188Channel

標題: 如何看穿一個大年紀嘅女性仍然不斷需要生活? [打印本頁]

作者: 平衡生活    時間: 2022-5-7 09:58     標題: 如何看穿一個大年紀嘅女性仍然不斷需要生活?

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: pineapple006    時間: 2022-5-10 06:53

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-5-7 09:58 發表 查看引用來源
一個四、五十歲嘅女性仲係衣著性感,就可以判斷佢係一個仍然非常需要有性生活嘅女人?
除了衣著,亦可參考女方跟你溝通時的儀態表情,談話用語等
作者: MAN818    時間: 2022-5-10 07:47

引用:
原帖由 pineapple006 於 2022-5-10 06:53 發表 查看引用來源
還有身體語言
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-5-10 09:37

引用:
原帖由 pineapple006 於 2022-5-10 06:53 發表 查看引用來源
呢個先係重點囉其實
衣著o既o野可以因為其他原因而有所調整, 同你無關, 但一個女人想同你上床, 佢一定會有意無意俾暗示俾你
應該話就算佢專登唔俾, 只要佢有咁o既諗法, 佢都會有d 小動作唔小心流露出o黎, 睇你夠唔夠細心catch 到
作者: MAN818    時間: 2022-5-10 11:46

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-10 09:37 發表 查看引用來源

呢個先係重點囉其實
衣著o既o野可以因為其他原因而有所調整, 同你無關, 但一個女人想同你上床, 佢一定會有意無意俾暗示俾你
應該話就算佢專登唔俾, 只要佢有咁o既諗法, 佢都會有d 小動作唔小心流露出o黎, 睇你 ...
如果個女人想同你上床佢身體言語會話你知啦...如果咁你到感覺唔到,抵你無閪屌啦
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-5-10 12:25

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-10 11:46 發表 查看引用來源
如果個女人想同你上床佢身體言語會話你知啦...如果咁你到感覺唔到,抵你無閪屌啦
咁又帶出另一個問題啦: 男人會唔會有明知道對方有意思, 但係又扮get 唔到而最終咩事都冇發生先?

利申我係知道有, 亦遇到過, 不過係想知你地點睇

扮傻o既原因可以好多 (我諗到o既), 比如因為自己已經有另一半, 出於忠誠同責任感,
亦可能係唔想麻煩, 驚出事惹禍上身, 對對方冇意思, 當下冇mood, 冇準備, 怕尷尬, 怕自己會錯意瘀爆等等?

你地會唔會?
作者: guthrie    時間: 2022-5-10 12:27

通常衣著、妝容總會露一啲端倪。未必一定要著性感衫,或者化姣妝。

你會睇得出佢刻意打扮過。而且你feel到佢係想吸引男人注意。衣著傾向後生化。不經意露肉(例如領口大開露事業線、bra邊 )。講嘢會用嗲聲。如果共處一室,連佢過剩嘅荷爾蒙都可能聞到。

C姐做咩咁問?想向人表達自己仲好有需要?照直講啦不如!

作者: guthrie    時間: 2022-5-10 12:40

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-10 02:25 PM 發表 查看引用來源

咁又帶出另一個問題啦: 男人會唔會有明知道對方有意思, 但係又扮get 唔到而最終咩事都冇發生先?

扮傻o既原因可以好多 (我諗到o既), 比如因為自己已經有另一半,  ...
確實係咁。小弟之前個人妻同事幾出位,問過啲曖昧問題(譬如話自己個妹大胸,但自己冇胸,係唔係?)。小弟扮唔識點回應,帶開話題。

雖然後來係有啲後悔。唔係因為冇食佢(小弟唔搞人妻),而係之後佢對我嘅態度改變咗好多,工作上。
作者: MAN818    時間: 2022-5-10 12:41

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-10 12:25 發表 查看引用來源

扮傻o既原因可以好多 (我諗到o既), 比如因為自己已經有另一半,  ...
以上全部都是我考慮到的
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-5-10 13:17

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-10 12:40 發表 查看引用來源

確實係咁。小弟之前個人妻同事幾出位,問過啲曖昧問題(譬如話自己個妹大胸,但自己冇胸,係唔係?)。小弟扮唔識點回應,帶開話題。

雖然後來係有啲後悔。唔係因為冇食佢(小弟唔搞人妻),而係之後佢對我嘅態度改變咗好多,工作上。 ...

唔知點講好, 只係覺得男人有時真係幾無辜...
我淨係諗到兩個字: 賭命
即係簡單d 講呢, 去到呢d 位, 在女性立場送到埋你嘴邊你都要將我吐返出o黎, 真係勁瘀勁無面囉
剛才我自己up 果一埋男人"扮傻" 原因, 有d 其實係好值得尊敬o既, 不過我而家講得出呢句只係因為未曾有事發生
如果真係身在其中, 當面被人拒絕自己o既肉體 (甚至只係單向o既提供服務)
除非佢拒絕得好動聽啦 否則一樣都係瘀爆, 從此好難再用同一個態度同佢相處囉
嚴格o黎講, 男人o既拒絕其實佢完全冇做錯...
果個moment 你o既選擇 i.e. 拎唔拎條 j 出o黎, 真係同用生命去賭一把無咩分別
作者: guthrie    時間: 2022-5-10 14:07

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-10 03:17 PM 發表 查看引用來源

唔知點講好, 只係覺得男人有時真係幾無辜...
我淨係諗到兩個字: 賭命
即係簡單d 講呢, 去到呢d 位, 在女性立場送到埋你嘴邊你都要將我吐返出o黎, 真係勁瘀勁無面囉
剛才我自己up 果一埋男人"扮傻" 原因,  ...
更大鑊嘅係,該位人妻查實係小弟直屬上司。

小弟原本同佢幾老友吓(連狗仔個名都係佢改),可能啱嘴形。年尾個performance report又係佢寫。都幾大鑊。關係明顯轉差,始於佢約小弟單獨食lunch,小弟冇覆。佢走嚟用唔太友善嘅語氣問,我係咪唔想去,我話唔係,but not today。嘩,佢當堂好似變咗另一個人咁。

條女個樣唔差,細細粒頗似淫K(唱歌嗰個)。所以嗰排小弟成日攞淫Kay嚟講笑。
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-5-10 14:56

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-10 14:07 發表 查看引用來源

更大鑊嘅係,該位人妻查實係小弟直屬上司。

小弟原本同佢幾老友吓(連狗仔個名都係佢改),可能啱嘴形。年尾個performance report又係佢寫。都幾大鑊。關係明顯轉差,始於佢約小弟單獨食lunch,小弟冇覆。佢走嚟用唔太友善嘅語 ...
原來係上司
咁你果陣係咪單身先? 係o既話奉獻一次都要o架啦

(講笑, 其實我認同你做法, 不嬲都唔贊成人做第三者, 感情or 肉體關係上都係,
一剎那快感, 個代價直至佢出現之前你都唔會知道係d 乜, 負唔負擔得o黎)
作者: guthrie    時間: 2022-5-10 15:58

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-10 04:56 PM 發表 查看引用來源

原來係上司
咁你果陣係咪單身先? 係o既話奉獻一次都要o架啦

(講笑, 其實我認同你做法, 不嬲都唔贊成人做第三者, 感情or 肉體關係上都係,
一剎那快感, 個代價直至佢出現之前你都唔會知道係d 乜, 負唔負 ...
應該係新婚冇耐。

最耿耿於懷嘅係,點解女人反面之後,可以變臉變咗另一個人?莫非真係一念天堂一念地獄?佢唔係第一個咁對小弟嘅女人。我發現好多女人都係咁。仲有樣邪嘢呀,反面之後,後來佢生咗個仔(喺狗仔出世一年後),個仔個名同小弟一樣(小弟真名頗冷門,我覺得佢專登玩我)。你話痴唔痴9線?而佢老公我識個喎。有啲恐怖。

有冇聽過「狗公三不」原則:不叫雞,不食同事,不搞人妻。醒目嘅狗公(如小弟)必定奉行。我希望大王都係一樣。
作者: 平衡生活    時間: 2022-5-10 20:12

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-10 15:58 發表 查看引用來源

應該係新婚冇耐。

最耿耿於懷嘅係,點解女人反面之後,可以變臉變咗另一個人?莫非真係一念天堂一念地獄?佢唔係第一個咁對小弟嘅女人。我發現好多女人都係咁。仲有樣邪嘢呀,反面之後,後來佢生咗個仔(喺狗仔出世一年後:t ...
女人就係咁反轉豬肚就係屎,自己得唔到嘅嘢就毀滅佢,唔會畀他人得到。佢個仔改咗你個名唔通佢對你仍然念念不忘 掛念至今。
至於你話狗公三不, 一 不叫雞, 非常正確保護自己保護愛侶。  二 不搞同事,講得都非常好,因為唔好喺度食喺度屙。 三 不搞人妻, 但如果人妻主動除外。
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-5-11 07:43

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-5-10 20:12 發表 查看引用來源

女人就係咁反轉豬肚就係屎,自己得唔到嘅嘢就毀滅佢,唔會畀他人得到。佢個仔改咗你個名唔通佢對你仍然念念不忘 掛念至今。
至於你話狗公三不, 一 不叫雞, 非常正確保護自己保護愛侶。  二 不搞同事,講得都非常好,因為唔好 ...
你又唔好咁講
反轉豬肚就係屎... 公平講句, 的確唔少女人會係咁...
自己得唔到嘅嘢就毀滅佢... 人地都未去到毀滅啫

不過真o既, 自動送上門而被拒絕, 對絕大部份女性o黎講真係一件非常非常尷尬o既事囉, 真係會唔開心好長時間,
難聽d 講, 甚至係會覺得遭拒絕相當於受侮辱, 至少o黎講都係被人嫌棄o既一個結果
男性應該都會有吧? 你想做愛, o係你女伴身上摸完一輪之後人地同你講: "妖, 咪搞啦" 咁樣
女人呢個moment o既唔開心, 俾你地多廿倍左右啦
有d 人過一段時間之後會淡化, 另外一d 人好容易將呢種尷尬同唔開心轉化成對對方o既恨
作者: guthrie    時間: 2022-5-11 08:48

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-5-10 10:12 PM 發表 查看引用來源
...
三 不搞人妻, 但如果人妻主動除外 ...
總之唔可以搞,無論邊個主動都好。

我話不搞人妻,唔係因為人妻本身有咩唔好,而係出於對人妻家庭嘅尊重,呢點明白咗就唔會犯。
作者: guthrie    時間: 2022-5-11 08:58

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-11 09:43 AM 發表 查看引用來源

...
不過真o既, 自動送上門而被拒絕, 對絕大部份女性o黎講真係一件非常非常尷尬o既事囉, 真係 ...
後來佢辭咗職湊仔。小弟好似解脫咗。之前都幾大困擾。想擺脫又擺脫唔到。

我試過話請佢食飯,做一啲曾經好氹到佢嘅戇居嘢,但冇用。

唉,男人都唔易做。
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-5-11 13:27

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-11 08:58 發表 查看引用來源

後來佢辭咗職湊仔。小弟好似解脫咗。之前都幾大困擾。想擺脫又擺脫唔到。

我試過話請佢食飯,做一啲曾經好氹到佢嘅戇居嘢,但冇用。

唉,男人都唔易做。 ...
咁你都算係不幸中之大幸, 至少件事已經成為過去
老實講, 如果同樣o既o野發生o係我身上我都會大發雷霆
男人做d 咩可以化解我都答唔到你, 果一刻(以至之後好長o既一段歲月裡) 無論你做咩我都會非常之睇你唔順眼
如果世上再無其實o野令我有牽掛, 包括親人, 朋友, 工作, 同事 etc, 我真會一刀捅死你
俾人拉就俾人拉要打靶就打靶囉, i don't care
作者: guthrie    時間: 2022-5-11 15:29

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-11 03:27 PM 發表 查看引用來源

咁你都算係不幸中之大幸, 至少件事已經成為過去
老實講, 如果同樣o既o野發生o係我身上我都會大發雷霆
男人做d 咩可以化解我都答唔到你, 果一刻(以至之後好長o既一段歲月裡) 無論你做咩我都會非常之睇你唔順眼  ...
女人比男人拒絕似乎可以係好大件事,雖然我永遠唔會明白點解。男人被女人拒絕最多冇癮幾日,反正唔會以後當你殺父仇人。

上司係男人,安樂好多。

我諗有啲C兄可能會覺得小弟on9,有食唔食。但我唔覺得。做人要心安理得。
作者: 艾拉傑    時間: 2022-5-28 09:51

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-10 11:46 發表 查看引用來源
正所謂醒少少, 有閪屌.   
作者: MAN818    時間: 2022-5-28 11:17

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-5-28 09:51 發表 查看引用來源

正所謂醒少少, 有閪屌.   
絕對同意
作者: 艾拉傑    時間: 2022-5-29 07:14

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-5-7 09:58 發表 查看引用來源
一個四、五十歲嘅女性仲係衣著性感,就可以判斷佢係一個仍然非常需要有性生活嘅女人?
見過人 PO 過重口味片, 一位穿著普通嘅婆婆, 話有七十眼睇都過六十, 上到床原來幾騎得吓, 只係伯伯唔夠長力中途軟咗.
作者: stellaluna    時間: 2022-5-30 12:37

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-5-29 07:14 發表 查看引用來源

見過人 PO 過重口味片, 一位穿著普通嘅婆婆, 話有七十眼睇都過六十, 上到床原來幾騎得吓, 只係伯伯唔夠長力中途軟咗.
真係好重口味下🥴
作者: 艾拉傑    時間: 2022-5-30 13:35

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-30 12:37 發表 查看引用來源

真係好重口味下🥴
兩睇啦, 年長都有呢個需要, 能力得嘅有得玩就玩查實都正常.
作者: stellaluna    時間: 2022-5-30 18:46

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-5-30 13:35 發表 查看引用來源

兩睇啦, 年長都有呢個需要, 能力得嘅有得玩就玩查實都正常.
係估唔到老女人都咁需要⋯你咁講法⋯我怕我見到d老人家就會scan佢哋玩唔玩得😥
作者: guthrie    時間: 2022-5-31 11:41

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-30 08:46 PM 發表 查看引用來源

係估唔到老女人都咁需要⋯你咁講法⋯我怕我見到d老人家就會scan佢哋玩唔玩得😥
咁八?連阿伯阿婆都唔放過?
作者: 艾拉傑    時間: 2022-5-31 12:06

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-30 18:46 發表 查看引用來源

長者有長者玩法, 揸揸摸摸都可以係一次.
作者: stellaluna    時間: 2022-5-31 12:09

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-31 11:41 發表 查看引用來源

咁八?連阿伯阿婆都唔放過?
八過吳君如😂 任何人都唔放過
你可唔可以想像到d阿婆阿伯⋯仲老當益壯
作者: stellaluna    時間: 2022-5-31 12:12

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-5-31 12:06 發表 查看引用來源

長者有長者玩法, 揸揸摸摸都可以係一次.
你咁講法⋯我諗起前排有單新聞⋯有對阿婆阿伯(兩公婆)⋯佢哋誘導一個30幾歲心智有問題嘅男人同佢哋玩⋯幫阿伯打機⋯但阿婆至識玩⋯佢要人幫佢口口⋯
睇完我都忍唔住講句阿婆真識玩⋯😂
作者: 艾拉傑    時間: 2022-5-31 12:33

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-31 12:12 發表 查看引用來源

你咁講法⋯我諗起前排有單新聞⋯有對阿婆阿伯(兩公婆)⋯佢哋誘導一個30幾歲心智有問題嘅男人同佢哋玩⋯幫阿伯打機⋯但阿婆至識玩⋯佢要人幫佢口口⋯
睇完我都忍唔住講句阿婆真識玩⋯😂 ...
係架, 老人院有啲機能仲得嘅伯伯, 沖涼時會扮哂嘢叫啲姑娘洗耐啲等佢扯哂旗打飛機咁, 年資少嘅隨時俾佢哋搵笨.
作者: stellaluna    時間: 2022-5-31 12:36

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-5-31 12:33 發表 查看引用來源

係架, 老人院有啲機能仲得嘅伯伯, 沖涼時會扮哂嘢叫啲姑娘洗耐啲等佢扯哂旗打飛機咁, 年資少嘅隨時俾佢哋搵笨.
唔係d嬸嬸幫手沖涼?應該無咩後生姑娘掛⋯印象中新聞報導過用鮑魚刷幫d伯伯沖涼⋯諗起都痛⋯
作者: stellaluna    時間: 2022-5-31 12:43

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-5-31 12:33 發表 查看引用來源

原來單新聞嘅男主角71女主角55咋
心智有問題個個15咋
作者: 艾拉傑    時間: 2022-5-31 13:20

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-31 12:43 發表 查看引用來源

原來單新聞嘅男主角71女主角55咋
心智有問題個個15咋
唔知呢單料.
作者: stellaluna    時間: 2022-5-31 14:12

https://www.hk01.com/社會新聞/757862/七旬翁與妻涉利誘智障男口交手淫-曾給予數百元-被控嚴重猥褻
引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-5-31 13:20 發表 查看引用來源

唔知呢單料.

作者: 艾拉傑    時間: 2022-5-31 18:26

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-31 14:12 發表 查看引用來源
https://www.hk01.com/社會新聞/757862/七旬翁與妻涉利誘智障男口交手淫-曾給予數百元-被控嚴重猥褻
冇睇康講零壹.
作者: stellaluna    時間: 2022-5-31 18:42

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-5-31 18:26 發表 查看引用來源

冇睇康講零壹.
其實係yahoo睇到
只係搵返就係hk01
作者: 艾拉傑    時間: 2022-6-1 07:46

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-31 18:42 發表 查看引用來源
其實係yahoo睇到
只係搵返就係hk01
哦~~!! 明白.
作者: stellaluna    時間: 2022-6-1 09:12

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-6-1 07:46 發表 查看引用來源

哦~~!! 明白.
😉
講返年紀大嘅女性先
佢哋點至吸引到你哋呢?
作者: 艾拉傑    時間: 2022-6-1 10:00

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-31 12:36 發表 查看引用來源

唔係d嬸嬸幫手沖涼?應該無咩後生姑娘掛⋯印象中新聞報導過用鮑魚刷幫d伯伯沖涼⋯諗起都痛⋯
中女以上嘅做多, 我見嘅係戴膠手套用沖涼擦, 有啲伯伯衰衰咁話俾啲錢大嬸想 hand 汁之類, 但係唔會多, 入得去住都係傷弱老病殘是旦一瓣.
作者: stellaluna    時間: 2022-6-1 10:09

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-6-1 10:00 發表 查看引用來源

中女以上嘅做多, 我見嘅係戴膠手套用沖涼擦, 有啲伯伯衰衰咁話俾啲錢大嬸想 hand 汁之類, 但係唔會多, 入得去住都係傷弱老病殘是旦一瓣.
傷弱老病殘都不忘想爽爽😆
作者: 艾拉傑    時間: 2022-6-1 10:13

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-1 09:12 發表 查看引用來源

😉
講返年紀大嘅女性先
佢哋點至吸引到你哋呢?
年紀大嘅女性點至吸引到....好大個地雷, 都要踩啦 !!  

小弟冇諗鹹濕方向, 吸引呢冇乜分年齡, 講嘢斯文些少唔好郁啲爆粗(小弟係斯文人), 唔好隊煙(自己食過戒咗), 酒些少 OK (健康方面), 其他嘅會越講越多, 好似賭馬打麻雀....等等, 而家唔少女人好熟識呢啲, 答住呢啲, 外型嘅人夾人冇標準答案.
作者: 艾拉傑    時間: 2022-6-1 10:17

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-1 10:09 發表 查看引用來源

傷弱老病殘都不忘想爽爽😆
都會, 以前到老人院多會見多些少嘢, 有啲有情緒問題伯伯嘅會沖涼時(佢自己可以沖)喺男界裸跑, 話咁樣爽爽.
作者: stellaluna    時間: 2022-6-1 10:24

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-6-1 10:13 發表 查看引用來源

年紀大嘅女性點至吸引到....好大個地雷, 都要踩啦 !!  

小弟冇諗鹹濕方向, 吸引呢冇乜分年齡, 講嘢斯文些少唔好郁啲爆粗(小弟係斯文人), 唔好隊煙(自己食過戒咗), 酒些少 OK (健康方面), 其他嘅會越講越多,  ...
成日整d地雷你哋歎下💣🧨

即係普遍都傾向斯文乖乖款⋯仲以為會講女人味⋯

年紀大女人,似鍾楚紅、周慧敏咁款?我指感覺⋯都好舒服
作者: stellaluna    時間: 2022-6-1 10:25

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-6-1 10:17 發表 查看引用來源

都會, 以前到老人院多會見多些少嘢, 有啲有情緒問題伯伯嘅會沖涼時(佢自己可以沖)喺男界裸跑, 話咁樣爽爽.
真係大開眼界
作者: guthrie    時間: 2022-6-1 10:29

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-1 11:12 AM 發表 查看引用來源

😉
講返年紀大嘅女性先
佢哋點至吸引到你哋呢?

作者: 艾拉傑    時間: 2022-6-1 10:30

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-1 10:25 發表 查看引用來源

真係大開眼界
有啲阿婆級嘅姑娘會企門口睇一陣枝大枝嘢先去捉佢著衫著褲.
作者: 艾拉傑    時間: 2022-6-1 10:33

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-1 10:24 發表 查看引用來源

成日整d地雷你哋歎下💣🧨

即係普遍都傾向斯文乖乖款⋯仲以為會講女人味⋯

年紀大女人,似鍾楚紅、周慧敏咁款?我指感覺⋯都好舒服
夏惠 bb 都係唔錯嘅選擇  

圖片附件: 夏惠BB.jpg (2022-6-1 10:33, 51.78 KB) / 該附件被下載次數 29

作者: guthrie    時間: 2022-6-1 10:57

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-6-1 12:33 PM 發表 查看引用來源

夏惠姨卜卜脆年紀原來咁鬼正!

論粵語片女星,小弟覺得丁瑩可J度最高。好有一種性感嘅女人味。必扑之選。

作者: 艾拉傑    時間: 2022-6-1 10:58

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-1 10:57 發表 查看引用來源

論粵語片女星,小弟覺得丁瑩可J度最高。好有一種性感嘅女人味。必扑之選。

...
agree 以前啲真係可以叫星.
作者: stellaluna    時間: 2022-6-1 11:13

女人味? 請形容下先

無C9味⋯呢樣我明! 但有時⋯sorry我無意去冒犯⋯但有d女人可以工作家庭都好忙⋯漸漸就唔再裝扮下自己⋯個刻我會諗我係佢老公都會偷食⋯我知好衰⋯但真係好正常⋯掉轉老公係咁⋯我嘅諗法都一樣😅

0姣味! 係咪㗎?好多仔話唔鍾意⋯最後都好受囉⋯姣嘅女食仔係多過女神款㗎

作者: stellaluna    時間: 2022-6-1 11:15

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-6-1 10:33 發表 查看引用來源

真係唔錯
作者: stellaluna    時間: 2022-6-1 11:15

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-1 10:57 發表 查看引用來源

...
我完全唔識呢個😅
作者: 艾拉傑    時間: 2022-6-1 11:17

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-1 11:13 發表 查看引用來源
女人味? 請形容下先

無C9味⋯呢樣我明! 但有時⋯sorry我無意去冒犯⋯但有d女人可以工作家庭都好忙⋯漸漸就唔再裝扮下自己⋯個刻我會諗我係佢老公都會偷食⋯我知好衰⋯但真係好正常⋯掉轉老公係咁⋯我嘅諗法都一樣😅

...
原來擔心 C6 出去偷嘢食.
作者: 艾拉傑    時間: 2022-6-1 11:18

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-1 11:15 發表 查看引用來源

我完全唔識呢個😅
唔識=妳仲後生.
作者: stellaluna    時間: 2022-6-1 11:28

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-6-1 11:17 發表 查看引用來源

原來擔心 C6 出去偷嘢食.
我只係想表達如果另一半咁hea換轉係我都會出去偷食⋯
等於家有囍事嘅程大嫂⋯好hea個陣真係令人無咩食慾嘛
作者: stellaluna    時間: 2022-6-1 11:29

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-6-1 11:18 發表 查看引用來源

唔識=妳仲後生.
咁一定識都要扮唔識啦😎
作者: 艾拉傑    時間: 2022-6-1 11:33

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-1 11:28 發表 查看引用來源

我只係想表達如果另一半咁hea換轉係我都會出去偷食⋯
等於家有囍事嘅程大嫂⋯好hea個陣真係令人無咩食慾嘛
睇佢本身有冇能力, 有能力就有要求.
作者: guthrie    時間: 2022-6-1 11:40

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-6-1 12:58 PM 發表 查看引用來源

agree 以前啲真係可以叫星.
絕對係。嗰陣啲星全天然,毋須後天加工,執都費事!

唉,夏蕙BB後來可能諗歪咗,執到阿媽都唔認得,真係陰功!

好似丁瑩咁,鼻細細,單眼皮,其實性感到暈。換轉家陣啲人,實執執佢。啲人硬係唔明,未執嗰陣其實咪完美囉。至少小弟係咁認為。變咗膠人,咩食慾都冇鬼哂。
作者: 艾拉傑    時間: 2022-6-1 11:47

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-1 11:40 發表 查看引用來源

好似丁瑩咁,鼻細細,單眼皮,其實性感到暈。換轉家陣啲人,實執執佢。啲人硬係唔明,未執嗰陣其實咪完美囉。至 ...
算是嬌小玲瓏, 小鳥伊人, 細個睇佢孖張英才啲戲都覺佢巧令令, 但細個唔會識用嚟打機, 淨係識食鬼.  

圖片附件: pacman.png (2022-6-1 12:05, 7.98 KB) / 該附件被下載次數 26

作者: stellaluna    時間: 2022-6-1 12:04

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-6-1 11:33 發表 查看引用來源

睇佢本身有冇能力, 有能力就有要求.
有要求唔關能力事㗎?有要求又唔代表實做到實有
作者: 艾拉傑    時間: 2022-6-1 12:07

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-1 12:04 發表 查看引用來源

有要求唔關能力事㗎?有要求又唔代表實做到實有
有能力就有機會搞得出, 冇能力得個諗字.
作者: stellaluna    時間: 2022-6-1 12:07

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-1 11:40 發表 查看引用來源

唉,夏蕙BB後來可能諗歪咗,執到阿媽都唔認得,真係陰功!

好似丁瑩咁,鼻細細,單眼皮,其實性感到暈。換轉家陣啲人,實執執佢。啲人硬係唔明,未執嗰陣其實咪完美囉。至 ...
我諗起微絲細眼⋯

因為依家要執執實在太易
加上周圍有人執就好易跟埋一齊做
執第一次效果ok喎⋯跟住就走上不歸路
作者: stellaluna    時間: 2022-6-1 12:08

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-6-1 12:07 發表 查看引用來源

有能力就有機會搞得出, 冇能力得個諗字.
好正常,你都唔想身邊個位咁hea
至少都見得下人嘛
作者: 艾拉傑    時間: 2022-6-1 12:10

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-1 12:08 發表 查看引用來源

好正常,你都唔想身邊個位咁hea
至少都見得下人嘛
卯錯.
作者: guthrie    時間: 2022-6-1 12:24

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-1 01:13 PM 發表 查看引用來源
女人味? 請形容下先
...
嘩,好難喎。

女人味係一樣抽象嘢嚟,而每個人嘅理解都唔同。

基本上,係女仔vs女人嘅分別。又或者,少女味嘅相反。

或者你試想像吓咩係成熟男人味。然後換轉成男人角度諗同一樣嘢。

我覺得天海祐希嗰類係最經典嘅女人味。港女嘅話,我諗到王迪詩。
作者: 艾拉傑    時間: 2022-6-1 12:28

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-1 12:24 發表 查看引用來源

嘩,好難喎。

或者你試想像吓咩係成熟男人味。然後換轉成男人角度諗同一樣嘢。

我覺得天海祐希嗰類係最經 ...
同意...日本舊一脫嘅女藝人好多都有魅.
作者: guthrie    時間: 2022-6-1 12:34

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-1 02:07 PM 發表 查看引用來源

我諗起微絲細眼⋯

因為依家要執執實在太易
加上周圍有人執就好易跟埋一齊做
執第一次效果ok喎⋯跟住就走上不歸路
細執,我都唔反對。但大修,我覺得唔應該。

原本好好地,執咗之後,變咗另一個人。何必呢?

或者佢冇諗過,有時自己唔欣賞甚至頂唔順以為係缺點嘅嘢,對某啲人嚟講,反而係驚為天人嘅優點。
作者: guthrie    時間: 2022-6-1 12:39

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-6-1 01:47 PM 發表 查看引用來源

算是嬌小玲瓏, 小鳥伊人, 細個睇佢孖張英才啲戲都覺佢巧令令, 但細個唔會識用嚟打機, 淨係識食鬼.  

小弟應該係睇完「夫妻的秘密」迷上咗。唔知點解YT失驚無神曾經推呢齣片俾小弟,但好彩推咗。

唔~~丁瑩喺呢齣戲裡面勁索。

https://www.youtube.com/watch?v=pF_ePWnynq0

作者: 艾拉傑    時間: 2022-6-1 12:43

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-1 12:39 發表 查看引用來源

小弟應該係睇完「夫妻的秘密」迷上咗。唔知點解YT失驚無神推呢齣片俾小弟,但我好彩推咗。

丁瑩喺呢齣戲勁索。

https://www.youtube.com/watch?v=pF_ePWnynq0 ...
六二年小弟未出世, The beatles 就開始紅爆全世界.
作者: stellaluna    時間: 2022-6-1 14:02

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-1 12:24 發表 查看引用來源

嘩,好難喎。

我覺得天海祐希嗰類係最經 ...
睇咗你個兩位代表⋯前者嘅劇我鍾意睇⋯但女人味就⋯各花入各眼⋯後者唔得喎⋯頂盡才女⋯
邱淑貞又如何?

男人味⋯究竟係黃德斌個款佬味定chok到暈嘅三哥款?

作者: guthrie    時間: 2022-6-1 14:52

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-1 04:02 PM 發表 查看引用來源

睇咗你個兩位代表⋯前者嘅劇我鍾意睇⋯但女人味就⋯各花入各眼⋯後者唔得喎⋯頂盡才女⋯
邱淑貞又如果?

男人味⋯究竟係黃德斌個款佬味定chok到暈嘅三哥款? ...
喂,三哥得喎!黃德斌都幾好。邱淑貞冇留意。但鍾楚紅絕對係小弟top 10必扑之選(80年代嘅佢),好啱小弟口味。

男人味同佬味性質相近,但有些微差別。男人味=正。佬味則比較中性,可褒可貶,我會話梁朝偉嗰啲係男人味。而張耀揚(阿蛇至愛)、張繼聰、周仔嗰啲係佬味。
作者: stellaluna    時間: 2022-6-1 15:11

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-1 14:52 發表 查看引用來源

喂,三哥得喎!黃德斌都幾好。邱淑貞冇留意。但鍾楚紅絕對係小弟top 10必扑之選(80年代嘅佢),好啱小弟口味。

男人味同佬味性質相近,但有些微差別。男人味=正。佬味則比較中性,可褒可貶,我會話梁朝偉嗰啲係男人味。 ...
黃德斌好有地盤佬feel😅
鍾楚紅係正啦⋯邱淑貞都唔差
個陣d女明星係正好多

梁朝偉我真係唔識欣賞😅
張耀揚好多人鍾意㗎⋯佢個期仲有個叫鄭浩男!
男人味我諗起george coolney....ER個陣已經睇中咗佢㗎喇😜
佬味⋯木村應該算⋯佢屬於愈老愈好睇

作者: guthrie    時間: 2022-6-2 08:54

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-1 05:11 PM 發表 查看引用來源

黃德斌好有地盤佬feel😅
鍾楚紅係正啦⋯邱淑貞都唔差
個陣d女明星係正好多

梁朝偉我真係唔識欣賞😅
張耀揚好多人鍾意㗎⋯佢個期仲有個叫鄭浩男!
男人味我諗起george coolney....ER個陣已經睇中咗佢㗎喇😜
佬味⋯木 ...
以前都麻麻地偉佬。係最近睇咗某齣西片先開始識貨,瘋狂翻炒返佢以前啲戲。不過我諗男人睇男人,同女人係完全唔同。身邊頗多妹妹仔話佢正㗎(唔排除名牌效應)。我阿嫲以前都冧佢啦,會指住個電視機話:呢個男仔真係好好樣。

烏鴉係有男人味嘅,古惑仔嗰個時期,不過MK味亦同樣勁!啱啱search咗佢近況,我嘩咗。有冇搞錯,阿蛇曾經FF嘅男人?

C姐識貨喎,ER型佬梗係好嘢啦!

木村佬咗之後亦都好正,但我唔知佢嗰種算唔算係男人味。或者如果man番少少可能更好?剛陽味不足係亞洲男人通病。
作者: stellaluna    時間: 2022-6-2 09:57

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-2 08:54 發表 查看引用來源

以前都麻麻地偉佬。係最近睇咗某齣西片先開始識貨,瘋狂翻炒返佢以前啲戲。不過我諗男人睇男人,同女人係完全唔同。身邊頗多妹妹仔話佢正㗎(唔排除名牌效應)。我阿嫲以前都冧佢啦,會指住個電視機話:呢個男仔真係好好樣。
...
係我一直唔識欣賞偉仔😩⋯尤其佢對電眼⋯我真係一d都feel唔到點電法⋯我身邊都好多人話佢正㗎⋯無論男女⋯瘋狂翻炒佢嘅戲⋯有排睇啦

之前有報導報咗烏鴉近況⋯我都忍唔住講咗句「攪乜」定受咗咩刺激?唔知蛇C姐睇到佢曾經嘅FF對象變成咁會點諗呢
ER佬真心又型又man

我只可以講木村老咗比佢後生好睇好多囉⋯佢唔係男人味黎㗎⋯純粹愈老愈耐看,又唔走樣個款😎
突然諗起鄭伊麵⋯佢都ok

作者: 蛇貴妃    時間: 2022-6-2 11:08

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-1 14:52 發表 查看引用來源

男人味同佬味性質相近,但有些微差別。男人味=正。佬味則比較中性,可褒可貶,我會話梁朝偉嗰啲係男人味。 ...
嘩~~ 估唔到你仲記得
叻仔
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-6-2 11:26

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-2 09:57 發表 查看引用來源

係我一直唔識欣賞偉仔😩⋯尤其佢對電眼⋯我真係一d都feel唔到點電法⋯我身邊都好多人話佢正㗎⋯無論男女⋯瘋狂翻炒佢嘅戲⋯有排睇啦

之前有報導報咗烏鴉近況⋯我都忍唔住講咗句「攪乜」定受咗咩刺激?唔知蛇C姐睇到 ...
老實講, 係冇乜點囉
都快60啦, 真愛不在乎年齡 當然, 而家個look 係好難會再令人有性幻想, 但再講一次, 都快60啦, 人地自己都唔想o架
當年烏鴉哥赤裸上身拎住西瓜刀果個look.... 不知幾想將西瓜刀換成籐條, 之後你懂的
跟住跪o係佢前面幫佢解開褲頭... 之後你又懂的
作者: stellaluna    時間: 2022-6-2 11:39

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-2 11:26 發表 查看引用來源

老實講, 係冇乜點囉
都快60啦, 真愛不在乎年齡 當然, 而家個look 係好難會再令人有性幻想, 但再講一次, 都快60啦, 人地自己都唔想o架
當年烏鴉哥赤裸上身拎住西瓜刀果個look.... 不知幾想將西瓜刀換成籐 ...
係喎。快60,其實都算係咁
我懂的🤭⋯FF中
作者: guthrie    時間: 2022-6-2 14:14

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-2 11:57 AM 發表 查看引用來源...木村老咗比佢後生好睇好多囉⋯佢唔係男人味黎㗎⋯純粹愈老愈耐看,又唔走樣個款😎 突然諗起鄭伊麵⋯佢都ok ...
確係襟睇。如果你問我,我覺得「協奏曲」嗰陣係佢顏值最頂峰時期。套劇個結局真係超正:兩男一女從此同居,晚晚3P(合理假設),過住神仙生活。

你諗到伊麵可能因為又係長髮look?點睇男人留長髮,C姐?
作者: stellaluna    時間: 2022-6-2 14:56

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-2 14:14 發表 查看引用來源

確係襟睇。如果你問我,我覺得「協奏曲」嗰陣係佢顏值最頂峰時期。套劇個結局真係超正:兩男一女從此同居,晚晚3P(合理假設),過住神仙生活。

你諗到伊麵可能因為又係長髮look?點睇男人留長髮,C姐?https://finance ...
C兄對3P念念不忘喎⋯我反而最鍾意佢唔好樣個陣嘅戀愛世紀喎⋯最重要有松隆子⋯

嗱⋯長髮就好蝦人留嘅⋯要睇下襯唔襯自己先囉⋯伊麵長度接受到⋯再長就覺得怕⋯係街見到男人留到紮起頭髮就會諗點解要咁做? 即係除非佢有情意結囉⋯否唔係歧視⋯只係男人唔會覺得唔方便咩? 夏天又熱到暈咁

莫非你想留長?

作者: 蛇貴妃    時間: 2022-6-3 09:15

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-2 14:14 發表 查看引用來源

你諗到伊麵可能因為又係長髮look?點睇男人留長髮,C姐?https://finance ...
Big NO
對長髮男冇乜好感, 唔知點解硬係形住佢地好賤

作者: guthrie    時間: 2022-6-3 10:24

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-2 04:56 PM 發表 查看引用來源

C兄對3P念念不忘喎⋯我反而最鍾意佢唔好樣個陣嘅戀愛世紀喎⋯最重要有松隆子⋯

嗱⋯長髮就好蝦人留嘅⋯要睇下襯唔襯自己先囉⋯伊麵長度接受到⋯再長就覺得怕⋯係街見到男人留到紮起頭髮就會諗點解要咁做? 即係除非 ...
點解戀愛世紀嗰陣唔好樣?我覺得好好喎。嗰期松隆子係國民女友,小弟曾經嘅女神。但唔知點解,我硬係對佢冇乜幻想。新垣結衣,小弟又係冇性幻想。即係:如果有佢哋嘅AV流出,我唔會睇。

長髮確係好煩。都係唔好諗。
作者: guthrie    時間: 2022-6-3 10:31

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-3 11:15 AM 發表 查看引用來源

Big NO
對長髮男冇乜好感, 唔知點解硬係形住佢地好賤
收到...

對於中佬染金毛,娘娘又有咩高見?
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-6-3 12:21

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-3 10:31 發表 查看引用來源

收到...

對於中佬染金毛,娘娘又有咩高見?
中佬? 金毛?
人o黎, 推出去斬!

等等...

刀攞過o黎, 本宮親手斬死呢個仆街!
作者: guthrie    時間: 2022-6-3 12:37

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-3 02:21 PM 發表 查看引用來源

中佬? 金毛?
人o黎, 推出去斬!

等等...

吓話?
作者: stellaluna    時間: 2022-6-3 14:57

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-3 10:24 發表 查看引用來源

點解戀愛世紀嗰陣唔好樣?我覺得好好喎。嗰期松隆子係國民女友,小弟曾經嘅女神。但唔知點解,我硬係對佢冇乜幻想。新垣結衣,小弟又係冇性幻想。即係:如果有佢哋嘅AV流出,我唔會睇。

長髮確係好煩。都係唔好諗。 ...
佢個樣唔討好喎⋯個長髮個look又唔得⋯全靠松隆子一剪⋯即刻好睇晒

你又岩喎⋯有d女神只係用黎欣賞咋⋯即係等同女人唔會FF哥哥、劉華呢d

但如果有佢嘅嘅片流出,我係會睇㗎😆

你唔好諗長髮喇⋯好蝦人㗎⋯男人真係唔好留長髮、留指甲、留鬍鬚等等
作者: stellaluna    時間: 2022-6-3 14:57

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-3 12:21 發表 查看引用來源

中佬? 金毛?
人o黎, 推出去斬!

等等...

中佬金毛⋯成件事好得人驚🤢🤮
作者: guthrie    時間: 2022-6-3 15:19

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-3 04:57 PM 發表 查看引用來源

佢個樣唔討好喎⋯個長髮個look又唔得⋯全靠松隆子一剪⋯即刻好睇晒

你又岩喎⋯有d女神只係用黎欣賞咋⋯即係等同女人唔會FF哥哥、劉華呢d

但如果有佢嘅嘅片流出,我係會睇㗎😆

你唔好諗長髮喇⋯好蝦人㗎⋯男人真係 ...
女人真係好鍾意剪。

劉華都睇? 係因為八卦?定鹹濕先?

咁,女人會FF邊類男人?
作者: guthrie    時間: 2022-6-3 15:33

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-3 04:57 PM 發表 查看引用來源

中佬金毛⋯成件事好得人驚🤢🤮
唉,咁大鑊...

成世仔未試過,以為試吓咋嘛。
作者: stellaluna    時間: 2022-6-3 16:23

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-3 15:19 發表 查看引用來源

女人真係好鍾意剪。

劉華都睇? 係因為八卦?定鹹濕先?

咁,女人會FF邊類男人?
方便吖嘛⋯拎上手一野就攪掂😆

因為8掛⋯因為劉華咁正經⋯所以想知

各人口味唔同㗎喎⋯大部份都鍾意身材好又性感型嘅⋯我覺得以前嘅jude law, brad pitt 可以FF
作者: stellaluna    時間: 2022-6-3 16:25

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-3 15:33 發表 查看引用來源

唉,咁大鑊...

成世仔未試過,以為試吓咋嘛。
怕你試咗會比人爆⋯爆你樽呀

不過你想試都可以嘅⋯唔ok咪即剪再染返深色囉

咩都要試下嘅😈
作者: 艾拉傑    時間: 2022-6-5 07:54

中佬廢佬天然啲銀髮/白髮好一啲, 小弟現正處於呢個境況.  

作者: MAN818    時間: 2022-6-6 07:38

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-6-5 07:54 發表 查看引用來源
...
大部分男仕都系咁
作者: 艾拉傑    時間: 2022-6-6 07:47

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-6-6 07:38 發表 查看引用來源
大部分男仕都系咁
弊在似埋 fit 佬咁「俊」..
作者: MAN818    時間: 2022-6-6 08:08

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-6-6 07:47 發表 查看引用來源

弊在似埋 fit 佬咁「俊」..
男女都會踏入這階段
作者: guthrie    時間: 2022-6-6 11:24

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-3 06:25 PM 發表 查看引用來源

怕你試咗會比人爆⋯爆你樽呀

不過你想試都可以嘅⋯唔ok咪即剪再染返深色囉

咩都要試下嘅😈
係呀呵,試吓都無妨。

爆樽?唓,小弟識執生㗎啦。
作者: guthrie    時間: 2022-6-6 11:38

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-6-5 09:54 AM 發表 查看引用來源
...
唉,係嘅,染髮好麻煩。

小弟家族男人冇脫髮問題(老人家都頭髮濃密),但50歲打後會開始白。我預計自己將來都係會咁。

我留意到有啲中佬個頭白哂之後,會走去染金。可能心態同小弟差不多。
作者: stellaluna    時間: 2022-6-6 16:31

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-6 11:24 發表 查看引用來源

係呀呵,試吓都無妨。

爆樽?唓,小弟識執生㗎啦。
係啦⋯依家唔試唔通等7老80至試咩

你爆開人⋯希望你比人爆下😆
作者: 艾拉傑    時間: 2022-6-7 06:43

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-6 11:38 發表 查看引用來源

唉,係嘅,染髮好麻煩。

小弟家族男人冇脫髮問題(老人家都頭髮濃密),但50歲打後會開始白。我預計自己將來都係會咁。

我留意到有啲中佬個頭白哂之後,會走去染金。可能心態同小弟差不多。 ...
脫髮問題好難話家族影響, 事關而家食嘅飲嘅唔多唔少都牽涉到基因改造, 分分鐘令個人提早變化; 染金毛一定冇興趣, 天然銀色/白色都唔錯, 個人精神唔好頭耷耷寒背已經 very good; 另類問題男女都有機會遇到, 有朋友問過下面啲毛變銀變白會點做, 由得佢、高風險染吓佢、修剪甚至剃咗佢 ? 點做呢 ?
作者: stellaluna    時間: 2022-6-7 10:37

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-6-7 06:43 發表 查看引用來源

脫髮問題好難話家族影響, 事關而家食嘅飲嘅唔多唔少都牽涉到基因改造, 分分鐘令個人提早變化; 染金毛一定冇興趣, 天然銀色/白色都唔錯, 個人精神唔好頭耷耷寒背已經 very good; 另類問題男女都有機會遇到, 有朋友 ...
脫髮唔緊要⋯最怕留長一邊遮住⋯

下面染髮會唔會太激? 如果接受到而唔影響白都ok….再唔係就脫晒佢
作者: 平衡生活    時間: 2022-6-7 11:18

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-7 10:37 發表 查看引用來源

脫髮唔緊要⋯最怕留長一邊遮住⋯

下面染髮會唔會太激? 如果接受到而唔影響白都ok….再唔係就脫晒佢
引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-6-7 06:43 發表 查看引用來源

脫髮問題好難話家族影響, 事關而家食嘅飲嘅唔多唔少都牽涉到基因改造, 分分鐘令個人提早變化; 染金毛一定冇興趣, 天然銀色/白色都唔錯, 個人精神唔好頭耷耷寒背已經 very good; 另類問題男女都有機會遇到, 有朋友 ...
因為有啲人兄人姐覺得頭髮灰白或者全白畀人看到覺得蒼老,所以將頭髮染黑。有時喺街度見到人全頭都係白髮, 望落去都幾有型,至於下面有白髮呢個完全冇問題,因為只有你嘅伴侶先可以望到,有時可能會增加性趣。

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)