188Channel

標題: [不能說的性事] 為何女士甘容易自願受騙? [打印本頁]

作者: giraffe2    時間: 2022-7-28 05:33     標題: 為何女士甘容易自願受騙?

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: MAN818    時間: 2022-7-28 07:01

引用:
原帖由 giraffe2 於 2022-7-28 05:33 發表 查看引用來源
東張西望|賤男欺騙十多位女士發生關係 偷拍床上過程令人髮指

原文網址: 東張西望|賤男欺騙十多位女士發生關係 偷拍床上過程令人髮指 | 香港01 https://www.hk01.com/sns/article/796818 ...
男人鹹濕就梗架..啦,這班女人都唔好得去邊,貪心加閪痕癢,俾人屌完先發覺人家系賤男!手上有十几條女排隊任屌....😅😅
啲女條氣唔順玩爆大鑊🤪🤪
其實認識咁短時間就出來屌閪,大家都預計系咩情況下, 正所謂 姣婆 於到脂粉客,各取所需啫😅😅🤭🤭
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-7-28 07:55

僥倖心態卦 叫得做自願即係明知對方係咩人, 好多時候係或多或少自己中意對方, 然後覺得努力係可以感動或者改變到人,
有朝一日對方都會愛上自己然後拋開其他人同自己o係埋一齊
我唔覺得自己係受騙, 但愛上過一個明知佢唔會愛上我o既sp, 初時搵佢真係覺得有性無愛係ok 既
之後中意o左人, 知道人地唔會中意我, 係知道但又妄想自己繼續服侍佢床上impress 佢有可能可以改變
情況有d 類似卦, 傻傻咁以為只要繼續俾好處佢 (其實果陣承受能力已經差唔多到頂, 逼自己繼續忍受一係我中意佢, 想俾佢最大滿足,
二係傻傻咁以為俾到最大滿足佢之後佢就會淨係同我一個玩, 繼而同我一齊俾我做佢女朋友)
作者: DAY1    時間: 2022-7-28 12:25     標題: 回覆 3# 蛇貴妃 的帖子

有經驗🤣🤣🤣🤣🤣
作者: giraffe2    時間: 2022-7-28 15:00

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-28 07:55 發表 查看引用來源
僥倖心態卦 叫得做自願即係明知對方係咩人, 好多時候係或多或少自己中意對方, 然後覺得努力係可以感動或者改變到人,
有朝一日對方都會愛上自己然後拋開其他人同自己o係埋一齊
我唔覺得自己係受騙, 但愛上過一個 ...
有機心女性慣用手段用性去俘虜男性,最終其實係揾自己笨!
作者: giraffe2    時間: 2022-7-28 15:01

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-7-28 07:01 發表 查看引用來源
男人鹹濕就梗架..啦,這班女人都唔好得去邊,貪心加閪痕癢,俾人屌完先發覺人家系賤男!手上有十几條女排隊任屌....😅😅
其實認識咁短時間就出來屌閪,大家都預計系咩情況下, 正所謂 姣婆 於到脂粉客, ...
都有道理
作者: camry6783    時間: 2022-7-28 17:24

牛唔飲水 唔㩒到牛頭低
好多時有呢d事 總會話男方  世紀賤男
咁我又想問下果啲女人  你係自願同人做又自願拍片 咁有乜嘢講?
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-7-29 09:01

引用:
原帖由 giraffe2 於 2022-7-28 15:00 發表 查看引用來源

有機心女性慣用手段用性去俘虜男性,最終其實係揾自己笨!
你地冇!
大把男人圍住同一個女仔做佢d 兵, 咁又點計?
利申: 我唔做呢d 事
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-7-29 14:24

引用:
原帖由 camry6783 於 2022-7-28 17:24 發表 查看引用來源
牛唔飲水 唔㩒到牛頭低
好多時有呢d事 總會話男方  世紀賤男
咁我又想問下果啲女人  你係自願同人做又自願拍片 咁有乜嘢講?
唔話得你錯
講比例或者真係比較少, 但女性一樣有時候係用下體諗o野, 想泄慾想到唔諗後果
作者: MAN818    時間: 2022-7-29 17:04

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-29 14:24 發表 查看引用來源

唔話得你錯
講比例或者真係比較少, 但女性一樣有時候係用下體諗o野, 想泄慾想到唔諗後果
失身唔系大問題,大家都高潮過開過
最大問題蠢到俾錢人使先笨七.....
作者: giraffe2    時間: 2022-7-29 17:33

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-29 14:24 發表 查看引用來源

唔話得你錯
你令我對女性改觀了!
我一直以為女性係好含蓄,好保守,又好保護自己。
作者: giraffe2    時間: 2022-7-29 17:37

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-7-29 17:04 發表 查看引用來源
富婆受情騙付上億元都有新聞啦!😦😦😦
作者: MAN818    時間: 2022-7-29 18:39

引用:
原帖由 giraffe2 於 2022-7-29 17:37 發表 查看引用來源
富婆受情騙付上億元都有新聞啦!😦😦😦
從前系騙富婆啲錢,行騙者都要有周詳計劃,要 身體付出🤭
但現在這個個案是,一個 猥瑣佬打盲毛, 隨機行騙一啲中女, 願者上釣😅😅
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-7-30 09:36

引用:
原帖由 giraffe2 於 2022-7-29 17:33 發表 查看引用來源
你令我對女性改觀了!
我一直以為女性係好含蓄,好保守,又好保護自己。
一小部份啫! 好女人其實仲有好多
不過如果科學d 講呢, 好多超過火行為其實都係源自壓抑時間太長囉
有正常宣泄o既話總不至於諗埋一邊, 呢點男女都一樣
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-7-30 09:47

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-7-29 17:04 發表 查看引用來源
呢個都係要睇去到咩程度囉, 同人上床既然係你情我願, 牽涉到金錢利益都一樣
如果d 錢本身係disposable 而且有來有往o既我覺得冇所謂, 果陣果位sp, 我都冇同佢 AA,
食飯有時佢埋單, 有時入到鋪頭佢貫o野我又買, 一千幾百順手碌埋佢,
話轉返錢俾我我話由佢啦, 陣間請我飲杯o野當打和
呢o野小事我覺得可以接受, 但如果要傾家蕩產甚至要自己訓身借貸咁去"幫人", 除非感情非常非常好o既情侶或者已經係一家人o既老公老婆, 呢d 位都唔可以隨便應承人
作者: MAN818    時間: 2022-7-30 13:09

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-30 09:47 發表 查看引用來源

呢個都係要睇去到咩程度囉, 同人上床既然係你情我願, 牽涉到金錢利益都一樣
如果d 錢本身係disposable 而且有來有往o既我覺得冇所謂, 果陣果位sp, 我都冇同佢 AA,
食飯有時佢埋單, 有時入到鋪頭佢貫o野我又買, 一 ...
而家班女就系跌咗唔小錢
作者: 肥富茶了室    時間: 2022-8-1 15:30

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-7-28 07:01 發表 查看引用來源
其實認識咁短時間就出來屌閪,大家都預計系咩情況下, 正所謂 姣婆 於到脂粉客, ...
哈哈,根本就好多係姣西🤷‍♂️
作者: giraffe2    時間: 2022-8-1 18:08

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-30 09:47 發表 查看引用來源

食飯有時佢埋單, 有時入到鋪頭佢貫o野我又買, 一 ...
問題重點係班女士用這些交友程式既目的?
想找SP或金龜婿?或兩者都要?
但男方如果一開始話自己係SP就無問題啦!但佢就話自己係金龜婿,甘就出事!
但又是否班女士太天真無邪呢?佢哋年紀也不輕喎!
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-8-3 07:54

引用:
原帖由 giraffe2 於 2022-8-1 18:08 發表 查看引用來源
問題重點係班女士用這些交友程式既目的?
想找SP或金龜婿?或兩者都要?
但男方如果一開始話自己係SP就無問題啦!但佢就話自己係金龜婿,甘就出事!
但又是否班女士太天真無邪呢?佢哋年紀也不輕喎! ...
當然啦, 我唔係話女性一定就係受害者, 事實我亦相信好似你講咁樣, 有d 女人確係諗住用自己身體可以搵到著數
講難聽d 就係做雞囉, 但正式去做又怕俾人睇唔起, 用呢d app 美其名搵性伴, 想要o既o野其實就係經濟上o既好處
但同樣情況亦會出現o係男人身上! 想搵人搞o野, 唔想駛錢叫雞, 搵性伴又係美其名叫做一齊享受咁就一個仙唔駛出可以食到女
騙案o既出現只可以話係大家搵對象o既動機唔夾, 但責任就大家都有
女士受騙某程度上係自己o既錯, 唔上網搵sp 就咩事都冇添啦, 但男士亦可以選擇做一個唔呃女人o既人o架下話?  
我臨訓前冇鎖門俾人入o左o黎偷o野可能係我自己攞o黎, 但我唔鎖門唔代表你就可以入o黎o架!

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)