188Channel

標題: 死魚 真係好冇癮 [打印本頁]

作者: boy636281    時間: 2022-3-6 20:38     標題: 死魚 真係好冇癮

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 幪面超人    時間: 2022-3-6 20:59

佢好似完全唔投入咁嘅
作者: 淫亂小魔星    時間: 2022-3-6 21:24

引用:
原帖由 幪面超人 於 2022-3-6 20:59 發表 查看引用來源
佢好似完全唔投入咁嘅
女方唔太了解樓主做緊既野 或者咗講 佢緊張得濟唔享受 樓主講既開發 其實都要享受先得既。。。。
作者: 80後廢青人夫    時間: 2022-3-6 21:35

引用:
原帖由 boy636281 於 2022-3-6 20:38 發表 查看引用來源
第一次出po 寫得唔好唔好介意

同ex相識左大約三個月左右有一次約會食飯甘啱大家果日都放假 所以佢主動提出留我過夜去開房 雖然口無講出嚟其實心裡面都知道會發生咩事 !
        去到酒店開左房當時大家比較尷尬各自 ...
我有過相似經歷,分別在於係SP身份。
答案衹有一個,人地個心吾係想同自己做,或者出於報復同自己上床。女人好多時收埋自己唔講
作者: 人夫愛人妻    時間: 2022-3-6 21:59

引用:
原帖由 boy636281 於 2022-3-6 20:38 發表 查看引用來源

同ex相識左大約三個月左右有一次約會食飯甘啱大家果日都放假 所以佢主動提出留我過夜去開房 雖然口無講出嚟其實心裡面都知道會發生咩事 !
試下同佢睇下咸片先做吖
作者: boy636281    時間: 2022-3-6 22:41

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2022-3-6 21:35 發表 查看引用來源

答案衹有一個,人地個心吾係想同自己做,或者出於報復同自己上床。女人好多時收埋自己唔講
佢比較鍾意我 我覺得佢同我做係有目的的 想用性愛來留住我 只係一種手段 所以根本唔會享受
作者: boy636281    時間: 2022-3-6 22:46

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2022-3-6 21:24 發表 查看引用來源

女方唔太了解樓主做緊既野 或者咗講 佢緊張得濟唔享受 樓主講既開發 其實都要享受先得既。。。。
我覺得佢唔係緊張 前戲都做左咁耐 正常女仔都會有小小濕
作者: 人夫愛人妻    時間: 2022-3-6 22:55

引用:
原帖由 boy636281 於 2022-3-6 22:46 發表 查看引用來源

我覺得佢唔係緊張 前戲都做左咁耐 正常女仔都會有小小濕
會唔會之前有D咩陰影呀?
作者: boy636281    時間: 2022-3-6 22:58

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-3-6 22:55 發表 查看引用來源

會唔會之前有D咩陰影呀?
咁我就唔知啦!
作者: 大食之熟女    時間: 2022-3-7 00:12

佢主動約你架,會唔會技巧出錯,佢唔舒服呀,唔識俾反應,可能佢少經驗啫,未知咩最享受
作者: 人夫愛人妻    時間: 2022-3-7 00:22

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-3-7 00:12 發表 查看引用來源
佢主動約你架,會唔會技巧出錯,佢唔舒服呀,唔識俾反應,可能佢少經驗啫,未知咩最享受
我又要你教我~㖿~
作者: 大食之熟女    時間: 2022-3-7 01:03

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-3-7 00:22 發表 查看引用來源

我又要你教我~㖿~
你係導師使鬼我教你咩
作者: yanfu9394    時間: 2022-3-7 01:11

前戲其實唔係指只喺床上,而係整晚嘅安排同配合,下次試吓先食一餐飯再飲小小酒然後先上床,效果可能會好啲
作者: moliu1    時間: 2022-3-7 01:27

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2022-3-7 01:11 發表 查看引用來源
前戲其實唔係指只喺床上,而係整晚嘅安排同配合,下次試吓先食一餐飯再飲小小酒然後先上床,效果可能會好啲
同意呀
作者: moliu1    時間: 2022-3-7 01:28

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2022-3-6 21:35 發表 查看引用來源

個女仔主動提出架喎
作者: 80後廢青人夫    時間: 2022-3-7 01:41

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-3-7 01:28 發表 查看引用來源

個女仔主動提出架喎
唔關事,大膽假設個女仔係同第二個一齊已經好耐,但冇名份,個男又當佢SP, 條女就想忘記尼個SP.
但尼條女其實一直有人追,咁去到一個點,條女就會主動約追佢既人爆房,以報復心情,其實一D都晤ENJOY, 仲要本身SP吾知。食佢條仔又唔知
作者: moliu1    時間: 2022-3-7 01:47

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2022-3-7 01:41 發表 查看引用來源

唔關事,大膽假設個女仔係同第二個一齊已經好耐,但冇名份,個男又當佢SP, 條女就想忘記尼個SP.
但尼條女其實一直有人追,咁去到一個點,條女就會主動約追佢既人爆房,以報復心情,其實一D都晤ENJOY, 仲要本身SP吾知。食佢條仔又 ...
咁都有可能,係女仔自己知,兩個男人都係受害者
作者: 大舊強    時間: 2022-3-7 10:44

未去到 G 點, 條女無反應 ?
作者: aeonho    時間: 2022-3-7 10:46

下次用震蛋,震陰唇陰核。
再唔得用偉妹。
作者: mtvong    時間: 2022-3-7 10:49

大家 係咪諗多咗呢 ??
好大可能係個女人 仲處於保守佳段
只認為 做愛主要係傳宗接代 而不是歡樂嘅另一種方式 !
同男朋友做愛 目的只為對方開心 /可以俘虜男人及表達畀對方知道有重視對方 !
作者: 80後廢青人夫    時間: 2022-3-8 02:11

引用:
原帖由 mtvong 於 2022-3-7 10:49 發表 查看引用來源
同男朋友做愛 目的只為對方開心 /可以俘虜男人及表達畀對方知道有重視對方 ! ...
咁就要條女先知,不過一個事實係女人心,海底針
作者: 人夫愛人妻    時間: 2022-3-8 03:17

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-3-7 01:03 發表 查看引用來源
你係導師使鬼我教你咩
我唔係導師,你先係,我只係你助手,負責同你示範點樣同你愛愛,嘻嘻。🤭
作者: boy636281    時間: 2022-3-8 10:58

引用:
原帖由 mtvong 於 2022-3-7 10:49 發表 查看引用來源
同男朋友做愛 目的只為對方開心 /可以俘虜男人及表達畀對方知道有重視對方 ! ...
原因其實有好多 女仔點諗只有佢自已先知道!
作者: 大食之熟女    時間: 2022-3-8 14:27

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-3-8 03:17 發表 查看引用來源

我唔係導師,你先係,我只係你助手,負責同你示範點樣同你愛愛,嘻嘻。🤭
我只係初級版啫,唔敢唔敢😏😏😏
作者: 幪面超人    時間: 2022-3-9 00:39

不如唔好估,直接問佢啦!
問佢妳約我出黎同妳做,但我覺得妳根本唔享受,問佢點要咁做呢?大家成年人,乜都可以開心見誠講出黎!
引用:
原帖由 boy636281 於 2022-3-8 10:58 發表 查看引用來源

原因其實有好多 女仔點諗只有佢自已先知道!

作者: 人夫愛人妻    時間: 2022-3-9 00:44

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-3-8 14:27 發表 查看引用來源
哈哈,乜咁謙,師姐身經百戰,引導(誘)下小弟好喎
作者: moliu1    時間: 2022-3-9 00:44

引用:
原帖由 幪面超人 於 2022-3-9 00:39 發表 查看引用來源
不如唔好估,直接問佢啦!
問佢妳約我出黎同妳做,但我覺得妳根本唔享受,問佢點要咁做呢?大家成年人,乜都可以開心見誠講出黎!

同意呀
作者: 80後廢青人夫    時間: 2022-3-9 08:03

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-3-9 00:44 發表 查看引用來源

同意呀
如果咁問,條女點落台,一句問返你,你而家當我係你條女,定當我係免費雞🤣🤣
你點答?如果真係中意人,係共同解決,而唔係質問對方囉
作者: MAN818    時間: 2022-3-9 08:09

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-3-8 14:27 發表 查看引用來源
你都話初級....我哋咪唔入流
作者: 大食之熟女    時間: 2022-3-9 09:43

佢做極都乾,係咪本身有啲性冷感,做完有有攬住瞓下傾事後計,賽後檢討,講番表現如何
作者: boy636281    時間: 2022-3-9 10:37

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-3-9 09:43 發表 查看引用來源
佢做極都乾,係咪本身有啲性冷感,做完有有攬住瞓下傾事後計,賽後檢討,講番表現如何
如果係性冷感 應該連做愛都無興趣 點會主動要求呢!
作者: 3P2Q    時間: 2022-3-9 10:49

引用:
原帖由 boy636281 於 2022-3-9 10:37 發表 查看引用來源

如果真性冷感, 而又同ching 做, 原因可能係。。

1. 對ching 有感覺, 係想用性綁住你
2. 想用一個自己有感覺的人, 去証實自己係唔係性冷感
3. 就因為對ching 有感覺, 想用ching 黎做藥引
作者: 3P2Q    時間: 2022-3-9 10:52

引用:
原帖由 boy636281 於 2022-3-9 10:37 發表 查看引用來源

性興𡚒有機會不顯示於表情或身體反應,但如果連濕都唔濕就一定心理上有d 問題
作者: moliu1    時間: 2022-3-9 10:59

引用:

為做而做?
作者: MAN818    時間: 2022-3-9 11:18

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-3-9 10:52 發表 查看引用來源

性興𡚒有機會不顯示於表情或身體反應,但如果連濕都唔濕就一定心理上有d 問題
我同意師講法
作者: boy636281    時間: 2022-3-9 11:40

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-3-9 10:49 發表 查看引用來源

如果真性冷感, 而又同ching 做, 原因可能係。。

1. 對ching 有感覺, 係想用性綁住你
2. 想用一個自己有感覺的人, 去証實自己係唔係性冷感
3. 就因為對ching 有感覺, 想用ching 黎做藥引 ...
我都同意佢係想用性來綁住另一半 一個正常嘅女性 同自己鍾意嘅人想有性行為 就算有身體上的接觸好自然都會濕
作者: 大食之熟女    時間: 2022-3-9 11:52

引用:

之前識一個女性都有性冷感,每次做愛都要落ky ,唔係代表佢唔鍾意性愛感覺,只係生理出咗問題
作者: MAN818    時間: 2022-3-9 11:54

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-3-9 11:52 發表 查看引用來源
之前識一個女性都有性冷感,每次做愛都要落ky ,唔係代表佢唔鍾意性愛感覺,只係生理出咗問題
即系無水出??
作者: boy636281    時間: 2022-3-9 11:59

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-3-9 11:52 發表 查看引用來源
但係比人插嘅時候有冇呻吟?
作者: MAN818    時間: 2022-3-9 12:04

引用:
原帖由 boy636281 於 2022-3-9 11:59 發表 查看引用來源

但係比人插嘅時候有冇呻吟?
要當事人先可以答🤣🤣
作者: 幪面超人    時間: 2022-3-9 15:48

有無講得咁嚴重,乜嘢條女點落台,事後檢討係關心佢咋喎,性愛專家都鼓勵男仕做完同女方傾下感受,有乜問題!樓主可以問佢係咪自己技術唔好所以佢唔夠興奮?條女會有幾難受?睇你點問啫!
幾時叫你質問對方啫,而家叫你凶佢咩!共同解決咪就係要開心見誠坦白講出黎,唔誘道佢講估估下就解決到?
引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2022-3-9 08:03 發表 查看引用來源

如果咁問,條女點落台,一句問返你,你而家當我係你條女,定當我係免費雞🤣🤣
你點答?如果真係中意人,係共同解決,而唔係質問對方囉
作者: boy636281    時間: 2022-3-9 20:34

引用:
原帖由 幪面超人 於 2022-3-9 15:48 發表 查看引用來源
有無講得咁嚴重,乜嘢條女點落台,事後檢討係關心佢咋喎,性愛專家都鼓勵男仕做完同女方傾下感受,有乜問題!樓主可以問佢係咪自己技術唔好所以佢唔夠興奮?條女會有幾難受?睇你點問啫!
幾時叫你質問對方啫,而家叫你凶佢咩!共同解決 ...
技術我唔夠膽講好叻 可能你冇細心去睇 我有講過前戲最小15分鐘 當男上女下的時候佢連m字腳都唔識 玩C眼的時候又唔識抬高屁股 根本冇進入狀態點樣去享受性愛?
作者: 80後廢青人夫    時間: 2022-3-10 02:10

引用:
原帖由 幪面超人 於 2022-3-9 15:48 發表 查看引用來源
幾時叫你質問對方啫,而家叫你凶佢咩!共同解決 ...
男人睇嘢同女人睇一係唔同, 男人會攞件事出嚟討論分析。 女人會將整件事mix埋一齊講, 所以要睇下條女本身 心態係點。 出來玩開嘅人同唔係玩開嘅人係兩種心態。
我梗係奶過嘢先會咁講啦

作者: 80後廢青人夫    時間: 2022-3-10 02:22

引用:
原帖由 boy636281 於 2022-3-9 20:34 發表 查看引用來源

技術我唔夠膽講好叻 可能你冇細心去睇 我有講過前戲最小15分鐘 當男上女下的時候佢連m字腳都唔識 玩C眼的時候又唔識抬高屁股 根本冇進入狀態點樣去享受性愛? ...
其實你講得好啱, 應該唔關性愛技術嘅問題, 可能條女逼緊自己去做一啲佢心理未預備好去做嘅事, 所以你嘅性愛技巧幾高超都冇用。 有幾樣問題你自己先清楚:
1) 你條女對性方面取態係屬於保守定係開放
2) 如果佢話想同你有下一次嘅, 佢可能係想突破自己一啲心理障礙, 多於性愛技巧。 所以你應該喺心理方面體諒返佢先
3) 你條女係咪乜嘢都會同你講, 屙屎唔出都會同你講嗰啲
作者: 幪面超人    時間: 2022-3-10 09:08

我唔係話你技術唔夠,我知你好落力。係叫你同ex傾時,梗係先話係咪自己問題令佢唔能夠投入,誘導佢係乜嘢原因,女人要氹先講嘅。
引用:
原帖由 boy636281 於 2022-3-9 20:34 發表 查看引用來源

技術我唔夠膽講好叻 可能你冇細心去睇 我有講過前戲最小15分鐘 當男上女下的時候佢連m字腳都唔識 玩C眼的時候又唔識抬高屁股 根本冇進入狀態點樣去享受性愛? ...

作者: 幪面超人    時間: 2022-3-10 09:13

所以同佢傾係誘導,試探佢,引佢講出黎。女人心思當然唔同男人,但唔代表冰山唔可以劈開嘅。佢同得樓主主動上床,但又像唔投入,就係一定有原因。
我就排除咗怕醜同唔願意,如果包含呢兩樣,佢就唔會叫樓主去開房。
引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2022-3-10 02:10 發表 查看引用來源

男人睇嘢同女人睇一係唔同, 男人會攞件事出嚟討論分析。 女人會將整件事mix埋一齊講, 所以要睇下條女本身 心態係點。 出來玩開嘅人同唔係玩開嘅人係兩種心態。
我梗係奶過嘢先會咁講啦 ...

作者: 蛇貴妃    時間: 2022-3-11 12:48

我覺得條女似係怕醜居多啫... 主動搵得你開房, 唔想做就假o既 綜合樓主形容佢o既反應, 我覺得係一種唔敢俾人見到自己性興奮時o既表情反應, 覺得難為情卦
如果係咁o既話就無謂同佢講啦, 講起呢d 話題人地更加尷尬更加唔自然, 萬一為o左逃避唔再同你搞o野你就仆街啦

由另一方面入手, 你作為男人o係床上又有咩表現先?
我覺得一個怕醜o既人, 如果拍著一個玩得放o既, 或者會比較容易open 自己少少
佢冇反應咁就由你做起囉, 誇張d 都唔緊要, 表現出你同佢搞o野果陣好high 好禽獸o既一面
話唔定會有意想不到o既效果...
再唔係飲少少酒都得

我自己都係o架, 好怕一d 射精果陣一碌木咁o既男人
亦遇過一d 內向男, 咁咪自己淫d 囉 詳情懶得寫啦, 總之同av 差唔多
之後個男o既行為真係會有改變, 仲會同我傾淫計
作者: 3P2Q    時間: 2022-3-11 13:22

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-11 12:48 發表 查看引用來源
我覺得條女似係怕醜居多啫... 主動搵得你開房, 唔想做就假o既 綜合樓主形容佢o既反應, 我覺得係一種唔敢俾人見到自己性興奮時o既表情反應, 覺得難為情卦
如果係咁o既話就無謂同佢講啦, 講起呢d 話題人地更加尷尬更 ...
但係條女做到尾都係乾喎?
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-3-11 13:30

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-3-11 13:22 發表 查看引用來源

但係條女做到尾都係乾喎?
心理因素?
因為緊張, 怕醜, 周身唔自然, 所以出唔到水
作者: 3P2Q    時間: 2022-3-11 13:33

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-11 13:30 發表 查看引用來源

心理因素?
因為緊張, 怕醜, 周身唔自然, 所以出唔到水
如果係咁講, 就唔好講定係出黎攪野,一切等佢自然發生……
作者: 幪面超人    時間: 2022-3-11 13:34

怕醜唔奇,但樓主前戲足夠,怕醜唔可能唔濕,身理反應係反應到出黎。
唔明同佢溝通下有乜問題,現今嘅人開句口好難咩?用關心關懷嘅口脗都有問題?叫樓主開房扑嘢都夠膽,反而問佢性事上嘅嘢佢就會難為情?若話佢會尷尬,主動叫人開房就唔尷尬?
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-11 12:48 發表 查看引用來源
如果係咁o既話就無謂同佢講啦, 講起呢d 話題人地更加尷尬更 ...
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-3-11 14:00

引用:
原帖由 幪面超人 於 2022-3-11 13:34 發表 查看引用來源
怕醜唔奇,但樓主前戲足夠,怕醜唔可能唔濕,身理反應係反應到出黎。
唔明同佢溝通下有乜問題,現今嘅人開句口好難咩?用關心關懷嘅口脗都有問題?叫樓主開房扑嘢都夠膽,反而問佢性事上嘅嘢佢就會難為情?若話佢會尷尬,主動叫人開房 ...
咁我估人地感覺係一定有o既, 只係唔想俾人見到自己個姣樣, 扮鎮定卦

不過好老實講, 其實d post 我係未睇晒 只係碌到第一頁中間左右,
佢忽然話人同佢做愛係另有目的, 覺得佢諗多o左啫
因為如果我係當事人, 想用自己身體o黎同人交易某d 其他o野, 我唔會咁o既反應囉
既然係有目的, 我扮都會扮到有咁姣得咁姣, 含吹奶啜咩都做齊, 對方先會覺得物有所值,
然後我先有可能達到我想要o既目的
作者: 幪面超人    時間: 2022-3-11 14:12

妳啱,若有目的去留住一個人,係要令佢high,唔係做條死魚。
樓主話覺得佢有目的,我地旁人根本唔可能憑樓主三言兩語知道來龍去脈。樓主覺得有目的,可能當中佢知道啲嘢!
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-11 14:00 發表 查看引用來源

咁我估人地感覺係一定有o既, 只係唔想俾人見到自己個姣樣, 扮鎮定卦

不過好老實講, 其實d post 我係未睇晒 只係碌到第一頁中間左右,
因為如果我係當事人,  ...

作者: boy636281    時間: 2022-3-11 18:39

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-11 14:00 發表 查看引用來源

因為如果我係當事人,  ...
你都冇由頭到尾睇曬 所以咪唔清楚囉😜
作者: boy636281    時間: 2022-3-11 18:56

引用:
原帖由 幪面超人 於 2022-3-11 14:12 發表 查看引用來源
妳啱,若有目的去留住一個人,係要令佢high,唔係做條死魚。
樓主話覺得佢有目的,我地旁人根本唔可能憑樓主三言兩語知道來龍去脈。樓主覺得有目的,可能當中佢知道啲嘢!

...
1. 剛認識三個月 女仔就主動提去開房會唔會有啲唐突
2. 就算有性需要 只係過咗幾日之後約會又提出留我過夜去開房 我覺得有啲反常
3. 如果真心鍾意一個人 想對方開心舒服 一定會 用身體同行動令對方滿足
4. 分手之後都有再拍拖 我同女友打車輪輕輕摸下佢下面佢已經濕曬

因為有對比 所以之前個ex嘅行為 令我覺得佢同我做唔係因為有性慾想做 而係有另外嘅目的而做
作者: 幪面超人    時間: 2022-3-11 20:12

得1點就最可疑,女仔,尤其香港女仔,幾想扑嘢都唔會主動向男人提出去開房,當然有少數例外。
第2點又係奇怪,你都覺得佢其實唔enjoy,但又約你咁密去開房,所以當中一定有啲嘢。

所以我自己餘見,就係你可以扑完後誘導佢講出啲原因,呢個係是最直接方法。我會問佢頭先搞得妳high唔high(當然你知佢乾塘又點會high)其實係試探佢點答,再食住上去問佢。
引用:
原帖由 boy636281 於 2022-3-11 18:56 發表 查看引用來源

1. 剛認識三個月 女仔就主動提去開房會唔會有啲唐突
2. 就算有性需要 只係過咗幾日之後約會又提出留我過夜去開房 我覺得有啲反常
3. 如果真心鍾意一個人 想對方開心舒服 一定會 用身體同行動令對方滿足
4. 分手之後 ...

作者: boy636281    時間: 2022-3-11 20:38

引用:
原帖由 幪面超人 於 2022-3-11 20:12 發表 查看引用來源
得1點就最可疑,女仔,尤其香港女仔,幾想扑嘢都唔會主動向男人提出去開房,當然有少數例外。
第2點又係奇怪,你都覺得佢其實唔enjoy,但又約你咁密去開房,所以當中一定有啲嘢。

所以我自己餘見,就係你可以扑完後誘導佢講出啲原因 ...
女仔主動要求做愛我覺得兩個人起碼認識咗有一段時間先至會有咁嘅要求又或者老夫老妻 但係我地已經分咗手 所以呢個係唔會有答案 再加上大家係第一次做 佢就要求唔戴套 最後我都堅持要帶套 個人猜測 佢係想奉子成婚!🙄

作者: Hkwargod    時間: 2022-3-11 20:56     標題: 回覆 12# boy636281 的帖子

唔用套真係有d奇怪,佢幾歲左右?
作者: 幪面超人    時間: 2022-3-11 21:04

好有可疑,你要小心。
引用:
原帖由 boy636281 於 2022-3-11 20:38 發表 查看引用來源

女仔主動要求做愛我覺得兩個人起碼認識咗有一段時間先至會有咁嘅要求又或者老夫老妻 但係我地已經分咗手 所以呢個係唔會有答案 再加上大家係第一次做 佢就要求唔戴套 最後我都堅持要帶套 個人猜測 佢係想奉子成婚! ...

作者: moliu1    時間: 2022-3-12 02:44

引用:
原帖由 boy636281 於 2022-3-11 20:38 發表 查看引用來源

女仔主動要求做愛我覺得兩個人起碼認識咗有一段時間先至會有咁嘅要求又或者老夫老妻 但係我地已經分咗手 所以呢個係唔會有答案 再加上大家係第一次做 佢就要求唔戴套 最後我都堅持要帶套 個人猜測 佢係想奉子成婚! ...
呢樣最有可疑,但係有可能
作者: 80後廢青人夫    時間: 2022-3-12 08:52

引用:

你覺得兩個人拍拖幾耐先開房係屬於正常
我自己一個月,你三個月都話短?
作者: MAN818    時間: 2022-3-12 12:34

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2022-3-12 08:52 發表 查看引用來源

我覺得無規定
大家想要時就會
作者: ManManMuscle    時間: 2022-3-12 18:33     標題: 回覆 1# boy636281 的帖子

感覺到你既無奈,可以溝通了解原因,不過以經係EX,過去左就由佢啦
作者: RRRRR123123    時間: 2022-3-13 01:09

引用:

呢個都幾高可能性, 或者好似樓上所講係一種報復對佢前度。  
第一次唔用套真係好可疑, 想知佢當時幾歲左右?
作者: boy636281    時間: 2022-3-13 10:17

引用:
原帖由 RRRRR123123 於 2022-3-13 01:09 發表 查看引用來源

呢個都幾高可能性, 或者好似樓上所講係一種報復對佢前度。  
第一次唔用套真係好可疑, 想知佢當時幾歲左右?
30出頭!
作者: RRRRR123123    時間: 2022-3-13 16:14

引用:
原帖由 boy636281 於 2022-3-13 10:17 發表 查看引用來源

30出頭!
我有朋友同佢女友(30出頭)一齊咗半年, 第3次做, 大家沖完涼坐係床邊繼續前戲,
當女友o八係佢身上, 佢feel到友女有幾下唔知有心定無意,好似想引佢直接入,
我朋友怕自己忍唔住, 結果戴咗套先。
後尾唔記得係之後定之前, 女友話佢屋企人想佢早啲結婚。
作者: boy636281    時間: 2022-3-13 17:36

引用:
原帖由 RRRRR123123 於 2022-3-13 16:14 發表 查看引用來源

我有朋友同佢女友(30出頭)一齊咗半年, 第3次做, 大家沖完涼坐係床邊繼續前戲,
當女友o八係佢身上, 佢feel到友女有幾下唔知有心定無意,好似想引佢直接入,
我朋友怕自己忍唔住, 結果戴咗套先。
後尾唔記得係之後定 ...
所以當大家感情未夠穩定同足夠了解對方嘅時候都係帶套好d 男女雙方都有保證 一來避免奉子成婚 二來避免有左之後分手就麻煩 始終人心隔肚皮你唔知對方諗啲乜

作者: boy636281    時間: 2022-3-13 18:01

引用:
一個主動提出去開房嘅女仔(唔只一次) 同埋係男朋友面前除衫一啲都冇難為情 我覺得唔係怕醜嘅原因 我都有問過佢點解下面咁乾一d都唔濕 佢都話唔知點解 又或者有d野佢唔想講

作者: RRRRR123123    時間: 2022-3-14 23:27

引用:
原帖由 boy636281 於 2022-3-13 18:01 發表 查看引用來源

一個主動提出去開房嘅女仔(唔只一次) 同埋係男朋友面前除衫一啲都冇難為情 我覺得唔係怕醜嘅原因 我都有問過佢點解下面咁乾一d都唔濕 佢都話唔知點解 又或者有d野佢唔想講 ...
主動提出,可以話佢可能需求大, 但要求唔戴套, 真係可疑, 除非佢事前已避孕(有都會同你講)或者想懷孕
你有冇問佢之前同以前男友會唔會都係咁乾? 另更加想知師兄有冇問佢唔戴套唔怕有咗?
師兄同佢總共幾多次? 次次都係一樣狀況?
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-3-15 07:34

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2022-3-12 08:52 發表 查看引用來源

好睇感覺...
三個月以上o既我試過, 一個禮拜之內都試過
如果計埋果d ... 氣氛好好o既話, 相識頭24小時之內已經有
作者: MAN818    時間: 2022-3-15 08:08

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-15 07:34 發表 查看引用來源

好睇感覺...
如果計埋果d ... 氣氛好好o既話, 相識頭24小時之內已經有
嘻嘻...真系好開放
作者: 艾拉傑    時間: 2022-3-15 10:24

引用:
原帖由 boy636281 於 2022-3-13 18:01 發表 查看引用來源

一個主動提出去開房嘅女仔(唔只一次) 同埋係男朋友面前除衫一啲都冇難為情 我覺得唔係怕醜嘅原因 我都有問過佢點解下面咁乾一d都唔濕 佢都話唔知點解 又或者有d野佢唔想講 ...
本身有冇食開藥, 例如鼻敏感藥, 藥性係會收乾身體水份嚟達到收鼻水效果, 這個當然會扯乾埋其他部位, 多一滴水都難.
作者: 80後廢青人夫    時間: 2022-3-15 20:20

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-15 07:34 發表 查看引用來源

好睇感覺...
最瘋狂相識兩小時內🤣
作者: 幪面超人    時間: 2022-3-16 08:19

大家成年人,如果對對方有feel,大家又咸濕嘅,啱嘅就去扑嘢無乜問題,又唔係變態嘢,只係男女子運動啫。
引用:

好睇感覺...

作者: boy636281    時間: 2022-3-16 21:37

引用:
原帖由 RRRRR123123 於 2022-3-14 23:27 發表 查看引用來源

主動提出,可以話佢可能需求大, 但要求唔戴套, 真係可疑, 除非佢事前已避孕(有都會同你講)或者想懷孕
你有冇問佢之前同以前男友會唔會都係咁乾? 另更加想知師兄有冇問佢唔戴套唔怕有咗?
師兄同佢總共幾多次? 次次都 ...
冇問得咁詳細 只同佢做過一次之後性格唔啱分左手
作者: boy636281    時間: 2022-3-16 21:45

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-3-15 10:24 發表 查看引用來源

本身有冇食開藥, 例如鼻敏感藥, 藥性係會收乾身體水份嚟達到收鼻水效果, 這個當然會扯乾埋其他部位, 多一滴水都難.
識左兩三個月佢有冇食開咩藥真係唔知 我之前都有講過佢根本冇進入狀態 點樣去享受性愛
作者: 80後廢青人夫    時間: 2022-3-16 21:55

引用:
原帖由 幪面超人 於 2022-3-16 08:19 發表 查看引用來源
大家成年人,如果對對方有feel,大家又咸濕嘅,啱嘅就去扑嘢無乜問題,又唔係變態嘢,只係男女子運動啫。

最記得果次,係識過既SL入面最靚女既一個,一見到就拖住佢話同佢食tea, 食左半個鐘, 大家都知再坐就浪費時間, 我就直接同佢講我有個私竇, 不如上去坐下。咁就捉左佢上去, 一上到去我就起後面捉攬住佢,揸佢對波, 然後起佢耳邊同佢講:乜你咁淫架,不過我中意👻 ,入到房佢同我講佢好淫,而家好想我屌佢🤣🤣

諗起當時畫面都淫😍 可惜已經過左去
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-3-17 06:28

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2022-3-15 20:20 發表 查看引用來源

最瘋狂相識兩小時內🤣
你叻
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-3-17 06:34

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2022-3-16 21:55 發表 查看引用來源

最記得果次,係識過既SL入面最靚女既一個,一見到就拖住佢話同佢食tea, 食左半個鐘, 大家都知再坐就浪費時間, 我就直接同佢講我有個私竇, 不如上去坐下。咁就捉左佢上去, 一上到去我就起後面捉攬住佢,揸佢對波, 然後起佢 ...
我最巴閉都係問人 "有冇試過口爆", "敢唔敢爆o係我口入面" 咁樣
試吓人地有幾 "能幹" 先嘛 有咩事大家有個位好落台, 男方可以話太舒服先至忍唔住,
女方可以再搵借口下次唔約
係咪好醒呢
作者: 80後廢青人夫    時間: 2022-3-17 09:33

[quote]原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-17 06:28 發表 查看引用來源

你叻

陳皮往事啦,當時仲有少少腹肌,
邊似而家咁六神合體,淫年往事只能回味
作者: 80後廢青人夫    時間: 2022-3-17 09:41

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-17 06:34 發表 查看引用來源

我最巴閉都係問人 "有冇試過口爆", "敢唔敢爆o係我口入面" 咁樣
試吓人地有幾 "能幹" 先嘛 有咩事大家有個位好落台, 男方可以話太舒服先至忍唔住,
女方可以再搵借口下次唔約
係咪好醒呢 ...
話時話,我又未試過比人含爆,淨係試過爆左比人口部清理🤣
作者: garykphong    時間: 2022-3-17 10:10

都叫做有個窿俾你插啦。。。慢慢調教吧!
作者: MAN818    時間: 2022-3-17 11:22

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2022-3-17 09:41 發表 查看引用來源

話時話,我又未試過比人含爆,淨係試過爆左比人口部清理🤣
你嘅定義點先算含爆
我就屌個閪屌到爽夠....先再含一陣爆 , 這樣子算唔算含爆呢?
作者: 80後廢青人夫    時間: 2022-3-17 20:16

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-3-17 11:22 發表 查看引用來源
你嘅定義點先算含爆
我就屌個閪屌到爽夠....先再含一陣爆 , 這樣子算唔算含爆呢?
以AV定義,起個口入面射精,我真係未試過😅
射完條女先含再吞就有
我覺得好難含爆,屌爆反而好D🤣🤣
試過比人個紋身高妹騎爆😂 佢個閪好緊緻,好懷念
作者: MAN818    時間: 2022-3-18 08:13

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2022-3-17 20:16 發表 查看引用來源

射完條女先含再吞就有
試過比人個紋身高妹騎爆😂 佢個閪好緊緻,好懷念 ...
我試過屌個懂內氣功北妹 , 屌緊時好緊窄好過癮, 屌完之後發覺俾佢夾瘀咗條撚
作者: boy636281    時間: 2022-3-18 19:48

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-3-18 08:13 發表 查看引用來源
我試過屌個懂內氣功北妹 , 屌緊時好緊窄好過癮, 屌完之後發覺俾佢夾瘀咗條撚
如果屌C眼 會唔會抆唔出😅
作者: 80後廢青人夫    時間: 2022-3-18 23:53

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-3-18 08:13 發表 查看引用來源
海綿體都夾得瘀?🤣🤣
吹水要返物理學喎
作者: 10022    時間: 2022-3-19 07:56

引用:

我個老襟同我講,佢老婆思想非常傳統,就係一條死魚,好少幫老公打飛機,唔肯含鳩,永遠係男上女下,無乜呻吟聲,屌屌下老婆竟然瞓着咗,佢話極之無癮
作者: moliu1    時間: 2022-3-19 12:46

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2022-3-17 20:16 發表 查看引用來源

射完條女先含再吞就有
試過比人個紋身高妹騎爆😂 佢個閪好緊緻,好懷念 ...
紋身高妹係骨妹?
作者: moliu1    時間: 2022-3-19 12:54

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2022-3-16 21:55 發表 查看引用來源

最記得果次,係識過既SL入面最靚女既一個,一見到就拖住佢話同佢食tea, 食左半個鐘, 大家都知再坐就浪費時間, 我就直接同佢講我有個私竇, 不如上去坐下。咁就捉左佢上去, 一上到去我就起後面捉攬住佢,揸佢對波, 然後起佢 ...
真係好有效率喎,你長租左個大廈單位?一齊左幾耐?
作者: 80後廢青人夫    時間: 2022-3-19 13:41

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-3-19 12:46 發表 查看引用來源

紋身高妹係骨妹?
SP同SL之間
作者: 80後廢青人夫    時間: 2022-3-19 13:42

[quote]原帖由 moliu1 於 2022-3-19 12:54 發表 查看引用來源

真係好有效率喎,你長租左個大廈單位?一齊左幾耐? [/quote
幾個月貨仔就冇lu嗰時我唔識打扮🤣
作者: 3P2Q    時間: 2022-3-19 14:36

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2022-3-18 23:53 發表 查看引用來源

海綿體都夾得瘀?🤣🤣
吹水要返物理學喎
唔係應該............生物學咩
作者: moliu1    時間: 2022-3-19 23:03

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2022-3-19 13:42 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 moliu1 於 2022-3-19 12:54 發表 查看引用來源

真係好有效率喎,你長租左個大廈單位?一齊左幾耐? [/quote
幾個月貨仔就冇lu嗰時我唔識打扮🤣 ...
可能佢只係周圍搵食,想轉下人啫?
作者: veryok    時間: 2022-3-19 23:15

佢可能同男朋友分左手, 報復心理同你做, 所以無反應. 但係, 同無反應既女做, 過程真係無乜享受.
引用:

作者: moliu1    時間: 2022-3-19 23:16

引用:
原帖由 veryok 於 2022-3-19 23:15 發表 查看引用來源
佢可能同男朋友分左手, 報復心理同你做, 所以無反應. 但係, 同無反應既女做, 過程真係無乜享受.  
你試過咩?
作者: 80後廢青人夫    時間: 2022-3-20 10:33

[quote]原帖由 3P2Q 於 2022-3-19 14:36 發表 查看引用來源

唔係應該............生物學咩 [/quote
Haha, 你啱🤣🤣
作者: 80後廢青人夫    時間: 2022-3-20 10:35

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-3-19 23:03 發表 查看引用來源

可能佢只係周圍搵食,想轉下人啫?
係啦,有D女人悶就咁,想揾刺激,想比人氹,比人讚,心情好就益下你
作者: boy636281    時間: 2022-3-20 21:38

引用:
原帖由 10022 於 2022-3-19 07:56 發表 查看引用來源
我個老襟同我講,佢老婆思想非常傳統,就係一條死魚,好少幫老公打飛機,唔肯含鳩,永遠係男上女下,無乜呻吟聲,屌屌下老婆竟然瞓着咗,佢話極之無癮 ...
同我經歷差唔多😢

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)