188Channel

標題: 最刺激既食女失敗經歷 [打印本頁]

作者: arsamhk318    時間: 2022-5-19 13:53     標題: 最刺激既食女失敗經歷

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: licklickson    時間: 2022-5-19 13:54

引用:
原帖由 arsamhk318 於 2022-5-19 13:53 發表 查看引用來源
相信大家曾經都有過明明有機會食到條女,最後又食唔到既經歷。小弟今日就分享一個,回想都歷歷在目,實在係可惜。

話說大約十年前,小弟廿頭歲,當時都算高大英俊。仲自已搬左出去租村屋住,揸埋車,溝女都容易。
當年有一個朋友 ...
咁都會失敗?等你更新!
作者: arsamhk318    時間: 2022-5-19 13:59

玩既過程都係 猜枚骰盅
最最刺激係,當時我地係張麻雀檯度玩
咁玩骰盅就會跌骰,我一落去汁,發現兩條女啲褸屌裙走哂光,露哂黑底。
我心諗,仆街,真係褸屌,搞到我跌多左好多次骰,飲多左好多酒。
玩到一半我感覺到我朋友target 左其中一條女,咁我順勢瞄準另外一個啦,條女都越玩越放,雖然我都無抽水摸手摸腳,條女都已經坐到無哂儀態咁同我玩,果條褸屌裙同底褲真係令我想就地正法佢。大家都飲左好多。

作者: arsamhk318    時間: 2022-5-19 14:19

飲到咁上下,條女同我講想出去食野,我心諗呢個情況仲食野!
推左兩次,最後逼於無奈出門口同佢揸車出去。。。
上到車,我問佢想食咩,佢就一下車埋黎,同我講,想食我。。。
即刻係咁互車,手腳並用,摸哂佢全身。
果條褸屌裙同黑底,終於唔係有得望無得摸。
一輪之後,揸左架車去條村後面山上面,果晚落住毛毛雨,除左褸屌裙之外,我已經除哂佢啲內衣褲,我自己都除左條褲。我都諗住實食無痴牙。
係呢個時候,諗起原先明明話出去食野,根本無安全套係身。
屌佢老母,又唔早講係上車食我,
我都心諗大家第一次見,真係連名都唔知,唔敢打真軍唔用套…..
結果大家好無癮著番哂啲衫褲,
揸番架車番屋企….. 番到去
如我所想,我個朋友已經食左另外果一條女, 條女全踝無著衫褲瞓左係廳張梳化度…唔知醉左定瞓左.. 我個朋友就去左廁所,
呢個情況我近距離望哂條女全身,就叫醒佢….可能佢以為叫醒佢既係我朋友,佢一起身就攬住我咀。咀左幾秒佢發現左係我,就推開左我,仲即刻著番啲衫褲,出去帶埋我食唔到果條女就走左。
作者: licklickson    時間: 2022-5-19 14:23

引用:
原帖由 arsamhk318 於 2022-5-19 14:19 發表 查看引用來源
果條褸屌裙同黑底,終於 ...
咁慘呀!咁佢個friend咁自私架,自己食完唔比個friend食!咁你之後有冇再搵佢?
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-5-19 14:54

引用:
原帖由 arsamhk318 於 2022-5-19 13:53 發表 查看引用來源
相信大家曾經都有過明明有機會食到條女,最後又食唔到既經歷。小弟今日就分享一個,回想都歷歷在目,實在係可惜。

話說大約十年前,小弟廿頭歲,當時都算高大英俊。仲自已搬左出去租村屋住,揸埋車,溝女都容易。
當年有一個朋友 ...
村屋 + 車 呢個配套已經嬴o左一半
唔係話追求物質, 不過呢種setting 入面真係特別有mood 想搞o野
作者: 樓上吉仔    時間: 2022-5-19 15:03

10幾年前,咁呢10年應該食過唔少女啦
作者: arsamhk318    時間: 2022-5-19 15:10     標題: 回覆 5# licklickson 的帖子

條女都正,約165 cm 高,長腿,樣貌都唔差…..始終走得太突然,無佢聯絡方法….事後我好多次回味番,都好後悔當時應該無安全套都照樣食左佢….邊驚得咁多….. 後尾幾年後農曆年係某花市撞到佢,我果時都拖住老婆同個仔,大家有眼神交流,目送離開,自此就無再見過呢條女了
作者: licklickson    時間: 2022-5-19 15:15

引用:
原帖由 arsamhk318 於 2022-5-19 15:10 發表 查看引用來源
條女都正,約165 cm 高,長腿,樣貌都唔差…..始終走得太突然,無佢聯絡方法….事後我好多次回味番,都好後悔當時應該無安全套都照樣食左佢….邊驚得咁多….. 後尾幾年後農曆年係某花市撞到佢,我果時都拖住老婆同個仔,大家有眼神 ...
咁都起碼摷過都好吖!
作者: guthrie    時間: 2022-5-19 15:26

引用:
原帖由 arsamhk318 於 2022-5-19 04:19 PM 發表 查看引用來源
... 無安全套係身。 ...
噢,不過係一個所有狗公都犯過嘅低級錯誤。C兄無須自責。

更大鑊嘅係,呢個錯誤查實源自另一個錯誤:條女話想「食」嘢嗰度,其實已經畫公仔畫到出腸。你自己get唔到,唔可以怪條女。

仲有,另一個錯誤係:兩個人既然衫都除咗,點解唔用手、口玩住先?興咗,再飛車返狗竇,繼續下半場吖嘛!

不過!最最最大鑊嘅錯誤其實係:做咩食女高手唔預先同你溝通好,大家閂埋門4P咪好囉?出咩去食嘢啫?

唉,咁樣食白果,仲要成晚流流長,真係陰功。
作者: arsamhk318    時間: 2022-5-19 15:32     標題: 回覆 10# guthrie 的帖子

輸哂….輸經驗…..
作者: licklickson    時間: 2022-5-19 15:33

引用:
原帖由 arsamhk318 於 2022-5-19 15:32 發表 查看引用來源
輸哂….輸經驗…..
之後食得多唔多女?
作者: arsamhk318    時間: 2022-5-19 15:38     標題: 回覆 12# licklickson 的帖子

唔算多啦, 之後到而家食左十幾廿個
作者: 小王子    時間: 2022-5-19 15:42

學cctvb尋人記囉
作者: licklickson    時間: 2022-5-19 15:44

引用:
原帖由 arsamhk318 於 2022-5-19 15:38 發表 查看引用來源
咁正呀!果然村屋加車方便溝女!😬
作者: dragonbone    時間: 2022-5-19 16:03

引用:

當年有一個朋友 ...
師兄,有地方根本已解決好多問題,但另一個問題係,想唔想成日俾女人上黎自己屋企遮。
呢D失敗經驗都係難得架,因為只會越來越少出現。
作者: guthrie    時間: 2022-5-19 16:43

引用:
原帖由 arsamhk318 於 2022-5-19 05:38 PM 發表 查看引用來源
夠照啦,大佬!

女,永遠都係「食到埋嘴邊跌返出嚟揼爆心」嗰條最正㗎啦。人生有啲遺憾未嘗唔係好事。

下次撞番條女,不妨大方啲,行埋去自我介紹。然後話:喂,嗰次唔好意思呀,搞到你冇宵夜食。有機會再補數。
作者: guthrie    時間: 2022-5-19 17:06

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-19 06:03 PM 發表 查看引用來源

師兄,有地方根本已解決好多問題,但另一個問題係,想唔想成日俾女人上黎自己屋企遮。
呢D失敗經驗都係難得架,因為只會越來越少出現。
我完全唔覺得呢個故事係失敗。反而,我直頭覺得樓主幾幸運,喺食女呢個遊戲有一個完美嘅開始。

戰車、炮房等等配套(包括安全套,可惜冇跟身)皆齊全,有個「食女高人」照住、又遇到質素不俗嘅食物、甚至連食物本身都自動配合飛埋去你個口前面。種種條件都夾得啱啱好。就差門前一腳。

唔撻下Q又點學到嘢?
作者: Hkwargod    時間: 2022-5-19 17:10

你結左婚幾耐?
引用:
原帖由 arsamhk318 於 2022-5-19 15:38 發表 查看引用來源

作者: ravenyou    時間: 2022-5-19 17:54

又咁講, 失敗過程都可以講得係好事~
作者: 出軌無罪    時間: 2022-5-19 18:46

支持師兄既post ,真係興奮的經驗
作者: dragonbone    時間: 2022-5-19 18:57

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-19 17:06 發表 查看引用來源

我完全唔覺得呢個故事係失敗。反而,我直頭覺得樓主幾幸運,喺食女呢個遊戲有一個完美嘅開始。

戰車、炮房等等配套(包括安全套,可惜冇跟身)皆齊全,有個「食女高人」照住、又遇到質素不俗嘅食物、甚至連食物本身都自動配合 ...
我唔係講故事失敗,而係有呢D經驗,下次先知女人係口不對心,男人要做多步,即可能下次車又放D,後座又擺D。
因為之後都會係順利,先會記得當初失手既可貴架。
作者: arsamhk318    時間: 2022-5-20 00:27

結婚之後,都食唔到18-20歲嚕….
食親都係人妻/中女/ 離婚婦人。
往事真係懷念
作者: licklickson    時間: 2022-5-20 01:19

引用:
原帖由 arsamhk318 於 2022-5-20 00:27 發表 查看引用來源
往事真係懷念
咁各有美態嘅!人妻都好正吖!
作者: cyytkh    時間: 2022-5-20 06:46

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-20 01:19 發表 查看引用來源
咁各有美態嘅!人妻都好正吖!
人妻先正,俾你食食到,通常都喺同老公少做,慾求不滿,上到床上,全程自動波。
作者: MAN818    時間: 2022-5-20 06:49

引用:
原帖由 cyytkh 於 2022-5-20 06:46 發表 查看引用來源
人妻先正,俾你食食到,通常都喺同老公少做,慾求不滿,上到床上,全程自動波。
師兄...言之有理,一般而言是人妻特點就是這樣😘😘
作者: licklickson    時間: 2022-5-20 08:38

引用:
原帖由 cyytkh 於 2022-5-20 06:46 發表 查看引用來源
係架,而家好多人妻仲keep得好好,唔差過後生女,仲可能有求必應,點玩都得!😬
作者: licklickson    時間: 2022-5-20 08:39

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-20 06:49 發表 查看引用來源
師兄...言之有理,一般而言是人妻特點就是這樣😘😘
所以咁多人鐘意人妻!😬
作者: guthrie    時間: 2022-5-20 08:45

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-19 08:57 PM 發表 查看引用來源

我唔係講故事失敗,而係有呢D經驗,下次先知女人係口不對心,男人要做多步,即可能下次車又放D,後座又擺D。
因為之後都會係順利,先會記得當初失手既可貴架。 ...
完全同意,C兄。我只不過想講:成件事根本係一件幸事,而唔係失敗。原諒小弟表達能力差勁。

正如在下愚見:唔撻下Q又點學到嘢,係咪?我以前唔止撻得多,仲撻得應...
作者: 平衡生活    時間: 2022-5-20 09:06

引用:
原帖由 arsamhk318 於 2022-5-20 00:27 發表 查看引用來源
往事真係懷念
有時 30 +以上正過好多後生女
作者: 平衡生活    時間: 2022-5-20 09:07

引用:
非常正確。
作者: licklickson    時間: 2022-5-20 09:07

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-5-20 09:06 發表 查看引用來源

有時 30 +以上正過好多後生女
係架!睇來師兄都應該食唔少!😬
作者: kensen    時間: 2022-5-20 10:25

都好好的經驗,往事只能回味....你一個人住又有車,應該車上都放定套看門口.....
作者: MAN818    時間: 2022-5-20 11:30

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-20 08:39 發表 查看引用來源
所以咁多人鐘意人妻!😬
一般人妻結婚耐咗 , 就唔肯和老公做咁多動作 , 多數死魚咁瞓系床上俾老公 , 老公就好似姦屍咁
但人妻出去偷食時咩都肯做十八般武藝都出埋
作者: licklickson    時間: 2022-5-20 11:47

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-20 11:30 發表 查看引用來源
一般人妻結婚耐咗 , 就唔肯和老公做咁多動作 , 多數死魚咁瞓系床上俾老公 , 老公就好似姦屍咁
但人妻出去偷食時咩都肯做十八般武藝都出埋
咁男人都係架,屌人老婆一定落力啲!😬
作者: MAN818    時間: 2022-5-20 11:49

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-20 11:47 發表 查看引用來源
咁男人都係架,屌人老婆一定落力啲!😬
咁...又系...屌人老婆夠晒衝勁
作者: licklickson    時間: 2022-5-20 11:50

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-20 11:49 發表 查看引用來源
咁...又系...屌人老婆夠晒衝勁
梗係!😬
作者: MAN818    時間: 2022-5-20 12:01

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-20 11:50 發表 查看引用來源
梗係!😬
屌到人妻叫救命啊,人妻話俾老公屌時唔會出聲🤭🤭
作者: licklickson    時間: 2022-5-20 12:08

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-20 12:01 發表 查看引用來源
屌到人妻叫救命啊,人妻話俾老公屌時唔會出聲🤭🤭
你咁大碌梗係啦!仲要咁大力!😬
作者: dragonbone    時間: 2022-5-20 12:20

引用:
往事真係懷念
師兄,其實後生女先易食,人妻,又或職業女性既熟女,呢D知遊戲點玩先難食但令人回味。
作者: licklickson    時間: 2022-5-20 12:22

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-20 12:20 發表 查看引用來源

師兄,其實後生女先易食,人妻,又或職業女性既熟女,呢D知遊戲點玩先難食但令人回味。
後生仔就易食後生女啫,我哋中坑點會so我哋!😂
作者: dragonbone    時間: 2022-5-20 12:22

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-20 08:45 發表 查看引用來源

完全同意,C兄。我只不過想講:成件事根本係一件幸事,而唔係失敗。原諒小弟表達能力差勁。

正如在下愚見:唔撻下Q又點學到嘢,係咪?我以前唔止撻得多,仲撻得應... ...
撻得應先係一個令人回憶點,即遇多了,有時都記唔清食左幾多個女生,但就一定會好記得邊次食唔到,又或食前D搞笑野,真係哈碌野最令人回味。
作者: MAN818    時間: 2022-5-20 12:35

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-20 12:08 發表 查看引用來源
你咁大碌梗係啦!仲要咁大力!😬
個個條野都差不多啫....
作者: arsamhk318    時間: 2022-5-20 12:57     標題: 回覆 41# licklickson 的帖子

要拎錢同禮物/名牌噠佢先得😂
作者: dragonbone    時間: 2022-5-20 13:14

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-20 12:22 發表 查看引用來源
後生仔就易食後生女啫,我哋中坑點會so我哋!😂
師兄,各有前因啦下。
我其實對後生女興趣不大,但我好多時都佢地溝通,佢地比輕熟女唔同既係,佢地黎得直接表達同問,我當然亦會坦白講無興趣。
咁我有問,我地呢D中佬有咩吸引?其實佢地好鐘意大叔,即大叔唔係大肚腩,地中海煙屎牙果隻,
而係另一個代名詞,中佬,佢地好鐘意呢陣佬味。

後生女鐘意俾男人lead住,鐘意男人強者,有見識有智慧,要低B既佢地搵番後生仔,男人未到30仲係大細路,唔知自己想點,只想玩,佢地鐘意男人衣著有個型格,談吐有見地,如果好似樓主師兄,有車有樓,呢種標誌住成功既象徵其實間接吸引既。
佢地鐘意男人帶住佢地呢度去果度去玩,佢地有咩賣點佢地好清楚,我既體會就係咁囉。當然唔代表所有女生都會咁啦。
作者: licklickson    時間: 2022-5-20 13:54

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-20 13:14 發表 查看引用來源

師兄,各有前因啦下。
我其實對後生女興趣不大,但我好多時都佢地溝通,佢地比輕熟女唔同既係,佢地黎得直接表達同問,我當然亦會坦白講無興趣。
咁我有問,我地呢D中佬有咩吸引?其實佢地好鐘意大叔,即大叔唔係大肚腩,地中海煙屎 ...
呢啲梗係受歡迎啦,好似三哥咁,大把女埋身啦!😬
作者: dragonbone    時間: 2022-5-20 14:17

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-20 13:54 發表 查看引用來源
呢啲梗係受歡迎啦,好似三哥咁,大把女埋身啦!😬
又無需要到三哥程度,後生女揀得佬味既男人,係預左享受個過程,後生女亦知自己見識閱歷唔夠男人高時,大家成年人,都會明邊方面互相取悅先夠開心。

咁有無後生女思想成熟又外型滿分,呢度一定有師兄遇過,小弟就真係唔常見。
作者: licklickson    時間: 2022-5-20 14:27

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-20 14:17 發表 查看引用來源

又無需要到三哥程度,後生女揀得佬味既男人,係預左享受個過程,後生女亦知自己見識閱歷唔夠男人高時,大家成年人,都會明邊方面互相取悅先夠開心。

咁有無後生女思想成熟又外型滿分,呢度一定有師兄遇過,小弟就真係唔常見。 ...
我都未遇過,可能有啲師兄有,係就真係好正!😬
作者: Hkwargod    時間: 2022-5-20 17:51

引用:
往事真係懷念
人妻中女都正不過難識到
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-5-23 09:25

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-20 12:35 發表 查看引用來源
個個條野都差不多啫....
梗係唔係
作者: licklickson    時間: 2022-5-23 09:27

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-23 09:25 發表 查看引用來源

梗係唔係
蛇蛇見過唔少,絕對係專家!😉
作者: MAN818    時間: 2022-5-23 09:31

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-23 09:25 發表 查看引用來源

梗係唔係
咁…有研究😅😅🤭🤭🤭
作者: licklickson    時間: 2022-5-23 09:41

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-23 09:31 發表 查看引用來源
咁…有研究😅😅🤭🤭🤭
女人見果度嘅數量多過我哋好多!😬
作者: MAN818    時間: 2022-5-23 10:02

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-23 09:41 發表 查看引用來源
女人見果度嘅數量多過我哋好多!😬
咁又係呀…我哋日日都見同一條,間中用來俾女人舒服吓🥰🥰
但女人可以一日用...几條...來舒服呀😜😜🤪🤪
作者: licklickson    時間: 2022-5-23 10:16

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-23 10:02 發表 查看引用來源
咁又係呀…我哋日日都見同一條,間中用來俾女人舒服吓🥰🥰
但女人可以一日用...几條...來舒服呀😜😜🤪🤪
咁咪係!😬
作者: WAIMAN6666    時間: 2022-5-25 15:27

我都有個失敗經驗,話說10幾年前仲興玩LINE,個晚即晚溝到件女出去遊車河。
晚媽媽上得車出去,大家都明嫁啦,求求其其問幾句就話去山邊打下車輪先啦。
去到啲黑媽媽地方,佢直頭坐上黎我個度,咀咗幾下,了到佢濕曬,直想入個時,
坐咗去後坐位。 佢話咁樣太急。

你地估下發生咩事?
作者: licklickson    時間: 2022-5-25 15:33

引用:
原帖由 WAIMAN6666 於 2022-5-25 15:27 發表 查看引用來源
我都有個失敗經驗,話說10幾年前仲興玩LINE,個晚即晚溝到件女出去遊車河。
晚媽媽上得車出去,大家都明嫁啦,求求其其問幾句就話去山邊打下車輪先啦。
去到啲黑媽媽地方,佢直頭坐上黎我個度,咀咗幾下,了到佢濕曬,直想入個時,
坐 ...
佢幫你用手搞掂?
作者: 135k246    時間: 2022-5-25 15:48     標題: 回覆 56# WAIMAN6666 的帖子

唔通個女仔突然間 屎急?
作者: ivoivo    時間: 2022-5-25 17:08     標題: 回覆 56# WAIMAN6666 的帖子

咁樣太急,你乃下鮑先啦
作者: doubling    時間: 2022-5-25 17:30

引用:
原帖由 135k246 於 2022-5-25 15:48 發表 查看引用來源
唔通個女仔突然間 屎急?
Hahaha....荒山野嶺濕晒但急屎😂😂😂
作者: Katrinacat    時間: 2022-5-26 04:00

引用:
原帖由 arsamhk318 於 2022-5-19 14:19 發表 查看引用來源
果條褸屌裙同黑底,終於 ...
條女都好慘慘
作者: dragonbone    時間: 2022-5-26 10:53

引用:
原帖由 WAIMAN6666 於 2022-5-25 15:27 發表 查看引用來源
坐 ...
咁樣太急,要出車抖下,就變左車外震。
作者: licklickson    時間: 2022-5-26 10:57

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-26 10:53 發表 查看引用來源

咁樣太急,要出車抖下,就變左車外震。
咁激!😬
作者: dragonbone    時間: 2022-5-26 11:12

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-26 10:57 發表 查看引用來源
咁激!😬
少人既地方其實都得既,但太多蚊同太熱就唔好。
作者: WAIMAN6666    時間: 2022-5-26 12:14     標題: 回覆 56# WAIMAN6666 的帖子

講到坐到後坐,忽然間有人行過,咁就傾幾句先繼續啦。
咁佢喺沙田區上車住美林邨,我就話有個朋友都住美林邨喎,唔講由自可,
一講原來係個朋友個妹,佢話如果係識既人既話,唔會比人。。。。。

之後傾咗成粒鐘引佢,點傾咸嘢,佢都落曬閘,佢驚佢哥知道佢啲嘢,結果硬住(個拳頭)返屋企揼春。

早知唔提好過提。
作者: licklickson    時間: 2022-5-26 12:19

引用:
原帖由 WAIMAN6666 於 2022-5-26 12:14 發表 查看引用來源
咁佢喺沙田區上車住美林邨,我就話有個朋友都住美林邨喎,唔講由自可,
一講原來係個朋友個妹,佢話如果係識既人既話,唔會比人。。。。。

之後傾咗成粒鐘引佢,點傾咸嘢,佢都落 ...
咁唔好彩呀!咁下次唔好問啦!😂
作者: WAIMAN6666    時間: 2022-5-26 12:20

硬住返屋企
作者: MAN818    時間: 2022-5-26 12:42

引用:
原帖由 WAIMAN6666 於 2022-5-26 12:14 發表 查看引用來源

之後傾咗成粒鐘引佢,點傾咸嘢,佢都落 ...
唔知好過知
作者: boy636281    時間: 2022-5-27 16:29

引用:

當年有一個朋友 ...
個friend同你準備曬機會 你仲怕呢樣怕嗰樣 佢哋兩個上得嚟預咗畀人食 連condom都唔帶起身 你真係好失敗
作者: boy636281    時間: 2022-5-27 16:40

引用:

梗係唔係
咁你鍾意咩類型嘅jj?
作者: 幪面超人    時間: 2022-5-28 01:24

果個情況,真係無套都照插啦!邊到仲有理智忍到。
引用:
原帖由 arsamhk318 於 2022-5-19 15:10 發表 查看引用來源
條女都正,約165 cm 高,長腿,樣貌都唔差…..始終走得太突然,無佢聯絡方法….事後我好多次回味番,都好後悔當時應該無安全套都照樣食左佢….邊驚得咁多….. 後尾幾年後農曆年係某花市撞到佢,我果時都拖住老婆同個仔,大家有眼神 ...

作者: 斷空食客    時間: 2022-5-28 08:37     標題: 回覆 65# WAIMAN6666 的帖子

食埋fd嗰妺真係完美
作者: arsamhk318    時間: 2022-5-28 14:26     標題: 回覆 69# boy636281 的帖子

後生啊嘛😂經驗唔夠
作者: arsamhk318    時間: 2022-5-28 14:27     標題: 回覆 71# 幪面超人 的帖子

比著近幾年既經驗,緊係老虎都照入啦
作者: Hkwargod    時間: 2022-5-30 09:05     標題: 回覆 74# arsamhk318 的帖子

冇套中出真係勁爽😆😆
作者: Hkwargod    時間: 2022-6-2 21:13     標題: 回覆 69# boy636281 的帖子

師兄之後有冇試過出去揾食打真軍?
作者: arsamhk318    時間: 2022-6-2 23:33     標題: 回覆 76# Hkwargod 的帖子

之後緊係有啦😂 吸取左經驗
作者: Laputa360    時間: 2022-6-3 08:18

試過係app識到條女,傾左個幾月見左幾次面,有晚收工去搵佢一齊買宵夜上佢到食,食飽佢去左沖涼⋯我係到等⋯佢沖完出黎真空⋯我諗緊去唔去馬時佢突然衝左去厠所話紅燈⋯之後大家又冇再見過
作者: Hkwargod    時間: 2022-6-3 11:11

引用:
原帖由 arsamhk318 於 2022-6-2 23:33 發表 查看引用來源
之後緊係有啦😂 吸取左經驗
你之前多去pub揾食嗎?
作者: Hkwargod    時間: 2022-6-3 11:12

引用:
原帖由 Laputa360 於 2022-6-3 08:18 發表 查看引用來源
試過係app識到條女,傾左個幾月見左幾次面,有晚收工去搵佢一齊買宵夜上佢到食,食飽佢去左沖涼⋯我係到等⋯佢沖完出黎真空⋯我諗緊去唔去馬時佢突然衝左去厠所話紅燈⋯之後大家又冇再見過 ...
有冇衝過紅燈?
作者: Laputa360    時間: 2022-6-3 11:27

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2022-6-3 11:12 發表 查看引用來源
有冇衝過紅燈?
冇啦⋯⋯如果有可能又唔同結果⋯有時人就係諗一諗就改變左好多野
作者: Hkwargod    時間: 2022-6-3 11:47

如果有上套都冇乜所謂啦
引用:
原帖由 Laputa360 於 2022-6-3 11:27 發表 查看引用來源
冇啦⋯⋯如果有可能又唔同結果⋯有時人就係諗一諗就改變左好多野

作者: Laputa360    時間: 2022-6-6 11:08

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2022-6-3 11:47 發表 查看引用來源
如果有上套都冇乜所謂啦
我一定接受唔到,因為果種味我好介意⋯乾淨我點奶都可以,但一有M果種味真係頂唔到
作者: Hkwargod    時間: 2022-6-10 22:21

引用:

當年有一個朋友 ...
師兄,any update?

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)