188Channel

標題: 40天8上佐敦大波美骨囡姗姗(Suki) [打印本頁]

作者: kkkk2019    時間: 2021-12-12 16:27     標題: 40天8上佐敦大波美骨囡姗姗(Suki)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: sosum4183    時間: 2021-12-12 16:47

係邊區?
作者: kkkk2019    時間: 2021-12-12 16:52

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-12-12 04:27 PM 發表 查看引用來源
首先多謝幾位師兄曾介紹,試咗出返份報告。

芳名:姗姍(Suki)
年齡:30頭 (USB少有後生靚女)
身材:身形均勻34C
樣貌:長髮蘇杭氣質美女

Part One: 1班尾2班頭

Part Two:超窩心GFF
返食指數:200%爆燈

4台廣告:

小弟偶然在 ...
囡囡俾過兩次手机我睇,每次都有10~20訊息未有空睇。因囡囡工作好認真,工作其間唔睇唔覆电話(超讚),只在客與客間睇訊息。

個人心得,如果第一次約想容易成功,最好預早幾天去約。時間最好在1000~1100, 因囡囡在上班前會查閱訊息。亦請大家勿直接致电影響工作。

臨走約定下次就最穩振。

作者: kkkk2019    時間: 2021-12-12 16:52

引用:
原帖由 sosum4183 於 2021-12-12 04:47 PM 發表 查看引用來源
係邊區?
佐敦近油麻地。
作者: sosum4183    時間: 2021-12-12 17:06     標題: 回覆 4# kkkk2019 的帖子

請問是否永盛呢???
作者: kkkk2019    時間: 2021-12-12 17:31

引用:
原帖由 sosum4183 於 2021-12-12 05:06 PM 發表 查看引用來源
請問是否永盛呢???
不是啊,是金勳才對。
作者: 小王子    時間: 2021-12-12 17:45

Chung,真係夠神心😁
作者: bigbig69    時間: 2021-12-12 17:46

請問這靚女對波大唔大?是否如圖中一樣?
作者: ho501501    時間: 2021-12-12 17:47

點解唔P3?😎😎😎
作者: kkkk2019    時間: 2021-12-12 17:49

[quote]原帖由 bigbig69 於 2021-12-12 05:46 PM 發表 查看引用來源
請問這靚女對波大唔大?是否如圖中一樣? [/quote
一樣咁大,36C,軟熟好揸,一手不能掌控。
作者: kkkk2019    時間: 2021-12-12 17:51

引用:
原帖由 ho501501 於 2021-12-12 05:47 PM 發表 查看引用來源
點解唔P3?😎😎😎
一般餐牌以外就唔提。一向講緣份,由技師發板。
作者: manchan60    時間: 2021-12-12 18:04

老友呀,
係 姍姍呀,
你專登打撚錯咩,
廣告佐敦有好多個珊珊或姍姍呀
王小姐全名一查Google搜  第一項就係啦
終於繼eg兄 後繼有人捧王小姐

作者: kkkk2019    時間: 2021-12-12 18:12

引用:
原帖由 manchan60 於 2021-12-12 06:04 PM 發表 查看引用來源
老友呀,
係 姍姍呀,
你專登打撚錯咩,
廣告佐敦有好多個珊珊或姍姍呀
王小姐全名一查Google搜  第一項就係啦
終於繼eg兄 後繼有人捧王小姐
多謝Man兄糾正
作者: 聞波波    時間: 2021-12-12 22:23

HK$ 498 DUP ( 70分鐘 )
HK$ 598 DUP ( 90分鐘 )
HK$ 698 DUP ( 100分鐘 )

飛支另加一百 , 冇下次
作者: mikekophone    時間: 2021-12-12 23:09

3K兄終於試了姍姍,似乎你好滿意蹯!
作者: kkkk2019    時間: 2021-12-13 00:18

引用:
原帖由 mikekophone 於 2021-12-12 11:09 PM 發表 查看引用來源
3K兄終於試了姍姍,似乎你好滿意蹯!
非常滿意,多謝Mike兄介紹。姗姗各方面也高質,環境又好又舒適,好似返屋企咁自在。每次走都【心身舒暢,一身鬆晒】。
作者: kkkk2019    時間: 2021-12-13 00:21

引用:
原帖由 聞波波 於 2021-12-12 10:23 PM 發表 查看引用來源

我每次都玩到超晒時,每次都好開心。每次去開發更多,每一次比上一次更開心。

識得玩,就自然好玩,物有所值。
作者: ho501501    時間: 2021-12-13 00:21

引用:
原帖由 聞波波 於 2021-12-12 22:23 發表 查看引用來源

人人口味不同,有人樂而忘返,有人試過一次冇下次
作者: kkkk2019    時間: 2021-12-13 00:59

引用:
原帖由 ho501501 於 2021-12-13 12:21 AM 發表 查看引用來源

人人口味不同,有人樂而忘返,有人試過一次冇下次
根據小弟經驗,尤其是樓上骨,尤其是條件有返咁上吓靚囡骨。一般都要慢慢玩去開發。呢个過程係享受。等同去食5度菜大餐咁遂樣遂樣去品嚐。

如果要食300~400快仔,或更甚嘅快速企企。相信唔啱呢類師兄口味。

正所以會有不同類型俾大家去揀。

姗姗整體每part也好好,有個咁高質靓女同你玩到超晒時,比起其他囡囡,我覺得係超值,每次也只會補償加班費,大家開心。
作者: siew1203    時間: 2021-12-13 02:08

嘥氣啦哈哈哈少長駐國內和世界各地,少ONS少介女少溝女,又唔糸蒲精之類咪一遇到稍為外型好D嘅歡場女就即刻好正丫女神丫好掂丫之類咯哈哈哈哈,小小小地區小小小圈子大驚少怪哈哈哈哈哈哈哈哈哈
作者: kkkk2019    時間: 2021-12-13 02:26

引用:
原帖由 siew1203 於 2021-12-13 02:08 AM 發表 查看引用來源
嘥氣啦哈哈哈少長駐國內和世界各地,少ONS少介女少溝女,又唔糸蒲精之類咪一遇到稍為外型好D嘅歡場女就即刻好正丫女神丫好掂丫之類咯哈哈哈哈,小小小地區小小小圈子大驚少怪哈哈哈哈哈哈哈哈哈 ...
睇嚟師兄係專業玩家。仲要玩到化境。難怪小弟睇唔出你咁有氣度。真係失敬。🤭

作者: 師奶最愛    時間: 2021-12-13 08:14

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-12-13 02:26 發表 查看引用來源

睇嚟師兄係專業玩家。仲要玩同化境。難怪小弟睇唔出你咁有氣度。真係失敬。🤭
佐敦你都好熟
作者: reddoor    時間: 2021-12-13 08:40

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-12-12 10:26 發表 查看引用來源

睇嚟師兄係專業玩家。仲要玩同化境。難怪小弟睇唔出你咁有氣度。真係失敬。🤭
專業G蟲氣度仲大呀。
作者: kkkk2019    時間: 2021-12-13 09:17

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-12-13 08:14 AM 發表 查看引用來源

佐敦你都好熟
唔熟,好多地方無去。只集中福樂及間中網上見到特別野去試試。就像今次。
作者: 師奶最愛    時間: 2021-12-13 12:55

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-12-13 09:17 發表 查看引用來源

唔熟,好多地方無去。只集中福樂及間中網上見到特別野去試試。就像今次。
辛苦晒
作者: eg9523    時間: 2021-12-13 17:22

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-12-13 09:17 發表 查看引用來源

4K 兄寫得好,相形見拙。
姍姍part 2 的確改善進步了,
下次你上去時候,順便就話有人這樣讚過啦。
作者: kkkk2019    時間: 2021-12-13 19:03

引用:
原帖由 eg9523 於 2021-12-13 05:22 PM 發表 查看引用來源

4K 兄寫得好,相形見拙。
姍姍part 2 的確改善進步了,
下次你上去時候,順便就話有人這樣讚過啦。
Eg兄見笑了。小弟也是跟你們指引才試到咁好囡囡。姗姗也有向我提過Eg兄為佢寫過報告。我會再轉告你的問候及稱讚。

有机會Eg兄也要去试芯芯,各有千秋。
作者: 有團火的三行仔    時間: 2021-12-13 21:39

女女好難约到😅😅😅😅
作者: kkkk2019    時間: 2021-12-13 22:05

引用:
原帖由 有團火的三行仔 於 2021-12-13 09:39 PM 發表 查看引用來源
女女好難约到😅😅😅😅
好野當然難約,預早幾天約。加油。
作者: kkkk2019    時間: 2021-12-14 17:51

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-12-12 04:27 PM 發表 查看引用來源

芳名:姗姗 (Suki)
身材:身形均勻36C樣貌:長髮蘇杭氣質美女

4台廣告:

小弟偶然在 ...
收信箱太多PM,易爆。

如要电話,請在帖內留言。
見到會遂個PM回覆
作者: manchan60    時間: 2021-12-14 18:22

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-12-12 17:49 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 bigbig69 於 2021-12-12 05:46 PM 發表 查看引用來源
請問這靚女對波大唔大?是否如圖中一樣? [/quote
一樣咁大,36C,軟熟好揸,一手不能掌控。 ...
留意呀
起底刑事法生效
講野唔撚好指名道姓呀 兄弟
作者: kkkk2019    時間: 2021-12-14 19:12

引用:
原帖由 manchan60 於 2021-12-14 06:22 PM 發表 查看引用來源

留意呀
起底刑事法生效
講野唔撚好指名道姓呀 兄弟
Man兄,你講野越來越高深。差啲唔識回應你喇。在這個網上世界,呢個討論區見到嘅野,你講(寫)幾多咪有幾多個人行為俾其他人睇到囉。不存在你所講起底,除非你自己願意露底牌俾大家睇啦。

師兄,開開心心去玩啦。所謂囡死囡還在,下個更可愛。🙏🙏
作者: sup9    時間: 2021-12-15 10:16     標題: 回覆 30# kkkk2019 的帖子

4 k 兄,你好。小弟想要聯係方法,謝謝幫忙。
作者: manchan60    時間: 2021-12-15 11:24

引用:
原帖由 有團火的三行仔 於 2021-12-13 21:39 發表 查看引用來源
女女好難约到😅😅😅😅
:D

作者: kkkk2019    時間: 2021-12-15 12:03

引用:
原帖由 sup9 於 2021-12-15 10:16 AM 發表 查看引用來源
已PM you lar
作者: kkkk2019    時間: 2021-12-15 12:31

引用:
原帖由 manchan60 於 2021-12-15 11:24 AM 發表 查看引用來源

有人話要幾日前約  我有個老友  用whatsapp冧條臭八幾日  佢主動約番轉頭

睇相啦兄弟
仲有  

想屌大餐唔撚使咁貴  牛記笠記啦  8魚可能仲得  記撚得一定係肉在床上時面議   睇你吸引力啦兄弟 ...
Man兄,USB 餐牌以外服務,從來主動權都是在技師手中。

你揀人、人揀你,這個亦是常態。

你貼個whatsapp 貼圖出來,我只是理解到技師只是盡量去回覆客人的預約。做生意係咁嘅啦。

我比較穩振,每次都是離開前約定下次。或預早幾日去約,咁樣就容易約到自己方便日子。(像你whatsapp圖看到,你老友早一天約,技師亦只能提出明天上午俾你老友揀。亦睇出技師亦想盡早回覆你老友。)

至於Man兄你所講揾食嘅Tips,相信都是每個師兄個人問題。至於技師特別喜歡某類型師兄,或特別「投契」某類也是「眼緣」及「個人感覺」。過去網上討論區亦有流傳,若某些師兄有本事或特別長處,技師「唔收$」都有可能。這個也是每個客人的「個人修為」。

Man兄,恕小弟多言。從每個人網上言行,旁人或許也可了解到他本身的「背後目的」所在。人夾人亦是常態,還是就此作罷吧。🙏🙏🙏
作者: manchan60    時間: 2021-12-15 21:49

又一個咸網打手

王師傅一稿兩投做廣告 , 山山著數唔少啦喂

Winning 11
https://sn11.cc/forum/dz/thread-2188872-1-1.html

[王師傅報告] 佐敦·三顧佐敦大波美骨囡-姗姗
https://sn11.cc/forum/dz/thread-2188872-1-1.html
(出處: winning11)

作者: kkkk2019    時間: 2021-12-15 22:21

引用:
原帖由 manchan60 於 2021-12-15 09:49 PM 發表 查看引用來源

Winning 11

(出 ...
我一般報喜不報憂,遇到唔啱玩囡囡只會玩下一個。遇到好囡囡就會在唔同地方推介俾其他師兄去試。因為我都是在這些網站睇到去試,這些叫【回饋】。

錢只會俾多,因為囡囡服務好好,每次亦玩到超時。出嚟玩如果只會同囡囡斤斤計較,甚至仲要揾囡囡著數,又或者只懂做【 葡萄友】。我就做唔出喇。

Man 兄,呢度大把有經歷囡囡及師兄們在睇。你点解有咁嘅【舉動】,你【德行】如何大家有目共睹。

無論你對囡囡或我的指控,也是無中生有。至於你点解咁做,相信各位旁觀的師兄們也會心中明白。做男人何必要咁呢?

其實同你咁講都知無用。因為你只是一個唔識【回饋】、一個為自己私慾而攻擊抹黑囡囡嘅男人。

作者: kkkk2019    時間: 2021-12-15 22:33

引用:
原帖由 manchan60 於 2021-12-15 09:49 PM 發表 查看引用來源
又一個咸網打手

Winning 11

https://sn11.cc/forum/dz/thread-2188 ...
Man兄,最後對你一個回覆。
希望你可以放下,可以開心繼續去揾到其他啱玩囡囡。縱使呢位囡囡同你無乜緣,同你唔投契。做男人也無需搞人飯碗。

佢若然真係唔好,自然會被市埸淘汰。佢係優質好服務嘅,你亦影響唔到佢。

希望你放下吧。🙏🙏
作者: kkkk2019    時間: 2021-12-15 23:02

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-12-12 04:52 PM 發表 查看引用來源

囡囡俾過兩次手机我睇,每次都有10~20訊息未有空睇。因囡囡工作好認真,工作其間唔睇唔覆电話(超讚),只在客與客間睇訊息。

個人心得,如果第一次約想容易成功,最好預早幾天去約。時間最好在1000~1100, 因囡囡在上班前會查 ...
希望各位師兄睇過此帖。要明白事理分清黑白。每一個默默努力工作,做好本份囡囡。有時因為拒絕客人的過份要求,難免被有心人抹黑。在這個生態圈中屢見不鮮。

希望各位師兄睇完以上小菜一碟。可以繼續在網上開心交流。小弟在此多謝有PM我其他師兄。

亦會繼續遇到好野再分享俾大家。🙏🙏🙏
作者: ho501501    時間: 2021-12-15 23:06

果兩個綱址都入唔到🧐🧐🧐
作者: kkkk2019    時間: 2021-12-15 23:11

引用:
原帖由 sup9 於 2021-12-15 10:16 AM 發表 查看引用來源
師兄你好,已PM你。
作者: kkkk2019    時間: 2021-12-15 23:12

引用:
原帖由 ho501501 於 2021-12-15 11:06 PM 發表 查看引用來源
也是我寫的相同報告。同這裡的亦一樣。🙏🙏
作者: ho501501    時間: 2021-12-15 23:17

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-12-15 23:12 發表 查看引用來源

也是我寫的相同報告。同這裡的亦一樣。🙏🙏
其實亞60哥乜事由推介變了喝倒彩!發生了什麼事?
作者: JL73    時間: 2021-12-15 23:17

得喎!記錄低先!感謝KK兄
作者: kkkk2019    時間: 2021-12-15 23:19

引用:
原帖由 ho501501 於 2021-12-15 11:17 PM 發表 查看引用來源

其實亞60哥乜事由推介變了喝倒彩!發生了什麼事?
這樣也看不明白嗎?好明顯的行為。
作者: ho501501    時間: 2021-12-15 23:21

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-12-15 23:19 發表 查看引用來源

這樣也看不明白嗎?好明顯的行為。
我估計可能是價錢問題😑
作者: kkkk2019    時間: 2021-12-15 23:22

引用:
原帖由 JL73 於 2021-12-15 11:17 PM 發表 查看引用來源
得喎!記錄低先!感謝KK兄
已PM你了,enjoy.
作者: kkkk2019    時間: 2021-12-15 23:31

引用:
原帖由 ho501501 於 2021-12-15 11:21 PM 發表 查看引用來源

我估計可能是價錢問題😑
無謂瞎猜,也無興趣理他不君子行為。

師兄你我也幫襯過姗姗,囡囡服務是好的。至於是否夾到每一位師兄也是雙向問題。只是囡囡搵辛苦$,唔啱key 亦無需無中生有去追打囡囡。
作者: baozakeruka    時間: 2021-12-16 00:09

可否提供宝貴 資料? Thanks.
作者: kkkk2019    時間: 2021-12-16 01:39

引用:
原帖由 baozakeruka 於 2021-12-16 12:09 AM 發表 查看引用來源
可否提供宝貴 資料? Thanks.
pm you lar, enjoy.
作者: bononowitzki    時間: 2021-12-16 07:18

4k兄你最近都玩唔少好嘢喎,真係羨慕你有錢又有時間,小弟佩服佩服,繼續努力!💪👍
作者: kkkk2019    時間: 2021-12-16 07:24

引用:
原帖由 bononowitzki 於 2021-12-16 07:18 AM 發表 查看引用來源
4k兄你最近都玩唔少好嘢喎,真係羨慕你有錢又有時間,小弟佩服佩服,繼續努力!💪👍
前輩以前講過,細佬有得玩就玩,唔係老咗就剩係一個功能🤣🤣。希望大家也長玩長有。🙏🙏
作者: 呀    時間: 2021-12-16 08:30

引用:

芳名:姗姗 (Suki)
身材:身形均勻36C樣貌:長髮蘇杭氣質美女

4台廣告:

小弟偶然在 ...
你好。麻煩可以PM佢手機我嗎?謝謝
作者: kkkk2019    時間: 2021-12-16 09:18

引用:
原帖由 於 2021-12-16 08:30 AM 發表 查看引用來源
你好。麻煩可以PM佢手機我嗎?謝謝
早晨,已pM你了。
作者: leslieyuen    時間: 2021-12-16 12:27

kkkk2019師兄,請PM,謝。
作者: kkkk2019    時間: 2021-12-16 13:23

引用:
原帖由 leslieyuen 於 2021-12-16 12:27 PM 發表 查看引用來源
kkkk2019師兄,請PM,謝。
師兄你好,已PM你了。
作者: edward61288    時間: 2021-12-16 14:24     標題: 回覆 57# kkkk2019 的帖子

師兄,請PM,無言感激,謝謝
作者: 小王子    時間: 2021-12-16 16:06

尋日試左頭鐘

其實由第一個帖(幾個月前), 已經透過ching, 得知廣告而拎左聯絡電話

可惜每次骨/心癮起時(即興)都未能入閘

咁森林咁大, 又兩手準備下, 唯有約其他啦

到了kkkk兄又出帖, 又R起我既心癮/好奇

星期一 10點幾試WHS問下, 最後確定星期三11點

入閘時間:1240-出閘時間1420

過程同CHING描述差不多

會翩食,  但唔會密食

多謝 KKKK兄, 打幾隻字支持下

號外: 明明約了11點, 點解1240先入閘???

因為美女話原來約了10點係世貿中心做皮膚護理, 所以要求推遲

有睇新聞都知世貿尋日12點幾火燭

我仲同美女講, 好彩我約左妳, 妳趕返黎, 我做左妳...救命恩人
作者: kkkk2019    時間: 2021-12-16 16:51

引用:
原帖由 小王子 於 2021-12-16 04:06 PM 發表 查看引用來源
尋日試左頭鐘

其實由第一個帖(幾個月前), 已經透過ching, 得知廣告而拎左聯絡電話

...
小王子多謝你的支持。
開心就好了👍👍👍😆

作者: kkkk2019    時間: 2021-12-16 16:54

引用:
原帖由 小王子 於 2021-12-16 04:06 PM 發表 查看引用來源
尋日試左頭鐘

...
小王子師兄,你有機會亦可以试芯芯,相信骨精嘅你一定會滿意的。
作者: kkkk2019    時間: 2021-12-16 17:02

引用:
原帖由 edward61288 於 2021-12-16 02:24 PM 發表 查看引用來源
師兄,請PM,無言感激,謝謝
師兄你好,已PM你了。
作者: 小王子    時間: 2021-12-16 17:12

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-12-16 16:54 發表 查看引用來源

小王子師兄,你有機會亦可以试芯芯,相信骨精嘅你一定會滿意的。
芯芯??
即刻翻睇KKKK兄個帖,原來有咁好既女,多謝推介😁🙏👍
作者: kkkk2019    時間: 2021-12-16 17:26

引用:
原帖由 小王子 於 2021-12-16 05:12 PM 發表 查看引用來源

芯芯??
即刻翻睇KKKK兄個帖,原來有咁好既女,多謝推介😁🙏👍
小王子師兄,已PM你。
作者: Resort123    時間: 2021-12-16 17:44     標題: 回覆 1# kkkk2019 的帖子

Pls pm details
作者: kkkk2019    時間: 2021-12-16 17:50

引用:
原帖由 Resort123 於 2021-12-16 05:44 PM 發表 查看引用來源
Pls pm details
師兄你好,已PM 你了。
作者: coboko123    時間: 2021-12-17 02:33

引用:
原帖由 ho501501 於 2021-12-15 23:06 發表 查看引用來源
www.winning11.com搜索下
作者: coboko123    時間: 2021-12-17 02:39

引用:
原帖由 manchan60 於 2021-12-15 11:24 發表 查看引用來源

有人話要幾日前約  我有個老友  用whatsapp冧條臭八幾日  佢主動約番轉頭

睇相啦兄弟
仲有  

條臭八好撚醒按摩床上傾計氹料起你底才開價  醒你呀兄弟

想屌大餐唔撚使咁貴  牛記笠記啦  8魚可能仲得 名牌T ...
老雞虫們睇得出報告係咩人出架啦
作者: kkkk2019    時間: 2021-12-17 07:58

引用:
原帖由 coboko123 於 2021-12-17 02:39 AM 發表 查看引用來源
老雞虫們睇得出報告係咩人出架啦
我前文已回過,個報告係我出嘅。我一般報喜不報憂,遇到唔啱玩囡囡只會玩下一個。遇到好囡囡就會在唔同地方推介俾其他師兄去試。因為我都是在這些網站睇到去試,這些叫【回饋】。

一個Man兄賬号,現在又一個coboko賬号。究竟喺咪同一個人?我無需去揣測。

呢啲攻擊囡囡咁【缺德】行為,從來不外乎是以下幾個原因,要求或強迫技師做特別行為不遂、要求技師減收费用或講價不遂、佔有慾強大情人,要求技師做女友或同行競爭惡意抹黑…… 無論係乜,全部都係【別有用心】欺凌。

當然這種自己冒出來的【敗類】,好多師兄都只當佢【小丑】。這裡還有好多亦試過囡囡好師兄。如Eg兄、Ho兄、小王子師兄……等。

無論Man兄係咪coboko 已經唔重要。畢竟做這些咁【低劣缺德】行為嘅人只是極少數。賬号唔同但【行為目的】一樣。希望大家師兄及在這裡有看囡囡認清事實。欺凌抹黑一個靠勞力努力去養家囡囡,呢啲【小丑】,係應該被大家【 鄙視】。
作者: coboko123    時間: 2021-12-17 15:08

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-12-17 07:58 發表 查看引用來源

我前文已回過,個報告係我出嘅。我一般報喜不報憂,遇到唔啱玩囡囡只會玩下一個。遇到好囡囡就會在唔同地方推介俾其他師兄去試。因為我都是在這些網站睇到去試,這些叫【回饋】。

一個Man兄賬号,現在又一個coboko賬号。 ...
我只是我,沒有其他分身,是老雞虫會分得懂這些報告是什麼,是你回饋分享大家,還是女女回饋給你,我也不想理會
作者: kkkk2019    時間: 2021-12-17 15:26

引用:
原帖由 coboko123 於 2021-12-17 03:08 PM 發表 查看引用來源
我只是我,沒有其他分身,是老雞虫會分得懂這些報告是什麼,是你回饋分享大家,還是女女回饋給你,我也不想理會
無論Man兄係咪coboko 已經唔重要。畢竟做這些咁【低劣缺德】行為嘅人只是極少數。賬号唔同但【行為目的】一樣。希望大家師兄及在這裡有看囡囡認清事實。欺凌抹黑一個靠勞力努力去養家囡囡,呢啲【小丑】,係應該被大家【 鄙視】。

唔係【小丑】就最好啦。欺凌囡囡的行為【此風不可長】。
作者: reddoor    時間: 2021-12-17 15:32

引用:
原帖由 coboko123 於 2021-12-16 23:08 發表 查看引用來源
講到明報喜不報憂,明解啦。
作者: kkkk2019    時間: 2021-12-17 16:37

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-12-17 03:32 PM 發表 查看引用來源

講到明報喜不報憂,明解啦。
師兄,你喜歡曲解我講意思我亦唔會同你拗。因為閣下在188一直以來嘅行為係【有目共賭】嘅。
作者: reddoor    時間: 2021-12-17 16:41

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-12-17 00:37 發表 查看引用來源

師兄,你喜歡曲解我講意思我亦唔會同你拗。因為閣下在188一直以來嘅行為係【有目共賭】嘅。
師兄,大家咁話喇。
作者: coboko123    時間: 2021-12-17 21:20

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-12-17 15:26 發表 查看引用來源

無論Man兄係咪coboko 已經唔重要。畢竟做這些咁【低劣缺德】行為嘅人只是極少數。賬号唔同但【行為目的】一樣。希望大家師兄及在這裡有看囡囡認清事實。欺凌抹黑一個靠勞力努力去養家囡囡,呢啲【小丑】,係應該被大家 ...
請問一下我哪里欺凌抺黑囡囡,請指出,不要抺左右言
作者: coboko123    時間: 2021-12-17 21:29

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-12-17 15:26 發表 查看引用來源

無論Man兄係咪coboko 已經唔重要。畢竟做這些咁【低劣缺德】行為嘅人只是極少數。賬号唔同但【行為目的】一樣。希望大家師兄及在這裡有看囡囡認清事實。欺凌抹黑一個靠勞力努力去養家囡囡,呢啲【小丑】,係應該被大家 ...
我目的只係踢爆你係寫手,如果因此令囡囡生意大減,也可以說欺凌的[如果你硬要說我欺凌囡囡]
作者: kkkk2019    時間: 2021-12-17 22:24

引用:
原帖由 coboko123 於 2021-12-17 09:29 PM 發表 查看引用來源
我目的只係踢爆你係寫手,如果因此令囡囡生意大減,也可以說欺凌的[如果你硬要說我欺凌囡囡]
算啦coboko,我已經講得好清楚。是非黑白總會有目共賭。我寫嘅囡囡只是得幾位我试過囡囡,每個囡囡都好火紅,我亦都是有幸在網中跟到其他師兄去試。

我在新1x1一直有網名叫wawawa168。小弟之前停左成三年無出去玩。由2018年年尾先再出返嚟玩。之前一直玩可樂成年幾,直至悶咗先由8月開始去周圍試。我在8月曾經一個月试咗8餐,有好有壞(跌$)。呢啲野相信好多呢度師兄會睇過。

我只係一個客人,一向對囡囡好好客人。歡迎其他師兄去問我相熟囡囡。

相信幾個台都有好多師兄睇我寫嘅野,亦有同其他師兄們PM交流過。如果coboko師兄你單憑這些就覺得我係寫手,咁係你檔次太低?定係你仍然心懷不軌?

攻擊技師呢啲行為,背後原因不外乎我講過幾個可能性。無論coboko師兄係乜原因,或者係咪葡萄柚我並不care!

我所讚囡囡全部係在不同平台獲得其他師兄大力支持讚過。佢哋一直係火紅,並無受呢啲「鄙劣」、「小學雞」抹黑行為影響。

正所謂「 真的假不了,假的真不了」。呢度其他師兄及囡囡自然會知道。
作者: kkkk2019    時間: 2021-12-17 22:33

引用:
原帖由 coboko123 於 2021-12-17 09:29 PM 發表 查看引用來源
欺凌囡囡呢啲人,相信在呢個圈中只佔極少之又少「不正常男人」。因為大部份師兄都係正常嘅正常男人。

今次呢條帖竟然將呢度啲「別有用心」「唔正常男人」引晒出嚟,真係大開眼界呀。👏👏👏👍👍👍😆😆😆
作者: kkkk2019    時間: 2021-12-17 22:53

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-12-17 10:33 PM 發表 查看引用來源

欺凌囡囡呢啲人,相信在呢個圈中只佔極少之又少「不正常男人」。因為大部份師兄都係正常嘅正常男人。

今次呢條帖竟然將呢度啲「別有用心」「唔正常男人」引晒出嚟,真係大開眼界呀。👏👏👏👍👍👍😆😆😆 ...
大家可以數吓,認住呢啲賬号嘅人。😏😏
作者: kkkk2019    時間: 2021-12-18 11:19

引用:
尋日試左頭鐘

...
這是真相片,30頭大波靚女                                                                                                                  
唯一缺点,太full 唔易約。但亦有機會執雞(因有些師兄如我般有時太早約,去到當日臨時有事来不到)                                                                        

我如果想指定時段,通常預早幾日,甚至一星期約。有時如果要盡快,就反過來問囡囡有乜檔、或有無人臨時甩底,由囡囡提供時間。Enjoy lar                                                         
作者: coboko123    時間: 2021-12-18 20:02

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-12-17 22:24 發表 查看引用來源

算啦coboko,我已經講得好清楚。是非黑白總會有目共賭。我寫嘅囡囡只是得幾位我试過囡囡,每個囡囡都好火紅,我亦都是有幸在網中跟到其他師兄去試。

我在新1x1一直有網名叫wawawa168。小弟之前停左成三年無出去玩。由201 ...
請指出我欺凌囡囡指控吧,不要指東話西。
我唔會在冇証據下隨隨便便指控你係隨意貓啦,唔會做山草藥囉
作者: kkkk2019    時間: 2021-12-18 22:13

引用:
原帖由 coboko123 於 2021-12-18 08:02 PM 發表 查看引用來源
請指出我欺凌囡囡指控吧,不要指東話西。
我唔會在冇証據下隨隨便便指控你係隨意貓啦,唔會做山草藥囉
Coboko你真係夠「厚顏」,在此帖中不断挑釁生事。我上述已大方講出我來歷史。相信大把師兄也睇過我188過去,或四台wawawa168足跡也略知小弟只是一個「客人」,在囡囡心目中也算是一個「好客」。

而你呢位coboko,一直只是CD ROM。單單見到小弟其他網上分享就指控咁叫【寫手】?呢啲唔係牽強係乜?究竟係有人「別有用心」?定係「葡萄柚」?
定係我寫呢篇野,「破壞咗另一個老人家嘅計畫」?

呢度超多有閱歷師兄及囡囡睇緊。成條帖前因後果,幾時有咩人走入嚟挑釁,全部人有眼睇㗎。你放下啦師兄。

唔好阻住大家開心分享正常生態。我有品亦唔會再容忍你無事挑釁,唔會再回你……老人家。
作者: kkkk2019    時間: 2021-12-18 22:32

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-12-18 10:13 PM 發表 查看引用來源

Coboko你真係夠「厚顏」,在此帖中不断挑釁生事。我上述已大方講出我來歷史。相信大把師兄也睇過我188過去,或四台wawawa168足跡也略知小弟只是一個「客人」,在囡囡心目中也算是一個「好客」。

而你呢位coboko,一直只 ...
希望各位師兄睇過此帖。要明白事理分清黑白。每一個默默努力工作,做好本份囡囡。有時因為拒絕客人的過份要求,難免被有心人抹黑。在這個生態圈中屢見不鮮。

希望各位師兄睇完以上小菜一碟。可以繼續在網上開心交流。小弟在此多謝有PM我其他師兄,及支持姍姗各位「好客」👍👍👍。
作者: coboko123    時間: 2021-12-19 07:17

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-12-18 22:13 發表 查看引用來源

而你呢位coboko,一直只 ...
又指東話西啦,比我話中隨意貓啦,開始發老脾啦
請指出我如何欺凌囡囡啦,唔通你就係囡囡,自編自導,攪到你搵唔到客
作者: coboko123    時間: 2021-12-19 07:28

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-12-18 22:32 發表 查看引用來源

希望各位師兄睇完以上小菜一碟。可以繼續在網上開心交流 ...
開頭果兩句回覆我都唔係回你,但你係要撩我開戰,你係唔係犯濺

作者: manchan60    時間: 2021-12-19 09:06

DLLM  講撚起呢D網絡寫手真係最撚憎
唔撚知係有冇利益  总之按圖索女多數谷鳩氣  貨不對辦多
4k 仔   唔撚一定係講你呀
作者: kkkk2019    時間: 2021-12-19 11:00

引用:
原帖由 manchan60 於 2021-12-19 09:06 AM 發表 查看引用來源
放心啦老人家-。那些係真報告,那些是搞事報告。呢度大把師兄識睇。真的假不了,假的亦真不了。
作者: kkkk2019    時間: 2021-12-19 11:01

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-12-19 11:00 AM 發表 查看引用來源

放心啦老人家-。那些係真報告,那些是搞事報告。呢度大把師兄識睇。真的假不了,假的亦真不了。

希望各位師兄睇完以上小菜一碟。可以繼續在網上開心交流。小弟在此多謝有PM我其他師兄,及支持姍姗各位「好客」👍👍👍。
作者: coboko123    時間: 2021-12-19 12:08

引用:
原帖由 manchan60 於 2021-12-19 09:06 發表 查看引用來源
我有你未必有,如同廣告最底小字一樣[此圖只作參考]
作者: kkkk2019    時間: 2021-12-19 15:40

引用:
尋日試左頭鐘

...
👍👍👍👍👍
作者: eg9523    時間: 2021-12-20 08:18

自香討至188寫帖志在純用家分享,大家從來沒人challenge帖子,置疑廣告,
4k兄此之風格可能較廣告化,
巧合幾個帖齊格調亦差不多,難免令人質疑。
作者: kkkk2019    時間: 2021-12-20 09:06

引用:
原帖由 eg9523 於 2021-12-20 08:18 AM 發表 查看引用來源
自香討至188寫帖志在純用家分享,大家從來沒人challenge帖子,置疑廣告,
Eg兄,我也是幾個網站伴成長。

至於網上純粹分享個人感受。實事求實,不平則嗚。

小弟的用後感分享也有大量師兄喜歡及讚同。我也不會理會一少少少少撮人別有用心抹黑。

多謝Eg兄分享。🙏🙏
作者: estateman    時間: 2021-12-20 16:02     標題: 回覆 2# sosum4183 的帖子

廣告…………你信?廣告商
作者: kkkk2019    時間: 2021-12-20 16:16

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-12-19 11:01 AM 發表 查看引用來源

希望各位師兄睇完以上小菜一碟。可以繼續在網上開心交流。 ...

希望各位師兄睇完以上小菜一碟。可以繼續在網上開心交流。小弟在此多謝有PM我其他師兄,及支持囡囡的各位「好客」👍👍👍。
作者: coboko123    時間: 2021-12-20 16:58

引用:
原帖由 estateman 於 2021-12-20 16:02 發表 查看引用來源
廣告…………你信?廣告商
廣告商,未做到甘大,寫幾寫潤筆費手到拿來
作者: kkkk2019    時間: 2021-12-20 17:56

引用:
原帖由 eg9523 於 2021-12-20 08:18 AM 發表 查看引用來源
Eg兄,其實我试過呢幾位好囡囡出報告去分享。全是出自我自己手筆,風格當然是一致。

在此站小弟賬號亦只得一個,我看倒不如叫網站負責人,睇吓各位賬号I.P. address。公開呢度大家有幾多個分身賬號,最好由小弟賬号先查看開始。睇吓最後那些人有「多重分身」。也可以了解吓小弟是否有多個分身?如果小弟由始至終只是單一賬号,單一身份,咁幾年來只寫个呢幾位囡囡。咁樣都算是寫手的話就真係一個大笑話。

只怕其他有多重身份的人更擔心🤭🤭

都係果句啦,無論姗姗、芯芯、海倫或Mandy也好。如果佢哋真係唔好唔掂,他們為何一直火紅?

市場會反映事實。其他別有用心人抹黑係註定失敗。🙂🙏🙏
作者: manchan60    時間: 2021-12-20 18:45

挑,
I.P. address 做假容乜撚易
靚仔你懂唔撚懂呀
版主話關我鳩事咩

我係我  冇分身
作者: kkkk2019    時間: 2021-12-20 19:15

引用:
原帖由 manchan60 於 2021-12-20 06:45 PM 發表 查看引用來源
挑,
靚仔你懂唔撚懂呀
版主話關我鳩事咩

我係我  冇分身
老人家,你心虚了。🤭🤭
作者: coboko123    時間: 2021-12-21 18:52

引用:
原帖由 manchan60 於 2021-12-20 18:45 發表 查看引用來源
挑,
靚仔你懂唔撚懂呀
版主話關我鳩事咩

我係我  冇分身
他做假出哂名,半小時前在廟街,半小時後在龍華
作者: kkkk2019    時間: 2021-12-21 19:20

引用:
原帖由 coboko123 於 2021-12-21 06:52 PM 發表 查看引用來源
他做假出哂名,半小時前在廟街,半小時後在龍華
兩位長者,冬至快樂。🤭🤭

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)