188Channel

標題: 問男士 (30-50歲請入) [打印本頁]

作者: 蛇貴妃    時間: 2022-5-2 09:06     標題: 問男士 (30-50歲請入)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: lonelystarnight    時間: 2022-5-2 09:19

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-2 09:06 AM 發表 查看引用來源
忽然心血來潮, 想知你地會唔會有發現自己性慾減退o既現象?有o既話幾時開始? 會有幾明顯?
之前同之後性愛o既頻率係點?
係自然o既必經階段定係有o野可以預防?

射射晒! ...
30至32歲好明顯開始減退,以前最少一星星3次以上,慢慢變到2次,1次,不過其實好睇工作累唔累同埋對手⋯餓一排再做返又會密好多
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-5-2 09:37

引用:
原帖由 lonelystarnight 於 2022-5-2 09:19 發表 查看引用來源
30至32歲好明顯開始減退,以前最少一星星3次以上,慢慢變到2次,1次,不過其實好睇工作累唔累同埋對手⋯餓一排再做返又會密好多
30-32 就開始?
作者: honchan    時間: 2022-5-2 10:42

我32歲就無晨勃,條野無力硬
作者: xo(wah)xo    時間: 2022-5-2 11:14

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-2 09:06 發表 查看引用來源
忽然心血來潮, 想知你地會唔會有發現自己性慾減退o既現象?有o既話幾時開始? 會有幾明顯?

射射晒! ...
我四十中,都正正常常,點都無十幾廿歲咁有衝勁,年紀大咗重質不重量,其實性慾,好多時都睇自已心情同對手🤣🤣
作者: 樓上吉仔    時間: 2022-5-2 11:23

男人40歳左右體力明顯下降,試過性慾同能力都下降,好難扯行同好快軟,之後上網搵下資料原來同男性睾丸酮有關,男人會因年紀大睪丸酮會下降,影響性慾同能力,而家45+,做運動同注意飲食,加上食d營養丸,基本上已經正常,但當然持久力不及年輕人,所以貴精不貴多
作者: ManManMuscle    時間: 2022-5-2 11:23

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-2 09:06 發表 查看引用來源

射射晒! ...
性慾唔會減退,我30歲前3Q起,30歲後2Q止,除咗睇對象,體力冇咁好都係一個問題,預防方法就係多做運動,增加體力同荷爾蒙
作者: 失常少女    時間: 2022-5-2 11:26

32 打後嗰啲持久力不足....最少都可以出2次....
40 打後嗰啲.... 只得一次!!!!!
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-5-2 12:05

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2022-5-2 11:23 發表 查看引用來源

性慾唔會減退,我30歲前3Q起,30歲後2Q止,除咗睇對象,體力冇咁好都係一個問題,預防方法就係多做運動,增加體力同荷爾蒙
唔明...
如果性慾冇減退, 唔係應該可以輕易硬起o黎o架咩?
難道會係一個現象, 心入面好想做但下面又軟?
作者: ManManMuscle    時間: 2022-5-2 12:28

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-2 12:05 發表 查看引用來源

唔明...
如果性慾冇減退, 唔係應該可以輕易硬起o黎o架咩?
難道會係一個現象, 心入面好想做但下面又軟?
我冇講過硬唔起wo ,好易就硬到,性慾冇減,硬度持久力冇減,只係體力問題,冇以前咁多Q
作者: freepic1iman_dc    時間: 2022-5-2 12:30     標題: 回覆 3# 蛇貴妃 的帖子

30歲後,開始工作會忙,扑嘢少咗,
無廿幾咁玩得。。。
作者: 樓上吉仔    時間: 2022-5-2 12:53

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2022-5-2 12:28 發表 查看引用來源

我冇講過硬唔起wo ,好易就硬到,性慾冇減,硬度持久力冇減,只係體力問題,冇以前咁多Q
呢個吾關體力事,無咁多Q已經係性能力下降了
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-5-2 13:03

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2022-5-2 12:28 發表 查看引用來源

哈哈 sorr9ry 搞錯o左

太多疑惑嘛! 舉個例其實都仲係未明你地講o既體力 -- 係擔完泥/ 做完gym 果種攰?
比如咁講, 如果都係好易硬o既, 咁o係你地硬o左之後訓低淨係女上俾人騎, 又或者坐定定享受口爆,
咁係咪其實都可以多 q ?
作者: guthrie    時間: 2022-5-2 13:48

聽講,對於大部份男人,40-55歲呢個階段係一個關口。即所謂嘅「男性更年期」。不過須留意,年歲只係一個相對嘅數字,每個人嘅生理週期都唔一樣。譬如我自己,我覺得自己嘅性慾一直冇咩大改變,不過我明白我自己嘅情況比較特別(嚴重性癮患者),冇參考價值。

我覺得若果身體機能正常,男人嘅性慾,仍會係處於活躍狀態。當然不能同青春期時代「處男性慾爆炸、精液谷爆春袋」嘅情況比較,但應該同後青春期階段(25歲打後)唔會相差太遠。至少,我係樂觀地咁樣覺得。

另一個值得考慮嘅嘢係,有冇一個(或多個)令佢興致勃勃嘅對象。咁呢樣嘢,又好睇身邊有冇啲誘惑到佢嘅嘢出現嘅。

樓上有C兄話30歲人開始就連晨勃都冇乜。我就想問,會否同生活上或身邊缺乏女色有關?
作者: ManManMuscle    時間: 2022-5-2 13:57

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-2 13:03 發表 查看引用來源

太多疑惑嘛! 舉個例其實都仲係未明你地講o既體力 -- 係擔完泥/ 做完gym 果種攰?
比如咁講, 如果都係好易硬o既, 咁o係你地硬o左之後訓低淨係女上俾人騎, 又或者坐定定享受口爆,
咁係咪 ...
我講既體力,咪係男人撞女人個d 運動,做愛都要體力架,男上女下,後入,全部帶氧運動黎,除非好慢咁玩。

如果訓低比女騎,口爆,其實可以好快復活
作者: ManManMuscle    時間: 2022-5-2 14:02

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2022-5-2 12:53 發表 查看引用來源
呢個吾關體力事,無咁多Q已經係性能力下降了
我覺得關事,體力充沛個陣會多Q d。
返左成日工,或者做完運動跑完步,冇咁多Q
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-5-2 14:14

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2022-5-2 13:57 發表 查看引用來源

我講既體力,咪係男人撞女人個d 運動,做愛都要體力架,男上女下,後入,全部帶氧運動黎,除非好慢咁玩。

如果訓低比女騎,口爆,其實可以好快復活 ...
呢個同意, 做愛係需要體力o既

如果係咁o既話我唔介意多d 女上, 可能係我本來就好中意運動o既感覺
偶然攤o係度俾人插係舒服, 但我中意氣來氣喘成身汗果種feel
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-5-2 14:15

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-2 13:48 發表 查看引用來源
聽講,對於大部份男人,40-55歲呢個階段係一個關口。即所謂嘅「男性更年期」。不過須留意,年歲只係一個相對嘅數字,每個人嘅生理週期都唔一樣。譬如我自己,我覺得自己嘅性慾一直冇咩大改變,不過我明白我自己嘅情況比較特別(嚴 ...
哎呀又引返你出o黎啦 !
作者: du9lee    時間: 2022-5-2 15:57

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-2 13:03 發表 查看引用來源

咁係咪 ...
如果唔係早一日做太多,應該兩至三係無問題.
利申:40歲既地盤佬
作者: 失常少女    時間: 2022-5-2 17:07

引用:
原帖由 du9lee 於 2022-5-2 15:57 發表 查看引用來源

地盤佬應該好體力...鋤死人嗰隻😂😂😂
作者: ManManMuscle    時間: 2022-5-2 18:20

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-2 14:14 發表 查看引用來源

呢個同意, 做愛係需要體力o既

如果係咁o既話我唔介意多d 女上, 可能係我本來就好中意運動o既感覺
偶然攤o係度俾人插係舒服, 但我中意氣來氣喘成身汗果種feel ...
你啱,做愛都係一種競技運動黎,男女攻守轉換先好玩
作者: live_alone    時間: 2022-5-2 18:41

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-2 13:48 發表 查看引用來源
樓上有C兄話30歲人開始就連晨勃都冇乜。我就想問,會否同生活上或身邊缺乏女色有關?
我估可能會有關, 我沒有女友, 又沒有SP, 幾年都冇同女人做過了, 慢慢不知不覺對性慾已沒咁大興趣, 連自己DIY都冇乜興趣, 對上嗰次DIY已經係大約二個月前, 如果第日可以同女人搞返, 唔知會唔會有返性慾, 日日都想搞?

作者: guthrie    時間: 2022-5-2 19:39

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-2 04:15 PM 發表 查看引用來源

哎呀又引返你出o黎啦 !
唉吔,被你引蛇出洞㖭... 🐍
作者: guthrie    時間: 2022-5-2 20:18

引用:
原帖由 live_alone 於 2022-5-2 08:41 PM 發表 查看引用來源
我估可能會有關, 我沒有女友, 又沒有SP, 幾年都冇同女人做過了, 慢慢不知不覺對性慾已沒咁大興趣, 連自己DIY都冇乜興趣, 對上嗰次DIY已經係大約二個月前, 晨勃間中還有, 一個月或幾個月先有一次, 以前睇AV都會扯都會 ...
唉,原來咁...😔

成個月先出到一次貨,咁實際上同出咗家已經冇咩分別。

C兄真係要諗辦法改變一下現狀。
作者: vanillasky    時間: 2022-5-2 21:38

引用:

射射晒! ...
樓上有師兄講到,性慾減退同睪酮下降有一定關係。要抵抗睪酮水平下降,做重訓增肌幫到手。另外,減少壓力,因為皮質醇係會抑壓釋出睪酮。所以,都係幾個健康原則:運動,保持心境平靜嗰啲。
我都37,仲會朝朝硬醒,托賴仲可以keep到一日5q 😅

圖片附件: 785EF265-0BE6-40C4-A341-8BF7901552EE.jpeg (2022-5-2 21:38, 11.07 KB) / 該附件被下載次數 13

作者: 幪面超人    時間: 2022-5-2 22:02

我覺得年紀越大,需求無減退不特止,而且越黎越大。
引用:

射射晒! ...

作者: 異域邊緣的隊長    時間: 2022-5-2 22:48

47,每天一次/一星期5-7次, 容易軟主要是坐骨神經痛, 性慾沒下降,體力下降D(腰運動小,所以差過20歲時一半。 性慾就要睇對手會俾平时耐D多20分鐘。
作者: 異域邊緣的隊長    時間: 2022-5-2 22:51

年齡, 職業 藍領白領,工作時間,有沒運動〈多/少〉 應該都要考慮在內。
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-5-3 07:21

引用:
原帖由 vanillasky 於 2022-5-2 21:38 發表 查看引用來源
樓上有師兄講到,性慾減退同睪酮下降有一定關係。要抵抗睪酮水平下降,做重訓增肌幫到手。另外,減少壓力,因為皮質醇係會抑壓釋出睪酮。所以,都係幾個健康原則:運動,保持心境平靜嗰啲。
我都37,仲會朝朝硬醒,托賴仲可以keep到一 ...
HOLY SHIT 一日五Q
係偶然一次, 最高紀錄, 定係時不時都咁樣先?
作者: vanillasky    時間: 2022-5-3 08:18

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-3 07:21 發表 查看引用來源

HOLY SHIT 一日五Q
係偶然一次, 最高紀錄, 定係時不時都咁樣先?
一個禮拜一次。我地每星期都會搵一日咩都唔做淨係做愛攬下訓下傾下計。有feel就做,一日就做到4、5次😌
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-5-3 09:06

引用:
原帖由 vanillasky 於 2022-5-3 08:18 發表 查看引用來源
一個禮拜一次。我地每星期都會搵一日咩都唔做淨係做愛攬下訓下傾下計。有feel就做,一日就做到4、5次😌
明白 咁都幾好, 夫妻情侶就係要咁樣增進同維繫感謝
不過一日做到四五次真係幾強!
我同老公包括未結婚之前仲係男朋友o既佢都會咁樣, 會俾佢射到兩至三次o架, 不過係包括一d 顏射同口爆, 果陣30出頭
同一日俾人插四五次其實我自己都未必受得住
作者: cheapcheap123    時間: 2022-5-3 09:11

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-3 09:06 發表 查看引用來源

明白 咁都幾好, 夫妻情侶就係要咁樣增進同維繫感謝
不過一日做到四五次真係幾強!
我同老公包括未結婚之前仲係男朋友o既佢都會咁樣, 會俾佢射到兩至三次o架, 不過係包括一d 顏射同口爆, 果陣30出頭
...
同老婆結婚10幾年, 佢依家就算keep得幾好都好, 我都係一星期最多交一次功課.
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-5-3 09:59

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-3 09:11 發表 查看引用來源

同老婆結婚10幾年, 佢依家就算keep得幾好都好, 我都係一星期最多交一次功課.
其實佢地講得o岩, 呢d 野重質不重量o既
咁果一次你享唔享受先?
作者: cheapcheap123    時間: 2022-5-3 10:03

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-3 09:59 發表 查看引用來源

其實佢地講得o岩, 呢d 野重質不重量o既
咁果一次你享唔享受先?
我見佢走光露出比其他人睇😆, 興奮過同老婆做.😓
作者: 廚房粗野的賤嘴    時間: 2022-5-3 10:27     標題: 好食人妻

其實兩個人溝通真係好緊要呀!兩個人耐咗,好多時都會覺得你應該明,所以咪嘈交囉。我都會體諒老公有時太攰,咪由佢囉,當然老公亦一樣。但我會做多少少情趣去引吓個衰公囉,其實大家又可以開心,又維繫到,又無傷害,有時做老婆角色又有咩所謂吖。分享吓咋🤭🤭
作者: pineapple006    時間: 2022-5-3 11:23     標題: 回覆 35# 廚房粗野的賤嘴 的帖子

良好的溝通很重要的,可以互相了解和體諒
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-5-3 11:25

引用:
原帖由 廚房粗野的賤嘴 於 2022-5-3 10:27 發表 查看引用來源
其實兩個人溝通真係好緊要呀!兩個人耐咗,好多時都會覺得你應該明,所以咪嘈交囉。我都會體諒老公有時太攰,咪由佢囉,當然老公亦一樣。但我會做多少少情趣去引吓個衰公囉,其實大家又可以開心,又維繫到,又無傷害,有時做老婆角色又 ...
正是 有時候會覺得做男人都幾可憐...
即係做愛做唔成, 原因如果在男方o既話係因為佢硬唔起, 如果在女方o既話就係太乾入唔到
女方乾o既話俾人奶吓, 或者落d KY就可以將問題輕輕帶過 男方硬唔起就好似好羞家冇面咁
我承認問呢個問題係有多少私心, 我想keep 住佢高漲o既性慾隨時隨地都想搞我,
但亦有動機係想佢自己男人o既雄風可以一直延續落去, 咁佢對自己都會更加有自信
可能係我杞人憂天, 太早開始擔心呢d 野, 但係防範於未然嘛 前幾日傾計,
一d 想當年呀我地識o左幾耐呀轉眼間唔覺唔覺就快10年etc,
忽然之間意識到我地原來已經唔再年輕, 所以就開始諗呢d 囉
我地都仲係好似剛相識咁咁有熱情, 每次上床都feel 到大家真係好開心o既,
更上一層樓唔知有冇咁o既空間啦 冇o既話都想keep 住一直咁樣落去,
我想老公每日放工返屋企路上都係一種 look forward o既心情,
自己辛苦少少我冇所謂, 為o左佢開心我做咩都願意, 我(同佢一齊果陣) 講o野好露骨o架
我話要唔要日日就睇你, 我本人係100% 好樂意+好中意o既, 又通常我會比佢早返到屋企,
俾我呢個淫妻當你係大爺咁伺候, 你入門口, 我帶你入房幫你換衫, 同時用口幫你將一日o既疲勞同壓力啜晒出o黎
想留住d 精華夜d 玩其他o野, 完全冇問題, 俾個signal 我就得, 否則o既話我一定啜o架啦
然後你坐吓抖抖等開飯, 其他o野我搞掂, 夜晚有能量砌我, 我奉陪任你砌,
淨係有心但係需要d 幫助o既話, 我o既屁股同對腳隨時準備好俾你鞭打, 之後你想點對我都得
同樣地, 如果太疲勞, 冇心情, 想要day off, 單聲即可, 我承諾唔會諗埋一邊, 如果係我自己好想要o既話,
我會用自己能力去賺取你o既精華液

唔覺意又長氣o左
實情係經過一連番o既討論之後, 我地已經有至少 90%共識係唔生小朋友o架啦
因此老公就正式成為我餘生最最最重要o既唯一一個人, 其他生活上o既o野已經冇咩好講,
亦唔係o係呢個版入面去講, 咪剩低 sex 呢一個議題, 我地o係度研究點樣享用對方囉

寫住咁多, 有機會再分享
作者: cheapcheap123    時間: 2022-5-3 11:44

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-3 11:25 發表 查看引用來源

即係做愛做唔成, 原因如果在男方o既話係因為佢硬唔起, 如果在女方o既話就係太乾入唔到
女方乾o既話俾人奶吓, 或者落d KY就可以將問題輕輕帶過 男方硬唔起就好似好羞家 ...
貴妃娘娘唔使咁委屈, 呢度好多師兄都可以幫你㗎!
作者: 3P2Q    時間: 2022-5-3 11:50

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-3 11:25 發表 查看引用來源

女方乾o既話俾人奶吓, 或者落d KY就可以將問題輕輕帶過 男方硬唔起就好似好羞家 ...
我40幾時仲可以...
連續同老婆做5晚 / 每晚1Q
又試過同SL 1日做7Q  (當時初相識)
又玩過FFM , 都叫做餵得飽兩女

男人仲可唔可以做, 重點係新鮮感同刺激感 , 仲有就係工作壓力........

不過男人大了, 玩法應該改變少少, 要重質不重量, 唔好一味死衝
作者: vanillasky    時間: 2022-5-3 12:16

引用:

咁男人唔硬都有藥可以食。
不過我自己覺得最理想就係由生活做起。我之前見有人post講過叫老公做squat之後一排,性生活有改善。咁我相信整體對個life quality都係好嘅,唔單止性方面。
作者: ncp81    時間: 2022-5-3 12:17

40中不煙不酒,生活正常有跑步 咋曰兩小時內都有兩次.當然不及30多歲時
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-5-3 12:29

引用:
原帖由 du9lee 於 2022-5-2 15:57 發表 查看引用來源

地盤佬曾幾何時都係我性幻想o既對象

btw 你個名幾有意思
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-5-3 12:31

引用:
原帖由 vanillasky 於 2022-5-3 12:16 發表 查看引用來源
咁男人唔硬都有藥可以食。
不過我自己覺得最理想就係由生活做起。我之前見有人post講過叫老公做squat之後一排,性生活有改善。咁我相信整體對個life quality都係好嘅,唔單止性方面。 ...
最後果句真係不能同意更多
d 人話好忙好攰冇精力做運動, 其實愈運動先愈冇咁易郁d 就攰囉
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-5-3 12:37

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-3 11:44 發表 查看引用來源

貴妃娘娘唔使咁委屈, 呢度好多師兄都可以幫你㗎!
非也非也
真係心態唔同o左, 以前係一直有人氹有人遷就先覺得自己幸福,
而家反而中意為自己中意o既人犧牲付出果種感覺, 受佢虐只不過係其中之一咋
又係同做o野一樣, 死鋤爛鋤做到飯都唔記得食, 完成到使命哪怕淨係換o黎人地一句well done 冇人工加都覺得夠爽
作者: guthrie    時間: 2022-5-3 12:45

引用:
原帖由 vanillasky 於 2022-5-2 11:38 PM 發表 查看引用來源
我都37,仲會朝朝硬醒,托賴仲可以keep到一 ...
生理上,主要同睪丸酮有關。其次係雄激素。然後,心臟、身體功能。另外,心理方面亦會影響到。

仲有!外圍嘢有時亦可能係關鍵。

譬如,有啲男人可能會依賴身邊有獵物(例如令佢有性慾或性幻想嘅女人)去激勵佢。性生活方面固然係,做人其他嘢亦都可能一樣。好似小弟咁,如果生活圈子中缺少咗一啲「睇落好味、而又有機會食到」嘅女人,我會變得好hea,做人冇哂動力... 正一係冇出息嘅男人...

我唔太敢想像自己將來老咗,見到靚女唔再覺得餓嘅人生。
作者: 出軌無罪    時間: 2022-5-3 12:52

引用:

射射晒! ...
我自己唔會有減退現象
只係對身邊果個會減退
對sl就好旺盛
作者: dragonbone    時間: 2022-5-3 13:15

引用:

射射晒! ...
男人正常上40都會減退,要預防走唔甩就係身心著手,我有位人妻朋友,佢件SL係消防,佢形容到成個戰鬥坦克咁,佢講真係每次都散晒,但之後又會心思思就知勁野。佢講keep住運動,飲食同作息優質好緊要,要擔要抬都無問題。
我就覺男人壓力都係源頭,後生就大家開開心心又一日,大左升職想搵多D開OT等等,人多野諗自然少左集中,再加上就係對手。其實對手先係左右成件事既主因。
有女生會講對住自己果件唔濕,但同SL出去睇戲都已ready,所以對手既保鮮感好緊要。
作者: 唐僧    時間: 2022-5-3 15:38

引用:
原帖由 廚房粗野的賤嘴 於 2022-5-3 10:27 發表 查看引用來源
其實兩個人溝通真係好緊要呀!兩個人耐咗,好多時都會覺得你應該明,所以咪嘈交囉。我都會體諒老公有時太攰,咪由佢囉,當然老公亦一樣。但我會做多少少情趣去引吓個衰公囉,其實大家又可以開心,又維繫到,又無傷害,有時做老婆角色又 ...
你意思即是同老婆間中玩角色互換?
作者: keiyk2517    時間: 2022-5-3 15:49

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-3 13:15 發表 查看引用來源

男人正常上40都會減退,要預防走唔甩就係身心著手,我有位人妻朋友,佢件SL係消防,佢形容到成個戰鬥坦克咁,佢講真係每次都散晒,但之後又會心思思就知勁野。佢講keep住運動,飲食同作息優質好緊要,要擔要抬都無問題。
我就覺男 ...
每日收工攰奶奶番到屋企都見到老婆黑口黑面鬧啲細路 家嘈屋閉咁 心理壓力真係好大 有時寧願係樓下公園玩下手機減下壓力先番屋企
作者: skau1007    時間: 2022-5-3 17:28

引用:

射射晒! ...
我覺得自己性慾一啲都無減到,可以嘅話,日日做都唔會有問題,只係覺得無以前咁keep住硬好耐
作者: taifai88    時間: 2022-5-4 07:49

引用:

我話要唔要日日就睇你, 我本人係100% 好樂意+好中意o既, 又通常我會比佢早返到屋企,
俾我呢個淫妻當你係大爺咁伺候, 你入門口, 我帶你入房幫你換衫, 同時用口幫你將一日o既疲勞同壓力啜晒出o黎

想留住d 精華夜d 玩其他o野, 完全冇問題, 俾個signal 我就得, 否則o既話我一定啜o架啦

然後你坐吓抖抖等開飯, 其他o野我搞掂, 夜晚有能量砌我, 我奉陪任你砌,
淨係有心但係需要d 幫助o既話, 我o既屁股同對腳隨時準備好俾你鞭打, 之後你想點對我都得
同樣地, 如果太疲勞, 冇心情, 想要day off, 單聲即可, 我承諾唔會諗埋一邊, 如果係我自己好想要o既話,
我會用自己能力去賺取你o既精華液
貴妃
唔好話每日返嚟啜爆呢啲咁難頂嘅嘢吖,你做嘅是但一樣野,都係我夢寐所求,
唔怕講啦,飯都仲係我煮!⋯

所以得閒咪要出去食囉😂😂
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-5-4 09:21

引用:
原帖由 taifai88 於 2022-5-4 07:49 發表 查看引用來源
貴妃
唔好話每日返嚟啜爆呢啲咁難頂嘅嘢吖,你做嘅是但一樣野,都係我夢寐所求,
唔怕講啦,飯都仲係我煮!⋯

所以得閒咪要出去食囉😂😂
有幾難頂呢
作者: guthrie    時間: 2022-5-4 12:48

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-4 11:21 AM 發表 查看引用來源

有幾難頂呢
頂,問男人呢啲! 就算真係難頂呀,都會頂㗎啦。

話事話,一入門口,男人可能會想小個便先,兼洗個手。你一嘢整硬佢,等佢谷住嚟爽,好殘忍啫,我覺得呢part有改善空間囉。
作者: guthrie    時間: 2022-5-4 13:14

補充一點...

我覺得男人keep住性慾呢樣嘢真係好重要。原因如下,供參考:

作者: 蛇貴妃    時間: 2022-5-4 14:59

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-4 12:48 發表 查看引用來源

頂,問男人呢啲! 就算真係難頂呀,都會頂㗎啦。

話事話,一入門口,男人可能會想小個便先,兼洗個手。你一嘢整硬佢,等佢谷住嚟爽,好殘忍啫,我覺得呢part有改善空間囉。 ...
咁如果人地要去廁所, 我梗會俾佢去o既! 話晒都係服務, 等佢去完順便幫佢清潔埋
意思只不過係既然老公大人熱愛口爆, 我想俾佢一個感覺就係一返屋企就有得爽, 會每日放工好開心好期待咁回歸咁解啫
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-5-4 15:01

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-4 13:14 發表 查看引用來源
補充一點...

我覺得男人keep住性慾呢樣嘢真係好重要。原因如下,供參考:

性慾係健康指標 性慾反映創造力。寡欲嘅男人通常比較hea,有女食都唔會食,是是但但咁就一世。唉有一個理論話:性生活頻密嘅男人,外表睇落後 ...
前面兩個point 認同, 唯獨是最尾一個
大王個look 比佢真實年齡至少成熟五年
成熟... 唔係老
作者: taifai88    時間: 2022-5-4 16:34

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-4 09:21 發表 查看引用來源

有幾難頂呢
起碼過咗成日,一浸味!仲鹹鹹地添🤣
作者: guthrie    時間: 2022-5-4 18:51

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-4 05:01 PM 發表 查看引用來源
...
成熟... 唔係老
當然。成熟同老完全係兩樣嘢嚟。有啲人一把年紀,心態、行為完全唔成熟。

我覺得自己外型比真實年紀後生10年左右。應該係因為遺傳。我冇明顯皺紋,頭髮濃密(但開始有白頭髮,要染髮)。我認為同我一直keep住旺盛嘅性慾有密切關係。同齡嘅人,例如以前香港啲同學,大部份都已佬化。

小弟唔想同佢哋一樣,我未食夠女呀。尤其處女。
作者: live_alone    時間: 2022-5-4 19:24

有關沒有晨勃的講解
https://www.youtube.com/watch?v= ... ist=WL&index=94
作者: vanillasky    時間: 2022-5-4 19:28

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-4 13:14 發表 查看引用來源
補充一點...

性慾係健康指標 性慾反映創造力。寡欲嘅男人通常比較hea,有女食都唔會食,是是但但咁就一世。唉有一個理論話:性生活頻密嘅男人,外表睇落後 ...
True! 我都相信頻密性生活可以保持年輕。之前睇過一篇清水健嘅訪問,話佢唔拍嘢都會一日打兩次飛機keep住個態。
作者: guthrie    時間: 2022-5-4 20:25

引用:
原帖由 vanillasky 於 2022-5-4 09:28 PM 發表 查看引用來源
True! 我都相信頻密性生活可以保持年輕。之前睇過一篇清水健嘅訪問,話佢唔拍嘢都會一日打兩次飛機keep住個態。
一日兩次飛機,聽落好似好多,但對精力旺盛嘅人嚟講,係要射兩次先至有清袋嘅感覺。否則會覺得仲有嘢谷住,專心唔到做正經嘢。

小弟曾經有晚泄問題(硬,但射唔出),而家改善咗,keep住平均每日射至少一次。

順帶一提,小弟年過四張。係阿伯級。
作者: du9lee    時間: 2022-5-5 00:58

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-3 12:29 發表 查看引用來源

地盤佬曾幾何時都係我性幻想o既對象

btw 你個名幾有意思
因為粗獷?
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-5-5 07:56

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-4 18:51 發表 查看引用來源

當然。成熟同老完全係兩樣嘢嚟。有啲人一把年紀,心態、行為完全唔成熟。

我覺得自己外型比真實年紀後生10年左右。應該係因為遺傳。我冇明顯皺紋,頭髮濃密(但開始有白頭髮,要染髮)。我認為同我一直keep住旺盛嘅性慾有 ...
哈哈哈哈!
重申: 我話佢外表成熟咋
即係咁, 開始同佢 SM 之前商量果個safeword, 佢諗都唔諗就同我講 "波依波蘿 me", 心智有幾成熟唔難猜想
不過又咁講, 以我所知佢工作表現係得o既, 真係要認真起o黎待人接物係一個可以被尊重o既人
同埋佢對我熱情, 專一, 老實, 呢d 亦可以算係成熟o既表現o黎o既

我自己覺得一個人性愛需求得到滿足, 係會容光煥發, 會心情好
(我自己係, 耐冇拖拍耐冇同人上床果排, 特別容易發脾四, 成日都睇人唔順眼)
亦會覺得自己o係異性面前有吸引力, 所以有自信, 加加埋埋總結就係成個人更有活力, 所以咪比人感覺後生d 囉
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-5-5 08:00

引用:
原帖由 du9lee 於 2022-5-5 00:58 發表 查看引用來源

因為粗獷?
不如叫強壯
之前見有d 上身冇著衫, 拎住個大鐵鎚揼地果種, 我當然冇搞過個鎚但睇樣都知勁重
黑黑實實兩舊胸肌真係好sexy
不過要愛上佢同埋將自己身體交俾佢我都係prefer 呢個人有d 學問內涵同埋氣質
咁講並唔係歧視, 我尊重地盤佬o既, 工作係好辛苦, 冇地盤佬o既存在就唔會有今日自己住緊o既呢層樓
作者: guthrie    時間: 2022-5-5 12:00

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-5 09:56 AM 發表 查看引用來源

哈哈哈哈!
重申: 我話佢外表成熟咋
即係咁, 開始同佢 SM 之前商量果個safeword, 佢諗都唔諗就同我講 "波依波蘿 me", 心智有幾成熟唔難猜想
不過又咁講, 以我所知佢工作表現係得o既, 真係要認真起o黎待人接 ...
用"波依波蘿me"做safeword咁搞嘢?得喎!不過,會唔會怕太似呻吟聲而聽漏咗?有冇做過危難測試先?

小弟外型都...err...成熟嘅,扮囉。但心智真係好唔掂。道德上,更、直頭係人渣敗類。係表裏不一表表者。唉,好彩呃到人。至少呃到老闆同老婆。
作者: du9lee    時間: 2022-5-5 13:11

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-5 08:00 發表 查看引用來源

不如叫強壯
之前見有d 上身冇著衫, 拎住個大鐵鎚揼地果種, 我當然冇搞過個鎚但睇樣都知勁重
黑黑實實兩舊胸肌真係好sexy
不過要愛上佢同埋將自己身體交俾佢我都係prefer 呢個人有d 學問內涵同埋氣質
咁講 ...
有同感,性鬥士就係性鬥士😂
如果要選擇都要揀個知情識趣,我意思唔係地盤佬無依類人只係偏少
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-5-5 13:34

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-5 12:00 發表 查看引用來源

用"波依波蘿me"做safeword咁搞嘢?得喎!不過,會唔會怕太似呻吟聲而聽漏咗?有冇做過危難測試先?
冇啦! 就算唔係咁o既safeword, 我都唔會用
磨鍊o黎o架嘛! 要點打係我自己講o既, 再難捱都要為自己講過o既o野負責
作者: taifai88    時間: 2022-5-5 14:44

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-5 13:34 發表 查看引用來源

冇啦! 就算唔係咁o既safeword, 我都唔會用
磨鍊o黎o架嘛! 要點打係我自己講o既, 再難捱都要為自己講過o既o野負責
貴妃:吾捨得,想當初入佢後門,攪到流晒血,(雖然吾係好多),攪傷佢都吾係好想,所以而家都冇後入!
作者: 88yes    時間: 2022-5-5 14:58

[過咗45歲
日日都睇4仔3仔
上咸網
一星期扑一至兩次
一星期打J 2-3次
仲好咸濕

係咪正常

quote]原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-2 09:06 發表 查看引用來源

射射晒! ... [/quote]
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-5-5 15:03

引用:
原帖由 taifai88 於 2022-5-5 14:44 發表 查看引用來源
貴妃:吾捨得,想當初入佢後門,攪到流晒血,(雖然吾係好多),攪傷佢都吾係好想,所以而家都冇後入!
哦...
雖然我地講緊另外一樣o野...

入後門我都有, 自己要求o既, 正正係想流少少血  
終於好不容易有人肯娶我, 點都要有d 儀式感嘛 前門俾人入過無數次, 想搵返少少婚禮當日被人破處o既感覺啫
作者: kensen    時間: 2022-5-5 16:00

同一對手,已無新鮮感
作者: taifai88    時間: 2022-5-5 20:09

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-5 15:03 發表 查看引用來源

哦...

終於好不容易有人肯娶我, 點都要有d 儀式感嘛 前門俾人入過無數次, 想搵返少少婚禮當日被人破處o既感覺啫 ...
可能我表達得唔好啦,我只係想講,愛佢就唔捨得打佢,唔想令佢受傷,只係想佢happy,高潮,開心!
作者: 135k246    時間: 2022-5-5 21:29     標題: 回覆 1# 蛇貴妃 的帖子

以前後生諗吓都硬,最多一日七次
作者: 根dom    時間: 2022-5-7 16:25

我只係會覺得同耐嘅伴侶無咗刺激感, 但性慾無因而下降
作者: MAN818    時間: 2022-5-7 17:05

引用:
原帖由 135k246 於 2022-5-5 21:29 發表 查看引用來源
以前後生諗吓都硬,最多一日七次
一日七次屌到密月膀光炎
作者: moliu1    時間: 2022-5-8 03:24

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-3 13:15 發表 查看引用來源

我就覺男 ...
呢個分析都唔錯. 會唔會女人年紀大左性慾脹都係原因呢?
作者: honchan    時間: 2022-5-9 18:17

你地好勁!我三十就收皮,老婆交比人幫忙
作者: zero20021188    時間: 2022-5-9 18:19     標題: 回覆 1# 蛇貴妃 的帖子

性慾冇減退,性能力下降😝
作者: 有團火的三行仔    時間: 2022-5-10 07:40

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2-5-2022 09:06 發表 查看引用來源

射射晒! ...
男人同女人都一樣都要保養好自己幅揾食架生😊😊
作者: 平衡生活    時間: 2022-5-10 23:55

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-4 20:25 發表 查看引用來源

一日兩次飛機,聽落好似好多,但對精力旺盛嘅人嚟講,係要射兩次先至有清袋嘅感覺。否則會覺得仲有嘢谷住,專心唔到做正經嘢。

小弟曾經有晚泄問題(硬,但射唔出),而家改善咗,keep住平均每日射至少一次。

順帶一提,小弟年過四張 ...
四張嘢未算係阿伯, 頂多都係uncle ,ching 你都好勁每日射一次 ,係打飛機定係同老婆做先。
作者: 平衡生活    時間: 2022-5-10 23:59

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-5 15:03 發表 查看引用來源

哦...

終於好不容易有人肯娶我, 點都要有d 儀式感嘛 前門俾人入過無數次, 想搵返少少婚禮當日被人破處o既感覺啫 ...
入後門真係唔係好多女性接受得到 ,就算入女性後門都唔係咁多男性可以接受得到。
作者: jodas2007    時間: 2022-5-11 02:14     標題: 回覆 81# 平衡生活 的帖子

男人入條女後門, 其中會是滿足做主人心態
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-5-11 07:13

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-5-10 23:59 發表 查看引用來源

入後門真係唔係好多女性接受得到 ,就算入女性後門都唔係咁多男性可以接受得到。
男性唔接受o既原因係咩呢? 覺得污糟?
作者: licklickson    時間: 2022-5-11 07:54

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-11 07:13 發表 查看引用來源

都係㗎,除非清得好乾淨,但又太花時間!前面都夠玩啦!😬
作者: MAN818    時間: 2022-5-11 11:54

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-11 07:13 發表 查看引用來源

我可以接受
作者: licklickson    時間: 2022-5-11 11:56

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-11 11:54 發表 查看引用來源
我可以接受
咁你有冇試過?😉
作者: MAN818    時間: 2022-5-11 11:58

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-11 11:56 發表 查看引用來源
咁你有冇試過?😉
試過3個女人呀
作者: licklickson    時間: 2022-5-11 11:59

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-11 11:58 發表 查看引用來源
試過3個女人呀
佢哋都想?定你提出?
作者: MAN818    時間: 2022-5-11 12:00

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-11 11:59 發表 查看引用來源
佢哋都想?定你提出?
我提出...佢哋都想
作者: licklickson    時間: 2022-5-11 12:02

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-11 12:00 發表 查看引用來源
我提出...佢哋都想
之後有冇上引?😬
作者: MAN818    時間: 2022-5-11 12:02

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-11 12:02 發表 查看引用來源
之後有冇上引?😬
3個都頂唔順呀...
作者: licklickson    時間: 2022-5-11 12:04

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-11 12:02 發表 查看引用來源
3個都頂唔順呀...
因為你太大碌?😉
作者: MAN818    時間: 2022-5-11 12:07

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-11 12:04 發表 查看引用來源
因為你太大碌?😉
我都唔算大....佢哋頂唔順
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-5-11 12:09

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-11 12:07 發表 查看引用來源
入o左幾耐之後頂唔順?
作者: licklickson    時間: 2022-5-11 12:09

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-11 12:07 發表 查看引用來源
咁有冇入晒?定入到一半放棄咗?😂
作者: licklickson    時間: 2022-5-11 12:10

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-11 12:09 發表 查看引用來源

入o左幾耐之後頂唔順?
蛇蛇有冇心得比文隊長?😬
作者: MAN818    時間: 2022-5-11 12:15

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-11 12:09 發表 查看引用來源

入o左幾耐之後頂唔順?
十秒左右😅😅
作者: MAN818    時間: 2022-5-11 12:16

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-11 12:09 發表 查看引用來源
咁有冇入晒?定入到一半放棄咗?😂
入有2位唔晒只入3分1
有1位入晒
作者: licklickson    時間: 2022-5-11 12:37

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-11 12:16 發表 查看引用來源
入有2位唔晒只入3分1
有1位入晒
都話你大架啦!😉
作者: MAN818    時間: 2022-5-11 12:48

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-11 12:37 發表 查看引用來源
都話你大架啦!😉
關咩事....係佢哋唔享受這種感覺

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)