188Channel

標題: 叔叔不行了 持久噴霧 有料到 (出左PART 3, #27) [打印本頁]

作者: 吉隆    時間: 2022-3-22 16:57     標題: 叔叔不行了 持久噴霧 有料到 (出左PART 3, #27)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: fathing1986    時間: 2022-3-22 21:50

https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=20729813
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=19451748
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=16240456
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=14334884
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=24472914

最中意追你的文
作者: skau1007    時間: 2022-3-22 22:06

引用:
原帖由 吉隆 於 2022-3-22 16:57 發表 查看引用來源
叔叔不行了  持久噴霧 有料到

好耐無出post, 自從有左手機太方便,但出post就好難打咁大編,終於買返部電腦,打字方便好多。
有興趣可以睇下我d舊post:
導師勁似twins
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=12 ...
我都想試下,有無好介紹😍
作者: cmc001    時間: 2022-3-23 01:57

無敏感感覺,但會唔會軟番?
作者: 粉紅寶寶    時間: 2022-3-23 10:12

女友求醫好正😆😆😆
作者: 艾拉傑    時間: 2022-3-23 12:38

四字頭就已經係年紀大 , 自己都要趁呢刻摺埋先得囉.
作者: 粉紅寶寶    時間: 2022-3-23 14:07

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-3-23 12:38 發表 查看引用來源
四字頭就已經係年紀大 , 自己都要趁呢刻摺埋先得囉.
其實年紀唔大,不過應該用得太過度
作者: cx829    時間: 2022-3-23 14:15

引用:
原帖由 吉隆 於 22-3-2022 16:57 發表 查看引用來源

好耐無出post, 自從有左手機太方便,但出post就好難打咁大編,終於買返部電腦,打字方便好多。
導師勁似twins
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=12 ...
support for more updates! i like ur camp story the best
作者: hkwilly    時間: 2022-3-23 15:35

邊隻噴霧咁正?可 PM資料嗎?
作者: mtvong    時間: 2022-3-23 17:41

打真軍嗎?????
作者: 吉隆    時間: 2022-3-24 11:02     標題: 回覆 4# cmc001 的帖子

又唔會軟番, 仲超硬, 我個人覺得扯得特別勁
作者: 吉隆    時間: 2022-3-24 11:03

引用:
原帖由 fathing1986 於 2022-3-22 21:50 發表 查看引用來源
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=20729813
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=19451748
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=16240456
https://www.188channel.com/viewthre ...
多謝支持
作者: 吉隆    時間: 2022-3-24 11:05

引用:
原帖由 mtvong 於 2022-3-23 17:41 發表 查看引用來源
打真軍嗎?????
好少唔係打真軍, 出得黎玩, 預左...中出啦。
作者: 吉隆    時間: 2022-3-24 11:08

引用:
原帖由 fathing1986 於 2022-3-22 21:50 發表 查看引用來源
https://www.188channel.com/viewthre ...
好滾動, 估唔到有C HING咁支持自己。
話說當年都出左唔少甜POST,好多係親身經歷,
有人欣賞,真係好滾動。
作者: 吉隆    時間: 2022-3-24 11:57     標題: 叔叔不行了 持久噴霧 有料到

叔叔不行了 持久噴霧 有料到

PART 2

門口一戰,條女全身汗流浹背,下面都濕到滴出黎。

正常程序就梗係去洗白白,條女入去浴室沖涼,無拉我一齊,可能係剛才果一Q太激烈,佢要回一回氣。

我都識做,費事咁快玩殘佢。坐係梳化,望下風景,又飲兩啖酒,Relax下。

突然發覺下體有野un住...

原來我下面一d都無軟,仲好有活力咁,真係硬到自己都驚。

好野唔好浪費,難得仲咁硬

我走去浴室,炮友無關門係企缸沖緊涼,佢面對住個花灑,背住門口見我唔到。

我欣賞炮友既沖涼美態,佢一手搓波一手搓下妹妹。

炮友對波唔算大, 但亦唔少野34c佢自己隻手都搓唔晒,
屁股又夠撓,好毑堅挺,肯定有練過,怪不得頭先係後面咁好推。

我悄悄打開企缸門,從後抱住佢,炮友先係嚇一嚇,跟住就好配合。

我邊搓波,邊搓妹妹,炮友好enjoy,伸手去後面搜索我條鐵柱。

一手捉住:「嘩!你仲係咁硬無軟到嘅!」好似有少少驚訝咁。

我自然唔可以失禮,我將條棒指到去佢大腿隙,無插入去。

平時咁玩,都係好好feel,不過就無今次咁實在,因為我feel到自己下面脹得好勁,佢夾都緊。

龜頭仲係唔係好有feel, 但莖身feel到炮友大脾根 同個gap一齊夾腸。

條女身上仲有少少泡,剛剛好俾我做潤滑劑。

我前後來回磨係個gap,雖然無插入,但條女都好好FEEL,𠲖𠲖嗯嗯咁。

邊揸波邊磨左數十下,條女就伸手落下面助興,繼而自己前後郁。

俾著平時咁鴛鴦戲水法,又滑又好氣氛,我應該已經想射。

今日有持久噴霧神助,真係愈玩愈有。

我一手捉條女蛇腰, 一手捉實佢堅挺屁股,前後沖刺,撞到佢籮柚啪啪聲。

又衝擊左幾十下,條女被我磨到陰唇都好HIGH,愈叫愈嗲,個身愈來愈向前烏,擺明想HIGH。

「想...射,射未呀?...嗯」條女邊呻吟邊問,好想我射咁。

我停一停:「好HIGH呀?好想我射咩?」講完又再前後郁。

「嗯!嗯!我..嗯,好HIGH啦!」佢擰轉頭同我講,你眼瞇瞇咁,好鬼正。

我忍唔住, 真係忍唔住,就......

下回再打, 準備做野先。
多謝支持。
作者: 粉紅寶寶    時間: 2022-3-24 14:04

引用:
原帖由 吉隆 於 2022-3-24 11:57 發表 查看引用來源

PART 2

門口一戰,條女全身汗流浹背,下面都濕到滴出黎。

正常程序就梗係去洗白白,條女入去浴室沖涼,無拉我一齊,可能係剛才果一Q太激烈,佢要回一回氣。

我都識做,費事咁快玩殘佢。坐係梳 ...
我睇到冷靜唔到,等你
作者: chanpaul    時間: 2022-3-24 14:43

引用:
原帖由 吉隆 於 2022-3-24 11:02 發表 查看引用來源
又唔會軟番, 仲超硬, 我個人覺得扯得特別勁
師兄,請pm資料,請問射完會唔會軟,還是繼續硬?
作者: 7度    時間: 2022-3-24 15:39

可否介紹 pm我好嗎?
作者: DMAN2044    時間: 2022-3-25 11:53

引用:
原帖由 吉隆 於 2022-3-24 11:57 發表 查看引用來源

我都識做,費事咁快玩殘佢。坐係梳 ...
wa,如果去時租就PK,2,3個鍾都出吾到門口
作者: 吉隆    時間: 2022-3-25 23:43

多謝各ching 十卜!
好多人問小弟用既噴霧牌子,link...

小弟一律無覆,唔係自私食,
而係雖然勁,有效,但始終覺得要還,同唔知有無咩負作用。
雖然暫時未見有。

只可以講,係金色外盒。唔係賣廣告。

請多多包函。
作者: 吉隆    時間: 2022-3-25 23:45

引用:
原帖由 DMAN2044 於 2022-3-25 11:53 發表 查看引用來源
wa,如果去時租就PK,2,3個鍾都出吾到門口
🙃😁😁😁
有見地,未到12點,已經腳軟到企唔到。
作者: ilovegolf    時間: 2022-3-26 01:56

引用:
原帖由 吉隆 於 2022-3-25 23:43 發表 查看引用來源
多謝各ching 十卜!
好多人問小弟用既噴霧牌子,link...

小弟一律無覆,唔係自私食,
而係雖然勁,有效,但始終覺得要還,同唔知有無咩負作用。
雖然暫時未見有。

只可以講,係金色外盒。唔係賣廣告。

請多多包函。 ...
咁可以講喺邊度買😉
作者: 東方小倫117    時間: 2022-3-26 07:02

引用:
原帖由 吉隆 於 2022-3-24 11:05 發表 查看引用來源

好少唔係打真軍, 出得黎玩, 預左...中出啦。
矛錯,出得黎玩都中出😋
作者: 東方小倫117    時間: 2022-3-26 07:03

引用:
原帖由 ilovegolf 於 2022-3-26 01:56 發表 查看引用來源

咁可以講喺邊度買😉
我都有需要
作者: 小福星    時間: 2022-3-26 07:30

咁可以講喺邊度買????
作者: 斷空食客    時間: 2022-3-28 20:22

支持師兄.努力加油. 期待出文
作者: 吉隆    時間: 2022-3-30 15:41     標題: 叔叔不行了 持久噴霧 有料到

叔叔不行了 持久噴霧 有料到 part 3
上回講到:

我用69磨炮友個gap,磨左一輪,都唔覺有射意。

我忍唔住, 真係忍唔住,就......

part3:

炮友high到腳都軟,我扶住佢條腰,佢雙手扶住度牆,

個人愈烏愈低,我支肉莖愈磨愈硬。

持久噴霧果然好堅,減低左對龜頭嘅刺激,但不減性慾。

炮友不斷呻吟,好嗲咁求饒,好想我射咁。

我就將我好硬既鐵柱, 一野從後統入去,深深咁入晒。

「呵...呵...呀!~~~~~~」炮友大叫,長長咁呻吟

然後縮起個肚,抽左3-4下,擰轉頭就大大力打左我2下。

「衰~~~衰人,蝦~~蝦人地」high住咁炸嬌。

我統左入去,深入宮地,無郁,完全feel到條女入面一下一下咁收縮。

縮左8-9下,我enjoy完,當然唔會放過佢。

我扶正佢條腰,黎個快既淺入淺出,又衝左4-50。

俾著平時,應該投左降,一早射Q晒。

4-50下竟然仲活生生咁插緊,條女已經想跪低。

我扶佢坐洗手盆果邊,等佢挨住塊鏡,我無俾佢休息,再一次插入。

今次條女無叫救命,只係好ENJOY咁俾我插。

E個姿勢好好插,高度岩岩好,只需要前後前後,就可以輕鬆咁出出入入。

條女又唔洗點用力,所以我插左好耐,我諗都插左20-25mins。

插到佢下面起晒白膠,漿糊咁,炮友已經high到離左魂,差啲反眼。

我都有仁慈心,唔再忍,用意念駒使自己係時候射啦!俾炮友休一休息。

係射既一刻,諗下唔知用左噴霧,射出黎唔知會唔會勁d呢!!

我下體郁緊,諗左2秒,已經射意到。

隨即抽出,扶正向條女。。。

精液一出,嘩...

條女就「呀!!!」

射左上佢塊臉,好彩佢擰側臉,d精射到你一臉都係。

我射左5-6下,有2-3野都射到佢塊臉,其他就一身都係。

炮友「呀」完,就xyz我呀!

打住咁先。
多謝支持。

作者: 大舊強    時間: 2022-3-30 17:34

好精彩, 多謝 brother
好似響現場咁
brother 個炮友無懷疑你 ?

作者: dragonbone    時間: 2022-3-30 18:20

引用:
原帖由 吉隆 於 2022-3-30 15:41 發表 查看引用來源
上回講到:

「想...射,射未呀?...嗯」條女邊呻吟邊問,好想我射咁。

「嗯!嗯!我..嗯,好HIG ...
真係邊睇,邊諗枝噴霧好勁。
師兄事後會唔會抖左好多日,定第2日已無事。
作者: 奇人奇技    時間: 2022-3-30 21:12     標題: 回覆 25# 小福星 的帖子

淘宝有貨,藍色,金色
作者: 奇人奇技    時間: 2022-3-30 21:15     標題: 回覆 25# 小福星 的帖子

打中老年神器,你可找到
作者: hkwilly    時間: 2022-3-31 12:24

引用:
原帖由 奇人奇技 於 2022-3-30 21:15 發表 查看引用來源
打中老年神器,你可找到
大哥,可否 PM資料?打中老年神器都搵吾到
作者: 卜P笠    時間: 2022-3-31 12:43

引用:
原帖由 吉隆 於 2022-3-22 16:57 發表 查看引用來源
出左PART 2, #15,part 3 #27

導師勁似twins
https://www.188channe ...
要介紹比姨丈,啱佢
作者: 奇人奇技    時間: 2022-3-31 14:37     標題: 回覆 32# hkwilly 的帖子

外用延時噴濟,淘宝的,试找
作者: 粉紅寶寶    時間: 2022-3-31 15:31

引用:
原帖由 吉隆 於 2022-3-30 15:41 發表 查看引用來源
上回講到:

「嗯!嗯!我..嗯,好HIG ...
如果射哂入口就冇咁嘥啦🤤,不過已經完全feel個女仔有幾舒服同high,最正係明明頂唔順都好想繼續比人插,爽到爆
作者: ks_ks    時間: 2022-3-31 18:53     標題: 回覆 1# 吉隆 的帖子

想當年一黎香討區引版, 就係留意到師兄d古仔, 畫面high到呢... 搞成枝硬棍喺褲度咁, 要稍稍住彎身咁飛去公司廁所出火, 以後有師兄d文, 雙眼頓時發亮! 支持繼續寫多d !
作者: 吉隆    時間: 2022-4-1 13:01

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-3-30 18:20 發表 查看引用來源

真係邊睇,邊諗枝噴霧好勁。
師兄事後會唔會抖左好多日,定第2日已無事。
我又無接住用幾日喎!
感覺用完無特別話唔妥,反而係搞左幾鑊,攰都好正常。
作者: 吉隆    時間: 2022-4-1 13:03

引用:
原帖由 ks_ks 於 2022-3-31 18:53 發表 查看引用來源
想當年一黎香討區引版, 就係留意到師兄d古仔, 畫面high到呢... 搞成枝硬棍喺褲度咁, 要稍稍住彎身咁飛去公司廁所出火, 以後有師兄d文, 雙眼頓時發亮! 支持繼續寫多d ! ...
多謝十卜!估唔到仲有香討C HING有睇過小弟舊作。
作者: 吉隆    時間: 2022-4-1 13:05

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-3-31 15:31 發表 查看引用來源
如果射哂入口就冇咁嘥啦🤤,不過已經完全feel個女仔有幾舒服同high,最正係明明頂唔順都好想繼續比人插,爽到爆
講開射入口, 其實好少專登射人個口,睇AV就話啫

除非係吹緊要爆, 就順便口爆啦
作者: 粉紅寶寶    時間: 2022-4-1 13:33

引用:
原帖由 吉隆 於 2022-4-1 13:05 發表 查看引用來源

咁⋯⋯凡事都有例外嘅
作者: hqkwtang    時間: 2022-4-7 15:57

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-3-22 22:06 發表 查看引用來源

我都想試下,有無好介紹😍
亞哥,你想射去邊個度?
作者: 東方小倫117    時間: 2022-4-7 16:23

引用:
原帖由 吉隆 於 2022-4-1 13:05 發表 查看引用來源

有女人肯係你射完再慢慢含住個龜頭啜乾淨,已經好幸福,小弟好在都有享受過😋
作者: 哈巴仔    時間: 2022-4-7 21:53

引用:
原帖由 吉隆 於 2022-4-1 13:01 發表 查看引用來源

我又無接住用幾日喎!
感覺用完無特別話唔妥,反而係搞左幾鑊,攰都好正常。
會唔會係「金裝 印度神油」?
作者: 吉隆    時間: 2022-4-11 19:29

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-4-7 16:23 發表 查看引用來源
有女人肯係你射完再慢慢含住個龜頭啜乾淨,已經好幸福,小弟好在都有享受過😋
各有喜好,我個人鐘意。。。

抆出黎射,射到佢一身都係🤭
作者: 吉隆    時間: 2022-4-11 19:31

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-3-31 15:31 發表 查看引用來源
我估女士會鐘意high到腳軟都繼續插,會又軟又high,好過癮。
你係咪?🤭
作者: 粉紅寶寶    時間: 2022-4-11 21:30

引用:
原帖由 吉隆 於 2022-4-11 19:31 發表 查看引用來源

我估女士會鐘意high到腳軟都繼續插,會又軟又high,好過癮。
你係咪?🤭
咁樣真係好正,嗰種high係會停唔到落嚟
作者: ykdeng0064    時間: 2022-4-13 11:51

咁樣真係會屌死人個女
作者: fatyau    時間: 2022-4-26 09:39

屌到反白眼。會好有滿足感
作者: 唐僧    時間: 2022-4-30 08:29

引用:
噴咗keep唔keep到長時間都係硬?有興趣想知師兄所講的噴霧係什麼牌子?可pm話我知嗎?
作者: 88yes    時間: 2022-4-30 17:21

我用開嗰隻
噴咗覺得會比平時硬啲
不過唔會 keep住硬
要 keep 長時間硬就要食藥
引用:
原帖由 唐僧 於 2022-4-30 08:29 發表 查看引用來源
噴咗keep唔keep到長時間都係硬?有興趣想知師兄所講的噴霧係什麼牌子?可pm話我知嗎?

作者: sexman44264    時間: 2022-5-1 10:00

除左偉哥仲有咩藥可以介紹?
作者: mtvong    時間: 2022-5-1 11:55

引用:
原帖由 sexman44264 於 2022-5-1 10:00 發表 查看引用來源
除左偉哥仲有咩藥可以介紹?
仲有 犀利士
作者: 哈巴仔    時間: 2022-5-7 13:59

引用:
原帖由 mtvong 於 2022-5-1 11:55 發表 查看引用來源

仲有 犀利士
邊度有得買?

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)