188Channel

標題: 分享SP經歷 - 乜都肯玩真係幾爽 [打印本頁]

作者: bolleh    時間: 2022-5-8 10:26     標題: 分享SP經歷 - 乜都肯玩真係幾爽

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 平衡生活    時間: 2022-5-8 10:35

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-8 10:26 發表 查看引用來源
睇到一個師兄嘅"任屌真係好爽"post,突然好想分享一下自己同sp嘅經歷。好慶幸我都有類似嘅經歷,和這個sp前前後後都差唔多玩咗3年,除咗喺床上乜玩法都由我話事之外,我提議嘅瘋狂刺激嘢佢都會配合同投入去試,真係幾爽㗎。咁 ...
期待師兄再update
作者: xo(wah)xo    時間: 2022-5-8 11:06

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-8 10:26 發表 查看引用來源
睇到一個師兄嘅"任屌真係好爽"post,突然好想分享一下自己同sp嘅經歷。好慶幸我都有類似嘅經歷,和這個sp前前後後都差唔多玩咗3年,除咗喺床上乜玩法都由我話事之外,我提議嘅瘋狂刺激嘢佢都會配合同投入去試,真係幾爽㗎。咁 ...
恭喜師兄可以遇上咁好玩嘅同事,我都有遇到類似經歷,不過係我下屬,仲有CCTV都影到🤣🤣
作者: 出軌無罪    時間: 2022-5-8 11:08

開始果時個過程係點?
作者: 人夫愛人妻    時間: 2022-5-8 11:13

引用:
點解咁好彩遇到個咁正SP架?點解我咁靚仔又好人,會一個SP都冇架……😭😭😭
講返正題,你sp下庄好靚,又肯同你玩,你地當時結左婚?

作者: OL_May    時間: 2022-5-8 11:39

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-5-8 11:13 發表 查看引用來源

點解咁好彩遇到個咁正SP架?點解我咁靚仔又好人,會一個SP都冇架……😭😭😭
可遇不可求,。
作者: 出軌無罪    時間: 2022-5-8 12:02

引用:
原帖由 OL_May 於 2022-5-8 11:39 發表 查看引用來源

可遇不可求,。
雖然係咁。都要主動係交友app refresh add人先有機會
作者: 唐僧    時間: 2022-5-8 13:16

引用:
睇最後嗰張相佢好似唔多毛👍,希望樓主可以keep住放相分享🙏🏻
作者: xo(wah)xo    時間: 2022-5-8 13:48

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2022-5-8 11:08 發表 查看引用來源
開始果時個過程係點?
等得閒會開一個新帖大家研究一下,唔想騎劫師兄個post
作者: faifai94889488    時間: 2022-5-8 14:00

真係爽死
作者: bolleh    時間: 2022-5-8 16:18     標題: 回覆 4# 出軌無罪 的帖子

未開始sp關係前,同D主要都只有工作上嘅溝通,同佢合作得尚算愉快。3年前因為一個project同佢日日一齊,開始更加熟落同有好感。之後一同出trip時,有日下午要到佢酒店房用佢部電腦一齊工作,期間大家隻手唔覺意接觸到對方,我哋兩個竟然完全冇意思宿開,繼續high住對方,呢一刻我feel到會有下文了。

做到天開始黑,D話好攰不如出去食飯。但因為仲有少少嘢未做完,我同D講不如你先沖個涼,我覆埋個email,之後再出去食飯。其實我咁講都係一半講笑,點知佢好爽快話好呀,跟住就直接行入浴室。當D沖緊涼時,我不斷係度諗一陣會發展成點呢,但都盡量保持冷靜完成埋手頭上嘅工作先算。花灑聲停了後,D著任浴袍走出嚟,表情不尷尬地問我攪掂未,跟住坐我隔離,仲屈起對腳放上張櫈度露哂成對滑溜溜大脾。佢一邊望住部電腦一邊用毛巾弄乾頭髮。隔咗陣其他同事打嚟話食飯,D就行去個喼度揀衫,自己同自己講,等我揀件同你襯d嘅衫先,個下好sweet。

食完飯成班同事落咗bar飲下嘢,飲完大家都wing wing地。坐緊𨋢返酒店房時,D問我仲有冇”工作上”的手尾未清,其實真係冇,但我話可能留咗d嘢喺你房所以都上去睇下 - 其實擺明係大家俾對方嘅藉口。間房係靚房,有大床同露台。一入房D話佢畏高唔敢行出露台睇風景,叫我陪佢企出去。出到去佢話都仲係驚,我就企佢隔離攬實佢條腰。佢條腰好幼好好攬。佢嘅細腰+有肉patpat形成一個對比,好正,尤其是狗仔時用雙方手hold住佢條腰好啱手位,不過衣家唔講咁遠住....。吹咗陣水(其實都開始互flirt了),講開話飲完酒我心跳會好快,佢就走到我面前烏底身話要聽下我心跳聲。我問:「係咪跳得好快?」,佢話:「唔算囉,試下咁樣會唔會跳得再快啲?」,然後佢就從正面攬實我,心口貼得很實嗰隻。我都未諗到點應佢時,佢再用佢身體壓向我已經硬哂嘅部位。呢個moment我哋互相望住對方,呢個moment我真係頂唔順一嘢咀落去同佢瘋狂濕吻了。我哋咀得好激烈,D不時仲發出呻吟聲。我見進展順利便邊咀邊拖佢埋床,然後開始咗我哋嘅第一場友誼波。

唔好意思,可能寫得好長。下次會盡量精簡啲。不過一邊寫一邊回憶返呢件事,都仲令到我感到好興奮。
作者: bolleh    時間: 2022-5-8 16:20

引用:
原帖由 xo(wah)xo 於 2022-5-8 11:06 發表 查看引用來源

恭喜師兄可以遇上咁好玩嘅同事,我都有遇到類似經歷,不過係我下屬,仲有CCTV都影到🤣🤣
期待師兄分享。但cctv影到,你唔怕有手尾跟咩?
作者: bolleh    時間: 2022-5-8 16:27

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-5-8 11:13 發表 查看引用來源

我哋當時都有自己家庭,都清楚知道大家只係玩下刺激下,所以先可以玩得咁放。

如師兄欣賞我SP下庄,有機會我再post相。
作者: QQ_EE    時間: 2022-5-8 16:28

師兄真係爽,呢啲可遇不可求
作者: bolleh    時間: 2022-5-8 16:31

引用:
原帖由 唐僧 於 2022-5-8 13:16 發表 查看引用來源
睇最後嗰張相佢好似唔多毛👍,希望樓主可以keep住放相分享🙏🏻
師兄果然高手。冇錯佢係算唔多毛 但佢有時著嘅底底都好see-through,所以都可以見到毛毛。我搵下有冇相先...
作者: licklickson    時間: 2022-5-8 16:42

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-8 16:18 發表 查看引用來源
未開始sp關係前,同D主要都只有工作上嘅溝通,同佢合作得尚算愉快。3年前因為一個project同佢日日一齊,開始更加熟落同有好感。之後一同出trip時,有日下午要到佢酒店房用佢部電腦一齊工作,期間大家隻手唔覺意接觸到對方,我哋 ...
詳細啲唔緊要,尤其是戲肉!
作者: 出軌無罪    時間: 2022-5-8 16:51

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-8 16:18 發表 查看引用來源
未開始sp關係前,同D主要都只有工作上嘅溝通,同佢合作得尚算愉快。3年前因為一個project同佢日日一齊,開始更加熟落同有好感。之後一同出trip時,有日下午要到佢酒店房用佢部電腦一齊工作,期間大家隻手唔覺意接觸到對方,我哋 ...
好精彩
有冇買定套
作者: xo(wah)xo    時間: 2022-5-8 17:01

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-8 16:20 發表 查看引用來源

期待師兄分享。但cctv影到,你唔怕有手尾跟咩?
只有我同老闆有權限開嚟睇
作者: xo(wah)xo    時間: 2022-5-8 17:02

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-8 16:27 發表 查看引用來源

我哋當時都有自己家庭,都清楚知道大家只係玩下刺激下,所以先可以玩得咁放。

如師兄欣賞我SP下庄,有機會我再post相。
期待!😍😍😍😍😍😍
作者: xo(wah)xo    時間: 2022-5-8 17:08

引用:
原帖由 xo(wah)xo 於 2022-5-8 17:01 發表 查看引用來源

只有我同老闆有權限開嚟睇
做就咗我3P之旅,男的係之前帶過嚟舊同事,女係30頭姣人妻
作者: chassis    時間: 2022-5-8 20:04

白色底底同埋白色絲襪嗰張相真係影得好綺麗,師兄你真係有性福,希望遲啲再多啲相更新
作者: 出軌無罪    時間: 2022-5-9 00:08

引用:
原帖由 xo(wah)xo 於 2022-5-8 17:08 發表 查看引用來源

做就咗我3P之旅,男的係之前帶過嚟舊同事,女係30頭姣人妻
呢個又係另一個人妻?
作者: xo(wah)xo    時間: 2022-5-9 00:31

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2022-5-9 00:08 發表 查看引用來源
呢個又係另一個人妻?
同一個人妻,係呢間公司做咗七、八年
作者: bolleh    時間: 2022-5-9 00:52

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2022-5-8 16:51 發表 查看引用來源
好精彩
有冇買定套
因為真係冇預到會發展成咁,所以冇準備套。次後出trip就當然帶定旁身啦 😁
作者: 出軌無罪    時間: 2022-5-9 01:00

引用:
原帖由 xo(wah)xo 於 2022-5-9 00:31 發表 查看引用來源

同一個人妻,係呢間公司做咗七、八年

不過老闆都有觀戰
有冇參與
作者: 出軌無罪    時間: 2022-5-9 01:00

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-9 00:52 發表 查看引用來源

因為真係冇預到會發展成咁,所以冇準備套。次後出trip就當然帶定旁身啦 😁

不過被另一半發現就唔太好
作者: bolleh    時間: 2022-5-9 01:30

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2022-5-9 01:00 發表 查看引用來源

不過被另一半發現就唔太好
冇錯,所以要非常小心。用剩咗都唔好帶返屋企(不過真係好小會用剩...)。

記得有一次因為想用哂啲套先返屋企,臨上機嗰朝我一早便上了SP房間(我有佢門匙)。我上到佢張床佢先醒,乜都唔講直接做愛。佢之後講笑話我好似強行入屋攪佢,話個feel幾正。
作者: 出軌無罪    時間: 2022-5-9 01:44

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-9 01:30 發表 查看引用來源

冇錯,所以要非常小心。用剩咗都唔好帶返屋企(不過真係好小會用剩...)。

記得有一次因為想用哂啲套先返屋企,臨上機嗰朝我一早便上了SP房間(我有佢門匙)。我上到佢張床佢先醒,乜都唔講直接做愛。佢之後講笑話我好似強行入屋 ...
佢老公當日不在?
作者: bolleh    時間: 2022-5-9 16:26

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2022-5-9 01:44 發表 查看引用來源
佢老公當日不在?
我講緊出trip嗰時。當然如果有其他同事住佢隔離房,都要小心啲進出。
作者: 出軌無罪    時間: 2022-5-9 17:05

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-9 16:26 發表 查看引用來源

我講緊出trip嗰時。當然如果有其他同事住佢隔離房,都要小心啲進出。
真係好爽。成件事
師兄都幾幸福
作者: bolleh    時間: 2022-5-9 17:24

和SP(D小姐)開始關係一年後,我就向佢提議玩露出。因為之前試過一次出trip時,佢房間樓層較低,外面又有工程進行,裝修工人基本上可以望到哂房入面。D照樣只著bra同底褲喺房裡活動。我問佢唔怕畀人睇到咩,佢答:「冇所謂啦,佢哋淨係有得睇,冇得掂,幾過癮呀~」。所以我第一樣諗到嘅就係玩露出。

D聽了我提議,諗一諗就話:「都得吖,好似幾好玩,不過你要喺我附近睇住我㗎。」真爽快!開頭都係一般玩法,喺公眾地方扮走光俾麻甩佬睇。有時仲玩得好有默契 - 例如喺地鐵車廂,我會預先坐開幾個位,佢條短裙會先拉到好高,加埋坐姿,坐佢對面絕對會有好嘢睇。我會message佢話佢知有幾多個男人昅緊佢,再指示佢做某些動作(如翹腳,擘開啲),然後再即時匯報觀眾反應,真係好好玩。

後來我哋提升咗玩法。試過買咗條佢D平時一定唔會著出街嘅摟*裙,叫佢著住同我行街。因驚撞到熟人,所以都會去僻啲嘅街玩。嗰次有幾個男人企喺街邊昅到佢實。我哋迎面行過後,我同D講:「嗰幾個人仲擰轉頭昅緊你喎...」。D就突然話:「停低攬住我錫! 掀起我條裙揸我patpat。」我梗係照做啦,班麻甩佬即刻望到實一實,睇哂D個屁股。D就喺我耳邊提我望實,如果有人影相就即stop。呢方面我好欣賞佢,玩得癲得嚟又會好安全。D事後同我講返,嗰刻佢直頭high到濕咗 呢種玩法都試過唔少次,有一次喺海旁,喺個男人(離我哋5米左右)面前搓佢個胸,最後我仲輕輕拉起D件衫露埋bra,個男人不斷斜視昅住,好high。其實D已經玩上癮了。

我見佢咁玩得,梗係繼續提升層次啦。所以就造就咗露出拍照嘅玩意。下次有機會再分享下。
最後加返張圖,等師兄門睇故仔之餘有返啲畫面。張相係打算玩露出影相後,特登book酒店房先試一下認真咁影。

圖片附件: 2.jpg (2022-5-9 17:24, 736.82 KB) / 該附件被下載次數 17

作者: 出軌無罪    時間: 2022-5-9 17:34

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-9 17:24 發表 查看引用來源
和SP(D小姐)開始關係一年後,我就向佢提議玩露出。因為之前試過一次出trip時,佢房間樓層較低,外面又有工程進行,裝修工人基本上可以望到哂房入面。D照樣只著bra同底褲喺房裡活動。我問佢唔怕畀人睇到咩,佢答:「冇所謂啦,佢哋淨 ...
支持師兄繼續更新
作者: licklickson    時間: 2022-5-9 17:36

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-9 17:24 發表 查看引用來源
和SP(D小姐)開始關係一年後,我就向佢提議玩露出。因為之前試過一次出trip時,佢房間樓層較低,外面又有工程進行,裝修工人基本上可以望到哂房入面。D照樣只著bra同底褲喺房裡活動。我問佢唔怕畀人睇到咩,佢答:「冇所謂啦,佢哋淨 ...
呢張真係引人入性,多謝ching分享!😬
作者: veryok    時間: 2022-5-10 05:45

劇情吸引, 多謝分享.
作者: leowaiwai    時間: 2022-5-10 08:52

好正AR師兄,多謝分享
引用:

作者: friendho    時間: 2022-5-10 09:28

引用:
呢啲經歷真係可遇不可以求,得閒回味下,可以記住一世
師兄,有無上庄既相?對波應該又白又滑
作者: lonelystarnight    時間: 2022-5-10 11:15

年齡唔係重點,其實最重要係咩都會配合自己既欲望同埋時間夾就可以超滿足
作者: 出軌無罪    時間: 2022-5-10 15:46

引用:
原帖由 lonelystarnight 於 2022-5-10 11:15 發表 查看引用來源
年齡唔係重點,其實最重要係咩都會配合自己既欲望同埋時間夾就可以超滿足
可惜呢樣唔係咁易
作者: lonelystarnight    時間: 2022-5-10 18:33

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2022-5-10 03:46 PM 發表 查看引用來源
可惜呢樣唔係咁易
冇錯⋯我依家想識返個SL都識唔到
作者: licklickson    時間: 2022-5-10 18:35

引用:
原帖由 lonelystarnight 於 2022-5-10 18:33 發表 查看引用來源
咁你之前有冇?
作者: bolleh    時間: 2022-5-10 18:42

引用:
原帖由 lonelystarnight 於 2022-5-10 11:15 發表 查看引用來源
師兄們講得啱, 一個夾嘅SP真係可遇不可求。我個人覺得熟女仲好,比較知性明白事理,而且有經驗,玩唔同花款容易上手。佢地對住老公以外嘅男人喺床上會放好多,少好多包服。
作者: licklickson    時間: 2022-5-10 18:44

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-10 18:42 發表 查看引用來源

師兄們講得啱, 一個夾嘅SP真係可遇不可求。我個人覺得熟女仲好,比較知性明白事理,而且有經驗,玩唔同花款容易上手。佢地對住老公以外嘅男人喺床上會放好多,少好多包服。 ...
啱吖,通常同老公冇做過都會做!
作者: MAN818    時間: 2022-5-10 18:49

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-10 18:44 發表 查看引用來源
啱吖,通常同老公冇做過都會做!
系呀…平時唔肯幫老公做,會幫其他男人做架😅🥰🤩
作者: cc19880910    時間: 2022-5-10 18:51

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-10 18:49 發表 查看引用來源
呢樣嘢我又唔係好同意,我老婆同我做過嘅嘢,有好多都係佢同以前嘅男朋友同埋sp冇做過
作者: licklickson    時間: 2022-5-10 18:51

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-10 18:49 發表 查看引用來源
你就最清楚啦!😬
作者: 出軌無罪    時間: 2022-5-10 18:53

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-5-10 18:51 發表 查看引用來源

呢樣嘢我又唔係好同意,我老婆同我做過嘅嘢,有好多都係佢同以前嘅男朋友同埋sp冇做過
師兄你調教功力出眾
作者: 出軌無罪    時間: 2022-5-10 18:54

引用:
原帖由 lonelystarnight 於 2022-5-10 18:33 發表 查看引用來源
我有 不過時間方面唔太夾
一個月見兩次左右
作者: bolleh    時間: 2022-5-10 18:55

引用:
有時可能就喺你身邊。我同SP未開始前已識咗好耐,當時完全冇諗過同佢可以發展成咁!
作者: cc19880910    時間: 2022-5-10 18:57

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2022-5-10 18:53 發表 查看引用來源
師兄你調教功力出眾
唔好咁講依度好多師兄都厲害,我自愧不如,起碼唔可以調教自己老婆玩3P或者現在俾其他人屌
作者: 出軌無罪    時間: 2022-5-10 19:07

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-5-10 18:57 發表 查看引用來源

唔好咁講依度好多師兄都厲害,我自愧不如,起碼唔可以調教自己老婆玩3P或者現在俾其他人屌
你想分享老婆?
作者: bolleh    時間: 2022-5-10 21:46

引用:
原帖由 friendho 於 2022-5-10 09:28 發表 查看引用來源

呢啲經歷真係可遇不可以求,得閒回味下,可以記住一世
師兄,有無上庄既相?對波應該又白又滑
係呀師兄,得閒回味下都幾正。我SP對波唔算大。Post兩張有上庄嘅相,都係嗰次喺酒店影的。

圖片附件: 1.jpg (2022-5-10 21:46, 893.62 KB) / 該附件被下載次數 24

圖片附件: 2.jpg (2022-5-10 21:46, 934.83 KB) / 該附件被下載次數 33

作者: Sampras730    時間: 2022-5-10 22:00

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-10 21:46 發表 查看引用來源

係呀師兄,得閒回味下都幾正。我SP對波唔算大。Post兩張有上庄嘅相,都係嗰次喺酒店影的。
師兄好幸福,夾既sp好難得
作者: 出軌無罪    時間: 2022-5-10 22:16

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-10 21:46 發表 查看引用來源

呢種身型都好好砌
作者: cc19880910    時間: 2022-5-10 22:27

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2022-5-10 19:07 發表 查看引用來源
你想分享老婆?
其實冇咩所謂,都屌左10幾年,好想玩啲刺激嘅嘢
作者: 出軌無罪    時間: 2022-5-10 22:49

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-5-10 22:27 發表 查看引用來源

我見通常成功既例子。都係約出黎食下飯buildup下
唔會一出就酒店咁
作者: licklickson    時間: 2022-5-10 23:27

引用:

身形好正呀,乳頭仲好嫩口咁喎!😉
作者: veryok    時間: 2022-5-11 05:39

好肉地, 正呀!
引用:

作者: MAN818    時間: 2022-5-11 06:32

引用:

健康身形👍👍
作者: lonelystarnight    時間: 2022-5-11 07:21

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-10 06:35 PM 發表 查看引用來源
咁你之前有冇?
曾經有⋯⋯⋯
作者: MAN818    時間: 2022-5-11 07:22

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-5-10 22:27 發表 查看引用來源

嘻嘻~我又要🤪🤪
作者: licklickson    時間: 2022-5-11 08:45

引用:
原帖由 lonelystarnight 於 2022-5-11 07:21 發表 查看引用來源
曾經有⋯⋯⋯
有冇乜嘢可以分享?😬
作者: kinkyb    時間: 2022-5-11 10:42

師兄真幸福,搵到個好同事+性伴,D内衣襯晒色,覺得你同事應該係一個目標清析又有要求既人
作者: friendho    時間: 2022-5-11 12:20

引用:

好OK啦,咁既size最好玩,除非想玩夾腸就差DD,不過呢隻型我覺得最好玩,太大我就反而麻麻地
作者: R.Gonzalez    時間: 2022-5-11 14:45

引用:

佢⋯⋯食緊咩?
作者: ncp81    時間: 2022-5-11 17:10

師兄 期侍有更新同點開始玩3p
作者: bolleh    時間: 2022-5-11 22:29

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-10 23:27 發表 查看引用來源
身形好正呀,乳頭仲好嫩口咁喎!😉
佢乳頭係唔錯㗎,凸凸哋咁,奶同啜都好正。
作者: bolleh    時間: 2022-5-11 22:45

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-11 10:42 發表 查看引用來源
師兄真幸福,搵到個好同事+性伴,D内衣襯晒色,覺得你同事應該係一個目標清析又有要求既人
佢對自己衣著尤其是內衣要求特別高。佢最鐘意去shopping買底衫褲 :)

記得佢第一次企喺我面前自己慢慢除衫,剩返內衣比我欣賞嗰刻,真係覺得佢好靚、有份柔弱和嫵媚嘅感覺,超級有女人味。
作者: licklickson    時間: 2022-5-11 22:47

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-11 22:45 發表 查看引用來源

佢對自己衣著尤其是內衣要求特別高。佢最鐘意去shopping買底衫褲 :)

記得佢第一次企喺我面前自己慢慢除衫,剩返內衣比我欣賞嗰刻,真係覺得佢好靚、有份柔弱和嫵媚嘅感覺,超級有女人味。 ...
咁嘅女人先吸引!
作者: bolleh    時間: 2022-5-11 23:00

引用:
原帖由 friendho 於 2022-5-11 12:20 發表 查看引用來源
好OK啦,咁既size最好玩,除非想玩夾腸就差DD,不過呢隻型我覺得最好玩,太大我就反而麻麻地
師兄都鐘意呢個size? 我覺得各自有唔同嘅美感啦,我都好滿意我SP對波。至於手感同玩夾腸就一定係大波win喇。
作者: bolleh    時間: 2022-5-11 23:05

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2022-5-11 14:45 發表 查看引用來源

佢⋯⋯食緊咩?
糯米糍lor. 唔係道具嚟,真係影相影到肚餓要食嘢。
作者: 唐僧    時間: 2022-5-12 08:31

引用:

身材真係好正👍,師兄有沒有佢隻鮑鮑相分享下?
作者: friendho    時間: 2022-5-12 11:19

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-11 22:45 發表 查看引用來源

記得佢第一次企喺我面前自己慢慢除衫,剩返內衣比我欣賞嗰刻,真係覺得佢好靚、有份柔弱和嫵媚嘅感覺,超級有女人味。 ...
平時既D小姐算屬於邊類型?女強人?小巴渣?音聲細氣?
作者: kinkyb    時間: 2022-5-12 14:42

引用:

所以就算係麻甩佬都要係内外衣上花D心機,著住條黃噉噉既白底比條女見到佢都唔開胃
作者: 出軌無罪    時間: 2022-5-12 15:00

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-12 14:42 發表 查看引用來源

所以就算係麻甩佬都要係内外衣上花D心機,著住條黃噉噉既白底比條女見到佢都唔開胃
你想男人著咩類型底底
作者: bolleh    時間: 2022-5-12 15:09

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-12 14:42 發表 查看引用來源

講得啱,麻甩佬都要執正少少尊重下對手。有時要連毛毛都會修剪整理下,唔好好似雜草咁見人 :)
作者: bolleh    時間: 2022-5-12 15:47

引用:
原帖由 friendho 於 2022-5-12 11:19 發表 查看引用來源
平時既D小姐算屬於邊類型?女強人?小巴渣?音聲細氣?
佢唔算女強人,但工作好認真,有主見。都幾鐘意講嘢,幾吹得,所以d客都好like佢。佢對住鐘意嘅人就會如小鳥衣人般好聽話。

試過幾次喺公司女厠,我企喺度對住塊鏡望住佢著住高踭鞋踎低幫我含,呢個情境真係呢世都唔會唔記得。完全feel到佢嘅全神貫注用心用力去令我舒服(當然佢都好陶醉啦),嗰種滿足感再加上身體上同視覺上嘅刺激,簡直冇得頂!
作者: licklickson    時間: 2022-5-12 15:52

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-12 15:47 發表 查看引用來源

佢唔算女強人,但工作好認真,有主見。都幾鐘意講嘢,幾吹得,所以d客都好like佢。佢對住鐘意嘅人就會如小鳥衣人般好聽話。

試過幾次喺公司女厠,我企喺度對住塊鏡望住佢著住高踭鞋踎低幫我含,呢個情境真係呢世都唔會唔記得。 ...
喺公司女廁咁正!之後有冇對鏡後入佢?
作者: friendho    時間: 2022-5-12 16:39

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-12 15:47 發表 查看引用來源

試過幾次喺公司女厠,我企喺度對住塊鏡望住佢著住高踭鞋踎低幫我含,呢個情境真係呢世都唔會唔記得。 ...
嘩......真係好有畫面,呢啲經驗我估都係高過中六合彩少少
作者: ppt2016    時間: 2022-5-12 17:05

支持師兄你SP好正 我夢想黎屌OL人妻
作者: licklickson    時間: 2022-5-12 17:12

引用:
原帖由 ppt2016 於 2022-5-12 17:05 發表 查看引用來源
支持師兄你SP好正 我夢想黎屌OL人妻
Ching有冇target?
作者: ppt2016    時間: 2022-5-12 17:21

引用:

師兄好鬼正啊睇到硬晒,PM唔到你,有冇TG交流下
作者: bolleh    時間: 2022-5-12 19:21

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-12 15:52 發表 查看引用來源
喺公司女廁咁正!之後有冇對鏡後入佢?
有呀,佢趴喺洗手盤俾我後入咗陣,唔敢玩太耐驚有人入嚟....
作者: bolleh    時間: 2022-5-12 19:29

引用:
原帖由 friendho 於 2022-5-12 16:39 發表 查看引用來源
嘩......真係好有畫面,呢啲經驗我估都係高過中六合彩少少
師兄好誇張:)不過廁所有塊落地鏡對到正,個景觀真係唔錯。我通常仲會摺起SP條裙,可以喺鏡中欣賞埋佢個踎低中的屁股,特別誘人。
作者: cc19880910    時間: 2022-5-12 19:48

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-12 19:29 發表 查看引用來源

師兄好誇張:)不過廁所有塊落地鏡對到正,個景觀真係唔錯。我通常仲會摺起SP條裙,可以喺鏡中欣賞埋佢個踎低中的屁股,特別誘人。
我通常將啲好嘢留俾其他人欣賞,通常我會叫老婆喺我哋去staycation 時,全裸喺落地玻璃背脊向出邊,之後幫我含撚
作者: licklickson    時間: 2022-5-12 21:05

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-12 19:21 發表 查看引用來源

有呀,佢趴喺洗手盤俾我後入咗陣,唔敢玩太耐驚有人入嚟....
正吖!之後冇射埋咩?
作者: bolleh    時間: 2022-5-13 00:19

引用:
原帖由 唐僧 於 2022-5-12 08:31 發表 查看引用來源
身材真係好正👍,師兄有沒有佢隻鮑鮑相分享下?
鮑鮑相好少影,不過都有一兩張,師兄睇住先。

圖片附件: 1.jpg (2022-5-13 00:19, 827.71 KB) / 該附件被下載次數 12

圖片附件: 2.jpg (2022-5-13 00:19, 995.28 KB) / 該附件被下載次數 21

作者: bolleh    時間: 2022-5-13 00:20

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-12 21:05 發表 查看引用來源
正吖!之後冇射埋咩?
冇帶套,所以射咗喺佢屁股上
作者: licklickson    時間: 2022-5-13 00:33

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-13 00:19 發表 查看引用來源

一缐鮑,好正呀!😬
作者: licklickson    時間: 2022-5-13 00:34

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-13 00:20 發表 查看引用來源

冇帶套,所以射咗喺佢屁股上
如果安全期,會唔會內射?😉
作者: xo(wah)xo    時間: 2022-5-13 01:40

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-13 00:19 發表 查看引用來源

前後都一樣咁誘人
作者: MAN818    時間: 2022-5-13 06:42

引用:

啲毛毛生長得很靚呀🥰🥰
作者: kinkyb    時間: 2022-5-13 15:02

引用:

全開檔内衣,除衫都慳返
作者: kinkyb    時間: 2022-5-13 15:03

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-13 06:42 發表 查看引用來源
啲毛毛生長得很靚呀🥰🥰
應該都有整理下
作者: MAN818    時間: 2022-5-13 15:09

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-13 15:03 發表 查看引用來源

應該都有整理下
細心睇過...唔似有修剪過
作者: bolleh    時間: 2022-5-13 16:28

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-13 15:02 發表 查看引用來源

全開檔内衣,除衫都慳返
特登買嚟學AV㗎... 對絲襪佢有時都著返工 :)
作者: bolleh    時間: 2022-5-13 16:37

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-13 15:09 發表 查看引用來源
細心睇過...唔似有修剪過
師兄係咪放大張圖嚟研究過

我只係知佢夏天一定會keep住整理毛毛 ,因為要著游衣。
作者: xo(wah)xo    時間: 2022-5-13 16:38

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-13 16:28 發表 查看引用來源

特登買嚟學AV㗎... 對絲襪佢有時都著返工 :)
方便係公司玩
作者: licklickson    時間: 2022-5-13 16:41

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-13 16:37 發表 查看引用來源

師兄係咪放大張圖嚟研究過

我只係知佢夏天一定會keep住整理毛毛 ,因為要著游衣。
唔整理咪會走先?😬
作者: bolleh    時間: 2022-5-13 16:47

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-13 16:41 發表 查看引用來源
唔整理咪會走先?😬
係㗎。佢d泳衣如果bikini就細細條加低腰,一件頭就高V。
作者: licklickson    時間: 2022-5-13 16:53

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-13 16:47 發表 查看引用來源

係㗎。佢d泳衣如果bikini就細細條加低腰,一件頭就高V。
咁sexy! 咁好易露毛!😬

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)