係o架
之前去過一個地方, 山路o黎o既, 山頂有間餐廳咁o既o野但係鬼佬地方唔開通宵呀
我地揸車上去, 半山左右有一個叫唔知咩 lookout, 即係俾你停車睇風景o既地方
其實只係望住座山, 冇咩o野睇 尤其是夜晚
我 ...
講曳真係大妃娘娘冧吧溫.  
作者: hqkwtang    時間: 2021-10-18 13:53

引用:
原帖由 jacklees 於 2021-10-17 17:08 發表 查看引用來源
之前同條女去香港一個好多人裸泳,裸曬嘅沙灘,亙相搽太陽油已經好想插佢。後尾落水時都著返泳衣,落水後鬆咗上身泳衣,除咗下身條泳褲就插佢,不時有人行過幾刺激 ...
荃灣果個灘?
作者: hqkwtang    時間: 2021-10-18 13:55

引用:
原帖由 loverandlover 於 2021-10-17 22:29 發表 查看引用來源
試過係山頂同九龍公園
九記以前有班專業及野,鋪晒紙皮,一係專登行到你面前睇你地錫錫。
作者: jacklees    時間: 2021-10-18 15:04

引用:
原帖由 cx829 於 2021-10-18 09:19 發表 查看引用來源

ching 水裏面做,你覺唔覺得不太順暢的感覺?
冇呀!果下好刺激感覺好似有人望住
作者: jacklees    時間: 2021-10-18 15:05

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-10-18 13:53 發表 查看引用來源
荃灣果個灘?
係大嶼山,荃灣果個係咩灘呀?
作者: kensen    時間: 2021-10-18 16:26

引用:
40061468我當年同EX喺Thailand出Trip時試過喺酒店嘅泳池。嗰種刺激感真係好正又試過有年Family Trip 時同姨仔喺Hotel嘅Gym Room,宜家諗返起都興奮呀
同你個姨仔,有冇DETAIL,可以SHARE?
作者: dragonbone    時間: 2021-10-18 17:26

引用:
40061468我當年同EX喺Thailand出Trip時試過喺酒店嘅泳池。嗰種刺激感真係好正又試過有年Family Trip 時同姨仔喺Hotel嘅Gym Room,宜家諗返起都興奮呀
故仔故仔~~~~~
作者: hqkwtang    時間: 2021-10-18 18:06

引用:
原帖由 jacklees 於 2021-10-18 15:05 發表 查看引用來源

係大嶼山,荃灣果個係咩灘呀?
大山果個聽聞已經楊晒,未有疫情之前好多人羅住行山,荃灣係酒店隔離果個亞叔亞伯羅晒場。水質問題同沙量少左。
作者: sam22    時間: 2021-10-18 18:47     標題: 回覆 27# hqkwtang 的帖子

青公嗰個灘真係無乜人,長期得個清潔阿伯係屋仔入面瞓!
作者: jacklees    時間: 2021-10-18 20:44

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-10-18 18:06 發表 查看引用來源
大山果個聽聞已經楊晒,未有疫情之前好多人羅住行山,荃灣係酒店隔離果個亞叔亞伯羅晒場。水質問題同沙量少左。
亞叔亞伯,冇阿姨🤣🤣
你講個楊哂大嶼山係邊個?可以PM話我知
作者: rocket.aaron    時間: 2021-10-18 23:12

幾年前氹條女上千島湖睇日出,半夜4點幾電筒摸黑上去,趁未天光又冇人執咗佢一劑
作者: Hkwargod    時間: 2021-10-19 00:07

冇車去唔到啦
引用:
原帖由 rocket.aaron 於 2021-10-18 23:12 發表 查看引用來源
幾年前氹條女上千島湖睇日出,半夜4點幾電筒摸黑上去,趁未天光又冇人執咗佢一劑

作者: Hkwargod    時間: 2021-10-19 00:08

青公是什麼??
引用:
原帖由 sam22 於 2021-10-18 18:47 發表 查看引用來源
青公嗰個灘真係無乜人,長期得個清潔阿伯係屋仔入面瞓!

作者: yanfu9394    時間: 2021-10-19 03:48     標題: 回覆 25# kensen 的帖子

其實都無咩特別。只係喺大家都冇諗過嘅情形同環境之下發生啫。不過事後諗返都發覺自己當時都幾大膽可能哩啲就係叫做X硬冇親戚嘅男人心態啩!嘻嘻
作者: sam22    時間: 2021-10-19 06:59

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2021-10-19 00:08 發表 查看引用來源
青公是什麼??

青山公路,雙x灣
作者: pineapple006    時間: 2021-10-19 10:17

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-10-17 10:27 發表 查看引用來源
當年後生咩都做得出😄😄
現在也可以啊。只要雙方配合。野戰非常刺激的
作者: hqkwtang    時間: 2021-10-19 16:50

引用:
原帖由 jacklees 於 2021-10-18 20:44 發表 查看引用來源

亞叔亞伯,冇阿姨🤣🤣
你講個楊哂大嶼山係邊個?可以PM話我知
我都5知係邊,未有疫情之前個個都話去果度羅晒,
作者: sexparner8    時間: 2021-10-19 18:39

N年前拍拖,女朋友16歲,中四,上馬騮山拍拖,嗰日重落大雨,行到入去靜靜地,攬下、錫下就拆禮物,扯開嗰胸圉就狂抄,嗰時我都係得嗰十七歲,本來都未敢扑住,走嘅時候佢話急尿,叫我幫佢睇水,重叫我唔準望,結果就係嗰度俾我食咗佢隻豬.
作者: little_princess    時間: 2021-10-19 19:29

公園,日光日白係郊野公園涼亭,巴士上層,車震,殘廁,停車 塲
作者: veryok    時間: 2021-10-20 05:34

就係附近有人先至夠刺激.
引用:
原帖由 jacklees 於 2021-10-17 17:08 發表 查看引用來源

作者: veryok    時間: 2021-10-20 05:37

年青就大膽, 仲有, 當年, 智能手機未流行, 唔怕被人偷拍放上網.
引用:
原帖由 yanfu9394 於 2021-10-19 03:48 發表 查看引用來源
其實都無咩特別。只係喺大家都冇諗過嘅情形同環境之下發生啫。不過事後諗返都發覺自己當時都幾大膽可能哩啲就係叫做X硬冇親戚嘅男人心態啩!嘻嘻 ...

作者: Sampras730    時間: 2021-10-20 09:23

引用:
我試過在海灘, 水高過腰, 抱著女友, 撥開她的泳衣, 打野戰, 非常緊張, 怕被人發現, 但亦刺激, 好在當年智能手機沒有現在般流行又防水, 否則, 可能被人拍完仲要放上網都似. ...
試過同個女仔fd係公屋後樓梯坐緊,飲下酒食下花生吹下水,有講有笑,傾傾下佢話佢手仔凍(冬天中),我即刻拖住佢手仔問有冇暖啲,點知兩個都咁凍對手,之後慢慢攬住對方取暖,手多多芝下佢條腰,佢成個人彈起身,兩個企起身互芝對方,之後突然兩個攬埋一齊不停咀咀,飲完酒大家都大膽左,就係樓梯間除左佢條褲搞,果刻好怕有人上落樓梯,扑左一陣真係聽到上面有人推開防煙門行緊落黎,我地即刻汁返啲褲沖返入走廊,佢屋企就防煙門隔離,我繼續推佢企係佢自己屋企門口前面(仲聽到佢細佬係屋企入面打緊機),雙手按住牆,係後面係甘推佢patpat, 尼一刻好驚走廊有人會突然開門走出嚟走廊,又怕有人喺防煙門就出嚟走廊,亦都怕有人答完電梯返嚟屋企時會經過這條走廊,又驚又爽又刺激地好快蚊出黎射哂落佢patpat上面☺️
作者: yanfu9394    時間: 2021-10-20 09:40

師兄玩得咁刺激,仲有未啲激啲㗎
作者: backpacker    時間: 2021-10-21 00:14

試響某個按摩池嘅沖身格入面,個按摩池房得我哋,趁女朋友入去時入埋去,摸佢全身再撥開佢條泳褲就搞,之後抽出嚟射,一路驚有職員行入嚟
作者: veryok    時間: 2021-10-23 03:19

十分刺激..
引用:
原帖由 Sampras730 於 2021-10-20 09:23 發表 查看引用來源
試過同個女仔fd係公屋後樓梯坐緊,飲下酒食下花生吹下水,有講有笑,傾傾下佢話佢手仔凍(冬天中),我即刻拖住佢手仔問有冇暖啲,點知兩個都咁凍對手,之後慢慢攬住對方取暖,手多多芝下佢條腰,佢成個人彈起身,兩個企起身互芝對方,之後突 ...

作者: lonelystarnight    時間: 2021-10-23 08:45

試過最激係政府多層停車場,行到頂樓,女朋友著裙,佢跪低幫我吹完就後入,果時都驚有人,佢唔敢叫,點知有人係下年幾層做緊,仲要拍拍聲,又大聲叫,我地跟住又叫又大力,好似交響樂咁各有各叫,之後出時叫到拆天,跟住我地行返落去時見到另一對仲打招呼⋯⋯
作者: hqkwtang    時間: 2021-10-23 10:02

引用:
原帖由 lonelystarnight 於 2021-10-23 08:45 發表 查看引用來源
試過最激係政府多層停車場,行到頂樓,女朋友著裙,佢跪低幫我吹完就後入,果時都驚有人,佢唔敢叫,點知有人係下年幾層做緊,仲要拍拍聲,又大聲叫,我地跟住又叫又大力,好似交響樂咁各有各叫,之後出時叫到拆天,跟住我地行返落去時見到另 ...
荃灣  果個       ?
作者: lonelystarnight    時間: 2021-10-23 10:05

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-10-23 10:02 AM 發表 查看引用來源
荃灣  果個       ?
係呀⋯果時仲有駕駛學院
作者: hqkwtang    時間: 2021-10-23 11:21

引用:
原帖由 lonelystarnight 於 2021-10-23 10:05 發表 查看引用來源
係呀⋯果時仲有駕駛學院
果陣有露天住客者未?
作者: lonelystarnight    時間: 2021-10-23 11:40     標題: 回覆 48# hqkwtang 的帖子

果次駕駛學院仲未執⋯之後執左就有另外幾次⋯
作者: hqkwtang    時間: 2021-10-23 12:03

引用:
原帖由 lonelystarnight 於 2021-10-23 11:40 發表 查看引用來源
無左車院就多左班滑板仔,我係執左之後,好多露宿者,去拍拖行過借廁所都無停留,試過公主抱起女朋友上落電動樓梯,冧晒。
作者: hqkwtang    時間: 2021-10-23 12:05

引用:
原帖由 lonelystarnight 於 2021-10-23 11:40 發表 查看引用來源
次次著裙,預先除定底褲?
作者: issacsac    時間: 2021-10-29 22:27

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-10-18 13:55 發表 查看引用來源
九記以前有班專業及野,鋪晒紙皮,一係專登行到你面前睇你地錫錫。
冇錯 !
當年 年青 晚晚 都硬
通 常每晚10pm 到九公 (上雪糕筒 條斜 路陰 暗位) , 挨住樹 互相摸摸摷摷
女友㑹自動波  灣身比我狗 仔完了事
有晚就係比條友沖向我地, 口up up講: 嘩! 係度屌西! (嚇到女友底䃿都未着番, 即刻行番落彌敦道
作者: fafawong011    時間: 2021-11-2 16:18

我讀科大果時Hall 9 對落果個小沙灘再行入D果個石灘就係性地
作者: issacsac    時間: 2021-11-2 18:31

引用:
原帖由 fafawong011 於 2021-11-2 16:18 發表 查看引用來源
我讀科大果時Hall 9 對落果個小沙灘再行入D果個石灘就係性地
㑹否有沙粒走入西內壁?
作者: issacsac    時間: 2021-11-2 18:34

引用:
原帖由 issacsac 於 2021-10-29 22:27 發表 查看引用來源

冇錯 !
當年 年青 晚晚 都硬
通 常每晚10pm 到九公 (上雪糕筒 條斜 路陰 暗位) , 挨住樹 互相摸摸摷摷
女友㑹自動波  灣身比我狗 仔完了事
有晚就係比條友沖向我地, 口up up講: 嘩! 係度屌西! (嚇到女友底䃿都未着 ...
及後要去到海港城d washroom 先至可以著番對肉色絲襪同底衭
作者: fafawong011    時間: 2021-11-2 21:40     標題: 回覆 54# issacsac 的帖子

引用:
原帖由 issacsac 於 2021-11-2 18:31 發表 查看引用來源

㑹否有沙粒走入西內壁?
點會入沙架!又唔係瞓係度做。

作者: issacsac    時間: 2021-11-3 00:00

引用:
原帖由 fafawong011 於 2021-11-2 21:40 發表 查看引用來源

點會入沙架!又唔係瞓係度做。
明白。謝謝解答

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)