188Channel

標題: 那些年,星星同學會 [打印本頁]

作者: star_platina    時間: 2022-8-19 23:36     標題: 那些年,星星同學會

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: licklickson    時間: 2022-8-19 23:40

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-19 23:36 發表 查看引用來源
倉底貨都攞埋出嚟喇,阿星16歲到36歲,整整20年嘅遭遇,再次整理過,放返出嚟俾大家睇。另一邊廂番外篇會繼續講老星同Karry嘅故事,呢邊講嘅,係星仔成長嘅故事~~~

星星同學會 第1話

16歲,係一個尷尬嘅年齡,話大唔大,話細唔細。好命 ...
估唔到第一次係比咗鬼妹!😬
等你更新點比鬼妹食!😬
作者: star_platina    時間: 2022-8-19 23:50

引用:
原帖由 licklickson 於 19/8/2022 23:40 發表 查看引用來源
估唔到第一次係比咗鬼妹!😬
等你更新點比鬼妹食!😬
師兄咁快睇到,好,放多一段先😬
作者: licklickson    時間: 2022-8-19 23:52

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-19 23:50 發表 查看引用來源

師兄咁快睇到,好,放多一段先😬
昅住你架嘛!😬
作者: star_platina    時間: 2022-8-20 00:13

放多一段先~

那些年,星星同學會 第2話

記得Sharon曾經話都阿星唔專心讀書嘅,老實講,佢坐隔離跟本冇辦法專心。阿星成日都想摸下佢,不過對一個16歲又未經人事嘅阿星嚟講,好難做得出。偷睇老豆啲AV就睇得多,實戰就未試過,諗起以前中三啲同學有女朋友,又摸又錫,錫完摸完返嚟唱,真係令阿星妒忌又羨慕。

話咁快又落堂,又要走房,原來Sharon又係同阿星一科,不過今次佢冇同阿星坐,佢同其他女仔friend一齊坐,由得阿星自己一個坐最前,咩人都望唔到,等多一陣,見到隔兩行最前排坐咗個金絲貓喎!咀大咗啲,直頭可以叫ear to ear,但個樣就正到呢,似阿星細個睇果啲閣樓寫真集入面果啲金絲貓,身材就唔知嘞,又係冷衫外套咁。

往後嘅日子,阿星成日楝住隻右手托住個死人頭向左面睇住佢。起初佢望下阿星,阿星望到佢望住,又死命咁望實佢,佢即刻唔敢望阿星,避開阿星熾熱嘅眼神。久而久之,佢慢慢習慣咗阿星鹹濕嘅目光(之後啲女仔係咁話阿星,話阿星對眼好鹹濕)會不時互相對望,望到先生叫嚟鬧為止。呢個女仔叫Helen。

第三堂係上英國文學,阿星真係識鬼咩,老師叫咗個四眼妹陪阿星讀,佢短短頭髮,對眼瞇得好細,細到有時幾乎以為佢訓咗覺。Emma係個高高瘦瘦嘅女仔,不過睇落似係高瘦平。冇香水,冇美豔,清清地,純如白水。但有一份温柔,一份嫵媚。

待續😬

圖片附件: 1683539372011.jpg (2023-5-9 13:10, 56.45 KB) / 該附件被下載次數 36

圖片附件: 1683536903124.jpg (2023-5-9 13:13, 50.45 KB) / 該附件被下載次數 38

作者: star_platina    時間: 2022-8-20 00:13

引用:
原帖由 licklickson 於 19/8/2022 23:52 發表 查看引用來源
昅住你架嘛!😬
歡迎歡迎😬
作者: licklickson    時間: 2022-8-20 00:19

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-20 00:13 發表 查看引用來源
放多一段先~

記得Sharon曾經話都阿星唔專心讀書嘅,老實講,佢坐隔離跟本冇辦法專心。阿星成日都想摸下佢,不過對一個16歲又未經人事嘅阿星嚟講,好難做得出。偷睇老豆啲AV就睇得多,實戰就未試過,諗 ...
咁多target, 最後比邊個食咗先?😉
作者: star_platina    時間: 2022-8-20 00:57

引用:
原帖由 licklickson 於 20/8/2022 00:19 發表 查看引用來源
咁多target, 最後比邊個食咗先?😉
呢個…………下回分解😬
作者: licklickson    時間: 2022-8-20 01:03

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-20 00:57 發表 查看引用來源

呢個…………下回分解😬
咁就等你早啲分解啦!😉
作者: Lucky1530    時間: 2022-8-20 01:34

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-20 00:57 發表 查看引用來源

呢個…………下回分解😬
Thank you C-Hing for your new story.  Looking forward to the upcomimg episodes.
作者: rocket.aaron    時間: 2022-8-20 09:05

星哥原來係食鬼妹🧐
作者: 825    時間: 2022-8-20 09:06

星星同學 幾時再放多段
作者: dell-intel    時間: 2022-8-20 11:06

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-20 00:13 發表 查看引用來源
放多一段先~

記得Sharon曾經話都阿星唔專心讀書嘅,老實講,佢坐隔離跟本冇辦法專心。阿星成日都想摸下佢,不過對一個16歲又未經人事嘅阿星嚟講,好難做得出。偷睇老豆啲AV就睇得多,實戰就未試過,諗 ...
終於有啲外族😁
作者: dell-intel    時間: 2022-8-20 11:07

引用:
原帖由 rocket.aaron 於 2022-8-20 09:05 發表 查看引用來源
星哥原來係食鬼妹🧐
應該一律稱之為食鬼。😅😅
作者: rocket.aaron    時間: 2022-8-20 11:56

引用:
原帖由 dell-intel 於 2022-8-20 11:07 發表 查看引用來源

應該一律稱之為食鬼。😅😅
鬼妹應該更開放?
作者: dell-intel    時間: 2022-8-20 11:58

引用:
原帖由 rocket.aaron 於 2022-8-20 11:56 發表 查看引用來源

鬼妹應該更開放?
唔知喎,應該係呱。
作者: star_platina    時間: 2022-8-20 12:01

引用:
原帖由 licklickson 於 20/8/2022 01:03 發表 查看引用來源
咁就等你早啲分解啦!😉
星塵會分解,阿星就唔好分解啦,分解咗就冇故仔講啦😬
作者: star_platina    時間: 2022-8-20 12:03

引用:
原帖由 Lucky1530 於 20/8/2022 01:34 發表 查看引用來源

Thank you C-Hing for your new story.  Looking forward to the upcomimg episodes.
Cheers matey, but this ain't no new story, it is an old story that was edited recently. I wrote this 6-7 years ago, as a memoir of what happened in the early days 😬
作者: star_platina    時間: 2022-8-20 12:04

引用:
原帖由 rocket.aaron 於 20/8/2022 09:05 發表 查看引用來源
星哥原來係食鬼妹🧐
查實係鬼妹食星仔,可以拍返套恐怖片叫做:鬼食星😬
作者: star_platina    時間: 2022-8-20 12:05

引用:
原帖由 825 於 20/8/2022 09:06 發表 查看引用來源
星星同學 幾時再放多段
師兄咁捧場,放多段先得😬
作者: star_platina    時間: 2022-8-20 12:08

有師兄問,咁放多段啦~

那些年,星星同學會 第3話

其他堂唔記得嚕,總之阿星呢一年就圍繞喺呢三個女仔之間。
呀,仲有一個,呢個人係阿星嘅師父,帶阿星入門,破咗阿星處,仲要傷星心。唔係佢,阿星唔會有機會同Sharon, Helen同Emma拍拖。唔係佢,相信到25歲阿星都仲係青頭仔。

佢係Sahi,差妹嚟嘅,各位印巴籍嘅朋友對唔住,當年阿星得16歲,身邊啲人係叫你地阿差,阿星當時孤陋寡聞,係叫佢差妹。大家都聽過咩叫印度西施,相信大家摸過錫過應該都唔少,16 - 7歲嘅印度西施確實唔錯,乜都夠胆死,打野戰,學校體育館後巷,乜都敢玩。細個唔識死,同佢玩唔帶套,後來先知原來佢好勁,只要佢有意思,就有機會同佢有一手。好彩佢冇病,唔係阿星應該廿二歲就死於非命,仲累死好多人添。

講返Sahi,佢係阿星上化學堂嘅同學,老師叫佢照顧阿星,點知照顧到上床,認真唔話得。佢床上公夫好耍家,試過就知咩先叫做蛇腰,磨到你死咗都唔知咩事。最難得嘅係佢乜都玩,前門後門喺口綁手綁腳矇面塞口甚至學校入面任何有陰影遮嘅地方,你講得出佢就夠胆同你玩。後來佢講阿星知,好多印度傳統家庭會好早推啲女去結婚,佢話想結婚前玩盡佢,將來唔好後悔咁話。

應師兄嘅要求,挖空腦袋,諗到頭爆,諗返少少同Sahi嘅刺激嘢,睇下啱唔啱大家口味。第一次同Sahi,係佢同阿星講體育堂要攞嘢,攞啲咩唔記得咗,不過重點係佢帶咗阿星去儲物室,呢,即係放啲體育用品嘅地方呀。阿星都算生得高大,雖然瘦,但都有舖蠻力,擔擔抬抬嘅嘢,啲鬼仔唔做,啲差仔懶做,咪叫新嚟嘅阿星去做囉。Sahi帶阿星去到體育用品儲物室,就梗係唔止去攞嘢咁簡單,但係當時阿星只得16 歲,又鬼知佢有咩企圖呢?去到儲物室,佢第一時間反鎖度門,仲以為因為怕大風會吹開,原來唔係。一鎖咗門,Sahi就行埋嚟雙手舉起對住阿星搖,由於Sahi應該唔夠五呎,阿星唯有烏低身就佢睇下咩事,條衰妹竟然攬住阿星條頸,當堂嚇咗阿星一大跳,推開佢,佢對奶係咁頂住阿星個心口,原來Sahi係堅料之人,當時嘅阿星,只知道好大,好重,好軟。

Sahi喺阿星耳仔邊講咗啲嘢,不過其實阿星係唔知佢講乜嘅,唔識英文呀大哥,溝鬼妹英文唔識真輸蝕。講咗兩句,就一啖錫咗落阿星耳仔度,仲用條脷係咁轉個耳窿。
待續😬

圖片附件: 1683536799518.jpg (2023-5-9 13:13, 54.3 KB) / 該附件被下載次數 35

作者: licklickson    時間: 2022-8-20 14:45

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-20 12:08 發表 查看引用來源
有師兄問,咁放多段啦~

呀,仲有一個,呢個人係阿星嘅師父,帶阿星入門,破咗阿星處,仲要傷星心。唔係佢,阿星唔會有機會同Sharon, Helen同Emma ...
估唔到仲有第四個先係主角!😉
作者: cx829    時間: 2022-8-20 15:04

引用:
原帖由 star_platina 於 20-8-2022 12:08 發表 查看引用來源
有師兄問,咁放多段啦~

呀,仲有一個,呢個人係阿星嘅師父,帶阿星入門,破咗阿星處,仲要傷星心。唔係佢,阿星唔會有機會同Sharon, Helen同Emma ...
oh these r the best memories! keep it up!
作者: star_platina    時間: 2022-8-22 11:05

引用:
原帖由 cx829 於 20/8/2022 15:04 發表 查看引用來源

oh these r the best memories! keep it up!
A long long time ago, there was a star who was very ham sup.........😬
作者: star_platina    時間: 2022-8-22 11:08

兩邊出故仔,會唔會好貪心呢?星星同學會第4話~

那些年,星星同學會 第4話

當時阿星真係好驚,又好興奮,嚇到腳都軟,連埋Sahi兩個跌咗落地。Sahi攬住阿星條頸,阿星又夾硬想起身,當然兩個又跌返落地。佢一路笑,一隻手勾住阿星條頸,另一隻手捉住阿星嘅右手,放咗入佢體育衫入面。原來佢着住個運動胸圍,但係個胸圍根本包唔哂佢個胸,因為天氣凍,得十度八度,仲已經飛哂釘,好大,好軟熟,好重手。阿星靜咗落嚟,隻手唔識得停,Sahi好曳咁伸手摸咗一下企硬咗嘅小星星,笑咗出嚟。阿星即時紅都面哂,第一次有女仔摸,真係唔知點樣反應。

"Do you want more?"

呢句阿星識聽喇!阿傻星當時成身發滾,用力點頭,Sahi笑笑,同阿星講:“Come back here after school" 都唔知係咪鬼掩眼,阿星諗都冇諗就係咁點頭。Sahi起咗身,拖起埋阿星,示意要搬幾件嘢跟住佢出去,臨行仲要喺阿星搬緊嘢用緊力嘅手臂度請阿星食咗一嘢波餅。Sahi個樣好甜下㗎,帶對金耳環,左邊面有個小小酒窩嘅,棚牙好白好整齊,因為生得細粒,所以個膊頭好嬌小,喺後面睇佢以為佢十二三歲,瘦瘦弱弱,好楚楚可憐。

果日之後啲堂上咩都斷哂片嚕,個死人腦入面剩係諗住佢,諗住隻右手摸過嘅地方,摸到但未見到,好想見下再摸下。成個下晝,阿星都諗住,小星星全日運作成點就大家心照啦,終於等到落堂放學,見啲人放學一窩蜂咁走去門口,又有啲人走去練習,咪一個人行去儲物房門口囉,等咗一陣都唔見有人,諗下諗下,會唔會俾人整蠱㗎?

待續😬
作者: licklickson    時間: 2022-8-22 11:08

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-22 11:05 發表 查看引用來源

A long long time ago, there was a star who was very ham sup.........😬
有冇更新呀?😉
作者: star_platina    時間: 2022-8-22 11:10

引用:
原帖由 licklickson 於 22/8/2022 11:08 發表 查看引用來源
有冇更新呀?😉
師兄咁快手,阿星一答師兄就嚟😬
作者: licklickson    時間: 2022-8-22 11:11

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-22 11:08 發表 查看引用來源
兩邊出故仔,會唔會好貪心呢?星星同學會第4話~

那些年,星星同學會 第4話

當時阿星真係好驚,又好興奮,嚇到腳都軟,連埋Sahi兩個跌咗落地。Sahi攬住阿星條頸,阿星又夾硬想起身,當然兩個又跌返落地。佢一路笑,一隻手勾住阿星條頸 ...
話口未完就有!😬
作者: star_platina    時間: 2022-8-22 13:38

引用:
原帖由 licklickson 於 22/8/2022 11:11 發表 查看引用來源
話口未完就有!😬
當然,阿星出名快嘛😬
作者: licklickson    時間: 2022-8-22 13:41

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-22 13:38 發表 查看引用來源

當然,阿星出名快嘛😬
快溝女!😬
作者: star_platina    時間: 2022-8-22 19:05

引用:
原帖由 licklickson 於 22/8/2022 13:41 發表 查看引用來源
快溝女!😬
快完事先真😬
作者: issac76    時間: 2022-8-22 19:36     標題: 回覆 31# star_platina 的帖子

星哥真有計,好心急,快d更新啦👍🏻
作者: star_platina    時間: 2022-8-22 20:26

引用:
原帖由 issac76 於 22/8/2022 19:36 發表 查看引用來源
星哥真有計,好心急,快d更新啦👍🏻
師兄咁心急,阿星出多段先😬
作者: star_platina    時間: 2022-8-22 20:29

第5話失驚無神又出啦~

那些年,星星同學會 第5話

喺小星星硬咗,阿星個豆豉腦唔係好諗到嘢嘅時候,Sahi就出現喇。咦,仲着住運動衫嘅?佢一手攞住啲球拍,對住阿星笑笑,指指個房,示意阿星幫佢打開門,見佢咁多嘢攞咪幫佢開門囉。佢入去放底啲球拍,又示意阿星去櫃度打開櫃門,當阿星一行去準備開門,佢就鎖咗儲物室嘅門喇。死,唔通佢鎖住阿星等阿星冷靜下?原來唔係,係佢鎖咗度門,得返阿星同佢兩個人。

Sahi慢慢行埋嚟阿星度,問咗阿星啲嘢,至於問咗咩,一嚟阿星唔太識英文,二嚟個腦落咗小星星度,完全符合咗男人用下半身思考事情嘅格言。佢一路行埋嚟,阿星個心一路猛跳,知道有啲嘢會發生,但係又知啲唔知啲,果種感覺好微妙。阿星只係返咗兩三個禮拜學,咁快就有好事發生喺身上,估都估唔到啦。Sahi行到埋嚟抬頭望住阿星,阿星又唯有頭向下望返住佢,望咗一陣,佢笑眯眯咁話:“Why do you keep me waiting, don't you want to kiss me?"

呢句阿星聽得明喇,所以搏命點頭,就係唔識點做…………

頂,老豆啲咸片都唔係咁嘅,Sahi見阿星冇乜反應,就攬住阿星,抬高個頭望住阿星。唔怕見笑,第一次錫女仔,傻更更咁都唔知點做。Sahi最後用雙手捉住阿星個死人頭,拉落去錫落佢個咀度,之後阿星識呀,死命咁攬住佢嚟錫囉。Sahi錫咀嘅技術好好,條脷好似自己識走咁,一時呢度,一時果度。佢好熟練咁除阿星嘅恤衫,但係阿星就傻傻咁唔識除佢件運動衫,只係亂咁喺佢對奶度用力揸,揸到佢都有啲呼吸急速。最後佢輕輕推開咗阿星,話俾阿星揸到有啲痛。

待續😬
作者: licklickson    時間: 2022-8-22 20:55

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-22 20:29 發表 查看引用來源
第5話失驚無神又出啦~

喺小星星硬咗,阿星個豆豉腦唔係好諗到嘢嘅時候,Sahi就出現喇。咦,仲着住運動衫嘅?佢一手攞住啲球拍,對住阿星笑笑,指指個房,示意阿星幫佢打開門,見佢咁多嘢攞咪幫佢開門囉。佢 ...
今次好快喎!😬
作者: star_platina    時間: 2022-8-22 21:09

引用:
原帖由 licklickson 於 22/8/2022 20:55 發表 查看引用來源
今次好快喎!😬
都~~~話阿星快㗎啦😬
作者: licklickson    時間: 2022-8-22 21:18

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-22 21:09 發表 查看引用來源

都~~~話阿星快㗎啦😬
咁仲可唔可以再快啲?😬
作者: star_platina    時間: 2022-8-22 21:43

引用:
原帖由 licklickson 於 22/8/2022 21:18 發表 查看引用來源
咁仲可唔可以再快啲?😬
師兄想阿星快啲爆咩?😬
作者: licklickson    時間: 2022-8-22 21:57

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-22 21:43 發表 查看引用來源

師兄想阿星快啲爆咩?😬
梗係爆點爆佢哋啦!😬
作者: star_platina    時間: 2022-8-22 22:48

引用:
原帖由 licklickson 於 22/8/2022 21:57 發表 查看引用來源
梗係爆點爆佢哋啦!😬
佢哋未爆阿星就先爆咗😬
作者: licklickson    時間: 2022-8-22 22:50

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-22 22:48 發表 查看引用來源

佢哋未爆阿星就先爆咗😬
靑頭仔梗係!😂
作者: star_platina    時間: 2022-8-22 23:13

引用:
原帖由 licklickson 於 22/8/2022 22:50 發表 查看引用來源
靑頭仔梗係!😂
簡直青到發光😬
作者: licklickson    時間: 2022-8-22 23:14

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-22 23:13 發表 查看引用來源

簡直青到發光😬
咁而家呢?😬
作者: star_platina    時間: 2022-8-22 23:15

引用:
原帖由 licklickson 於 22/8/2022 23:14 發表 查看引用來源
咁而家呢?😬
今日都青到發光😬
作者: licklickson    時間: 2022-8-22 23:17

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-22 23:15 發表 查看引用來源

今日都青到發光😬
咁誇張!😂
作者: star_platina    時間: 2022-8-23 08:41

引用:
原帖由 licklickson 於 22/8/2022 23:17 發表 查看引用來源
咁誇張!😂
發青光啫,唔誇張😬
作者: licklickson    時間: 2022-8-23 08:54

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-23 08:41 發表 查看引用來源

發青光啫,唔誇張😬
好似光劍咁!😬
作者: star_platina    時間: 2022-8-23 09:13

引用:
原帖由 licklickson 於 23/8/2022 08:54 發表 查看引用來源
好似光劍咁!😬
好似光劍咁,就要攞去博物館囉喎😬
作者: cx829    時間: 2022-8-23 09:15

引用:
原帖由 star_platina 於 22-8-2022 20:29 發表 查看引用來源
第5話失驚無神又出啦~

喺小星星硬咗,阿星個豆豉腦唔係好諗到嘢嘅時候,Sahi就出現喇。咦,仲着住運動衫嘅?佢一手攞住啲球拍,對住阿星笑笑,指指個房,示意阿星幫佢打開門,見佢咁多嘢攞咪幫佢開門囉。佢 ...
HAHAHA i remember doing it in the storage room at baording school
作者: star_platina    時間: 2022-8-23 09:23

引用:
原帖由 cx829 於 23/8/2022 09:15 發表 查看引用來源

HAHAHA i remember doing it in the storage room at baording school
Weren't that exciting yet worrying being caught? These contradicting feelings motivate us to do more😬
作者: dell-intel    時間: 2022-8-23 11:24

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-22 20:29 發表 查看引用來源
第5話失驚無神又出啦~

要唔要唱返首  Twinkle Twinkle litter star, How I wonder what  you are?
作者: star_platina    時間: 2022-8-23 13:17

引用:
原帖由 dell-intel 於 23/8/2022 11:24 發表 查看引用來源

要唔要唱返首  Twinkle Twinkle litter star, How I wonder what  you are?
咦,係喎,典解當時阿星咁不解風情嘅呢?😬
作者: cx829    時間: 2022-8-24 10:20

引用:
原帖由 star_platina 於 23-8-2022 09:23 發表 查看引用來源

Weren't that exciting yet worrying being caught? These contradicting feelings motivate us to do more😬
i only recall that she said i performed better than normal. lol I think she enjoyed it more than i hahaha
作者: star_platina    時間: 2022-8-24 10:51

引用:
原帖由 cx829 於 24/8/2022 10:20 發表 查看引用來源

i only recall that she said i performed better than normal. lol I think she enjoyed it more than i hahaha
Haha weren't that good enough already? Her reactions shows how much she loves your performance. Worth the effort 😬
作者: star_platina    時間: 2022-8-24 11:04

Sahi係差唔多咁嘅樣,眉清目秀,當然,唔會係一模一樣啦,而且都已經係30年前嘅事,當時又冇相機,阿星只能夠講冇影到Sahi 真係蝕😬

圖片附件: 1683468406841.jpg (2023-5-9 13:16, 63.64 KB) / 該附件被下載次數 33

作者: licklickson    時間: 2022-8-24 11:06

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-24 11:04 發表 查看引用來源
Sahi係差唔多咁嘅樣,眉清目秀,當然,唔會係一模一樣啦,而且都已經係30年前嘅事,當時又冇相機,阿星只能夠講冇影到Sahi 真係蝕😬

都好正吖!😬
有冇咖喱味?😬
作者: star_platina    時間: 2022-8-24 11:09

引用:
原帖由 licklickson 於 24/8/2022 11:06 發表 查看引用來源
都好正吖!😬
有冇咖喱味?😬
印度人,或多或少都會有香料味,總之好好味😬
作者: licklickson    時間: 2022-8-24 11:22

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-24 11:09 發表 查看引用來源

印度人,或多或少都會有香料味,總之好好味😬
你食咗邊度,覺得好味?😉
作者: star_platina    時間: 2022-8-24 11:24

引用:
原帖由 licklickson 於 24/8/2022 11:22 發表 查看引用來源
你食咗邊度,覺得好味?😉
度度都咁好味😬
作者: licklickson    時間: 2022-8-24 11:31

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-24 11:24 發表 查看引用來源

度度都咁好味😬
你奶勻佢全身?😉
作者: dell-intel    時間: 2022-8-24 11:41

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-8-24 11:31 發表 查看引用來源
你奶勻佢全身?😉
問得咁深入,點答你啊
作者: licklickson    時間: 2022-8-24 11:49

引用:
原帖由 dell-intel 於 2022-8-24 11:41 發表 查看引用來源

問得咁深入,點答你啊
咪話係定唔係囉!😬
作者: star_platina    時間: 2022-8-24 13:01

引用:
原帖由 licklickson 於 24/8/2022 11:31 發表 查看引用來源
你奶勻佢全身?😉
某某某,某啲咁嘅樹😬
作者: star_platina    時間: 2022-8-24 13:02

引用:
原帖由 dell-intel 於 24/8/2022 11:41 發表 查看引用來源

問得咁深入,點答你啊
有都話冇,蛇咬都唔認😬
作者: star_platina    時間: 2022-8-24 13:08

Emma大概就係咁,短髮,眼再矇啲~

圖片附件: 1683536903124.jpg (2023-5-9 13:17, 50.45 KB) / 該附件被下載次數 26

作者: licklickson    時間: 2022-8-24 13:25

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-24 13:01 發表 查看引用來源

某某某,某啲咁嘅樹😬
咁佢有冇?😬
作者: star_platina    時間: 2022-8-24 13:28

引用:
原帖由 licklickson 於 24/8/2022 13:25 發表 查看引用來源
咁佢有冇?😬
哎呀,呢樣真係要問返阿星先得啦,小星星好似記得有,阿星就真係冇乜記性喇😬

作者: licklickson    時間: 2022-8-24 13:40

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-24 13:28 發表 查看引用來源

哎呀,呢樣真係要問返阿星先得啦,小星期好似記得有,阿星就真係冇乜記性喇😬
你點會冇,你淨係記性!😬
作者: star_platina    時間: 2022-8-24 14:05

引用:
原帖由 licklickson 於 24/8/2022 13:40 發表 查看引用來源
你點會冇,你淨係記性!😬
咁都仲記得樣嘅😬
作者: star_platina    時間: 2022-8-24 14:07

揾到張好似Helen嘅鬼妹相,係差在Helen 個口再大啲啫~

圖片附件: 1683539403151.jpg (2023-5-9 13:18, 58.91 KB) / 該附件被下載次數 28

作者: licklickson    時間: 2022-8-24 14:07

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-24 14:05 發表 查看引用來源

咁都仲記得樣嘅😬
話晒第一次喎!😬
作者: star_platina    時間: 2022-8-24 14:09

引用:
原帖由 licklickson 於 24/8/2022 14:07 發表 查看引用來源
話晒第一次喎!😬
第幾次都記得😬
作者: licklickson    時間: 2022-8-24 14:11

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-24 14:09 發表 查看引用來源

第幾次都記得😬
都話你好記性!😬
作者: star_platina    時間: 2022-8-24 14:14

引用:
原帖由 licklickson 於 24/8/2022 14:11 發表 查看引用來源
都話你好記性!😬
記得啲無謂嘢,例如多咗條鼻毛之類😬
作者: dell-intel    時間: 2022-8-24 15:23

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-24 14:07 發表 查看引用來源
揾到張好似Helen嘅鬼妹相,係差在Helen 個口再大啲啫~
真係頂啦星,你玩我哋啫。條女咁索,但我哋得個睇字!
作者: star_platina    時間: 2022-8-24 15:28

引用:
原帖由 dell-intel 於 24/8/2022 15:23 發表 查看引用來源

真係頂啦星,你玩我哋啫。條女咁索,但我哋得個睇字!
年代久遠,真係冇相,如果當年阿星有部依家呢啲智能手機嘅話……………部手機應該未影到第二位已經冇哂容量😬
作者: star_platina    時間: 2022-8-24 15:35

開埋最後一張Sharon 嘅相,都係只揾到神似,並非本人,而且真人對眼再深陷啲,頭髮只到頸~

圖片附件: 1683539439342.jpg (2023-5-9 13:19, 46.06 KB) / 該附件被下載次數 27

作者: licklickson    時間: 2022-8-24 15:46

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-24 14:07 發表 查看引用來源
呢個正呀!😬
作者: star_platina    時間: 2022-8-24 16:04

引用:
原帖由 licklickson 於 24/8/2022 15:46 發表 查看引用來源
呢個正呀!😬
係咩係咩?阿星覺得Sharon 正啲喎😬
作者: licklickson    時間: 2022-8-24 16:08

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-24 16:04 發表 查看引用來源

係咩係咩?阿星覺得Sharon 正啲喎😬
都正!😬
作者: star_platina    時間: 2022-8-24 16:58

引用:
原帖由 licklickson 於 24/8/2022 16:08 發表 查看引用來源
都正!😬
冇得咁貪心㗎,貪字得個貧呀😬
作者: dell-intel    時間: 2022-8-24 17:01

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-24 16:58 發表 查看引用來源

冇得咁貪心㗎,貪字得個貧呀😬
星哥,咁都唔貪,幾時貪?
作者: star_platina    時間: 2022-8-24 17:05

引用:
原帖由 dell-intel 於 24/8/2022 17:01 發表 查看引用來源

星哥,咁都唔貪,幾時貪?
師兄,睇落去就明啦。不如出多段,快啲發生好冇?😬
作者: star_platina    時間: 2022-8-24 17:26

打風啦各位,小心返屋企啦。

星星同學會,趁住就打風出第6話先得~

那些年,星星同學會 第6話

真係唔記得究竟佢係D定E cup喇,由於太耐以前嘅事,總之係一個手掌係揸唔哂,只係感覺好重,好軟熟,同有陣咖哩香料味。Sahi已經除哂阿星啲衫鈕,但係阿星就唔識除佢件衫!

Sahi見阿星傻下傻下咁,就自己除咗件過頭笠運動衫,露出咗裏面嘅運動胸圍,個胸圍包到佢對奶好緊,阿星只係見到佢深藍色嘅胸圍有一點凸咗出嚟,應該係之前俾阿星好用力揸到走咗出嚟嘅一點。Sahi條腰好幼,深啡色嘅皮膚配深藍色運動胸圍露臍同深藍色白邊運動褲,卷曲黑色嘅秀髮,仲有少少咖哩味。

Sahi捉住阿星隻手,再放喺佢對奶上面,叫阿星今次唔好咁大力,然後捉住阿星另一隻手,伸入佢運動褲嘅裏面。有毛㗎,仲好多添,再摸入啲,摸到啲滑滑嘅嘢,佢已經唔唔聲叫咗出嚟,仲死命咁攬住阿星嚟咀。再摸入啲阿星都大概估到摸緊啲咩,有兩塊嘢㗎,好大塊。當阿星想再摸深入啲嘅時候,佢竟然阻止阿星。

Sahi對眼眯到好細,開始除阿星條皮帶,當時搞到阿星都真係忍唔住,去除佢褲想睇清楚啲,可能因為阿星係初哥,手腳唔得俐落,除佢褲除到一半見到啲黑毛就已經望到實一實唔識再除,而佢呢,就唔知做咗啲咩,已經一手揸住小星星。唔怕大家見笑,細個打得飛機多,唔係好忍到第一次俾女仔揸住,射咗,仲有啲飛咗去佢條運動褲度。阿星耳仔都熱埋,差啲喊出嚟咁濟。

Sahi笑,話阿星忍唔住,問阿星仲想唔想試,咁當然想試啦,去到咁嘅地步,唔通鳴金收兵咩。佢慢慢喺個書包度攞咗啲紙巾出嚟,幫小星星抹乾淨,跟住,Sahi竟然一口就含咗落去!阿星當時個心離咗一離,嚇咗一跳,但又郁都唔敢郁,企咗喺度任佢魚肉。

待續😬
作者: 月影偷情    時間: 2022-8-24 18:22

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-24 17:26 發表 查看引用來源
打風啦各位,小心返屋企啦。

星星同學會,趁住就打風出第6話先得~

那些年,星星同學會 第6話

真係唔記得究竟佢係D定E cup喇,由於太耐以前嘅事,總之係一個手掌係揸唔哂,只係感覺好重,好軟熟,同有陣咖哩香料味。Sahi已經除哂阿 ...
有馬鞍喎😌快d裝上🤭騎好佢😉👌🏻
作者: issac76    時間: 2022-8-24 18:47     標題: 回覆 84# star_platina 的帖子

有圖真係唔同,成個過程立體晒。星哥加油👍🏻😆
作者: star_platina    時間: 2022-8-24 19:03

引用:
原帖由 月影偷情 於 24/8/2022 18:22 發表 查看引用來源

有馬鞍喎😌快d裝上🤭騎好佢😉👌🏻
查實係俾佢好好咁騎😬
作者: star_platina    時間: 2022-8-24 19:04

引用:
原帖由 issac76 於 24/8/2022 18:47 發表 查看引用來源
有圖真係唔同,成個過程立體晒。星哥加油👍🏻😆
有圖有真相,阿星係借圖借真相😬
作者: markluk123abc    時間: 2022-8-25 01:33

謝謝分享
作者: star_platina    時間: 2022-8-25 08:59

引用:
原帖由 markluk123abc 於 25/8/2022 01:33 發表 查看引用來源
謝謝分享
師兄客氣😬
作者: star_platina    時間: 2022-8-25 14:00

打完風,出嘅嘢先。星星同學會第7話~

那些年,星星同學會 第7話

咁大個仔第一次,就俾人含俾人服侍,做就咗將來嘅訓練技巧,當然,果啲係將來嘅事,依家講依家。Sahi含得好用力,搞到阿星有少少痛,又再有啲忍唔住想射,阿星忍唔住叫咗出聲,估計Sahi佢都知道發生咩事,即刻用手又用口快速咁再一次幫小星星打咗出嚟,令佢再一次爆出星塵暴。呢一幕阿星永世都記得,因為小星星第一次射入人地個咀度,仲要係第一次做。Sahi抹完咀,同阿星講應該到阿星幫佢囉喎,望住佢自己除咗個運動胸圍,然後低身除運動褲同底褲,又有邊個可以估到,一個瘦瘦小小嘅女仔,竟然有一雙咁鬼盞鬼嘅大奶,依家用雙手夾住,再輕輕用手遮住黑色濃密嘅三角洲,企咗喺阿星面前呢。

Sahi俾阿星望到有啲唔好意思,加上儲物室有啲凍,佢一隻手遮住上面,一隻手掩住下面,行埋阿星度講:"Hold me, tight!" 阿星先識俾少少反應抱住佢。其實佢全身好熱,但又起哂雞皮,親咀嘅時候呼吸好急速,阿星忍唔住又去揸佢果對勁嘢,佢亦都開始雙手扣住阿星條頸。其實阿星親佢好辛苦,因為生得高啦嘛,Sahi又生得細粒,條頸就嚟摺到90度。喺佢呼吸急速又貼到好埋,阿星對手又開始揸唔到佢奶,Sahi捉住阿星隻手放咗去好多毛嘅地方,果度已經比之前更加濕潤,更加打開。嘗試揾個窿喺邊,笨手笨腳咁搞咗好耐先揾到,都唔理咩事第一時間篤咗入去撩下,真係想知入面係點。

純粹嘅好奇有時會帶嚟驚喜,Sahi忍唔住叫咗出嚟,叫聲同佢平時講嘢有啲唔同,阿星咩都唔識,剩係識死命咁用手指抽插,佢扣住阿星條頸嘅雙手扣得好緊,佢入面好明顯好似脹大咗,水聲配合手指動作響,Sahi曲起身,估佢係舒服啩,跟住佢突然推開阿星隻手,喘住氣咁講不如嚟啦。佢一路喘氣一路將一張墊褥拖出嚟,見到佢一個人搬,咪帶住小星星又fing 下fing下咁行埋去同佢一齊搬,Sahi轉頭望住阿星笑咗一下,笑得好甜,搞到阿星應該都有啲中意佢。墊咗件外套上去上面,Sahi訓咗上去,用隻手指指住阿星,手指勾勾叫阿星埋去佢度。

待續😬
作者: licklickson    時間: 2022-8-25 14:05

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-25 14:00 發表 查看引用來源
打完風,出嘅嘢先。星星同學會第7話~

那些年,星星同學會 第7話

咁大個仔第一次,就俾人含俾人服侍,做就咗將來嘅訓練技巧,當然,果啲係將來嘅事,依家講依家。Sahi含得好用力,搞到阿星有少少痛,又再有啲忍唔住想射,阿星忍唔住叫咗 ...
終於埋牙啦,快啲更新啦!😬
作者: hahai    時間: 2022-8-25 14:32     標題: 回覆 92# licklickson 的帖子

作者: star_platina    時間: 2022-8-25 15:50

引用:
原帖由 licklickson 於 25/8/2022 14:05 發表 查看引用來源
咁快咪好快完事囉😬
作者: star_platina    時間: 2022-8-25 15:51

引用:
原帖由 hahai 於 25/8/2022 14:32 發表 查看引用來源
快啲出就快啲完事喎😬
作者: licklickson    時間: 2022-8-25 16:19

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-25 15:51 發表 查看引用來源

快啲出就快啲完事喎😬
可以再來架嘛!😬
作者: star_platina    時間: 2022-8-25 17:45

引用:
原帖由 licklickson 於 25/8/2022 16:19 發表 查看引用來源
可以再來架嘛!😬
邊樹有咁多貨賣㗎😬
作者: licklickson    時間: 2022-8-25 17:47

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-25 17:45 發表 查看引用來源

邊樹有咁多貨賣㗎😬
後生仔得嘅!😉
作者: star_platina    時間: 2022-8-25 19:47

引用:
原帖由 licklickson 於 25/8/2022 17:47 發表 查看引用來源
後生仔得嘅!😉
都係嘅,阿星後生出名快😬
作者: star_platina    時間: 2022-8-26 14:01

有師兄叫阿星快啲更新,咁趁個馬鞍走咗就出多段。星星同學會第8話~

那些年,星星同學會 第8話

阿星當然好聽話咁行咗埋去坐咗佢身邊,大家眼望望,呀唔係,係阿星只係識得呆呆咁望住佢成熟嘅身體,佢望住阿星。Sahi見阿星冇動作,就摸下阿星塊面,繼續同阿星親咀,然後騎咗上嚟阿星度。小星星頂住佢個小口,依稀都感覺到濕潤,佢捧住阿星塊面面問:"First time?" 阿星即刻醜到想揾個窿匿埋,都唔敢答。佢笑笑,用手捉住硬到唔知做咩好嘅小星星,磨咗下面幾下就入咗去。感覺包得好實,同埋頂到啲嘢,佢望住阿星,講:"You are mine now."

當時阿星唔明佢意思,剩係諗住小星星係咩感覺,俾Sahi嘅小口包到實實又好暖,仲有啲郁郁地。Sahi開始搖,佢條腰以一種見過嘅人先明白嘅動作同節奏喺度擺動,仲將阿星個頭攬落去佢對奶度,由於佢細粒,阿星要曲曲地背先可以吸吮到佢乳頭,啡黑色嘅乳頭同乳雲,呢世仔都係只此一次。好多雞皮,好多唔唔聲,大家都唔敢叫大聲,話哂出面分分鐘有人經過。小星星忍受唔住Sahi嘅蛇腰攻擊,好快就將第三次嘅星塵暴射咗入去。激情之後大家抱住親咀,阿星當時真係覺得佢好好,好想佢做阿星嘅女朋友。大家攬咗好耐,Sahi終於起身,啲白色液體喺佢大脾兩邊流落嚟。估唔到小星星走咗兩次火,都仲有咁多貨賣。

Sahi望住小星星,再望住阿星,笑笑拍下阿星個頭,講:"Don't worry, I'm on pills." 阿星完全唔知佢講乜,剩係諗,死啦,射咗入去咪會大肚?
着返衫出到去原來過咗都冇一個鐘,唔通打飛機打得多,阿星變咗快槍手,小星星變成咗一支好快的槍?

第一次俾咗個差妹,仲好鬼失禮咁走火三次。大家着返衫搬好哂啲嘢就開門行出去各自返屋企。

待續😬

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)