188Channel

標題: 茶記C9 - 好耐無見,各位~ [打印本頁]

作者: Sennn    時間: 2021-12-6 11:52     標題: 茶記C9 - 好耐無見,各位~

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: licklickson    時間: 2021-12-6 11:57

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-6 11:52 發表 查看引用來源
經過反覆思考,最後我係將成個行程提早左大半日,C9已經一早請左假(星期六佢要返工)。我地約左喺東涌食個early lunch,C9都係著到好似上次行山咁,馬尾,魚夫帽,長褲,係多左件風褸,大大個背囊,佢咩起嚟,兩條帶扯到佢件風褸貼一貼~  ...
新舖開張,打個卡支持下先!
作者: licklickson    時間: 2021-12-6 12:07

師兄打得好詳細,睇得好有代入感!等緊你嘅戲肉呀!😉
作者: altzza888    時間: 2021-12-6 12:09

師兄好詳細,等你繼續更新
作者: cth1978    時間: 2021-12-6 12:44

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-6 11:52 AM 發表 查看引用來源
經過反覆思考,最後我係將成個行程提早左大半日,C9已經一早請左假(星期六佢要返工)。我地約左喺東涌食個early lunch,C9都係著到好似上次行山咁,馬尾,魚夫帽,長褲,係多左件風褸,大大個背囊,佢咩起嚟,兩條帶扯到佢件風褸貼一貼~  ...
期待入正題材!!
作者: 3P2Q    時間: 2021-12-6 12:48

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-6 11:52 發表 查看引用來源
ching 你都好勇, c9 第一次行就上大東山
作者: MAN818    時間: 2021-12-6 13:19

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-12-6 12:48 發表 查看引用來源

系呀.....大東唔容易行,負咁重磅好吃力
作者: leowaiwai    時間: 2021-12-6 13:26

辛苦哂師兄上大東山一個人咩咁多野,辛苦哂,夜晚由C奶姐姐服待番你
引用:

作者: MAN818    時間: 2021-12-6 13:27

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-12-6 13:26 發表 查看引用來源
辛苦哂師兄上大東山一個人咩咁多野,辛苦哂,夜晚由C奶姐姐服待番你
日間男人担担抬抬......晚上女人担担抬抬
作者: 825    時間: 2021-12-6 13:35

等你繼續更新
作者: 3P2Q    時間: 2021-12-6 13:40

大東山比鳳凰山還高,  好多時3點就起霧.........

但地理環境下, 鳳凰山睇日出先係再理想地點

作者: 淫亂小魔星    時間: 2021-12-6 13:48

更新左記得就打NO.  追唔切ma
作者: dragonbone    時間: 2021-12-6 14:35

引用:
師兄夠細心,要讚。
作者: timwu889    時間: 2021-12-6 14:45

支持下先
作者: 東方小倫117    時間: 2021-12-6 14:56

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-12-6 13:40 發表 查看引用來源

師兄都系行山友?好清楚環境
作者: 淫亂小魔星    時間: 2021-12-6 14:57

唔係點抱得美人騎XD
作者: 3P2Q    時間: 2021-12-6 14:57

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-12-6 14:56 發表 查看引用來源
唔算山友, 但行過
作者: 東方小倫117    時間: 2021-12-6 15:00

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-12-6 14:57 發表 查看引用來源

唔算山友, 但行過
勁👍💪💪
作者: iamfat    時間: 2021-12-6 15:05

好地方,可以睇到日出
作者: a9986972    時間: 2021-12-6 15:28

Ching 好彩走得快。大東山星期日下晝火災
作者: garyfood    時間: 2021-12-6 15:41

係咪佢地乾柴烈火呀
作者: taifai88    時間: 2021-12-6 16:13

包膠祥盡,謝謝師兄!
作者: alexyclam    時間: 2021-12-6 17:28

引用:
好正。。。童年回憶返黎呀😍😂
作者: mtvong    時間: 2021-12-6 18:10

好有溝女 FEEL ~~
作者: Sennn    時間: 2021-12-6 18:31

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-12-6 12:48 發表 查看引用來源

熟手就唔肯帶男既去,新手就唔夠膽,所以我等左好耐😑
作者: Sennn    時間: 2021-12-6 18:33

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-12-6 13:40 發表 查看引用來源

大東山對我嚟講係情意結,所以想試😅
作者: Sennn    時間: 2021-12-6 18:34

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-12-6 14:56 發表 查看引用來源
一次探路加大量google…🤡
作者: Sennn    時間: 2021-12-6 18:35

引用:
原帖由 a9986972 於 2021-12-6 15:28 發表 查看引用來源
Ching 好彩走得快。大東山星期日下晝火災
咁我真係好彩…. 遲下走上新聞就唔知點解釋🤦🏻‍♂️
作者: Sennn    時間: 2021-12-6 18:39

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-12-6 14:57 發表 查看引用來源
唔係點抱得美人騎XD
師姐,我會加篇號架今次✌🏻

今日lunch,比C9調戲,話我攪到佢今日腳軟,好彩今日得我一個去食,其他樓面以為佢吹水😅

咁佢行山真係行完腳軟😅

即興今晚同佢食dinner,佢而架出面講緊電話。

佢坐d石坐到瘀左🤡
「要刪相,始終我係偷拍佢」

作者: 小王子    時間: 2021-12-6 18:54

東山夕陽紅
茶香會C9
作者: dragonbone    時間: 2021-12-6 18:55

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-6 18:39 發表 查看引用來源

今日lunch,比C9調戲,話我攪到佢今日腳軟,好彩今日得我一個去食,其他樓面以為佢吹水😅

咁佢行山真係行完腳軟😅

佢坐d石坐到瘀左🤡 ...
師兄,係坐石定狗仔式時被你推瘀左?
作者: taifai88    時間: 2021-12-6 19:09

咁激,仲有冇第二度瘀!
作者: garykphong    時間: 2021-12-6 19:10

等緊戲肉,好緊張。。。。。
作者: 淫亂小魔星    時間: 2021-12-6 19:16

對腳OK噃@@!!!!
作者: 大食之熟女    時間: 2021-12-6 19:42

引用:
好正喎,附近多唔多營友,一齊睇日出好浪漫
作者: crcinter    時間: 2021-12-6 20:03

師兄打得好詳細,睇得好有代入感!
作者: licklickson    時間: 2021-12-6 20:05

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-6 18:39 發表 查看引用來源

咁佢行山真係行完腳軟😅

對腳幾正喎!
作者: 淫亂小魔星    時間: 2021-12-6 20:32

引用:
原帖由 garyfood 於 2021-12-6 15:41 發表 查看引用來源
係咪佢地乾柴烈火呀
激到燒山XD
作者: 淫亂小魔星    時間: 2021-12-6 20:33

引用:

咁佢行山真係行完腳軟😅

講埋D旁人唔明既野真係另有一番風味
作者: Sennn    時間: 2021-12-6 22:03

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-12-6 18:55 發表 查看引用來源

師兄,係坐石定狗仔式時被你推瘀左?
真係佢坐石整….
作者: Sennn    時間: 2021-12-6 22:03

引用:
原帖由 taifai88 於 2021-12-6 19:09 發表 查看引用來源
咁激,仲有冇第二度瘀!
今晚無機會詳細檢查,食完就散。
作者: Sennn    時間: 2021-12-6 22:04

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-12-6 19:16 發表 查看引用來源
對腳OK噃@@!!!!
我電話舊,影唔清者😅
作者: Sennn    時間: 2021-12-6 22:05

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-12-6 19:42 發表 查看引用來源
好正喎,附近多唔多營友,一齊睇日出好浪漫
都多呀,起碼7-8堆人,好在隔好遠。
作者: Sennn    時間: 2021-12-6 22:06

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-12-6 20:33 發表 查看引用來源

講埋D旁人唔明既野真係另有一番風味
係,感覺好滿足✌🏻

電話打緊update
作者: Grisword    時間: 2021-12-6 22:21

師兄你真係好有心機,抵你食到
作者: licklickson    時間: 2021-12-6 22:31

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-6 22:03 發表 查看引用來源

今晚無機會詳細檢查,食完就散。
咁快食完?冇下場?
作者: Sennn    時間: 2021-12-6 23:17     標題:

食完野,我清理好,當然我係有用垃圾袋,先7點未夠,睇星都仲未夠夜,雖然有準備netflix(下戴左幾套戲),但係真係比個環境攪到唔太想煲劇睇戲玩電話,想播歌聽下,sorry,訊號差,係串流唔到…… 窒吓窒吓窒到唔想聽。

見要走既人都走得8899,留返既都係開哂營,有哂燈,東一個西一個,個個都有哂距離,咁我就同C9講我地可以去toilet,咁夜晚佢話唔洗用遮啦,陪佢去啦,都係有扭轉面,免得佢尷尬麻,咁佢去完,我先再搵第二度柯尿,男人方便好多。(我係有準備濕紙巾,有消毒,有純水兩種,仲有支噴霧比C9隻鮑用,特登比佢拆包裝,等佢安心d。)

返到營,feel到開始涼,我地著返厚d,再附近行下,無乜特別,再遠又唔想去,而且天黑無乜野睇,等睇星,我就話不如返個營度,可以休息下,瞓下,較定12點鬧鐘,到時再睇星,唔較鬧鐘怕一瞓天光….

返到營,我就話我地抺身先,因為行左成日,先除鞋除襪,抺乾淨對腳先,咁我地梗係各自抺啦,我仲怕臭親佢,捽到腳趾罅都乾乾淨淨,攪掂就入營,著燈,因為圍左錫紙,我諗外面係睇唔到入面既影呱?
講真,睇到都唔會理。形容一下,個營入面平面係接近四方形,然後張墊就佔左4份之3有多,仲有一行仔空間放下野,咁墊上面就直接放左雙人睡袋,可以用拉鏈開邊果種,

加埋墊,個「樓底」係坐直喺墊上面個頭就掂到營頂…. 拎哂衫褲出嚟準備換,仲開左起碼10包暖貼出嚟周圍貼,再加埋好多暖手包放入睡袋入面,因為想趁由涼變凍之前準備好保溫,而且暖貼同暖手包我起碼帶左各3 pack,諗好間唔時開新既keep住暖,有備無患。

作者: licklickson    時間: 2021-12-6 23:21

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-6 23:17 發表 查看引用來源
食完野,我清理好,當然我係有用垃圾袋,先7點未夠,睇星都仲未夠夜,雖然有準備netflix(下戴左幾套戲),但係真係比個環境攪到唔太想煲劇睇戲玩電話,想播歌聽下,sorry,訊號差,係串流唔到…… 窒吓窒吓窒到唔想聽。

見要走既人都走得 ...
Ching好細心,c9一定好冧!
作者: garykphong    時間: 2021-12-6 23:55

就到戲肉了。。。。。轉入直路!拉鞭。。。
作者: alexyclam    時間: 2021-12-7 06:12

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-6 23:17 發表 查看引用來源

好細心。。又可以過夜。。真係無限好!
健康活動。帶啲後著。。真係不得了。。。😍
作者: leowaiwai    時間: 2021-12-7 08:11

SO SWEET AR 師兄
引用:

作者: taifai88    時間: 2021-12-7 08:36

引用:

其實,我覺得最enjoy反而係事前嘅欖欖錫錫,互相取暖,冇咗呢啲,齋插其實都幾乏味!
作者: ncp81    時間: 2021-12-7 09:21

食完早餐等更新
作者: cubiczzzzz    時間: 2021-12-7 09:31     標題: 回覆 1# Sennn 的帖子

早餐中,等師兄更新C9對腳都好正
作者: dragonbone    時間: 2021-12-7 11:06

引用:

聽到都見細心,師兄呢D心機唔係個個男人做到,你係得既。
作者: 淫亂小魔星    時間: 2021-12-7 13:58

唔知係咪錯覺。。。好靜
作者: licklickson    時間: 2021-12-7 13:59

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-12-7 13:58 發表 查看引用來源
唔知係咪錯覺。。。好靜
個個都等緊戲肉!😬
作者: leowaiwai    時間: 2021-12-7 14:00

因為等緊你
引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-12-7 13:58 發表 查看引用來源
唔知係咪錯覺。。。好靜

作者: 淫亂小魔星    時間: 2021-12-7 14:32

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-12-7 14:00 發表 查看引用來源
因為等緊你
又唔係我做女主XD
作者: leowaiwai    時間: 2021-12-7 14:35

咁做我女主
引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-12-7 14:32 發表 查看引用來源

又唔係我做女主XD

作者: 淫亂小魔星    時間: 2021-12-7 14:44

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-12-7 14:35 發表 查看引用來源
咁做我女主
男定女定反串先
作者: leowaiwai    時間: 2021-12-7 14:47

嘩我呢個女主好勁AR,咩都做到,果然冇搵錯
引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-12-7 14:44 發表 查看引用來源

男定女定反串先
作者: 淫亂小魔星    時間: 2021-12-7 16:05

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-12-7 14:47 發表 查看引用來源
嘩我呢個女主好勁AR,咩都做到,果然冇搵錯
咁串 無野好講
作者: leowaiwai    時間: 2021-12-7 16:41

下,我讚你WOR,串點係?
引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-12-7 16:05 發表 查看引用來源

咁串 無野好講

作者: 淫亂小魔星    時間: 2021-12-7 18:40

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-12-7 16:41 發表 查看引用來源
下,我讚你WOR,串點係?
覆左你 無謂派花生
作者: Sennn    時間: 2021-12-7 18:41

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-12-7 18:40 發表 查看引用來源

覆左你 無謂派花生
公司年尾忙,所以少左上水,我打緊架啦,post住先。
作者: Sennn    時間: 2021-12-7 18:45     標題:

我地都係坐住喺睡袋上面,個睡袋我買返嚟之後,已經拎左去舖頭洗,所以都仲有小小香噴噴。因為空間有限,兩個一齊郁手郁腳換衫抺身實在太逼,所以一個個嚟,當係雙人床,兩個平排坐住。我話我帶頭先啦,我抺完換完之後個營應該會暖d,到時先到佢啦,然後我較暗盞燈,太光怕尷尬。

咁我地對腳板都抺乾淨左,我咪先拎一對襪比自己,再拎一對比C9,叫佢著住,我話厚襪嚟(5趾襪),新買,洗左架啦,著住應該保暖好多。我著完對襪就一野除哂d褸呀,衫褲呀,全身得返對襪同對腳上面d肌肉貼。C9著緊對襪望住我示範點抺身,我撐住唔怕醜咁坐住,先拎消毒濕紙抺全身,特別係d格肋底,頸,袋底,肶罅位之類,再用純水濕紙巾抺,我係有開個袋喺營入面放垃圾既。攪掂之後我比個試後感想C9,d濕紙巾好涼,同埋d消毒濕紙巾抺落鳩頭同C眼度有d那那地,不過可以接受既,仲有背脊自己抺唔到。跟住我想搣左d肌肉貼,C9話第日要落山,唔好搣啦。我解釋話出完汗,貼得耐會痕,我仲有,第朝再貼啦,我仲有肌肉貼。C9望住我慢慢搣,又要忍住腳毛之痛,佢終於明白點解我叫佢剃腳毛。一路笑我搣,就一路幫我抺背脊。搣哂d肌肉貼再抺乾淨之後,著返套新既衫褲,即係孖煙通,長衫長褲,成個人舒服哂。

作者: dragonbone    時間: 2021-12-7 18:48

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-7 18:45 發表 查看引用來源
我地都係坐住喺睡袋上面,個睡袋我買返嚟之後,已經拎左去舖頭洗,所以都仲有小小香噴噴。因為空間有限,兩個一齊郁手郁腳換衫抺身實在太逼,所以一個個嚟,當係雙人床,兩個平排坐住。我話我帶頭先啦,我抺完換完之後個營應該會暖d, ...
師兄呢隻真係睇到人好心急。
作者: 淫亂小魔星    時間: 2021-12-7 19:14

說好的咸故呢XD ????
作者: Sennn    時間: 2021-12-7 19:42

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-12-7 19:14 發表 查看引用來源
說好的咸故呢XD ????
師姐唔好咁咸住🥲

我已經用電話既備忘錄打緊,而架都仲打緊,又要喺屋企偷偷地打…

見諒見諒🙇🏻‍♂️
作者: 淫亂小魔星    時間: 2021-12-7 20:02

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-7 19:42 發表 查看引用來源

師姐唔好咁咸住🥲

我已經用電話既備忘錄打緊,而架都仲打緊,又要喺屋企偷偷地打…

見諒見諒🙇🏻‍♂️
出文果時me too 不過有份hea工D時間任打 哈哈哈哈哈
作者: S3V30_GK9112    時間: 2021-12-7 20:10

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-12-7 20:02 發表 查看引用來源

出文果時me too 不過有份hea工D時間任打 哈哈哈哈哈
咁師姐快的分享多啲比我地知打多的睇下💪🏻💪🏻
作者: 淫亂小魔星    時間: 2021-12-7 20:17

引用:
原帖由 S3V30_GK9112 於 2021-12-7 20:10 發表 查看引用來源
咁師姐快的分享多啲比我地知打多的睇下💪🏻💪🏻
呢排都係舊愛未有新歡
作者: jam911    時間: 2021-12-7 20:18

師兄,你係得食完又要打包膠比我地呢班觀眾,真難得👏👏👏👏,大家比d掌聲啦
作者: S3V30_GK9112    時間: 2021-12-7 21:02

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-12-7 20:17 發表 查看引用來源

呢排都係舊愛未有新歡
呢到大把新歡比你搵到要排排到龍尾都搵唔到
作者: 大食之熟女    時間: 2021-12-7 23:14

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-7 19:42 發表 查看引用來源

師姐唔好咁咸住🥲

見諒見諒🙇🏻‍♂️
講到吊哂引咁,都未講戲肉
作者: Sennn    時間: 2021-12-8 01:21

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-12-7 23:14 發表 查看引用來源
講到吊哂引咁,都未講戲肉
頭先話落公園同fd飲啤酒,落左去坐公園打,打完啦,如果我病左你地照顧我😈
作者: Sennn    時間: 2021-12-8 01:37     標題:

C9除帽,喺佢自己袋仔拎野抺面啦,我先知自己未抺面,那那林抺返面同耳仔耳背,見C9偷笑,原來佢一路都知我抺漏。好快我就抺完,然後拎起部無用處既ipad,托住喺佢面前開自拍,比佢當鏡用,咁佢又抺又搽咁,素顏,好快攪掂。然後C9除哂d褸,原來入面著短袖T,佢開始抺手臂同頸,我怕佢攝親,我咪幫佢抺後頸同耳仔耳背咁。再除就件T,得返黑bra,我即刻甩埋個扣,唔好阻住我抺佢背脊,前面對波呀,肚呀佢自己抺,總之上半身快快脆抺完,無那西抺,係有抺乾淨,然後我即刻拎佢件長衫同佢著返,唔好凍親,C9話唔帶bra啦,free下,我再拎件羽絨比佢著住先,佢就開始除褲。

C9雙手撐起patpat,我幫手甩佢條長褲出嚟,然後幫佢搣d肌肉貼,咁我都慢慢搣既,剃左毛者,但都有機會敏感麻。我搣緊時,C9講笑話係唔係我幫佢抺哂,我話無問題,咁我咪又繼續囉,佢就拎d衫褲嚟摺,話唔洗咁巢。我搣哂d貼就開始抺佢對小腿,抺完小腿就鍚幾下,見佢摺哂d衫褲,就叫佢瞓平,我就跪住佢側邊抺對大肶,又慢慢摸下佢大肶內側,不過可能係比人抺身,佢好似怕醜擰側個頭咁,所以我用手攝入佢條黑色底褲度抺佢腰果d位,未掂下面住。

真係「正面」抺哂(除咗隻鮑啦),咁我叫佢扭轉,趴喺度,咁我可以抺埋佢大肶後面。真係抺哂,patpat真係好難攝手入底褲抺,所以就去拉低佢條黑底,但係咁抺都係比條底褲阻住哂。我雙手捉住C9條腰,索性抽起佢個patpat,佢就半被動咁吉起咗個patpat,狗仔post,上半身趴喺床,雙手放前平衡下,下半身就patpat吉起,條黑底就比我拉到落對大肶中間。咁我一路抺一路挑逗佢,輕輕力用手指頭摸住c9既皮膚輕輕遊走咁,懶係有觸電feel果d呢,咁我係有用消毒濕紙巾抹佢股罅既(包括菊花),再用返純水濕紙巾抺返,然後用張新既純水去由下而上抺佢隻鮑,已經聽到c9果d抖氣聲。

C9保持住個姿勢,我就跪住喺佢後面,由輕輕摸,變做用脷lam佢patpat,鍚下兩團肉,有時又吹下佢朵菊花,始終無水沖涼,唔太願意賞菊住,都係圍住朵花打圈lam,c9開始呻吟,我就伸隻手去摸下條界,好濕潤,再用手指遊走去摸粒野,一路捽一路用脷刺激朵花既周圍,因為佢咁既姿勢,條黑底又除到落大肶一半,咁既視覺,好難唔去玩下朵花。玩左陣我都跪到攰,我就坐低喺佢後面,撐大對腳包住c9呢隻狗仔post,咁我就可以灣前用條脷去服侍佢隻鮑,服侍到咁上下,我食飽者,我細佬都要食架,我就就位瞓低,佢就向後郁,我順手甩埋佢條黑底,再捉佢patpat落嚟,等佢肚腩貼住我心口比我乃鮑,佢都自動波幫我除一除低條褲就含,變左69。

前湊夠哂,我lam住鮑,停一停,叫c9伸一伸手去個袋度拎套,幫埋我上套。見佢咁乖照做,咁我都無停過服侍佢。上完套,我推一推c9叫佢坐上去,我又順便除哂條褲,咁佢慢慢嚟,坐入左,我望住佢背影喺度搖,搖左陣,我又向後移一移,轉玩狗仔,撐濶佢推下推,又從後伸手入佢衫玩下波咁,佢再成個人趴低左,我無放過佢,合埋佢對肶坐上去再插過,插左陣想射,就轉一轉男上,慢慢插,又用下手指捽下佢粒野,又拉高佢件衫玩下對波,啜下lin,最後車輪下就狂插到射。

幫c9拉返好件衫,比張紙巾佢抺下,又用下支噴霧咁,我又自己抺下咁。見佢想瞓,就開拉鏈打開個睡袋比佢瞓營既中間位,我瞓側邊,因為邊位應該凍d,再同佢搽下d按摩膏按下小腿,又按下自己,見佢瞓著咁滯,我set埋鬧鐘,就幫佢除返件羽絨,再幫佢著條新底褲,又係黑色,自己都著返條孖煙通,兩個人無著長褲,一人一件長衫咁,然後拉返好睡袋,郁完個人夠哂暖,熄燈就瞓。

作者: 大食之熟女    時間: 2021-12-8 01:45

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-8 01:21 發表 查看引用來源

頭先話落公園同fd飲啤酒,落左去坐公園打,打完啦,如果我病左你地照顧我😈
你有c9照顧你得啦🤣🤣😏😏😏
作者: timwu889    時間: 2021-12-8 01:47

回覆支持😊, thanks bro
作者: leowaiwai    時間: 2021-12-8 08:11

應該一路打一路回味個時都慶恰恰,唔會冷親架
引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-8 01:21 發表 查看引用來源

作者: licklickson    時間: 2021-12-8 08:55

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-8 01:37 發表 查看引用來源
C9除帽,喺佢自己袋仔拎野抺面啦,我先知自己未抺面,那那林抺返面同耳仔耳背,見C9偷笑,原來佢一路都知我抺漏。好快我就抺完,然後拎起部無用處既ipad,托住喺佢面前開自拍,比佢當鏡用,咁佢又抺又搽咁,素顏,好快攪掂。然後C9除哂d褸, ...
算係半野外,c9反應有冇大咗,剌激咗?會唔會唔敢叫出聲?
作者: garykphong    時間: 2021-12-8 09:19

好仔細的描述,一路睇一路食早餐。。好正!
作者: garyfood    時間: 2021-12-8 10:18

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-8 08:55 發表 查看引用來源
係咪要用手冚住把口
作者: 淫亂小魔星    時間: 2021-12-8 10:32

完一場堅係兩個訓左?
作者: 大食之熟女    時間: 2021-12-8 10:33

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-8 08:55 發表 查看引用來源
夜晚空礦地方淫聲特別應聲,又有回音,又有隔離有營,可能會叫得特別大聲
作者: 淫亂小魔星    時間: 2021-12-8 10:35

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-12-8 10:33 發表 查看引用來源
夜晚空礦地方淫聲特別應聲,又有回音,又有隔離有營,可能會叫得特別大聲
我覺得就算嗌到有人聽到都無所謂 唔通露營就唔搞得野咩XD
作者: licklickson    時間: 2021-12-8 10:35

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-12-8 10:33 發表 查看引用來源
師姐唔通試過?
作者: friendho    時間: 2021-12-8 10:38

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-8 01:37 發表 查看引用來源
C9除帽,喺佢自己袋仔拎野抺面啦,我先知自己未抺面,那那林抺返面同耳仔耳背,見C9偷笑,原來佢一路都知我抺漏。好快我就抺完,然後拎起部無用處既ipad,托住喺佢面前開自拍,比佢當鏡用,咁佢又抺又搽咁,素顏,好快攪掂。然後C9除哂d褸, ...
其實C9身形點樣?豐滿型?定纖小型?大波?大Lin?
作者: S3V30_GK9112    時間: 2021-12-8 10:39

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-12-8 10:35 發表 查看引用來源

睇黎你係常客wo🤣🤣
作者: Sennn    時間: 2021-12-8 10:39

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-12-8 01:45 發表 查看引用來源
你有c9照顧你得啦🤣🤣😏😏😏
我返到屋企仲要扮飲完啤酒去沖多次涼..... 而架超眼瞓。
作者: 淫亂小魔星    時間: 2021-12-8 10:40

引用:
原帖由 S3V30_GK9112 於 2021-12-8 10:39 發表 查看引用來源
睇黎你係常客wo🤣🤣
爆房就係嗌到癲 未有人叫我露營 同埋我都唔太過得夜
作者: Sennn    時間: 2021-12-8 10:40

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-12-8 08:11 發表 查看引用來源
應該一路打一路回味個時都慶恰恰,唔會冷親架
雖然回味果時係正既,得下面慶恰恰,個身同手指都有D凍。
作者: Sennn    時間: 2021-12-8 10:42

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-12-8 10:32 發表 查看引用來源
完一場堅係兩個訓左?
係呀,堅瞓左,當時係好攰,又食完野,所以好想瞓。
作者: Sennn    時間: 2021-12-8 10:43

引用:
原帖由 garyfood 於 2021-12-8 10:18 發表 查看引用來源

係咪要用手冚住把口
正正常常咁,又唔係特別嗌大聲D,又唔會怕醜咁。
作者: 淫亂小魔星    時間: 2021-12-8 10:43

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-8 10:42 發表 查看引用來源

係呀,堅瞓左,當時係好攰,又食完野,所以好想瞓。
有無吊/含/摷/番醒 好緊張添
作者: 淫亂小魔星    時間: 2021-12-8 10:44

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-8 10:43 發表 查看引用來源

正正常常咁,又唔係特別嗌大聲D,又唔會怕醜咁。
睇片咁?即係女既呻吟又用手掩住口咁 呢個動作九成男人會扯開條女隻手 要聽呻吟聲XD
作者: Sennn    時間: 2021-12-8 10:46

引用:
無架,D營真係隔好遠架,就算佢呻吟到好大聲,我覺得D風聲都會遮左。

圖片附件: images.jpg (2021-12-8 10:46, 7.35 KB) / 該附件被下載次數 28

作者: Sennn    時間: 2021-12-8 10:47

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-12-8 10:35 發表 查看引用來源

阻人扑野會比人燒春袋~
作者: Sennn    時間: 2021-12-8 10:47

引用:
原帖由 friendho 於 2021-12-8 10:38 發表 查看引用來源
其實C9身形點樣?豐滿型?定纖小型?大波?大Lin?
師兄可以要追一追文....

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)