188Channel

標題: 搭巴士,死肥仔想睇我裙底 [打印本頁]

作者: yumi888    時間: 2022-3-16 22:00     標題: 搭巴士,死肥仔想睇我裙底

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: faifai94889488    時間: 2022-3-16 22:17

係呀!好多男人都係架

作者: c_for_car    時間: 2022-3-16 22:25

引用:
原帖由 yumi888 於 2022-3-16 22:00 發表 查看引用來源
無聊POST下今日收工搭巴士,坐左樓下對頭位,之後有人上車,當時仲有好多位,死肥仔咁多位唔坐揀我對頭位,當時我著短裙,見佢對眼望住我個短裙個三角位,肯定想望我走光,你靚仔D既我都比你睇下既,不過可惜你係死肥仔丫,其 ...
好正常 靚女梗係想睇下 雖然睇唔到D乜
作者: 斷空食客    時間: 2022-3-16 23:42

正常, 全世界男人都係咁
作者: moliu1    時間: 2022-3-16 23:54

引用:
原帖由 yumi888 於 2022-3-16 22:00 發表 查看引用來源
無聊POST下今日收工搭巴士,坐左樓下對頭位,之後有人上車,當時仲有好多位,死肥仔咁多位唔坐揀我對頭位,當時我著短裙,見佢對眼望住我個短裙個三角位,肯定想望我走光,你靚仔D既我都比你睇下既,不過可惜你係死肥仔丫,其 ...
FF係最美好,越秘密就越好奇,男女都會咁卦
作者: 更年大叔    時間: 2022-3-17 01:50

引用:
真係your face, your fate.

咁你著短裙,就唔好坐肥仔對面啦,坐喺大叔隔離丫嘛。 😝
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-3-17 05:52

引用:
又唔好咁講, 人地都係好奇啫
有時坐地鐵, 對面條友褲襠現出o黎一大舊o野, 甚至有一兩次有人唔記得拉拉鏈
我都會忍唔住望實果個部位 當然成程車都會望吓其他o野扮睇廣告咁樣,
但目光好自然地又會返番去果度
作者: 更年大叔    時間: 2022-3-17 08:33

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-17 05:52 發表 查看引用來源

又唔好咁講, 人地都係好奇啫
有時坐地鐵, 對面條友褲襠現出o黎一大舊o野, 甚至有一兩次有人唔記得拉拉鏈
我都會忍唔住望實果個部位 當然成程車都會望吓其他o野扮睇廣告咁樣,
但目光好自然地又會返番 ...
你有冇朋友好似你咁渴? 😏
係男人無拉拉鍊你都會忍唔住望? 如果係彭於晏咁靚仔,我明。但蛇蛇你啲奴性基因(唔好介意我咁講),係咪死肥仔無拉拉鍊你都𥄫先? 👀

🤣🤣🤣
作者: blondie_cheung    時間: 2022-3-17 08:47

好奇心. 所有男人都鍾意
作者: mark_tw    時間: 2022-3-17 08:51

有得睇,系男人都喜欢。
作者: garykphong    時間: 2022-3-17 08:55

證明師姐有吸引力,,,我都想𥄫下。。。😂😂🤭🤭
作者: MAN818    時間: 2022-3-17 09:02

引用:
男人在這方面好賤...任睇佢無咩興趣 , 遮遮掩掩呢就流晒口水
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-3-17 09:29

引用:
原帖由 更年大叔 於 2022-3-17 08:33 發表 查看引用來源

你有冇朋友好似你咁渴? 😏
係男人無拉拉鍊你都會忍唔住望? 如果係彭於晏咁靚仔,我明。但蛇蛇你啲奴性基因(唔好介意我咁講),係咪死肥仔無拉拉鍊你都𥄫先? 👀

🤣🤣🤣 ...
其實都有o既, 不過已經名花有主o架啦
我對死肥仔確實又冇咩興趣, 不過都會好奇望吓, 幻想入面支o野有幾大 (或者幾細)
作者: bbbb12341234    時間: 2022-3-17 09:52

靚仔你係咪會打開少少比佢睇先
作者: yumi888    時間: 2022-3-17 21:38

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-17 09:29 發表 查看引用來源

其實都有o既, 不過已經名花有主o架啦
我對死肥仔確實又冇咩興趣, 不過都會好奇望吓, 幻想入面支o野有幾大 (或者幾細)
以我經驗肥仔多數碌野都
作者: yumi888    時間: 2022-3-17 21:38

引用:
原帖由 bbbb12341234 於 2022-3-17 09:52 發表 查看引用來源
靚仔你係咪會打開少少比佢睇先
可能會架
作者: c_for_car    時間: 2022-3-17 22:20

引用:
原帖由 yumi888 於 2022-3-17 21:38 發表 查看引用來源

可能會架
我都ok架 咁打開俾我睇下 哈哈
作者: zozeyeah    時間: 2022-3-17 22:30     標題: 回覆 1# yumi888 的帖子

貪一時既好奇心
好多男人都系甘
作者: zozeyeah    時間: 2022-3-17 22:31     標題: 回覆 15# yumi888 的帖子

有啲肥仔好粗嫁🤣🤣🤣
作者: yumi888    時間: 2022-3-17 22:58

引用:
原帖由 zozeyeah 於 2022-3-17 22:30 發表 查看引用來源
貪一時既好奇心
好多男人都系甘
咁好奇既去女人街大把掛哂出黎比你睇啦
作者: yumi888    時間: 2022-3-17 23:00

引用:
原帖由 zozeyeah 於 2022-3-17 22:31 發表 查看引用來源
有啲肥仔好粗嫁🤣🤣🤣
我未見過囉
作者: zozeyeah    時間: 2022-3-17 23:32     標題: 回覆 21# yumi888 的帖子

可能你未食過肥仔😏😏😏
作者: 幪面超人    時間: 2022-3-18 00:34

男人鍾意睇裙底春光係乜心態?女人係呢一世都唔會明,除非你下世做男人。
你睇下日日新聞都會賣有男人偷拍裙底裏面,冒住被捕危險都要影,就知吸引力有幾大。
我只能夠講,雖然係男人都知裏面係點,但就係個種睇到睇唔到個種若隱現,係令男人有偷窺嘅衝動。
引用:

作者: Okkkkkk888    時間: 2022-3-18 01:13

唔明裙底有咩好睇,波就話姐
作者: moliu1    時間: 2022-3-18 01:45

引用:
原帖由 yumi888 於 2022-3-17 23:00 發表 查看引用來源

我未見過囉
你試過好多個肥仔?有冇試過唔肥/瘦?
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-3-18 05:47

引用:
原帖由 yumi888 於 2022-3-17 21:38 發表 查看引用來源

以我經驗肥仔多數碌野都
係囉點解o既呢? 基因? 性荷爾蒙?
肥妹多數大波, 肥仔就多數短 j, 真係唔公平
作者: MAN818    時間: 2022-3-18 06:28

引用:
原帖由 yumi888 於 2022-3-17 23:00 發表 查看引用來源

我未見過囉
莫非你俾好多肥仔屌過😅🤪
如果唔係你點知呢?
作者: ho501501    時間: 2022-3-18 06:41

其實係你唔知乜嘢心態先啱,自己著短裙已經知道會好易走光,你都話當時架巴士好多位,點解你仲要選擇坐對頭位?擺到明係想俾人昅你啦,只不過呢次對象係肥仔唔啱你心水啫,但你又出帖問男人乜嘢心態,男人心態咪系想屌你塊閪囉🤣🤣🤣
作者: MAN818    時間: 2022-3-18 07:38

引用:
原帖由 ho501501 於 2022-3-18 06:41 發表 查看引用來源
其實係你唔知乜嘢心態先啱,自己著短裙已經知道會好易走光,你都話當時架巴士好多位,點解你仲要選擇坐對頭位?擺到明係想俾人昅你啦,只不過呢次對象係肥仔唔啱你心水啫,但你又出帖問男人乜嘢心態,男人心態咪系想屌你塊閪囉🤣🤣 ...
無得屌隻閪,都想昅吓😂
作者: 幪面超人    時間: 2022-3-18 07:50

條底褲包住個閪,係男人都想睇,你唔明就無辦法。
引用:
原帖由 Okkkkkk888 於 2022-3-18 01:13 發表 查看引用來源
唔明裙底有咩好睇,波就話姐

作者: littlemomoko    時間: 2022-3-18 08:15

我諗起我以前搭巴士返工, 我係總站上車的 都係無乜人大把位. 而平時搭同一班車嘅乘客都係撞口撞面果班人...

話說有一日, 有位男乘客總站上車, 明明成個上層得小貓三四隻, 佢偏偏坐咗喺我隔離...

我認得呢位男乘客, 平時佢日日係同佢老婆一齊搭車, 明明表現到好恩愛拖晒手好溫馨咁...

點知原來都係鹹濕佬一個, 每當佢得自己一個人搭車嘅日子, 佢就一定會坐我隔離(明明全層都係吉位), 初初都只係越坐越埋, 佢隻腳貼住我隻腳嚟坐咁(我係訓咗自己都唔知, 到我醒咗郁一郁佢先至縮一縮).

起初我見佢明明同老婆咁恩愛, 我都無為意佢原來係想抽我水, 但之後佢就越嚟越過份... 😠
引用:

作者: MAN818    時間: 2022-3-18 08:16

引用:
原帖由 幪面超人 於 2022-3-18 07:50 發表 查看引用來源
條底褲包住個閪,係男人都想睇,你唔明就無辦法。

其實女人好想俾男人睇隻閪...男人好想睇女人隻閪但女人只想俾佢合眼緣嘅男人睇
作者: DAY1    時間: 2022-3-18 08:52

拎件外套庶住你隻靚鮑
唔好俾人睇蝕🤣🤣🤣🤣
作者: 幪面超人    時間: 2022-3-18 09:30

所以錯嘅係對方是死肥仔,請肥仔或死肥仔肥佬有肚腩者,不要學人咸濕,有罪的。🤭
引用:
原帖由 MAN818 於 2022-3-18 08:16 發表 查看引用來源
其實女人好想俾男人睇隻閪...男人好想睇女人隻閪但女人只想俾佢合眼緣嘅男人睇

作者: 斷空食客    時間: 2022-3-18 09:31

[绝,對同意,好多女都好淫

quote]原帖由 MAN818 於 2022-3-18 08:16 發表 查看引用來源
其實女人好想俾男人睇隻閪...男人好想睇女人隻閪但女人只想俾佢合眼緣嘅男人睇 [/quote]
作者: 斷空食客    時間: 2022-3-18 09:33

引用:
原帖由 ho501501 於 2022-3-18 06:41 發表 查看引用來源
其實係你唔知乜嘢心態先啱,自己著短裙已經知道會好易走光,你都話當時架巴士好多位,點解你仲要選擇坐對頭位?擺到明係想俾人昅你啦,只不過呢次對象係肥仔唔啱你心水啫,但你又出帖問男人乜嘢心態,男人心態咪系想屌你塊閪囉🤣🤣 ...
樓主都已經講咗,如係靚仔畀佢睇無所謂
作者: garykphong    時間: 2022-3-18 09:50

你那日有冇打底褲?
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-3-18 10:03

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-3-18 08:16 發表 查看引用來源
咁男人又有幾想俾女人睇條啫呢
作者: MAN818    時間: 2022-3-18 10:37

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-18 10:03 發表 查看引用來源

好難講每個人都不同心態🤔
在我個人來講,我只想給我想屌的女人睇🤪😅
作者: ho501501    時間: 2022-3-18 10:38

引用:
原帖由 幪面超人 於 2022-3-18 09:30 發表 查看引用來源
所以錯嘅係對方是死肥仔,請肥仔或死肥仔肥佬有肚腩者,不要學人咸濕,有罪的。🤭

肥人真係好容易俾人誤會😓
作者: ho501501    時間: 2022-3-18 10:42

引用:
原帖由 斷空食客 於 2022-3-18 09:33 發表 查看引用來源

咁佢糸有問男人想睇底褲系乜嘢心態
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-3-18 13:24

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-3-18 10:37 發表 查看引用來源
好難講每個人都不同心態🤔
在我個人來講,我只想給我想屌的女人睇🤪😅
其實我覺得啫啫好睇過洞洞...
作者: 更年大叔    時間: 2022-3-18 13:29

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-18 13:24 發表 查看引用來源

我鍾意睇腸仔擺入鮑魚
作者: MAN818    時間: 2022-3-18 13:35

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-18 13:24 發表 查看引用來源

你是女人...梗系啦
我是男梗睇閪啦
作者: ManManMuscle    時間: 2022-3-18 14:02

如果搭車有靚女坐我隔離,我個程車都會特別舒服

不過我唔會望佢同抽水,靜靜地享受佢坐係我隔離就夠
引用:
原帖由 littlemomoko 於 2022-3-18 08:15 發表 查看引用來源
我諗起我以前搭巴士返工, 我係總站上車的 都係無乜人大把位. 而平時搭同一班車嘅乘客都係撞口撞面果班人...

話說有一日, 有位男乘客總站上車, 明明成個上層得小貓三四隻, 佢偏偏坐咗喺我隔離...

我認得呢位男乘客, ...

作者: 幪面超人    時間: 2022-3-18 15:18

係男人都願意俾條賓周條女任睇任玩任含🤭
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-18 10:03 發表 查看引用來源

作者: 幪面超人    時間: 2022-3-18 15:20

主力係俾女人唾棄,所以我都見議肥男要減肥。
引用:
原帖由 ho501501 於 2022-3-18 10:38 發表 查看引用來源

肥人真係好容易俾人誤會😓

作者: 幪面超人    時間: 2022-3-18 15:21

有咁嘅事,我就覺得洞穴正過碌J喎,咁不如大家交換睇。😂
引用:

作者: 幪面超人    時間: 2022-3-18 15:27

你信女人講?就算昅佢果個係靚仔,佢又話個咸濕佬猥瑣昅佢啦!女人心態係,你撩佢,佢乜人都無面俾。除非係佢睇中你,先準你咸濕佢少少。
引用:
原帖由 斷空食客 於 2022-3-18 09:33 發表 查看引用來源

作者: leefai0014    時間: 2022-3-18 16:58

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2022-3-18 08:15 發表 查看引用來源

我認得呢位男乘客, ...
跟住呢?
作者: Tck13032011    時間: 2022-3-18 19:07

佢有冇睇到流口水
作者: yumi888    時間: 2022-3-18 22:37

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-3-18 06:28 發表 查看引用來源
莫非你俾好多肥仔屌過😅🤪
如果唔係你點知呢?
多就唔係,但見過囉.
作者: yumi888    時間: 2022-3-18 22:41

引用:
我知道易走光,知道會比人昅,只伙話你地D男人咩心態鍾意睇人走光O者
作者: yumi888    時間: 2022-3-18 22:43

引用:

我覺得男人唔介意比女人睇到條J喎
作者: moliu1    時間: 2022-3-19 02:34

引用:
原帖由 yumi888 於 2022-3-18 22:43 發表 查看引用來源

我覺得男人唔介意比女人睇到條J喎
都要睇邊個女人嘅
作者: littlemomoko    時間: 2022-3-19 07:31

我都有類似想法🙈

我諗起有另一位男士, 我又係搭巴士返工, 我係總站上車, 呢位男士喺下一條街嘅站上車.

佢個外型好係我杯茶, 所以我都幾留意佢, 而如果佢上車時我隔離未人有坐, 佢都會坐我隔離.

可惜佢唔係日日都搭呢班車, 可能一星期先會見到佢一次. 所以我就每日都選擇位置好後嘅座位嚟坐, 希望其他人上車時唔會行到咁後坐喺我隔離, 咁到呢位男士上車時就有機會坐我隔離.

而我發覺, 每當呢位男士出現而我隔離有位, 佢就真係會坐喺我隔離, 果程車我就會好開心😂.

可惜我唔夠膽同佢搭訕, 之後佢唔知係咪轉咗工定搬咗屋, 已經見唔到佢再搭呢班車 😭
引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2022-3-18 14:02 發表 查看引用來源

作者: littlemomoko    時間: 2022-3-19 07:45

跟住...? 講一個例子啦, 我同佢係同一個站落車的, 咁喺巴士行駛中時準備行落下層落車, 我會捉住啲扶手嚟行, 佢會扮企唔穩要捉實扶手, 但就借啲2將佢隻手疊喺我隻手上面 (明明成條扶手咁長 仲有大把位比佢扶住😠)

費事講太多啦, 容乜易原來佢係呢個版嘅常客, 佢聽完我描述 認得係我就弊啦 😂
引用:
原帖由 leefai0014 於 2022-3-18 16:58 發表 查看引用來源
跟住呢?

作者: 10022    時間: 2022-3-19 07:51

引用:
原帖由 mark_tw 於 2022-3-17 08:51 發表 查看引用來源
有得睇,系男人都喜欢。
係3X年前,我同老婆出街,一定要佢着低胸衫,着迷你裙,巴士坐對頭位,打開兩隻腳,方便對面個男人睇到裙底條底褲,個個男人都睇到眼金金。
作者: cc19880910    時間: 2022-3-19 12:00

引用:
原帖由 10022 於 2022-3-19 07:51 發表 查看引用來源
係3X年前,我同老婆出街,一定要佢着低胸衫,着迷你裙,巴士坐對頭位,打開兩隻腳,方便對面個男人睇到裙底條底褲,個個男人都睇到眼金金。
而家通常我唔係咁樣玩,通常佢返工都着得好普通,同佢一齊返工嗰陣,通常我會喺人多嘅地方,用隻手係咁掃佢對波,同埋揸佢屁股
作者: ManManMuscle    時間: 2022-3-19 12:20

大約10年前,我都試過搭小巴返工成日遇到個女仔,佢唔係話好靚女,不過有氣質,吸引到我留意佢,有時會坐埋一齊,好幾次都想搭訕識佢,不過最尾都係冇勇氣,怕比佢請食檸檬之後,返工搭車又會撞到佢好尷尬,之後撞到佢同男朋友一齊搭車,就覺得好彩個陣冇咁勇

有時保持幻想係最美好既,起碼依家諗返都係一個唔錯既回憶~
引用:
原帖由 littlemomoko 於 2022-3-19 07:31 發表 查看引用來源
我都有類似想法🙈

我諗起有另一位男士, 我又係搭巴士返工, 我係總站上車, 呢位男士喺下一條街嘅站上車.

佢個外型好係我杯茶, 所以我都幾留意佢, 而如果佢上車時我隔離未人有坐, 佢都會坐我隔離.

可惜佢唔係日日都 ...

作者: moliu1    時間: 2022-3-19 12:23

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2022-3-19 07:31 發表 查看引用來源
我都有類似想法🙈

可惜佢唔係日日都 ...
當時你地多唔多眼神交流,或點頭打下招呼?
作者: moliu1    時間: 2022-3-19 12:27

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-3-19 12:00 發表 查看引用來源

而家通常我唔係咁樣玩,通常佢返工都着得好普通,同佢一齊返工嗰陣,通常我會喺人多嘅地方,用隻手係咁掃佢對波,同埋揸佢屁股
掃佢對波好明顯喎,其人見到有咩反應?老婆中意咁咩?
作者: cc19880910    時間: 2022-3-19 12:31

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-3-19 12:27 發表 查看引用來源

掃佢對波好明顯喎,其人見到有咩反應?老婆中意咁咩?
之前曾經試過喺地鐵車廂度咁樣做,佢唔俾,我以為冇得玩,點知佢叫我落扶手電梯嘅時候,佢面向其他人嘅時候叫我咁做。其他人通常見到扮睇唔到
作者: moliu1    時間: 2022-3-19 12:38

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2022-3-19 12:20 發表 查看引用來源
大約10年前,我都試過搭小巴返工成日遇到個女仔,佢唔係話好靚女,不過有氣質,吸引到我留意佢,有時會坐埋一齊,好幾次都想搭訕識佢,不過最尾都係冇勇氣,怕比佢請食檸檬之後,返工搭車又會撞到佢好尷尬,之後撞到佢同男朋友一齊搭車,就 ...
巴士情緣都有聽過,原來大家都有經驗。中學果時住我座大廈有個住樓下嘅女仔,每朝返學都好想部𨋢停果層,多數佢就會出現,但撞到嘅時間唔多。就算撞到都係冇勇氣搭訕,真係太年青,後來知佢有男朋友。不過呢段記憶都留係心中,係段鶢成長經歷,都幾有趣。
作者: moliu1    時間: 2022-3-19 12:41

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-3-19 12:31 發表 查看引用來源

之前曾經試過喺地鐵車廂度咁樣做,佢唔俾,我以為冇得玩,點知佢叫我落扶手電梯嘅時候,佢面向其他人嘅時候叫我咁做。其他人通常見到扮睇唔到
佢都係淫底?咁你地有冇試過露出?
作者: cc19880910    時間: 2022-3-19 12:55

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-3-19 12:41 發表 查看引用來源

佢都係淫底?咁你地有冇試過露出?
佢曾經係超級淫底。露出香港未試過
作者: moliu1    時間: 2022-3-19 12:59

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-3-19 12:55 發表 查看引用來源

佢曾經係超級淫底。露出香港未試過
點超級呢?你話同你拍拖時有幾個SL?
作者: 肥富茶了室    時間: 2022-3-19 16:47

引用:
裙底,囡囡都或者想比人睇🤭

圖片附件: Screenshot_20220319-134614_Gallery.jpg (2022-3-19 16:47, 110.25 KB) / 該附件被下載次數 10

作者: leefai0014    時間: 2022-3-19 18:28

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2022-3-19 07:45 發表 查看引用來源
跟住...? 講一個例子啦, 我同佢係同一個站落車的, 咁喺巴士行駛中時準備行落下層落車, 我會捉住啲扶手嚟行, 佢會扮企唔穩要捉實扶手, 但就借啲2將佢隻手疊喺我隻手上面 (明明成條扶手咁長 仲有大把位比佢扶住😠)

...
少少蝕底
以為好過份
作者: leefai0014    時間: 2022-3-19 18:35

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2022-3-19 12:20 發表 查看引用來源
大約10年前,我都試過搭小巴返工成日遇到個女仔,佢唔係話好靚女,不過有氣質,吸引到我留意佢,有時會坐埋一齊,好幾次都想搭訕識佢,不過最尾都係冇勇氣,怕比佢請食檸檬之後,返工搭車又會撞到佢好尷尬,之後撞到佢同男朋友一齊搭車,就 ...
我都有類似經歷, 好似住同一幢添, 仲同一個站落車
有時巴士早到可能會等多班
放工就好難遇到
其實都唔知佢返工定返學, 而家係𨋢都見唔到..
可能搬走左 / 認唔到佢屋企人
作者: leefai0014    時間: 2022-3-19 18:37

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2022-3-18 14:02 發表 查看引用來源

same same
起碼唔會污糟先
作者: littlemomoko    時間: 2022-3-20 01:29

梗係仲有啲更過份更蝕底嘅例子啦

不過唔想提啦 😡
引用:
原帖由 leefai0014 於 2022-3-19 18:28 發表 查看引用來源
少少蝕底
以為好過份

作者: skau1007    時間: 2022-3-20 04:30

引用:

我都係咁話,可惜啲女通常情願企都唔坐我隔離😭
作者: 艾拉傑    時間: 2022-3-23 15:28

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-3-17 09:02 發表 查看引用來源
男人在這方面好賤...任睇佢無咩興趣 , 遮遮掩掩呢就流晒口水
咁又係, 早個禮拜火車中, 有件低胸女喺我面前個座位盪來盪去, 擰轉頭即走....  
作者: 艾拉傑    時間: 2022-3-23 15:44

引用:

以前手術前要除清光得件手術袍, 嚟招呼小弟嘅變咗兩個女護, 啲男嘅唔見哂;

另外朋友借到船仔會出去海玩, 有時位大嫂會做埋跟得夫人, 幾個麻甩沖身換褲佢攞正牌觀鳥, 原來係咁.
作者: RRRRR123123    時間: 2022-3-24 01:20

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-3-23 15:28 發表 查看引用來源

咁又係, 早個禮拜火車中, 有件低胸女喺我面前個座位盪來盪去, 擰轉頭即走....  
你呢啲都未夠激
幾日前下午見到一對情侶係前面行過, 距離大約5米, 見到個後生女白衫外套, 白色短褲,
原本不以為意, 點知望到女仔背後黑色物體若隱若現, 係黑bar帶,
再望到佢短褲, 黑色三角褲若隱若現, 係清楚望到個輪廓。
當時附近係有唔少係到等緊車, 都見到其他人望咗幾眼, 尢其有個阿伯眼定定望。

個對情侶真係好堅 佢地自己唔會唔知
作者: MAN818    時間: 2022-3-24 07:09

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-3-23 15:28 發表 查看引用來源

這個在地鉄車箱經常見到🥰🥰
作者: sam7211    時間: 2022-3-24 09:14

引用:
如果搭公車,我都喜歡選擇坐靚女身邊,
冇他嘅,每個人都鍾意靚,
相信如果你唔夠吸引,
阿肥仔都唔會坐喺你對面去望你,
咩心態?點解你見到靚仔會望多兩眼呢?🤭
作者: 艾拉傑    時間: 2022-3-24 09:41

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-3-24 07:09 發表 查看引用來源
這個在地鉄車箱經常見到🥰🥰
組長幸運經常見, 小弟只係冇幾可遇到.  
作者: 艾拉傑    時間: 2022-3-24 09:42

引用:
原帖由 RRRRR123123 於 2022-3-24 01:20 發表 查看引用來源

你呢啲都未夠激
幾日前下午見到一對情侶係前面行過, 距離大約5米, 見到個後生女白衫外套, 白色短褲,
原本不以為意, 點知望到女仔背後黑色物體若隱若現, 係黑bar帶,
再望到佢短褲, 黑色三角褲若隱若現, 係清楚望 ...
利害..  
作者: 卜P笠    時間: 2022-4-3 09:33

引用:
肥仔個心態女人又真是幾難明
作者: 三刀金主    時間: 2022-5-14 23:20

引用:
傻左啊,死肥仔有機會可以變姜濤架。
作者: c_for_car    時間: 2022-5-15 00:06

引用:
原帖由 三刀金主 於 2022-5-14 23:20 發表 查看引用來源

傻左啊,死肥仔有機會可以變姜濤架。
咁唔通你以前係肥妹仔?
作者: cc19880910    時間: 2022-5-15 08:25

引用:
我一定教育我老婆俾任何人昅佢都係應該

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)