188Channel

標題: 大家覺得 , 如果改篇金庸作品 , 邊個男主性能力會最強??? [打印本頁]

作者: 代北集團    時間: 2022-9-18 18:21     標題: 大家覺得 , 如果改篇金庸作品 , 邊個男主性能力會最強???

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 艾拉傑    時間: 2022-9-19 07:57

段譽嘅六脈神劍應該係加藤潺嘅祖先嚟, 一味用指隊同挖.
喬峯應該係腸仔族, 但一聽到人家說契丹人先咁細兜, 搞到佢傻吓傻吓成日強調自己 (((((我唔係契丹人)))))   
作者: 月影偷情    時間: 2022-9-19 08:12

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-9-19 07:57 發表 查看引用來源
段譽嘅六脈神劍應該係加藤潺嘅祖先嚟, 一味用指隊同挖.
喬峯應該係腸仔族, 但一聽到人家說契丹人先咁細兜, 搞到佢傻吓傻吓成日強調自己 (((((我唔係契丹人)))))    ...
咁😏"一登大師"呢😂🤣🤣
作者: 艾拉傑    時間: 2022-9-19 09:42

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-9-19 08:12 發表 查看引用來源

六脈神劍可以用好多手指發揮, 一陽指得一隻, 好明顯削咗啲, 不過根據星爺嘅唐伯虎點蚊香入面四條老嘢都有稱號, 東淫西濺南鹹北濕, 咁就做四大房事顧問角色, 東教吹簫用春藥偉哥等等西教蛤蟆點食天鵝肉南教基本指功北教著名姿勢 "乞兒吊煲".
作者: cc19880910    時間: 2022-9-19 09:53

引用:
原帖由 代北集團 於 2022-9-18 18:21 發表 查看引用來源
之前睇過一個專講金庸既YOUTUBER , 佢話虛竹係冰窑之中 ,公主根本見唔到佢個樣(咁 ... 好彩拉)同身材 ,
所以虛竹完全係用 "性能力" 去精服公主既 ... 而佢性能力既基礎
就係佢身為少林弟子鍛鍊 , 而更重要既係 ,
佢 ...
應該係練咗陽性好重嘅武功先至會勁啲,所以Yi我估計連咗降龍18掌嘅洪七公同埋喬峰、仲有連咗九陽、神功嘅張無忌。
作者: 月影偷情    時間: 2022-9-19 09:58

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-9-19 09:42 發表 查看引用來源

六脈神劍可以用好多手指發揮, 一陽指得一隻, 好明顯削咗啲, 不過根據星爺嘅唐伯虎點蚊香入面四條老嘢都有稱號, 東淫西濺南鹹北濕, 咁就做四大房事顧問角色, 東教吹簫用春藥偉哥等等西教蛤蟆點食天鵝肉南教基本指功 ...
佢果隻長D喎直隊深D😌😂🤣
作者: 代北集團    時間: 2022-9-22 12:34

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-9-19 08:12 發表 查看引用來源

"一登大師" 我唔知 , 但你可以睇下段正淳 ...
人地多囡囡 , 明顯唔係無原因 !!! ^.^
作者: 月影偷情    時間: 2022-9-22 13:03

引用:
原帖由 代北集團 於 2022-9-22 12:34 發表 查看引用來源

"一登大師" 我唔知 , 但你可以睇下段正淳 ...
人地多囡囡 , 明顯唔係無原因 !!! ^.^
🤭☕😏又係喎!…D情人都念念不忘姓段嘅!
作者: 浪花十三    時間: 2022-9-22 15:18

我覺得床笫之中,以趙敏與小昭至為吸引。男角方面,東邪暗戀梅小姐,自己碧海潮生按玉簫。

作者: 斷空食客    時間: 2022-9-22 18:36

游坦之。佢有面罩夠神祕,可塑性高.可以寫佢下面又粗又長都得,仲有少少向上彎。
作者: 艾拉傑    時間: 2022-9-22 20:27

引用:
原帖由 浪花十三 於 2022-9-22 15:18 發表 查看引用來源
我覺得床笫之中,以趙敏與小昭至為吸引。男角方面,東邪暗戀梅小姐,自己碧海潮生按玉簫。
「桃花影落飛神劍,碧海潮生按玉簫」放喺按摩店之類唔知得唔得 ?
作者: 艾拉傑    時間: 2022-9-22 20:30

引用:
原帖由 斷空食客 於 2022-9-22 18:36 發表 查看引用來源
游坦之。佢有面罩夠神祕,可塑性高.可以寫佢下面又粗又長都得,仲有少少向上彎。
聽個名會唔會誤解佢有殘障呢...癱...!!
作者: 代北集團    時間: 2022-9-25 20:51

引用:
原帖由 浪花十三 於 2022-9-22 15:18 發表 查看引用來源
識貨 !!!

金庸小說改編】小昭和趙敏、張無忌間的情色遊戲

https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70050100
作者: 代北集團    時間: 2022-9-26 15:04

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-9-22 20:30 發表 查看引用來源

聽個名會唔會誤解佢有殘障呢...癱...!!
佢其實可以拍 "醜男類" AV ...
以前興過一排 , 就係專用醜男們去輪幹AV女優 ^.^
作者: Tina33c    時間: 2022-9-27 23:32

<天龍八部>  <射雕英雄傳>  <神雕俠侶>  <倚天屠龍記>
<笑傲江湖>5本為主的男主角, 小妹有些見解.
所謂男主的性能力, 是用來征服女角, 可以運用其武功來滿足女方, 令作品增添情趣和色彩.

- <天龍八部之六脈淫劍> 段譽以六脈神劍隔空剌激女方(王語嫣, 王夫人, 阿朱, 阿碧, 木婉清, 鍾靈)身體某部份, 女方慾火被引發後, 再用一陽指為女方自慰, 讓女方體驗高潮後, 才正式行房; 在行房時, 被人發現, 以寧波微步, 邊逃跑邊做...

作者: Tina33c    時間: 2022-9-27 23:53     標題: 回覆 15# Tina33c 的帖子

<射精英雄傳>郭靖吸了蛇血後, 全身發熱, 黃蓉以玉簫口技來為郭靖吸啜... ;
而亢龍十八掌也可以變化成各種姿態, 例如飛龍在天, 見龍在田, 雙龍吸水, 神龍擺尾, 或是創出一些以龍為名的姿勢 例如 龍穿鳳穴, 龍飛鳳舞...

作者: Tina33c    時間: 2022-9-28 00:10     標題: 回覆 16# Tina33c 的帖子

<神雕俠侶> 少年揚過偷練蛤蟆功後, 被黃蓉發現後, 黃蓉要揚過以蛤蟆來服侍她, 否則會揭穿他.
程英與陸無相由於傾慕揚過, 兩人在他臨別前, 兩女共侍一男三人行.
郭乎為贖罪, 以人妻的身份向揚過獻身, 任由他玩弄.
揚過以黯然銷魂掌令冷若冰霜的小女龍, 變得銷魂入骨, 風情萬種的女人...
結局時, 楊過與小龍女坐在神雕上幹, 飛回終南山: 終南山上 幹到死去活來 神鵰俠侶 絕跡江湖

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)