188Channel

標題: 我又開個吹水PO~ (主奴, 口交, 顏射, 內射, 野戰, 車戰, 御夫, 御女, 咩都講得, 其他話題亦無任歡迎!) [打印本頁]

作者: 蛇貴妃    時間: 2022-9-6 13:07     標題: 我又開個吹水PO~ (主奴, 口交, 顏射, 內射, 野戰, 車戰, 御夫, 御女, 咩都講得, 其他話題亦無任歡迎!)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: licklickson    時間: 2022-9-6 13:22

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-6 13:07 發表 查看引用來源
首先同幾位兄弟姊妹講聲對唔住 唔覺意攞o左你地個po 愈講愈遠...
不如集中o係呢度九唔搭八啦, 自己o野人地d o野隨便諗到乜就講乜, 完全唔駛怕!

我開始先...
其實有個問題疑惑o左好耐o架啦, 就係朝早講起口爆 ...
你真係好鐘意精!😬我諗唔會啩,應該未有人試過咁蛀牙!😬
作者: ykdeng0064    時間: 2022-9-6 16:03

師姐你真係識講笑,精蟲會引起蛀牙,真係聞所未聞
作者: 平衡生活    時間: 2022-9-6 16:11

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-6 13:07 發表 查看引用來源
首先同幾位兄弟姊妹講聲對唔住 唔覺意攞o左你地個po 愈講愈遠...
不如集中o係呢度九唔搭八啦, 自己o野人地d o野隨便諗到乜就講乜, 完全唔駛怕!

我開始先...
會唔會蛀牙我就唔知喇,不過成晚嗰口黐笠笠會唔會有問題?
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-9-7 07:16

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-6 16:11 發表 查看引用來源

會唔會蛀牙我就唔知喇,不過成晚嗰口黐笠笠會唔會有問題?
唔會喎, 除非o係嘴角流出o黎啫
作者: licklickson    時間: 2022-9-7 08:35

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-7 07:16 發表 查看引用來源

唔會喎, 除非o係嘴角流出o黎啫
your有你都會奶乾淨啦!😬
你哋做完唔會沖完涼先瞓?
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-9-7 09:21

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-7 08:35 發表 查看引用來源
your有你都會奶乾淨啦!😬
你哋做完唔會沖完涼先瞓?

上床瞓之前都做晒啦! 假日咩時間都有可能, 返工日多數都係晚飯之後睇電視果陣, 做完先去沖涼
就算真係瞓上床先做, 咪做完幫佢啜乾淨囉
有時瞓返落o黎之前佢係會去多次廁所不過應該唔係開水沖涼
作者: licklickson    時間: 2022-9-7 09:38

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-7 09:21 發表 查看引用來源

上床瞓之前都做晒啦! 假日咩時間都有可能, 返工日多數都係晚飯之後睇電視果陣, 做完先去沖涼
有時瞓返落o黎之前佢係會去多次廁所不過應該唔係開水沖涼 ...
咁係咪唔著返衫瞓?😉
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-9-7 10:08

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-7 09:38 發表 查看引用來源
咁係咪唔著返衫瞓?😉
底褲會著, 我著背心, 旁邊果條友就一時時
作者: licklickson    時間: 2022-9-7 10:09

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-7 10:08 發表 查看引用來源

咁都方便,可以隨時再來!😬
作者: katieW    時間: 2022-9-7 12:06

路過 來支持一下
作者: licklickson    時間: 2022-9-7 12:15

引用:
原帖由 katieW 於 2022-9-7 12:06 發表 查看引用來源
路過 來支持一下
師姐好耐冇見啦!果然捧場喎!😬
作者: 海運王子    時間: 2022-9-7 12:25

引用:

我開始先...
咁多位對內射有咩見解?
我自己就覺得冇乜特別,唔知係唔係同老婆做次次都內射,做到冇乜感覺🤣
作者: licklickson    時間: 2022-9-7 12:30

引用:
原帖由 海運王子 於 2022-9-7 12:25 發表 查看引用來源

咁多位對內射有咩見解?
我自己就覺得冇乜特別,唔知係唔係同老婆做次次都內射,做到冇乜感覺🤣
咁你第一次內射呢,覺得點?
作者: 海運王子    時間: 2022-9-7 12:50

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-7 12:30 發表 查看引用來源
咁你第一次內射呢,覺得點?
咁耐既野,唔係咁記得🤣🤣🤣
作者: licklickson    時間: 2022-9-7 13:15

引用:
原帖由 海運王子 於 2022-9-7 12:50 發表 查看引用來源

咁耐既野,唔係咁記得🤣🤣🤣
咁你有冇試過內射其他人?😬
作者: katieW    時間: 2022-9-7 14:09

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-7 12:15 發表 查看引用來源
師姐好耐冇見啦!果然捧場喎!😬
老公開的話題 捧場是應該的
作者: licklickson    時間: 2022-9-7 14:11

引用:
原帖由 katieW 於 2022-9-7 14:09 發表 查看引用來源

知你哋恩愛啦!😬
見你咁耐唔上來,以為你哋閙翻咗Tim!😂
作者: SexDevil    時間: 2022-9-7 14:14

唔會蛀牙啦,你下下都深喉嚨咁爆,直接吞晒啦。不過講真,又唔水係日日晚吹,一晚半晚冇刷牙都唔會蛀啦。
作者: 平衡生活    時間: 2022-9-7 14:19

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-7 09:21 發表 查看引用來源

有時瞓返落o黎之前佢係會去多次廁所不過應該唔係開水沖涼 ...
可以唔沖涼但係一定要清潔下體,個人感覺如果有如果就咁著返底褲都有些少精液黏住覺唔舒服, 最重要一樣野我每次都中出老婆,完事後佢都一定會用花灑沖洗佢陰道。
作者: 平衡生活    時間: 2022-9-7 14:20

引用:
原帖由 海運王子 於 2022-9-7 12:25 發表 查看引用來源

咁多位對內射有咩見解?
感覺上暢快啲,唔會有一層膠包住。
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-9-8 07:00

引用:

咁多位對內射有咩見解?
內射/中出對我o黎講係心靈滿足大過肉體囉, 係果種隨時隨地都做得好自由好free o既感覺吧
好處係直接, 即興, 自然
唔好處係messy, 會大肚
專登唔講會染病, 因為內射中出本來就應該同自己最愛最信得過o既人進行嘛, 佢應該會保護我,
而如何係無心之失而且唔係對我不忠拈花惹草得返o黎o既, 咁o既前提之下惹到, 我諗我唔會嬲
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-9-8 07:17

引用:
原帖由 katieW 於 2022-9-7 14:09 發表 查看引用來源

係捧場就發表一下意見, 最少同我寫500字
作者: licklickson    時間: 2022-9-8 08:37

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-8 07:17 發表 查看引用來源

咁等K姐分享啦!😉
作者: licklickson    時間: 2022-9-8 08:39

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-8 07:00 發表 查看引用來源

內射/中出對我o黎講係心靈滿足大過肉體囉, 係果種隨時隨地都做得好自由好free o既感覺吧
好處係直接, 即興, 自然
唔好處係messy, 會大肚
專登唔講會染病, 因為內射中出本來就應該同自己最愛最信得過o既人進行 ...
對男人來講,除咗肉體上感覺舒服啲之外,內射仲有啲征服感,留低自己嘅印記!😬
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-9-8 09:41

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-8 08:39 發表 查看引用來源
對男人來講,除咗肉體上感覺舒服啲之外,內射仲有啲征服感,留低自己嘅印記!😬
內射同征服有咩關係?

又或者咁講, 同樣都係內射, 男上同女上邊個征服邊個又會唔會唔同講法呢?
作者: 離火    時間: 2022-9-8 09:52

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-8 09:41 發表 查看引用來源

內射同征服有咩關係?

又或者咁講, 同樣都係內射, 男上同女上邊個征服邊個又會唔會唔同講法呢?
射左入去,就好似留低左自己既存在印記係個女人身上
而且一般唔係咁易可以射入去
射左入去即係個女人心入面都有你

男上同女上呀,呢個反而難講
作者: licklickson    時間: 2022-9-8 09:53

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-8 09:41 發表 查看引用來源

內射同征服有咩關係?

呢啲係男人覺得啫!好難解䆁,可能天性鐘意播種!😬
作者: licklickson    時間: 2022-9-8 09:55

引用:
原帖由 離火 於 2022-9-8 09:52 發表 查看引用來源

射左入去,就好似留低左自己既存在印記係個女人身上
而且一般唔係咁易可以射入去
射左入去即係個女人心入面都有你

男上同女上呀,呢個反而難講 ...
同意,呢個就係男人嘅諗住!其實有啲女人都係咁諗,覺得比你內射咗先係完全屬於佢!😬
作者: 離火    時間: 2022-9-8 09:56

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-7 10:08 發表 查看引用來源

以為你會裸睡添
作者: 離火    時間: 2022-9-8 09:57

引用:

咁多位對內射有咩見解?
心靈上既滿足大D
有時就覺得方便D咁
作者: 離火    時間: 2022-9-8 09:58

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-8 09:55 發表 查看引用來源
同意,呢個就係男人嘅諗住!其實有啲女人都係咁諗,覺得比你內射咗先係完全屬於佢!😬
呢個真係要問番女人先知
男人就係咁諗XD
作者: licklickson    時間: 2022-9-8 10:09

引用:
原帖由 離火 於 2022-9-8 09:58 發表 查看引用來源

呢個真係要問番女人先知
男人就係咁諗XD
我聽過有啲女人係咁講,唔知呢度啲師姐係咪咁諗!
作者: 離火    時間: 2022-9-8 10:20

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-8 10:09 發表 查看引用來源
我聽過有啲女人係咁講,唔知呢度啲師姐係咪咁諗!
等答案
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-9-8 10:30

引用:
原帖由 離火 於 2022-9-8 09:58 發表 查看引用來源

呢個真係要問番女人先知
男人就係咁諗XD
我覺得係睇邊個去操作囉所以..
主動果位永遠都係征服人果方, 因為係呢位人士用人地身體去令自己快感同高潮, 性交同口交都係一樣
唯一一個一定係女方被人征服o既, 我會認為係肛交 因為第一呢個係一個另類o既器官, 肛門唔suppose 係俾塞物插入去
二來會有疼痛, 要ignore 呢個感覺繼續將身體交俾對方等佢有得舒服同滿足
我慶幸自己玩過咁多人咁多o野, 後門o既第一次始終留到俾老公
作者: licklickson    時間: 2022-9-8 10:54

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-8 10:30 發表 查看引用來源

主動果位永遠都係征服人果方, 因為係呢位人士用人地身體去令自己快感同高潮, 性交同口交都係一樣
唯一一個一定係女方被人征服o既, 我會認為係肛交 因為第一呢個係一個另類o既器 ...
同意上半部份,主動果個係征服者!下半part差唔多,只係前面同後面嘅分別!😬
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-9-8 12:12

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-8 10:54 發表 查看引用來源
同意上半部份,主動果個係征服者!下半part差唔多,只係前面同後面嘅分別!😬
咁係因為你唔係俾人拮後面果個
作者: licklickson    時間: 2022-9-8 12:13

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-8 12:12 發表 查看引用來源

咁係因為你唔係俾人拮後面果個
係都拮人後面啦!😬
作者: katieW    時間: 2022-9-8 12:43

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-8 07:17 發表 查看引用來源

什麼話題? 如果還是內射的話 那麼我會說 應該是很激情浪漫的 和妳一樣我都覺得是心靈上的親近多於生理享受
朴先生也會偶爾忍不住.. 在我裡面射精 次數不算多 我只說是有這種情況吧
我跟妳應該不同 我沒有妳那種對精液的狂熱 但內射之後我都會替他舔乾淨的 這舔乾淨不是為了清潔
而是表達愛慕 表達親密過後的依依不捨 這要說是御夫之術其實也可以 因為老公非常受落
說回內射的本身 我反而覺得不是那麼隨意隨性 它對環境是有一定要求的 比方說在熟悉私密的空間 活動比較自由的地方
如果要說善後工作簡單的話 還是體外射精 男生差不多到達高潮的時候 給他全部噴在嘴裡吞下 這才是最少善後工作的做法

(PS 比如在老公的辦公室 休息天他回去 把我帶著 有時候會在他房間做起來 事後一張衛生紙也用不著)

500 字我寫不了!
作者: licklickson    時間: 2022-9-8 13:14

引用:
原帖由 katieW 於 2022-9-8 12:43 發表 查看引用來源

什麼話題? 如果還是內射的話 那麼我會說 應該是很激情浪漫的 和妳一樣我都覺得是心靈上的親近多於生理享受
朴先生也會偶爾忍不住.. 在我裡面射精 次數不算多 我只說是有這種情況吧
我跟妳應該不同 我沒有妳那 ...
喺office做係咪刺激啲?有冇扮女秘書?😉
作者: 平衡生活    時間: 2022-9-8 13:58

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-8 08:39 發表 查看引用來源
內射除咗喺征服一個女性嘅象徵之外,其後慢慢欣賞自己嘅精液喺佢嘅陰道內慢慢流出,簡直係無比興奮。
作者: 平衡生活    時間: 2022-9-8 14:04

引用:

內射同征服有咩關係?

男征服女 、女征服男又好 ,每次見到老婆騎我上面,上下起動 、前後搖擺,見到佢嗰種好痛苦嘅表情( 應該係興奮 嘅先至啱 ),令到我嘅陰莖特別堅硬, 心中所想可以為心愛嘅老婆服務 ,自覺非常榮幸。
作者: 平衡生活    時間: 2022-9-8 14:08

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-8 10:30 發表 查看引用來源

唯一一個一定係女方被人征服o既, 我會認為係肛交 因為第一呢個係一個另類o既器 ...
老婆唔畀我入後門,所以我唔知道入前門同後門嘅分別 ,邊一樣能夠令到女性特別興奮,或者邊一個門內會令到男性 感覺上被包圍多啲。
作者: 平衡生活    時間: 2022-9-8 14:17

引用:
原帖由 katieW 於 2022-9-8 12:43 發表 查看引用來源

我跟妳應該不同 我沒有妳那 ...
以前公司租用嘅寫字樓係英式設計,當然係未有殘厠設計 呢一樣嘢,每一層寫字樓除咗男廁女廁之外,有一間專係為經理級以上員工使用嘅高級廁所, 空間設計係一個稍為大少少嘅更衣室, 尿兜、馬桶之外仲有一個冷熱水淋浴間,我是同女朋友即係而家老婆, 試過幾次放工之後用高級員工洗手間搞嘢,搞完之後仲可以沖埋涼,連房錢都慳埋。
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-9-8 14:17

引用:

說回內射的本身 我反而覺得不是那麼隨意隨性 它對環境是有一定要求的 比方說在熟悉私密的空間 活動比較自由的地方
如果要說善後工作簡單的話 還是體外射精 男生差不多到達高潮的時候 給他全部噴在嘴裡吞下 這才是最少善後工作的做法
好似又有你o既道理...
不過我話o既方便係相對用安全套去比較
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-9-8 14:21

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-8 14:17 發表 查看引用來源

以前公司租用嘅寫字樓係英式設計,當然係未有殘厠設計 呢一樣嘢,每一層寫字樓除咗男廁女廁之外,有一間專係為經理級以上員工使用嘅高級廁所, 空間設計係一個稍為大少少嘅更衣室, 尿兜、馬桶之外仲有一個冷熱水淋浴間,我是同 ...
高級廁所
好在我地唔興d 階級觀念咁重o既o野
作者: licklickson    時間: 2022-9-8 14:23

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-8 13:58 發表 查看引用來源

內射除咗喺征服一個女性嘅象徵之外,其後慢慢欣賞自己嘅精液喺佢嘅陰道內慢慢流出,簡直係無比興奮。
因為覺得有征服感同成就感?😉
作者: licklickson    時間: 2022-9-8 14:25

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-8 14:04 發表 查看引用來源

男征服女 、女征服男又好 ,每次見到老婆騎我上面,上下起動 、前後搖擺,見到佢嗰種好痛苦嘅表情( 應該係興奮 嘅先至啱 ),令到我嘅陰莖特別堅硬, 心中所想可以為心愛嘅老婆服務 ,自覺非常榮幸。 ...
我都覺得女人痛苦其實興奮嘅樣好吸引,好鐘意聽到佢哋頂唔順叫唔好,但係其實好high!😬
作者: 平衡生活    時間: 2022-9-8 14:39

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-8 14:23 發表 查看引用來源
因為覺得有征服感同成就感?😉
就算女性為你服務 ( 按摩、沖涼 )都唔及呢種感覺咁有征服同成就感。
作者: licklickson    時間: 2022-9-8 14:52

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-8 14:39 發表 查看引用來源

就算女性為你服務 ( 按摩、沖涼 )都唔及呢種感覺咁有征服同成就感。
我都覺得係!😬
作者: cc19880910    時間: 2022-9-8 16:01

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-8 14:17 發表 查看引用來源

以前公司租用嘅寫字樓係英式設計,當然係未有殘厠設計 呢一樣嘢,每一層寫字樓除咗男廁女廁之外,有一間專係為經理級以上員工使用嘅高級廁所, 空間設計係一個稍為大少少嘅更衣室, 尿兜、馬桶之外仲有一個冷熱水淋浴間,我是同 ...
以前都試過喺中環嘅寫字樓返工,嗰陣時都唔興有閉路電視,加上嗰日啲人一早走晒,嗰日叫咗老婆我上咗嚟我寫字樓,喺一間向海嘅會議室度扑嘢。臨走落到樓下個保安員好淫賤咁樣及住我老婆。
作者: licklickson    時間: 2022-9-8 16:20

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-9-8 16:01 發表 查看引用來源

以前都試過喺中環嘅寫字樓返工,嗰陣時都唔興有閉路電視,加上嗰日啲人一早走晒,嗰日叫咗老婆我上咗嚟我寫字樓,喺一間向海嘅會議室度扑嘢。臨走落到樓下個保安員好淫賤咁樣及住我老婆。 ...
可能聽到你哋叫聲!😬
作者: cc19880910    時間: 2022-9-8 16:24

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-8 16:20 發表 查看引用來源
可能聽到你哋叫聲!😬
其實原因我覺得係:老婆着一件白色緊身T恤佢着百褶短裙加對高踭鞋,通常佢比我屌完之後個樣都會淫D,加上佢比較三年後生面口
作者: licklickson    時間: 2022-9-8 16:27

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-9-8 16:24 發表 查看引用來源

其實原因我覺得係:老婆着一件白色緊身T恤佢着百褶短裙加對高踭鞋,通常佢比我屌完之後個樣都會淫D,加上佢比較三年後生面口
咁又係,都估到你哋做乜啦!😬
作者: cc19880910    時間: 2022-9-8 16:36

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-8 16:27 發表 查看引用來源
咁又係,都估到你哋做乜啦!😬
個重點係喺緊身T恤之下36E
作者: 平衡生活    時間: 2022-9-8 16:40

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-9-8 16:36 發表 查看引用來源

淨係睇到對波,想唔飲淫笑都幾難。
作者: licklickson    時間: 2022-9-8 16:41

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-9-8 16:36 發表 查看引用來源

咁勁梗係會淫笑!😬
作者: katieW    時間: 2022-9-9 07:19

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-8 14:25 發表 查看引用來源
我都覺得女人痛苦其實興奮嘅樣好吸引,好鐘意聽到佢哋頂唔順叫唔好,但係其實好high!😬
那如果是真正的痛苦呢?
用不著要虐待 只是進入的開始時不夠濕潤或是操之過急把女生弄痛 男生事後才知道原來女生是忍耐著不讓他掃興
會不會心存感激而後更愛她?
作者: licklickson    時間: 2022-9-9 09:27

引用:
原帖由 katieW 於 2022-9-9 07:19 發表 查看引用來源

那如果是真正的痛苦呢?
用不著要虐待 只是進入的開始時不夠濕潤或是操之過急把女生弄痛 男生事後才知道原來女生是忍耐著不讓他掃興
會不會心存感激而後更愛她? ...
我意思唔係真係整痛佢,係有啲女仔high嘅時候個表情好似好痛苦,叫床聲有啲哭腔,但其實high到頂唔順!當然如果一時心急,未夠濕就入整痛人哋,梗係會之後錫返佢啦!😉
作者: licklickson    時間: 2022-9-9 09:28

引用:
原帖由 katieW 於 2022-9-9 07:19 發表 查看引用來源

那如果是真正的痛苦呢?
會不會心存感激而後更愛她? ...
師姐唔通試過?😉
作者: ykdeng0064    時間: 2022-9-9 12:13

我個人不認為把女生弄痛或插入肛門使她痛楚會產生征服感, 我認為最大的征服感 是在性愛中使你心愛的女生不斷來高潮後再內射,這種滿足感使女生更愛你,這種愛便最有征服感了。各位師姐同意否?
作者: darrenlau    時間: 2022-9-9 12:32

只能夠講.....親如老婆...亦都唔會次次都得到快感,
熱戀和結婚後...所謂征服感亦各有不同.....

話唔定炮友間偷情感...刺激底下仲更加有高潮~

事實上證明左一樣既...無論另一半或炮友, 做愛既滿足感一定帶有感情
所以叫雞只會空虛...係完全兩回事黎, 視乎追求D咩
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-9-9 13:35

引用:
原帖由 ykdeng0064 於 2022-9-9 12:13 發表 查看引用來源
我個人不認為把女生弄痛或插入肛門使她痛楚會產生征服感, 我認為最大的征服感 是在性愛中使你心愛的女生不斷來高潮後再內射,這種滿足感使女生更愛你,這種愛便最有征服感了。各位師姐同意否? ...
係精神征服同肉體征服o既分別

精神征服, 係令一個人徹徹底底咁愛上你, 視你為佢o既唯一, 對你死心塌地
肉體征服, 則係令佢成為你o既用具, 比如整痛人呢件事, 對方好似佢講咁樣, 寧願自己忍住痛都繼續俾你享受

雖然係兩樣唔同o既o野, 但要征服人肉體先要征服o左佢心靈即係精神先囉, 對你死心塌地自然樂意奉獻更多
除o左一d 個別例子 係有能先俾人征服o左肉體, 然後對該人o既威嚴產生出愛慕....

個人睇法
作者: licklickson    時間: 2022-9-9 13:36

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-9 13:35 發表 查看引用來源

精神征服, 係令一個人徹徹底底咁愛上你, 視你為佢o既唯一, 對你死心塌地
肉體征服, 則係令佢成為你o既用具, 比如整痛人呢件事, 對方好似佢講咁樣, 寧願自己忍住痛都繼續俾你享受 ...
咁你有冇試過第二個case?😉
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-9-9 13:40

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-9 13:36 發表 查看引用來源
咁你有冇試過第二個case?😉
第二個case 指...?
作者: licklickson    時間: 2022-9-9 13:52

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-9 13:40 發表 查看引用來源

第二個case 指...?
先比人征服咗肉體!😬
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-9-9 14:00

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-9 13:52 發表 查看引用來源
先比人征服咗肉體!😬
有o係以前o既角色扮演劇本之中出現過
現實相信冇
作者: licklickson    時間: 2022-9-9 14:01

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-9 14:00 發表 查看引用來源

有o係以前o既角色扮演劇本之中出現過
現實相信冇
扮演比征服?
作者: 平衡生活    時間: 2022-9-9 14:14

引用:
原帖由 darrenlau 於 2022-9-9 12:32 發表 查看引用來源
只能夠講.....親如老婆...亦都唔會次次都得到快感,
熱戀和結婚後...所謂征服感亦各有不同.....

話唔定炮友間偷情感...刺激底下仲更加有高潮~

事實上證明左一樣既...無論另一半或炮友, 做愛既滿足感一定帶有感情
所 ...
Exactly,完全贊成
作者: 平衡生活    時間: 2022-9-9 14:18

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-9 13:35 發表 查看引用來源

肉體征服, 則係令佢成為你o既用具, 比如整痛人呢件事, 對方好似佢講咁樣, 寧願自己忍住痛都繼續俾你享受 ...
女性同男性嘅思想感受始終有分別 ,如果係愛對方應該先從對方感受出發。
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-9-9 14:35

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-9 14:01 發表 查看引用來源
扮演比征服?
差唔多...
角色係一個暗地裡有m 底o既女特務, 考慮到場景道具有限嘛, 由被敵人逼供改成內部審訊 (聰唔聰明呢? )
有d 機密o野洩漏o左, 全世界都指住我話係我通敵, 但真係唔關我事, 為証明清白就主動提出我可以受嚴刑拷打
之後好豪氣咁自己除衫, 自己趴o係枱上, 叫果位高層隨便打, 打到你滿意以止
高層當然係做我老公前o既男友, 高大威猛英俊瀟灑o既男性一名
劇情設計係原本就有少少冧佢, 但做呢一行唔得隨意表現出個人情感
自願受刑o既劇情將無監倉無刑架同埋永遠只針對身體單一個部位(patpat) o黎鞭打o既呢d 現象合理化
要效果逼真 (因為我都想試) 所以真係打到死死吓o架果次, 然後借住痛到昏昏沉沉咁o既狀態色誘上司,
話佢剛才好man 我好中意男人咁樣對我, 拉開佢褲頭, 跟住當然例牌啜啜啜同插插插
就係咁囉
作者: licklickson    時間: 2022-9-9 14:38

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-9 14:35 發表 查看引用來源

差唔多...
角色係一個暗地裡有m 底o既女特務, 考慮到場景道具有限嘛, 由被敵人逼供改成內部審訊 (聰唔聰明呢? )
有d 機密o野洩漏o左, 全世界都指住我話係我通敵, 但真係唔關我事, 為証明清白就主動提出我可以受 ...
玩得咁開心!😬係邊個諗架!😬
真係有對白架?😬
作者: ykdeng0064    時間: 2022-9-9 14:55

引用:

其實兩者並無不同,精神上的征服及肉體上的征服都是由感情或愛情上的出發。
若兩者不能並行,精神上的征服 只能是柏拉圖式的感情, 而純粹強調肉體的征服那就更為單一了。簡單舉一個例子,比如被強姦者只能接受肉體的征服, 這根本就是暴力,,純粹的肉體上的征服。
對不起,扯遠了。
作者: cc19880910    時間: 2022-9-9 19:52

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-9 14:35 發表 查看引用來源

差唔多...
有d 機密o野洩漏o左, 全世界都指住我話係我通敵, 但真係唔關我事, 為証明清白就主動提出我可以受 ...
我同老婆玩角色扮演,通常我老婆都係扮雞,或者扮佢瞓緊覺,有賊入屋強姦佢。

如果嗰日我話事,我會扮佢以前嘅男朋友屌佢
作者: licklickson    時間: 2022-9-9 22:02

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-9-9 19:52 發表 查看引用來源

我同老婆玩角色扮演,通常我老婆都係扮雞,或者扮佢瞓緊覺,有賊入屋強姦佢。

如果嗰日我話事,我會扮佢以前嘅男朋友屌佢
點樣扮鷄?言語上?
作者: cc19880910    時間: 2022-9-10 11:41

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-9 22:02 發表 查看引用來源
點樣扮鷄?言語上?
行為言語
作者: licklickson    時間: 2022-9-10 14:59

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-9-10 11:41 發表 查看引用來源

行為言語
角色扮演?😬
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-9-12 09:37

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-9 14:38 發表 查看引用來源
玩得咁開心!😬係邊個諗架!😬
真係有對白架?😬
梗係我
對白都有o架, 不過唔會好似拍戲咁逐隻逐隻字都要跟到捉啦, 咁樣太大壓力
都係寫個大概意思, 到時自己執生
好o野o黎o架, 有得玩有得搞仲可以防止老人痴呆
作者: licklickson    時間: 2022-9-12 09:47

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-12 09:37 發表 查看引用來源

梗係我
對白都有o架, 不過唔會好似拍戲咁逐隻逐隻字都要跟到捉啦, 咁樣太大壓力
都係寫個大概意思, 到時自己執生
好o野o黎o架, 有得玩有得搞仲可以防止老人痴呆 ...
蛇蛇真係有情趣!😬
中秋有冇特別版本?😉
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-9-13 08:43

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-12 09:47 發表 查看引用來源
蛇蛇真係有情趣!😬
中秋有冇特別版本?😉
冇!
或者有, 特別正常o既版本
全方位o既伺候囉, 今年冇gathering , 一日同我屋企一日同佢屋企食飯, 然後一日二人世界
自己浴缸泡個溫泉, 按按摩, 出出火, 鋸鋸扒, 飲飲酒, 扑扑扑
成個週末只有爽冇痛過 睇吓今晚大家狀態如何, 有冇興致要我受訓啦
作者: licklickson    時間: 2022-9-13 08:48

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-13 08:43 發表 查看引用來源

冇!
或者有, 特別正常o既版本
全方位o既伺候囉, 今年冇gathering , 一日同我屋企一日同佢屋企食飯, 然後一日二人世界
自己浴缸泡個溫泉, 按按摩, 出出火, 鋸鋸扒, 飲飲酒, 扑扑扑
成個週末只有爽冇 ...
你挑逗下佢咪有興致!😉
作者: 幪面超人    時間: 2022-9-13 09:39

小心有蟑螂走埋黎舔妳個精液咀
引用:

我開始先...

作者: 蛇貴妃    時間: 2022-9-14 08:15

引用:
原帖由 幪面超人 於 2022-9-13 09:39 發表 查看引用來源
小心有蟑螂走埋黎舔妳個精液咀

同我搶, 我一掌啪死佢
但當然用o既係人地隻掌
作者: licklickson    時間: 2022-9-14 08:36

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-14 08:15 發表 查看引用來源

同我搶, 我一掌啪死佢
但當然用o既係人地隻掌
咁咪打到自己個咀!😂
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-9-14 09:42

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-14 08:36 發表 查看引用來源
咁咪打到自己個咀!😂
你會嗎?
真係有隻曱甴o係你身上, 你會一巴打落去然後成身果d o野定係撥佢落o黎先處決佢?
作者: licklickson    時間: 2022-9-14 09:42

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-14 09:42 發表 查看引用來源

你會嗎?
真係有隻曱甴o係你身上, 你會一巴打落去然後成身果d o野定係撥佢落o黎先處決佢?
咁又係!😬
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-9-14 13:08

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-13 08:48 發表 查看引用來源
你挑逗下佢咪有興致!😉
Update:
最後係一人行o左一步
放工返屋企食完飯, o係客廳睇電視飽暖思淫慾 攬攬錫錫啜啜舔舔之後大王要本宮㩒住梳化俾佢後入
過程之中手掌打o左本宮屁股幾下(皇上主動打我先o既) , 本宮high high地嗌唔好, 大王好假咁問點解, 本宮話咁樣唔夠痛, 想要多d,
求皇上去拎籐條狠狠咁用刑 皇上打o左二十下屁股, 原本想佢繼續但又唔想太多瘀痕, 於是請佢o係本宮腳板上再打
又事關有樣o野好耐無做過, 心思思想俾皇上享受吓, 所以希望佢狠心用力d 鞭打作為熱身,
就同皇上講腳板唔怕腫傷, 叫佢有咁大力就咁大力, 攬實個cushion 拼o左條命咁忍...

果樣好耐冇做o既o野就係後門拮拮

打完腳板, 㩒返住梳化俾皇上繼續後入(前門), 痛苦o左咁耐舒服返陣先嘛
諗住陣間o既重頭戲又驚但又興奮, 好high, 俾皇上督到潮o左 個叻仔仲未射, 正好
抖o左一下跟住入房拎套, 再次攬攬錫錫啜啜舔舔咁keep 住個氣氛, 趴返低自己捉住屁股拉開兩團肉等佢準備好
棒棒o係門前了吓了吓折磨到呢..... 跟住一下 HOLY SHIT!! 痛過籐條痛過破處果幕o既撕裂感...
前面搞咁多o野都唔流汗o既話, 到呢度一定標汗, 而且係冷汗
好不容易捱過o左感覺長過十年o既果十分鐘, 皇上射得舒服, 本宮任務完成, 皇上高潮o既滿足樣, 本宮再痛多陣都值得

之後除套, 再啜幾下, 休息陣飲杯o野食支煙, 先去洗白白, 再攤o係梳化hea 多一兩粒鐘, 然後先去覺覺豬

臨訓前腳板同屁股仲有少少痛, 所以要皇上俾多一劑'安眠藥' 本宮吞食, 先至訓得著

然後條友今朝話好攰喎, 其實我唔信因為又唔係頭一次咁玩, 但都係俾佢老屈要我今晚請食飯埋單
作者: licklickson    時間: 2022-9-14 13:16

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-14 13:08 發表 查看引用來源

Update:
最後係一人行o左一步
放工返屋企食完飯, o係客廳睇電視飽暖思淫慾 攬攬錫錫啜啜舔舔之後大王要本宮㩒住梳化俾佢後入
過程之中手掌打o左本宮屁股幾下(皇上主動打我先o既) , 本宮high high地嗌唔好 ...
今次淨係走後門,冇前後互玩咩?😉
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-9-14 13:34

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-14 13:16 發表 查看引用來源
今次淨係走後門,冇前後互玩咩?😉
有呀, 都話受完鞭之後舒服番吓先俾後門佢入嘛
受鞭之前仲有過一陣o既 69
同皇上含本宮一d 都唔介意, 難得o既係大家未沖涼佢都奶奶我...
作者: licklickson    時間: 2022-9-14 13:37

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-14 13:34 發表 查看引用來源

有呀, 都話受完鞭之後舒服番吓先俾後門佢入嘛
受鞭之前仲有過一陣o既 69
同皇上含本宮一d 都唔介意, 難得o既係大家未沖涼佢都奶奶我...
前面嘅時候你有冇高潮?😉
作者: 身活健康    時間: 2022-9-14 14:09     標題: 回覆 1# 蛇貴妃 的帖子

我記得之前有篇文話過
女女口爆個時,話D精甜甜地既
之後個男人去body check ,發現有糖尿問題
師組如果發現你老公D精太甜,叫去check下她
作者: hkwilly    時間: 2022-9-14 15:02

亞貴妃妳真係順德人喇,畀皇上行完後門仲要請佢食飯?
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-9-14 15:32

引用:
原帖由 hkwilly 於 2022-9-14 15:02 發表 查看引用來源
亞貴妃妳真係順德人喇,畀皇上行完後門仲要請佢食飯?
sh.............!

細細聲o係度講好啦:
難得上面落o既柯打, 唔駛 r 爛個頭諗買乜煮乜, 食完拍拍屁股就走得, 返屋企嘭一聲撻落梳化唔駛洗唔駛執,
表面上蝕底, 其實賺到笑
作者: licklickson    時間: 2022-9-14 15:34

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-14 15:32 發表 查看引用來源

sh.............!

細細聲o係度講好啦:
難得上面落o既柯打, 唔駛 r 爛個頭諗買乜煮乜, 食完拍拍屁股就走得, 返屋企嘭一聲撻落梳化唔駛洗唔駛執,
表面上蝕底, 其實賺到笑 ...
我都覺得係!😬
作者: hkwilly    時間: 2022-9-14 15:47     標題: 回覆 93# 蛇貴妃 的帖子

妳真係鬼馬。。。咁又係,食完反屋企仲有氣力下場
作者: licklickson    時間: 2022-9-14 15:50

引用:
原帖由 hkwilly 於 2022-9-14 15:47 發表 查看引用來源
妳真係鬼馬。。。咁又係,食完反屋企仲有氣力下場
咁先重要!😬
作者: hkwilly    時間: 2022-9-14 16:02

好奇一問。。。走後門會用套???我一定會中出!!!
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-9-15 07:00

引用:
原帖由 hkwilly 於 2022-9-14 16:02 發表 查看引用來源
好奇一問。。。走後門會用套???我一定會中出!!!
衛生嘛! 雖然其實並唔會話好核突, 亦情願痛死都唔想用手指warm up 更唔想灌腸, 笠個套安心d 囉
啫啫保持乾淨, 完事之後仲可以啜兩啖
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-9-15 07:09

引用:
原帖由 身活健康 於 2022-9-14 14:09 發表 查看引用來源
我記得之前有篇文話過
女女口爆個時,話D精甜甜地既
之後個男人去body check ,發現有糖尿問題
師組如果發現你老公D精太甜,叫去check下她
咁又未至於, 陣味其實仲係澀o既
網上d 人話多食菠蘿定芒果係會令d 精變甜, 不過so far 都未試過
其實我大部份o既對手都係煙民(包括老公), 再講男人比女人中意食肉中意煎炸油膩熱氣o野係可以理解
我冇expect 過任何人o既精液會係甜或者氣味怡人囉
作者: licklickson    時間: 2022-9-15 07:46

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-15 07:00 發表 查看引用來源

衛生嘛! 雖然其實並唔會話好核突, 亦情願痛死都唔想用手指warm up 更唔想灌腸, 笠個套安心d 囉
啫啫保持乾淨, 完事之後仲可以啜兩啖
蛇蛇果然係專家!😬

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)