188Channel

標題: [原創作品] 【大結局】1月6日更新:#21 母之友人。我同韋阿姨既那些事!(第四章) [打印本頁]

作者: 代北集團    時間: 2021-12-16 22:18     標題: 【大結局】1月6日更新:#21 母之友人。我同韋阿姨既那些事!(第四章)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: chris4296    時間: 2021-12-16 23:23

C兄又有新作,請努力💪🏾!
作者: agogock    時間: 2021-12-17 02:00

中女 是人間極品 師兄要努力
作者: garykphong    時間: 2021-12-17 09:30

快點繼續寫落去啦,好吸引。。。。
作者: lulu1238899    時間: 2021-12-17 15:26

正呀,中女識玩又有女人味
作者: 代北集團    時間: 2021-12-19 18:57

引用:
原帖由 chris4296 於 2021-12-16 23:23 發表 查看引用來源
C兄又有新作,請努力💪🏾!
多謝C兄支持先 !!!

其實小弟E+都寫緊一篇<給鄰居女兒上了一堂性教育!>
係書面語寫既 ... 希望C兄到時多多支持 !!!

不過 ... 計落會一月尾先出
作者: eg9523    時間: 2021-12-19 23:19

佳作, 支持繼續.....
作者: 代北集團    時間: 2021-12-22 04:35

引用:
原帖由 agogock 於 2021-12-17 02:00 發表 查看引用來源
多謝 A兄支持先 !!!
其實小弟睇熟女AV , 自己會將熟女分為幾個大類 ,
主要分風情萬種型  飢渴痴女型  憂鬱怨婦型 ,
以及賢婦良母型 ...

A兄估下 , 今次會係邊種???
作者: 代北集團    時間: 2021-12-23 21:18

我渣車返到別墅 , 再按韋姨既指示 , 幫佢執好左房間 ...
唔係講笑 , 韋姨既行李係兩個20KG重既行李箱 , 我搬左個半鐘先搬好晒
"哎約 ... 大官辛苦晒你拉 , 你沖返個涼先拉 , 韋姨今晚親自下廚 ,
你沖完涼 , 就落樓下食拉"

我果時都己經搬到身水身汗 , 便點點頭咁入左沖涼房 , 開始洗起身黎 ,
但一忙完 , 我個腦就自然唸起韋姨 , 唸起佢又甜又溫柔既聲線 ,
唸起佢慈眉善目之下 , 導彈一樣既身材 ...
心裡不禁就開始想入非非

我沖完涼 , 圍左浴巾  就馬上落到一樓 ... 係樓梯處 , 就聞到香噴噴 ,
原來韋姨己經煮左咕嚕肉  東坡肉  賽旁蟹等5道菜式拉 !!!
"你沖好涼拿??? 飯等多兩分鐘就得架拉 , 你餓既話就食住 D送先拉 ...
啊 ... 胡生你咁火辣 , 會搞到阿姨心砰砰咁跳呢"
"韋姨唔好咁笑我拉 ..." 我一邊怕醜咁回答 , 眼裡卻一直盯住韋姨 ,
睇住佢每一次忙東忙西之間既乳搖呢 !!! ^.^

我地開始食飯之後 , 韋姨就開始一直打聽我近年生活 :
"胡生 , 你E+有無女友???"  "無呀 ..."  
"胡生咁靚仔  咁大隻都無女友??? 咁我知拉 , 你梗係唔想比 D囡囡綁住
想拍散拖  或者剩係做炮友呢"  "唔好再笑我拉 ..."
"怕咩喎 , 胡生E+都大個仔拉 ... 大官有鐘意既女仔 , 可以問下韋姨喎
唔好睇韋姨E+年紀大 , 後生都好多人追 , 可以教下你架"

我地越傾越放得開 , 而且仲開左支紅酒 , 一路食  一路傾 ...
"胡生既身材真係練得好靚 ... 如我仲係十八廿二既話 , 一定好鐘意摸下
一定好鐘意摸你果 8舊朱古力 , 仲有果對雞排胸呢"
聽到佢咁講 , 我立即走到佢身邊 : "韋姨如果想摸 , E+都可以摸格 !!!"
"大官係咪講真架???" "係呀 ..."

韋姨掩住口咁笑左一陣 , 最後終於伸出右手 , 慢慢摸到我既腹肌 ...
"哇 , 真係好硬喎 !!!" 佢一路講  手就一路逐塊逐塊咁 , 摸住我 D腹肌
手慢慢游到胸肌 , 佢甚至忍唔住手咁渣左兩下 ...
"咁厚實既胸膛 , 一定比好多囡囡訓過拉" 佢一邊講 , 一邊不停掃弄乳頭
"呀呀呀 ... 韋姨你快 D停手拉"
我比佢玩到係咁打冷震 , 韋姨卻繼續調戲我 : "胡生乳頭都幾敏感呢"

我突然一下捉住佢隻手 , 反過來調戲佢咁講 :
"韋姨摸左我咁耐 , 咁我咪好蝕底 ... 公平起見 , 韋姨好應該比我摸返"
韋姨聽到 , 意味深長  靜靜咁笑左幾秒 , 就伸手打我咁講 :
"胡生 , 你就係用呢 D招數溝女架拉???"  "阿姨唔會咁衰 , 唔比我摸卦"
"黎拉 ... 細個果陣 , 你都係攬住韋姨咁訓架拉"
韋姨企左起身  挺住對奶 , 一副就等住比我摸既樣呢 !!!

呢個時候 , 反而到我個心砰砰咁跳 ... 雖然話呢對奶 , 我細細個就渣過
但自條JJ識勃起到E+咁多年 , 其實我都未真正掂過女人既身體 ,
又何況係呢一對37 D既人間胸器???!!!
我慢慢搓到韋姨對奶上面 , 只見韋姨無咩反應 , 我就大膽咁用力搓上去
"唉 ... 睇來胡生真係仲係男仔喎 , 手法咁生疏"
"點會呢 ... 只不過係韋姨你太有經驗姐"  "呀 , 你個臭小子丫 ..."
佢伸手打我個嘴 , 卻任由我繼續搓弄 ...

見韋姨完全唔抗拒 , 我就漸漸放開手咁講 : "咁都係唔公平 ..."  
"點唔公平呀???"  "我赤身露體咁比韋姨摸 , 但到我就要隔住恤衫  奶罩
當然唔公平拉 ... 至少 , 都應該無奶罩咁摸拉"
"你個咸濕仔丫 ... 好拉 , 韋姨就滿足埋大官呢個要求拉"
只見韋姨就係我面前 , 伸手到背後解開奶罩扣 ,
再一手掩住胸前  一手逐漸咁 , 將奶罩拉出黎拉 ... 韋姨有 D挑逗咁講 :
"E+你滿意拉???"

睇見韋姨澎湃既恤衫 , 乳頭都特左出黎拉 , 我睇到不由吞住口水 ...
我一手渣落去 , 無左奶罩既阻隔 , 韋姨既巨乳顯得柔軟無比 ,
我不自覺咁越渣越大力拉 , 手指更忍唔住搣佢乳頭 ...
"呀 ... 胡生你搞到我好痕呀"  "點呀 , 咁快就比我搞到痕癢難奈拿???"
"丫 , 你個臭小子丫 ... 嗯" 我趁佢唔在意 , 手指就係乳頭上不停掃弄 ,
望見佢咬住嘴  皺住眉個樣 , 我就更加興奮拉 ...

"韋姨 , 你嘴角有粒飯呀"  "呀 ..." 未等韋姨來得及反應 ,
我輕輕一下吻了上去 , "胡生你好曳呀 ... 你平時都係咁呃 D囡囡架???"
韋姨有 D怕醜  又有 D小興奮咁講 ...
見到韋姨既面都開始紅拉 , 我就更加控制唔到自己 , 繼續作故仔 :
"韋姨 , 你嘴唇仲有 D漿汁呀" 我就一下吻到佢唇上拉 !!!

"嗯嗯 ... 嗯嗯 ..." 韋姨比我一手抱住玉背  一手渣住奶子 ,
唯有一手輕輕想推開我  一手拍打住我胸膛 , 不過 , 都好快都放軟下來拉
我狂吻了半分鐘 , 先肯放開口 ...
我同韋姨鼻碰住鼻  四目雙對 , 彼此口中仲連住口水絲 ,
韋姨又享受  又尷尬咁講 : "嗯 ... 胡生都摸左好耐拉 , 都應該摸夠拉"

我己經精蟲上腦拉 , 竟然講話 : "唔緊要架 , 我又比韋姨摸返丫 !!!"
就捉住佢隻手 , 夾硬拉住佢隻手壓到JJ上面 ...
"你摸下丫 , JJ己經比你搞到硬晒拉"  "胡生停手呀 ... 韋姨要嬲拉 !!!"
我聽到呢一句先清醒  知道自己過份左 , 趕快對韋姨道歉 :
"SORRY , 對唔住韋姨 , 我 ... 我唔知點解 , 就開始控制唔到自己拉 ..."
"算拉 ... 不過 , 唔好話韋姨唔教你 , 對囡囡唔可以夾硬黎 , 知唔知???"
韋姨為左打完場 , 仲用手篤一下我額頭 , 我亦輕輕點頭 ...

"D 碗筷等阿姨去洗拉" 我只好比佢打發離開 ... 不過佢都偷瞄左我JJ兩次
我唸佢其實都同我一樣 , 明顯意猶未盡 , 或者 ...
我今晚仲有機會???!!!
作者: 代北集團    時間: 2021-12-26 10:01

引用:
原帖由 agogock 於 2021-12-17 02:00 發表 查看引用來源
多謝C兄支持先 !!!

不過韋姨設定上 , 係40幾近50碎 , 其實唔算中女 , 係熟女 ...
當然 , 佢係熟女當中頂尖既美魔女 !!! ^.^

其實文中己經暗示左 , 韋姨既 "創作模版" , 係邊個架拉 !!!
佢絕對係香港首席美魔女 ^.^

作者: 代北集團    時間: 2021-12-28 17:33

... 點解 ... 點解PART 2出左4日都無人回覆???
係咪小弟寫得唔好???
作者: garykphong    時間: 2021-12-28 19:00

係各位靜待c兄,繼續落去。
作者: 代北集團    時間: 2021-12-30 19:29

到左夜晚 , 我又走入韋亞姨房間 , 竄入佢被窩  從後抱住左佢 ,
"啊 ... 胡生 , 你做咩係度架???"  
"韋亞姨 , 最衰都係你呀 ... 我E+一合閉眼 , 大腦入面全部都係你 ,
如果今晚無你陪住 , 我唸我成晚都訓唔著架拉 !!!"
我一路挨住佢條頸咁講 , 一路就伸手到佢對奶  大腿上 ,
係咁來回撫弄下 , 撒嬌要抱住佢先至入睡 ... 韋亞姨係我既撫弄之下 ,
亦都無我辦法 , 任由我呢個世侄一手挽佢條腰  一手搓住對奶 ,
JJ貼著佢屁股咁 , 慢慢入睡拉~~

我本來都就咁開始入睡 , 就係半熟半醒之間 , 感受到韋亞姨反訓左一下
我突然感到鼻哥被摸左一下 , 就聽佢笑住咁講 :
"你個傻豬豬呀 ..."  "韋姨 , 咩事呀???" 我朦朦朧朧咁打開雙眼 ,
只見韋姨同我面對住面 , 回憶起我細個既趣事 :
"你唔記得架 ... 果陣你兩三歲 , 有段時間由我湊你 , 果陣你岩岩戒奶
又係扭住要抱住我先肯訓 ... 點知你呢個小色鬼 , 就好似搵奶飲咁 ,
每晚都要啜住我乳頭 , 先肯乖乖咁訓"

韋姨一路講  我一路係月色映照下 , 欣賞佢睡袍之下  黑色既哩士BRA ,
仲有那條 4吋長既事業線 , 我忍唔住打斷左佢 :
"亞姨 ... 咁我今晚 , 可唔可以啜下你既乳頭???"
"丫 , 估唔到你E+大個左 , 仲咸濕過細個果陣 ... 丫 , 胡生唔好咁拉"
未等佢拒絕 , 我就拉高左奶罩 , 急不及待  一口吸住佢乳頭拉 !!!
我吸住一邊乳頭  手指又輕輕搣住另一邊 , "啊 ... 嗯嗯嗯"
韋姨己經比我搞到嬌喘連連  好快放棄左反抗 ,
一邊輕撫我頭顱  一邊埋怨 : "你個咸濕仔 , 成日都食我豆腐 ..."

"咁 ... 係因為韋姨實在太迷人  太溫柔 , 所以我先忍唔住 ... 啜啜啜"
我順勢越吻越上 , 慢慢吻到佢頸上拉 ...
"呀 ... 胡生你真係好曳 , 你平時 , 就係咁呃 D囡囡上床架拿???"
"無呀 ... 我係因為韋姨你 , 先會忍唔住架咋 , 韋姨 ...
我可唔可以同你KISS???"  "咁樣 ..."
韋姨有少少猶疑 , 我就偷偷吻左上去 , 只見韋姨有 D偷笑  有 D嬌羞 :
"胡生 , 你真係好識撩女仔 ..." 韋姨有少少面紅咁摸我塊面 ,
我見佢己經再無抗拒 , 就大膽一口吻到佢唇上拉 ...

我一口一口咁吻住 , 舌頭逐漸伸到韋姨口裡 , 韋姨都忍唔住拉 ,
開始伸利同我纏糾 , 我地 "啜啜啜" 咁 , 吸住對方舌頭  吞住對方口水
我地KISS左十幾秒 , 先捨得放開口 ...
佢有 D尷尬咁講 : "胡生 , 你打茄輪咁叻 ... 點可能會無囡囡喎"
見韋姨竟然有 D怕醜  我更加覺得佢可愛呢 , 忍唔住一手將佢抱入懷中 ,
輕輕係佢耳邊咁講 : "韋姨 , 我好鐘意你呀 !!!"

"胡生 , 韋姨都好喜歡你架" 韋姨都輕輕抱住我 ...
我己經忍唔住拉 , 就 "啜啜啜" 咁KISS到佢面上 , 雙手係她背部不停搜索
最後係游到佢屁股上 , 瘋狂咁搓弄呢 !!!
"胡生 ... 我係你媽咪既好姐妹 , 我 ... 我地唔可以咁架"
韋姨推開左我 , 我不禁有 D失望 , 隨即捉住佢隻手 , 扮晒可憐咁講 :
"咁 ... 韋姨可唔可以幫我 ... 幫我打出黎??? 因為韋姨真係太迷人拉 ,
我己經硬得好辛苦拉 , 韋姨 ... 求求你吧"

我一路講  一路將佢隻手按左係JJ上 , 佢不由縮一縮手 ,
最終都係受唔住我既哀求  點頭答應 ...
佢隔住睡褲  輕輕握住JJ , 慢慢套弄起來 , 溫柔咁問 : "係咪咁樣???"  
"係呀 , 好舒服呀 ... 求求你丫韋姨 , 再大力 D丫"
我係佢耳邊係咁呻吟  韋姨聽到面都更加紅拉 , 聽話咁繼續幫我打住飛機
"嘿嘿嘿嘿 ... 好舒服呀 ... 嘿嘿嘿嘿"
果陣我同佢咫尺相距  鼻頂住鼻 , 四目交投之下 , 我又忍唔住吻上去拉

我緊緊捉住佢隻手  壓係我條JJ上面 , 我就失控咁擺動住屁股 ,
一邊瘋狂咁 "強姦" 韋姨隻玉手  一邊忍唔住咁浪叫 :
"韋姨 ... 我真係好想要你呀"
韋姨聽到更加面紅拉 , 見到我緊皺住眉  非常難受既樣 , 不禁問左一句 :
"胡生 ... 你係咪真係好想要???"  "嗯" 我不停猛點住頭 ,
見到我既可憐樣 , 韋姨終於鬆口拉 :
"你咁想要 , 韋姨就比一次你拉 ... 但下不為例"  "韋姨 , 你講真架???"
韋姨只好尷尬咁回答 : "係呀 ... 你快 D拉" , 手己經默默拉下睡褲拉 ...

我馬上興奮得拉下褲子  立即劈開韋姨雙腿 , 扶住JJ  打算插入去拉 !!!
"嗯" 韋姨悶哼左一聲 , 我先稍稍回過神來 , 溫柔咁問 :
"韋姨 , 我可唔可以插入去???"
韋姨吞住口水  輕輕咁點一點頭 , 我隨即挺起條腰  慢慢咁插左入去拉 :
"啊 ... 韋姨既小穴好暖  好濕 , 好舒服呀 ... 我忍唔住拉 !!!"
我捉住佢條腰  己經控制唔到屁股 , "集集集集" 咁 ,
好快就插到小穴水聲四起拉 ... "韋姨 , 你 ... 你舒唔舒服???"
"嗯 ... 胡生根本就呃緊韋姨 ... 呀 ... 你做愛咁叻 , 點可能係處男喎"

聽到韋姨既稱讚 , 我就更加興奮 , 十指緊扣咁按住佢雙手 ,
更加大力咁抽插拉 ... "呀呀呀呀" 只見韋姨咬住嘴唇  吞住口水 ,
非常難受既樣子 , 36 D既巨乳都比我插得不停亂晃 ...
我忍唔住拉  雙手瘋狂咁搓弄奶子 , 一路抽插  一路 "啜啜啜啜" 咁吸啜
"胡生好曳曳 , 韋姨 ... 比你搞到就高潮拉"
佢一邊呻吟  一邊卻抱住我頭顱 , 不捨得放手 ; 我就抬起頭  同韋姨鼻碰鼻
輕輕減慢速度咁講 : "咁韋姨 , 你 ... 想唔想要???"
韋姨終於受唔住拉 , 雙手抱住左我  主動吻左上黎 , 雙腿都鉗住我屁股呢

我都唔客氣拉 , 緊緊抱住韋姨 , 就 "集集集集" 咁拼命奶到落佢耳窩 ,
同時屁股不停抽插 , 淫水都流到床上拉 ...
"嗯 ... 呀呀呀" 韋姨好快就忍唔住拉 , 抱住我就一陣猛烈抽搐 ...
我不由係佢耳邊問 : "韋姨 ... 你係咪高潮左拉???"
"好舒服呀 ... 胡生 , 求求你唔好停 , 大力 D丫 ... 我仲想要呀"
韋姨舒服得猛扯住我睡衣 , 雙腳鉗得我更實呢 ...
見到韋姨己經完全比我征服拉 , 我不禁大力擺住屁股 , 一下下撞到佢體內

"好舒服呀 ... 韋姨 , 我忍唔住拉 ... 我要射拉 !!!"
"唔好 ... 唔好射係裡面"  "咁 ... 我可唔可以射係 , 韋姨面上???"
韋姨聽到有 D怕醜  側過面去 , 卻咬住嘴唇  "嗯" 左一聲 ,
輕輕點頭答應拉 ...
睇見韋姨含蓄答答既樣子 , 我不由更加興奮拉 , 不由壓到佢身上 ,
"啪啪啪啪" 咁瘋狂撞入韋姨體內拉 ... "嗯嗯嗯嗯" ,
只見韋姨眉頭緊皺  扯著床單 , 己經比我插到全身抽搐  係咁抖震起黎呢
小穴都緊緊夾住JJ , 真係太舒服拉 !!!

我立即抆出JJ  馬上爬到韋姨面前 , "呀" 既一聲 , 一下  兩下  三下咁
將精液射到佢眉弓  鼻哥  嘴唇上拉 , 射到佢一面都係 ...
韋姨喘左一陣 , 便帶住嘻笑咁講 :
"呀 ... 胡生 , 你好厲害呀 ... 射左好多出黎"
"因為韋姨太可愛  太迷人拉 , 所以我先會忍唔住 ... 射左咁多架咋"
我一路講  一路情不自禁 , 就頂左兩下屁股 , 將JJ輕輕頂到韋姨面上拉 ...
"呀 ... 胡生你真係好識哄女仔呢" 估唔到我既失控 ,
反而逗笑左韋姨 , 佢隨手捉住左我條JJ , 就溫柔咁幫我吸乾淨拉 ...
作者: lulu1238899    時間: 2021-12-30 20:05

好正,射左面系好好享受,如果內射仲正
作者: garykphong    時間: 2021-12-31 00:36

好精彩細緻的描寫。。。一路睇一路硬,幻想和韋姨。。。。期待師兄的更新。。。
作者: chris4296    時間: 2021-12-31 16:48

中女真係好玩!👍🏽👍🏽👍🏽
作者: chassis    時間: 2022-1-2 01:22

寫得好好,非常之有畫面,繼續努力,加油呀。
作者: tilemode    時間: 2022-1-2 10:05

期待調教中女變淫奴。
作者: 咸濕褓姆賤嬰兒    時間: 2022-1-4 15:52

引用:
原帖由 代北集團 於 2021-12-30 19:29 發表 查看引用來源
到左夜晚 , 我又走入韋亞姨房間 , 竄入佢被窩  從後抱住左佢 ,
"啊 ... 胡生 , 你做咩係度架???"  
"韋亞姨 , 最衰都係你呀 ... 我E+一合閉眼 , 大腦入面全部都係你 ,
如果今晚無你陪住 , 我唸我成晚都訓唔著架拉 ! ...
太快入直路,其實呢个咸故好有potential可以玩好多野,直情可以將成套AV劇情代入去。可以加埋浴室大戰同情趣內衣誘惑·就更正。

作者: 笑我笨    時間: 2022-1-6 12:48

thanks for sharing
作者: 代北集團    時間: 2022-1-6 21:27

自從上次一舉拿下韋姨之後 , 我地就係別墅裡 , 過住沒羞沒臊既生活 ,
不過係外人面前 , 我地始終保持住少主  管家阿姨既身份 ...
有一次 , 我就招呼一班朋友返別墅慶祝生日 ,
而韋姨就係廚房 , 忙住整 8人份量既大餐 ... 我班豬朋狗友比我更加二世祖
個個自細都唔會入廚房 ; 又怕油煙滲到出廳 , 所以一直關住個廚房門 ,
我就趁機入廚房 , 挑逗一下韋姨拉 ^.^"

"胡生 , 你做咩入黎既???"  "我 ... 掛住你丫麻"  
"丫 ... 唔好咁曳拉 , 我隻手好污糟架" 我趁韋姨搓住肉丸 , 就從後抱住佢
雙手慢慢搓到巨乳上面, 係佢耳邊淫淫咁講 :
"咁咪好羅 ... 韋姨無得反抗"  "嗯" 我己經輕輕搣住佢 LIN頭 ,
只見韋姨真係無辦法反抗 , 雙手握住兩粒肉丸  定住係空中 , 都唔知點算好

"韋姨 , 點解你咁可愛架 ... 我真係好想一啖食左你呀" 我一路講  一路伸舌
"集集集集" 咁奶到佢耳窩拉 , 韋姨比我奶到身體都微顫拉 ,
尷尬咁講 : "胡生咪咁拉 ... 我會整唔切晚餐架"
"韋姨真係賢良淑德 ... 扺鍚" 我一手掐住佢下巴  一下就強吻到佢口中 ,
韋姨比我吻到暈晒大浪 , 我卻放開左口 , 一路摸住佢屁股  一路淫賤咁講 :
"韋姨 , 我唔阻住你拉 ... 等你煮好晚餐 , 我再好好獎勵你吧"

我班豬朋狗友除左係二世祖 , 仲係一班偽文青 ...
就好似今次咁 , 晚餐前就有一個微型電影會 , 關晒大廳 D燈  個個聚精會神
只有韋姨煮好晒菜餚 , 一碟碟  靜靜咁全部放晒到飯桌上 ,
之後佢就企左係一邊 , 等佢地睇完電影開餐拉 ...

我靜靜咁走到佢背後 , 偷偷攝入佢衫領 , 輕輕玩住佢粒 LIN ...
韋姨比我玩到個心七上八落 , 叫住 : "衰鬼咪咁拉 , 呢度好多人架 ..."
"鬼叫你著得咁迷人咩 , 我比你搞到硬晒拉 ... 黎後樓梯 , 我要好好教訓你"
韋姨聽到立即吞左下口水 , 我就忍者一般消失左 ;
韋姨望下見無人 , 就忍唔住急急腳咁 , 快步走到黎後樓梯拉 ...

韋姨上到後樓梯 , 卻見唔到我既人影 , 忍唔住四處張望 , 我就趁呢個時候 ,
突然打開二樓房門 , 一手將佢拉左入房 ...
"呀 ... 等等 , 胡生你唔好  ..." 我強行抱住佢 , 一隻手攬住佢背脊 ,
輕輕抓住佢頭髮 , 就強吻到佢唇上 ; 一隻手己經渣住佢屁股 , 肆意咁搓弄拉
... "啊 ... 嗯嗯" 韋姨都己經由故作反抗  拍打住我胸膛 ,
變成同我擁抱埋一齊 , 利疊利咁打住茄輪 , 係咁吞住對方口水拉 ...

我同韋姨講 : "我JJ好難受呀 , 你可唔可以幫我鍚下佢" , 隨即捉住佢隻手 ,
隔住條褲咁 , 摸到我鐵一樣硬既JJ ...
韋姨有 D難為情 , 尷尷尬尬咁跪低  幫我拉開褲鏈 ,
一邊抆出我條JJ  一邊吞住口水咁講 : "胡生 , 你真係好曳呀"
卻馬上慢慢打開口  將JJ含到口裡 , 溫柔咁吸起黎拉 ...
"好舒服 ... 都係韋姨最鍚我" 我一路賣口乖  一路就解開皮帶 , 除埋條褲拉

從鑲係房門既全身鏡中 , 見到韋姨就好似 AV中嫻淑既熟女一樣 ,
溫柔咁為丈夫吸住JJ , 我就不由更加興奮拉 !!!
我突然抽出JJ , 韋姨有 D愕然 , 我就話 : "韋姨越用力吸 , 我就硬得越辛苦
我 ... 可唔可以屌西???"
韋姨有 D怕醜 , 但仍然慢慢企左起身  背對住我 , 默默拉高條裙 ,
細細聲  嬌羞咁講 : "真係無你辦法 ..."

我慢慢頂左入去 , 急不及待係韋姨耳邊問 : "韋姨姨 , 我支野大唔大呀???"  
"你呢個小鬼 ... 大呀大呀 , 得未呀" 見佢吞住口水  身體己經瑟縮起黎拉 ,
我就渣住佢對波 , 面貼住佢耳背咁講 :
"咁樣 ... 韋姨姨今次想 ... 要溫柔既 , 定狂野既呢???"
係我引誘之下 , 佢屁股早就不自覺越翹越高  越頂越後 ...
佢全身舒服得微微顫動 , 喘住咁講 : "小壞蛋 ... 平時都係咁蝦 D女仔架???"  
"我得韋姨姨你一個架咋" 我一路係佢耳邊講  一路就動起腰 ,
開始慢慢抽插拉 ...

"你咁口甜舌滑 , 一定呃到好多囡囡失身拉 ... 呀 ... 呀"
韋姨一路講  我就一路從後渣佢對奶 , 條舌係咁奶落佢耳窩 , 係佢耳邊撒嬌 :
"D後生女 , 點夠韋姨姨咁有女人味喎" 我一粒粒咁解開衫鈕 ,
解埋奶罩個前扣 , 就一邊玩住佢LIN頭  一邊加速抽插拉 ...

"你咁識講野 ... 呀 ... 邊有女人抵抗到喎 ... 呀" 聽到閱人無數既韋姨咁講
我忍唔住有 D小興奮拉 , 雙手搓住對奶咁將佢緊抱住 ,
屁股就急速咁瘋狂抽插拉 !!!
"啪啪啪啪" 我一下下撞到韋姨個屁股 , 佢己經受唔住  開始顫抖拉...
"唔好咁大力 ... 咁大力 ... 呀呀 ... 我會忍唔住 , 叫出黎架 ... 呀"
韋姨未講完 , 就一手撐住門口  一手掩住自己個口 , 怕唔小心叫得太大聲 ...

見到韋姨有 D狼狽既樣 , 我反而更加興奮呢 ...
我同佢面貼住面 , 拉開佢隻手 , 係佢耳邊一路喘氣  一路講 :
"對唔住呀 , 但韋姨姨你 ... 你實在太迷人拉 , 我 ... 我真係忍唔住呀 !!!"
我越講屁股就撞得越入 , 睇住鏡中既韋姨 , 比我撞到頭髮  對奶亂晃 ,
舒服到口水都流到下巴拉 ... ^.^

"韋姨姨 , 你比我屌到流口水拉 ... 係咪屌得好舒服???"
"衰人 ... 呀 ... 你 , 你就係鐘意 ... 呀 ... 鐘意蝦韋姨" 韋姨吞主口水 ,
比我屌到面色紅潤 , 上氣唔接下氣咁向我撒嬌 ...
"咁樣即係舒唔舒服??? 我想聽姨姨親口講出黎呀" 我突然抽出JJ ,
但繼續擺腰  由得JJ係個西前面係咁磨 ...
"呀 ... 你好曳 ... 正衰人黎架 ... 呀 ... 好拉 , 韋姨投降拉 , 大官好犀利
屌到韋姨好舒服呀~~"

韋姨一路講  一路隻手己經捉住JJ , 想捉佢插返入個西度 ...
"呀 ... 韋姨姨唔好咁心急拉 , 我立即插返入去 , 屌到你更加舒服好唔好???"
韋姨為岩岩既失態而有 D怕醜 , 只好側住面  輕輕咁點左下頭 ...
我一路插入個西度  一路係佢耳邊講 :
"阿姨 , 我JJ好似開始軟拉 ... 我一路屌  你一路讚下我 , 鼓勵下我丫"
"你個小變態 ... 但唔得架 , 下面有好多人 ... 呀 , 好舒服"

"岩勒 , 我鐘意聽呀 ... 韋姨姨你大聲 D呀" 我越講就抽插得越快 ,
韋姨己經比我插到有 D難受 , 嬌嗲咁向我求饒 :
"小壞蛋 , 你唔好咁快 ... 呀 ... 我會 ... 受唔住架" 佢呢句話令我更興奮 ,
我雙手又渣到佢對奶上面 , 屁股忍唔住失控咁狂UN , 係佢耳邊問 :
"韋姨姨 ... 你受唔住 D咩 , 係咪受唔住要高潮???"
"嗯嗯嗯嗯" 韋姨比我屌到講唔到野拉 , 只好拼命吞住口水 , 唔比自己叫出聲

"呀" 韋姨突然哼左一聲 , 佢夾住雙腿  身體就忍唔住抽搐起黎 ,
連個西都收緊埋呢 ... 等佢抖完震  慢慢舒緩過黎 , 我就問佢 :
"韋姨姨 ... 你係咪高潮左???"  "你個小鬼 , 明知故問" ... 我聽到呢個答案 ,
就繼續調戲佢 : "姨姨你高潮左 , 但 ... 我未喎"
講完 , 我又開始輕輕UN起黎拉 ... "呀 ... 你個小色鬼" 睇住鏡中韋姨皺住眉 ,
一副吃不消既樣 , 令我更想蝦佢呢 ...

"咯咯咯" 忽然響起敲門聲 , 我同韋姨都嚇左一跳 ...
"胡生 , 大家等緊你切蛋糕呀"  "我 ... 我拆緊禮物呀 , 等我 ... 10分鐘拉"
"好拉 , 你快 D呀" ... 個朋友就咁比我呼衍過去 , 我回過神來 ,
卻見到韋姨驚魂未定 , 一手急忙掩住個口  一手僅僅掩住對奶既狼狽樣 ,
我不由又興奮起黎拉 : "韋姨姨 ... 你覺得係咪好刺激???"  

"正衰人 ... 呀 ... 你咪玩拉 , 韋姨岩岩高潮完 ... 呀 ... 會好敏感架"
佢唔講由自可  一講我就忍唔住拉 , 捉住佢屁股 ,
就 "啪啪啪啪" 瘋狂咁抽插起黎 ...
"嗯 ... 胡生 , 唔好 ... 嗚嗚嗚嗚" 韋姨根本阻止唔到我 , 唯有掩住自己個口
見到鏡中既韋姨 , 比我蝦到瑟縮住身  非常難受既樣 ,
我就控制唔到自己 , UN得更加大力拉 !!!

"呀" 韋姨哼左一聲 , 就不禁全身大打冷震 , 個西緊緊箍住我條JJ ...
我都忍唔住拉 , 將佢抱到懷中  用力頂多兩下 , 就直接將精液灌入子宮拉 !!!

等最後一滴精都射埋出黎 , 我先肯抽出JJ  開放韋姨 ,
但佢己經比我屌到腿軟 , 馬上跪左係地上拉 ...
我重新整理好衣衫之後 , 見韋姨仍然一身攤軟無力 , 我便將佢抱到床上休息 ,
"韋姨 , 我今晚好勁呀???"  "你個變態仔 ... 你差 D屌死我拉"
聽到韋姨半喘住氣  半帶甜蜜既埋怨後 , 我心裡卻有種莫名既滿足感呢 !!!
作者: 咸濕褓姆賤嬰兒    時間: 2022-1-7 08:55

引用:
原帖由 代北集團 於 2022-1-6 21:27 發表 查看引用來源
自從上次一舉拿下韋姨之後 , 我地就係別墅裡 , 過住沒羞沒臊既生活 ,
不過係外人面前 , 我地始終保持住少主  管家阿姨既身份 ...
有一次 , 我就招呼一班朋友返別墅慶祝生日 ,
而韋姨就係廚房 , 忙住整 8人份量既大 ...
多謝继續寫,可唔可以加段前傳去下温泉甘就perfect
作者: 咸濕褓姆賤嬰兒    時間: 2022-1-7 09:14

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-1-7 08:55 發表 查看引用來源

多謝继續寫,可唔可以加段前傳去下温泉甘就perfect
如果前半集冇插到韋姨只係玩下爱撫口交之類,係玩既途中突然有親人朋友到訪而令激戰無法下去,再為韋姨精心設計場景同佢做,互相享樂甘就正晒
作者: lulu1238899    時間: 2022-1-7 11:23

真係寫得好正,中女真係無得彈
作者: farm1615    時間: 2022-1-8 03:14

中女真係冇得頂😍😍😍😍😍😍😍😍😍
作者: 代北集團    時間: 2022-1-10 17:19

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-1-4 15:52 發表 查看引用來源

太快入直路,其實呢个咸故好有potential可以玩好多野,直情可以將成套AV劇情代入去。可以加埋浴室大戰同情趣內衣誘惑·就更正。
呢個同本人性格有關 , 一時間好難改變 ... ^.^"

小弟係一個好多心既人 , 個個星期都會唸到新題材 , 但寫作速度又跟唔上 ...
所以為左寫盡量多既文 , 我都會寧願篇篇文都寫短少少 ,
咁自必然會有好多野睇落有 D急 ^.^"

不過反過來講 , 既然小弟發文比較多 , 咁有咩 "新點子" 以係其他文用返既 ,
係唔係??? ^.^
作者: 咸濕褓姆賤嬰兒    時間: 2022-1-11 08:05

引用:
原帖由 代北集團 於 2022-1-10 17:19 發表 查看引用來源
呢個同本人性格有關 , 一時間好難改變 ... ^.^"

小弟係一個好多心既人 , 個個星期都會唸到新題材 , 但寫作速度又跟唔上 ...
所以為左寫盡量多既文 , 我都會寧願篇篇文都寫短少少 ,
咁自必然會有好多野睇落有 D急 ^ ...
係。有時長篇咸故好难吊住讀者睇落去,加上有D讀者同咸片观眾一样最緊要快,所以咸故碎片化係無可被免,師兄有心思可以以短篇合成長篇咸故,將成个故事分开唔同階段去分开寫。
作者: 咸濕褓姆賤嬰兒    時間: 2022-1-11 08:13

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-1-11 08:05 發表 查看引用來源

係。有時長篇咸故好难吊住讀者睇落去,加上有D讀者同咸片观眾一样最緊要快,所以咸故碎片化係無可被免,師兄有心思可以以短篇合成長篇咸故,將成个故事分开唔同階段去分开寫。 ...
有起承轉合就更加好。可以插入帶韋姨去台北行街食野,开始对男主角有好感,突破女方作為長輩既鉫鎖,一边行一边請主角食波餅,經过內衣店提議買套內衣送比佢,言語間去挑逗佢。再換个角度用韋姨去敍事講下佢自己心路歷程,由初初有D驚到慢慢入局到主動渴求性既欢娱追求自身既幸福🤣

作者: 代北集團    時間: 2022-1-13 17:17

引用:
原帖由 garykphong 於 2021-12-31 00:36 發表 查看引用來源
好精彩細緻的描寫。。。一路睇一路硬,幻想和韋姨。。。。期待師兄的更新。。。
多謝G兄支持 , G兄每一章都有留言支持 , 小弟感激不盡 !!!
作者: 代北集團    時間: 2022-1-13 19:16

引用:
原帖由 lulu1238899 於 2022-1-7 11:23 發表 查看引用來源
真係寫得好正,中女真係無得彈
多謝LU兄支持 , LU兄每一章都有留言支持 , 小弟感激不盡 !!!
作者: 代北集團    時間: 2022-1-14 08:31

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-1-11 08:05 發表 查看引用來源

係。有時長篇咸故好难吊住讀者睇落去,加上有D讀者同咸片观眾一样最緊要快,所以咸故碎片化係無可被免,師兄有心思可以以短篇合成長篇咸故,將成个故事分开唔同階段去分开寫。 ...
咸兄 , 雖然你認為小弟呢篇比較 "急" , 但其實係小弟[廣東話]作品中
己經係最長架拉 ^.^"

其實小弟一直都不諱言 , 自己寫既就係 "飛機文" , 所以
之前都係強調囡囡  場景等 ... 真正描寫心理 , 尤其係心理破防既唔多
相比較下 , 小弟上一篇<係衰佬呃呃哄哄下,我終於比佢開發左後門>
落既功夫可能更多一點點 :
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70189271&extra=page%3D1&page=1

講真 , 咸兄所講既野我完全明白 , 所以我係文章設計上 ,
韋姨本來就係一個大剌剌  心態open一d 既姨姨 ... 尤其男主父母去世
韋姨又係寡婦 , 事先就掃除左大半 "背德" 因素先 ;
再係第二章時 , 透露兩人其實都有意思 ... 第三章正式埋牙就會合理d

當然 , 睇心理破防既過程, 本身就係一種樂趣 , 但坦白講 ...
唔講我自己多心 , 就算我都係放慢來寫 , 我又做唔做得好個效果呢???
我自己既信心都唔太大 ^.^"
所以我只可以係 "急" 既同時 , 盡量故事合理一d ...
作者: 咸濕褓姆賤嬰兒    時間: 2022-1-14 16:48

引用:
原帖由 代北集團 於 2022-1-14 08:31 發表 查看引用來源
咸兄 , 雖然你認為小弟呢篇比較 "急" , 但其實係小弟[廣東話]作品中
己經係最長架拉 ^.^"

其實小弟一直都不諱言 , 自己寫既就係 "飛機文" , 所以
之前都係強調囡囡  場景等 ... 真正描寫心理 , 尤其係心理破防既唔 ...
師兄已經寫得好好,當年死鬼不文霑係新報寫既咸故都冇你寫得甘好。😁,我睇得太多咸片,成日將D劇情記晒入腦,以前就靠記憶力將D画面化成文字係心入面講出黎,一边講一边打j!
作者: 咸濕褓姆賤嬰兒    時間: 2022-1-19 08:05

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-1-14 16:48 發表 查看引用來源

師兄已經寫得好好,當年死鬼不文霑係新報寫既咸故都冇你寫得甘好。😁,我睇得太多咸片,成日將D劇情記晒入腦,以前就靠記憶力將D画面化成文字係心入面講出黎,一边講一边打j! ...
如果退左休冇野撈,我都想寫下咸故娱人娛己。寫下咸濕仔自白hahahaha……

作者: D-fend    時間: 2022-3-12 23:08

好好睇,我睇到碌j硬晒

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)