188Channel

標題: 第一次不是你,討論吓 [打印本頁]

作者: Virgin201    時間: 2022-5-18 23:52     標題: 第一次不是你,討論吓

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: siumingsiusiu    時間: 2022-5-19 00:08

好簡單,舊朋友或者舊街坊。
有d嘢放心底總好過揚出嚟
作者: skau1007    時間: 2022-5-19 04:30

引用:
原帖由 Virgin201 於 2022-5-18 23:52 發表 查看引用來源
如果女人嘅第一次唔係俾老公,當同老公仔女去街嘅時候咁啱又見返奪去自己貞操嘅前男友,佢仲走埋嚟同你嗰個唔知情嘅老公打招呼,你又會同老公介紹眼前呢個男人嘅身份嗎?同老公做愛嘅時候又會想起呢個男人嗎?真人真事🤭 ...
每個人都有自己嘅過去,我係唔會介意嘅

利申:男人
作者: wetpete    時間: 2022-5-19 09:17

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-5-19 04:30 發表 查看引用來源

同意你師兄,又唔係你老婆呃9你
作者: 淫亂小魔星    時間: 2022-5-19 09:22

但我第一次係ons無左 樣都唔記得 個名又平凡過平凡

反而ex 同現任撞到見過面 我仲後知後覺

現任同我講:聽你講ex 精神有事 唔想搞到失控費事出聲
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-5-19 09:55

引用:
原帖由 Virgin201 於 2022-5-18 23:52 發表 查看引用來源
如果女人嘅第一次唔係俾老公,當同老公仔女去街嘅時候咁啱又見返奪去自己貞操嘅前男友,佢仲走埋嚟同你嗰個唔知情嘅老公打招呼,你又會同老公介紹眼前呢個男人嘅身份嗎?同老公做愛嘅時候又會想起呢個男人嗎?真人真事🤭 ...
真人真事... 係冇o既 未發生過老公+前任撞上
但如果有, 而家咩年代啦? 一齊得有邊個會未搞過o野?
我係相信大大方方介紹比左閃右避更好囉
唔會好似咩威水史咁o係老公面前大談同前任床上o既片段, 但如果佢問起我會照直講
呢個人會陪我一世o架! 唔係我同佢送終就係佢同我送終, 我最白痴低能最on9 o既o野全部都俾佢知道晒,
最淫蕩發姣o既一面最赤裸o既身體都俾佢睇過晒, 實在冇咩值得或者需要隱瞞佢
再講... 冇碰過面, 但有嘴頭上講過一d 以前做愛o既畫面佢知, 佢聽o既同時扯到呢......
作者: licklickson    時間: 2022-5-19 09:58

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-19 09:55 發表 查看引用來源

唔會好似咩威水史咁o係老公面前大談同前任床上o既片段, 但如果佢問起 ...
蛇蛇同老公真係好sweet! 你啲經歷咁精彩,硬都好正常吖!
作者: pineapple006    時間: 2022-5-19 10:28

引用:
原帖由 siumingsiusiu 於 2022-5-19 00:08 發表 查看引用來源
好簡單,舊朋友或者舊街坊。
有d嘢放心底總好過揚出嚟
認同你的說法,其實不少這情況會出現
作者: guthrie    時間: 2022-5-19 11:18

聽講女人會一世記得第一次。雖然,我明白「記得」並唔等於「愉快地回憶」。

如果男人話唔介意自己女人隻豬比咗邊個,我覺得係自欺欺人。
作者: simonlam1987    時間: 2022-5-19 12:31

引用:
所以好彩  另一半係令女   第一次都係我

作者: simonlam1987    時間: 2022-5-19 12:33

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-19 09:55 發表 查看引用來源

唔會好似咩威水史咁o係老公面前大談同前任床上o既片段, 但如果佢問起 ...
可能真係睇人
我自己另一半第一次係俾我的   她係校花有拍過拖LA   她自己都講過有同人kiss 過
我自己聽到就有D唔開心,唔係嬲她  ,我自己係好愛她的  ( 就算她唔係第一次俾我 ,我都會同她一起 ,只係她第一次係我 我更開心咁解)
所以唔明點解你話講他聽 他仲扯勁左.....可能真係各人不同
作者: dragonbone    時間: 2022-5-19 12:47

引用:
其實女唔醜樣男唔樣衰,會撞前度仲有過過去,都真係唔出奇喎。
始終而家年代,係識正印之前同另一半去旅行去玩,真係咩都試過晒啦。
我個人簡單D,會俾佢過去得就一定有不足之處,仲點會得閑翻諗架??
反而如果係另一半見前度,我會俾佢前度知佢而家同我一齊過得好好添。
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-5-19 12:52

引用:
原帖由 simonlam1987 於 2022-5-19 12:33 發表 查看引用來源

可能真係睇人
我自己另一半第一次係俾我的   她係校花有拍過拖LA   她自己都講過有同人kiss 過
我自己聽到就有D唔開心,唔係嬲她  ,我自己係好愛她的  ( 就算她唔係第一次俾我 ,我都會同她一起 ,只係她第一次係我 我更 ...
我覺得佢係當咸故咁聽

話時話好似你地咁, 會因為女仔第一次唔係俾你而 "有d 唔開心" o既男人,
你自己第一次又俾o左邊個先?
又如果呢個你真係好愛o既女仔, 亦因為同你第一次果陣你唔係處男而唔開心, 你又覺得點?
作者: simonlam1987    時間: 2022-5-19 13:04

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-19 12:52 發表 查看引用來源

我覺得佢係當咸故咁聽

話時話好似你地咁, 會因為女仔第一次唔係俾你而 "有d 唔開心" o既男人,
你自己第一次又俾o左邊個先?
又如果呢個你真係好愛o既女仔, 亦因為同你第一次果陣你唔係處男而唔開心, 你又覺得 ...
可能我個人係有D大男人  ,梗係想老婆第一次係自己( 唔係反對唔係的人,純粹喜好問題)
至於話自己係唔係處男,我就真係唔係的,我都認自己係E方便係唔公平的, 所以她都成日串我。
但可能係E方便我地都係傳統D ,會比較著重女方係唔係 ( 她自己屋企都係咁教,不至於話係必定 但係會講最好只係俾老公咁)
同埋係男主外女主內的家庭。  她自己都知自己係極公主病,所以一方便屋企教唔俾人,二來唔係認定果個男人係真心都唔會俾對方
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-5-19 13:11

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-19 12:47 發表 查看引用來源
我個人簡單D,會俾佢過去得就一定有不足之處
你等一等...

咩叫做 "俾佢過去"?
俾佢有過去?
俾佢同前任去過果d "咩都可能試過" o既旅行?
輪唔到你去"俾" 啦吓話?

仲有,
乜 L 野叫做不足之處? 同其他人搞過o野就係一個女人o既不足之處?
咁男人o既你自己又完美唔完美先?
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-5-19 13:24

引用:
原帖由 simonlam1987 於 2022-5-19 13:04 發表 查看引用來源

可能我個人係有D大男人  ,梗係想老婆第一次係自己( 唔係反對唔係的人,純粹喜好問題)
至於話自己係唔係處男,我就真係唔係的,我都認自己係E方便係唔公平的, 所以她都成日串我。
但可能係E方便我地都係傳統D ,會比較著重女方 ...
呢樣野同男主外女主內冇關吓話?
同埋我問題o既重點, 係假如對方因為你唔係處男而唔開心時, 你會有咩感覺? 委屈嗎?

果d 係我同你相識之前 n年o既事, 果陣又未有你存在, 又唔係我明知將來會同你一切o既前提下專登俾第二個都唔益你,
我當時根據我同佢o既關係, 確實係以後我同佢會繼續一齊落去, 後來分手我都唔想, 我都受傷我都係受害者,
做咩你會o黎怪責我?

會唔會有咁o既感覺?
作者: simonlam1987    時間: 2022-5-19 13:40

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-19 13:24 發表 查看引用來源

呢樣野同男主外女主內冇關吓話?
同埋我問題o既重點, 係假如對方因為你唔係處男而唔開心時, 你會有咩感覺? 委屈嗎?

果d 係我同你相識之前 n年o既事, 果陣又未有你存在, 又唔係我明知將來會同你一切o既前提下專登 ...
題外話  講下咁解  想表達係傳統,對第一次睇法與此有關
冇咩特別感覺,應該話大家係知情之下 都一起 ,咁即係接受到對方 。 但她唔開開心會哄她,唔係因為件事,而係因為她唔開心。 委屈更加唔會有 ,應該話覺得E件事唔會有此種類情感。( 個人比較理性)

至於你話N年前個問題 ,對我自己而高 我認同你講法 ,唔會責怪 ,只係自己喜唔喜歡咁解
但我冇E個問題 ,因為我地係識於微時,唔會存在相識係N年前的事,就算未有愛情E個概念感覺時,我對她都有感覺。( 我自己唔係處男,而想她係處女,我都認唔公平)
至於她就信Mr.Right  命運這一些的 ,你果句
又唔係我明知將來會同你一切o既前提下專登俾第二個都唔益你,   
以我認知的她,她會覺冇E個問題 ,因為她會認為如果唔係真係認定你 ,根本唔會俾你 ,俾得你根本唔會預會分手。  當然,聽落去好天真好幼稚

另外,係知情之下,而大家有共識承認關係 ,唔應該因為已知的問題而怪責另一半,唔單止係唔係處男處女,基本上可以套用係任何事。

好似講闊左,但重申一下基本上我認同你講法
作者: dragonbone    時間: 2022-5-19 14:16

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-19 13:11 發表 查看引用來源

你等一等...
好耐無咩人L過,真係要覆覆先得。
咩叫做 "俾佢過去"?

俾佢有過去?
俾佢同前任去過果d "咩都可能試過" o既旅行?
輪唔到你去"俾" 啦吓話?
其實我覆樓主,係跟住佢問既次序,一個一個問題咁覆,乜我有寫得唔清楚咩?如果係我就真係檢討下。
係識正印之前,我同前度去旅行,好多野都可能試過,係人之常情,我估好多情侶都會咁做。

至於既然佢係我既前度,既然同佢關係已完,就應該俾佢過去,我就好少仲會留戀前度,有次我見另一半既前度好,又或前度見我既正印好,我都好少會再諗以前,過去既事就由佢過去。
仲有,
乜 L 野叫做不足之處? 同其他人搞過o野就係一個女人o既不足之處?
咁男人o既你自己 ...
而既然我會同對方(前度)成為得過去,當然就係我同佢都有不足之處,不足既地方可以係不解溫柔既自己,又或當年未夠細心,當然亦可以係佢唔了解我,咁樣,大家才會成為過去。
唔...... 我估我唔完美,但我希望自己可以盡力做好,至少對而家果位好。
作者: cc19880910    時間: 2022-5-19 14:24

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-19 11:18 發表 查看引用來源
聽講女人會一世記得第一次。雖然,我明白「記得」並唔等於「愉快地回憶」。

介意係一個好幼稚嘅諗法
作者: cc19880910    時間: 2022-5-19 14:27

引用:

你老公同我一樣,一聽到就扯到行
作者: simonlam1987    時間: 2022-5-19 14:54

8下,其實係咩心態唔係話要介意,但點解反而興奮
引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-5-19 14:27 發表 查看引用來源

你老公同我一樣,一聽到就扯到行

作者: cc19880910    時間: 2022-5-19 15:21

引用:
原帖由 simonlam1987 於 2022-5-19 14:54 發表 查看引用來源

講返最基本嘅係如果個男人介意嘅,其實係對自己冇信心,怕同人比較,怕自己輸俾人哋

另外咁講如果你要一個女人佢唔淫,咁樣你咪要打飛機打一世

其實透過呢個方式了解吓自己嘅老婆,睇吓自己會唔會有啲嘢同個以前嘅男人去起上嚟有啲不足,自己咪去改善下囉

總結一句幫你依然係對自己冇信心,怕自己個女人會離開你,介意依樣嘢就會跟你一世。相反聽吓佢以前點樣比其他人屌,可以了解自己個女人有幾咁淫,係一種樂趣,同埋大部份嘅女人都會喺呢個過程之中,不知不覺會對另一半淫D。
作者: simonlam1987    時間: 2022-5-19 16:18

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-5-19 15:21 發表 查看引用來源

講返最基本嘅係如果個男人介意嘅,其實係對自己冇信心,怕同人比較,怕自己輸俾人哋

另外咁講如果你要一個女人佢唔淫,咁樣你咪要打飛機打一世

其實透過呢個方式了解吓自己嘅老婆,睇吓自己會唔會有啲嘢同個以前嘅男人去起 ...
講真,我覺得又唔係怕同人比較 ( 算各方便都幾唔錯)
反而完全占有係我自己比較傾向

但你果種睇法都有其合理性 ,可能你地想係性度互補不足,令大家感情更好

因為我選修有同學研究個E個問題 ,所以問下 ( 唔係香港) ,外地反而多係身體自主方便

我E便就占有比較大 同相對傳統LA

你果種應該算係技巧吧
作者: Virgin201    時間: 2022-5-19 17:05

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-5-19 04:30 發表 查看引用來源

你係前男友角色😆
作者: Virgin201    時間: 2022-5-19 17:08

引用:

因為老公知道你最淫蕩發姣嘅一面最赤裸o既身體都俾另一個男人睇過晒,所以佢仲high🤭
作者: MAN818    時間: 2022-5-19 17:09

引用:

師兄講得啱每個人都有過去,何必咁執著❗
我個處男交咗俾我老婆,我老婆個處我唔知道佢俾咗邊個😅😅😅
作者: Virgin201    時間: 2022-5-19 17:11

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-19 11:18 發表 查看引用來源

唔介意,不過會好奇心裡面去比較
作者: 平衡生活    時間: 2022-5-19 17:17

引用:
係男人都想老婆隻豬留返畀佢食,但係好多男人好想食人哋隻豬 ,時下年青女性隻豬越嚟越早畀人食咗 ,如果你唔係食豬高手就整定你冇豬食,算吧啦呢啲都係命中註定。
作者: Virgin201    時間: 2022-5-19 17:24

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-19 17:09 發表 查看引用來源
唔係執着,只係想探討吓前男友,老公同老婆唔同角色會有咩諗法,真人真事係SP經歷😅
作者: cc19880910    時間: 2022-5-19 17:31

引用:
原帖由 simonlam1987 於 2022-5-19 16:18 發表 查看引用來源

講真,我覺得又唔係怕同人比較 ( 算各方便都幾唔錯)
反而完全占有係我自己比較傾向

但你果種睇法都有其合理性 ,可能你地想係性度互補不足,令大家感情更好

因為我選修有同學研究個E個問題 ,所以問下 ( 唔係香港) ,外地 ...
咁想請教下師兄🙏,我依種算唔算係心理變態😂
作者: Virgin201    時間: 2022-5-19 17:33

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-5-19 17:31 發表 查看引用來源

其實男女一樣都有佔有慾
作者: cc19880910    時間: 2022-5-19 17:33

引用:
原帖由 Virgin201 於 2022-5-19 17:33 發表 查看引用來源
其實男女一樣都有佔有慾
我講緊係極度唔介意,依一樣野算唔算係心理變態
作者: Virgin201    時間: 2022-5-19 17:38

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-5-19 17:33 發表 查看引用來源

冇話變唔變態嘅,每個人都有自由😆
作者: 平衡生活    時間: 2022-5-19 17:43

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-5-19 17:33 發表 查看引用來源

如果係極度唔介意,我相信這位男士食過唔少女 ,所以佢就唔會介意。
作者: Virgin201    時間: 2022-5-19 17:53

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-5-19 17:43 發表 查看引用來源

如果係極度唔介意,我相信這位男士食過唔少女 ,所以佢就唔會介意。
冇錯,又可能有啲綠奴🤣
作者: skau1007    時間: 2022-5-19 23:36

引用:
原帖由 Virgin201 於 2022-5-19 17:05 發表 查看引用來源

你係前男友角色😆
咁又有另一種睇法嘞😆

我第一同第二個女友,佢第一次都係比咗我嘅,如果宜家有機會見到佢地嘅老公或者男友,其實我係會有種感覺,就係我食完先到你地食,自我感覺都會幾良好😂😂
作者: skau1007    時間: 2022-5-19 23:38

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-19 17:09 發表 查看引用來源
係,我覺得我係唔係佢第一個都唔重要,最重要嘅係,我係佢最後一個,咁已經好足夠
作者: licklickson    時間: 2022-5-19 23:41

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-5-19 23:36 發表 查看引用來源

咁又有另一種睇法嘞😆

我第一同第二個女友,佢第一次都係比咗我嘅,如果宜家有機會見到佢地嘅老公或者男友,其實我係會有種感覺,就係我食完先到你地食,自我感覺都會幾良好😂😂 ...
男人都係會咁諗!😬
作者: MAN818    時間: 2022-5-20 06:48

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-5-19 23:38 發表 查看引用來源

係,我覺得我係唔係佢第一個都唔重要,最重要嘅係,我係佢最後一個,咁已經好足夠
我又唔係咁睇喎~我都屌過咁多人妻,咁...我老婆俾其他人屌都好正常啫,我偏向自由發展😅😅
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-5-20 08:25

引用:
原帖由 Virgin201 於 2022-5-19 17:08 發表 查看引用來源
因為老公知道你最淫蕩發姣嘅一面最赤裸o既身體都俾另一個男人睇過晒,所以佢仲high🤭
No No No
佢唔似係d 咁o既人
應該好似上面師兄咁講, 對自己有信心有能力o既男人普遍o黎講係比較唔會介意
比較嘛, 有經驗就有比較, 人之常情
另外一個原因應該真係個人眼光, 事就同樣都係同一件事, 你唔同角度睇就有唔同感覺,
首先, 佢係一個非常咸濕需求幾大o既人, 中意一d 多數男人都中意o既玩意,
例如性愛主動o既女人, 中意做愛o既女人, 樂意幫人含, 口爆, 吞精, 顏射o既女人 etc
呢種人識新女好容易有一種擔憂, 萬一呢條女唔玩呢d 野點算, 以後搞o野仲邊有趣味,
我俾佢知o既就係, 我都好中意果d 環節, 甚至如果一場肉搏戰過程之中冇o野俾我入口, 我會覺得唔完滿等等  
對話好自然就會提到以前, 我同ex 之間做愛係點o既, 佢亦好自然會開始幻想自己以後會得到咩o既服務
咁當然係會扯爆啦
作者: 平衡生活    時間: 2022-5-20 09:11

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-5-19 23:36 發表 查看引用來源

咁又有另一種睇法嘞😆

我第一同第二個女友,佢第一次都係比咗我嘅,如果宜家有機會見到佢地嘅老公或者男友,其實我係會有種感覺,就係我食完先到你地食,自我感覺都會幾良好😂😂 ...
應該係感覺非常自豪,心想我食頭圍你食二手。
作者: 平衡生活    時間: 2022-5-20 09:16

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-20 06:48 發表 查看引用來源
我又唔係咁睇喎~我都屌過咁多人妻,咁...我老婆俾其他人屌都好正常啫,我偏向自由發展😅😅
有本事先可以食到人妻,你食到我老婆咪係你有本事, 咁我老婆咪抵畀你屌囉。
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-5-20 10:13

引用:
原帖由 simonlam1987 於 2022-5-19 14:54 發表 查看引用來源

其實除o左我 40# 講果堆之外仲有一個原因, 係我話我想做佢女奴
性伴果種玩過, 但一個男人同時係我男朋友(而家做埋老公添) 同時又係主人真係第一次
佢都有玩過, 但佢話其實男男女女好多都係借主奴名義呃上床, 根本唔識/ 唔中意玩
果次真情剖白講o左好長時間o架, 主要都係以前貪玩係以前o既事, 我已經試過,
結果係我發現搵一個真心愛佢o既男朋友用心去經營一段感情呢條路更加o岩我 etc ...
言歸言傳, 佢興奮o既原因, 係我玩開o既sm 同佢理念中o既果套幾一致,
唔用果d 雷聲大雨點小o既成人玩具, 用打人痛到仆街o既真籐條,
怕o既話就索性唔好玩, 要玩得就真係make sure 自己受得o黎, 唔好打兩籐就縮沙等等
我同佢形容果陣自己係點受刑, 又同佢不如我地都買番幾支籐條.... 應該話我地已經確立o左關係,
以後經常都會上床 我地分工合作, 你負責準備安全套, 我負責準備籐條,
既然大家都咁中意, 我專揀d 打得更痛o既類型用o黎俾你鞭打我

作為男主o既佢, 有咩辦法唔扯
作者: licklickson    時間: 2022-5-20 10:17

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-20 10:13 發表 查看引用來源

其實除o左我 40# 講果堆之外仲有一個原因, 係我話我想做佢女奴
性伴果種玩過, 但一個男人同時係我男朋友(而家做埋老公添) 同時又係主人真係第一次
佢都有玩過, 但佢話其實男男女女好多都係借主奴名義 ...
你哋真係perfect match 😬
作者: MAN818    時間: 2022-5-20 10:36

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-5-20 09:16 發表 查看引用來源

有本事先可以食到人妻,你食到我老婆咪係你有本事, 咁我老婆咪抵畀你屌囉。
講得對🤣🤣🤣
作者: simonlam1987    時間: 2022-5-20 11:09     標題: 回覆 30# cc19880910 的帖子

大家秦討下咁解
唔MIND 自己老婆唔係處絕對唔係心理變態la
其實應該講心理田異常準確一點,但唔計病理 真係專業果D睇法LA
大多係不同於社會認定的價值 大家就會認為變態

但係E件事上唔會係LA
作者: simonlam1987    時間: 2022-5-20 11:09

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-5-19 17:31 發表 查看引用來源

大家探討下咁解
其實應該講心理田異常準確一點,但唔計病理 真係專業果D睇法LA

但係E件事上唔會係LA
作者: simonlam1987    時間: 2022-5-20 11:10

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-5-19 23:38 發表 查看引用來源

why not both 講下`笑
但最緊要兩個人覺得OK
作者: simonlam1987    時間: 2022-5-20 11:11

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-20 08:25 發表 查看引用來源

No No No
佢唔似係d 咁o既人
應該好似上面師兄咁講, 對自己有信心有能力o既男人普遍o黎講係比較唔會介意
比較嘛, 有經驗就有比較, 人之常情
另外一個原因應該真係個人眼光, 事就同樣都係同一件事, 你唔同角 ...
反而唔覺得係信心問題 ,會偏向本身性格問題 同文化習慣問題為多
但當然 ,最緊要係兩個人本身對E件事睇法LA
作者: simonlam1987    時間: 2022-5-20 11:14

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-20 10:13 發表 查看引用來源

佢都有玩過, 但佢話其實男男女女好多都係借主奴名義 ...
反而好奇點進入玩SM E樣野
因為喜歡/想玩   同要點玩 切入點係邊  點投入, 引渡   真係有一定難度
作者: cc19880910    時間: 2022-5-20 11:28

引用:
原帖由 simonlam1987 於 2022-5-20 11:09 發表 查看引用來源

大家探討下咁解

但係E件事上唔會係LA ...
但如果一諗起依件事會覺得好興奮咁算唔算一種病態?😂
作者: Virgin201    時間: 2022-5-20 12:51

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-20 06:48 發表 查看引用來源
最緊要大家開心🤣
作者: Virgin201    時間: 2022-5-20 12:56

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-5-20 11:28 發表 查看引用來源

咁又唔算,每個人諗法都唔同
作者: Virgin201    時間: 2022-5-20 13:08

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-5-20 09:11 發表 查看引用來源

應該係感覺非常自豪,心想我食頭圍你食二手。
如果真係咁啱遇到前女友同佢老公仔女,對佢哋一個微笑,然後欣賞前女友面上表情嘅變化,個感覺應該更勝千言萬話。你就好似一個勝利者,眼前嘅女人雖已嫁作人婦,但佢老公只可以喺法律上擁有呢個女人作為配偶,又或者擁有呢個女人嘅愛情。但呢個女人嘅心靈同身體嘅初體驗永遠屬於你,你先係第一個進入佢身體佔有佢嘅男人,呢個係不爭嘅事實,佢將只有一次嘅初貞俾你享有,如果你當時冇避孕喺佢子宮內射,佢同老公生嘅仔女亦可能帶着你嘅基因🤭
作者: miyeebb    時間: 2022-5-20 13:23

引用:
而家咩年代丫?第一次唔係俾老公好正常丫,唔試過點知岩唔岩?佢過黎打招呼咪正正常常咁say過hi咪算,講真你都唔會係你老公既第一個女人la,唔通佢又要同你講番哂佢屌過幾多女咩?
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-5-20 13:28

引用:
原帖由 simonlam1987 於 2022-5-20 11:14 發表 查看引用來源

反而好奇點進入玩SM E樣野
因為喜歡/想玩   同要點玩 切入點係邊  點投入, 引渡   真係有一定難度
點進入, 係指點解會玩定係點同自己伴侶玩?

男性角度點樣中意上做主人呢樣我唔敢肯定啦, 自己主要就係覺得好sexy
軟弱地服從於一個有霸氣好嚴肅o既大男人身下, 用自己身體承受佢o既力量o既呢個畫面囉
力量, 一係就大大力插我令我好舒服有高潮, 一係就大大力o既鞭打令我好痛苦, 都係一種刺激
切入當然要循序漸進, 平時一d 冇大冇細o既低能惡作劇開始 專登玩9 佢o係佢真嬲同假嬲之間俾佢打幾下報仇
一開始只係佢用手打我手掌, 玩得更大果陣呢種還拖梗係唔夠啦, 我主動攞長間尺/ 長木筷子俾佢用o黎打我

(題外話: 我同佢玩好大o架 都係小學雞式整蠱, 將佢屋企d 糖同鹽掉轉幫佢沖o野飲,
佢(冬天)沖涼靜靜雞一大盤冰水 -真係雪櫃雪凍晒o既 - 兜頭淋佢,
撞傷擦損果陣扮貼心女友攞濕毛巾同佢抹, 濕係濕... 不過唔係水係純酒精 都有 )

慢慢地佢習慣適應o左體罰我, 加上狗仔式打吓patpat, 之後再進一步要佢用工具打我,
再進一步唔狗仔式我冇整9 佢都照俾佢打我 (前戲果陣)
打完先做愛, 做完之後話佢知剛才好high 我超中意 <-- this is 關鍵
重複幾次之後就差唔多ready 可以簽約啦
作者: simonlam1987    時間: 2022-5-20 14:19

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-5-20 11:28 發表 查看引用來源

話癖好更正路吧  ,就算係clin, psy 都唔會話E個係心理變態 ,諗下興奮一點好少事
作者: simonlam1987    時間: 2022-5-20 14:22

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-20 13:28 發表 查看引用來源

點進入, 係指點解會玩定係點同自己伴侶玩?

男性角度點樣中意上做主人呢樣我唔敢肯定啦, 自己主要就係覺得好sexy
軟弱地服從於一個有霸氣好嚴肅o既大男人身下, 用自己身體承受佢o既力量o既呢個畫面囉
力量,  ...
即係點大家投入同一開始點玩吧, 假設大家都有興趣  。   因為個切入點大家點投入入去玩有D難度

點傾大家應該點話呢  直接講??
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-5-20 14:50

引用:
原帖由 simonlam1987 於 2022-5-20 14:22 發表 查看引用來源

即係點大家投入同一開始點玩吧, 假設大家都有興趣  。   因為個切入點大家點投入入去玩有D難度

點傾大家應該點話呢  直接講??
前提其實就係大家本身都有興趣, 只係怕對方冇所以都o係度等, 希望對方首先開口...
同伴侶sm 呢樣o野聽落好奇妙, 有d 不可思議, 但你諗深一層其實就同拍拖點樣開始差唔多啫
大家其實都對對方有d 意思, 然後其中一方鼓起勇氣首先表白, 然後另外一方急不及待點頭
如果其中一個根本對人冇意思, 成件事無論另外果方點說服都成唔到事
至於點投入, 就要睇大家中意o既細節囉, 食o野冇人會唔中意,
但我中意食o既只係中餐而你淨係想食西餐, 都係食o野呀, 但我地都唔會約得到一齊食飯
作者: simonlam1987    時間: 2022-5-20 16:00

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-20 14:50 發表 查看引用來源

前提其實就係大家本身都有興趣, 只係怕對方冇所以都o係度等, 希望對方首先開口...
同伴侶sm 呢樣o野聽落好奇妙, 有d 不可思議, 但你諗深一層其實就同拍拖點樣開始差唔多啫
大家其實都對對方有d 意思, 然後其中一 ...
其實都有講過  但大家投入好似有點難   而且點慢慢玩都係...掌握到....
作者: Virgin201    時間: 2022-5-20 16:48

引用:
原帖由 simonlam1987 於 2022-5-20 16:00 發表 查看引用來源

其實都有講過  但大家投入好似有點難   而且點慢慢玩都係...掌握到....
開個post講SM
作者: simonlam1987    時間: 2022-5-20 20:09

引用:
原帖由 Virgin201 於 2022-5-20 16:48 發表 查看引用來源
開個post講SM
講開問下咁解😂
如果只講sm,我覺得d人想聽古多於探討交流
作者: Virgin201    時間: 2022-5-20 21:41

引用:
原帖由 simonlam1987 於 2022-5-20 20:09 發表 查看引用來源

講開問下咁解😂
如果只講sm,我覺得d人想聽古多於探討交流
香港人比較保守好少會探討交流吓😅
作者: simonlam1987    時間: 2022-5-20 21:48

引用:
原帖由 Virgin201 於 2022-5-20 21:41 發表 查看引用來源
香港人比較保守好少會探討交流吓😅
聽古我覺得仲露骨😂
探討反而更學術,可以唔描述性動作的部份
作者: Virgin201    時間: 2022-5-20 22:27

引用:
原帖由 simonlam1987 於 2022-5-20 21:48 發表 查看引用來源

聽古我覺得仲露骨😂
所以我就係想探討吓三方嘅心理狀態😅
作者: 子敏    時間: 2022-5-21 01:01

引用:
我第一次係比左隔離屋既 Uncle
作者: Virgin201    時間: 2022-5-21 04:14

引用:
原帖由 子敏 於 2022-5-21 01:01 發表 查看引用來源

我第一次係比左隔離屋既 Uncle
點解會俾咗隔離屋個Uncle?個Uncle咩款先😏
作者: Virgin201    時間: 2022-5-21 10:58

引用:
原帖由 simonlam1987 於 2022-5-20 21:48 發表 查看引用來源

聽古我覺得仲露骨😂
若果係人老婆角色,重遇奪去奪去自己貞操嘅前男友,會唔會有一種甜蜜或者其他感覺嘅回憶?
當知道前男友係單身,佢仲要搬去你住嘅大廈,經常借故得你一個嘅時候去你屋企聚舊,一次佢借大家醉醉哋再同你表白,孤男寡女跟住又好自然扑咗,酒醒後女人發現被前男友冇套內射埋,覺得好對唔住老公,但女人又越做越愛前男友,咁會唔會向老公坦白?
作者: simonlam1987    時間: 2022-5-21 14:58

引用:
原帖由 Virgin201 於 2022-5-20 22:27 發表 查看引用來源
我自己就占有慾比較強🤣
作者: simonlam1987    時間: 2022-5-21 15:02

引用:
原帖由 Virgin201 於 2022-5-21 10:58 發表 查看引用來源
若果係人老婆角色,重遇奪去奪去自己貞操嘅前男友,會唔會有一種甜蜜或者其他感覺嘅回憶?
當知道前男友係單身,佢仲要搬去你住嘅大廈,經常借故得你一個嘅時候去你屋企聚舊,一次佢借大家醉醉哋再同你表白,孤男寡女跟住又好自然 ...
我唔係女人.就真係唔知。
而且我另一半第一次係我,所以都唔會有這問題。

如果我前女友同我聚,做男人梗係會幻想下,如果大家都單第梗冇問題,對方有老公就一定唔得了 幾喜歡都係
作者: 子敏    時間: 2022-5-21 17:05

引用:
原帖由 Virgin201 於 2022-5-21 04:14 發表 查看引用來源
點解會俾咗隔離屋個Uncle?個Uncle咩款先😏
十幾歲咩都唔識比佢厄左
作者: Virgin201    時間: 2022-5-21 17:19

引用:
原帖由 子敏 於 2022-5-21 17:05 發表 查看引用來源

十幾歲咩都唔識比佢厄左
十六歲前or後?佢點呃你?
作者: 子敏    時間: 2022-5-21 17:26

引用:
原帖由 Virgin201 於 2022-5-21 17:19 發表 查看引用來源
十六歲前or後?佢點呃你?
16歲,比佢厄左處囉
作者: MAN818    時間: 2022-5-21 17:42

引用:
原帖由 子敏 於 2022-5-21 17:26 發表 查看引用來源

16歲,比佢厄左處囉
用咩來呃你呀…😅
作者: 子敏    時間: 2022-5-21 20:13

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-21 17:42 發表 查看引用來源
用咩來呃你呀…😅
幫我溫書
作者: simonlam1987    時間: 2022-5-21 22:52

引用:
原帖由 子敏 於 2022-5-21 20:13 發表 查看引用來源
幫我溫書
人總有年少時😅
作者: MAN818    時間: 2022-5-21 23:03

引用:
原帖由 子敏 於 2022-5-21 20:13 發表 查看引用來源
幫我溫書
咁容易😅😅你自己都想曳曳啦🥰🥰
作者: Virgin201    時間: 2022-5-22 01:27

引用:
幫我溫書
你又俾佢嘅😅
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-5-23 07:27

引用:
原帖由 Virgin201 於 2022-5-20 22:27 發表 查看引用來源
一個係S一個係M, 即係兩個, 咁仲有個第三方係乜水?
作者: Virgin201    時間: 2022-5-23 17:45

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-23 07:27 發表 查看引用來源

一個係S一個係M, 即係兩個, 咁仲有個第三方係乜水?
你又get錯咗啦,三方係老婆嘅前男友,老公同老婆
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-5-25 08:47

引用:
原帖由 Virgin201 於 2022-5-21 10:58 發表 查看引用來源
當知道前男友係單身,佢仲要搬去你住嘅大廈,經常借故得你一個嘅時候去你屋企聚舊,一次佢借大家醉醉哋再同你表白,孤男寡女跟住又好自然 ...
好幾個問題...
首先第一, 回憶係一定會有, 甜唔甜蜜要睇咩事分手囉 (我果個一定唔會)
同埋要睇當事人點樣理解性愛, 咁多年以來一直都變緊, 太多太長啦 就只講而家呢個moment o既睇法:
性行為係(理論上係) 兩個相愛o既人互相用自己身體取悅對方, 或者係感受對方,
拍拖之後守身如玉我自問做唔到 同得一個人一齊我一定會/想同佢做愛,
所以曾經拍過拖o既人有過性關係對我o黎講係非常非常合理o既事, 冇o野值得唔好意思/ 尷尬, 亦唔會專登諗起,
再見返面, 都係平常心去say hi 囉, 冇錯好幾個ex 同我最後都係鬧得非常之唔愉快,
但我做人o既中指, 係人地可以賤, 我唔可以冇教養, 之前講係話暫時仲未試過同老公一齊果陣撞上佢地,
但我自己一個人果陣有過呀, 咪寒暄兩句囉, 講吓近況, 而家邊度做etc, 基本禮拜啫

去我屋企聚舊... 咁猖狂o既未遇過

不過點都好, 可能只係因為我o既case 啦, 背叛過我o既人我係絕對唔會有第二次信任,
就算見面, 就算果一刻係個咩環境對話係咩內容, 我對呢d 人都有一定程度o既防備,
有人的確會同我say sorry, 我亦會表示我原諒佢, 但原諒一個人曾經對你做過o既傷害唔等於重新接受同愛上佢喎,
所以太敏感o既話題都唔會講太多, 人地約單獨見面免得過都唔會答應, 所以唔存在話會同前任扑o野o既問題

個事實係男女本身心理構造唔一樣呀, 女人真係有可能因為扑o野而愛上一個人, 特別係令你高潮o既男人,
真係顧名思義o既越做會越愛囉, 男朋友係咁, 性伴都有過, 既然自己知自己事, 我更加唔會俾自己有機會,
o係唔適當o既時候愛上唔適當o既人, common sense o黎講就係避免同有過故事o既人孤男寡女劈酒

再退一萬步o既講, 萬一... 萬一真係唔知點解發生o左呢d 事, 除非我唔愛我老公啫,
如果唔係我一定會向佢坦白, 因為實在過唔到自己果關... 哪怕佢知道之後會真係發神經對我動粗殺o左我,
只要我唔係毫不知情咁樣俾人從我自己屋企拐走去強姦中出, 呢種事或多或少自己都有一定o既責任,
無論佢知道之後要點對我, 我都唔可以埋怨佢或者覺得自己無辜囉
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-5-25 09:06

引用:
原帖由 Virgin201 於 2022-5-23 17:45 發表 查看引用來源
你又get錯咗啦,三方係老婆嘅前男友,老公同老婆
哈哈哈屌~!

Ok 我試試....

老公:
(on99 咁) 哦, 喂, 哈佬...
老婆:
(皮笑肉不笑) 喂~~~ 好耐冇見啦喎! 最近點呀? 做老豆未呀仆街?
前男友:
(呢個其實我唔知, 睇吓係邊位啦, 不過我希望o既佢係心入面咁諗...) 屌你老味駛唔撚駛咁索呀? 早知唔 9好分手啦...
(然後果晚返去, 同而家條女扑又好自己打飛機又好, 都會諗住我)

以上純粹講笑 (前男友果part only, 老公果part 我有九成信心相信佢反應真係會 on99)
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-5-25 09:26

引用:

聽古我覺得仲露骨😂
其實都一樣o既啫, 講學術即係講理論, 兩三句講完,
理論o既實踐, 點都會講到動作o既描述

理論: 以前係貪刺激, 挑戰同好勝, 而家更多o既係同所愛o既人親密果時,
作為一個女人奉獻自己俾人破處o既延續
作者: simonlam1987    時間: 2022-5-25 13:33

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-25 08:47 發表 查看引用來源

好幾個問題...
首先第一, 回憶係一定會有, 甜唔甜蜜要睇咩事分手囉 (我果個一定唔會)
同埋要睇當事人點樣理解性愛, 咁多年以來一直都變緊, 太多太長啦 就只講而家呢個moment o既睇法:
性行為係(理論上係) 兩個 ...
啱   人地cheap 唔代表自己要冇教養
E個真係套用係好多地方
作者: simonlam1987    時間: 2022-5-25 13:36

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-25 09:26 發表 查看引用來源

其實都一樣o既啫, 講學術即係講理論, 兩三句講完,
理論o既實踐, 點都會講到動作o既描述

理論: 以前係貪刺激, 挑戰同好勝, 而家更多o既係同所愛o既人親密果時,
作為一個女人奉獻自己俾人破處o既延續 ...
學術又唔係單單理論
但性都係一個好大topic 又真   相處我現時幾好
但兩個人又時想玩的( 如SM )  覺得難投入點咁解

anyway 希望大家同另一半相處得好
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-5-26 08:17

引用:
原帖由 simonlam1987 於 2022-5-25 13:36 發表 查看引用來源

學術又唔係單單理論
但性都係一個好大topic 又真   相處我現時幾好
但兩個人又時想玩的( 如SM )  覺得難投入點咁解

anyway 希望大家同另一半相處得好 ...
大概想像到係咩情況...
咁講啦, SM本身嚴格o黎講都係role play 一種, 角色扮演, 即係演戲
唔知你心目中o既SM 係咩類型, 我自己只鍾情玩體罰, 即係籐條打
但點都好啦, 呢d 主奴唔係真係一千幾百年前舊社會果種主人同奴隸,
我地無論玩d 乜o野, 都只不過係"模仿" 果d 真係主人同奴隸o既關係咋
所以, SM要玩得投入, 首要條件係兩條友中意演戲扮o野
我同老公點解玩得咁happy, 某程度上都係因為我地平時本來就鬼五馬六+冇大冇細
第二個條件係有智慧有急才 (唔係借故要讚自己o架, 不過係真)
我有搞o野前o既前戲單純就係想俾老公鞭打o既時候 -- 呢個等陣補充
亦有專登寫劇本要佢陪我演, 例如老師學生, 罪犯行刑(好似新加坡笞刑果種), 特務逼供等等
有對話有情節, 過程中難免會唔記得某幾句台詞, 呆o左o係度就咩mood 都冇晒啦, 呢d 時候要自己醒水接落去
所以的確係要有少少急才同演戲天份, 轉數要高少少

唔演戲單純係受鞭果種, 個 "信" 字好緊要, 真係非常緊要!
做奴o既小女子我 趴定定去受刑, 係相信身後面揸住籐條果位真係識打, 只係疼痛, 佢唔會令我有咩嚴重o既創傷(or 內傷)
做主人o既老公, 佢要相信我係真心想玩呢d 既, 我會嗌, 我會流眼淚, 但只要我唔俾果個要停止o既signal,
就即係我仲受得住或者我仲想繼續, 所以佢可以繼續用力打我
如果任何一方有顧忌, 肯定會玩得唔順暢, 例如做主人o既佢留力, 或者吓吓問住我 O 唔OK, 我會超唔中意

講到相處, 可能係我自己心理作用啦, 不過老公做我主人, 我地關係真係超好, 好過我同以前d 前任...
一來係性愛上大家都high 好多 二來係我自己一路鍛鍊緊忍耐, 考慮對方, 同埋堅持對人o既承諾
係我自己對自己o既要求, 除非真係感覺就快要死, 否則我絕對唔會用果個叫停o既safeword,
打 x 籐係我講o既, 講好o左之後無論有幾痛我都迫自己一定要忍, 一定唔可以中斷,
又或者兩次扑o野之間, 我用受鞭打o黎幫佢起機, 又係果句, 講好o左要咁做, 人地仲未ready, 呢個時候叫停就唔湯唔水大家冇癮,
破處o既延續嘛! 作為一個女人奉獻自己身體去俾所愛o既男人享受, 有痛楚係應該o既,
佢鞭我果陣佢會high, 我為o左佢o既享受而繼續忍耐, 非常之合理
個principle 係, 兩個人相處, 其中一個人感覺順風順水快樂無比, 好有可能係因為另一個人為佢承擔晒d 衰o野,
為o左老公, 我願意做後者

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)