188Channel

標題: 最近香港夜遊感想 [打印本頁]

作者: hochan513    時間: 2022-2-14 20:24     標題: 最近香港夜遊感想

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: ho501501    時間: 2022-2-14 21:40

引用:
原帖由 hochan513 於 2022-2-14 20:24 發表 查看引用來源
呢2年返唔到大陸,焗住喺香港搵啲野玩啦,本身都無咩期望,但真係覺得香港玩真係折墮,去旺角啲夜總會,洗4,5千蚊,條女可以完全唔揸得,個媽咪仲要話而家啲女係咁,無得投訴,好啦,咁去下啲大場按摩啦,千幾蚊,有佢摸,無我摸,仲要再加錢先有 ...
唔去咪自己打飛機囉
作者: uji_lover    時間: 2022-2-15 00:15

引用:
原帖由 hochan513 於 2022-2-14 20:24 發表 查看引用來源
呢2年返唔到大陸,焗住喺香港搵啲野玩啦,本身都無咩期望,但真係覺得香港玩真係折墮,去旺角啲夜總會,洗4,5千蚊,條女可以完全唔揸得,個媽咪仲要話而家啲女係咁,無得投訴,好啦,咁去下啲大場按摩啦,千幾蚊,有佢摸,無我摸,仲要再加錢先有 ...
慢慢搵 總有好野
記得唔好坐大啲女胃口 揸都唔得收皮啦啲女
作者: reddoor    時間: 2022-2-15 07:02

引用:
原帖由 hochan513 於 2022-2-14 04:24 發表 查看引用來源
香港封闗二年,大把有米G蟲要留港消費,落club高消费是常識,四楼幾件高質佗北都要book先坐到,夜塲有女就有客,今日喺驚夜塲唔知停業幾耐,有錢無得玩。
作者: hklionrock    時間: 2022-2-15 07:41

引用:
原帖由 reddoor 於 2022-2-15 07:02 發表 查看引用來源

香港封闗二年,大把有米G蟲要留港消費,落club高消费是常識,四楼幾件高質佗北都要book先坐到,夜塲有女就有客,今日喺驚夜塲唔知停業幾耐,有錢無得玩。 ...
遲D有錢冇得玩,唔係冇可能,張就D捱住先。
作者: tml0398    時間: 2022-2-15 12:31

引用:
totally agree
作者: 斷空食客    時間: 2022-2-15 14:00

D女知而家咩環境,港男要焗食,自然玩串哂。141揸波要加錢。難出又加錢。
忍下啦。好快有重光一日
作者: 52525    時間: 2022-2-15 16:30

45千蚊用黎叫雞? 你搵緊幾皮野一個月呀?
你想溝女定仆野先, 幾千蚊夠你雙飛有凸啦.
作者: 無敵電車男    時間: 2022-2-15 19:21

以前d女係當你係客,而家d女係當你水魚。
作者: 夢想約定    時間: 2022-2-15 19:24

引用:
原帖由 52525 於 2022-2-15 16:30 發表 查看引用來源
45千蚊用黎叫雞? 你搵緊幾皮野一個月呀?
你想溝女定仆野先, 幾千蚊夠你雙飛有凸啦.
香港唱K係咁上下啦=.=4,5千咪少囉
作者: cchu1013    時間: 2022-2-16 13:25

我已經喺淘寶買咗個人做美女落嚟可以解決一切,簡直佩服祖國的偉大,要乜又問絕對冇話say no
作者: ho501501    時間: 2022-2-16 13:34

引用:
原帖由 cchu1013 於 2022-2-16 13:25 發表 查看引用來源
我已經喺淘寶買咗個人做美女落嚟可以解決一切,簡直佩服祖國的偉大,要乜又問絕對冇話say no
夜晚屌果陣时有冇一路屌一路心寒?
作者: reddoor    時間: 2022-2-17 04:20

引用:
原帖由 cchu1013 於 2022-2-15 21:25 發表 查看引用來源
死屍点會講野。
作者: 有團火的三行仔    時間: 2022-2-17 07:11

香港現在夜場好多間都熄燈做生意的
作者: ho501501    時間: 2022-2-17 10:53

呢間有純正陀地靚妺仔
https://t.me/ROOM18SPA
作者: hochan513    時間: 2022-2-17 13:37     標題: 回覆 14# 有團火的三行仔 的帖子

大把啦,我去親間間都未關過門
作者: reddoor    時間: 2022-2-17 13:59

引用:
原帖由 hochan513 於 2022-2-16 21:37 發表 查看引用來源
酒楼6点后都唔比開,夜塲停咗成個月啦。
作者: eg9523    時間: 2022-2-17 16:38

引用:
唉,今非昔比,
本地陀地更被縱壞,寵壞。😃
作者: 有團火的三行仔    時間: 2022-2-18 07:22     標題: 回覆 17# reddoor 的帖子

人地做偏門生意!邊使理你法規
作者: reddoor    時間: 2022-2-18 09:18

引用:
原帖由 有團火的三行仔 於 2022-2-17 15:22 發表 查看引用來源
捉到罰10000,你去博啦,傻仔
作者: YuanYuan    時間: 2022-2-18 09:24

而家咁多行業都停晒,大把囡要硬住頭皮出黎搵食㗎啦,賣身就梗㗎啦!!!
作者: ho501501    時間: 2022-2-18 09:29

引用:
原帖由 hochan513 於 2022-2-17 13:37 發表 查看引用來源
我認識嘅尖沙咀樓上嘅士巴依然做生意,只係技師少咗同只做熟客
作者: ho501501    時間: 2022-2-18 09:31

引用:
原帖由 有團火的三行仔 於 2022-2-18 07:22 發表 查看引用來源
做人不要太天真,大把為搵錢鋌而走險,源頭不明嘅個案好多都係咁樣嚟
作者: YuanYuan    時間: 2022-2-18 14:57

三針都係先捉隻企街開心完先斯斯然去打㗎!!! 萬一打完有咩事都冇咁後恢吖嘛
作者: 97015830    時間: 2022-2-20 12:45

E+ 5係好多空姐, SALE失業嗎?
D PTGF 多到
作者: 真軍大師    時間: 2022-2-23 21:26

隨時都可以返,只要book到隔離酒店
作者: darrenlau    時間: 2022-3-11 17:20

玩過先知不外如事....
一般樓骨/141  真係幾膚蜆下, 都幾明顯打份工, 流水作業
(加上疫情, 多左帶口罩的, P3 閉眼式, 你有你上但反應一般, 無啦啦加幾下 快D給我, 老公好勁...十分出戲)

一般141 都唔知邊個奇芭唸出黎 港式快和 女朋友快 既; 就咁快餐只可下身上, 換體位都黑面;

要女朋友式先可以用口啜LIN..... 規序多多, 解鎖埋單 搞到過千.....    係唔值咁落樓...個下心情百感交集

樓骨就睇下師兄顏值, 會搵到驚喜既, 但現在真係少.

聽返D 囡囡講.... 其實無情情和陌生男人上無FEEL 其實做唔到~  其實問心...做愛過程最重要, 你無得服侍下佢既
前戲, 其實係無征服感和成就感.... 下下落KY 腿張放就上, 係唔及得你用手或口令佢高潮個下爽快...
E 點係香港業界算係有點失望

另外有D 平台上搵美少女玩   係幾過癮下既, 但要有米囉, 平民咪降低要求= =

所以搵到個互相享受過程既真係難, 咪當體驗過 早D 戒

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)