188Channel

標題: 沉船 [打印本頁]

作者: guthrie    時間: 2022-6-13 17:43     標題: 沉船

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: stellaluna    時間: 2022-6-13 17:48

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-13 17:43 發表 查看引用來源
短暫情緣最令人享受,亦最刻骨銘心。只睇到對方美好嘅一面,互相釋放最原始嘅情慾。開心過後瀟灑講bye bye,不帶走一片雲彩,咁樣你話唔係好浪漫咩?當然你唔能夠排除當中有幾分係虛情假意。但每次扑完嘢佢攬住你話唔捨得你,你 ...
頭位Support😊
作者: 粉紅寶寶    時間: 2022-6-13 18:04

最好一齊沉😛,第二
作者: stellaluna    時間: 2022-6-13 18:18

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-6-13 18:04 發表 查看引用來源
最好一齊沉😛,第二
似乎寶寶C姐一齊沉緊中😆
我覺得沉船係享受同難受中不斷徘徊

作者: guthrie    時間: 2022-6-13 22:18

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-6-13 08:04 PM 發表 查看引用來源
最好一齊沉😛,第二
阿寶真係好,有福同享。梗係要拉埋佢落水。
作者: guthrie    時間: 2022-6-13 22:43

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-13 08:18 PM 發表 查看引用來源
stella姐叻叻,一句話總結咗咩係沉船。

咁熟,莫非沉過鑊甘?定沉緊?
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-6-14 08:12

咁我唯有承認自己唔及你浪漫囉 沉船始終對我o黎講都係一件好可怕o既事 單方面o既沉船本質上同你愛上一個唔愛你o既人冇咩分別 (我好膚淺o架, 愛就係想要擁有! )
就算係一齊沉, 咁即係代表果種愛係由做愛做出o黎, 都唔係最完美o既愛情
咁講係有d 矛盾, 事關我自己的確係愛上過一個由做愛開始o既男人, 當時o既我係曾經有過念頭覺得冇所謂唔介意,
淨係想擁有佢/ 或者俾佢擁有, 但如果真係同o左佢一齊, 呢段關係跟果d 正常情況下暗戀之後表白之後一齊之後先上床o既關係總有d 分別
唔明o既話再舉個例: 我咳緊, 咳到抖唔到氣, 會食咳藥水止咳希望可以舒服番少少
靠咳藥水壓住果種唔咳o既狀態同你冇病冇痛果陣我估你自己都feel 得出係有分別
你我都希望自己係冇病o既, 但真係患上o左感冒果陣, 有藥o係面前你我都會去食
然而我估你我都唔會希望自己感冒, 亦唔會話自己真心喜歡飲咳藥水

影響, 都算係正面o既
話晒都係佢調教出我呢種享受服從o既心態, 同埋男人大丈夫一諾千金o既豪氣
作者: stellaluna    時間: 2022-6-14 08:35

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-13 22:43 發表 查看引用來源

stella姐叻叻,一句話總結咗咩係沉船。

咁熟,莫非沉過鑊甘?定沉緊?
你估下😜
作者: stellaluna    時間: 2022-6-14 08:47

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-14 08:12 發表 查看引用來源
咁我唯有承認自己唔及你浪漫囉 沉船始終對我o黎講都係一件好可怕o既事 單方面o既沉船本質上同你愛上一個唔愛你o既人冇咩分別 (我好膚淺o架, 愛就係想要擁有! )
就算係一齊沉, 咁即係代表果種愛係由做愛做出o黎, ...
蛇C師形容得好貼切 👏🏻👏🏻👏🏻
係咪正面好睇個人性格取捨

又或者總有人會令你難以忘懷?無論你身邊有個她/他,個個人都佔咗你少部份

究竟對方嘅離去令你無咗個習慣、陪伴、佔有慾定真係鍾意咗佢?

沉船應該係不自覺地鍾意咗對方而你想段關係同之前有所改變

作者: guthrie    時間: 2022-6-14 12:13

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-14 10:12 AM 發表 查看引用來源
就算係一齊沉, 咁即係代表果種愛係由做愛做出o黎, ...
有啲人話,先性後愛唔work。對有啲人嚟講或者係咁。但我自己嘅經驗係,先性後愛唔止work,有時直情係work到黐線,work到令人沉鬼埋。

點解由做愛做出嚟嘅愛,就唔可以係完美嘅愛情先?

兩人之間,只有肉體同相處嘅感覺,完全冇考慮周邊嘅世俗嘢(聰明嘅娘娘,你知我講咩嘅)。你唔覺得咁樣先係最原始(接近動物本能)、最真,亦最純粹嘅愛情咩?未必完美,但真實。或者你會笑我天真。
作者: guthrie    時間: 2022-6-14 12:20

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-14 10:35 AM 發表 查看引用來源

你估下😜
估中有冇獎先?
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-6-14 12:21

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-14 08:47 發表 查看引用來源

蛇C師形容得好貼切 👏🏻👏🏻👏🏻
係咪正面好睇個人性格取捨

又或者總有人會令你難以忘懷?無論你身邊有個她/他,個個人都佔咗你少部份

究竟對方嘅離去令你無咗個習慣、陪伴、佔有慾定真係鍾意咗佢?

沉船應該係不自覺 ...
我係覺得呢, 再好再壞o既任何一段感情, 以至於同任何一個好人壞人有過o既互動, 其中都一定會有d o野得著囉
果個人的確好似你所講咁, 佔有o左我o既少部份, 中意一個人, 好大程度上其實就係中意佢o既陪伴,
有得同佢互動o既呢個習慣..
佢算係我當時朋友圈中o既其中一人, 會一齊出現o係班friend o既飯局k 局,
中間去到某d 無聊冇話題o既時候各自各玩手機etc, 我地會互send 短訊約炮, 約好陣間散會之後扮各行各路跟住點樣meet 返,
或者一班人入面淨係我地兩個之間一d 有味道o既眼神交流等等, 雖然明知我地只係性伴,
但呢d 互動果陣真係覺得好sweet 好開心
又雖然話過我地只係搞o野同sm 既對手, 但有時不知不覺會當o左佢o係男朋友咁囉
想知道唔見面果陣佢搞乜, 發生o係自己身上o既事會想俾佢知道
關係係由幾時開始改變唔清楚, 但個改變係鐵一般o既事實

同佢開始果陣只不過係貪刺激貪好玩, 性愛o既o野都係各取所需啫
忽然某一日開始, 係不知不覺咁樣由扮演主奴對佢o既服侍變成由心而發真係關心以佢享受為先o既服務
就係想佢開心, 想俾佢最舒服, 想自己成為令佢最爽最難忘o既果個女人
作者: stellaluna    時間: 2022-6-14 14:18

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-14 12:20 發表 查看引用來源

估中有冇獎先?
有㗎🤫
作者: stellaluna    時間: 2022-6-14 14:24

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-14 12:21 發表 查看引用來源

我係覺得呢, 再好再壞o既任何一段感情, 以至於同任何一個好人壞人有過o既互動, 其中都一定會有d o野得著囉
果個人的確好似你所講咁, 佔有o左我o既少部份, 中意一個人, 好大程度上其實就係中意佢o既陪伴,
有得同佢 ...
如果成件事發生後少少,個結局可能會唔同
當然世上係無如果

我相信你會係佢難忘嘅女人
成班朋友出後聚個陣,有無見過佢?
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-6-14 15:06

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-14 14:24 發表 查看引用來源

當然世上係無如果

我相信你會係佢難忘嘅女人
成班朋友出後聚個陣,有無見過佢?
呢個後少少真係要好後吓 後十年八年 maybe?
我意思係年齡大o左心態轉變, 如果或者也許正好差唔多到佢都想安定落o黎, 正正經經搵條女拍拖
果陣時我地先開始, 或者就會唔同囉, 不過 as you say, 冇如果...

佢就係有咁講過先攞命! 一時話玩o左咁耐主奴好少見有女真係咁投入, 近乎自虐地投入俾人糟質,
一時又話 "唔咁相信有 "咁樣質素" o既女自己送上門俾佢食" (我講得好謙虛o架啦)
呢d 說話聽果個人難免會有種被讚賞o既感覺, 覺得有人欣賞自己, 甚至可能有機會都中意自己
難忘, 或者啦, 不過佢果種"記得我" 相信只係停留o係肉體方面
除o左o係佢面前mak 大對脾等佢插, 同埋拎轉身拮高個pat 俾佢打呢兩個行為之外,
我唔覺得我有咩其他o野佢會欣賞, 甚至感興趣都未必...

之後再冇見面啦, 嚴格d講果班係舊同事, 離職之後各有各忙, 愈來愈少見面都係常態,
耐唔中有人約局要推辭亦都唔係咩難事 `
同事o既o野就係咁, 為o左搵食同利益先聚埋一齊, 一次唔見兩次唔見, 第三次有局人地都未必會叫你
作者: stellaluna    時間: 2022-6-14 15:13

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-14 15:06 發表 查看引用來源

呢個後少少真係要好後吓 後十年八年 maybe?
我意思係年齡大o左心態轉變, 如果或者也許正好差唔多到佢都想安定落o黎, 正正經經搵條女拍拖
果陣時我地先開始, 或者就會唔同囉, 不過 as you say, 冇如果...

佢 ...
Hahaha…都係嘅
我成段野只focus係一時又話 "唔咁相信有 "咁樣質素" o既女自己送上門俾佢食" (我講得好謙虛o架啦) 」
睇到呢段都忍住住再次覺得大王真係集幸運與幸福於一身
蛇師姐你當然係幸福同幸運有大王啦😉
作者: guthrie    時間: 2022-6-14 16:08

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-14 02:21 PM 發表 查看引用來源

有得同佢 ...
睇你講兩條急色友暗中鬼馬,扮唔熟又偷偷摸摸傳情嗰度,我笑咗。

你要唔要去廁所先,樓下停車場等。係咪咁?

當你同一個人未算得好熟,但唔知點解為咗某樣原因而有默契。奸夫淫婦嘅默契。就係嗰種感覺。
作者: guthrie    時間: 2022-6-14 16:33

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-14 04:18 PM 發表 查看引用來源

有㗎🤫
stella姐沉船數量估算:

小沉6隻 🚢🚢🚢🚢🚢🚢
中沉3艘 🚢🚢🚢
大沉,冇
作者: stellaluna    時間: 2022-6-14 17:01

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-14 16:33 發表 查看引用來源

stella姐沉船數量估算:

小沉6隻 🚢🚢🚢🚢🚢🚢
中沉3艘 🚢🚢🚢
大沉,冇
見你連🚢都出埋⋯
獎你🍭🍬🍫🍿🍦🧋🍶🍻🥂🍷🥃🍸🍾
作者: 粉紅寶寶    時間: 2022-6-14 20:23

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-13 18:18 發表 查看引用來源
一直都沉緊😆😆😆😆😆
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-6-15 07:18

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-14 16:08 發表 查看引用來源

睇你講兩條急色友暗中鬼馬,扮唔熟又偷偷摸摸傳情嗰度,我笑咗。

你要唔要去廁所先,樓下停車場等。係咪咁?

當你同一個人未算得好熟,但唔知點解為咗某樣原因而有默契。奸夫淫婦嘅默契。就係嗰種感覺。 ...
又無咁低級 曾幾何時我懷疑佢係食過有夫之婦o架, 因為佢d 手段好專業, 不過佢話冇
果陣係一班人散會之後, 我地各有各走, 我照舊去搭車, 坐一兩個地鐵站之後出o黎o係某個地方再會合返

有d 野而家事過景遷之後, 可以當笑話拎返出o黎講 但剛分開果期真係諗一次喊一次
其實呢條友同大王好似, 或者話大王同佢好似, 就係講d 野你永遠估唔到 不過我受媾絕對唔係當大王係代替品
有次舊同事出o黎聚餐, 條友忽然message 我話佢屋企冇廁紙
on9 既我當時定格o左半分鐘o係度回憶我究竟應承過佢d 乜? 好似只係俾佢sm 果種女奴咋喎,
唔L 係幫你做埋家務煮埋飯果種女僕, 之後回番佢一句咁樣關我L 事?!
佢話果晚要我過去俾佢打, 一定會痛到我爆喊冇o野俾我抹眼淚

又有一次係同一班人唱k, 我地幾條女好high 咁係度啊~啊啊啊啊啊啊啊啊啊~~
(唔係叫床, 係 der holle rache 入面果句)
我地玩到氣咳, 佢舉起酒杯同另外兩條女歡呼拍手, 但係哄過o黎細細聲同我講叫我咪飲酒啦, 幫我叫o左杯檸蜜,
sweet 到我呢 真係忍唔住下面濕o左一下, 問佢做咩對我咁好,
佢話俾我潤吓喉先, 夜d 上佢張床仲有排要我叫
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-6-15 08:42

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-14 15:13 發表 查看引用來源

Hahaha…都係嘅
我成段野只focus係 「一時又話 "唔咁相信有 "咁樣質素" o既女自己送上門俾佢食" (我講得好謙虛o架啦) 」
睇到呢段都忍住住再次覺得大王真係集幸運與幸福於一身
蛇師姐你當然係幸福同幸運有大王啦 ...
大王真係我見過EQ 最高o既人 我有同佢講過我呢d 往事
試過將我自己代入男性角度, 當然未必準啦, 但如果我係男人, 我條女同之前d 人玩得咁癲, 好似俾人佔有過晒,
我估自己或多或少都會有d 介意囉, 但佢完全冇, 即係佢係有少少大男人果種想自己女人馴服於佢o既思想,
但又冇呢d 小氣o既成份覺得條女俾人玩過晒唔值錢
佢睇到果面係我o既往績, 證明o左床上好多o野我都樂意接受, 佢可以對我為所欲為, 關鍵係我enjoy 佢對我o既為所欲為
我相信自己冇錯o既原因係因為我地的確鬧過交, 甘起上o黎都幾甘o架
我係有俾過說話佢聽... 係一d 曾經佢令我呷醋o既位, 但佢一次都冇用我以前呢d 野隊返我, 一次都冇, 暗示都冇
作者: stellaluna    時間: 2022-6-15 10:01

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-6-14 20:23 發表 查看引用來源
一直都沉緊😆😆😆😆😆
似乎有故事喎⋯
作者: stellaluna    時間: 2022-6-15 10:12

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-15 07:18 發表 查看引用來源

又無咁低級 曾幾何時我懷疑佢係食過有夫之婦o架, 因為佢d 手段好專業, 不過佢話冇
果陣係一班人散會之後, 我地各有各走, 我照舊去搭車, 坐一兩個地鐵站之後出o黎o係某個地方再會合返

有d 野而家事過景遷之後 ...
有d人本身係醒,做咩野都可以好專業!

你哋嘅關係應該超出SP喎

我地玩到氣咳, 佢舉起酒杯同另外兩條女歡呼拍手, 但係哄過o黎細細聲同我講叫我咪飲酒啦, 幫我叫o左杯檸蜜,」
=》佢呢個舉動真係sweet到爆呀⋯個晚真係要激戰連場😂
作者: stellaluna    時間: 2022-6-15 10:26

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-15 08:42 發表 查看引用來源

試過將我自己代入男性角度, 當然未必準啦, 但如果我係男人, 我條女同之前d 人玩得咁癲, 好似俾人佔有過晒,
我估自己或多或少都會有d 介意囉, 但佢完全冇,  ...
大王真係好好喎⋯EQ高嘅人真係唔多㗎
每個人都有過往,佢好坦白咁同你分享,證明佢好在意段關係,唔想有咩收收埋埋咁⋯更加唔想你會係其他途徑知道自己嘅事;我覺得大王嘅諗法係偏向過往嘅經歷成就今日嘅你呢款,而且你又唔係不停ons, 師姐只係同曾經愛過嘅他一齊享受啫⋯你嘅過往改變唔到亦唔需要改,大王會鍾意你就係你咁樣,最緊要大家一齊後你唔好再同其他人咁玩。當然我知有好多男人口不對心啦⋯佢要求人時,都要掉轉頭諗下!

佢做咩令你呷醋先?

大王嘅成功係有佢嘅原因!就好似佢唔會執著你過去點點點⋯連就算鬧交都唔會講返你以前嘅野⋯我感受到尊重同佢都好珍惜愛護你🥰
作者: guthrie    時間: 2022-6-15 11:45

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-14 04:24 PM 發表 查看引用來源

...
但會唔會...而家個結局已經係最好嘅結局?
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-6-15 12:00

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-15 10:12 發表 查看引用來源

有d人本身係醒,做咩野都可以好專業!

你哋嘅關係應該超出SP喎

「 我地玩到氣咳, 佢舉起酒杯同另外兩條女歡呼拍手, 但係哄過o黎細細聲同我講叫我咪飲酒啦, 幫我叫o左杯檸蜜,」
=》佢呢個舉動真係sweet到爆呀⋯個晚真 ...
條友冧女真係有一手o架, 可惜呀條友根本唔想拍拖
所以佢由頭到尾不過當我係一個可以插o既洞 而我因為俾佢sweet到, 到o左中後期要服侍埋佢床事以外o既其他o野,
其實我係好開心好樂意, 真係好似幫自己男朋友做o野咁

規矩話SP 之間唔送禮唔涉及金錢往來, 我地之間都係, 但我會親手整野食帶過去
(cup cake 之類, 一來方便拎出門, 二來佢話佢朝早唔食早餐但我話咁好傷身, 細細件方便佢一啖一個或者帶住返公司食都得嘛)

我地玩o既係主奴, 我會因為佢中意同佢單方面o既興奮刺激, 受唔住都夾硬死忍俾佢打
最癲果次俾佢鞭o左我80 籐...

美其名話我自己投入, 做戲做全套, 但其實暗地裡係有少少想impress 人, 或者話係我想媾佢
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-6-15 12:29

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-15 10:26 發表 查看引用來源
大王真係好好喎⋯EQ高嘅人真係唔多㗎
每個人都有過往,佢好坦白咁同你分享,證明佢好在意段關係,唔想有咩收收埋埋咁⋯更加唔想你會係其他途徑知道自己嘅事;我覺得大王嘅諗法係偏向過往嘅經歷成就今日嘅你呢款,而且你又唔係 ...
你都講得好中
佢都有同我講, 其實佢亦有玩過類似不過更傾向係 ons 而唔係sp
(我知道之後反而有d 欣慰, 顯得自己冇咁污糟 亦都表現得好開明咁講笑咁佢邊幾條女咁唔好彩呀?
條啫咁正d 精華液咁好味, 淨係享用得一次, 俾著係我一定死捉住你唔放將你私有化啦 )

跟住同佢重申, 我話我愛你我呢世女以後淨係想同你一個人過淨係對你好, 絕對唔係信口雌黃,
我衰過, 做過港女, 令好多人對我死心厭惡, 我搵人虐自己就係因為我都好討厭曾經o既我, 當年o既果個我確實真係抵打,
而之後無論係ons 定係sp 我都試過, 刺激感真係有, 我以為咁就夠, 我以為自己唔再需要愛情,
但事實證明o左我o既想法係超錯, 我一樣仲會愛上人, 一樣渴望俾人愛,
沉船經歷亦好清楚話o左俾我知 ons/ sp 其實並唔係一個我可以得到我想要o既o野o既途徑
我對自己發過誓我唔會再玩, 一次都唔會, 因為風險好大, 我傷唔起, 我仲係比較中意搵一個我"感興趣" o既人,
同佢一齊去經營一段感情, 對呢個人死心塌地, 為佢付出為佢犧牲, 我希望果個人可以係你

咁o既表白掂唔掂先
作者: guthrie    時間: 2022-6-15 12:42

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-15 09:18 AM 發表 查看引用來源

條友手法又真係幾特別。等我袋住先,有機會抄佢。

咁嗰晚做人肉速遞,係咪送埋廁紙上去呀?

其實佢msg你嗰下已經坐定粒六:睇死你㗎啦,衰女包。反而,如果你先好地地再突然甩底,我幾肯定佢會被你大到。
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-6-15 13:16

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-15 12:42 發表 查看引用來源

條友手法又真係幾特別。等我袋住先,有機會抄佢。

咁嗰晚做人肉速遞,係咪送埋廁紙上去呀?

其實佢msg你嗰下已經坐定粒六:睇死你㗎啦,衰女包。反而,如果你先好地地再突然甩底,我幾肯定佢會被你大到。 ...
仔細老婆嫩o既你就咪再諗呢d 野啦 !

我都想問你一個問題: 男人係咪普遍都唔識分面紙同廁紙?

好地地再突然甩底o既意思係咪即係欲擒故縱呢? 唔係話唔識, 但又唔知點解當時冇咁做去嘗試俘虜人..
可能太興奮人地一開口約炮就lur 飯應卦
作者: stellaluna    時間: 2022-6-15 14:39

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-15 11:45 發表 查看引用來源

但會唔會...而家個結局已經係最好嘅結局?
依家會覺得係
但當時個刻唔會覺得係
作者: guthrie    時間: 2022-6-15 14:42

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-15 03:16 PM 發表 查看引用來源

仔細老婆嫩o既你就咪再諗呢d 野啦 !

我都想問你一個問題: 男人係咪普遍都唔識分面紙同廁紙?

好地地再突然甩底o既意思係咪即係欲擒故縱呢? 唔係話唔識, 但又唔知點解當時冇咁做去嘗試俘虜人..
可能太興奮人 ...
諗吓都唔得...

男人最緊要識得分銀紙啫,學小弟阿嫲話齋。

噢!原來條友其實係講緊tissue呀,唔係toilet paper?唔好意思!原來一場誤會,怪錯咗佢添。

係呀,欲擒先縱呢招對大男人好work㗎。
作者: guthrie    時間: 2022-6-15 14:44

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-15 04:39 PM 發表 查看引用來源

依家會覺得係
但當時個刻唔會覺得係
又係嘅。當時世界末日都無咁慘。
作者: stellaluna    時間: 2022-6-15 14:48

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-15 12:00 發表 查看引用來源

條友冧女真係有一手o架, 可惜呀條友根本唔想拍拖
所以佢由頭到尾不過當我係一個可以插o既洞 而我因為俾佢sweet到, 到o左中後期要服侍埋佢床事以外o既其他o野,
其實我係好開心好樂意, 真係好似幫自己男朋友 ...
鍾意一個人真係可以奮不顧身🥺打80下真係好痛

佢應該係傳聞中嘅媾女王😆

咁你知唔知條友依家點? 仍然咁玩定定咗落黎?
作者: stellaluna    時間: 2022-6-15 14:53

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-15 12:29 發表 查看引用來源

你都講得好中
佢都有同我講, 其實佢亦有玩過類似不過更傾向係 ons 而唔係sp
(我知道之後反而有d 欣慰, 顯得自己冇咁污糟 亦都表現得好開明咁講笑咁佢邊幾條女咁唔好彩呀?
條啫咁正d 精華液咁好味,  ...
緣份嘅野⋯將佢留咗比你😉
做乜咁傻豬呀,因為討厭自己而搵人虐⋯不過有得著嘅係可以用係大王身上✌🏻

你嘅表白好掂好掂好掂呀⋯👍🏻👍🏻👍🏻 「我希望果個係你」
作者: stellaluna    時間: 2022-6-15 14:55

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-15 14:44 發表 查看引用來源

又係嘅。當時世界末日都無咁慘。
做咩咁感性
又令你回想返⋯🥺
作者: stellaluna    時間: 2022-6-15 14:55

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-15 14:42 發表 查看引用來源

諗吓都唔得...

男人最緊要識得分銀紙啫,學小弟阿嫲話齋。

噢!原來條友其實係講緊tissue呀,唔係toilet paper?唔好意思!原來一場誤會,怪錯咗佢 ...
乜依家唔係女人最緊要識分銀紙咩?
作者: 粉紅寶寶    時間: 2022-6-15 17:21

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-15 07:18 發表 查看引用來源

高手嘢喎
作者: 粉紅寶寶    時間: 2022-6-15 17:23

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-15 08:42 發表 查看引用來源

我估自己或多或少都會有d 介意囉, 但佢完全冇,  ...
我老公都唔會,佢話講完,聽咗,過去就算
作者: 粉紅寶寶    時間: 2022-6-15 17:25

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-15 10:01 發表 查看引用來源

似乎有故事喎⋯
只係SL啫,最初我冇諗過會發展,只怪我太好奇🤣🤣🤣🤣就直到而家
作者: stellaluna    時間: 2022-6-15 17:28

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-6-15 17:25 發表 查看引用來源
只係SL啫,最初我冇諗過會發展,只怪我太好奇🤣🤣🤣🤣就直到而家
點好奇先?咩奇遇令你哋遇上?
係咪一眼就睇上佢?
作者: 粉紅寶寶    時間: 2022-6-15 17:33

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-15 17:28 發表 查看引用來源

點好奇先?咩奇遇令你哋遇上?
係咪一眼就睇上佢?
好奇點解叔叔都好似好偏好搵返個”知己”,之後識落左一段時間先開始
作者: stellaluna    時間: 2022-6-15 17:36

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-6-15 17:33 發表 查看引用來源
好奇點解叔叔都好似好偏好搵返個”知己”,之後識落左一段時間先開始
叔叔!!! 佢大你好多?咩「知己」呢😝
似乎叔叔有佢過人之處⋯所以寶寶走唔出佢✋🏻
作者: guthrie    時間: 2022-6-15 20:05

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-15 02:29 PM 發表 查看引用來源
.. 咁o既表白掂唔掂先   ...
掂哂!

如果我係你,絕對會精心策劃,不容有失!Book間餐廳,買定紮花同靚酒,約佢食餐飯。適當時間由侍應捧紮花出嚟。由你半跪親手送畀佢,再講出表白宣言。

你話成件事型到呢。女人主動出擊有咩唔好!就算衰咗,條友都會記住你一世。
作者: guthrie    時間: 2022-6-15 20:09

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-6-15 07:25 PM 發表 查看引用來源
好奇心殺死貓。亦殺死天真嘅女人。唉。
作者: guthrie    時間: 2022-6-15 20:14

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-6-15 07:33 PM 發表 查看引用來源
叔叔就唔使食女呀?

不過,最緊要都係,你沉得開唔開心先?
作者: 粉紅寶寶    時間: 2022-6-16 01:58

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-15 17:36 發表 查看引用來源

叔叔!!! 佢大你好多?咩「知己」呢😝
似乎叔叔有佢過人之處⋯所以寶寶走唔出佢✋🏻
同黑鬼一樣嘅叔叔🤣正呀,唔知點解好啱傾,而家都仲好好
作者: 粉紅寶寶    時間: 2022-6-16 01:59

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-15 20:09 發表 查看引用來源

唔緊要啦,可能係叔叔比我隊冧呢😆😆😆😆😆
作者: 粉紅寶寶    時間: 2022-6-16 02:00

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-15 20:14 發表 查看引用來源

叔叔就唔使食女呀?

不過,最緊要都係,你沉得開唔開心先? ...
大家都好開心呀
佢講明要人妻,係令我最好奇嘅一點
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-6-16 06:59

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-15 10:26 發表 查看引用來源
佢做咩令你呷醋先?
大王嘅成功係有佢嘅原因!就好似佢唔會執著你過去點點點⋯連就算鬧交都唔會講返你以前嘅野⋯我感受到尊重同佢都好珍惜愛護你🥰
好似講漏o左呢part
其實真係好小事, 尤其是事後回想番... 不過係身邊其他女性, 主要係一d 我唔識/ 唔係好熟o既人例如佢自己d 女同事咁囉
案發時間大部份都係我同佢初相識仲未話對佢個人百分之百了解之前
覺得佢對一d 女人有一種同兄弟之間果隻為o左人可以上刀山落油鑊奮不顧身o既幫忙
佢會為一個請病假o既女同事加班做埋人地果份, 知道人地第二日可以返工前一晚短訊whatsapp 電話對話同人溝通交接,
個女同事當時係佢下屬, 重點係幾靚女o既, 10分滿分客觀地都可以俾佢7.5
我心諗屌你老味駛唔駛咁呀? 真係當我死o架?
後來知道原來係佢 "收買人心" o既手段, 正確d 講唔係手段係工作心態/ 管理方式, 對男同事女同事一直以o黎佢都係咁
簡單兩個字形容就係上心囉, 我好多o野都係從呢條友身上學返o黎
呢個就係我一直以o黎都好強調o既一樣o野, 要做我伴侶o既男人除o左外表同性能力之外,
一定要有d 可以俾我崇拜仰慕, 同埋可以俾我從佢身上學習o既o野
作者: guthrie    時間: 2022-6-16 07:27

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-6-16 03:59 AM 發表 查看引用來源
唔緊要啦,可能係叔叔比我隊冧呢😆😆😆😆😆
直頭好事添!我絕對相信係你對冧人先囉。😁
作者: stellaluna    時間: 2022-6-16 07:30

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-16 06:59 發表 查看引用來源

好似講漏o左呢part
其實真係好小事, 尤其是事後回想番... 不過係身邊其他女性, 主要係一d 我唔識/ 唔係好熟o既人例如佢自己d 女同事咁囉
案發時間大部份都係我同佢初相識仲未話對佢個人百分之百了解之前
覺得 ...
原來係咁😆
作為下屬,如果遇到咁好嘅上司,真係會仆心仆命咁同佢做野㗎。如果個上司個外型唔錯,真係會鍾意上佢㗎喎
作為女朋友,初初一齊,如果個男友咁對下屬,仲要靚女嘅,真係會呷醋㗎👉🏻👈🏻
不過,蛇師姐,根據我嘅觀察,你肯定係唔係差,甚至係多於7.5/10😉

大王作為管理層,佢呢個方式係好㗎! 事關下面個個做唔掂有乜甩漏,最終又係佢要補鑊。同埋最重要佢對男女一樣嘛⋯木

有能力、叻嘅男人係特別吸引㗎!
作者: stellaluna    時間: 2022-6-16 07:35

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-6-16 01:58 發表 查看引用來源
同黑鬼一樣嘅叔叔🤣正呀,唔知點解好啱傾,而家都仲好好
黑鬼一樣嘅叔叔係指膚色定下面嘅size🤭
話題多又諗法相似?所以岩傾?
會繼續咁好
作者: stellaluna    時間: 2022-6-16 07:36

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-15 20:09 發表 查看引用來源

天真嘅女人! 何出此言?🤔
作者: guthrie    時間: 2022-6-16 07:38

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-6-16 04:00 AM 發表 查看引用來源
大家都好開心呀
佢講明要人妻,係令我最好奇嘅一點
咁個答案其實係...?點解指定要人妻呢?🤔

思想成熟啲?經濟獨立啲?抑或...人妻會有家庭掣肘冇咁易上身。原諒我小人😅,但如果我係女人,好難唔咁懷疑。
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-6-16 07:38

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-15 14:48 發表 查看引用來源

鍾意一個人真係可以奮不顧身🥺打80下真係好痛

佢應該係傳聞中嘅媾女王😆

咁你知唔知條友依家點? 仍然咁玩定定咗落黎?
冇晒聯絡lu... 同佢結束果日從佢屋企離開, 返到自己屋企之前已經delete 晒所有同佢有關o既o野

(80下事件大王都知道, 仲笑騎騎咁"讚賞" 話原來你咁捱得, 可以唔駛對你客氣 )
之後我唔知邊度o黎o既勇氣, 或者係想表示自己歸順佢o既決心卦
俾o左個offer 佢話只要佢唔嫌攰, 我好想俾佢打得更重, 因為我想唔單止同佢經歷我經歷過o既o野, 仲想佢成為最特別果個
商議結果係 100鞭, 但打o係屁股o既話皮一定破所以我俾o左腳板佢打, 每邊50 下
痛到滿天星斗暈低咁滯但係效果好好, 冇穿冇爛
作者: guthrie    時間: 2022-6-16 07:41

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-16 08:59 AM 發表 查看引用來源

好似講漏o左呢part
覺得 ...
阿蛇分析男人確係獨到。小弟又袋嘢!😀
作者: stellaluna    時間: 2022-6-16 07:47

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-16 07:38 發表 查看引用來源

冇晒聯絡lu... 同佢結束果日從佢屋企離開, 返到自己屋企之前已經delete 晒所有同佢有關o既o野

(80下事件大王都知道, 仲笑騎騎咁"讚賞" 話原來你咁捱得, 可以唔駛對你客氣 )
之後我唔知邊度o黎o既勇氣, 或者係 ...
都係嘅!結束就要決斷d....女人鍾意你愛你時可以好鍾意好愛,當佢唔再鍾意你唔再愛你真係可以好狠㗎

蛇師姐你真係好捱得呀⋯100下仲要腳板底,好很痛囉
點行呀! 你真係乖乖咁被打?唔會縮腳?
我連腳底按摩都受唔到⋯
作者: guthrie    時間: 2022-6-16 08:02

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-16 09:35 AM 發表 查看引用來源

會繼續咁好
都話男人黑黑實實冇得輸。引版如是。人妻界如是。妹妹仔世界亦如是(至少我呢邊係)。白皮豬聽乞米啦。😮‍💨
作者: guthrie    時間: 2022-6-16 08:17

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-16 09:36 AM 發表 查看引用來源

天真嘅女人! 何出此言?🤔
小弟失言。😖🤐我諗深一層,天真嘅女人其實最幸福。好奇心強更加係好事。

女人太聰明或者太清醒,有時反而累事。🙂
作者: stellaluna    時間: 2022-6-16 08:36

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-16 08:02 發表 查看引用來源
都話男人黑黑實實冇得輸。引版如是。人妻界如是。妹妹仔世界亦如是(至少我呢邊係)。白皮豬聽乞米啦。😮‍💨
男人黑黑實實真係唔會輸😂
呢幾年韓國、香港、甚至國內嘅新一代男星都係白白淨淨㗎喎⋯所以變咗喇⋯白皮豬係好吃香㗎!

喂⋯韓國大熱喎⋯BTS佢哋幾個都好白下㗎喎!

咪住先⋯「妹妹世界」⋯哦⋯原來又諗緊想中出豬仔包😏
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-6-16 08:38

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-16 07:41 發表 查看引用來源

阿蛇分析男人確係獨到。小弟又袋嘢!😀
袋埋袋埋咁多o野, 好快要問你收錢
作者: stellaluna    時間: 2022-6-16 08:41

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-16 08:17 發表 查看引用來源

小弟失言。😖🤐我諗深一層,天真嘅女人其實最幸福。好奇心強更加係好事。

女人太聰明或者太清醒,有時反而累事。🙂
女人唔可以太天真㗎喎!唔係好易出事!
好奇心強係好事?C兄你講下有咩好🤔

應該男女都係⋯適當時要「難得糊塗」😉
作者: stellaluna    時間: 2022-6-16 08:44

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-16 08:38 發表 查看引用來源

係喎⋯佢不停又食又拎咁
要問佢收返顧問費呀、小費、娛樂費、服務費等等
收到後、C姐我哋去飲返杯🥂
作者: guthrie    時間: 2022-6-16 09:13

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-16 10:36 AM 發表 查看引用來源
呢幾年韓國、香港、甚至國內嘅新一代男星都係白白淨淨㗎喎⋯所以變咗喇⋯白皮豬係好吃香㗎!

咪住先⋯「妹妹世界」⋯哦⋯原來又諗緊想中出豬仔包 ...
可惜小弟呢邊似乎比較興"dark guys"(即係黑黑實實嘅男人,包括黑人)。

話時話,公司有個印度妹超鍾意BTS,係少數冧白皮豬嘅女仔。莫非真係白女冧黑男。黑女冧白男?

呢排食緊西多,冇諗奶油豬lu。
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-6-16 09:22

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-16 07:47 發表 查看引用來源

都係嘅!結束就要決斷d....女人鍾意你愛你時可以好鍾意好愛,當佢唔再鍾意你唔再愛你真係可以好狠㗎

蛇師姐你真係好捱得呀⋯100下仲要腳板底,好很痛囉
點行呀! 你真係乖乖咁被打?唔會縮腳?
我連腳底按摩都受唔到⋯ ...
縮一定會縮一下 提醒自己立即要攤番直腳板等候下一籐囉
我同佢講, 只要一日我愛佢佢愛我, 同埋唔見血唔我願意為佢忍受任何o野
本來係中意打屁股o既, 中意果種徹底全裸訓低, 將自己奉獻俾愛人任得佢玩o既畫面
但受咁重o既刑d 疤會好難睇, 腳板底就唔會, 而且第二日尤其是返工著o既高爭鞋行果陣仲會痛
等於全日不停咁回味返昨夜o既活動
大王本身又超中意玩我對腳, 第十年都就快o黎啦, 佢都好似day 1 咁一樣咁玩唔厭, 呢樣o野好難得,
就憑佢呢個舉動晚晚俾佢打我都制
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-6-16 09:27

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-16 08:36 發表 查看引用來源
我超憎韓國男明星果種 look
作者: guthrie    時間: 2022-6-16 09:32

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-16 10:38 AM 發表 查看引用來源

冇問題!多年娛樂。請你飲嘢又點話,如果娘娘賞面。

《女奴日記》有冇機會出續集。小弟有啲懷念。
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-6-16 09:42

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-16 09:13 發表 查看引用來源

可惜小弟呢邊似乎比較興"dark guys"(即係黑黑實實嘅男人,包括黑人)。

話時話,公司有個印度妹超鍾意BTS,係少數冧白皮豬嘅女仔。莫非真係白女冧黑男。黑女冧白男?

呢排食緊西多,冇諗奶油豬lu。 ...
黑人係唔係條啫等於半截大脾長度果種? 著孖煙囪唔扯旗果陣可以o係褲腳見到龜頭?
作者: stellaluna    時間: 2022-6-16 09:52

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-16 09:13 發表 查看引用來源

你咁講法⋯我又真係見好多印尼,菲律賓姐姐鍾意白男
不過白男依家好多女都鍾意㗎⋯所以白皮豬是有市場的😆

咁岩嘅⋯我都鍾意食西多喎⋯仲要整到一pat煉奶係上面至好味㗎😋⋯

食完西多後,唔知你又會/想食咩呢🤔
作者: stellaluna    時間: 2022-6-16 09:56

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-16 09:22 發表 查看引用來源

縮一定會縮一下 提醒自己立即要攤番直腳板等候下一籐囉
我同佢講, 只要一日我愛佢佢愛我, 同埋唔見血唔我願意為佢忍受任何o野
本來係中意打屁股o既, 中意果種徹底全裸訓低, 將自己奉獻俾愛人任得佢玩o既畫 ...
你真係好強⋯好難忍受囉⋯痛喎⋯真係叫晒出黎㗎,係忍唔到唔叫喎⋯身體好自然會避開咁⋯避唔開真係會開口叫「好痛呀!停呀停呀!唔好再黎喇」

打完腳板底第2日仲著高踭行⋯真係攞你命3000⋯真心佩服C姐

想問句蛇師姐係工作上係咪都咁強㗎?
作者: stellaluna    時間: 2022-6-16 09:57

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-16 09:27 發表 查看引用來源

我超憎韓國男明星果種 look
睇唔慣咁紅唇齒白?

但身邊真係好多人都鍾意😅
作者: guthrie    時間: 2022-6-16 10:05

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-16 10:41 AM 發表 查看引用來源

女人唔可以太天真㗎喎!唔係好易出事!
好奇心強係好事?C兄你講下有咩好🤔

應該男女都係⋯適當時要「難得糊塗」😉
首先,好奇心同八卦有時只係一線之差。要留意番。

你想話女人不妨「難得糊塗」,但切忌「一時糊塗」,係咪?但要做到唔易。尤其後者。
作者: stellaluna    時間: 2022-6-16 10:11

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-16 10:05 發表 查看引用來源

首先,好奇心同八卦有時只係一線之差。要留意番。

你想話女人不妨「難得糊塗」,但切忌「一時糊塗」,係咪?但要做到唔易。尤其後者。
一線之差!我反而覺得係你想點去present樣野⋯帶有貶意嘅咪8卦囉😏,想正面嘅咪好奇心囉😏

我係指男同女都係要「難得糊塗」,至於「一時糊塗」嘅⋯就留待當時人評價⋯不過糊塗都係藉口啫⋯你唔想又點會有「糊塗」出現呢? 係咪?

你想點一時糊塗先?一時糊塗中出咗豬仔包😝
作者: guthrie    時間: 2022-6-16 10:13

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-16 11:42 AM 發表 查看引用來源

黑人係唔係條啫等於半截大脾長度果種? 著孖煙囪唔扯旗果陣可以o係褲腳見到龜頭?
你講緊嘅係被女人stereotype咗嘅黑人。
作者: 粉紅寶寶    時間: 2022-6-16 10:25

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-16 06:59 發表 查看引用來源

好似講漏o左呢part
覺得 ...
我以前曾經都一段時間都會咁工作,結果比當時男朋友即係而家老公鬧到死,佢話人哋唔會多謝我只會越堆越多嘢比我做
作者: 粉紅寶寶    時間: 2022-6-16 10:32

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-16 07:35 發表 查看引用來源

會繼續咁好
唉吔,兩樣都有啲啦hahahahaha佢想有人關心嘅叔叔
作者: 粉紅寶寶    時間: 2022-6-16 10:33

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-16 07:38 發表 查看引用來源

咁個答案其實係...?點解指定要人妻呢?🤔

思想成熟啲?經濟獨立啲?抑或...人妻會有家庭掣肘冇咁易上身。原諒我小人😅,但如果我係女人,好難唔咁懷疑。 ...
佢話大家都有家庭,大時大節唔洗擔心冇人陪我🤣🤣🤣🤣🤣🤣
作者: guthrie    時間: 2022-6-16 10:34

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-16 12:11 PM 發表 查看引用來源

一線之差!我反而覺得係你想點去present樣野⋯帶有貶意嘅咪8卦囉😏,想正面嘅咪好奇心囉😏

我係指男同女都係要「難得糊塗」,至於「一時糊塗」嘅⋯就留待當時人評價⋯不過糊塗都係藉口啫⋯你唔想又點會有「糊塗」出現呢?  ...
咁小弟嗰啲好似係八卦。

小弟得把口咋嘛,何止一時糊塗吖,仲一塌糊塗㖭。 不過感情方面,我係好少一時糊塗嘅。但咁樣反而沉船。容後解釋...
作者: 粉紅寶寶    時間: 2022-6-16 10:35

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-16 08:02 發表 查看引用來源
咁啱啫,佢自己都鍾意曬黑
作者: 粉紅寶寶    時間: 2022-6-16 10:37

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-16 08:36 發表 查看引用來源

咪住先⋯「妹妹世界」⋯哦⋯原來又諗緊想中出豬仔包 ...
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣佢一直都諗住豬仔包
作者: guthrie    時間: 2022-6-16 10:37

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-6-16 12:25 PM 發表 查看引用來源
我以前曾經都一段時間都會咁工作,結果比當時男朋友即係而家老公鬧到死,佢話人哋唔會多謝我只會越堆越多嘢比我做
同人唔同命,性格決定命運。
作者: 粉紅寶寶    時間: 2022-6-16 10:39

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-16 08:38 發表 查看引用來源

一陣佢又話溝佢d特飲比人當找數
作者: 粉紅寶寶    時間: 2022-6-16 10:40

引用:

係咪好西先?kekekekeke
作者: guthrie    時間: 2022-6-16 10:42

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-6-16 12:32 PM 發表 查看引用來源
叔叔係黑實男人,咁阿寶係咪「白淨人妻」?我唔係八卦,只係想證實前post提過嘅「黑白男女」理論。
作者: guthrie    時間: 2022-6-16 10:45

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-6-16 12:33 PM 發表 查看引用來源
佢話大家都有家庭,大時大節唔洗擔心冇人陪我🤣🤣🤣🤣🤣🤣
哦,咁都得。 唔係大時大節就唔使交人。
作者: guthrie    時間: 2022-6-16 10:50

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-16 11:57 AM 發表 查看引用來源

睇唔慣咁紅唇齒白?

但身邊真係好多人都鍾意😅
有Mirror真係好。平衡下個生態。

作者: guthrie    時間: 2022-6-16 10:53

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-6-16 12:37 PM 發表 查看引用來源
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣佢一直都諗住豬仔包
FF下食豬仔包都被人笑到面黃。真係冇陰功。
作者: stellaluna    時間: 2022-6-16 10:58

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-6-16 10:32 發表 查看引用來源
叔叔寂寞空虛,要好好咁攬實叔叔比d溫暖佢
作者: stellaluna    時間: 2022-6-16 11:02

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-16 10:34 發表 查看引用來源

咁小弟嗰啲好似係八卦。

小弟得把口咋嘛,何止一時糊塗吖,仲一塌糊塗㖭。 不過感情方面,我係好少一時糊塗嘅。但咁樣反而沉船。容後解釋... ...
好8卦嘅C兄呀

你咁精明!糊塗唔會出現係你身上啦
作者: stellaluna    時間: 2022-6-16 11:04

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-6-16 10:25 發表 查看引用來源
上下屬咁幫手同同事間幫手係唔同㗎
咁你另一半講得岩喎!
作者: 粉紅寶寶    時間: 2022-6-16 11:05

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-16 10:42 發表 查看引用來源

叔叔係黑實男人,咁阿寶係咪「白淨人妻」?我唔係八卦,只係想證實前post提過嘅「黑白男女」理論。
佢話我哋係黑白配囉😆
作者: stellaluna    時間: 2022-6-16 11:06

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-6-16 10:39 發表 查看引用來源
一陣佢又話溝佢d特飲比人當找數
咩特飲咁勁?
依家人哋玩晒火㗎⋯用飲管慢慢飲
作者: stellaluna    時間: 2022-6-16 11:08

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-16 10:50 發表 查看引用來源

有Mirror真係好。平衡下個生態。
平衡唔到我喎😂
人哋12位你整10位做乜先?😂
作者: stellaluna    時間: 2022-6-16 11:10

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-16 10:53 發表 查看引用來源

FF下食豬仔包都被人笑到面黃。真係冇陰功。
我哋無笑你㗎
鼓勵緊你
你有冇聽過「少少苦楚等於激勵」先
作者: 粉紅寶寶    時間: 2022-6-16 11:14

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-16 10:37 發表 查看引用來源

同人唔同命,性格決定命運。
我覺得佢係唔想我搵錢搵得咁辛苦,雖然我唔怕蝕底,但係另一方面其實我都賺埋人哋嗰份丫😆,不過係做得多同夜啲囉,所以佢話我蠢
作者: stellaluna    時間: 2022-6-16 11:17

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-6-16 11:14 發表 查看引用來源
我覺得佢係唔想我搵錢搵得咁辛苦,雖然我唔怕蝕底,但係另一方面其實我都賺埋人哋嗰份丫😆,不過係做得多同夜啲囉,所以佢話我蠢
間唔中咁幫手可以
但如果日日都咁就要考慮下
Work life balance係好重要㗎
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-6-16 11:45

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-16 09:56 發表 查看引用來源

你真係好強⋯好難忍受囉⋯痛喎⋯真係叫晒出黎㗎,係忍唔到唔叫喎⋯身體好自然會避開咁⋯避唔開真係會開口叫「好痛呀!停呀停呀!唔好再黎喇」

打完腳板底第2日仲著高踭行⋯真係攞你命3000⋯真心佩服C姐

想問句蛇師姐係 ...
工作... 過得去咁啦, 叫做養得起自己 唔駛吓吓食皇上o既朝延俸祿
忍痛呢樣o野都係練返o黎, 同食辣o野一樣, 初時少少辣都依哇鬼叫, 繼續堅持就可以愈食愈辣
俾媾女王調教出o黎o既, 佢唔會綁我, 一路都係要我趴低自己忍住唔郁,
個理論基礎係做得女奴就必須要自己甘願服從
作者: stellaluna    時間: 2022-6-16 11:56

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-16 11:45 發表 查看引用來源

工作... 過得去咁啦, 叫做養得起自己 唔駛吓吓食皇上o既朝延俸祿
忍痛呢樣o野都係練返o黎, 同食辣o野一樣, 初時少少辣都依哇鬼叫, 繼續堅持就可以愈食愈辣
俾媾女王調教出o黎o既, 佢唔會綁我, 一路都係要我 ...
蛇師姐真係謙呀⋯

痛真係好難忍⋯仲要練返黎

女奴真係唔易做
作者: 粉紅寶寶    時間: 2022-6-16 12:00

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-16 10:45 發表 查看引用來源

哦,咁都得。 唔係大時大節就唔使交人。
佢係架😅😅😅😅

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)