188Channel

標題: [原創作品] 情慾APPS (已更新) [打印本頁]

作者: edd827    時間: 2022-5-25 10:41     標題: 情慾APPS (已更新)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 月影偷情    時間: 2022-5-25 11:27

引用:
原帖由 edd827 於 2022-5-25 10:41 發表 查看引用來源
我是一名在一家中型機構工作的小員工, 但是一生卻被一個神奇的APPS 改變了.  每日我如常在辦公室工作至深夜,這天,工作到晚上10點時,我伸了一個懶腰,突然想起,剛才我好似收到一個MESSAGE,叫我去設定個MAIL,於是我打開手機,見 ...
☕👏🏻👏🏻😁支持!師兄繼續…
作者: alexyclam    時間: 2022-5-25 16:04

引用:
原帖由 edd827 於 2022-5-25 10:41 發表 查看引用來源
我是一名在一家中型機構工作的小員工, 但是一生卻被一個神奇的APPS 改變了.  每日我如常在辦公室工作至深夜,這天,工作到晚上10點時,我伸了一個懶腰,突然想起,剛才我好似收到一個MESSAGE,叫我去設定個MAIL,於是我打開手機,見 ...
你公司請人嘛😂😂😂
作者: edd827    時間: 2022-5-25 19:34

自從上次成功後,我對於這個APPS非常沈迷...整天對在找尋對象,終於....我找到了。

SAMMI 是全公司最美的同事,她的老公是公司的部門經理,兩人剛結婚不久。於是我滑動手機,開始我的計劃。首先我把SAMMI老公陳忠的精力和性慾都較為0,而把SAMMI性慾指數提高。我要把SAMMI變成一個慾求不滿的女人。

由於近來常常沉迷於APPS中,導致工作表現欠佳,今早被老闆照肺,積了一肚子悶氣,於是我湊放工期間,把HILTON 叫到後樓梯,發洩一下。 在後梯間,我接著HILTON的背部,大力地抽插著,HILTON :啊。。哈啊。。。主任。。。。你細力一點。。。
我聽了之後,舉起手掌,"拍"的一聲重重地打在HILTON 的屁股上。
HILTON :啊....
我突然同時用雙手,重重的打在HILTON屁股上。
HILTON心中在叫 : 好痛...真的好痛...剛剛正準備下班,卻被拖來這裡,被這樣粗暴的對待! 但是為什麼這麼舒服!
終於我又把精液射在HILTON的身上。 HILTON 在穿回衣服,一邊摸著自己的屁股,一邊心想,應不回瘀吧...雖然好舒服,但李主任今天粗魯得有點可怕。
HILTON:李主任。。。
我:咩事...
HILTON :你OK 。。。你面色好差。。。
我: 沒事。。只是在想工作的事吧。。。
HILTON :你現在有時間嗎? 見你面色好差,不如去附近休息一下。
HILTON 講完之後,成個頭下來,看著地下。

在時鍾酒店的床上,我坐在想著: 我都不知道公司附近有這種時鍾酒店..\
HILTON從浴室出來,身上穿了酒店的浴袍,乳房半露地說: 主任,我沖完了。到你了..
我走近HILTON,一手把浴袍拉開,並將HILTON 推倒在床上。
HILTON : 主任。。。你仲未沖涼。。
我: 我已經忍不住了。。
我拿掉了HILTON的眼鏡,說: 沒戴眼鏡的時候,都幾靚!
說完之後,我們開始接吻。同時我們亦把身上的衣服脫光。我伸手伸入了HILTON的下身,我開始用手指,不停地按壓HILTON的下身。
HILTON完全不能說話,只是重覆地發出: 唔。。啊哈。。。的聲音
我把手指抽出,放在HILTON的面前說: 我之前就發現,你都好敏感下!
HILTON 喘氣的說: 主任,我忍不住了! 現在。。現在就來吧!
我笑著分開HILTON屈著的雙腿說: HILTON。。你真會看時間,我正想同你做。。
我抽出陽具,對準了HILTON的下身,一下的直插到底,一隻手在搓揉HILTON的乳房,一邊在吸吮HILTON另一邊的乳房。
HILTON :哼..呃..呃..嗯...
我完全感受到HILTON 夾得我好緊,我估計HILTON的性經驗應該不是太多。
就在我快要射的時候,HILTON突然說: 主任..等一下..
我:咩事...
HILTON:對不起,因為太舒服了,雖然都這個姿勢好舒服,但最後,你可以好似上次在後樓梯那樣,從後面粗獷地插我嗎?
我躺在HILTON的身邊,把她身體打側,說: HILTON,你想的從後插你嗎?
HILTON :係。。係呀
我: 仲要好似你後樓梯咁,用力捉住你條腰插爆你嗎?
HILTON : 呃。。唔該你從後面粗魯咁插我。
我心想: 外表乖巧客氣,對。。資料上都有講。。HILTON是個色女。
我:你想玩激烈一點當然可以,你把屁股抬高,我會比較好插。。
HILTON 以手支撐著身體,把屁股抬高,問: 係咪好似咁?
我沒有回話,只是用力地抽插著HILTON。HILTON : 哈呃呃。。。。啊
HILTON 軟癱著說: 好舒服。。。
HILTON心想,從後面狠狠地插,比起面對面更舒服,雖然有點恥辱,但好興奮。
我不停地在她身後,把她的雙腿開合,又屈起,HILTON 不停地配合著我。
終於我地一起躺在床上休息。

晚上回到家中,如常地開著電腦工作,突然手機傳來MESSAGE{與魅力值7以上的女同事性交};
如任務失敗,扣薪3個月!
作者: edd827    時間: 2022-5-27 09:02

扣薪三個月,真是不是講笑。公司魅力值有7的女同事,看來只有SAMMI或是我的主管WING 。。
SAMMI我已經開始做左野,為了可以確保完成任務,我開始盤算如何向WING 下手。
WING 向來在公司好自大,目中無人,要向她埋手確實有難度。第二晚,HILTON正在床上賣力地為我口交,我: 最後公司是否好多人講起WING?你是公司的天文台,可能會收到消息。
HILTON一邊用手套弄的陽具,一邊說:頂多是名聲不太好,最近不知發生咩事,好多吃力不討好的工作,都比左佢做。

我笑了下一下,心想: WING。。你要吃點苦了。
其實這個情形在我預計之內,因為我利用APPS把WING的好感度較為零。再對WING身邊的同事<對WING的反感>教為10。
這個討人厭的女人先這樣處理,現在先集中火力攻SAMMI。
HILTON突然問: 主任,你在想咩?你好過份,叫我來你家,你就在想其他事。。。
我: 我只是在想公事吧了..
HILTON 把頭埋在枕頭,哭說: 是但吧..
我: HILTON..是我不好,不要不理我,好嗎?
HILTON: 在我原諒你之前,你要認真服待我!
我笑了一下,用陽具對準了HILTON的下身,輕輕地掃著...說: 原來你講咁多,係想我插你!//
HILTON : 哈呃...啊....

晚上,SAMMI的老公陳忠在床上看手機,他正在查看有關男性不舉的資料。 SAMMI剛沖完涼從浴室進房間,陳忠: 今天你沖咁耐,我地休息吧。
SAMMI : 老公....我們...今天不要直接休息...
陳忠抬頭看了SAMMI 一下,原來今晚SAMMI穿上了白色薄紗的睡袍,上身沒穿BRA,下身只有一條粉色的T BACK。
SAMMI把睡袍脫下說 : 來做吧![img] [/img]
講完之後,SAMMI就伏上了陳忠的身上,和陳忠接吻起來。
陳忠: 老婆,你今天咩事?
SAMMI: ..一直以來,不都是你主動嗎?所以今天換我來。
之後,SAMMI開始用舌尖去舐陳忠的心口。陳忠心想:SAMMI果然不擅長愛撫。不過這份生疏感,反而使我心癢癢...SAMMI都如此積極,我今天一定要成功。
陳忠把SAMMI壓在身下,開始搓弄SAMMI的乳房,之後脫去自己的衣服說: 你今天特別漂亮。今晚我就唔比你睡覺!
SAMMI 雙手撫弄自己的乳房說: 老公,快來....
陳忠感覺今天自己狀態不錯,於是開始一邊撫慰SAMMI的乳房,一邊吸吮SAMMI的乳頭。而另一隻手亦伸進SAMMI粉紅色的T BACK內摳弄著。
SAMMI 全身發抖,陳忠: 好! 我馬上放進去。
陳忠雙手拉下SAMMI的T BACK,直看著SAMMI的下身。
SAMMI: 老公,唔好咁睇我...好羞..
突然,陳忠全身出汗,跟著下身就軟了下來。
陳忠苦笑: 看來,我今天有點累。
SAMMI : 對不起,我不知道你今天很累...
陳忠: 沒關係,咁我地熄燈休息了。

另一方式, 我亦從手機APPS中看到SAMMI的心理健康值在下降。 我: 非常好! 全都按我計畫進行。SAMMI 你乖乖給我等著。

作者: lulu1238899    時間: 2022-5-28 07:29

好正文章,支持出文,有咁app都好过引
作者: edd827    時間: 2022-5-31 10:48

深夜,陳忠在床上呼呼大睡。而SAMMI則獨坐在廁所上。 SAMMI 強忍著呻吟聲,只是發出低低的"呃...啊..啊.."的聲音。
在廁所上的SAMMI,把粉紅色的T BACK 退到膝上,一手在撫按乳房,而另一隻手就伸入了自己的下身。
[哈啊...哼嗯...]...突然手指用力一插,SAMMI大叫了一聲,坐在廁所上的SAMMI 看著自己濕透了的手指,嘆了口氣說: 我又自慰了....

第二天早上,SAMMI在辦公室中,心中想著: SAMMI ,你究竟發生咩事? 上班都心不在焉...滿腦子想著奇怪的事,當我見老公在我面前行過的時候,竟是想馬上拉他到廁所同佢做愛....
我見到SAMMI焦慮的樣子,就知道她的性慾性要爆了。我開始了計劃的最後一步,就是用APPS 把SAMMI 的渴求對象由陳炳改成了我。
我知道,拿下SAMMI是早晚的事...
於是,我發了個MESSAGE比SAMMI,叫她到倉庫門口等我。
在倉庫門口,SAMMI : 李主任..
我: SAMMI..你來了,我有些關於會計的文檔要交比你,我們入去找一下。
SAMMI : 係....
我一看SAMMI的表情,完全和當時的HILTON 一樣,我就知道和目標愈來愈近了。
在倉內,我: 搞咩,誰把箱子放在這麼高? 我早說了不用收起來。
我走近SAMMI,變成了面對面的姿態,說: 你等一下,我搬下來。 講完之後,我把身體湊近了SAMMI。
而我的胸膛更是故意貼上了SAMMI 的乳房。
SAMMI : 哼呃...
我心想: 很好,她沒有反抗..! 不過...SAMMI乳房的觸感,太舒服了...如果直接摸,一定好正..
我看到SAMMI的上衣緊緊地包著她的乳房,於是我大著膽子,伸手去解衣服的釦子。
SAMMI 突然推開我隻手,說:等一下...
SAMMI : 不好意思,我身體不舒服,我晚點再來..
講完之後,SAMMI急步離開了倉庫。

中午時候,倉庫中傳來HILTON 的呻吟聲......我雙手扶著HILTON的腰,正在大力抽插著HITLON。
我心中深深不忿,不停問: 點解會咁....我明明已經控制了SAMMI,究竟那裡出了問題?
HILTON : 主任....稍微細力一點...
我: 對不起,你好痛嗎?
HILTON : 不是..不是...可以的...我沒事...可以繼續的...
我邪笑了一下,心想: 係..我沒有需要咁心急..於是我對HILTON說: 要不要換個姿勢。
HILTON 訓在衣箱上,半側身的面向著我。 我: SAMMI 只是需要比HILTON 用多一點時間罷了...SAMMI的心理出了變化是事實,只要再比心機,令佢動搖可以了...相信不用多久,SAMMI會同HILTON一樣在我身下淫叫..
於是我抓起了HILTON的腿,用側入的方式,狠狠地插著HILTON。

SAMMI離開了倉庫後,馬上走到洗手間,在廁格中反鎖自己。
SAMMI : 究竟發生了咩事? 李主任點會做出咁事...!? 不過,好彩我走了出來,差點就被他發現,如果在倉庫內,被他發現我濕成咁...
SAMMI 一邊想著,竟然又一邊自慰起來...
SAMMI 一邊看著自己濕透的手指,一邊自責: 我剛才被李主任性騷擾,現在我居然想著和他做愛,仲自慰起來....究竟發生咩事.
作者: DboyAK47    時間: 2022-5-31 12:39

寫得仔細,口語化又親切
作者: edd827    時間: 2022-6-1 13:35

到了放工的時間,由於陳忠要加班,所以SAMMI自己一個人離開公司。SAMMI 心想: 今晚只有我自己一人,我得想想方法。我和老公已經好耐無做愛了。唔通老公已經開始厭倦了我的身體。一定是太耐無同老公做愛,所以最近才會胡思亂想。
下班時的電梯,如常地擠滿了人,正當SAMMI在想得入神之際,突破覺得屁股被人頂了一下。是一種硬硬的東西,該不會是性騷擾吧? 應該不是,只是電梯內太迫了。
SAMMI 把手向後伸,試圖把東西推開,一接觸之下,竟然是...
SAMMI 心中暗叫: 是...是誰?是誰做這種事...?!
SAMMI 側頭一看,我已經站在SAMMI身後。
SAMMI有點不知所措,心想,上次我以為無事了,這下要如何做?
我就在這時候,用力地抓了SAMMI的屁股一把。
SAMMI心中在說:不可以,我要阻上他。但SAMMI的手在發抖,居然不聽使。
我更進一步,手在SAMMI的屁股上抓揉。
SAMMI用手捉住我的手,想停止我,但SAMMI 感到我的手力氣好大。而我的手更開始向下游移,SAMMI 心想: 不可以..不可以再仕往下摸了...! 我沒有停上,手已經到了SAMMI短裙的邊緣,並把她的短裙掀起。跟著,手順勢伸入了SAMMI黑色的絲襪內,在她的內褲外撫摸。
SAMMI 心想: 李主任真是瘋了....呵..他把我的絲襪拉下了...竟然在這麼多人的電梯.....呃.....他的手指..
SAMMI 好像聽到了"吧唧..吧唧"的聲音.....那是他的手指進出我下體的水聲嗎?
SAMMI想要大叫,但知道如果現在被發現,一定會有好多難聽的說話傳開,而老公可能都會誤會...
SAMMI 全身發抖,腦海卻浮現出格雷五十道陰影的其中一段。 SAMMI 心在叫著: 快點到地下吧...
SAMMI抬頭看了電梯的顯示屏一下,竟然連一半都未到...? SAMMI以為已經快到了..SAMMI : 啊...唔得了...再這樣下去,我會受不了...! 全身都好敏感...點算...不是我老公的男人把手指伸了進來,可是...點解會咁舒服? 我現在是興奮了..? 唔得了...我好像要高潮了...!!
叮的一聲,電梯已經到了地下。SAMMI 正受著高潮影響,腰已彎了下來,看著電梯門正慢慢關閉,SAMMI心中在叫: 不可以關..我要出去...!
我手快,馬上按著電梯關門的按鈕。
電梯門已關上,我拉下自己的口罩,向著SAMMI 嘿嘿的冷笑。

我拉著SAMMI的手,向倉庫走著,入到倉庫,我把門關上,重重把SAMMI摔向牆邊。
SAMMI 發抖說: 你再咁做,我就報警。SAMMI 一邊說,一邊拿出手機,並按下報警的號碼,把屏幕向著我。
我心想: 她竟然想報警,在電梯中,佢沒有反抗,我以為已經成功了。
我大著膽子說:無可能,你不會報警的。
SAMMI : 你,,,睇唔睇到,我會按下去的!
我: 你真的想報警,剛才在電梯,你已經大叫了。講完之後,我慢慢走近SAMMI。
SAMMI : 不要過來..!!
我貼近SAMMI,一手搶了SAMMI的電話收了起來。
我: SAMM...你一直話要報警,不過你的下面卻不是這樣想。 我的手又再伸入了SAMMI的短裙內。
SAMMI滿面通紅,說: 我..我無...
我的手指伸伸進了SAMMI的下體,弄出了"吧唧..吧唧"的聲音....說: 那這個..你又可以點樣解釋? 你下面濕到...
SAMMI已經不能回答,只能發出哼...噫...呃...的聲音...
我: 你不久前,在電梯內都高潮了,仲敢狡辯。
SAMMI : 我無....我邊有....!!
我: 你可能剛剛高潮,身體好敏感...而我都忍到了極限了!
我改以命令式的口吻說: 你轉過身去,SAMMI,我地把衣服脫清光!
SAMMI 身已經轉了過去,口說: 求求你。停手...!
我當然不會停,雙手用力把SAMMI的黑絲襪撕爛,露出了白色的內褲。
SAMMI 成個人伏在牆上,低聲說:求求你...
我把SAMMI的內褲拉埋一邊,一邊解開褲頭說: 睇落真係好正,竟然濕成咁....
我一手掏出陽具,說: 讓我試下人妻的味道...!
SAMMI作出最後掙扎: 不可以...不可以放入去.!
我冷笑: 太遲了!
噗滋一聲..我已經插入了SAMMI 的身體....我忍不住說: 你個X...簡直是極品! 一放入去已經想彴射了。
我慼覺到SAMMI的下身緊縮得好勵害! 陳忠呢條友真係執到好野!
SAMMI : 嗚鳴,求求你..!唔好咁樣,,,!
我心中在叫: 陳忠,你的老婆,以後是我的玩物了!
我: SAMMI 你夾得我好大力,咁樣我會好快射!
SAMMI: 你咁講係咩意思? 唔通你想...
我: 我意思係要送一份禮物比你,我要內射你...!
SAMMI : 唔得,唔可以射在入面!
我沒有回答,只是加大力度狠狠地頂入SAMMI的體內。
我射完之後,SAMMI: 老公,而定點算?
我拍了SAMMI的屁股一下,說: SAMMI,我好滿意,如果一次就結束,太可惜了,對不對?
作者: 月影偷情    時間: 2022-6-1 21:46

引用:
原帖由 edd827 於 2022-6-1 13:35 發表 查看引用來源
到了放工的時間,由於陳忠要加班,所以SAMMI自己一個人離開公司。SAMMI 心想: 今晚只有我自己一人,我得想想方法。我和老公已經好耐無做愛了。唔通老公已經開始厭倦了我的身體。一定是太耐無同老公做愛,所以最近才會胡思亂 ...
☕👏🏻👏🏻😁支持!師兄繼續…有圖更正…😂😅
作者: RAPTOR2001SG    時間: 2022-6-2 16:33

,楼主快点更新!好心急!硬咗好耐呀!
作者: 月影偷情    時間: 2022-6-4 14:00

引用:
原帖由 edd827 於 2022-6-1 13:35 發表 查看引用來源
到了放工的時間,由於陳忠要加班,所以SAMMI自己一個人離開公司。SAMMI 心想: 今晚只有我自己一人,我得想想方法。我和老公已經好耐無做愛了。唔通老公已經開始厭倦了我的身體。一定是太耐無同老公做愛,所以最近才會胡思亂 ...
熱鬧起來🎉🎉👏🏻👏🏻👏🏻
作者: 3P2Q    時間: 2022-6-4 14:51

這故事很有新鮮感............
作者: edd827    時間: 2022-6-5 01:06

我: 有必要這麼驚訝嗎?  所謂一次生,兩次熟,我地已經都一齊高潮過了。所以你不需要扮野了。
SAMMI突然推開了我,大叫: 我...我無扮野!
無? 我笑了一下,把SAMMI轉為正面向著我,面對面的又大力插入SAMMI體內。我一邊抽插,一邊欣賞SAMMI的身材,SAMMI的身材真是好正,尤其是這對大乳房。 SAMMI 的BRA已經被我拉下,乳房好大,淺粉紅乳頭,生得好靚,一蚊咁,乳頭已經凸起,我肯定SAMMI的乳房,是我見過最美的。
我和SAMMI在不久前,只是點頭之交,現在我可以亨用這個美女了。
我和SAMMI來個激吻之後,沿頸吻落胸口,吮她的大乳房,雙手各揸一邊波搓揉,嘴巴啜右又啜左,SAMMI的乳頭一經刺激,乳頭馬上撬起來...
我像嬰兒啜奶水咁,啜得SAMMI有反應..哼呃...呵啊...
我問: SAMMI,你有感覺了嗎?
SAMMI 顫聲說: 我..沒有! 只是..
我沒等SAMMI說完,又和SAMMI 接吻起來。我心中暗喜,剛才仲一直反抗我,現在不就主動把舌頭伸過來?
我放開SAMMI : 哈哈哈,你不是好享受嗎?
SAMMI: 我無...我一點都...
我突然把SAMMI雙腿分開,把SAMMI抱起放在我腰間,我: SAMMI,你就大方應左佢吧!
SAMMI 大叫了一聲,其實你舒服到不得了...
SAMMI被我用這姿勢抽插著,口中仍然口硬地說: 你..唔好亂講...我有老公...!
我: 忘記你老公吧! 你知唔知你比第一次緊縮得更勵害?
SAMMI哭著說: 沒有..我沒有...
我: 沒有? 你的深處緊緊地吸著我。
我把SAMMI放在盒上,打側身體,把她其中一隻腳放上膊頭,說: 你係咪想求我快點射你..
SAMMI: 無..我唔會...
我大約插了50多下後,說: 我要射第二次了!
SAMMI : 不可以...
我當然沒有理會,照樣射入SAMMI的體內..之後,我故意不穿褲子,在SAMMI面前的盒子坐了下來。
我看著自己軟下的陽具,自然自語說: 才射了2次,就累成這樣,早知多做運動...以後可能沒有這樣的機會了...!
見SAMMI正在飲泣,我的手傳來了MESSAGE,新增"僱傭契約"功能。
我滿意地笑了起來...再按了有關SAMMI的檔案看了一下。
我大吃一驚,SAMMI的滿意度是"0"?  SAMMI你高潮了幾次,滿意度竟然是"0" ! 原來SAMMI是一個咁大食的女人! 好! 我今日就要你HIGH 爆! 讓你體驗前所未有的快感!
於是我把賺回來的點數,全都加到去精力上面。果然,已經軟了的下身,又再次硬了起來。
我走到SAMMI 的面前,說: SAMMI...
SAMMI抬頭看了我一眼,向著我的下身說: 你..你..太大了吧?
SAMMI 心想: 好似比起剛才仲要大一點...如果呢個大小插入我身體的話...
SAMMI 急忙用手掩著下身,說: 不可以,不可以再做了.,,,
我不去理她,強行分開SAMMI的雙腿,用堅硬的下身再次插入SAMMI的體內。 SAMMI : 啊...太大了....
SAMMI感覺下身快要裂開一樣,哀求著說: 啊..好痛..唔得..
SAMMI口中說不: 心中卻大分奇怪: 雖然好痛,而且..佢仲要係硬來,為什麼我會咁舒服?
SAMMI 叫著: 唔得...太入了....求求你....
SAMMI 知道自己身體處於異常敏感的狀態,再咁落去,我會頂唔順的....
我知道係時候了,我突然停了下來,說: 好...SAMMI..我停下來...
SAMMI 一臉的錯愣,我: 你一直叫我停,現在我成全你吧...不過我要同你輸賭,你贏了,就可以走..
SAMMI 心中奇怪,剛才仲咁強硬,態度卻突然轉變,而且我的身體現在已經非常敏感了...
我說: 遊戲好簡單,先高潮的人就輸了! 你騎在我身上,如果能令我先射精,一切到此為止,我比你走,就係咁簡單
SAMMI : 想了一會,過來坐在我身上,SAMMI 心想: 好難為情,這個姿勢我跟老公都未試過...唔緊要,快點完了就可以了。
SAMMI 慢慢坐下,直至整條陽具沒入。
SAMMI : 哼呃呃呃!!!!  好危險...差小小就高潮了...這個體位入得好深...
我:SAMMI ..你唔好發呆,要郁多一點才可以結束。
SAMMI : 知...知道了...我要開始了...\
SAMMI 努力地想令我射,但每郁一下,都好有感覺..
我把雙手枕在頭後,冷冷地說: 我真係睇唔過眼,你咁郁法,有可能令我射嗎?
SAMMI : 我,我要郁了..真的...
我看著SAMMI的表情,我都頂唔住,我把SAMMI雙腳掰開,龜頭在陰唇口磨了二三下,腰一推一壓下,卜吱一響,龜頭入了一半,我感覺到SAMMI內面好濕好暖好窄,跟住好有規律速度抽插,SAMMI對波盪上盪下。SAMMI覺得快感散佈全身,SAMMI好似怕會失去充實感,雙腿夾得好實好緊..
SAMMI心中在叫:..好熱..好大條...勁啲..大力點插入我子宮...喲喲...)
SAMMI緊緊做著我雙手,說: 你剛才不是這樣說,不是這樣..
我: 遊戲的重點是誰先到高潮!
SAMMI 已經不能說話,腦海中只有一個想法:不行...他頂得咁用力,我會...! 啊..他頂到..我最入果度了...! 我..高潮了...!
SAMMI 軟癱在我身上....我: 我嬴了...!

我把SAMMI平放在紙箱上,SAMMI沒有說話,只是在喘息..
我笑說: 黠呀,大方接受自己的感覺,你會更加舒服!
SAMMI 哭說: 我無...我無...
我不等SAMMI說完,又對SAMMI的下身大力地插了一下,SAMMI : 哈呃....
我要完全摧毀SAMMI 僅有的矜持! 我用下身頂著SAMMI,大聲說: 同我講老實話...
SAMMI : 我..呃啊! 呃.......
我: 快說吧...!
SAMMI : 我...我唔知...!
我心想: SAMMI 的定力真勵害!
同時SAMMI的心中: 啊..唔得了...已經忍到極限了...
我冷冷地說:  好! 你不知道...我就做到你知道為止!
作者: 月影偷情    時間: 2022-6-5 08:10

引用:
原帖由 edd827 於 2022-6-5 01:06 發表 查看引用來源
我: 有必要這麼驚訝嗎?  所謂一次生,兩次熟,我地已經都一齊高潮過了。所以你不需要扮野了。
無? 我笑了一下,把SAMMI轉為正面向著我,面對面的又大力插入SAMMI體內。我一邊抽插,一邊 ...
😅😅玩心理戰😌😁☕😝👏🏻👏🏻👏🏻
作者: alexyclam    時間: 2022-6-5 18:45

引用:
原帖由 edd827 於 2022-6-5 01:06 發表 查看引用來源
無? 我笑了一下,把SAMMI轉為正面向著我,面對面的又大力插入SAMMI體內。我一邊抽插,一邊 ...
一定要令佢講出黎。女人就係咁😂😂
作者: edd827    時間: 2022-6-10 09:44

我講完之後,從後把SAMMI 抱住,並把她身體打側,用手提起她的一邊腿。
SAMMI 心中在說: 唔得....! 我剛剛先高潮完,現在太敏感了!
我沒有停下攻勢,我用左手托住SAMMI乳房,輕輕咁搓同夾乳頭,下身就插入了SAMMI的身體郁動。
SAMMI : 呃伊....!在SAMMI 的呻吟聲下,我在SAMMI的耳邊說: 我要射了...!
SAMMI : 呃啊啊....!
我把陽具拔出,SAMMI 再成成個人軟癱在地上。。。口中發生低低的喘息聲音。
我從後扶起SAMMI的腰,SAMMI好似狗仔咁趴嚮地上,我: 有人話可以休息了嗎?
我跪嚮佢後面,盡量推高佢屁股同分開兩邊,令SAMMI陰戶完全露出,然後舐落去。SAMMI無預我會咁做,成個人好似觸電咁,呻吟聲開始變成淫叫聲...

SAMMI : 哈呃...
我沒有比SAMMI喘息,又大力地從後的插著SAMMI...
SAMMI 面對著我不停的攻勢,心中已到了崩潰的地步: 我唔得了,我就快癲了! 我頂唔住了.
我乘勢對SAMMI說: 又要射了...
SAMMI 放棄了: 我....我唔理了...好舒服...
我: 你再講一次!
SAMMI : 好舒服...
我大力拍打SAMMI 的屁股 : 再講一次...大聲點
SAMMI大叫:好舒服...太舒服..實在太HIGH 了...
我拿起手機把SAMMI 這個情形拍了下來。我笑著說: 好好...坦白就好了...咁我比你今天最後的獎勵吧!
我再次射入SAMMI的體內,而手機沒有停下,SAMMI 成個屁股向著我,淫水流濕了白色內褲的情影全拍下來。

而手機亦顯示SAMMI的滿意度轉為1..
我滿意地說: 今天我玩得好開心...
我拍了SAMMI的屁股一下說: SAMMI..明天見...

幾日之後,我站在公司的走廊在手機,一邊看一邊自言自語說: 都幾日..我同SAMMI件事應該無問題...這個APPS仲有個功能叫僱傭契約...應該是不但可以控制惰感,仲可以操縱對象的行為..根本就是催眠術!
我得意地笑了起來,有這個APPS,我同SAMMI仲可以玩多點不同的花樣!
突然電梯門打開,我的上司WING 和我一起走進了電梯。我對WING : 你好..!!
WING 看著自己的手機,完全沒有理會我。 我心中暗罵: 死八婆...我要教訓一下這個無家教八婆! 嘿嘿..雖然無家教,但身材好勁,特別是屁股..
於是我打開手機,檢視一下WING 的情況,原來WING的心裡健康值仲有4...現在WING在公司應該被排擠,這樣仲有4...好厲害!
突然電梯門打開,SAMMI 站在電梯門外。SAMMI 見我在電梯內,呆企地看著我。
WING 不耐煩地說: 你要搭嗎?
SAMMI 急步走入電梯,說: 係..唔好意思!
現在公司內的美女,在電梯內背向我站著...我心中暗說: SAMMI 竟然敢同我乘埋同一步電梯,SAMMI..你真大膽。
我欣賞著兩個美女的背影,心中在說: SAMMI 和 WING ,放在一起各有各魅力! 胸部是SAMMI,屁股是WING,兩個都咁正....啊..上次仲有一個點數未用....好....就用這一點數去控制WING....嘿嘿...WING...你好快就會好似SAMMI咁比我插!

但是,現在我要先提高HILTON 的滿意度到頂點,用額外點嬴得僱傭合約。 HILTON 今次靠你了!!!
晚上,我去HILTON 的家。HILTON 一身性感的睡衣開門 : 李主任,歡迎你....!!
HILTON今天沒有眼鏡,加上性感睡衣的襯托下,HILTON 今晚特別靚,我企係門口望實佢HILTON : 你唔好咁望我,真係好怕羞呀...!! 快點入來吧!
HILTON 跪在我面前,說: 今天你可以唔郁,由我來可以了! 不過,你條棒棒點解好似大左咁?
HILTON初時上下咁掃,好溫柔,後來HILTON佢直情成支捉住套弄,跟住佢耷低頭含住條棒棒,我享受HILTON同我口交,佢冇 AV 女優咁多招數,只有一招,就係好似食雪條咁上下吮,仲撥開啲頭髮等我睇清楚啲,雖然得一招但係睇得出佢好用心。
過左一陣,HILTON 喘了口氣說: 我本來想要先幫你吹出來的,但下巴好痛,不過我會用其他方法...
HILTON叫我坐在床上,我把雙腿分開: 係咪咁..
HILTON 在我對面坐下,用穿了黑絲襪的雙腿,撫弄我的陽具...HILTON : 李主任,點樣呀?

作者: 月影偷情    時間: 2022-6-10 10:35

引用:
原帖由 edd827 於 2022-6-10 09:44 發表 查看引用來源
我講完之後,從後把SAMMI 抱住,並把她身體打側,用手提起她的一邊腿。
SAMMI 心中在說: 唔得....! 我剛剛先高潮完,現在太敏感了!
我沒有停下攻勢,我用左手托住SAMMI乳房,輕輕咁搓同夾乳頭,下身就插入了SAMMI的身體郁動。
SAMM ...
好👏🏻好👏🏻入正提👏🏻唔失禮☕😁..謝師兄!
作者: lulu1238899    時間: 2022-6-11 07:24

實在太美妙,好文好題材
作者: RAPTOR2001SG    時間: 2022-6-14 02:23

楼主,好正,好精彩,快D更新!鸠硬呀!
作者: edd827    時間: 2022-6-14 14:17

HILTON的雙腿不停地刺激的陽具,我心中說: 用腳..原來都可以咁刺激..! 感覺馬上就要射了..
HILTON : 李主任,你現在的樣子超可愛...你的棒棒震得好勁...
之後,HILTON 撥開自己的內褲,露出下體說: 我呢度都濕晒同埋震了...但我要你舒服先..
我心想: 雖然這樣射出來都好,但我今天要填滿HILTON 的滿意度...
我捉住了HILTON 的雙腿,說: 等等...
HILTON : 咩事? 我要令你先射出來....

我: HILTON....
我把HILTON 推倒在床上,用下身大力地插入HILTON 體內...
我: 都係你唔好...我會令你成個WEEKEND都在床上過!
HILTON : 呵.....好!
早上, 我先醒了,我看著手機的情況。手機出現了"僱傭契約" - GET!
我: 不枉我由星期五同HILTON 做到星期日,先用這僱傭契約向SAMMI 下一個指令...
完成後;我拍了HILTON 的屁股一下,說: 多謝你HILTON!
HILTON : 我都多謝你!

星期一早上,我在STARBUCK和客人開會後,正在整理會議內容。突然身後傳內熟悉的聲音- WING!
WING  : 等等...
一個男人說: 就是這個意思,我地到此為止...以後唔好再打電話比我...
我心想: WING 唔通比仔甩...? 真是天助我也....
WING 離開了STARBUCK,我悄悄跟在後面..看看WING究竟去邊...
WING 一直向公司方向走,我心想: 剛剛被人甩,居然馬上返公司開工,WING 被甩,可能是我上次修正WING 受歡迎情況的結果!
突然WING 轉頭看我,說: 你倣咩跟著我?
我:我只是剛開完會,行返公司!
WING : 總之..你離我遠一點!!!
去到公司樓下,見到SAMMI穿符非常性感的在我們面前出現。
我心想: 真係聽話!

作者: 月影偷情    時間: 2022-6-14 16:34

引用:
原帖由 edd827 於 2022-6-14 14:17 發表 查看引用來源
HILTON的雙腿不停地刺激的陽具,我心中說: 用腳..原來都可以咁刺激..! 感覺馬上就要射了..
HILTON : 李主任,你現在的樣子超可愛...你的棒棒震得好勁...
之後,HILTON 撥開自己的內褲,露出下體說: 我呢度都濕晒同埋震了... ...
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻😅支持👏🏻師兄☕👍🏻回歸🥳🥳🥳
作者: ivoivo    時間: 2022-6-15 09:39

師兄好好睇,辛苦你了
作者: RAPTOR2001SG    時間: 2022-6-20 05:24

楼主!等你更新等到心痛!
作者: macforce    時間: 2022-6-20 10:57

好精彩嘅創作,等待更新!thx師兄!
作者: edd827    時間: 2022-6-30 09:43

在辦公室內,SAMMI 成為了所有男同事的焦點。
SAMMI 感到全公司的男同事都在看她,感到非常害羞。SAMMI全天都坐在自己的坐位上,一動都不敢動。
其他女同事都議論紛紛: SAMMI 今天痴左線嗎? 居然著到好似去蘭桂坊去浦咁.....
這個時候,經理突然叫道: SAMMI,你過一過來...
SAMMI站在經理面前,問: 經理,有咩事?
經理眼金金地看著SAMMI,說: SAMMI ,今天雖然是便服日,但打扮都要注意下...這裡是公司,再自由都有一個限度的...
SAMMI : 係..知道.....
SAMMI口中應著,心中卻說: 一邊叫我注意,一邊就眼金金看著我....佢看到我雞皮...
SAMMI : 對不起..我會注意一下!
SAMMI 心中: 我點解會應承李主任著到咁樣返工...

晚上, SAMMI 來到酒店房間門口,正猶豫是否應該敲門入去。
門口突然打開,我: 都嚟到,仲唔入來。我等你好耐了!
我們一起坐在床上,SAMMI : 李主任,你搵我嚟呢度做咩?
我沒有回答,反而說: SAMMI ..你好勁...真係著到咁返工...而且仲夠謄嚟酒店坐係我身邊...!
我知道要對SAMMI為所欲為係有比這更好的方法,只要教低SAMMI對佢老公的點數就可以了。但是咁樣就唔好玩了。於是我反而調高SAMMI對老公的愛意...
而家我要計劃一個劇本,愛著老公的SAMMI,因為性事不滿足導致欲求不滿...最後把身體交給另一個男人....就是我!!
我倒了杯酒比SAMMI ,說: 我地一邊飲一邊傾...
SAMMI 接過了酒。我: 你是不是剛剛新婚,新婚生活應該很SWEET 吧?
SAMMI : 呃....新婚生活....
我: 你老公對你唔好?
SAMMI不答,只是一口飲左杯酒。
我改變話題,說: 你今天著成咁返工,有咩感覺?
SAMMI : 好害羞,累我工作上綁手綁腳咁......如果唔係應承左你,我不會咁樣著。
我: 係咩? 你自己無其他感覺嗎?
SAMMI不耐煩的大喊: 我唔知...我只係覺得害羞,因為所有人都在睇我...
我: 當然...你身材咁好....
SAMMI : 你唔好咁講野...
我: 你唔使唔好意思。我只係講事實! 你知唔知....今日所有男同事都提你個名。中午時候,大家都在天台,話想摸你同上你....
SAMMI 心中居然出現了與公司多人群交的晝面!

作者: ivoivo    時間: 2022-6-30 16:15

👍🏻回歸🥳thx師兄!
作者: RAPTOR2001SG    時間: 2022-7-2 15:31

楼主,唔好停!继续努力啦
作者: 鹹爺    時間: 2022-7-3 20:39

正!請繼續努力!! 期待更新!
作者: edd827    時間: 2022-7-11 09:54

我: 你老公點可以晚晚對住你,自己一個人訓.....
SAMMI : 沒有....我老公....
我不等SAMMI講完,就用咀封住SAMMI的咀...
SAMMI沒有反抗,而我亦馬上伸手進入SAMMI的裙內..並盷伸入黑色的內褲中...
SAMMI 突然把我推開,說: 今天唔係只係傾計嗎?
我完全唔去理SAMMI,反而手指加大了力度,SAMMI的下身已經發出了" 噗茲"的水聲,我: SAMMI,我再問一次,你有同老公做愛嗎?
SAMMI : 你可唔可以唔問呢個問題?
我: 好!  
我講完之後,手離開了SAMMI,並向門口走去。
SAMMI : 李..李主任....?
我: 做咩?
SAMMI : 你..你....點解停左手?
我: 因為你一直拒絕同我交流,所以我想說今天還是到此為止比較好!
SAMMI不由自主地按著自己的乳房,其實SAMMI本身已經好想做,而我就在她快要高潮時停手..
我心想: SAMMI,你會點做?
SAMMI : 無...無錯..!!
我: WHAT ? 我聽唔清楚,你再講清楚一點!
SAMMI : 你講得啱,我最近都無同老公做愛,所以求求你...
SAMMI 講謂下,已經坎到我身後,拉著我的手..
我: 原來如此,但係我都係唔太清楚你想求我咩?
SAMMI: 我....\
我決家幫SAMMI一下,我把頭靠近我SAMMI耳邊,說: 講出來吧...你係貨倉唔係表現得好好嗎?
SAMMI 一咬牙: 我..我想要主任支棒棒/..
我一手搭在SAMMI的肩膀上,滿意地說: 講得好好!
我一把拉起了SAMMI,一邊和SAMMI 濕吻著,一邊拉起了SAMMI裙子,SAMMI黑色的內褲已經露了出來。
SAMMI 口中發出呻吟聲,我把SAMMI稍微推開,拉低了SAMMI的中空裝,令SAMMI一雙美乳露了出來。
我雙手捉住SAMMI的乳頭搓揉,SAMMI : 嗚呃....主任....不要再吊我胃口了....
我笑了一下: 真可愛...好..!!
我講完之後,拉下自己褲子拉錬..拿出了陽具,用手把SAMMI跪在我面前,說:既然你主動求我,就讓我看看,你有多想要吧!
SAMMI 看普我的陽具猶豫著....之後輕輕地捉住的的陽具...
我: 你係度做緊咩? 你無同你老公吹過嗎?
SAMMI 看著我說: 無...
我想不到SAMMI第一次口交竟然比左我,說: 無就試下.!
SAMMI撥開自己的頭髮,熱辣辣的嘴唇;含住我的龜頭吸吮,手指玩弄我的袋袋,SAMMI舌頭由龜頭頂舔落袋袋,再啜兩粒袋袋..
我心想....SAMMI應該真係無同人口交過...!
我: SAMMI..你夾一下乳房...
SAMMI 雙手壓住自己的乳房,[係唔係咁樣?]
我於是把自己的陽具放入SAMMI的乳溝內。
[嗚呃!]
[主任,你係度做咩?]
[呢個係我一直以來想做的事!]
[SAMMI,你要保持呢個姿勢,把舌頭伸出來..!]

作者: 月影偷情    時間: 2022-7-11 10:33

引用:
原帖由 edd827 於 2022-7-11 09:54 發表 查看引用來源
我: 你老公點可以晚晚對住你,自己一個人訓.....
SAMMI : 沒有....我老公....
我不等SAMMI講完,就用咀封住SAMMI的咀...
SAMMI沒有反抗,而我亦馬上伸手進入SAMMI的裙內..並盷伸入黑色的內褲中...
SAMMI 突然把我推開,說:  ...
👏🏻👏🏻👏🏻☕👍🏻正😁😁😋
作者: RAPTOR2001SG    時間: 2022-7-16 18:10

楼主! 幾時更新呀? 硬到鐵呀
作者: kwoksiuhang7980    時間: 2022-8-22 21:25

何時更新?求更新。已等了很久
作者: RAPTOR2001SG    時間: 2022-8-23 19:34

楼主 ! 唔好失踪,唔好爛尾 ,文章好正,一直等待你更新呀 !
作者: RAPTOR2001SG    時間: 2022-9-6 18:50

楼主,攪乜野?沒更新,沒有影?
作者: edd827    時間: 2022-9-7 11:25

SAMMI 現在跪在我的面前,雙手用力夾著乳房,抬起頭看著我,把舌頭伸出來,問: 係咪咁樣?
我低頭和SAMMI濕吻起來...而我更加推開了SAMMI雙手,用我自己雙手在壓SAMMI的乳房,磨擦我的陽具..!
我心想:: SAMMI 真是個極品,每當我插進她的乳溝...她就會震一下...太可愛了!
我: SAMMI..我唔得了,,我要射了!
都未講完,大量的精液已經射在SAMMI的乳房上..
SAMMI 用手按在自己黑色內褲外, 一邊輕輕撫摸,一邊說:
[主任,我真係忍唔住了..! 我想要你放入去,求求你!]
我笑了一下,一把張SAMMI推倒在床上,脫下外衣。
[唔使你講,我都會放入去!]
於是我把SAMMI的雙腿分開,直接把SAMMI的內褲拉開一邊,對準SAMMI的下身...
[啊/...你未帶套...!]
我不去理會SAMMI...只是對著她的下身抽插。
[哈呃?!...啊...啊...呃...
SAMMI 心中在叫著: [ 入..入來了!]
我以嘲笑的語氣說: [ 點呀? 只係插入去就已經高潮了嗎?]
[係..係....所以唔該你慢慢來..]
我把SAMMI的雙腿放上我的肩膀,[係你要我插你的!]
[啊呀!!]
[你要提起精神,現在先係開始~]
[啊..啊..!!]
我心中不禁暗讚:[ 雖然乳房已經好正,但原來下面才是極品。]
[SAMMI,你下面仲係好緊!]
[主任,求你...求求你慢慢來...]
我把SAMMI的腿壓向SAMMI的胸部,之後俯身含住SAMMI的乳頭。
[呃啊?!]
[呃...主任...我..]
[點呀...你高潮了?]
[係..係...我快要高潮了...!]
[好..非常好.....咁就一起高潮吧!]
隨著我的射精,SAMMI軟癱在床上發出低低的呻吟聲。
[SAMMI..你這個坦率的樣子非常可愛,,]
[啊..點算好....又內射了...]
[你就習慣一下,又不是第一次了,做咩咁意外...? 我地換個姿勢吧!]
於是我把SAMMI的內褲脫下...
[唔係..你唔係已經做完了嗎?]
我把SAMMI的身體打側,提起佢一條腿,從後側面的進入。
[你個心明明就唔係咁樣諗..]
於是我又開始抽插著SAMMI...[啊.....呃....啊..]
SAMMI心中在叫苦:[ 唔得....我剛剛先高潮...就又...咁激烈的話..我會...]
正當SAMMI的內心在苦惱的時候,我出奇不意地吻向SAMMI的咀,而SAMMI馬上伸出舌頭熱烈地回應著我。
我完全沒有比喘息機會SAMMI,我把她身體反成背向著我,SAMMI用雙手支撐著身體,把屁股抬高,俾我用狗仔式的方法進入。
[嗚呃!]
啪的一聲,我打了SAMMI的屁股一下...!
[啊...啊...!]
[SAMMI..我又要射了!]
SAMMI沒有回答,只是不停地發出呻吟。
SAMMI 累極地訓在床上,我在她耳邊說: [ 我繼續了...!! I can do it all day!]
[主任..我求求你...我唔得了...]
晚上,我吸著煙看著全裸的SAMMI在床上,心說: [ 差不多令到SAMMI暈左...都不記得做了5次, 定係6次...]
我拿出手機一看,SAMMI的滿意度已經達頂了。
[是時候對付下一個目標了...】
作者: 月影偷情    時間: 2022-9-7 11:32

引用:
原帖由 edd827 於 2022-9-7 11:25 發表 查看引用來源
SAMMI 現在跪在我的面前,雙手用力夾著乳房,抬起頭看著我,把舌頭伸出來,問: 係咪咁樣?
我低頭和SAMMI濕吻起來...而我更加推開了SAMMI雙手,用我自己雙手在壓SAMMI的乳房,磨擦我的陽具..!
我心想:: SAMMI 真是個極品,每當我插 ...
👏🏻👏🏻👏🏻師兄回歸😅👍🏻
作者: RAPTOR2001SG    時間: 2022-9-7 17:53

楼主! 太好了,總算等到你了,唔好停,继续更新。
作者: 1tillasing    時間: 2022-9-8 01:22     標題: 回覆 37# 月影偷情 的帖子

正呀,希望可補相呀。
作者: RAPTOR2001SG    時間: 2022-9-12 13:44

楼主! 幾時更新呀?
作者: edd827    時間: 2022-9-20 11:06

深夜時份,WING 仍然在公司工作,心中不停地抱怨公司對自己太差了。
我把一罐咖啡放在WING的桌子上,說: 諗咩諗得咁入神?
[嚇死我咩!]
[嚇到咁樣,人地以為你做緊咩?]
[你突然係我後面出現,我當然驚吧!]
WING用手指著咖啡,說: 這是咩意思?
[見你OT,請你飲咖啡...你慢慢做吧!]

第二天,WING 向我發了一條MESSAGE : [ 你今天有空嗎?]
我故意回復 : [ 我今天已經有約了。]
WING 估不到,我竟然拒絕了她。
[咁你明天有空嗎?]
WING 一直看著手機,過了10分鐘。我: [明天可以。]
WING 滿意地笑了一下。 翌日,我地在LUNCH 的時候到了一間西餐廳食飯。
[謝謝你上次的咖啡,你之前在工作上都幫了我很多...]
[...] 我故意不回答,只是低頭吃飯。
WING 心想: [我都努力開話題了,他都不配合一下!!]
[我為什麼會這樣? 我點會對這種男人...?]好
[李主任...你喜歡那類型的女生?]
[嗯? 你點解咁問?]
[傾下閒計...]
[我喜歡好似SAMMI的類型..]
[咩話? 上次在公司門口撞到果個..? 你不會覺得她穿得太暴露?]
[我覺得幾好...身材好好..]
WING 心想:[ 哼...膚淺!! 居然喜歡這種妓女的打扮!]
我故意說: [ 比起SAMMI....你的身材好似不夠豐滿...]
WING 大叫: [你講咩!!!]
[你細聲一點....]
WING : [ 總之...你知道SAMMI那個是假的? 男人就是唔識..]
我心中暗笑:[ SAMMI是真的,我已經徹底了解過了...]
但我口中卻說: [係咩? 不過比起你...SAMMI還是好多了...]
[李主任..你真係....那就WEEKEND! 我穿自己的衣服,跟她一較高下!]
[我會比你知道,SAMMI和我是不同級數的..]
[你而家算係約我?]
[係..唔係...我係要糾正你..!]

星期六,WING 穿了一套件露臍裝配及一條緊身牛仔褲去咖啡廳等我。

[搞咩!! 咁耐都未嚟!約我出街都遲到!]
[HELLO!]
[你足足遲了半個鐘頭]
我頭戴CAP 帽,一身運動裝,腳穿拖鞋向WING打招呼。
[你今日咁CASUAL..]
[係呀...放假..]
WING心中不滿,[同我出街著到咁...!]
我一邊看著WING :心說: [她好似好不滿意!!..這就是WING的戰衣? 唔怪得佢對自己咁有自信....對乳房無SAMMI咁大,但形狀不是錯,仲有腹肌同馬甲線。但WING...果然是下半身最正,從腰到屁股的線條...加上腿形...真是無得彈!]
[李主任,你會不會看得太明顯?]
[既然要睇,就要好好看清楚!]
[好! 點呀? 睇完之後,你知道SAMMI同我無得比?]
[身材係幾好...不過...]
[不過咩?]
[你對野,有可能是墊的吧?]
WING大力拍了桌子一下,[唔係!!!]
[我絕對是真材實料...]
WING 注意到咖啡室的人都向自己方向看來,放低聲音說:[ 總之我是無用墊的!!]
[係..所以只看外表是看不出來的...]
WING對自己的身材充滿信心,因為WING確實是花了好多時間去訓練出來的。
[咁你就確實秈清楚!]
我站起身來,拉著WING的手向洗手間走去。
[現在就去確認一下吧!]
[喂,你而家要去邊?]
在洗手間內,WING : [ WHAT? 你要在這裹確定?]
我笑了一下,說:[ 點呀? 你剛剛不是好有信心? 而家驚?]
[定係..你想同我去酒店比我睇?]
[我點會同你去酒店? 你快D....睇完就出返去!]
[好呀...由邊度開始好?]
我一把抓住WING的乳房,放肆地搓揉著....
WING全身發抖,勉力忍住呻吟,說: [ 我沒有用墊吧?]
[EM....隔著衣服,摸不出來...]
[咩話?]
我不等WING有其他反應,一把把好的上衣拉了不來。WING的一雙乳房在我面前晃動著....而我的一雙手重重按在WING柔軟的乳房上。
[李主任....你..你...你係度做緊咩...]
[果然咁樣摸會清楚好多!]
我的一雙手開始在WING的乳頭輕捏著....WING本能地發出: [ 呃..呃...]
[李主任....]
[好..乳房就先玩到呢度...]
我的手已經放在WING的屁股上....[唔得...! 唔可以再咁丈落去..]
[WING...我都要睇下..你的屁股是不是墊出來...]
[唔得...如果我除褲比你摸..你會...就到此為止吧!]
突然,洗手間有人推門入嚟,我馬上把WING拉入厠格入面。
作者: 月影偷情    時間: 2022-9-20 11:10

引用:
原帖由 edd827 於 2022-9-20 11:06 發表 查看引用來源
深夜時份,WING 仍然在公司工作,心中不停地抱怨公司對自己太差了。
我把一罐咖啡放在WING的桌子上,說: 諗咩諗得咁入神?
[嚇死我咩!]
[嚇到咁樣,人地以為你做緊咩?]
[你突然係我後面出現,我當然驚吧!]
WING用手指著咖啡,說: ...
👍🏻
👏🏻👏🏻👏🏻☕
作者: lulu1238899    時間: 2022-9-20 12:42

好正👍👍👍,喺廁所執一劑先啦
作者: RAPTOR2001SG    時間: 2022-9-25 13:11

楼主 !快点更新,好心急
作者: RAPTOR2001SG    時間: 2022-10-11 21:42

楼主在那里 ?唔好爛尾
作者: edd827    時間: 2022-11-1 09:51

[唔係約好飲野嗎?]  厠格外傳來一把男聲。
我從後摟住WING,WING :[ 差點就比人發現了。]
我突然伸手拉著WING的褲頭,WING嚇了一下,[李主任...你做咩?]
[當然係要再確認...] 講完之後我已經拉開了WING 褲頭的扣...並向下拉。
WING一手拉住褲頭,[喂...你..]
[唔得....] [你..等等..]
我不去理會,WING的褲已經被拉到膝蓋....
[李主任...你痴左線呀? 出面有人係度...!!]
我推開WING的手,一手按住WING的屁股,一手按住WING的口。
我一邊搓揉WING的屁股,一邊說: [ WING你最好安靜一點,你想比人發現嗎?]
我放開WING的口,說: [ 我現在確認,你唔好出聲!]
WING 狠狠地看了我一眼,[你好野!]
我開始加重了力量,WING 就緊閉,努力忍著不發出聲音!
WING心想: [ 怇只係亂咁摸,但係點解我個身咁慶...]
我更進一步,雙手把WING的屁股分開。
[嗚呃.....!!!]
門外的男人聽到聲音,自言自語:[點解會有女聲?]
WING緊張得雙手按住自己的口。
而我就伸手入去WING的T SHIRT 入面。WING 心想: [佢仲唔停手?]
我不理會WING,反而伸手指插了WING的下身一下。
[嗚....嗯...]
出面的男人把耳湊近門,心想:[ 唔會有人真係係度做!]
我見到WING死忍的樣子,我反而更加大膽,一手在搓揉WING 的乳頭,一手就隔著內褲按壓WING的下身!
我向門隙看了一下,知道有人在門外偷聽,故意說: [ WING..你點解一直發出聲音? 你係咪唔在乎比人聽見?]
門外的男人聽見,嚇得急急腳離開洗手間。
我聽見男人離開的聲音,滿意地笑了起來。
WING :[你究竟係度做咩? 你確認完未?]!
[未!] 我一手重重地舂入了WING的下身!
[而家出面已經無人阻礙了。]]
[你..你要....]
我又開始對WING 上下其手,WING 心想:[ 佢又嚟,感覺好.....】
我地手在WING 下身不停地搓揉,WING 的下身已經發出了"噗滋""噗滋"的水聲...
我知道是時候了..突然大力地用手指插了WING一下,WING 抬頭..[啊!.......]
我用手指不斷在WING的下身抽插,WING不斷發出[呃....啊]。
而我另一隻手則不斷愛撫WING的乳房,更用手指輕捏她的乳頭。
WING的上身伏在馬桶上,把屁股趷高盡情享受我的手指。WING心想[啊啊...感覺太好了。]
而WING的下身已經濕透,隨著我的手指進出,不斷發出[噗茲]的聲音。
WING雙手用力抓緊馬桶,心中在狂叫:[我..我要高潮了...]
我的手指感受到WING下體的變化。於是我加強手指的力度直插入WING的下身。[高潮吧!]
WING[Oh...我到了。]
我把手指抽出,隨手拿起紙巾抹自己乾自己濕透的手指。之後我冷冷的說,[確認完了,可以出去了。]
WING :[ 吓...!!]
WING回頭一臉吃驚的看著我。
我: [點啊...係咪想要多一次?]
WING一邊整理自己的衣衫,一邊說:[我不要!]
我心想:[我當然也很想,插到她失去意識。但是一想到我之前因為受到她的氣,我一定要好好教訓她。]
我和WING正走出洗手間。剛巧店員正準備入來。
店員 : [ 小姐...你...]
我 : [真是不好意思,因為女廁滿了,我女友又急住要上廁所才進了男廁。]
WING唔等我講完就轉身走咗。
我哋行返出大街。WING生氣地說,[你點搞...頭先差啲被發現啊。另外,你仲摸咗原本唔需要確認嘅地方。]
我: [我承認你嘅身材係堅嘅。]
WING撥一下自己的頭髮,充滿自信咁: [咁梗係啦!你終於睇清楚。咁你要收翻你句說話,你話我不如SAMMI。]
我: [好啦,我收翻,係我失言。]
WING 舉起拳頭,"YEAH"了1聲,[比較過後你就知道了]。
我:[要做嘅嘢都做完啦,咁下次見啦。]
WING一手捉住我:[你點可以咁樣走咗去,既然我應承咗你嘅要求,你都要答應我嘅要求。]
WING將我帶到去間戲院,我問:[睇戲?]
WING:[係啊,有一部戲我之前一路好想睇]
我心想:[啱啱先至係廁所俾我搞到咁,宜家居然仲有心情嚟睇戲。]
在自動售票機前,我撳咗一部三級片。
WING : [你做乜嘢自作主張,我唔係想睇啲套。]
我冇理佢轉身就行去入場。

在戲院中,WING受到劇情的影響,不斷想起剛才廁所的事。WING看著我的臉,心想:[其實佢都幾靚仔。]
我知道WING一直在偷看我,突然我伸手插入WING的褲頭來。跟著就在她的褲內撫摸。
WING雙手捉住我的手,壓低聲音。 : [你做乜嘢啊。頭先唔係確認咗啦咩。]
我冇理會佢,直接將隻手插入佢條底褲入邊。WING將自己隻手伸入口度避免發出聲音。
WING心想啱啱先係廁所俾佢搞完,宜家咁樣我好難忍。WING一隻手揞住自己把口,兩隻腳就用力夾實。
就係哩個時候,我將隻手抽翻出嚟,專心睇戲。
WING心想:[又嚟又出啲招]。跟住佢同我講,[你同我出嚟。]
係戲院大堂度,WING好嬲咁同我講,[李主任你到底係點,唔好再玩呢啲嘢啦。}
[我冇玩嘢...]
[咁你講,點解你要咁樣。]
我冇出聲。WING見我唔出聲,笑咗一下咁講:[我知道啊!其實李主任你係鍾意我,要咩確認其實都係藉口啫,剛剛你仲講,我係你女朋友,都係嘅,仲意我嘅人根本就多到數唔曬。]
[你鍾意我就講啦!唔使用哩啲咁嘅藉口。咁好啦,我俾個機會你。]
[咩機會啊?]
[同我拍拖嘅機會,你只要而家開始好好表現的話。我就會同你拍拖。]
我大聲笑咗起嚟。[做咩有咩好笑?]
[冇嘢冇嘢,我淨係覺得呢種表白好新鮮,不過,我這個人很重視性方面,或者去睇下係床上邊會發展為點樣。]
[我哋先去試車啦。]
[試車?]
[即係先搞咗嘢,適合嘅話先至拍拖。]
[吓.....]
[點啊,你講到自己咁受歡迎,對自己冇信心啊?睇嚟你都係冇乜地方面經驗。]
WING透咗啖大氣,[你係講真嗎?,如果性方面適合的話就會同我拍拖。]
我點咗一下頭,跟住我哋就去咗酒店。
一入到酒店房,我就推咗WING埋床邊同佢kiss。
WING推開我,[先沖個涼啦。]
我冇理佢,一手將佢T SHIRT 扯開。
作者: lulu1238899    時間: 2022-11-1 11:03

正👍👍👍好直接又刺激
作者: edd827    時間: 2022-11-6 07:20

我一手撫摸WING的乳房,另外一邊,就一口含住她另一邊的乳頭。
[啊啊啊,李主任!]
我聽到WING的呻吟聲,另一隻手馬上伸進她的褲頭裏。過左一陣,我將隻手掹翻出嚟,放在WING的面前說,[你都已經濕曬,我諗唔需要繼續摸喇。]
之後我把WING推倒在床上。
WING回頭望著我說:[你想做乜嘢?]
我: [仲使講咩,想同你做愛啦]。
WING :[等等...你咁樣會唔會粗魯咗啲啊.]
我冇理到佢,將佢條長褲拉下,而家WING變成只係得一條底褲。背向我趷起個屁股對住我。我一下就將佢哋條底褲都拉落嚟跟住話: [你好似唔知粗魯係咩意思...!]
我張WING頭按喺枕頭上邊,另外就一只手指就刮去嘅下體。
我:[等我教下你乜嘢係粗魯啦....]
WING轉頭望住我,用帶住挑戰嘅眼神咁講:[好!咁你就試下啦。] WING回頭一看見到我已經勃起嘅下身,心諗: [點解佢可以咁大嘅。]
WING:[等陣...等陣。] 我自然冇理佢一下就插咗入去。
WING :[李主任,你一下就咁樣插入嚟。]
我: [我只係放入去,未係插...而家先至係開始。] 跟住我就撳住WING兩隻手,不斷咁樣抽插。
WING :[點解會咁嘅。佢係亂係度插,但係點解我會咁興奮。佢完全冇體貼女仔。但係點解我會咁興奮呢?]
過咗一陣,係我不斷抽插同埋撫摸乳房之下,WING已經高潮。
我問:[係咪已經高潮。]
WING冇答我,佢只係攤咗係張床嗰度。
我:[你啱啱開始嗰時的傲氣去咗邊度啊? 你自己開心完就算?
WING :[我沒有HIGH。哩啲根本唔算係乜嘢。]
我: [你嘅感覺已經寫曬係塊面度啦...仲係度死要面。] 我講完之後一下拍落WING嘅屁股度。
WING :[啊....你講咁樣好痛啊。]
我:[你太可惡啦,你口是心非。] 於是我拉起WING的雙手,:[我睇你都仲需,要等我好好調教下你!]  我捉住WING雙手跟住就係再喺後邊插佢。

酒店內不斷傳出啪啪和呻吟的聲音。WING被我整個人員攤在床上,但是仍然保持着屹起屁股的姿勢。
WING抬頭說,[你同你自己吹噓嘅比起嚟,宜家根本冇乜嘢]。我冷笑了一下。
WING繼續講,[老實講呢啲根本唔算係乜嘢。]
我突然伸手在WING的屁股按了一下:[啲度又點樣啊?]
WING :[嗯嗯...你係咪癲咗啊..有冇咁污糟啊?仲有啊,好痛啊! ]
WING心想:[雖然好痛,但係又好舒服。唔係一啲感覺都冇。]
我:[要忍住係咪啊。]
WING一粒聲都唔出。突然我嘅手指插咗入去WING嘅屁股度。WING痛到成個人,企咗起身大叫咗一聲。跟住又訓返係張床度。
我笑住咁話:[知你忍唔住啦,屁股係你嘅弱點。]。
WING成個攤咗喺張床度冇出聲,我:[見到你再次高潮個樣我睇得好開心。但係你知唔知,我一次都未射。
WING轉身同我講:[咁又點啊!]。
我:[至少你要俾我射一次吧, 咁毛係對男朋友嘅禮貌係咪。]
WING同我面貼住面,細細聲咁講: [係咪射一次就得? ]
我:[唔使你出力去喐嘅,你忍耐下就得啦。]
WING :咁好啦,咁你快啲。]
這個時候我開始插入去,
WING :[唔得啦!我已經都HIGH咗兩次。]
WING下身不斷發出抽插的水聲。
WING 心想:[ 雖然真係好想忍住,但係真係....真係真係好難忍。啊。點解佢嗰度咁大嘅.....啊.......!]
WING 始終忍唔住嗌咗出聲。我就趁WING嗌出聲嘅時候,同佢打茄輪。WING條脷都積極回應我,我心想WING都有可愛的時候。可能我一邊同佢KISS,一邊插佢,我覺得佢夾得好緊。
[唔好意思,我仲未打算要輸畀你!]。
我停止咗同WING接吻,但繼續插佢。插多咗一陣,我叫:[WING...高潮吧!!!]
終於我都射了。WING成個攤都係張床度,直頭成個好似暈咗咁,
我去拍咗佢塊面兩下,同佢講:[又係我贏咗。]
作者: lulu1238899    時間: 2022-11-6 10:40

👍👍😄😄食飽晒
作者: edd827    時間: 2022-11-12 12:25

我講完之後,唔理WING已經暈咗,繼續抽插佢。WING自言語:[點解會咁點解會變成咁樣?啲個男人,成日係公司唔出聲咁係度做嘢,真係一個平凡都不得了嘅男人。]
我見到WING係度自己同自己講嘢,於是我話:[咦,你醒咗了喔。啲場輸賭到係我贏啊,你暈咗嘅時候,都仲係一樣好緊喔。]
我一路講,一路用兩隻手搓WING嘅乳房。我笑咗一下:[點啊,舒服到回答唔到我啦?]
於是我一下入到最盡係WING嘅身體入邊射咗。跟住我話:[只係射一次實在太可惜啦。]我將WING個身體反轉,宜家佢變成個屁股對住我,我從後繼續抽插佢。跟住我把陽具抽出,係WING嘅屁股上面有射多一次。跟住我拉起佢個頭,要WING幫我含,過咗一陣我係WING塊面上面又寫咗一次。我話:[仲未完。]
將WING個身體返轉。再係佢身體入邊射咗。我笑咗一下,見到WING成身都係我嘅精液,於是我用手機拍低WING宜家個樣。之後我係書枱上面留低咗張紙條比WING,阿穎因為太攰了,滿身精液都攤喺張床度都瞓咗。而我就離開咗間酒店。

第2日早上我係公司嘅天台上邊食緊煙,突然WING走嚟問:[哩張紙條算係咩意思?]
我將字條上面寫住,[拍拖嘅事我要再考慮一下。] 我話:[就係字面嘅意思啦,嗰日我根本我都未滿足。] WING好嬲咁講:[ 未滿足係咩意思? 嗰日你射我週身都係精液。]講完之後,WING自己都面紅。WING停咗一停,[總之,我沖涼都沖咗好耐時間先至洗得甩,咁都唔算係滿足咩。]
我笑咗一聲話:[你自己高潮咗三次,但係我完全都冇HIGH到,咁樣係算得上圓滿嘅性愛咩?如果我同你男女調轉,男仔呢啲就俾人叫做早泄。啊係喇,WING你就係早泄。]
WING成塊面紅晒,[你講乜嘢。]
我笑咗一下縮下縮膊頭咁講:[係囉早泄,如果你早泄就有足夠嘅理由唔同你拍拖。]
WING嬲到全身震曬,走埋嚟跟住舉起手想打我。突然佢自己停咗只係講咗一句:[衰人!!!] 跟住就轉身走咗。
我望住自己個電話心諗:[雖然整蠱WING好好玩,但係食完一次就唔要就真係好可惜啦。]我望住個手機啊見到WING嘅指數,WING算係俾我搞掂左了。
到咗放工嘅時候,係公司SAMMI個位度,SAMMI把聲都振曬: [咁樣...我好驚。]
而我就攞住一支SM用的皮鞭係背後望住SAMMI。
SAMMI而家著住全身SM 的服裝。帶上手拷,隻眼戴住眼罩,背向我。擰轉個頭同我講:[可以放開我嗎?]

[我好驚啊!] SAMMI顫抖著說。
[唔該...你可唔可以鬆開我...你要我著到咁樣係公司,好奇怪啊!]
[今日我就係要揭開你嘅性癖好....]
[咩意思啊你。] SAMMI 講完之後我就用手掌大力咁拍咗佢屁股一下。
[噢噢...!] SAMMI 全身震曬,[主任...]
[一開始先用手。] SAMMI :[好痛啊!]
跟住我用一SM嗰條皮鞭,大力噉打咗係SAMMI個屁股度。
[啊啊...!] [李主任,我好痛啊。]
我冇停到落嚟,大約打咗十個屁股10幾下。SAMMI成個屁股都已經紅晒,眼已經流出眼淚。只係重複咁話....好痛好痛。
我伸手去SAMMI嘅下體摸咗一下,我覺得好奇怪,點解佢完全無濕到呢? 咁冇辦法啦,唯有咁啦,我拉住SAMMI對手。拉咗佢去會議室嘅落地玻璃嗰度。
作者: RAPTOR2001SG    時間: 2022-11-12 13:23

楼主 ! 太正了,继续更新,支持你。。努力,加油。
作者: RAPTOR2001SG    時間: 2022-12-25 02:10

一個月呀 ,楼主唔打算更新呀 ??唔好停呀 !

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)