188Channel

標題: 性冷感 [打印本頁]

作者: 太陽小獅子    時間: 2022-4-2 18:29     標題: 性冷感

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: guthrie    時間: 2022-4-4 11:27

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2022-4-2 08:29 PM 發表 查看引用來源
老婆生完性冷感點搞?😭
我諗首先你要搞清楚老婆因乜解究冇咗性慾。搞清楚之後原因,先度條橋令佢回春,甚至重新「淫賤化」。

如果無心搞嘢嘅原因係「少咗時間」,咁你可以諗個辦法令佢生活上輕鬆啲,再引誘吓佢,淫妻再降臨應該唔難。譬如整吓AV嗰類「油壓式回春按摩」佢嘆吓,好似幾work喎。另外,你大可以用「keep住做愛嘅女人會後生啲同健康啲嘅」呢張牌嚟鼓勵佢。況且,唔係老點㗎,而係有科學根據。

小弟老婆生完兩件之後,需求似乎比未生之前大。而家WFH,有時feel嚟會即興執返劑!希望在人間呀,Ching。
作者: 粉紅寶寶    時間: 2022-4-8 14:20

我反而係更大需求🤤
作者: 太陽小獅子    時間: 2022-4-9 12:19

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-4-8 14:20 發表 查看引用來源
我反而係更大需求🤤
妳老公就幸福啦😅
作者: 粉紅寶寶    時間: 2022-4-12 00:40

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2022-4-9 12:19 發表 查看引用來源

妳老公就幸福啦😅
其實大部分太太生完,有冇返工、有冇工人嘅都會好攰,所以適時適當體量好重要,可以嘅可以先用言語關心,再唻就幫佢按摩下,增進返夫妻嘅性感,慢慢唻,唔好心急,呢啲嘢要培養
作者: MAN818    時間: 2022-4-12 06:42

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-4-12 00:40 發表 查看引用來源
其實大部分太太生完,有冇返工、有冇工人嘅都會好攰,所以適時適當體量好重要,可以嘅可以先用言語關心,再唻就幫佢按摩下,增進返夫妻嘅性感,慢慢唻,唔好心急,呢啲嘢要培養 ...
我老婆生完比以前還要大食🥰🥰
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-4-13 07:51

未生過所以未必有事實根據...
女人生完之後荷爾蒙影響性慾減退係會有咁o既事, 但又好似食o野咁,
o岩o岩食完飯, 一般情況下係會冇胃口o既, 但遇到真係勁好食o既o野可能又另一回事   
因此女人想唔想做, 男方其實都有一定影響囉, 你技術唔夠, 了唔番起對方鋪癮想再同你搞
作者: 太陽小獅子    時間: 2022-4-14 01:29

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-4-13 07:51 發表 查看引用來源
未生過所以未必有事實根據...
女人生完之後荷爾蒙影響性慾減退係會有咁o既事, 但又好似食o野咁,
o岩o岩食完飯, 一般情況下係會冇胃口o既, 但遇到真係勁好食o既o野可能又另一回事   
因此女人想唔想做, 男方其實都 ...
甘其實呢我自問都算ok合格係呢方面..之前基本上一星期至少三次.好記得佢形容我係老司機(後尾先知點解)每次佢起碼至少嚟二次或三次高潮.好多招式佢都係一次以往男友太死板.69都未試過佢.我就喜歡用口服侍佢全身.尤其奶佢腳板有敏感位.high到反白眼次次..所以師姐妳分析錯誤
佢只不過其他因素唔想做..太累同佢話而家性冷感掂到佢都唔俾😑
作者: 粉紅寶寶    時間: 2022-4-14 23:13

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2022-4-14 01:29 發表 查看引用來源

甘其實呢我自問都算ok合格係呢方面..之前基本上一星期至少三次.好記得佢形容我係老司機(後尾先知點解)每次佢起碼至少嚟二次或三次高潮.好多招式佢都係一次以往男友太死板.69都未試過佢.我就喜歡用口服侍佢全身.尤其奶 ...
太攰,同個心成日掛住小朋友點點點,都會好影響,所以要幫佢教返正個觀念,應該係係夫妻關係行先,然後先到兒女,小朋友細係要顧,唔代表大嗰個唔洗顧架麻,夫妻先係家庭嘅根基呀
作者: 粉紅寶寶    時間: 2022-4-14 23:13

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-4-12 06:42 發表 查看引用來源
我老婆生完比以前還要大食🥰🥰
開心死你啦
作者: 太陽小獅子    時間: 2022-4-15 18:20

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-4-14 23:13 發表 查看引用來源
太攰,同個心成日掛住小朋友點點點,都會好影響,所以要幫佢教返正個觀念,應該係係夫妻關係行先,然後先到兒女,小朋友細係要顧,唔代表大嗰個唔洗顧架麻,夫妻先係家庭嘅根基呀 ...
係呀真係太攰佢自己都話直情冇需要嘅感覺
同埋我哋都係新手爸爸媽媽好多嘢都未慣
平時又成日鬧交所以都真係煩呀
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-4-21 07:18

樓主同你老婆有冇運動o既習慣?
多個細路照顧的確係會攰同埋冇咁多時間o既, 但事在人為
點分配時間呢個作為外人好難俾到辦法俾你, 但攰呢樣真係好睇個人心態囉
雖然我冇細路, 但返工同而家尤其是屋企要湊多個男人, 都係攰o架,
但呢種勞動o既攰同做運動o既鍛鍊我想講係冇衝突
我都堅持早d 起身, 以前一個人會去游水跑步, 而家間中啦, 唔得o既都會o係屋企做,
同老公一齊做, 好正o架, 出一身汗o既感覺, 愛人一身汗o既畫面   
鍛鍊果陣o既喘氣聲, 可能只係我姣   睇到同聽到會聯想起人地高潮射o左精o既反應   
有時如果時間許可呢, 早操同早餐之間會忍唔住搞一次 (今日冇, 但尋日有 )
運動鍛鍊本身(我覺得) 亦可以提高性慾同性能力, 血氣暢順d 嘛,
而且個人係會精神好多, 好多年前冇運動習慣, 就係覺得咁攰不如坐吓/ 訓多陣,
精力反而不如今日囉, 呢個千真萬確
仲有體能同耐力上o既鍛鍊, 男方女方都可以提升床上表現, 同埋一d 意志力o既磨練,
對做女奴o既我都好有幫助
作者: 粉紅寶寶    時間: 2022-4-27 01:42

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-4-21 07:18 發表 查看引用來源
樓主同你老婆有冇運動o既習慣?
多個細路照顧的確係會攰同埋冇咁多時間o既, 但事在人為
點分配時間呢個作為外人好難俾到辦法俾你, 但攰呢樣真係好睇個人心態囉
雖然我冇細路, 但返工同而家尤其是屋企要湊多個男人, ...
幻想緊d喘氣聲,令我有啲想打你patpat😌😆
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-4-27 08:09

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-4-27 01:42 發表 查看引用來源
幻想緊d喘氣聲,令我有啲想打你patpat😌😆
哎呀屌~~~
咁講人地會興奮o架!
作者: 粉紅寶寶    時間: 2022-4-30 07:23

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-4-27 08:09 發表 查看引用來源

哎呀屌~~~
咁講人地會興奮o架!
咁就要再大力啲打啦🤤😌
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-5-2 13:18

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-4-30 07:23 發表 查看引用來源
咁就要再大力啲打啦🤤😌
係o既係o既 盡情打, 有咩唔開心o野 (希望冇) 用我patpat o黎發洩就得

屁股其實少呢個時候玩, 但籐條打手板同腳掌都將佢地納入埋鍛鍊項目o架啦, 每星期兩次
練完身要練埋心

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)