188Channel

標題: 露營@死黨個妹瞓隔離 (14/4又有新update P.7) [打印本頁]

作者: 吉隆    時間: 2022-4-1 16:13     標題: 露營@死黨個妹瞓隔離 (14/4又有新update P.7)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 吉隆    時間: 2022-4-1 16:34     標題: PART 2

當阿妹郁到個PATPAT掂到我之後,就停止左。

接住係感覺到佢深深咁呼吸,吸~~呼~~~吸~~~

每一下都FEEL到佢PATPAT嘅郁動。

我唔敢郁,又唔想亂做乜野。

可惜係,C hing就知,男人話愈唔好諗,就會愈不自覺咁諗,

下面就由硬,變到好硬,覺得枝肉棒唔止掂到阿妹patpat咁簡單,

直頭好似卡左入股隙咁。。。

我耳仔再聽唔到隔離個營d呻吟聲,只係聽到阿妹一下一下呼吸聲,好似連心跳聲都聽到咁。

忽然阿妹,跳左一下,「痴!」

我嚇一嚇,再睇睇阿妹,原來佢打乞嚏,

佢籮柚抽動一下,再貼番我deedee,噢.....爽左!

再打多次乞嚏,patpat就離開左我。

我好好心,好關心咁問阿妹,「你係咪凍呀?」再拍一拍佢手臂。

「少少!」阿妹攬住自己手臂。

我作為一個大哥哥,好應該照顧佢,我二話不說,就......

用我.....件褸披埋佢,一個人披好似好大件,

點知兩個人就變得好細,我為左披到佢,唯有...迫不得意...

靠埋佢背後,貼住少少咁一齊披件褸。

披完,「咁樣會唔會暖d呀!一齊披啦!」我順手...

順手搭住佢手臂,其實無特別意思,可能係出於關心,又可能係飲左少少酒,唔係好清醒。

接住...接住...竟然。
作者: 吉隆    時間: 2022-4-1 16:57

補番講下阿妹係點樣樣先。

阿妹16,17歲,皮膚白白,唔肥有少少瘦,

身材唔差,我估有32B~34C,可以細個唔識BRA,唔知係乜SIZE。

當時唔高, 我估...最多得160CM,個樣屬於可愛系,有爆牙,有少少楊承琳果種Feel。

衣著都係少女系多,吊帶呀、背心呀、短裙、短牌都會著。但係係健康feel果種,唔係sexy果隻。
作者: ACT    時間: 2022-4-1 17:13

阿妹條件應該唔差喎,咁當晚著左咩衫?😎
引用:
原帖由 吉隆 於 2022-4-1 16:57 發表 查看引用來源
補番講下阿妹係點樣樣先。

阿妹16,17歲,皮膚白白,唔肥有少少瘦,

身材唔差,我估有32B~34C,可以細個唔識BRA,唔知係乜SIZE。

當時唔高, 我估...最多得160CM,個樣屬於可愛系,有爆牙,有少少楊承琳果種Feel。

衣著都係少女系多, ...

作者: garykphong    時間: 2022-4-1 20:07

跟住,,點吖。。。又在緊張關頭,,😪😪😪
作者: Sampras730    時間: 2022-4-1 21:01

求更新。。。。。。。
作者: fathing1986    時間: 2022-4-1 23:32

快D寫快D寫~~~~
作者: nokning    時間: 2022-4-1 23:50

跟住點跟住點?。。。。。
作者: vichow    時間: 2022-4-2 01:08

support!!!
作者: sam7211    時間: 2022-4-2 11:43

引用:
原帖由 吉隆 於 2022-4-1 16:13 發表 查看引用來源
露營 @ 死黨個妹瞓隔離

ps. 大家要懷住17,18歲嘅心去睇,會更投入。

N年前,年少無知,成日同FD去CAMP,去得CAMP當然唔會齋仔啦!

以前去CAMP,邊有話男女分營,總之帶一、兩營,瞓得晒就OK。

記得果年18歲,9,10月去露營,成班有8個 ...
故事好睇,道出少年十五二十時的情境,
期待更新。👍👍👍
作者: leowaiwai    時間: 2022-4-2 12:53

好耐都未有新故事睇,加油AR師兄
作者: serephim    時間: 2022-4-2 18:18

追緊追緊😆😉😜🤩
作者: bettermelatte    時間: 2022-4-2 23:10

隔離仲有兩個男仔喎😳
作者: calvingm    時間: 2022-4-4 13:38

支持師兄出文!! 篇篇都咁正
作者: kwing23    時間: 2022-4-4 15:49

求更新。。。。。。。。。。
作者: 吉隆    時間: 2022-4-4 19:31

引用:
原帖由 ACT 於 2022-4-1 17:13 發表 查看引用來源
阿妹條件應該唔差喎,咁當晚著左咩衫?😎

係喎!講完一輪,都唔記得講阿妹點著添。

因為果陣9-10月都仲熱熱地,仲要去沙灘附近,所以個個都著得唔多。
好記得阿妹背心,唔係吊帶咁sexy,入面有戴bra。
下身就住好似波褲果種棉質短褲,好健康咁。唔係果種會露股嘅短褲。入面就。。。
作者: garykphong    時間: 2022-4-4 20:08

我哋唔係要睇呢啲,,,,請繼續。。。
作者: fathing1986    時間: 2022-4-4 22:28

update pls
作者: ACT    時間: 2022-4-4 23:49

就係……
師兄,好多朋友等你update ~~
加油呀!
引用:
原帖由 吉隆 於 2022-4-4 19:31 發表 查看引用來源

係喎!講完一輪,都唔記得講阿妹點著添。

因為果陣9-10月都仲熱熱地,仲要去沙灘附近,所以個個都著得唔多。
好記得阿妹背心,唔係吊帶咁sexy,入面有戴bra。
下身就住好似波褲果種棉質短褲,好健康咁。唔係果種會露股嘅短褲。入 ...

作者: 油站扁扁的膠袋    時間: 2022-4-5 12:06

師兄,等你繼續出下集
故事好熱血
作者: 竹旬入面有蟲    時間: 2022-4-5 20:22

青春啊,師兄,想起以前種種😂😂😂😂
作者: devil2006    時間: 2022-4-6 11:50

正呀,留名追看更新😏
作者: 吉隆    時間: 2022-4-6 14:39

PART 3
要咁多C hing苦等真係好唔意思!
早兩日打左update,點知打完update果下,hang左下機,成編文無晒。
我即時心力交碎,熄機機抖抖。

今日見lunch time,office無人就即刻update

上文講到:

我用.....件褸披埋佢,一個人披好似好大件,
點知兩個人就變得好細,我為左披到佢,唯有...迫不得意...
靠埋佢背後,貼住少少咁一齊披件褸。
披完,我問「咁樣會唔會暖d呀!一齊披啦!」我順手...

順手搭住佢手臂,其實無特別意思,可能係出於關心,又可能係飲左少少酒,唔係好清醒。
接住...接住...竟然。。。

正文:

披完件褸,我就順手搭住阿妹,一搭...

隻手就搭喺阿妹隻手臂同佢個波上面,我無縮開,阿妹亦無反應(反抗)。

就咁過左1秒, 2秒,3秒,阿妹繼續維持不動,但我又知佢未瞓著。

我開始feel到阿妹一下一下抖氣,由我隻手傳到個腦,開始感覺到佢個波暖暖地,又軟軟地。

又過左5秒, 6秒, 7秒,我膽粗粗試下郁下隻手,先係尾指、無名指微微郁左兩下。

阿妹keep無反應,我又再郁兩下,阿妹個波好軟棉棉,又有肉感。

如事者幾下次後,我開始郁埋其他手指,4隻手指喺阿妹波邊,好溫柔咁微微逗下逗下。

阿妹佢一定feel到,只係唔反抗,因為我feel到佢一下一下咁呼吸,仲愈來愈重。

我再加1隻手指,5指一齊開始由逗轉為揸,我好細好細力咁揸實左佢,我無放開...

阿妹「嗯!!」用右手捉住我隻手。

我嚇到想要縮開,點知,原來阿妹係太有感覺,所以捉住我隻手。
即時我get到嘅係「可以繼續揸,好舒服啊!」

我地兩個都無開聲,只係默默咁揸 同被揸,我開始重複來回輕輕咁揸,

無幾秒,手指公同食指之間feel到有粒微硬嘅野,好細粒,好似紅豆咁上下。

好得意,我邊揸邊掐果粒野。

阿妹由喉嚨頂發出「嗯!.....嗯!」咁舒服嘅聲。

現在2人嘅姿態係咁,
阿妹向住營幕邊瞓,背靠住我,
我從後用左手搭住佢,左手4隻手指揸緊佢個波,
而佢patpat貼住我下身,我枝棒頂住阿妹兩股之間。

↑咁嘅形勢,我枝棒1秒比1秒硬。

我淘醉中,突然一下沖上腦,唔知做乜,我竟然...竟然...

office有人返黎,唔打住。
作者: 吉隆    時間: 2022-4-6 14:41

引用:
原帖由 garykphong 於 2022-4-4 20:08 發表 查看引用來源
我哋唔係要睇呢啲,,,,請繼續。。。
試下講多d,咁你想睇咩呢!
作者: 粉紅寶寶    時間: 2022-4-6 18:35

引用:
原帖由 吉隆 於 2022-4-6 14:39 發表 查看引用來源
PART 3
早兩日打左update,點知打完update果下,hang左下機,成編文無晒。

今日見lunch time,office無人就即刻update

上文講到:

我用.....件褸披埋佢,一個人披好 ...
師兄打嗰陣有冇硬呀?
作者: fathing1986    時間: 2022-4-6 21:37

可以寫長D就好喇
作者: vichow    時間: 2022-4-6 22:11

support!!!
作者: farm1615    時間: 2022-4-7 08:22

又要等下回分解好期待
作者: garykphong    時間: 2022-4-7 09:07

多啲戲肉。。。好多師兄睇緊往後嘅情節。。。
作者: 吉隆    時間: 2022-4-7 13:23

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-4-6 18:35 發表 查看引用來源
師兄打嗰陣有冇硬呀?
我好專心咁回想件事,又無硬喎!

咁你睇果時,有無反應呀?有咩反應呀?我都好想知。
作者: hqkwtang    時間: 2022-4-7 13:29

引用:
原帖由 吉隆 於 2022-4-6 14:39 發表 查看引用來源
PART 3

上文講到:

我用.....件褸披埋佢,一個人披好 ...
揸到粒野?無圍咩?
作者: hondaeuror    時間: 2022-4-7 15:29     標題: 回覆 23# 吉隆 的帖子

竟然...竟然...竟然...竟然...

出左野.....
作者: 吉隆    時間: 2022-4-7 15:48

PART 3.1
現時2人嘅姿態係咁,

我淘醉中,突然一下沖上腦,唔知做乜,我竟然...竟然...

正文:

果刻我心情極度刺激,在黑暗嘅環境之下,我除左視覺,所有感觀都加強左。

我由觸覺、聽覺、體感......不斷提升我嘅慾念,慾火焚身,

我突然一下氣由上湧,竟然...竟然...下身向前挺左一下。
ps:唔係自主動作,唔知其他ching有無試過,有時有性沖動時,好想向前挺起。

一挺,原本已頂在阿妹兩股中的鐵柱,就頂左阿妹個妹妹一下,
此時兩人都著住整齊衫褲,當然無咁易插入去喇!
只係,大家都著住瞓覺的服裝,自然比較簿,果下一頂,我自己感覺好似頂左入去咁,

個心又緊張又興奮,仲有少少內疚,做乜會做出咁嘅一挺。

阿妹好緊張,我一挺,佢一手向後抵住我,似示意我唔好咁做。
雖然大家都著住衫褲,但阿妹都好係好緊張,佢一手抵住我,口裡同時發出「嗯~~~」長嘆一下...

我嘅一頂並無縮開,就算阿妹用手抵住我,我下身仍然頂實佢妹妹。
我下面個頭Feel到有d熱力傳來,阿妹下面好溫暖,令我更加唔想縮開。

我地兩個都靜止左動作,1秒, 3秒,10秒...

「~~~~嚏」阿妹突然一個乞嚏,嚇一嚇我,差d九縮。
點知唔止無縮,仲喺乞嚏果下,頂入左一野,好有抽插feel。

我又黎做好人,「係咪凍呀!」另一隻手,從後攬佢,做出熊抱姿態,「咁樣會唔會昭暖d?!」
阿妹又好自然咁配合我,俾我好輕易就入左....隻手臂,等我後後咁攬佢。

現時兩人更緊密,我雙手齊在阿妹唔知32B~34C嘅胸上面,輕輕撫摸;
個咀喺佢耳邊輕輕呼吸,又間中吹口氣;
下身鐵柱頂到實一實......我開始忍唔住...我...

我開始有頻律咁用下身向前頂,向妹一路都無出聲,又無反抗。
(後記:我有懷疑果時佢唔係enjoy,而係驚到唔識反抗)

我一邊頂一邊搓,一邊搓又一邊頂。
我覺得自己龜頭興奮到漏汁,有d黏液流左出黎咁。
過左陣,仲濕左d,不過今次唔似我內面濕出黎,而係似由外面濕內黎。

我get到啦!可能係阿妹都有feel,妹妹都漏汁,仲濕到隔住4條褲都feel到。

e個時候,我雙手都無放空閒,我靜雞雞將右手鑽入阿妹件背心,再鑽入佢個bra。
因為當時好刺激,我手心都發熱,所以阿妹都唔為意我直接伸左入面個bra度。

我輕輕咁玩起佢粒紅豆,阿妹「嗯~~~唔.好啦!」終於出聲。
我姪左一姪「唔好唔好啦!」我邊淫笑邊繼續。
阿妹又再沉默,默默咁接受我...揸佢。

見阿妹咁好玩,我愈來愈大膽。
我下面已經頂到好x興奮。
ps:當時我仲細,唔多性經驗。

真係好high,有d想射咁。
我停唔到自己嘅淫行,我左手伸入佢條橡筋褲頭,

撤到佢前腹,再向下摸到三角褲底部,
我手指feel到入面有d毛毛咁,我繼續向下搲,一路沿住毛毛下搲。

終於發掘到下面又有一粒豆豆,外面被軟軟嘅肉包住,雖然隔住三角褲,
但我仍然feel到佢軟軟的,暖暖的,仲有少少濕氣。

我來回咁抓果粒小豆,中指搲小豆,食指、無名指從旁輔助,係兩邊陰唇輕輕咁掃。

阿妹突然伸手...伸手...
伸手去掩住自己個口,怕自己會叫出黎,「嗯....嗯....」細細聲,但只有我聽得到。
身體仲不時微微震起黎。

太刺激,真係太刺激,我左手準備......

這一晚太長啦!下回再打。
作者: 吉隆    時間: 2022-4-7 15:49

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2022-4-7 13:29 發表 查看引用來源
揸到粒野?無圍咩?
有戴bra,但可能少女款,唔太厚,我揸實時仲feel粒野。
作者: hqkwtang    時間: 2022-4-7 15:55

引用:
原帖由 吉隆 於 2022-4-7 15:48 發表 查看引用來源
PART 3.1
現時2人嘅姿態係咁,

我淘醉中,突然一下沖上腦,唔知做乜,我 ...
你唔係褲管派子孫攻入去。
作者: 粉紅寶寶    時間: 2022-4-7 23:43

引用:
原帖由 吉隆 於 2022-4-7 13:23 發表 查看引用來源

我好專心咁回想件事,又無硬喎!

咁你睇果時,有無反應呀?有咩反應呀?我都好想知。
最近有啲渴望比人揸同享受我嘅胸部,所以確係有小感覺
作者: 粉紅寶寶    時間: 2022-4-7 23:48

引用:
原帖由 吉隆 於 2022-4-7 15:48 發表 查看引用來源
PART 3.1
現時2人嘅姿態係咁,

喂呀,呢啲位邊停得架
作者: iphone10    時間: 2022-4-7 23:56

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-4-7 23:48 發表 查看引用來源
喂呀,呢啲位邊停得架
咁你先會期待睇落去架
作者: 粉紅寶寶    時間: 2022-4-8 10:04

引用:
原帖由 iphone10 於 2022-4-7 23:56 發表 查看引用來源
咁你先會期待睇落去架
我有追開架
作者: iphone10    時間: 2022-4-8 12:04

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-4-8 10:04 發表 查看引用來源
我有追開架
忠實粉絲🤣🤣
作者: iphone10    時間: 2022-4-8 15:27

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-4-8 10:04 發表 查看引用來源
我有追開架
會唔會追到有反應呀?
作者: dragonbone    時間: 2022-4-8 15:55

引用:
PART 3.1
現時2人嘅姿態係咁,

師兄快D update好喎~~
作者: MAN818    時間: 2022-4-8 16:40

引用:
PART 3.1
現時2人嘅姿態係咁,

咁開心...應該覺得這晚太短那麼快就天光
作者: veryok    時間: 2022-4-9 06:10     標題: 回覆 33# 吉隆 的帖子

寫得好仔細, 等你繼續寫下去.....
作者: deepdeepho    時間: 2022-4-10 12:48

最後有冇扑到?
咁其他兩個有冇醒到
作者: 粉紅寶寶    時間: 2022-4-10 13:03

引用:
原帖由 iphone10 於 2022-4-8 15:27 發表 查看引用來源
會唔會追到有反應呀?
你都係想我話有啫😝
作者: iphone10    時間: 2022-4-10 14:11

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-4-10 13:03 發表 查看引用來源
你都係想我話有啫😝
哈哈!俾你知道添,咁事實有冇先?
作者: 吉隆    時間: 2022-4-10 18:01

引用:
原帖由 veryok 於 2022-4-9 06:10 發表 查看引用來源
寫得好仔細, 等你繼續寫下去.....
多謝十卜。
作者: 吉隆    時間: 2022-4-10 18:03

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-4-10 13:03 發表 查看引用來源
你都係想我話有啫😝
最好仲可以講詳細啲添,我都有興趣想知道你啲有咩反應。😝
作者: 吉隆    時間: 2022-4-11 19:24

當刻搲到阿妹好有feel,仲細細聲呻吟。
我左手準備。。。伸入去佢條三角褲時,阿妹,佢。。。

佢用手捉住我隻手,㩒住褲頭,唔俾我入,我好失望,真係好失望。

我右手大大力掐佢粒lin,佢叫左出黎,可能太突然,佢叫得都幾大聲。

接住我聽到背後有時里沙拉聲,
佢阿哥喺我背後醒左下,佢拮起身望下阿妹,阿哥,即我個見阿妹披住件褸,睇唔到樣,個營又黑黑地,就細細聲:阿妹!阿妹~~做乜呀?係咪你叫喊?
叫左兩聲,阿哥無再叫,可能怕嘈醒其他人。

佢阿哥叫完無瞓番低,我feel到佢繼續望住阿妹。

我同阿妹都無郁,係唔敢郁,大家都驚俾佢阿哥發現。

但我隻左手好曳,逐少逐少向下伸,阿妹就算用力㩒住褲頭,但始終都被我潛入底褲褲頭,左手一入三角褲褲頭,如入無人之境。

我手長,我隻手已伸入掂到毛毛,阿妹手短又唔敢郁,驚俾阿哥發展,所以無野阻擋我隻左手,宜家手指可以直接接觸到隻豆豆,feel到入面好勁濕氣,仲有啲黏黏嘅感覺。
阿妹繼續被我侵犯,只能夠默默忍住同深深呼吸。
粒豆豆好好玩,加上我食指無名指同時喺陰唇兩邊助興,阿妹已經到左臨界點,雙腿愈來愈捲曲,但咁做我就更容易捽佢。

我feel到阿哥瞓番低,仲好快發出鼻寒。

我就。。。將。。。

到站落車,遲啲再打。
作者: 3P2Q    時間: 2022-4-11 21:03

引用:
原帖由 吉隆 於 2022-4-11 19:24 發表 查看引用來源
當刻搲到阿妹好有feel,仲細細聲呻吟。
我左手準備。。。伸入去佢條三角褲時,阿妹,佢。。。

佢用手捉住我隻手,㩒住褲頭,唔俾我入,我好失望,真係好失望。

我右手大大力掐佢粒lin,佢叫左出黎,可能太突然,佢叫得都幾大聲。

接住 ...
佢哥都得意, 唔係安排自己瞓個妹隔離。。。
作者: 粉紅寶寶    時間: 2022-4-11 21:27

引用:
原帖由 iphone10 於 2022-4-10 14:11 發表 查看引用來源
哈哈!俾你知道添,咁事實有冇先?
更係有啦,唔係點會追
作者: 粉紅寶寶    時間: 2022-4-11 21:28

引用:
原帖由 吉隆 於 2022-4-10 18:03 發表 查看引用來源

最好仲可以講詳細啲添,我都有興趣想知道你啲有咩反應。😝
唔⋯⋯咁呀,有啲熱,又有啲濕,又有啲脹,又有啲痕,咁囉
作者: iphone10    時間: 2022-4-11 21:34

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-4-11 21:27 發表 查看引用來源
更係有啦,唔係點會追
咁有冇睇到手多多摸下架?
作者: 粉紅寶寶    時間: 2022-4-11 21:51

引用:
原帖由 iphone10 於 2022-4-11 21:34 發表 查看引用來源
咁有冇睇到手多多摸下架?
通常都會,咁先夠代入感
作者: iphone10    時間: 2022-4-11 21:57

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-4-11 21:51 發表 查看引用來源
通常都會,咁先夠代入感
咁一定好濕,會玩到到左為止架?
作者: 吉隆    時間: 2022-4-11 23:02

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-4-11 21:03 發表 查看引用來源

C hing有冇由頭睇起,話說大家又玩又飲酒,兼且成班fd去玩,邊會安排到咁周到。
我都想安排VIP房俾我慢慢玩呀。
作者: 3P2Q    時間: 2022-4-11 23:14

引用:
原帖由 吉隆 於 2022-4-11 23:02 發表 查看引用來源

C hing有冇由頭睇起,話說大家又玩又飲酒,兼且成班fd去玩,邊會安排到咁周到。
我都想安排VIP房俾我慢慢玩呀。
原來如此

有睇晒, 但忘記了
作者: hqkwtang    時間: 2022-4-11 23:56

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-4-11 21:03 發表 查看引用來源

咁出事果個咪。。
作者: ykdeng0064    時間: 2022-4-13 11:49

呢啲曖昧最刺激,明知冇得食,但仍然想繼續落去
作者: kensen    時間: 2022-4-14 17:44

Thank you your share, please keep update for all.
作者: 吉隆    時間: 2022-4-14 18:25     標題: 露營@死黨個妹瞓隔離

接上文:
粒豆豆好好玩,加上我食指無名指同時喺陰唇兩邊助興,阿妹已經到左臨界點,雙腿愈來愈捲曲,但咁做我就更容易捽佢。

我就。。。將。。。

PS:其他之前同佢阿哥隊過酒,佢阿可醉左就會瞓到不醒人事,斷晒片。
        所以我唔係太驚,反而係驚嚇走左阿妹多啲。

我就將...阿妹條短褲抆低,直頭除左佢。
剩低三角褲仔,原來阿妹條底褲幾誘人,
係低腰高叉,棉質,可能係白色,因為好黑,但有少少反光,所以應該係淺色。

阿妹依然背住我咁瞓,無乜轉換動作,應該係等我攬返住佢。
與此同時,我都抆低埋自然條褲,仲兩條都抆低左。

我用同樣姿態,攬番住阿妹,手指再次進入小褲仔,今次好輕易,因為得一重阻隔。
另一隻手扶住自然細佬,再次夾係名妹夾縫之中。

我扶住肉棒向正妹妹篤前去,啊!!正呀!
不過仲係隔住條底底。。。
我前面隻一路侵襲阿妹粒豆豆同陰唇,再加埋用龜頭係咁篤,
阿妹好high,捉到我假手好實,喉嚨不斷發出嗯嗯聲。

我另一隻手加入戰場,掐、搓、捽佢粒lin。
「噢~~~~」阿妹小小聲長叫出黎,可能太刺激,應該黎左次小高潮。

我都好high,完全失左理智咁。
我從阿妹patpat邊拉起底褲,將肉棒...噢...!!

噢一聲,肉棒平衡咁貼住肉縫,黎個素股,
雖然被阿妹條底底勒住,但反而更有壓迫感。

我噢果下,係因為肉莖表面完全零距離接觸妹妹,果種溫度、濕滑,
加上阿妹興奮帶黎果種微彈收縮,
射出黎...差dd!!

阿妹同樣感受上面嘅一切感覺,同時間一齊噢左一聲。

兩個都無郁,1秒,2秒,5秒.....都唔知過左幾耐,
下面妹妹已經無再跳動,只係比之前更濕滑,

我嘗試前後微微郁動,微微拉後肉棒,嘩...果種滑...實在係想升仙。

再慢慢前推,又後滑...
阿妹無反抗,竟然...竟然...

竟然配合我,張雙腿輕輕張開,好讓我更容易前推後抽。
我當然回敬佢,我慢慢將前後的幅度加大,前推到佢patpat都壓扁,
後抽到龜頭掂到菊花口,重覆,再黎,
來回左廿下左右,太high,阿妹喘氣都大聲左,
而我都差啲射出黎。

我停低左動作,阿妹keep無動作,
又過左唔知幾多秒,...
突然,阿妹抽開patpat離開我......

我唔敢想像,佢要走都留唔住...

...
...
下一秒,阿妹再次背住咁投入我懷抱。
patpat再次頂住我,連帶下面陰唇幫我支肉莖洗禮。

原來阿妹頂唔順唔郁,自然黎,繼續主動幫我素股。
仲......

下次再打,我女人返黎。
作者: 粉紅寶寶    時間: 2022-4-14 22:44

引用:
原帖由 吉隆 於 2022-4-14 18:25 發表 查看引用來源
接上文:

我就。。。將 ...
都幾刺激喎
作者: iphone10    時間: 2022-4-14 23:05

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-4-14 22:44 發表 查看引用來源
都幾刺激喎
係咪睇到有哂反應呢?
的確真係幾激
作者: 粉紅寶寶    時間: 2022-4-14 23:06

引用:
原帖由 iphone10 於 2022-4-14 23:05 發表 查看引用來源
係咪睇到有哂反應呢?
的確真係幾激
今次比較平淡,可能已經預知劇情
作者: iphone10    時間: 2022-4-14 23:09

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-4-14 23:06 發表 查看引用來源
今次比較平淡,可能已經預知劇情
咁要期待師兄更新喇
作者: markluk123abc    時間: 2022-4-15 12:25     標題: 回覆 62# 吉隆 的帖子

條女都唔理得咁多
作者: leowaiwai    時間: 2022-4-15 16:09

引用:
原帖由 吉隆 於 2022-4-14 18:25 發表 查看引用來源
接上文:

我就。。。將 ...
好刺激WOR
作者: fathing1986    時間: 2022-4-17 15:58

more more pls
作者: 出軌無罪    時間: 2022-4-18 03:08

師兄食到好野 恭喜恭喜
作者: skau1007    時間: 2022-4-18 15:08

引用:
接上文:

我就。。。將 ...
幾時有下集?好心急😍😍
作者: fathing1986    時間: 2022-4-20 21:52

等緊師兄
~~~~~~
作者: pat20011    時間: 2022-4-21 17:18

good story
作者: garykphong    時間: 2022-4-22 10:14

還有沒有了?很多人等緊你!
作者: jbdefender    時間: 2022-4-22 14:17

我都出下聲, 聲援師兄出下集~~~~~ 等得好心急呀!
作者: bapeddie    時間: 2022-4-26 03:00

斷尾?
引用:
接上文:

我就。。。將 ...

作者: choibbchoi    時間: 2022-4-26 11:36     標題: 回覆 71# skau1007 的帖子

師兄,幾時有下集。我都好心急
想知道你會點樣食埋阿妹
作者: 粉紅寶寶    時間: 2022-4-27 01:58

點解仲未出架師兄,你個po都用左持久噴霧喎,好吊引
作者: jackso0826    時間: 2022-4-27 12:26

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-4-27 01:58 發表 查看引用來源
點解仲未出架師兄,你個po都用左持久噴霧喎,好吊引
哈哈!好明顯就係用左所以先會咁持久
作者: ykdeng0064    時間: 2022-4-29 13:50

係唔係爛尾?????
作者: tml0398    時間: 2022-4-29 21:14

引用:
原帖由 ykdeng0064 於 2022-4-29 13:50 發表 查看引用來源
係唔係爛尾?????
I think so
作者: 粉紅寶寶    時間: 2022-4-30 07:19

引用:
原帖由 jackso0826 於 2022-4-27 12:26 發表 查看引用來源
哈哈!好明顯就係用左所以先會咁持久
咁樣女主角真係會被師兄搞到虛脫
作者: jackso0826    時間: 2022-4-30 08:49

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-4-30 07:19 發表 查看引用來源
咁樣女主角真係會被師兄搞到虛脫
可能雙方都虛脫緊,所以要等男主角回到氣先繼續寫落去
作者: nokning    時間: 2022-5-1 14:58

師兄有更新未呀? 等了又等…
作者: 人夫愛人妻    時間: 2022-5-1 18:55

引用:
原帖由 nokning 於 2022-5-1 14:58 發表 查看引用來源
師兄有更新未呀? 等了又等…
可能仲未諗到點寫埋個ending  🤣
作者: hyperactive1    時間: 2022-5-6 01:07

好想知最後點.. 希望唔好爛尾
作者: tml0398    時間: 2022-5-6 13:15

個心開始淡
作者: kensen    時間: 2022-5-6 16:50

Waiting your update
作者: FIFA08    時間: 2022-5-7 01:03

等左成個月都埋唔到尾
作者: 活性壞細菌    時間: 2022-5-9 07:36

滿心歡喜等結尾,點知........☹️
作者: ykdeng0064    時間: 2022-5-9 09:32

結尾只有一個,就係爛尾
作者: kinkyb    時間: 2022-5-11 10:52

咁精彩唔好啦
作者: ncp81    時間: 2022-5-16 16:29

突然失蹤
作者: martin_noodles    時間: 2022-5-16 18:08

結果可能係'
原來阿妹頂唔順唔郁,自然黎,繼續主動幫我素股。
仲......(仲揸住我棒準入去, 但已經出左野.... 夢醒了。
作者: devil2006    時間: 2022-5-19 10:30

好正,等樓主update
作者: hqkwtang    時間: 2022-5-19 12:04

佢有條題目“偷插祼睡女友”,內容差不多,大家可以頂下引。
作者: 活性壞細菌    時間: 2022-5-22 07:11

最終爛尾收場 可惜😞
作者: RAPTOR2001SG    時間: 2022-5-22 21:57

楼主,冇更新?不要澜尾
作者: leefai0014    時間: 2022-5-24 02:11

any update????
作者: boy636281    時間: 2022-5-31 00:53

唔係掛咁就冇..... 😢

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)