188Channel

標題: 都唔知d女人乜嘢心態?#576 update C 小姐離開了賤人B生未? [打印本頁]

作者: 唐僧    時間: 2021-11-20 22:10     標題: 都唔知d女人乜嘢心態?#576 update C 小姐離開了賤人B生未?

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2021-11-20 22:41

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-11-20 22:10 發表 查看引用來源
在網上搵女唔經唔覺已有十四年,大約都有識到3、40個,各位睇到呢度,可能大家會話:嘩...搵到咁多女食?大師真係豔福無邊,事實並非如此.......,很多都係呃人唔出嚟,以前曾在討論區都睇過有很多師兄講,有好多女其實都是呃吹水,係唔 ...
已閱,等大師分享。
作者: licklickson    時間: 2021-11-20 22:47

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-11-20 22:10 發表 查看引用來源
在網上搵女唔經唔覺已有十四年,大約都有識到3、40個,各位睇到呢度,可能大家會話:嘩...搵到咁多女食?大師真係豔福無邊,事實並非如此.......,很多都係呃人唔出嚟,以前曾在討論區都睇過有很多師兄講,有好多女其實都是呃吹水,係唔 ...
Ching好多經歷,等你更新!
作者: 大食之熟女    時間: 2021-11-21 02:16

女人一生緊會遇到幾個仆街
作者: 東方小倫117    時間: 2021-11-21 07:49

引用:
有一個中女,當年又是好愛玩,係土論區有條仔約見佢,佢又真系出左嚟,頭一次食飯逛旺中條唱賣街(當年仲好熱鬧好多賣唱)
第二次都是食飯,第三次條中女已比左隻鮑魚人地食,我不是當事人,但當事人親述其事,所以有句說法
乜都係可遇不可求,條中女今時今日仲好活躍,話要用行動刺激佢件c6🤭
作者: 艾拉傑    時間: 2021-11-21 08:41

引用:
在網上搵女以前曾在討論區都睇過有很多師兄講 ... 比賤男落藥迷姦、雞姦
呢啲要驚動警方.
作者: 大食之熟女    時間: 2021-11-21 10:01

後生嘅我,都遇過幾個仆街,有個成日打我,打到周身瘀哂,係街都兜巴星,打完又會錫番,話我愛先會打你,但唔知點解仲唔走,仲要跟住佢,呢啲係咪叫犯賤
作者: 毛明示    時間: 2021-11-21 10:21

引用:
等你分享

作者: la_ke2    時間: 2021-11-21 10:34

一個願打一個願捱姐 ⋯樓主想速食又吾想比錢又吾想付出時間 ⋯世界上好少有免費午餐喎⋯吹得水姐係有交流啦⋯女仔都有付出嫁⋯點計都女仔啲時間寶貴啲喎~
作者: la_ke2    時間: 2021-11-21 10:38

第二點解啲女仔艮知個男仔吾好都吾離開係因為感情同感覺~你比佢既感覺吾岩講咩都無用⋯
作者: glock19B2    時間: 2021-11-21 11:34

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-11-21 10:01 發表 查看引用來源
後生嘅我,都遇過幾個仆街,有個成日打我,打到周身瘀哂,係街都兜巴星,打完又會錫番,話我愛先會打你,但唔知點解仲唔走,仲要跟住佢,呢啲係咪叫犯賤 ...
咁真係當局者迷。
作者: star_platina    時間: 2021-11-21 11:45

引用:
原帖由 大食之熟女 於 21/11/2021 10:01 發表 查看引用來源
後生嘅我,都遇過幾個仆街,有個成日打我,打到周身瘀哂,係街都兜巴星,打完又會錫番,話我愛先會打你,但唔知點解仲唔走,仲要跟住佢,呢啲係咪叫犯賤 ...
阿大係咪有試過俾人話你有斯德哥爾摩症候群?
作者: 大食之熟女    時間: 2021-11-21 12:38

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-21 11:45 發表 查看引用來源

阿大係咪有試過俾人話你有斯德哥爾摩症候群?
咁又冇喎,有關咩
作者: star_platina    時間: 2021-11-21 12:49

引用:
原帖由 大食之熟女 於 21/11/2021 12:38 發表 查看引用來源
咁又冇喎,有關咩
斯德哥爾摩症候群一般係指受到傷害嘅一方會被施虐嘅一方嘅反差行為,即係打完之後又錫又氹又喊又跪而搞到心軟,次次如是。受虐者唔知點解又會留低,仲會為施虐者講好說話添。阿大你當時嘅經歷係咪咁?
作者: 大食之熟女    時間: 2021-11-21 13:05

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-21 12:49 發表 查看引用來源

斯德哥爾摩症候群一般係指受到傷害嘅一方會被施虐嘅一方嘅反差行為,即係打完之後又錫又氹又喊又跪而搞到心軟,次次如是。受虐者唔知點解又會留低,仲會為施虐者講好說話添。阿大你當時嘅經歷係咪咁? ...
都可能係,試過好多次話分手,最後都氹番,有時癲到我話分手,佢威脅我會對我屋企人不利,之後又會一齊番
作者: star_platina    時間: 2021-11-21 13:38

引用:
原帖由 大食之熟女 於 21/11/2021 13:05 發表 查看引用來源
都可能係,試過好多次話分手,最後都氹番,有時癲到我話分手,佢威脅我會對我屋企人不利,之後又會一齊番
唔揀要,只要依家某樹就巧😬
作者: 唐僧    時間: 2021-11-21 15:45

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-11-21 07:49 發表
有一個中女,當年又是好愛玩,係土論區有條仔約見佢,佢又真系出左嚟,頭一次食飯逛旺中條唱賣街(當年仲好熱鬧好多賣唱)
第二次都是食飯,第三次條中女已比左隻鮑魚人地食,我不是當事人,但當事人親述其事,所以有句說法
乜都係可遇 ...
對方起碼都有出來見過面食過飯吖, 如果對方不是存心呃飲呃食嗰啲,我相信對方遲早會比鮑魚你食。請教什麼是C6?
引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-11-21 10:01 發表
師姐最後點會終於醒覺決定離開?
作者: 唐僧    時間: 2021-11-21 16:17

引用:
原帖由 la_ke2 於 2021-11-21 10:34 發表 查看引用來源
一個願打一個願捱姐 ⋯樓主想速食又吾想比錢又吾想付出時間 ⋯世界上好少有免費午餐喎⋯吹得水姐係有交流啦⋯女仔都有付出嫁⋯點計都女仔啲時間寶貴啲喎~ ...
我個人比較慢熱, 我都想傾下計先,大家熟咗先出嚟, 有d同佢地傾咗幾個月, 一年,最長嗰個識咗七、八年夠耐未?女人的時間寶貴d,咁我的時間就唔寶貴?你知唔知,有好多女的手機係add咗好多人的,重點係佢有沒有誠意會出嚟?
引用:
原帖由 la_ke2 於 2021-11-21 10:38 發表 查看引用來源
第二點解啲女仔艮知個男仔吾好都吾離開係因為感情同感覺~你比佢既感覺吾岩講咩都無用⋯
原來是咁原因
作者: 東方小倫117    時間: 2021-11-21 16:22

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-11-21 15:45 發表 查看引用來源

對方起碼都有出來見過面食過飯吖, 如果對方不是存心呃飲呃食嗰啲,我相信對方遲早會比鮑魚你食。請教什麼是C6?

師姐最後點會終於醒覺決定離開? ...
c6即是衰佬🤭
作者: 大食之熟女    時間: 2021-11-21 16:57

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-11-21 15:45 發表 查看引用來源

最後一次講分手,做咗件好蠢嘅事。可能加上酒精影響,一個玻璃鏗爆咗,一野界落隻手度,係咪要我死係面前先放過我,諗番起都幾on9 下
作者: 大食之熟女    時間: 2021-11-21 17:00

引用:

唔好講我啦,已過去,講番你故事先,我最鍾意聽故仔
作者: 唐僧    時間: 2021-11-21 19:11

#被迷姦,仲影咗相#

三月我在成徵版開咗個post, 徵女玩角色互換,幾日後收到一個pm, 保障當時人不公開她的id名,就叫她c小姐吧。 在wechat大家互相介紹過之後,佢話以前有玩過角色互換,用假鳩插對方插到自然射,咦…有經驗喎,正。

大家傾咗幾日,都是講一d性嘅嘢, 在性方面,原來大家都有很多共同性趣和喜歡嘅嘢,就連喜歡睇AV的題材大家都一樣,佢話想開發後門,但唔識,我後門自己一早已經開發咗,所以有這方面經驗,我話可以幫佢,佢話好,但佢話一定要比靚 j 入,咁我比咗我張 j j 相佢睇,佢好滿意話好靚,問係唔係我的?我話係, 不過我覺得佢有d懷疑張相不是我本人。

有日佢同我講,佢鍾意咗佢老細(我就稱呼佢老細叫B生吧),我好肯定B生是一名player老手,好懂得女性心理,一早已睇穿c小姐對佢有意,c小姐話有日比B生灌醉咗,佢話平時都飲得,唔知點解嗰日飲咗好少就醉咗,仲比B生拍咗裸照,我問c小姐有沒有拍到樣?c小姐話有,O.....仆街了,我話第日如果佢用那些相要脅妳,妳會好麻煩!(其實c小姐是比b生落咗藥,點解咁肯定?稍後我講c小姐被雞姦時再講)。

幾日後,c小姐同我講,後門的第一次今日比咗B生 ( 是c小姐自願的,比B生雞姦是下次 ,稍後再講),c小姐仲同我講sorry,佢話第一次是想比我的,但而家比咗B生。
但因佢太痛唔成功,只入咗小小,而家仲覺得痛,我問佢B生有沒有落潤滑劑?c小姐話佢只是用口水,我話口水邊得㗎,而且妳是第一次都未開發,咁快就比 j 入又沒有落潤滑劑,實痛死妳啦,流血tim呀! B生只求滿足自己,完全唔理妳感受, 正一仆街自私精,我叫c小姐下次用假 j 插返佢屎忽,等佢感受下有幾痛。

有日c小姐講,B生要求佢當住佢面前疴屎💩比佢睇.....,暫講住咁多,下次再講。

作者: licklickson    時間: 2021-11-21 20:47

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-11-21 19:11 發表 查看引用來源
#被迷姦,仲影咗相#

三月我在成徵版開咗個post, 徵女玩角色互換,幾日後收到一個pm, 保障當時人不公開她的id名,就叫她c小姐吧。 在wechat大家互相介紹過之後,佢話以前有玩過角色互換,用假鳩插對方插到自然射,咦…有經驗喎,正。 ...
Ching寫得好詳細,好想知道之後點!
作者: 大食之熟女    時間: 2021-11-22 00:00

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-11-21 19:11 發表 查看引用來源
#被迷姦,仲影咗相#

三月我在成徵版開咗個post, 徵女玩角色互換,幾日後收到一個pm, 保障當時人不公開她的id名,就叫她c小姐吧。 在wechat大家互相介紹過之後,佢話以前有玩過角色互換,用假鳩插對方插到自然射,咦…有經驗喎,正。 ...
你話迷姦咗c小姐又影埋相,照計唔會再見,但又點解會幾日後自願玩後面,一個迷
作者: E-36    時間: 2021-11-22 00:51

其實男人都會遇到渣女 ,
引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-11-21 02:16 發表 查看引用來源
女人一生緊會遇到幾個仆街

作者: E-36    時間: 2021-11-22 00:53

真係係好中,感同身受
引用:
原帖由 la_ke2 於 2021-11-21 10:38 發表 查看引用來源

作者: 蛇貴妃    時間: 2021-11-22 06:32

咩心態呢, 好幾方面啦
一來係念舊, 同男人相反, 男人總會係貪新鮮, 女人傾向中意保鮮   子華神都有講啦
不過再準確d 形容, 係俾男人昔日o既好感動過, 女性傾向有一種將自己交俾對方o既意識,
俾o左人就收唔番o黎囉, 日後就算男人對自己差, 都總會記住人地往日o既好
另外一點, 可以話係有d 唔服輸o既心態, 因為上述o既原因對果個變得對自己好差o既男人不斷容忍, 逆來順受, 時間愈長, 愈會覺得如果而家放棄有d 唔化算, 一路幻想自己都可以感動番佢, 有朝一日佢會改過, 做番當日果個好男友, 自己會苦盡甘來囉

但係講到底, 其實都係因為"愛"呢一個字, 呢樣o野好難解釋到你聽
作者: leowaiwai    時間: 2021-11-22 08:10

下,食屎LA 打女人點都唔岩
引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-11-21 10:01 發表 查看引用來源

作者: 毛明示    時間: 2021-11-22 12:06

引用:
#被迷姦,仲影咗相#

睇落好激

角式扮演我都約過,玩具都買左,但後來對方縮沙
作者: kinkyb    時間: 2021-11-22 16:34

引用:
#被迷姦,仲影咗相#

ching同c小姐都好適玩喎,男人被插到自然射真係好正 b生真係狗,仲要搞自己公司人,真係唔驚比人爆出嚟
作者: c_for_car    時間: 2021-11-22 16:58

引用:
#被迷姦,仲影咗相#

兩句說話 女人喜歡你就乜都可以 唔喜歡你就乜都唔可以
作者: 唐僧    時間: 2021-11-22 19:54

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-11-22 00:00 發表 查看引用來源
你話迷姦咗c小姐又影埋相,照計唔會再見,但又點解會幾日後自願玩後面,一個迷
B生是c小姐老細, 因c小姐鍾意咗B生, 而c小姐一直都唔知係比B生落藥, 最後是我講佢知佢先至知道.
引用:
原帖由 E-36 於 2021-11-22 00:53 發表 查看引用來源
真係係好中,感同身受  
師兄好似都有D唔愉快的經歷喎, 一齊分享下.
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-11-22 06:32 發表 查看引用來源
咩心態呢, 好幾方面啦
一來係念舊, 同男人相反, 男人總會係貪新鮮, 女人傾向中意保鮮   子華神都有講啦
不過再準確d 形容, 係俾男人昔日o既好感動過, 女性傾向有一種將自己交俾對方o既意識,
俾o左人就收唔番o黎 ...
我遇過好多呢D女(包括網上和現實生活上識的), 我都唔知點解有好多女在我面前哭? 但就從來沒有一個是為我而哭?
引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-11-22 08:10 發表 查看引用來源
下,食屎LA 打女人點都唔岩
所以就係唔明D女人, 咁都唔離開佢?
引用:
原帖由 毛明示 於 2021-11-22 12:06 發表 查看引用來源

睇落好激
角式扮演我都約過,玩具都買左,但後來對方縮沙
唔係好多女仔接受到咁玩.
引用:
原帖由 kinkyb 於 2021-11-22 16:34 發表 查看引用來源
ching同c小姐都好適玩喎,男人被插到自然射真係好正 b生真係狗,仲要搞自己公司人,真係唔驚比人爆出嚟
我仲未試過插到自然射最高境界. 拍咗佢裸照, 有痛腳捉住, 怕乜?
引用:
原帖由 c_for_car 於 2021-11-22 16:58 發表 查看引用來源
兩句說話 女人喜歡你就乜都可以 唔喜歡你就乜都唔可以
認同.

作者: licklickson    時間: 2021-11-22 20:10

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-11-22 19:54 發表 查看引用來源

B生是c小姐老細, 因c小姐鍾意咗B生, 而c小姐一直都唔知係比B生落藥, 最後是我講佢知佢先至知道.

我遇過好多呢D女(包括網上和現實生活上識的), 我都唔知點解有好多女 ...
其實C鐘意佢老細,駛乜落藥?
作者: 大食之熟女    時間: 2021-11-22 21:35

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-11-22 20:10 發表 查看引用來源
其實C鐘意佢老細,駛乜落藥?
係唔知情況下落藥真係好仆街,但如果雙方同意時間落,我又覺得另一種刺激,有次我自己食春藥,食完生擒佢都得意
作者: 唐僧    時間: 2021-11-22 21:41

#女助手#

接昨日post,B生要求佢當住佢面前疴屎💩比佢睇,c小姐有照做,但佢當時疴唔出,又有次B生睇住佢疴尿,疴完之後,B生即刻奶佢,我話佢玩屎玩尿好撚變態,我話佢而家唔係當妳是女朋友,而係當妳係奴,下次B生如果要妳直接疴尿落佢個口度,妳又會照做?

幾日後,c小姐話今日B生帶咗個女助手來,B生向女助手話c小姐是佢女朋友,c小姐聽到B生咁講好開心,得到B生認同她是佢女朋友身份,之後B生叫c小姐幫佢口交,女助手在旁邊用手機拍片,我問有沒有拍到樣,c 小姐話有!當時我就估到女助手其實是B生個SP,2日後,c小姐話,今日女助手幫B生口交,佢感到好唔開心,我問佢妳同女助手一齊含?佢話只在旁幫佢地拍片。我問佢妳接受到B生咁對妳?如果佢真是當妳係女朋友就唔會做呢d嘢啦!仲要當住妳面前,我話B生遲d一定會要求妳一齊玩3p。
篇幅太長,暫講到呢度,下次將會講c小姐被雞姦一事。

作者: 3P2Q    時間: 2021-11-22 22:59

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-11-22 21:35 發表 查看引用來源
係唔知情況下落藥真係好仆街,但如果雙方同意時間落,我又覺得另一種刺激,有次我自己食春藥,食完生擒佢都得意
藥力發作時感覺係點架?
作者: 大食之熟女    時間: 2021-11-23 00:07

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-11-22 21:41 發表 查看引用來源
#女助手#

接昨日post,B生要求佢當住佢面前疴屎💩比佢睇,c小姐有照做,但佢當時疴唔出,又有次B生睇住佢疴尿,疴完之後,B生即刻奶佢,我話佢玩屎玩尿好撚變態,我話佢而家唔係當妳是女朋友,而係當妳係奴,下次B生如果要妳直接疴尿落 ...
完全接受唔到呀,玩到屎尿,比m 更m.
作者: E-36    時間: 2021-11-23 01:55

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-11-22 19:54 發表 查看引用來源

我遇過好多呢D女(包括網上和現實生活上識的), 我都唔知點解有好多女 ...
其實都無咩特別,諗起多年前前度往事啫
作者: kinkyb    時間: 2021-11-23 12:12

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-11-22 21:41 發表 查看引用來源
#女助手#

接昨日post,B生要求佢當住佢面前疴屎💩比佢睇,c小姐有照做,但佢當時疴唔出,又有次B生睇住佢疴尿,疴完之後,B生即刻奶佢,我話佢玩屎玩尿好撚變態,我話佢而家唔係當妳是女朋友,而係當妳係奴,下次B生如果要妳直接疴尿落 ...
b生真係睇av片上晒腦,c小姐辭咗職未,如果有對話紀錄c小姐可以舉報佢以威脅手段進行性行為,免得再害人
作者: brandy888    時間: 2021-11-23 14:40

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-11-22 09:41 PM 發表 查看引用來源
#女助手#

系丫,其實系咪D女中意男人甘衰對自己呢?
作者: Okkkkkk888    時間: 2021-11-24 01:47

其實我都鐘意同異性傾計,之前係呢度識左個師姐,間中都會we7搵佢傾下閒計,都無出過黎見,唔知佢仲係唔係度呢
作者: sam7211    時間: 2021-11-24 10:34

引用:
期待師兄的故事出爐。🙂
作者: sam7211    時間: 2021-11-24 11:55

已睇了兩段更新,期待後續。😁
作者: angelwong709    時間: 2021-11-24 13:19

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-11-21 07:49 發表 查看引用來源
乜都係可遇 ...
女人是會報復式去比男人玩又或者是玩男人
作者: sam7211    時間: 2021-11-24 15:11

引用:
原帖由 angelwong709 於 2021-11-24 13:19 發表 查看引用來源
師妹都有試過這種做法?
作者: 唐僧    時間: 2021-11-24 22:48

#雞姦#
過了幾日c小姐同我講,昨日在公司比B生強姦咗好唔開心,佢話當時佢衝咗入廁所,B生衝埋入去,B生就在廁所沒有用潤滑劑情況下,霸王硬上弓插入c小姐後面....,我當時聽到後好嬲,仆街正人渣,我話B生呢種唔係強姦,而係雞姦呀。
c小姐話當時想反抗,但係全身冇力,但下面隻鮑卻好想比嘢插,c小姐話而家肛門好痛(佢足足痛咗個幾星期),咦…咁似食咗西班牙烏蠅水 (催情藥)的反應嘅,我同c小姐講,但佢唔信,佢話B生插佢後面時感到有feel,我話這是藥物影響,我於是上網找資料比佢睇,問佢當時身體有沒有那些症狀?c小姐想咗一陣話全中,c小姐話當時B生插佢後面時感到有feel,仲以為嗰時是自己對B生動情。
我諗起上次佢比B生灌醉的事,我再找飲咗迷姦水的資料佢睇,佢話當時的症狀又是全中, c小姐終於相信我講。
今日暫講到呢度,未完
作者: 毛明示    時間: 2021-11-25 11:42

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-11-21 07:49 發表 查看引用來源
乜都係可遇 ...
好多人自稱食中女,其實係被中女食
作者: sam7211    時間: 2021-11-25 11:49

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-11-24 22:48 發表 查看引用來源
#雞姦#
過了幾日c小姐同我講,昨日在公司比B生強姦咗好唔開心,佢話當時佢衝咗入廁所,B生衝埋入去,B生就在廁所沒有用潤滑劑情況下,霸王硬上弓插入c小姐後面....,我當時聽到後好嬲,仆街正人渣,我話B生呢種唔係強姦,而係雞姦呀。
...
b生真係亂七咁嚟,咩都做得出。
作者: moliu1    時間: 2021-11-25 14:02

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-11-21 13:05 發表 查看引用來源
咁同呢個拍左幾耐?

話分手分左幾耐先分到?
作者: moliu1    時間: 2021-11-25 14:07

引用:
唔好話7,8年, 就係14年都唔無出黎都有啦, 隨緣啦施主
作者: angelwong709    時間: 2021-11-26 15:40

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-11-24 15:11 發表 查看引用來源

師妹都有試過這種做法?
有此經驗🤦‍♀️
作者: c_for_car    時間: 2021-11-26 16:34

引用:
原帖由 angelwong709 於 2021-11-26 15:40 發表 查看引用來源
有此經驗🤦‍♀️
點呀 分享下吖 我都想知女人心態
作者: angelwong709    時間: 2021-11-26 17:23

引用:
原帖由 c_for_car 於 2021-11-26 16:34 發表 查看引用來源
點呀 分享下吖 我都想知女人心態
好簡單,知道曾經被背叛
然後我會報復式去玩
作者: c_for_car    時間: 2021-11-26 17:34

引用:
原帖由 angelwong709 於 2021-11-26 17:23 發表 查看引用來源
好簡單,知道曾經被背叛
然後我會報復式去玩
其實玩完之後仲失落
作者: MAN818    時間: 2021-11-26 17:36

引用:
原帖由 angelwong709 於 2021-11-26 17:23 發表 查看引用來源
好簡單,知道曾經被背叛
然後我會報復式去玩
系呀....我都系咁,玩起來都唔會有 內疚感🤪🤪
作者: angelwong709    時間: 2021-11-26 20:11

引用:
原帖由 c_for_car 於 2021-11-26 17:34 發表 查看引用來源
其實玩完之後仲失落
失落感覺令我不停咁循環做呢啲行為
作者: angelwong709    時間: 2021-11-26 20:12

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-11-26 17:36 發表 查看引用來源
系呀....我都系咁,玩起來都唔會有 內疚感🤪🤪
內疚係會有,但都會循環地報復式進行
作者: c_for_car    時間: 2021-11-26 20:14

引用:
原帖由 angelwong709 於 2021-11-26 20:11 發表 查看引用來源
失落感覺令我不停咁循環做呢啲行為
咁你宜家同你老公各有各玩?
作者: angelwong709    時間: 2021-11-26 21:54

引用:
原帖由 c_for_car 於 2021-11-26 20:14 發表 查看引用來源
咁你宜家同你老公各有各玩?
已分開左
作者: c_for_car    時間: 2021-11-26 21:58

引用:
原帖由 angelwong709 於 2021-11-26 21:54 發表 查看引用來源
已分開左
咁都好 自由D 人係好矛盾 玩得多又想要平淡
作者: angelwong709    時間: 2021-11-26 22:02

引用:
原帖由 c_for_car 於 2021-11-26 21:58 發表 查看引用來源
咁都好 自由D 人係好矛盾 玩得多又想要平淡
平淡要忍耐
作者: c_for_car    時間: 2021-11-26 22:14

引用:
原帖由 angelwong709 於 2021-11-26 22:02 發表 查看引用來源
平淡要忍耐
係 同你幾啱傾 可以加你傾下计?
作者: licklickson    時間: 2021-11-26 22:56

引用:
原帖由 angelwong709 於 2021-11-26 21:54 發表 查看引用來源
已分開左
而家單身?
作者: 大食之熟女    時間: 2021-11-26 23:12

引用:
好簡單,知道曾經被背叛
然後我會報復式去玩
報復式已變成享受式已返唔到轉頭😏😏😏😏😔
作者: licklickson    時間: 2021-11-26 23:18

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-11-26 23:12 發表 查看引用來源
報復式已變成享受式已返唔到轉頭😏😏😏😏😔
師姐都係?
作者: 大食之熟女    時間: 2021-11-27 00:17

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-11-26 23:18 發表 查看引用來源
師姐都係?
之前係報復心態
作者: licklickson    時間: 2021-11-27 00:27

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-11-27 00:17 發表 查看引用來源
之前係報復心態
佢偷食?
作者: 唐僧    時間: 2021-11-28 11:03

B生只係當c小姐是一個聽話的性奴,我唔想c小姐再受傷害,我唔希望c小姐第日會好似我之前識嗰d女咁,搞到泥足深陷返唔到轉頭先來後悔。
我話妳處境好危險,B生對妳落得藥,佢真係乜都會做得出,如果第日佢再對妳落藥,搵埋佢d朋友來開心 share 輪姦妳,咁妳點算?我話:記得現實生活中,以前都有發生過,仲上咗新聞,又如果比B生搞大咗妳個肚,妳點算?始終受傷害嗰個都是妳,我叫c小姐盡快離開佢,c小姐話會,但我相信B生點會咁容易比佢走,另外部份問題在於是c小姐身上,唔捨得B生。
我教c小姐要搵機會偷拍或錄音返B生的黑材料,c小姐問我點解?我話如果日後佢用妳的裸照或性愛影片要脅妳,咁妳都有返d佢的黑材料在手,或者佢唔會亂嚟,必要時最多攬炒,佢有頭有面,到時睇下邊個傷d?但這個訊息c小姐收唔到,因為佢Block咗我拒絕接收訊息!
我想咗一日點解Block咗我?我在呢度pm問佢,是不是因為我太過著緊妳的事?如果是的話,咁我以後都不再講妳和B生的事,我地只講sex嘅嘢。
隔了一星期,零晨一點正當我上咗床準備瞓覺時,突然收到c小姐add返我.....
暫講到呢度,第日再講
作者: licklickson    時間: 2021-11-28 14:42

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-11-28 11:03 發表 查看引用來源
B生只係當c小姐是一個聽話的性奴,我唔想c小姐再受傷害,我唔希望c小姐第日會好似我之前識嗰d女咁,搞到泥足深陷返唔到轉頭先來後悔。
我話妳處境好危險,B生對妳落得藥,佢真係乜都會做得出,如果第日佢再對妳落藥,搵埋佢d朋友來 ...
B小姐真係出事?
作者: 大食之熟女    時間: 2021-11-28 15:32

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-11-28 11:03 發表 查看引用來源
我話妳處境好危險,B生對妳落得藥,佢真係乜都會做得出,如果第日佢再對妳落藥,搵埋佢d朋友來 ...
當c 小姐當時好迷戀b 先生,局外人講b 先生有幾仆街,通常都聽唔入耳
作者: sam7211    時間: 2021-11-28 15:43

引用:
竟然咁峰迴路轉,
好想知道究竟發生咩事情?😂
作者: kinkyb    時間: 2021-11-29 14:27

引用:
最想知條仆街最後有冇俾人拉
作者: Katrinacat    時間: 2021-12-1 01:26

引用:
巧緊張……跟住點呀?
作者: 唐僧    時間: 2021-12-5 12:27

#完結篇#
上回講到零晨一點正當我上咗床準備瞓覺時,突然收到c小姐add返我,我問佢是不是因為我太過著緊妳和B生的事,所以Block我?佢話唔係,但又沒講乜原因? 我唔敢再同佢講B生和佢的話題,c小姐問我仲乜唔講嘢?我話諗唔到講乜?咁c小姐話不如講B生的嘢,我話咁我聽妳講,但我唔會比意見,佢話今日女助手又來公司幫B生含,我只問咗佢一句:妳同佢一齊含?c小姐話沒有,只是幫佢地拍片,我跟住沒再問佢之後點?我轉過話題,約c小姐出來食飯見面。
我:不如後日星期六出來食飯見下面好嗎?
c:好
我:妳想食乜?
c:冇所謂
我:(女仔多數都喜歡食壽司)我話不如去板長食壽司
我:但妳M緊喎,食生冷嘢怕唔怕?
c:冇問題
我:大家都是慢熱的人,第一次見面,我只是想大家見下面食下飯先,食完來我屋企坐下,下次來玩對地方會沒有咁生保,大家又都沒有咁尷尬,順便睇下我的玩具和為妳準備的物品,但唔玩住,下次先來玩。
我:去旺角一或太子嗰邊板長方便妳?
c:太子
我:星期六1:00在始創中心門口等好嗎?
c : OK

跟住我同c小姐講:2點了,我瞓喇,明天再傾。但這訊息佢收唔到,因為c小姐又再次Block咗我拒絕接收訊息!

今次又唔撚知乜嘢事?啱啱大家先約好出來食飯,仲講好食乜和時間邊度等,無啦啦唔知又仲乜Block咗我?今次已經是第3次block我,上次是第二次,第一次block我原因,是我約好出來見,但嗰日佢誤會我比張假 j j 相呃佢,所以block咗我,之後我pm佢話開cam比佢睇,證明我沒用假相呃佢,佢先相信我沒呃佢。

今次我沒有再pm問佢原因?因為今次我真係好撚嬲,我諗佢又係同以前我識嗰d女一樣,只是想搵人傾計打發時間,或唔開心想搵人開解自己,可能佢見我話唔再講佢同B生的事,所以就Block咗我掛?我等咗佢一星期,佢都沒add返我,於是我把為佢準備好的物品全部掉哂落垃圾桶,費事睇見眼冤,白白浪費咗我$600,用在佢身上我全部都是買靚嘢(德國貨和日本貨),全部都是專登為c小姐而買的,我對以前識嗰d,都沒有咁對佢地,c小姐是我對佢最好的一個,望見掉落垃圾桶內d物品,等同把$600現金掉落垃圾桶一樣,真係好撚嬲,於是我影返張相在呢度pm比返佢睇,之後就再沒有pm比佢了!

事隔4個月,唔知c小姐而家點?可能已經發展到同女助手一齊同B生玩3p掛?我真心希望c小姐早日醒覺,離開B生,回頭是岸,以免日後出了事返唔到轉頭就太遲了!

我雖然好嬲c小姐咁對我,但都祝福c小姐一切安好,早日搵到個真心對佢好的男朋友啦。

有時間再講另一個,自願去做雞賺錢比老公洗那個人妻

作者: 唐僧    時間: 2021-12-5 12:39

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-11-28 15:32 發表 查看引用來源
當c 小姐當時好迷戀b 先生,局外人講b 先生有幾仆街,通常都聽唔入耳
好認同妳所講
作者: 大食之熟女    時間: 2021-12-5 22:51

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-5 12:27 發表 查看引用來源
#完結篇#
上回講到零晨一點正當我上咗床準備瞓覺時,突然收到c小姐add返我,我問佢是不是因為我太過著緊妳和B生的事,所以Block我?佢話唔係,但又沒講乜原因? 我唔敢再同佢講B生和佢的話題,c小姐問我仲乜唔講嘢?我話諗唔到講乜?咁 ...
可能佢覺得你都係同其他男人一樣想要佢個身體多,見都未見過你又會買咁多玩具俾佢,又叫佢上你屋企,佢都係自我保護啫
作者: 大食之熟女    時間: 2021-12-5 22:55

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-5 12:39 發表 查看引用來源
好認同妳所講
因為經歷過,所以明白原因
作者: licklickson    時間: 2021-12-5 23:29

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-5 12:27 發表 查看引用來源
#完結篇#
上回講到零晨一點正當我上咗床準備瞓覺時,突然收到c小姐add返我,我問佢是不是因為我太過著緊妳和B生的事,所以Block我?佢話唔係,但又沒講乜原因? 我唔敢再同佢講B生和佢的話題,c小姐問我仲乜唔講嘢?我話諗唔到講乜?咁 ...
期待另一個故事!
作者: 肥富茶了室    時間: 2021-12-6 21:09

引用:
#完結篇#
女人心海底針😊
作者: 肥富茶了室    時間: 2021-12-6 21:09

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-5 23:29 發表 查看引用來源
期待另一個故事!
期待新故事
作者: moliu1    時間: 2021-12-8 15:18

引用:
原帖由 angelwong709 於 2021-11-24 13:19 發表 查看引用來源
會點玩男人?
作者: cc19880910    時間: 2021-12-8 15:42

引用:
#完結篇#
當年我老婆都有依個念頭(做雞),去改善我哋嘅生活
作者: 幪面超人    時間: 2021-12-8 15:44

我好明白你心情,呢啲女個腦諗緊乜,我地正常人係無法理解。
滿心歡喜為佢準備一切,轉頭成盆冷水照頭淋落黎,大家都係人啫,約實轉頭可以blocked咗你。
引用:
#完結篇#

作者: licklickson    時間: 2021-12-8 15:46

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-8 15:42 發表 查看引用來源

當年我老婆都有依個念頭(做雞),去改善我哋嘅生活
經驗問題?
作者: cc19880910    時間: 2021-12-8 15:47

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-8 15:46 發表 查看引用來源
經驗問題?
啱啱畢業頭幾年搵嘅錢一定係唔多㗎啦
作者: licklickson    時間: 2021-12-8 15:47

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-8 15:47 發表 查看引用來源
啱啱畢業頭幾年搵嘅錢一定係唔多㗎啦
咁佢做援交?
作者: cc19880910    時間: 2021-12-8 15:49

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-8 15:47 發表 查看引用來源
咁佢做援交?
有依個諗法啫,最終冇做到
作者: licklickson    時間: 2021-12-8 16:09

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-8 15:49 發表 查看引用來源

咁都好啲!唔值得咁而出賣自己!
作者: cth1978    時間: 2021-12-8 16:50

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-5 12:27 PM 發表 查看引用來源
#完結篇#
有啲男人就係咁仆街 ........

Ching , 你一定係個暖男!!
作者: 唐僧    時間: 2021-12-9 22:56

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-12-5 22:51 發表 查看引用來源
可能佢覺得你都係同其他男人一樣想要佢個身體多,見都未見過你又會買咁多玩具俾佢,又叫佢上你屋企,佢都係自我保護啫
不認同妳所講,出來玩只有三個地方選擇,1. 爆房,2. 我屋企,3. 佢屋企。之前問過佢,來我屋企佢話ok喎。
可能我講得唔清楚,妳有點誤會,d玩具是我自己用的,仲未有買比佢用,我只是為佢準備咗相片中掉了落垃圾桶內的物品。for女性用的肛交舒緩噴霧,可以幫佢放鬆菊花口(德國製造$238),支嘢好細支,只有30ml.(我諗用幾次就冇),還有for女性肛交專用的潤滑劑(日本製造,$2xx)。
佢第一次 Block 我之前,話買咗條 T Back 比我,所以我也買咗條比佢回禮(我有話比佢知),我諗佢平時腰背和肩膊應該會比較攰,所以我亦買咗支baby oil,打算幫佢按摩用。
同c小姐相識,大家的出發點都是Sex呢樣嘢,但我對每一個女性,唔係想要sp純搞嘢嗰種關係,我是想搵FWB嗰種,c小姐都知。

圖片附件: 20210810_c55778c763d135aaf259U33fPF20YpvP-1.jpg (2021-12-9 22:56, 175.69 KB) / 該附件被下載次數 15

作者: 大食之熟女    時間: 2021-12-9 23:14

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-9 22:56 發表 查看引用來源

不認同妳所講,出來玩只有三個地方選擇,1. 爆房,2. 我屋企,3. 佢屋企。之前問過佢,來我屋企佢話ok喎。
可能我講得唔清楚,妳有點誤會,d玩具是我自己用的,仲未有買比佢用,我只是為佢準備咗相片中掉了落垃圾桶內的物品。for女性 ...
都買咗好多野喎,丟咗好哂,可以留俾下個主人,之後真係冇add 番你?
作者: 3P2Q    時間: 2021-12-10 01:07

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-9 22:56 發表 查看引用來源

可能我講得唔清楚,妳有點誤會,d玩具是我自己用的,仲未有買比佢用,我只是為佢準備咗相片中掉了落垃圾桶內的物品。for女性 ...
Ching d 玩具係自用?
Ching 喜歡自插?
Ching 講個d 好似全部是後門專用
作者: 唐僧    時間: 2021-12-10 13:47

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-12-9 23:14 發表 查看引用來源
都買咗好多野喎,丟咗好哂,可以留俾下個主人,之後真係冇add 番你?
唔再搵人玩了,下一個唔知會唔會又比人當社工,嘥時間,夜晚睇下電視或早d瞓好過。
嗰d嘢有期限,擺到過期咪又係要掉。
我等咗佢一個星期都沒有add番我,又沒有pm我,我而家連wechat個apps都剷咗沒安裝。
引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-12-10 01:07 發表 查看引用來源
Ching d 玩具係自用?
Ching 喜歡自插?
Ching 講個d 好似全部是後門專用

作者: 唐僧    時間: 2021-12-10 13:48

引用:
原帖由 cth1978 於 2021-12-8 16:50 發表 查看引用來源

有啲男人就係咁仆街 ........

Ching , 你一定係個暖男!!
好多女都話我好人...係暖男,好人和暖男係唔會有閪用㗎!我又講講另一單我嘅經歷比大家知。
大約6年前在網上認識到條女,是我開post佢pm我識的,我地在wechat都傾咗有成個月(係日日都傾),有日佢話明天10:00要往中港碼頭搭船返大陸睇辦,咁啱當時我是在中港碼頭樓上返工,我話不如大家見見面say個hi,佢話好,第二朝佢在中港嗰間麥記食早餐,當日香港得14度都幾凍,當我見到佢,第一個感覺ok唔差喎,say咗個hi後,見佢件羽絨好單薄,我好自然隨便講咗一句:妳夠唔夠衫㗎?大陸上面會比香港再凍d喎。跟住我地傾咗幾句,我因夠鐘返工要走了。到了下午lunch time,我收到佢訊息,佢話我都唔錯,但唔會出嚟同我玩,亦唔會再出來見,只可以在wechat度傾計,我問佢點解?佢話是因為今朝我問佢夠唔夠衫嗰句說話,佢感到好窩心。
吓.....咁都是死亡原因?我天真到仲keep住同佢在wechat傾咗幾個星期,希望佢會改變主意,再約過佢幾次都係話唔出,咁算喇!嘥時間。
其實佢都好,講咗個原因我知,話咗唔會出來再見,唔似有d女成日比假希望人,話大家傾熟d先出嚟,其實是呃人解悶或傾訴唔開心的事。

作者: licklickson    時間: 2021-12-10 13:52

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-10 13:48 發表 查看引用來源

好多女都話我好人...係暖男,好人和暖男係唔會有閪用㗎!我又講講另一單我嘅經歷比大家知。
大約6年前在網上認識到條女,是我開post佢pm我識的,我地在wechat都傾咗有成個月(係日日都傾),有日佢話明天10:00要往中港碼頭搭船返 ...
Ching咁多不幸經歷,有冇啲開心成功嘅例子?
作者: 幪面超人    時間: 2021-12-10 13:55

講真,佢地唔出根本唔關你講乜嘅事,女人要男人,開句聲就成條村男人排隊等佢揀,女人要男人從來不缺,所以佢地齋吹就得,想扑佢,難啦!

咁講真,好想知真實情況,咁耐有無過成功例子?
引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-10 13:48 發表 查看引用來源

大約6年前在網上認識到條女,是我開post佢pm我識的,我地在wechat都傾咗有成個月(係日日都傾),有日佢話明天10:00要往中港碼頭搭船返 ...

作者: 唐僧    時間: 2021-12-10 19:53

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-8 15:49 發表 查看引用來源

點解會有咁諗法?

作者: 唐僧    時間: 2021-12-10 21:59

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-10 13:52 發表 查看引用來源
Ching咁多不幸經歷,有冇啲開心成功嘅例子?
引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-10 13:55 發表 查看引用來源
講真,佢地唔出根本唔關你講乜嘅事,女人要男人,開句聲就成條村男人排隊等佢揀,女人要男人從來不缺,所以佢地齋吹就得,想扑佢,難啦!
咁講真,好想知真實情況,咁耐有無過成功例子?...
都有嘅,
作者: little_princess    時間: 2021-12-10 23:52

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-10 13:55 發表 查看引用來源

咁講真,好想知真實情況,咁耐有無過成功例子?

...
係啊,我覺得要timing
同埋真係要有耐性
無心機傾或者一心打算搵食好難成事

平常心可能有結果
作者: 幪面超人    時間: 2021-12-11 00:52

女人好講感覺,撩到佢有feel就有啲可能。
引用:
原帖由 little_princess 於 2021-12-10 23:52 發表 查看引用來源

係啊,我覺得要timing
同埋真係要有耐性
無心機傾或者一心打算搵食好難成事

平常心可能有結果

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)