188Channel

標題: 傳說中射完即含 , 係男人快樂既極至 ; 咁對於女人 , 高潮完即奶 , 係咪一樣咁正??? [打印本頁]

作者: 代北集團    時間: 2022-11-8 14:59     標題: 傳說中射完即含 , 係男人快樂既極至 ; 咁對於女人 , 高潮完即奶 , 係咪一樣咁正???

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 毛明示    時間: 2022-11-8 15:01

黃金五秒,會叫到好大聲
作者: 七色熊    時間: 2022-11-8 16:21

引用:
原帖由 代北集團 於 2022-11-8 14:59 發表 查看引用來源
... 如題 ... ^.^
快樂到不能自拔
作者: 咸濕褓姆賤嬰兒    時間: 2022-11-8 17:06

插到佢差晤多黎就奶甘得意?
作者: 香煎性感的牛牛    時間: 2022-11-8 17:37

男人會勁敏感~會成個人麻痹曬!但好強滿足感
作者: lulu678    時間: 2022-11-9 08:41

我就覺得射完龜頭已經好敏感.
再含就唔太有舒服感覺!😄😄
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-11-9 10:09

我諗你要分開咁睇: 插o既話係可以, 連續幾次高潮唔停咁插, 係好舒服好冧   
咁係因為g 點o既緣故, 果種高潮/ 快感係好正o既
但係口交你只係奶外面o既豆豆, 一樣係可以有高潮但感覺有d 唔同, 都舒服但去到一個點係好敏感掂一吓都成個人彈一彈好似俾電電到全身抽搐咁囉, 連續奶甚至係會難受, 如果你其他地方唔掂淨係用脷尖集中攻擊豆豆o既話
作者: cococaobrownie    時間: 2022-11-9 10:11

高潮完被奶我就未試過
但射完再幫人含就有,對方會叫晒救命大叫手舞足蹈
冷靜過後佢話,含緊時問佢提款密碼佢應該思考唔到照俾,試過意外收穫添
作者: jackso0826    時間: 2022-11-9 10:40

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2022-11-9 10:11 發表 查看引用來源
高潮完被奶我就未試過
冷靜過後佢話,含緊時問佢提款密碼佢應該思考唔到照俾,試過意外收穫添 ...
咁你有冇試過咁問?😂
作者: cococaobrownie    時間: 2022-11-9 10:44

引用:
原帖由 jackso0826 於 2022-11-9 10:40 發表 查看引用來源
咁你有冇試過咁問?😂
含緊,仲邊有口同時間問😂😂😂😂
作者: dttcalvin    時間: 2022-11-9 10:58     標題: 回覆 8# cococaobrownie 的帖子

師姐本身喜歡被奶嘛?🥰
作者: cococaobrownie    時間: 2022-11-9 11:03

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2022-11-9 10:58 發表 查看引用來源
師姐本身喜歡被奶嘛?🥰
都喜歡架
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-11-9 11:32

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2022-11-9 10:44 發表 查看引用來源
含緊,仲邊有口同時間問😂😂😂😂
唔一定要係含o既, 重點係男人射完繼續刺激佢
是咁的, 當年我地訂好婚, 之後有次服侍我o既未婚夫
講番就係果陣為o左隆重其事, 我話我正式嫁俾佢之前都禁慾唔搞o野, 但我可以繼續用口用手俾佢快樂
於是就有o左一次咁樣o既時候, 含完用手幫佢打飛機打出o黎, 呢d moment 因為我自己得閒嘛所以會幾多o野講
講到結婚之後o既安排, 兩個屋企要合併, 我想擺我自己張床o係我地以後果間房, 初時佢俾出一堆理由唔同意
比如咩佢果張貴過我好過我定咩o野咁 (係事實, 但我果張係佢求婚前冇耐換過, 只有我同佢訓過, 佢果張唔知啦 )
最後就係剛好打到佢射, 我綁架o左佢條啫啫, 話你唔答應我就繼續chok, 佢已經射到我成手都係受唔住囉, 咪唯有答應我囉
作者: stellaluna    時間: 2022-11-9 11:43     標題: 回覆 13# 蛇貴妃 的帖子

蛇蛇C姐真係醒呀!呢個時候,佢真係肉隨砧板上😆
作者: glock19B2    時間: 2022-11-9 11:47

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-11-9 11:32 發表 查看引用來源

唔一定要係含o既, 重點係男人射完繼續刺激佢
是咁的, 當年我地訂好婚, 之後有次服侍我o既未婚夫
講番就係果陣為o左隆重其事, 我話我正式嫁俾佢之前都禁慾唔搞o野, 但我可以繼續用口用手俾佢快樂
於是就有o左一次 ...
似滿清10大酷刑多啲。
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-11-9 13:53

引用:
原帖由 glock19B2 於 2022-11-9 11:47 發表 查看引用來源

似滿清10大酷刑多啲。
所以咪有句成語叫做中庸之道囉 咩o野都用得著
食o野食到剛剛飽, 係享受, 繼續夾硬吞落去會想嘔
訓覺訓到自然醒就起身, 係舒暢, 繼續再磨腰骨都痛
高潮亦係一樣, o黎o左之後俾人含/ 摔多幾吓係興奮, 但時間長o左男女一樣會好辛苦
作者: ManManMuscle    時間: 2022-11-9 14:54

學到野

[quote]原帖由 蛇貴妃 於 2022-11-9 10:09 發表 查看引用來源
我諗你要分開咁睇: 插o既話係可以, 連續幾次高潮唔停咁插, 係好舒服好冧   
咁係因為g 點o既緣故, 果種高潮/ 快感係好正o既
作者: 活死男    時間: 2022-11-9 17:31

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2022-11-9 10:11 發表 查看引用來源
高潮完被奶我就未試過
冷靜過後佢話,含緊時問佢提款密碼佢應該思考唔到照俾,試過意外收穫添 ...
你揾我嗎?😂😂😂
我第一次被人係我射完之後,再硬生生短短十秒之內被抽真空射多一次。。。黃金十秒。。。非同凡響😄😄😄
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-11-10 06:53

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-11-9 11:43 發表 查看引用來源
蛇蛇C姐真係醒呀!呢個時候,佢真係肉隨砧板上😆
咪亂up 啦
係醒o既話就要脅佢全屋裝修佈置全部俾我話晒事
作者: hihi101    時間: 2022-11-17 10:35

同樣口爆完再吊都好正
射完佢口趁住仲硬 再插埋下便一路吊一路睇住佢呑埋啲精,雙重刺激同享受!
作者: 歌舞技町    時間: 2022-11-17 11:08

引用:
原帖由 代北集團 於 2022-11-8 14:59 發表 查看引用來源
... 如題 ... ^.^
顏射完女友,即刻比佢奶J,又奶又啜到乾淨,JJ嘅感覺真係正到難以形容,而且好有征服感!

未試過屌到女友高潮後奶佢妹妹,因為佢地都鍾意高潮一刻用對腳夾實我,又或者抱實我。

不過就試過用玩具玩到佢地高潮後,即刻奶佢地妹妹,佢地都high到頂唔順亂叫😊😋
作者: 艾拉傑    時間: 2022-11-17 12:01

引用:
原帖由 hihi101 於 2022-11-17 10:35 發表 查看引用來源
同樣口爆完再吊都好正
射完佢口趁住仲硬 再插埋下便一路吊一路睇住佢呑埋啲精,雙重刺激同享受!
師兄功力十足, 堅硬持久, 好嘢!!
作者: wiredboss    時間: 2022-11-17 12:28

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-11-17 11:08 發表 查看引用來源

顏射完女友,即刻比佢奶J,又奶又啜到乾淨,JJ嘅感覺真係正到難以形容,而且好有征服感!

未試過屌到女友高潮後奶佢妹妹,因為佢地都鍾意高潮一刻用對腳夾實我,又或者抱實我。

不過就試過用玩具玩到佢地高潮後,即刻奶佢地妹妹, ...
下次要學師兄咁玩下先得
作者: 大食之熟女    時間: 2022-11-19 17:13

佢射完再啜番乾淨通常佢都頂唔順。五秒之後都會好酸痺,佢即時奶番我就唔會,但每次噴完水就會即刻奶,延續高潮😅😅
作者: wiredboss    時間: 2022-11-19 17:18

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-11-19 17:13 發表 查看引用來源
佢射完再啜番乾淨通常佢都頂唔順。五秒之後都會好酸痺,佢即時奶番我就唔會,但每次噴完水就會即刻奶,延續高潮😅😅
唔係果果囡囡都會噴水。
可遇不可求!
作者: 淫亂小魔星    時間: 2022-11-19 22:29

奶緊加手指 一試番唔到轉頭
作者: licklickson    時間: 2022-11-19 22:56

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2022-11-19 22:29 發表 查看引用來源
奶緊加手指 一試番唔到轉頭
咁佢都好識玩!😉
作者: 艾拉傑    時間: 2022-11-20 08:38

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-11-19 17:13 發表 查看引用來源
結構唔同, 女嘅可以持續性.
作者: wiredboss    時間: 2022-11-20 09:24

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-11-20 08:38 發表 查看引用來源

結構唔同, 女嘅可以持續性.
係!
男人同女人分別!
女人高潮完可以再高潮!
高潮夾下夾下再屌入去!大家都正
作者: yanfu9394    時間: 2022-11-21 09:02

我覺得對女性嚟講唔係要講幫佢𡃤唔𡃤,係要射完唔可以即刻抽返出嚟,至少要攬住對方多5至10秒(尤其中出嘅時候)令對方感覺到愛同尊重。
作者: wiredboss    時間: 2022-11-21 17:43

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2022-11-21 09:02 發表 查看引用來源
我覺得對女性嚟講唔係要講幫佢𡃤唔𡃤,係要射完唔可以即刻抽返出嚟,至少要攬住對方多5至10秒(尤其中出嘅時候)令對方感覺到愛同尊重。
中出玩,比我都唔想立即抽出來!
我仲會抽插多幾下
作者: dttcalvin    時間: 2022-11-22 06:00     標題: 回覆 12# cococaobrownie 的帖子

我都鍾意奶到啲囡囡典吓典吓咁咁😍😍😍
作者: MAN818    時間: 2022-11-22 07:23

引用:
原帖由 wiredboss 於 2022-11-21 17:43 發表 查看引用來源
中出玩,比我都唔想立即抽出來!
我仲會抽插多幾下
我諗多數男人都係咁🥰🥰
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-11-23 08:38

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-11-22 07:23 發表 查看引用來源
我諗多數男人都係咁🥰🥰
咁都係為自己爽啫! 老實講多果幾吓同少果幾吓除非女方又咁o岩高潮, 否則分別亦唔係真係咁大
除o左氣氛係幾好咁囉
一個比較另類o既情況, 就係唔插入o既性行為, 耐唔中一次o黎個不一樣o既感受即係g點vs 豆豆高潮,
淨係靠手或者69去完成, 自己受住對方o既刺激, 高潮果陣佢正好o係我口入面射當然perfect
就算未o黎高潮, 嗒住果口精液啜吓啜吓有快感有味覺有嗅覺刺激, 潮潮都會o黎得快 d囉
作者: licklickson    時間: 2022-11-23 08:42

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-11-23 08:38 發表 查看引用來源

咁都係為自己爽啫! 老實講多果幾吓同少果幾吓除非女方又咁o岩高潮, 否則分別亦唔係真係咁大
除o左氣氛係幾好咁囉
一個比較另類o既情況, 就係唔插入o既性行為, 耐唔中一次o黎個不一樣o既感受即係g點vs 豆豆高潮,
...
蛇蛇果然識玩?😉
玩69易唔易高潮?😉
作者: wiredboss    時間: 2022-11-23 09:21

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-11-23 08:38 發表 查看引用來源

除o左氣氛係幾好咁囉
...
蛇蛇果然係高手!
仲好識得互動同享受。
我都你第一次聽哩種女仕分享。原來享受男人口爆,果種精味,囡囡會易啲高潮。
69 你都會容易高潮?
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-11-24 08:42

引用:
原帖由 wiredboss 於 2022-11-23 09:21 發表 查看引用來源

蛇蛇果然係高手!
仲好識得互動同享受。
我都你第一次聽哩種女仕分享。原來享受男人口爆,果種精味,囡囡會易啲高潮。
69 你都會容易高潮?
69 呢樣o野嘛, 要睇玩幾耐同埋點樣玩, 時間長o既話都幾多時候會有高潮,
另外有d 時候唔插入, 純粹就係69 我啜到老公射精同時俾佢奶到高潮, 咁就100%一定有囉
之前講緊就係呢d, 口入面有精液, 佢射緊好舒服好肉緊奶得特別落力, 好正好有氣氛o架
至於高潮o黎得快唔快, 其實有另一樣玩意, 就係佢一隻手撩我下面起勢咁摔, 另一隻手捉住我隻腳擺入口,
情慾爆棚咁o既眼神同我對望, 由我腳跟向上舔上去之後將我腳趾逐隻逐隻咁含
我唔知係邊樣啦, 可能係兩樣刺激加埋o既成個畫面帶o黎o既心理作用, 一種自己好被人需要被人垂涎o既感覺吧
如果唔係我要中斷佢o既話, 呢d 時候高潮o黎得最快
作者: licklickson    時間: 2022-11-24 08:55

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-11-24 08:42 發表 查看引用來源

69 呢樣o野嘛, 要睇玩幾耐同埋點樣玩, 時間長o既話都幾多時候會有高潮,
另外有d 時候唔插入, 純粹就係69 我啜到老公射精同時俾佢奶到高潮, 咁就100%一定有囉
之前講緊就係呢d, 口入面有精液, 佢射緊好舒服好肉緊 ...
好有畫面,完全感受到好享受!😬

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)