188Channel

標題: 我係任性?定係傻?定係洩欲工具? [打印本頁]

作者: 子敏    時間: 2022-3-22 23:57     標題: 我係任性?定係傻?定係洩欲工具?

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: skau1007    時間: 2022-3-22 23:59

引用:
原帖由 子敏 於 2022-3-22 23:57 發表 查看引用來源
雖然我有男友,但又好想被更多人愛。雖然自問自己身材、樣貌尚算ok,但仍希望證明自己有吸引力。

可能你話我傻,但我希望用性愛得到更加多注意,究竟我係岩定錯,講下二三事其中一樣先。

話說係引版都玩左一段時間,都識左唔少 ...
最緊要自己覺得ok就夠,唔需要理人點睇,btw,識得你太遲😂
作者: 子敏    時間: 2022-3-23 00:00

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-3-22 23:59 發表 查看引用來源

最緊要自己覺得ok就夠,唔需要理人點睇,btw,識得你太遲😂

作者: skau1007    時間: 2022-3-23 00:03

引用:
原帖由 子敏 於 2022-3-23 00:00 發表 查看引用來源

我以前都會好守規矩,但經過呢幾年,社會環境轉變太大,我開始會覺得自己想做嘅就做囉,只要唔係殺人放火嘅,氹下自己都無壞,今日唔知聽日事,點解唔自己開心咗先?
作者: 子敏    時間: 2022-3-23 00:04

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-3-23 00:03 發表 查看引用來源

我以前都會好守規矩,但經過呢幾年,社會環境轉變太大,我開始會覺得自己想做嘅就做囉,只要唔係殺人放火嘅,氹下自己都無壞,今日唔知聽日事,點解唔自己開心咗先? ...
我都有呢個末世心態
作者: kingwah123    時間: 2022-3-23 00:09

好多男性都係為左性- 攪完真係可以唔同你傾計- 但女仔除左肉體上的滿足- 應該內心更需要人關心- 你應該內心有野缺乏想填補
作者: 子敏    時間: 2022-3-23 00:09

引用:
原帖由 kingwah123 於 2022-3-23 00:09 發表 查看引用來源
好多男性都係為左性- 攪完真係可以唔同你傾計- 但女仔除左肉體上的滿足- 應該內心更需要人關心- 你應該內心有野缺乏想填補
可能掛
作者: skau1007    時間: 2022-3-23 00:11

引用:
原帖由 子敏 於 2022-3-23 00:09 發表 查看引用來源

可能掛
其實傾計我都啱架,我可以唔要性齋傾計,事關返工真係好悶,我需要有人陪我渡過漫漫長夜😂
作者: kingwah123    時間: 2022-3-23 00:14     標題: 回覆 7# 子敏 的帖子

咁落去唔係辦法- 揾野些填滿自己啦- 充實翻自己- 個人唔會咁空虛
作者: moliu1    時間: 2022-3-23 00:15

引用:
原帖由 子敏 於 2022-3-22 23:57 發表 查看引用來源
雖然我有男友,但又好想被更多人愛。雖然自問自己身材、樣貌尚算ok,但仍希望證明自己有吸引力。

可能你話我傻,但我希望用性愛得到更加多注意,究竟我係岩定錯,講下二三事其中一樣先。

我都想同你換轉角色,係房度等唔同朋友黎探我😎
作者: kingwah123    時間: 2022-3-23 00:17     標題: 回覆 7# 子敏 的帖子

有無一個男仔是令你覺得唔同或心動
作者: 子敏    時間: 2022-3-23 00:18

引用:
原帖由 kingwah123 於 2022-3-23 00:17 發表 查看引用來源
有無一個男仔是令你覺得唔同或心動
好似冇
作者: moliu1    時間: 2022-3-23 00:25

引用:
原帖由 子敏 於 2022-3-23 00:18 發表 查看引用來源

好似冇
有冇男人搵你齋talk架?
作者: kingwah123    時間: 2022-3-23 00:32     標題: 回覆 12# 子敏 的帖子

攪野- 如果你對對方有感覺- 攪起上來會更正
作者: NL~Ken    時間: 2022-3-23 00:34

其實我都有咁既念法,明明自己有女,但都想從其他女人身上得到肯定,吾好講食吾食,感覺溝到條女開心,自己都有成就感
作者: 子敏    時間: 2022-3-23 00:38

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-3-23 00:25 發表 查看引用來源

有冇男人搵你齋talk架?

作者: 子敏    時間: 2022-3-23 00:40

引用:
原帖由 NL~Ken 於 2022-3-23 00:34 發表 查看引用來源
其實我都有咁既念法,明明自己有女,但都想從其他女人身上得到肯定,吾好講食吾食,感覺溝到條女開心,自己都有成就感
唔知自己係米咁
作者: moliu1    時間: 2022-3-23 00:50

引用:
原帖由 子敏 於 2022-3-23 00:38 發表 查看引用來源

我試下先。你拍緊拖都有咁做?你男朋友知唔知架?
作者: skau1007    時間: 2022-3-23 00:51

引用:
原帖由 子敏 於 2022-3-23 00:38 發表 查看引用來源

Pm咗你,純吹水,想傾計就搵我啦🙂
作者: 細鋒b    時間: 2022-3-23 02:31     標題: 回覆 1# 子敏 的帖子

可能係一種需求感。。。
作者: Wata1536    時間: 2022-3-23 08:13     標題: 係傻

你係渴求被愛,但遇上揾食男。性係二性相處不可分開一部份,遇上心儀嘅人,而ニ性開心,沒有不對。但你把愛=性混為一談。若你也是喜歡玩,就冇問題,因你分得開愛與性。不喜勿插。
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-3-23 08:24

引用:

我覺得三個選項中只有任性最貼切
傻嘛, 被人呃, 或者自己都唔知自己想點, 生活同行為完全冇目標, 又或者明明係知但又唔敢行動, 結果成日就on99坐o左o係度,
果d 人我先覺得係傻囉, 但聽你口吻唔似
洩慾工具呢, 如果同人上床你自己係享受o既, 咁就唔係純粹幫人洩慾囉, 所以我諗你都唔算
中意性行為o既感覺係非常正常o既, 要得到呢種感覺就一定要有多過一個人去進行,
只要安全措施做足, 唔傷害/ 背叛另一個人o既前提下, 我覺得冇問題囉
想用佢o黎證明自己o既吸引力, 或者得到注意, 又或者單純覺得好玩... 曾幾何時我都係
仲唔一定要有俾人插入去o既快感, 淨係想令到人好舒服, 有一種食過番尋味成日會諗起但又食唔番o既感覺
果種勾引到人o既成功感虛榮感... 諗起就好滿足, 遇到合眼緣o既男人就想同佢含,
尤其是有d 話自己未試過o既, 我就更加有果種衝動囉, 其實我想要o既只係一個畫面:

o係佢眼中, 我只係個朋友/ 同事/ 下屬/ 對家公司代表等等, 唔知佢點評價我o既樣貌身材啦 (應該算係食得落果種卦 )
最意想不到o既時候, 最意想不到o既場合, 最意想不到o既女人, 居然嘴裡面含住佢o既精液
呢個moment 佢o既反應, 佢o既表情, 一種完全唔敢相信剛剛發生o既事咁o既樣

人地o岩o岩舒服完, 高潮完, 一臉o既驚歎,
十次咁o既時候有九次我都係含住啖精, 望住佢, 跟住o係度傻笑

當然, 味道好, 夠持久o既, 係會有下文, 即係會同佢上床
作者: DAY1    時間: 2022-3-23 08:49     標題: 回覆 22# 蛇貴妃 的帖子

長輩🙏🙏🙏🙏🙏🙏
作者: cc19880910    時間: 2022-3-23 08:57

引用:

同我老婆以前一樣,任性
作者: hqkwtang    時間: 2022-3-23 09:06

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-3-22 23:59 發表 查看引用來源

太遲?咁你自己果個case成功左未?
作者: ho501501    時間: 2022-3-23 09:13

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-3-23 00:51 發表 查看引用來源

Pm咗你,純吹水,想傾計就搵我啦🙂
你又想屌下佢?
作者: ho501501    時間: 2022-3-23 09:13

點先可以屌到你?😑😑😑
作者: ManManMuscle    時間: 2022-3-23 09:24

唔難理解你既感受,不過每一個出黎搵食既女人都會遇到1000倍數量既男人,其實唔需要滿足哂佢地。唔好搞到自己好似性玩具咁,除非你鍾意咁樣。
引用:

作者: 子敏    時間: 2022-3-23 14:28

引用:
原帖由 ho501501 於 2022-3-23 09:13 發表 查看引用來源
點先可以屌到你?😑😑😑
你咁問,永遠係唔會有
作者: cx829    時間: 2022-3-23 14:29

引用:
原帖由 子敏 於 22-3-2022 23:57 發表 查看引用來源

Hi~ I PM-ed u my link. let's chat~
作者: 人夫愛人妻    時間: 2022-3-23 15:50

引用:

經歷過一埸大病之後,發覺自己以前太乖喇,生命幾時係盡頭冇人知,應該及時行樂,而家想曳下,但好多時係事與願違。咁我係ON居,純情定係愚蠢?
作者: ho501501    時間: 2022-3-23 16:23

引用:
原帖由 子敏 於 2022-3-23 14:28 發表 查看引用來源
你咁問,永遠係唔會有
咁絕情😓😓😓
作者: 身活健康    時間: 2022-3-23 16:51

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-23 08:24 發表 查看引用來源

傻嘛, 被人呃, 或者自己都唔知自己想點, 生活同行為完全冇目標, 又或者明明係知但又唔敢行動, 結果成日就on99坐o左o係度,
洩慾工具呢,  ...
每個女仔都想證明自己有吸引力既
無論幾多歲都好,都希望有人注視
貴妃有唔少經歷,可以同板主分享多D
我諗板主將 性 同 關注 扣左等號。呢兩樣野未必係等於既。當然,性係可以將關係提升啦。
但最重要既係,一定要安全
作者: yjjjoe    時間: 2022-3-23 17:30

性吾一定要爱,
但一定要有情慾,
無情慾的性,
衰過I自慰。
作者: skau1007    時間: 2022-3-23 17:43

引用:
原帖由 ho501501 於 2022-3-23 09:13 發表 查看引用來源

你又想屌下佢?
唔啦,本身又唔係靚仔,費事比人拒絕啦🙈

但想傾下計就真嘅,因為返工時間真係太悶嘞😂
作者: mtvong    時間: 2022-3-23 17:53

會不會 係 性上癮的病態呢??
作者: boy636281    時間: 2022-3-23 18:57

引用:

上得引版識朋友 我諗絕大多數都係想有機會攪野 只係為咗傾計真係好少🤔
作者: 子敏    時間: 2022-3-24 01:29

引用:
原帖由 boy636281 於 2022-3-23 18:57 發表 查看引用來源

上得引版識朋友 我諗絕大多數都係想有機會攪野 只係為咗傾計真係好少🤔
根本就係
作者: 子敏    時間: 2022-3-24 01:31

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-3-23 15:50 發表 查看引用來源

經歷過一埸大病之後,發覺自己以前太乖喇,生命幾時係盡頭冇人知,應該及時行樂,而家想曳下,但好多時係事與願違。咁我係ON居,純情定係愚蠢? ...
經歷過一埸大病之後<<<<<其實我同你有d類似,不過唔係病過
作者: farm1615    時間: 2022-3-24 04:33     標題: 回覆 12# 子敏 的帖子

咁妳有乜想傾,定想揾人吐露心事
作者: mathew2001    時間: 2022-3-24 07:42

引用:
原帖由 子敏 於 2022-3-23 00:04 發表 查看引用來源

我都有呢個末世心態
以往你都無咩安全感?
一直以來都無咩諗法!
就因為你缺乏安全感,所以無信心?
作者: lonelystarnight    時間: 2022-3-24 08:16

引用:
原帖由 子敏 於 2022-3-22 11:57 PM 發表 查看引用來源

其實你係想通過你外表同身體既力量證明你有人重視同埋有影響力,你應該家景唔錯,但欠缺安全感同埋係內心深處有自卑感,再加埋環境令人有一種未世既感覺⋯
作者: 人夫愛人妻    時間: 2022-3-24 12:49

引用:
原帖由 子敏 於 2022-3-24 01:31 發表 查看引用來源

經歷過一埸大病之後
即係咩事?可以講吓?
作者: 子敏    時間: 2022-3-24 14:56

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-3-24 12:49 發表 查看引用來源

即係咩事?可以講吓?
好長篇一下
作者: fafawong011    時間: 2022-3-24 17:12

引用:

我有個認識嘅人同師姐你差唔多,結婚前其本上放假就去見唔同sp,一日走三四場,到而家結咗婚生埋BB都重有約番sp,佢話主要係enjoy被寵愛嘅感覺。
作者: yau33333    時間: 2022-3-24 18:13

師姐好有大愛,欣賞你既大方,更加欣賞你既性格,未必關傻定咩事既,每個人都有佢想追求既野,享受果刻既歡愉無問題
作者: 子敏    時間: 2022-3-24 22:06

引用:
原帖由 fafawong011 於 2022-3-24 17:12 發表 查看引用來源

我有個認識嘅人同師姐你差唔多,結婚前其本上放假就去見唔同sp,一日走三四場,到而家結咗婚生埋BB都重有約番sp,佢話主要係enjoy被寵愛嘅感覺。
原來我係正常架
作者: skau1007    時間: 2022-3-24 22:24

引用:
原帖由 子敏 於 2022-3-24 22:06 發表 查看引用來源

原來我係正常架
咁相信好多女性都係鍾意呢種感覺嘅🙂
作者: 子敏    時間: 2022-3-24 22:40

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-3-24 22:24 發表 查看引用來源

咁相信好多女性都係鍾意呢種感覺嘅🙂
咁一定係被愛最重要
作者: skau1007    時間: 2022-3-24 22:45

引用:
原帖由 子敏 於 2022-3-24 22:40 發表 查看引用來源

咁一定係被愛最重要
男人就簡單得多,有得屌就ok😂
作者: 80後廢青人夫    時間: 2022-3-24 23:08

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-3-24 22:45 發表 查看引用來源

男人就簡單得多,有得屌就ok😂
咁有條女肯比你屌,但冇計傾,唔同你kiss, 講到明有得你屌就屌,然後佢冇咩反應,完全唔enjoy, 你仲會屌得落?

男人唔係有個閪就得,靈慾一致,有感覺先最吸引
作者: skau1007    時間: 2022-3-25 01:02

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2022-3-24 23:08 發表 查看引用來源

咁有條女肯比你屌,但冇計傾,唔同你kiss, 講到明有得你屌就屌,然後佢冇咩反應,完全唔enjoy, 你仲會屌得落?

男人唔係有個閪就得,靈慾一致,有感覺先最吸引 ...
你又啱嘅,不過好多男人真係有個閪就得,但我自己就接受唔到,我都係要有感情先得
作者: 80後廢青人夫    時間: 2022-3-25 02:43

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-3-25 01:02 發表 查看引用來源

你又啱嘅,不過好多男人真係有個閪就得,但我自己就接受唔到,我都係要有感情先得
我又未去到一定要感情,有感覺已經可以🤣
不過最好多D話題,三句唔埋兩句屌就多謝了
作者: 子敏    時間: 2022-3-26 00:14

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-23 08:24 發表 查看引用來源

洩慾工具呢,  ...
你講既野,我睇左好多次,明晒,謝謝你
作者: 春仔    時間: 2022-3-26 01:04

引用:
原帖由 子敏 於 2022-3-26 00:14 發表 查看引用來源

你講既野,我睇左好多次,明晒,謝謝你
係咪呀,都話你一睇完,就好似開咗竅咁😌
作者: 東方小倫117    時間: 2022-3-26 07:18

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-3-25 01:02 發表 查看引用來源

屌西係真是要有感覺,為求一射只會一次過,有感覺就會維持住,耐不耐屌一屌先正,不過我對一個屌過的人妻好有感覺,但對方應該冇感覺,所以都是果句,多情自古空餘恨🥴
作者: 艾拉傑    時間: 2022-3-26 07:55

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-3-26 07:18 發表 查看引用來源
屌西係真是要有感覺,為求一射只會一次過,有感覺就會維持住,耐不耐屌一屌先正,不過我對一個屌過的人妻好有感覺,但對方應該冇感覺,所以都是果句,多情自古空餘恨🥴 ...
倫爺...往事只能回味, 豆豉只能調味.   有緣嗒過就算.
作者: 東方小倫117    時間: 2022-3-26 08:42

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-3-26 07:55 發表 查看引用來源

倫爺...往事只能回味, 豆豉只能調味.   有緣嗒過就算.
食左但冇機會再食,那種味道會留係心中腦內不能磨滅,感恩係我都真係食過
作者: 艾拉傑    時間: 2022-3-26 08:47

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-3-26 08:42 發表 查看引用來源
食左但冇機會再食,那種味道會留係心中腦內不能磨滅,感恩係我都真係食過
難為小弟呢啲得個恨字.  
作者: yjjjoe    時間: 2022-3-26 09:14

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2022-3-24 23:08 發表 查看引用來源

男人唔係有個閪就得,靈慾一致,有感覺先最吸引 ...
你又要考慮下真實情况,
社會中想出來玩的男人有一半男人,
係無條件的,無樣,無財,無才……
你叫條女點有情慾?
另一半好的男人,
當中一半以上巳被女友或老婆管死,
這些男人有條件,但無時間,吃下快餐就可,
基本上毫無情溝通,毫無情調,
你係女會有多小情慾?

結論係8,9成的男人,基本上有閪就屌,無辩法。

作者: hokuto1028    時間: 2022-3-26 11:36     標題: 回覆 1# 子敏 的帖子

任性吧?看著令人羨慕,畢竟被那麼多人寵愛
作者: 2005666    時間: 2022-3-26 18:46

認認真真搵過合適既人啦,咁樣落去只會越來越寂寞
作者: mr.manman    時間: 2022-3-26 21:46

引用:

性上引,同想俾人重視
作者: 80後廢青人夫    時間: 2022-3-26 23:40

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2022-3-26 09:14 發表 查看引用來源
你又要考慮下真實情况,
社會中想出來玩的男人有一半男人,
係無條件的,無樣,無財,無才……
你叫條女點有情慾?
另一半好的男人,
當中一半以上巳被女友或老婆管死,
這些男人有條件,但無時間,吃下快餐就可,
基本上毫無情溝通,毫無情 ...
可圈可點,溝通唔一定係下下出來見先叫溝通。
一機旁身,世界通淫,點都易過出來食成晚半日啦🤣
除非冇心傾既啫,或者目標太清晰,排除一切去屌女既專家級別。否則正常想偷食都係左傾下右吹下,得閒食下豆腐,夾啱咪出。
所以又唔存在毫無溝通既,不過傾太耐都冇下文就會慢慢改變左感覺,冇左果種衝動,變得冇咁重視
作者: 80後廢青人夫    時間: 2022-3-26 23:44

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-3-26 07:18 發表 查看引用來源
屌西係真是要有感覺,為求一射只會一次過,有感覺就會維持住,耐不耐屌一屌先正,不過我對一個屌過的人妻好有感覺,但對方應該冇感覺,所以都是果句,多情自古空餘恨🥴 ...
有情係好,但要雙向。一個有情,另一個冇,無情果個就會覺得係騷擾了
作者: 80後廢青人夫    時間: 2022-3-26 23:46

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-3-26 08:42 發表 查看引用來源
其實可能係悔食左🤣。會有挫敗感🤣
作者: moliu1    時間: 2022-3-27 01:10

引用:
原帖由 hokuto1028 於 2022-3-26 11:36 發表 查看引用來源
任性吧?看著令人羨慕,畢竟被那麼多人寵愛
你睇佢好,佢睇你好啦
作者: moliu1    時間: 2022-3-27 01:11

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2022-3-26 23:40 發表 查看引用來源

除非冇心傾既啫,或者目標太清晰,排除一切去屌女既專家級別。否則正常想偷食都係左傾下右吹下,得閒食下豆腐,夾啱咪出。
所以又唔 ...
師兄有經驗?
作者: seng1118    時間: 2022-3-27 02:34

人生苦短,開心就好,不需要理會別人的眼光
作者: brotheron    時間: 2022-3-27 04:41

如果多啲女仔好似師妹咁 呢個社會就更和諧了
支持師妹多啲同唔同男人搞嘢
作者: site    時間: 2022-3-27 06:02

你而家個問題好似係冇晒自己時間都唔知為乜,便多D自己喜歡既事仲好啦,唔需要為左滿足網友而搞到自己咁辛,一切睇心情,扑唔扑野,隨緣啦,佛系少少可能自己會舒服D
作者: freepic1iman_dc    時間: 2022-3-27 16:28     標題: 回覆 1# 子敏 的帖子

幾個識既,唔一齊玩。  佢地都比較有品。
作者: yjjjoe    時間: 2022-3-27 19:25

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2022-3-26 23:40 發表 查看引用來源

所以又唔 ...
聊下天咋,
你這是二八定律問題,
二成有條件有時間的男,吃了8,9成的女.
八成無條件無時間的男,吃剩1,2成的.

我識同溝都好多女,
同女溝通真係好多,
開始用一機溝,真有,我都不小丫,
但開始後,要條女左就右就你時間,
成功機會有無1成?

將心比己丫 ,
你係女,今日得閒又好,特然苦悶又好,好想找人陪下,
但大部份偷吃男,不要說出來玩丫,根本連聽電話都不可,
咁樣你會如何?

親身所見,
女人有時都有性需要,
女人發姣約人添,叫人夫出來玩,
個人夫話約星期四下午6時至9時,
你話個女會否屌屌聲丫。

作者: 子敏    時間: 2022-3-28 21:44

引用:
原帖由 seng1118 於 2022-3-27 02:34 發表 查看引用來源
人生苦短,開心就好,不需要理會別人的眼光
謝謝支持
作者: Mic3398    時間: 2022-3-28 22:40

hihi pmed you
作者: 子敏    時間: 2022-3-28 23:03

引用:
原帖由 Mic3398 於 2022-3-28 22:40 發表 查看引用來源
hihi pmed you
got it
作者: 80後廢青人夫    時間: 2022-3-29 00:40

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2022-3-27 19:25 發表 查看引用來源
聊下天咋,
你這是二八定律問題,
二成有條件有時間的男,吃了8,9成的女.
八成無條件無時間的男,吃剩1,2成的.

我識同溝都好多女,
同女溝通真係好多,
開始用一機溝,真有,我都不小丫,
但開始後,要條女左就右就你時間,
成功機會有無1 ...
唉!
尼個單字好多答案,答左你
作者: water121212    時間: 2022-3-29 14:37

DELETE DELETE

作者: 子敏    時間: 2022-3-30 21:32

引用:
原帖由 site 於 2022-3-27 06:02 發表 查看引用來源
你而家個問題好似係冇晒自己時間都唔知為乜,便多D自己喜歡既事仲好啦,唔需要為左滿足網友而搞到自己咁辛,一切睇心情,扑唔扑野,隨緣啦,佛系少少可能自己會舒服D ...
我都係佛系既
作者: egg29    時間: 2022-3-30 22:02

唔覺得你有問題只係你喜歡 做你 的事情
作者: 子敏    時間: 2022-4-3 13:04

引用:
原帖由 2005666 於 2022-3-26 18:46 發表 查看引用來源
認認真真搵過合適既人啦,咁樣落去只會越來越寂寞
好難搵認真既人,因為遇到都唔認真
作者: siumingsiusiu    時間: 2022-4-3 13:13

引用:
原帖由 子敏 於 2022-4-3 13:04 發表 查看引用來源

好難搵認真既人,因為遇到都唔認真
會唔會係你嘅生活同朋友圈影響,你遇唔到認真嘅人?
作者: 子敏    時間: 2022-4-3 14:59

引用:
原帖由 siumingsiusiu 於 2022-4-3 13:13 發表 查看引用來源
會唔會係你嘅生活同朋友圈影響,你遇唔到認真嘅人?
都可能係架
作者: 身活健康    時間: 2022-4-3 17:07

引用:
原帖由 子敏 於 2022-4-3 14:59 發表 查看引用來源

都可能係架
咁會唔會試下改變生活模式?
作者: 子敏    時間: 2022-4-4 17:12

引用:
原帖由 身活健康 於 2022-4-3 17:07 發表 查看引用來源
咁會唔會試下改變生活模式?
已經改左d
作者: 2005666    時間: 2022-4-22 21:54

加油慢慢黎,會一步步改變
引用:
原帖由 子敏 於 2022-4-4 17:12 發表 查看引用來源

已經改左d

作者: 子敏    時間: 2022-4-23 19:40

引用:
原帖由 2005666 於 2022-4-22 21:54 發表 查看引用來源
加油慢慢黎,會一步步改變

謝謝
作者: 肥八雪糕    時間: 2022-4-27 11:55     標題: 回覆 1# 子敏 的帖子

咁傻瓜,就算喜歡做,都唔好咁對自己!
作者: 子敏    時間: 2022-4-27 12:04

引用:
原帖由 肥八雪糕 於 2022-4-27 11:55 發表 查看引用來源
咁傻瓜,就算喜歡做,都唔好咁對自己!

作者: 2005666    時間: 2022-5-14 19:15

有好既改變嗎,啱啱先睇到你話加 MEWE 其實近排都好小開 MEWE

作者: 子敏    時間: 2022-5-14 22:33

引用:
原帖由 2005666 於 2022-5-14 19:15 發表 查看引用來源
有好既改變嗎,啱啱先睇到你話加 MEWE 其實近排都好小開 MEWE
你係邊位?
作者: 三刀金主    時間: 2022-5-25 00:39

引用:

放張美腿相黎睇下吊下我引都好呀,成日街見到白雪雪線條美腿就忍唔住望
作者: 離火    時間: 2022-7-15 09:29

又唔可以話傻既無害到人既其實應該free D
同埋最緊要自己開心..

迷失係可能欠左D心靈上交流?
作者: darrenlau    時間: 2022-7-15 10:55

我覺得這種性生活關係 搵一個就足夠了
我認為這種關係都係需要經營既, 如果唔係就變左俾人呃蝦條咁

如果心態上 維持唔到1個人專屬既....咁就完全分手後再重新搵
性愛泛濫要好小心, 有需要或者睇睇心理醫生

你有勇氣講出黎, 相信你可以改善既, 真心祝福你搵到另一半啦

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)