188Channel

標題: 榴槤之國番外篇 [打印本頁]

作者: star_platina    時間: 2021-10-27 09:04     標題: 榴槤之國番外篇

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: star_platina    時間: 2021-10-27 09:06

番外篇1 - 黃太第1話~

黃太1

飛嚟榴槤之國之後都冇乜嘢做,安頓好行李,都係時候飲杯紅酒,揾啲嘢搞下。阿星中意睇交友程式,因為好多古靈精怪嘅嘢睇。睇女就當然啦,不過阿星唔多會同人傾計,一嚟唔太相信相中人係真人;二嚟睇下就好,一揾就好多麻煩嘢。唔放樣尤自可,一放樣就即刻就會有好多人嚟睇嚟八卦。阿星八卦人地放啲咩相,睇下睇下都學到唔少嘢。有時候你睇下人地,人地睇下你,睇下睇下,就會有好多人睇到你,然後知道你係乜水。阿星睇埋睇埋唔少,都有唔少人睇番阿星想知道究竟係乜水睇緊佢哋,而當中嘅一位就係佢,黃太。

阿星成日覺得黃太唔多知自己做緊乜,因為佢同阿星傾咗幾日之後,就係咁問阿星覺得佢點。或者你會話:好多人都會問人地覺得佢會點啦,有幾咁唔閒?大夫,你俾阿星講埋先啦。黃太個樣唔算差嘅,而且睇落都保養得幾好,睇落應該大阿星一兩年。同佢傾落先知,佢起碼大阿星五六年,正式係徐娘。不過冇所謂啦,睇下啫,眼看手勿動就好,都係果句,免費係最貴,傾計吹水冇所謂嘅。

阿黃太問阿星覺得佢點,阿星望下佢個樣,都算係中等之姿,就話俾佢聽外貌都唔錯啦,副膽就唔知喇。然後黃太話阿星:「你都唔知人地講乜嘅!」咁你問阿星覺得你點,阿星有碗話碗,有碟話碟咋喎。你係中等姿色,唔通要阿星讚你靚咩?黃太話:「我係叫你睇下我似唔似呀。」似唔似咩呢?似人妻?你好似係叫黃太喎,唔係人妻唔通老作?黃太話:「我當然係人妻啦,所以我先問你我似唔似嘛。」咁似唔似咩先得㗎?

黃太有啲嬲,雖然只係短訊,但係阿星睇得出黃太嘅言詞係對阿星有不滿。之但係不滿啲咩呢?似唔似啲乜,定佢想阿星話俾佢知佢似邊個明星呢?又唔係吖,雖然黃太嘅外貌喺佢嘅年紀嚟講算係比較後生,真係要俾分嘅話10分滿分都有6分左右嘅。大家唔好話阿星奄尖聲悶,阿星都叫做成日訓練自己嘅審美眼光,幾時?咪就係成日開啲交友程式喺度睇女仔囉。阿星睇人樣都有番咁上下,叫做有一顆觀眼之心,望住人地對眼都睇到唔少嘢。之但係單憑一張相,又真係好難判斷一個人喎,你話如果可以真人面對面,甚至可以哄埋啲或者摸下嘅話,準確性就會大增喇。阿星講緊摸下塊面咋喎,你哋諗咗去邊?

正所謂:

初到貴境樂賦閒
聊天程式遇人妻
女角性格極進取
年紀稍長徐娘去
常問英雄索評分
星星直言惹不滿

金翅唔知乜料鳥!!(特別多謝boar師兄客串打油詩😬)
(待續)😬

作者: star_platina    時間: 2021-10-27 09:07

黃太2

黃太問咗好多次佢似唔似,阿星真係完全唔知佢講緊乜,講多兩講,佢終於開口問阿星:「你都唔知人地問緊乜嘅,我係問你我似唔似好淫呀!」 (I am asking you do I look sluty!) 黃太係講英文嘅,阿星同佢都係講英文交流。

係?邊度睇得出呢?況且淫嘅定義好難界定,出面啲人覺得淫嘅女人,可能喺阿星眼中係好平常喎。黃太應該係果啲唔受得人激嘅人,喺阿星一話睇唔出嘅時候,佢第一時間俾咗張好醒神嘅相俾阿星,相入面嘅黃太,同佢大頭相果張,同埋平時俾阿星睇嘅一兩張着住衫影嘅相唔同。黃太基本上仍然有着衫,但係眼神非常之誘人,而且一副戰鬥格,要同阿星打番場友誼波咁款。當然可能當時黃太根本唔係望住阿星,而係望住其他嘢。

黃太嘅眼神,話俾阿星知佢有一雙好淫蕩嘅眼睛,而且仲係唔止眼睛淫蕩,連全身都淫到冇法子。你問阿星點知?因為阿星同佢講咗句:「睇眼神就有少少咁啦,身體淫唔淫真係唔清楚。」咩呢?咁係吖嘛,阿星雖然話係一個觀淫…………觀人於微嘅人啫,都唔敢講話單憑一張相片一個眼神就判定人地夠淫啦嘛。而呢句無心之言所帶嚟嘅後果就係……………多咗好多黃太急於要証明俾阿星睇佢有幾淫嘅相囉。

查實女伴性向係點,對阿星嚟講好小事,只要同阿星傾得埋,有共同目標同方向就得。查實阿星好容易同人傾得埋,雖然阿星人多嘅時候唔多嘢講,但係人少少嘅時候就非常之好傾,而且醫卜星相樣樣都識少少,總會揾到共同嘅話題。阿星講到咁,大家都應該明白,黃太同阿星傾咗幾日,已經好急於想証明自己喇。

正所謂:

人妻多番來提問
查實關鍵一個字
忽地傳來數玉照
英雄擅觀淫於微
如實道出閱後感
豈料無心埋伏筆

金翅比人催到暈鳥!!
(待續)😬

作者: star_platina    時間: 2021-10-27 09:08

黃太 3

黃太係個咩人,其實阿星真係唔太清楚,喺阿星同佢講話佢眼神就有幾分淫蕩,但係裡面就唔敢講嘅幾分鐘之後,黃太傳嚟一張揸住一碌大星星嘅相。相入面嘅黃太,解除哂所有束縛,打出一對應該有32B嘅乳房,單住眼,笑瞇瞇,右手揸住一碌大星星。你問阿星點知佢係大星星?唏,大過小星星嘅咪係大星星囉,仲有長星星,短星星,粗星星同幼星星可供選擇添。

唔好講呢啲,講番黃太。阿星望住一張咁樣嘅黃太相,真係搞到小星星都忍唔住想抬高頭嚟望下究竟阿星睇到啲乜。黃太係一個比較骨感嘅女人,以佢嘅年紀嚟講,身材算係保養得好好;瘦啲嘅人睇落係會令人感覺年輕啲,但係去到再老啲嘅時候,瘦又會令人覺得又老又瘦,真係要好好掌握先得。黃太身上並冇多餘嘅贅肉,起碼呢張相阿星睇唔到有,而且雖然唔係豪雨,反而睇落骨肉均勻,唔會太誇張。

黃太已經係一位徐娘,但係都係風韻猶存嘅一類,除咗個揸住大星星都仍然笑得咁俏皮嘅笑容之外,黃太都算係唔錯。阿星問佢張相幾時影嘅,佢嘅回答就係咁:「我夠唔夠淫呀?」夠,夠哂淫,仲有冇再淫啲?黃太可能真係好中意人讚佢,喺阿星讚賞完之後,佢又即刻傳送多兩張相過嚟。係啲咩相,大家心照啦,阿星睇完之後,黃太又問:「我夠唔夠淫唧?」

老實講,呢句說話講一次,或者你會覺得女伴挑逗緊你;講兩次,或者你會話女伴想試探你;講三次四次五次,就會令人懷疑究竟講呢句說話嘅人究竟係咩人:女人?男人?究竟佢係邊一款?

正所謂:

接獲慾照顯個性
手握大物眸半開
身裁骨感無贅肉
照片接二連三發
品評問題又再來
星星迷思一陣陣

金翅遇到件淫物鳥!
(待續)😬

作者: star_platina    時間: 2021-10-27 09:09

黃太 4

黃太已經好主動約咗阿星出嚟見面幾次,阿星都好禮貌咁宛拒咗,因為實在令到阿星好懷疑究竟黃太係咪真係黃太,定係查實係黃生?又抑或係黃生要黃太咁做?太多太多古靈精怪嘅可能性喺阿星個青豆咁大嘅腦入面不停浮現,而且黃太成熟但唔多覺有皺紋嘅身形經由佢傳送俾阿星而不停印入阿星個腦入面,令到阿星已經有啲好奇想知道究竟黃太係乜水。

黃太約咗阿星喺首都附近嘅貴價商場入面食晏飲咖啡,而且個商場係阿星非常之熟悉嘅。點解阿星咁熟悉?因為個商場就係喺阿星返嘅公司樓下果個貴價商場囉。阿星去到嘅時候黃太都未到,阿星小心啲,唔喺咖啡店入面坐,喺咖啡店嘅附近徘徊,睇下黃太係乜水先。大家都唔好話阿星細膽,太多嘅疑惑,令到阿星忍唔住要小心謹慎啲,一陣嚟嘅唔係黃太而係“黃太”就真係麻煩,呢啲驚嚇阿星唔多受得。

15分鐘之後,阿星見到黃太著住條簡單嘅一件頭吊帶花裙慢慢行到嚟,行到入咖啡店望咗兩望,唔見阿星坐喺度,自己揾咗個位坐定定,跟住帶返個老花眼鏡就喺度用手機打短訊。一路打一路四圍望,又睇下短訊又笑下咁。阿星嘅爛舊手機都有響咗幾下,都係黃太打嚟問阿星到未,阿星就簡單答佢話仲忙緊,黃太一路問阿星仲要幾耐,話好想快啲見到阿星咁話。阿星望住佢打短訊,應該同時間應付緊阿星以外嘅其他人,估計都係男性。

查實對阿星嚟講,啱啱嚟到榴槤之國,唔係咁心急要揾個女人啫下話,就算係,都唔想揾個要同時間應酬好多個男人嘅女人囉。係㗎,阿星好貪心,如果要識個女伴,都想揾個女伴喺對住自己嘅時候只諗住自己啦,起碼阿星係咁樣諗,都希望女伴有咁嘅共識先好開始。話哂阿星唔係想揾炮友,而且免費嘅嘢係最貴,有過妹妹之前嘅經驗,阿星好明白,要對待女伴真係要好似對自己女朋友,甚至乎當係阿星老婆咁嚟對待先得。

正所謂:

黃太主動提約會
英雄欲拒還是迎
會面約定咖啡室
謹慎刻意遠觀察
女角來電促現身
對應女伴有竅門

金翅要謀定而後動鳥!
(待續)😬

作者: star_platina    時間: 2021-10-27 09:10

黃太5

見到黃太咁忙碌喺度打短訊俾唔知幾多個人,阿星都係決定忍一忍,風平浪靜…………即係咁,位女士忙成咁,阿星都真係唔好打擾佢繁忙嘅時間,所以阿星決定都係同佢講聲唔得閒,叫佢自己飲咖啡就算。好多時阿星就係衰在太有禮貌,太有交帶,會俾人覺得阿星又長氣又盛咁;今次都唔例外,阿星打咗個短訊俾黃太,俾咗個簡單嘅藉口話好忙之類,就同黃太話唔好意思,有機會再見,然後轉身就行。唔知係咪阿星動作大,定係個款頭都係太過礙眼,阿黃太竟然喺咖啡店度走出嚟,認得出阿星,仲要即刻走過嚟捉住阿星隻手對住阿星笑,一字話阿星蠱惑,唔過去見佢,然後就好似老婆攬住老公隻手咁,繞住阿星隻手,用佢嘅32B壓住阿星。

榴槤之國咁熱,阿星件恤衫又咁薄,阿星絕對有理由相信,黃太嘅吊帶花裙入面係乜都冇著嘅,點解會咁講呢?喺黃太攬住阿星隻手,將佢壓埋去佢身度嘅時候,有意無意咁將阿星整條手臂磨落佢身上,壓落32B度就唔在講,阿星嘅手背,幾乎都係掂住佢花裙遮住嘅下身度,而且俾黃太捉住,就好似俾隻八爪魚纏住一樣,阿星隻手只係任佢擺佈,完全不得自由,所以阿星隻手由上臂接近手踭位俾黃太攬住壓實之餘,手背亦都因為黃太攬咁實而被迫貼實黃太瘦削而脹卜卜嘅下身磨擦。

黃太感受到阿星嘅手背不受控制咁磨擦佢嘅下身,即刻用力再將阿星嘅手壓落佢嘅32B度,令到阿星手踭到手背都受力而壓向佢,然後黃太對住阿星笑,笑得不懷好意:「你好心急喎,我冇著胸圍同內褲,係咪好淫?」黃太嘅英文,都係果啲獅城榴槤國口音嘅英文,雖然唔純正,但係好流利,而且滲雜好多廣東話嘅“呢”呀,“喎”呀,“咩”呀嘅助語詞,非常之有風味。阿星就咁樣,俾黃太半脅持半引誘咁,拖番入咖啡店飲咖啡。阿星俾人評頭品足都已經係司空見慣,反正阿星夠高,女士們望阿星嘅時候或多或少都係仰望嘅狀態,亦都慣咗俾女士仰望嘅感覺,不過俾人攬到隻手咁實,透過咁薄嘅吊帶裙去感受一個成熟女性嘅身體,阿星又真係未試過。

正所謂:

人妻忙碌短訊間
英雄抽身欲爽約
豈料事敗遭挾持
餓虎擒羊胸壓來
裙子內裏空蕩蕩
如斯感覺頗清新

金翅失手被擒鳥!
(待續)😬

作者: koalaau    時間: 2021-10-27 10:14

開新帖好呀,唔使每次轆咁耐先有得睇。
作者: peako    時間: 2021-10-27 10:22

恭喜新鋪開張🎉🎊🎊
作者: star_platina    時間: 2021-10-27 11:43

引用:
原帖由 koalaau 於 27/10/2021 10:14 發表 查看引用來源
開新帖好呀,唔使每次轆咁耐先有得睇。
歡迎師兄歸隊,係囉,阿星就係發現好似大家都睇得好辛苦,不如呢度開新鋪,番外篇由頭開始過😬
作者: star_platina    時間: 2021-10-27 11:44

引用:
原帖由 peako 於 27/10/2021 10:22 發表 查看引用來源
恭喜新鋪開張🎉🎊🎊
歡迎師兄參觀😬
作者: star_platina    時間: 2021-10-27 11:47

趁食飯出下黃太先~[attach]40062401[/attach][attach]40062402[/attach][attach]40062403[/attach]

作者: 月影偷情    時間: 2021-10-27 11:47

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-27 11:44 發表 查看引用來源

歡迎師兄參觀😬
🎉🎉🎉👏👏😁☕
作者: star_platina    時間: 2021-10-27 11:49

引用:
原帖由 月影偷情 於 27/10/2021 11:47 發表 查看引用來源

🎉🎉🎉👏👏😁☕
月師兄都到😬
作者: 月影偷情    時間: 2021-10-27 12:20

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-27 11:49 發表 查看引用來源

月師兄都到😬
正👏👏👍🏻👍🏻😬🎉🗣️佢食好野喎!
作者: ivoivo    時間: 2021-10-27 12:20

🎊🎊🎊🎊🎊🎊!恭喜新鋪開張!🎊🎊🎊🎊🎊🎊
作者: star_platina    時間: 2021-10-27 12:23

引用:
原帖由 月影偷情 於 27/10/2021 12:20 發表 查看引用來源

正👏👏👍🏻👍🏻😬🎉🗣️佢食好野喎!
黃太識食😬
作者: star_platina    時間: 2021-10-27 12:25

引用:
原帖由 ivoivo 於 27/10/2021 12:20 發表 查看引用來源
🎊🎊🎊🎊🎊🎊!恭喜新鋪開張!🎊🎊🎊🎊🎊🎊
歡迎師兄,好似未見過師兄,如果有興趣可以睇下阿星榴槤國嘅故事😬
作者: peako    時間: 2021-10-27 12:37

我啱啱先食飯咋, 又miss 左
作者: star_platina    時間: 2021-10-27 12:49

引用:
原帖由 peako 於 27/10/2021 12:37 發表 查看引用來源
我啱啱先食飯咋, 又miss 左
睇唔到啲咩呀?😬[attach]40062404[/attach][attach]40062405[/attach][attach]40062406[/attach]

作者: peako    時間: 2021-10-27 13:05     標題: 回覆 19# star_platina 的帖子

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
作者: 6inch5    時間: 2021-10-27 13:15

榴槤之國又有7位女士,星哥真係好忙
見唔到黃太
作者: star_platina    時間: 2021-10-27 13:39

引用:
原帖由 peako 於 27/10/2021 13:05 發表 查看引用來源
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
師兄巧滾動?😬
作者: star_platina    時間: 2021-10-27 13:39

引用:
原帖由 6inch5 於 27/10/2021 13:15 發表 查看引用來源
榴槤之國又有7位女士,星哥真係好忙
見唔到黃太
呢七位唔係主角,係曾經同阿星有一面之緣嘅朋友啫😬
作者: 6inch5    時間: 2021-10-27 14:08     標題: 回覆 23# star_platina 的帖子

有咁多朋友都好開心啦
作者: star_platina    時間: 2021-10-27 14:35

引用:
原帖由 6inch5 於 27/10/2021 14:08 發表 查看引用來源
有咁多朋友都好開心啦
開心嘅,有朋自遠方來嘛😬
作者: 69professor    時間: 2021-10-27 14:42     標題: 回覆 25# star_platina 的帖子

番外篇好!一氣呵成!
作者: star_platina    時間: 2021-10-27 15:35

引用:
原帖由 69professor 於 27/10/2021 14:42 發表 查看引用來源
番外篇好!一氣呵成!
番外篇都係短篇故事😬
作者: ivoivo    時間: 2021-10-27 16:27     標題: 回覆 17# star_platina 的帖子

睇完左
作者: star_platina    時間: 2021-10-27 16:44

引用:
原帖由 ivoivo 於 27/10/2021 16:27 發表 查看引用來源
睇完左
師兄好快手😬
作者: 柒七仔    時間: 2021-10-27 17:57     標題: 回覆 6# star_platina 的帖子

星師兄,有無手感呀🤣
點解開新舖難嘅?
作者: star_platina    時間: 2021-10-27 18:20

引用:
原帖由 柒七仔 於 27/10/2021 17:57 發表 查看引用來源
星師兄,有無手感呀🤣
點解開新舖難嘅?
舊鋪太長啦,師兄們睇到眼花😬
作者: star_platina    時間: 2021-10-28 07:25

星期四嘅黃太,大家又點睇呢?第6話~

黃太6

黃太咁樣壓制阿星,小星星有幾激動可想而知。阿星用一個好奇怪嘅姿勢行去咖啡店嘅座位度,黃太見到阿星咁,用佢嘅右手摸落阿星條西褲度,隔住西褲同小星星打招呼,然後笑住同阿星話:「好好精神喎你!」即係咁,阿星都係人,都係個男人,而且係一個鹹濕叔叔,俾黃太咁樣搞搞下,好難唔俾啲正常反應出嚟交代下。

黃太越摸,小星星越好反應,阿星真係有啲心驚膽跳,大庭廣眾喺咖啡店入面,雖然榴槤之國唔係咁多人咁富貴會喺星X克度食午餐,但都有三五七人坐喺度,就算佢哋都係好專心咁食緊佢哋嘅三文治同緊朋友傾偈又或者好專注咁睇緊書,都或者會有一兩個唔多專心嘅人,會睇到阿星俾個女痴漢咁嚟當街當巷大庭廣眾上下其手,阿黃太好似唔多介意如果有人睇到會點,不過阿星真係好介意。話哂榴槤之國都叫做係一個包頭族嘅國家,思想比較保守,雖然大部份嘅華人都唔係包頭族,但係思想開放又真係唔算得,一陣俾人當阿星同黃太喺公眾地方行為不檢,你話阿星情何以堪呢?

就喺阿星諗緊點樣話俾阿黃太知叫佢手下留情唔好喺咖啡店入面污辱阿星,阿星對於黃太嚟講應該都算係小鮮肉,咩呢?黃太都叫做大阿星幾年,阿星都叫做係鮮過所以阿星絕對有理由相信黃太對於鮮過佢嘅肉有一定嘅喜好。喺阿星個青豆咁大嘅腦仔喺度不停作出思想飄移嘅時候,黃太已經停咗手,攬實阿星請阿星食波餅嘅手亦都已經鬆開咗,返咗佢自己個位度好正經咁坐低咗,由得阿星同小星星兩個佇立喺咖啡枱面前,而黃太亦都用一個好平淡嘅表情,就好似頭先冇發生過任何事嘅樣喺佢張櫈度由下而上咁望住阿星,然後同阿星話:「坐低啦!仲企喺度做咩?」

查實頭先係咪阿星嘅幻覺呢?其實阿星係自己行入咖啡店,一路想像緊黃太垂涎阿星嘅美色而猴禽,而事實上阿黃太由頭到尾都冇做過任何嘅事呢?黃太見阿星粒聲唔出,好似有性障礙有口難言咁,顯得有啲唔耐煩,佢再次開聲:「唏呀,呢度人多呀,你係咪好想要唧?食完午餐我哋去玩好冇?」其實係阿星好想要,定係你好想要呢?

正所謂:

奇特步姿進店內
人妻手按小星星
英雄面露尷尬色
麻雀導彈施突襲
片刻光陰仿如年
黃太主動提開局

金翅無路可逃鳥!
(待續)😬

作者: r6654c    時間: 2021-10-28 09:26

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-28 07:25 發表 查看引用來源
星期四嘅黃太,大家又點睇呢?第6話~

黃太6

黃太咁樣壓制阿星,小星星有幾激動可想而知。阿星用一個好奇怪嘅姿勢行去咖啡店嘅座位度,黃太見到阿星咁,用佢嘅右手摸落阿星條西褲度,隔住西褲同小星星打招呼,然後笑住同阿星話:「好 ...
早晨,星爺,幻想與現實都差不多,黃太都想即食小星星😛
作者: 柒七仔    時間: 2021-10-28 09:30     標題: 回覆 32# star_platina 的帖子

早呀師兄!黃太果然猴禽!
小星星有冇比佢強姦呀,哈哈🤣
作者: star_platina    時間: 2021-10-28 09:39

引用:
原帖由 r6654c 於 28/10/2021 09:26 發表 查看引用來源

早晨,星爺,幻想與現實都差不多,黃太都想即食小星星😛
早呀師兄,幻想同現實嘅差距好大㗎,況且阿星唔興即食,雖然小星星好似唔太揀飲擇食😬
作者: star_platina    時間: 2021-10-28 09:42

引用:
原帖由 柒七仔 於 28/10/2021 09:30 發表 查看引用來源
早呀師兄!黃太果然猴禽!
小星星有冇比佢強姦呀,哈哈🤣
早呀7師兄,小星星周不時都俾人非禮㗎啦,不過阿星好識保護佢嘅,話哂小星星都唔識保護自己,幫佢隔一隔啲蚌精蛇精蜘蛛精白骨精果啲囉,唔係下下俾人捉入盤絲洞真係小星星鐵打都會軟😬
作者: star_platina    時間: 2021-10-28 16:06

靜雞雞爆下黃太先~[attach]40062557[/attach][attach]40062558[/attach][attach]40062559[/attach]

作者: MAN818    時間: 2021-10-28 16:17

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-28 16:06 發表 查看引用來源
靜雞雞爆下黃太先~400625574006255840062559
人瘦屁股都有咁大....戰鬥格...一定屌得好舒服
作者: leowaiwai    時間: 2021-10-28 16:34

多謝星爺賜圖
引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-28 16:06 發表 查看引用來源
靜雞雞爆下黃太先~400625574006255840062559

作者: 月影偷情    時間: 2021-10-28 17:31

引用:
邊度🙄😮冇睇到!👀👀
作者: 月影偷情    時間: 2021-10-28 17:32

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-10-28 16:17 發表 查看引用來源
人瘦屁股都有咁大....戰鬥格...一定屌得好舒服
😥😣😣大屁股!😥冇得睇!
作者: star_platina    時間: 2021-10-28 17:38

引用:
原帖由 月影偷情 於 28/10/2021 17:31 發表 查看引用來源

邊度🙄😮冇睇到!👀👀
呢度呀😬[attach]40062560[/attach]

作者: 月影偷情    時間: 2021-10-28 17:40

[quote]原帖由 star_platina 於 2021-10-28 17:38 發表 查看引用來源

呢度呀😬40062560 [/quote

好在窿未封😂👏
👏👏欣賞😮👍🏻見得個窿咋😮🤔其他呢?😌

作者: star_platina    時間: 2021-10-28 17:50

引用:
原帖由 月影偷情 於 28/10/2021 17:40 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 star_platina 於 2021-10-28 17:38 發表 查看引用來源

呢度呀😬40062560 [/quote

好在窿未封😂👏
👏👏欣賞😮👍🏻見得個窿咋😮🤔其他呢?😌 ...
黃太俾阿星嘅相,又唔係阿星影,邊得嚟咁多😬
作者: 月影偷情    時間: 2021-10-28 17:51

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-28 17:50 發表 查看引用來源

黃太俾阿星嘅相,又唔係阿星影,邊得嚟咁多😬
冇封窿果D呢😏😅😅
作者: star_platina    時間: 2021-10-28 18:01

引用:
原帖由 月影偷情 於 28/10/2021 17:51 發表 查看引用來源

冇封窿果D呢😏😅😅
即係好似呢啲?😬[attach]40062577[/attach]

作者: MAN818    時間: 2021-10-28 18:05

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-10-28 17:32 發表 查看引用來源

😥😣😣大屁股!😥冇得睇!
咁…你要問星爺啦😅😜
作者: 柒七仔    時間: 2021-10-28 18:07     標題: 回覆 46# star_platina 的帖子

終於睇到,哈哈!之前miss哂🤣
作者: MAN818    時間: 2021-10-28 18:08

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-28 18:01 發表 查看引用來源

即係好似呢啲?😬40062577
大姑窿😂😂😂😂
作者: 月影偷情    時間: 2021-10-28 18:10

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-28 18:01 發表 查看引用來源

清D呢😁🤗
作者: 月影偷情    時間: 2021-10-28 18:16

引用:

想問下,黃太真係比D咁深入嘅野你睇?🤔😮🤤
作者: star_platina    時間: 2021-10-28 18:29

引用:
原帖由 柒七仔 於 28/10/2021 18:07 發表 查看引用來源
終於睇到,哈哈!之前miss哂🤣
又俾師兄睇到😬
作者: star_platina    時間: 2021-10-28 18:29

引用:
原帖由 MAN818 於 28/10/2021 18:08 發表 查看引用來源
大姑窿😂😂😂😂
夠哂大😬
作者: star_platina    時間: 2021-10-28 18:32

引用:
原帖由 月影偷情 於 28/10/2021 18:10 發表 查看引用來源

清D呢😁🤗
畫面好清呀😬
作者: star_platina    時間: 2021-10-28 18:33

引用:
原帖由 月影偷情 於 28/10/2021 18:16 發表 查看引用來源

佢要證明自己吖嘛😬
作者: MAN818    時間: 2021-10-28 18:37

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-10-28 18:16 發表 查看引用來源

點止睇呀…星爺...屌埋隻閪啦😅😜
作者: star_platina    時間: 2021-10-29 07:48

又到星期五,俾阿黃太搞到阿星心猿意馬添。第7話~

黃太7

阿星最後都有坐低喺度,就照黃太嘅要求,坐咗喺佢隔離。黃太一路貼住阿星坐,將個身捱到阿星有咁接近得咁接近,黃太嘅碎花吊帶裙比較鬆身,而且佢本身都係比較瘦,所以當佢哄住阿星嘅時候,基本上吊帶裙入面嘅所有內容阿星都睇得一清二楚。黃太好享受阿星嘅光明正大咁望,咬住三文治望住阿星話:「香港人真係唔同,會咁大方望住。」查實唔係香唔香港人嘅原因,而係既然你咁大方,阿星作為一個有禮貌嘅人,點都要行注目禮嘅,呢個係對對方嘅專重嘛。

黃太一路望住阿星,一路咬住佢份三文治,一路對住阿星非常之好奇咁問長問短,係嘅,身為一個香港人,喺榴槤之國唔知點解係特別引人注目嘅。況且就算阿星唔講廣東話淨講英文,都會令到好多人以為阿星唔係一個華人,行出街一開口就已經先聲奪人,嚇親自己人。黃太一路用佢帶有榴槤之國口音嘅英文同阿星交談,一路用牙咬三文治,一路望住阿星個咀,突然間用廣東話問阿星:「你識講廣府話冇?」咁阿星識講英文之前都係講廣東話嘅,都叫做講得兩咀啦,你開到聲,阿星唯有答你囉。

黃太聽到阿星講廣東話,面色都變埋,應該話眼神露出羨慕嘅神色,然後嘆咗一口氣,同阿星講:「你拱拱苦話好好聽,把升又遲性,我覺得我好塞。」咩啲榴槤國嘅人真係好中意聽人拱香港嘅廣東話喎,拱多兩句你聽哩?

正所謂:

兩人貼身坐下來
英雄再行注目禮
明媚春光藏不住
人妻察覺心花放
得悉通曉廣府話
真情流露又渴望

金翅心如鹿撞鳥!
(待續)😬

作者: r6654c    時間: 2021-10-29 08:18

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-29 07:48 發表 查看引用來源
又到星期五,俾阿黃太搞到阿星心猿意馬添。第7話~

黃太7

阿星最後都有坐低喺度,就照黃太嘅要求,坐咗喺佢隔離。黃太一路貼住阿星坐,將個身捱到阿星有咁接近得咁接近,黃太嘅碎花吊帶裙比較鬆身,而且佢本身都係比較瘦,所以當佢 ...
早晨,星爺,睇嚟黃太唔會放過你😛
作者: star_platina    時間: 2021-10-29 08:47

引用:
原帖由 r6654c 於 29/10/2021 08:18 發表 查看引用來源

早晨,星爺,睇嚟黃太唔會放過你😛
師兄唔好咁,講到阿星好似俾螳螂捉住嘅獵物,又好似喺蜘蛛網上面掙扎緊嘅蝴蝶,真係橙😬
作者: 柒七仔    時間: 2021-10-29 10:51     標題: 回覆 57# star_platina 的帖子

黃太心諗,你都走唔出我五指山架啦,細路🤣🤣🤣
作者: star_platina    時間: 2021-10-29 10:55

引用:
原帖由 柒七仔 於 29/10/2021 10:51 發表 查看引用來源
黃太心諗,你都走唔出我五指山架啦,細路🤣🤣🤣
雖然阿星年紀比佢細,但都已經唔係小鮮肉,叫老臘肉應該受得起嘅😬
作者: 柒七仔    時間: 2021-10-29 12:53     標題: 回覆 61# star_platina 的帖子

可能佢唔理小鮮肉定老臘肉都通殺🤣
作者: star_platina    時間: 2021-10-29 13:19

引用:
原帖由 柒七仔 於 29/10/2021 12:53 發表 查看引用來源
可能佢唔理小鮮肉定老臘肉都通殺🤣
好醜都係肉咁話😬
作者: 月影偷情    時間: 2021-10-29 13:59

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-29 13:19 發表 查看引用來源

好醜都係肉咁話😬
😁有肉睇咩?😏
作者: star_platina    時間: 2021-10-29 14:07

引用:
原帖由 月影偷情 於 29/10/2021 13:59 發表 查看引用來源

😁有肉睇咩?😏
戒肉呀😬
作者: 月影偷情    時間: 2021-10-29 14:10

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-29 14:07 發表 查看引用來源

戒肉呀😬
哦…轉食骨咩?😏
作者: star_platina    時間: 2021-10-29 14:28

引用:
原帖由 月影偷情 於 29/10/2021 14:10 發表 查看引用來源

哦…轉食骨咩?😏
蜜桃骨😬
作者: 月影偷情    時間: 2021-10-29 14:34

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-29 14:28 發表 查看引用來源

蜜桃骨😬
睇下係點🤔😏
作者: star_platina    時間: 2021-10-29 15:15

引用:
原帖由 月影偷情 於 29/10/2021 14:34 發表 查看引用來源

睇下係點🤔😏
骨肉相稱😬[attach]40062648[/attach]

作者: 月影偷情    時間: 2021-10-29 15:22

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-29 15:15 發表 查看引用來源

骨肉相稱😬40062648
邊位🤔?
作者: star_platina    時間: 2021-10-29 15:50

引用:
原帖由 月影偷情 於 29/10/2021 15:22 發表 查看引用來源

邊位🤔?
黃大啦嘛😬
作者: 月影偷情    時間: 2021-10-29 15:56

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-29 15:50 發表 查看引用來源

黃大啦嘛😬
黃太…少婦好玩得?😏😁😁
作者: star_platina    時間: 2021-10-29 16:29

引用:
原帖由 月影偷情 於 29/10/2021 15:56 發表 查看引用來源

黃太…少婦好玩得?😏😁😁
真係唔知喎😬
作者: 月影偷情    時間: 2021-10-29 16:51

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-29 16:29 發表 查看引用來源

真係唔知喎😬
哦……😏☕
作者: star_platina    時間: 2021-10-29 16:54

引用:
原帖由 月影偷情 於 29/10/2021 16:51 發表 查看引用來源

哦……😏☕
堅係唔知😬
作者: 月影偷情    時間: 2021-10-30 12:58

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-29 16:54 發表 查看引用來源

堅係唔知😬
咁靜😶😶
[attach]40062736[/attach]
作者: star_platina    時間: 2021-10-30 14:20

引用:
原帖由 月影偷情 於 30/10/2021 12:58 發表 查看引用來源

咁靜😶😶
咁靜咩?😬
作者: star_platina    時間: 2021-10-30 14:21

引用:
原帖由 月影偷情 於 30/10/2021 12:58 發表 查看引用來源

咁靜😶😶
咁靜咩?😬
作者: boar36    時間: 2021-10-30 15:06

hello 星爺,原來喬遷咗新舖,good 呀!
作者: star_platina    時間: 2021-10-30 15:24

引用:
原帖由 boar36 於 30/10/2021 15:06 發表 查看引用來源
hello 星爺,原來喬遷咗新舖,good 呀!
Boar師兄歡迎,舊鋪太多頁,怕啲師兄睇唔到吖嘛😬
作者: boar36    時間: 2021-10-30 15:27

幾日無過嚟  ....... 原來咁精彩 !

作者: tml0398    時間: 2021-10-30 15:33

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-30 14:21 發表 查看引用來源

咁靜咩?😬
緊係靜啦,D閃咭always miss,無引.
作者: boar36    時間: 2021-10-30 15:39     標題: 回覆 82# tml0398 的帖子

真喺走哂雞鳥!  
作者: 月影偷情    時間: 2021-10-30 17:15

引用:
原帖由 boar36 於 2021-10-30 15:39 發表 查看引用來源
真喺走哂雞鳥!  
冇乜特別喎😒🤫[attach]40062820[/attach]

作者: boar36    時間: 2021-10-30 18:09

星爺,寫好了   又來鳥  ........ (補回黃太篇#1)
金翅唔知乜料鳥!!

初到貴境樂賦閒
聊天程式遇人妻
女角性格極進取
年紀稍長徐娘去
常問英雄索評分
星星直言惹不滿
作者: boar36    時間: 2021-10-30 18:22

星爺,寫好了   又來鳥  ........ (補回黃太篇#2)
金翅比人催到暈鳥!!

人妻多番來提問
查實關鍵一個字
忽地傳來數玉照
英雄擅觀淫於微
如實道出閱後感
豈料無心埋伏筆
作者: boar36    時間: 2021-10-30 18:23

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-10-30 17:15 發表 查看引用來源

冇乜特別喎😒🤫
睇到了,多謝月師兄!
作者: boar36    時間: 2021-10-30 18:39

星爺,寫好了   又來鳥  ........ (補回黃太篇#3)
金翅遇到件淫物鳥!     

接獲慾照顯個性
手握大物眸半開
身裁骨感無贅肉
照片接二連三發
品評問題又再來
星星迷思一陣陣
作者: boar36    時間: 2021-10-30 19:37

星爺,寫好了   又來鳥  ........ (補回黃太篇#4)
金翅要謀定而後動鳥!     

黃太主動提約會
英雄欲拒還是迎
會面約定咖啡室
謹慎刻意遠觀察
女角來電促現身
對應女伴有竅門
作者: boar36    時間: 2021-10-30 19:41

星爺,寫好了   又來鳥  ........ (補回黃太篇#5)
金翅失手被擒鳥!     

人妻忙碌短訊間
英雄抽身欲爽約
豈料事敗遭挾持
餓虎擒羊胸壓來
裙子內裏空蕩蕩
如斯感覺頗清新
作者: 月影偷情    時間: 2021-10-30 20:30

引用:
原帖由 boar36 於 2021-10-30 19:41 發表 查看引用來源
星爺,寫好了   又來鳥  ........ (補回黃太篇#5)
金翅失手被擒鳥!     

人妻忙碌短訊間
英雄抽身欲爽約
豈料事敗遭挾持
餓虎擒羊胸壓來
裙子內裏空蕩蕩
如斯感覺頗清新 ...
👏👏👏師兄☕👍🏻勁🧐👍🏻勁👍🏻勁!😅巧犀利🥳🥳
作者: boar36    時間: 2021-10-30 22:38     標題: 回覆 91# 月影偷情 的帖子

月師兄過獎了!
作者: boar36    時間: 2021-10-31 10:00

早晨  星爺,寫好了   又來鳥  ........ (補回黃太篇 #6)
金翅無路可逃鳥!

奇特步姿進店內
人妻手按小星星
英雄面露尷尬色
麻雀導彈施突襲
片刻光陰仿如年
黃太主動提開局

(補回黃太篇 #7)
金翅心如鹿撞鳥!

兩人貼身坐下來
英雄再行注目禮
明媚春光藏不住
人妻察覺心花放
得悉通曉廣府話
真情流露又渴望

作者: star_platina    時間: 2021-10-31 10:25

引用:
原帖由 boar36 於 31/10/2021 10:00 發表 查看引用來源
早晨  星爺,寫好了   又來鳥  ........ (補回黃太篇 #6)
金翅無路可逃鳥!

奇特步姿進店內
人妻手按小星星
英雄面露尷尬色
麻雀導彈施突襲
片刻光陰仿如年
黃太主動提開局

(補回黃太篇 #7)
金翅心如鹿撞鳥!

兩人 ...
Boar師兄果然犀利,咁短時間寫咁多段打油詩,阿星真係要行個五體投地大禮俾師兄先得😬
作者: boar36    時間: 2021-10-31 10:35     標題: 回覆 94# star_platina 的帖子

吓 ......  貢嚴重,小弟慚愧,盡力而為吧!
作者: star_platina    時間: 2021-10-31 12:26

引用:
原帖由 boar36 於 31/10/2021 10:35 發表 查看引用來源
吓 ......  貢嚴重,小弟慚愧,盡力而為吧!
阿星對師兄嘅欽敬,有如滔滔江水連綿不絕,又有如黃河氾濫一發不可收拾😬
作者: boar36    時間: 2021-10-31 17:28

星爺講到貢,真喺無言鳥!!
請看看舊舖,已補回麻油味篇欠缺嘅撮要,搞掂鳥!!  

作者: star_platina    時間: 2021-11-1 07:17

引用:
原帖由 boar36 於 31/10/2021 17:28 發表 查看引用來源
星爺講到貢,真喺無言鳥!!
請看看舊舖,已補回麻油味篇欠缺嘅撮要,搞掂鳥!!  
師兄真係前無古人後無來者,行文如流水,直頭係無限爆發,真係太監騎馬😬
作者: star_platina    時間: 2021-11-1 07:24

又係星期一,越寫越鹹濕。第8話~

黃太8

阿星聽到黃太講佢喜歡聽阿星講廣東話,即刻哄埋佢耳仔邊度講:「典解好塞呀?阿星都某做啲咩。講俾阿星知。」聽到阿星喺佢耳仔度細細聲講嘢,黃太攬住阿星嘅手喺呢個時候竟然起雞皮,起到一粒粒,而且打咗個冷震。阿星望住佢起哂雞皮嘅手,聽到佢急速嘅呼吸聲,同埋手臂上面傳嚟黃太微微嘅打冷震,都好奇怪究竟佢做緊乜。

阿星望下黃太,佢合埋眼完全唔理阿星,唔知喺度陶醉緊啲乜,所以阿星唯有再次開聲:「你塞咗邊度,係咪呢度?究竟發生咩事?」一路講,一路將黃太攬住阿星嘅一隻手嘅手掌輕輕咁攝過吊帶裙嘅裙腳,伸入去摸黃太嘅大脾,而黃太,亦都非常之配合地微微將雙腿打開,方便阿星嘅手去搜尋塞咗嘅地方。隔住衫摸到嘅,係一個脹卜卜嘅位置,阿星喺黃太雙腿之間隔住佢條吊帶裙探索塞咗嘅地方,之但係隔住條裙,就算條裙係幾咁單薄,阿星都冇辦法摸得仔細,冇辦法摸到清楚,冇辦法摸到塞咗喺邊度,唯有用手指㩒㩒下,睇下㩒到啲咩出嚟。

喺阿星食中兩隻手指左㩒右㩒嘅情況下,或多或少都㩒到阿黃太有啲急,阿星㩒㩒下吊帶裙嘅薄料竟然有啲濕濕地,條裙係黑色紅色嘅碎花裙,濕咗一忽都唔多覺嘅,阿星望下黃太,發覺佢都望住阿星,眼神表情好複雜,攬住阿星隻手嘅雙手揸得好緊。阿星見佢咁奇怪,就問佢做咩樹。黃太嘅答案好有趣,佢話:「我唔得啦,我唔得啦,我唔得啦………」查實阿黃太你唔得啲乜,講清楚得唔得呢?阿星見黃太唔答,將兩隻手指再向下伸入少少,發現個凹陷嘅位置有一粒嘢拱咗出嚟越嚟越脹,而且好似有更加多嘅水份溢出,阿星擔心一陣整到周圍都係就唔好,所以阿星將黃太嘅碎花裙以好快嘅速度喺凹陷位度用力抹乾淨。公眾地方嘛,整污糟要抹地就麻煩啦。

阿星發覺越抹好似黃太條花裙索唔哂咁,睇嚟黃太條花裙應該唔係吸水料,整濕咗嘅地方真係越抹越濕,冇辦法抹乾,所以最後阿星都係停止抹嘅動作由得佢算。黃太發現阿星停止咗,即問:「做咩停呀?」你話呢?

正所謂:

投其所好耳邊語
人妻閉目來享受
星星行動探究竟
原來江河已决堤
蟬翼外衣載不住
情緒高漲停不了

金翅撻着鳥!
(待續)😬

作者: r6654c    時間: 2021-11-1 08:40

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-1 07:24 發表 查看引用來源
又係星期一,越寫越鹹濕。第8話~

黃太8

阿星聽到黃太講佢喜歡聽阿星講廣東話,即刻哄埋佢耳仔邊度講:「典解好塞呀?阿星都某做啲咩。講俾阿星知。」聽到阿星喺佢耳仔度細細聲講嘢,黃太攬住阿星嘅手喺呢個時候竟然起雞皮,起到 ...
早晨,星爺咁快就攪到黃太細水長流😛勁

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)