188Channel

標題: kitty小性活#23小更新 [打印本頁]

作者: akitty    時間: 2022-11-11 15:22     標題: kitty小性活#23小更新

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: IT毒男    時間: 2022-11-11 15:31

好難講喎
我自己就唔鍾意俾人玩屎忽
作者: 毛明示    時間: 2022-11-11 16:38

引用:
原帖由 akitty 於 2022-11-11 15:22 發表 查看引用來源
最近一段時間無上來露下臉,一切還好。勿念。
近呢一排,我發現我老公有個小性辟。
就係想做愛愛之前呢,前戲呢,一定會要69先。
原先以前都無甘覺得,
大家我含下你,你奶下我都好正常既互相配合者。

但近呢一排,訓係床上面,
老 ...
男人前列腺好敏感,刺激到high 爆,鍾意玩唔代表bi 或gay 。
利申:我都咁玩過,但我知道自己唔係gay
作者: 巡此王    時間: 2022-11-11 16:55

good post.....
作者: 小福星    時間: 2022-11-11 17:03

引用:
原帖由 akitty 於 2022-11-11 15:22 發表 查看引用來源
原先以前都無甘覺得,

老 ...
你老公想同你玩𢓭花園
作者: free_hkben    時間: 2022-11-11 17:05

前戲69係好重要
引用:
原先以前都無甘覺得,

老 ...

作者: dttcalvin    時間: 2022-11-11 17:49     標題: 回覆 1# akitty 的帖子

齋睇都已經夠爽啦😍
期侍師姐妳updated💪🏾
作者: crcinter    時間: 2022-11-11 18:38

期侍師姐妳updated
作者: nokning    時間: 2022-11-11 22:33

引用:
原先以前都無甘覺得,

老 ...
我唔鍾意玩屎忽🙅🏻
等妳update呀💪🏻
作者: guccirodney    時間: 2022-11-12 01:39     標題: 回覆 1# akitty 的帖子

最近有冇同大哥偷玩先🙈
作者: MAN818    時間: 2022-11-12 07:21

引用:
原先以前都無甘覺得,

老 ...
這個是性生活情趣,好多人都係咁玩🤪🤪
作者: Loff    時間: 2022-11-12 23:03

引用:
有時狗仔式插緊我呢都會插隻手指公入我屁屁,好似二穴齊插甘 ...
咁你俾佢插隻手指公入你屁屁,你又有咩感覺?
作者: miyeebb    時間: 2022-11-12 23:36

引用:
原先以前都無甘覺得,

老 ...
又唔洗咁擔心既,男人既前列腺其實係近patpat,插手指落去所以係會high架
我記得睇過一個AV女優分享,佢每次拍片含個陣都會插隻手指落AV男優個patpat度,d男優會high好多
作者: 中涼寒    時間: 2022-11-13 00:12     標題: 回覆 1# akitty 的帖子

妳諗多咗啦😏😏😏😏
作者: 艾拉傑    時間: 2022-11-13 08:13

引用:
原先以前都無甘覺得,

老 ...
遲啲要妳放拳頭入去, oh yeah~~~!!!
作者: benjamin4959    時間: 2022-11-13 22:09

引用:
原先以前都無甘覺得,

老 ...
你同哥哥嘅互動最吸引^^
作者: CTAN2Y33    時間: 2022-11-14 09:05

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-11-12 23:36 發表 查看引用來源
又唔洗咁擔心既,男人既前列腺其實係近patpat,插手指落去所以係會high架
我記得睇過一個AV女優分享,佢每次拍片含個陣都會插隻手指落AV男優個patpat度,d男優會high好多 ...
你D對手咪舒服死
作者: Maninblue1223    時間: 2022-11-14 09:34

後面都有敏感位,放心啦,等KITTY 的UPDATE
引用:
原先以前都無甘覺得,

老 ...

作者: 多謝失戀    時間: 2022-11-23 12:24

等左你好耐
作者: 蛇貴妃    時間: 2022-11-23 13:41

引用:
原先以前都無甘覺得,

老 ...
你諗多o左啦卦
我反而覺得係一種暗示, 老公有冇試過入過你後面先?
作者: lostergundam    時間: 2022-11-24 09:11     標題: 回覆 1# akitty 的帖子

有快感嘅,係舒服,Kitty老公識嘆啦…有個咁好老婆……
作者: 寵物先生    時間: 2022-11-26 12:38

師姐, 咁你有無咁樣對男人試過?
引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-11-12 23:36 發表 查看引用來源
我記得睇過一個AV女優分享,佢每次拍片含個陣都會插隻手指落AV男優個patpat度,d男優會high好多 ...

作者: akitty    時間: 2022-12-3 21:30

近呢2星期,老公入左醫院住左幾日,做左個小手術。又要湊住個囡,又要照顧老公,比較忙。
好彩屋企都仲有大哥大嫂幫輕一下。

老公早排吾知係咪食錯野,痾左幾日,
之後吾知係因為甘定點,痾到個屁股好痛,
入院先知道原來係有膿有傷口,叫咩肛裂。
做個小手術放膿之後等傷口埋口甘囉。
而家每日都係屋企休養,
吾係好坐得,只可以行下攤下甘。

今日朝早,車完老公出去洗傷口返來。
囡囡交低左係廳同大嫂囝囝一齊玩,
我就同老公上樓。
一入房,諗住返到來屋企換返件衫。
除左衫,老公就係後面扑埋來攬住我係甘錫仲順手關門鎖好房門。
我話吾好啦,
但老公無理我,反而仲一手就伸入我brabra入面卒我lin頭
另一隻手就解開我牛仔褲鈕,伸手入去我底底入面摸我妹妹
錫下錫下愈來愈過分,
我就話,信吾信我一陣拎火酒來同你洗傷口,“啦“爛你patpat呀啦~

老公先放開手放開嘴同我求饒,老公話2個星期無屌我啦~好想要我。
我話你patpat爛成甘,你用到力屌我咩??
佢就話要試下先知。
然後就除左佢條波褲底褲,
硬硬既棒棒就露左出來啦~
老公輕輕按底我跪係地下,
我將棒棒放入嘴中,溫柔甘進進出出啜棒棒。
老公一手輕撫我頭,另一手就已經解開我bra扣。
含含左5分鐘左右,老公就拉返我起身,除左我褲褲
要我跪趴係床上,
老公企係床邊,扶住硬硬既棒棒,
龜頭係甘卒我濕左既妹妹,
然後慢慢一下後入插左入來。
我忍住嘴無嗌出聲,
老公一下插入之後都嗌舒服,
然後當老公想抽出來抽插之際,
我嗌停左老公:老公,吾準射入去呀,一係戴返套套先,我未來mm呀~
老公聽完,立即大力抽插左我十幾下,
我嗌左出聲:呀~呀…老公。呀~呀…我鐘意呀~呀…我都。。好想要。。呀~老公嫁。。
老公深插左我十幾下之後,
就抽返出來,然後去返床頭櫃,戴返套套,先至再插過入來。
就甘老公,後入插左我差吾多10分鐘,
不停拉後我,又大力揸我胸,打我patpat。
最後都係抽插我射左係套套入面。

我攰到訓係床上面喘息,
老公插完我之後,就行左過來。將滿滿精精既套套除底左之後,
就將棒棒放埋來我嘴邊,
我邊喘氣,另一邊就搵手仔上下chok棒棒,
然後將棒棒放入嘴啜乾淨殘餘既精精,
衰老公,仲趁我啜緊佢棒棒既時候,
將套套入面啲精精倒出來,倒曬係我塊臉度。
搞到我之後又要入廁所洗臉。

洗完臉出來,老公已經著返好自己啲衫褲,攤左係床
我就落返樓,準備睇下煮咩午餐比一家人食。

後續,大哥同我講,原來佢有上個樓諗住上來問我地食咩午餐,點知見到我地鎖左房門,又好似聽到我啲呻吟聲,所以就無打擾我地🤐
作者: akitty    時間: 2022-12-3 21:31

引用:
原帖由 lostergundam 於 2022-11-24 09:11 發表 查看引用來源
有快感嘅,係舒服,Kitty老公識嘆啦…有個咁好老婆……
可能而家比我撩爛左個屎忽🤣🤣🤣
作者: nokning    時間: 2022-12-4 00:09

引用:
原帖由 akitty 於 2022-12-3 21:30 發表 查看引用來源
近呢2星期,老公入左醫院住左幾日,做左個小手術。又要湊住個囡,又要照顧老公,比較忙。

入院先知道原來係有膿有傷 ...
其實大哥成日聽到Kitty啲呻吟聲又無得搞,我意思係搞大嫂,真係日日打飛機都搞唔掂🙈
作者: dttcalvin    時間: 2022-12-4 10:25     標題: 回覆 23# akitty 的帖子

師姐⋯妳老公有妳哩個大食老婆真有性福😍😍😍
作者: Loff    時間: 2022-12-5 01:18

引用:
原帖由 akitty 於 2022-12-3 21:30 發表 查看引用來源

入院先知道原來係有膿有傷 ...
兩公婆合拍係好事
作者: hachiu    時間: 2022-12-5 12:48

係啵,大哥最近點呀?
作者: akitty    時間: 2022-12-6 02:43

尋晚半夜左右醒一醒,起身尿尿,飲左啖水。

然後行落樓,就聽到有好微細既電視聲。
我估就應該係大哥睇緊世界盃啦!
果然無錯,大哥睇緊英格蘭。
大哥見我落左樓,以為佢嘈醒左我。
我答吾係,然後大哥就要我順手整啲宵夜比佢食😑

好啦,甘我入廚房,求其煎左包餃子比佢送啤酒睇波啦~

整完出來,應該岩開始下半場。
大哥就拍拍佢身邊既沙發位示意我坐底陪佢睇。
我就隨手拎起左張毛巾被圍住自己就坐底左陪佢啦~

大哥飲住啤酒食住宵夜睇住波,
我就包住被挨住大哥左邊肩膀甘睇波啦~
甘我其實興趣吾算大既,諗住睇一陣,之後等洗碗就上返房訓教既。
挨下挨下,我就變左側身訓左係沙發,頭枕住大哥大脾。

大哥隻手都慢慢伸左入來我被入面,隔住我件衫摸緊我個胸。
我都感覺到大哥既棒棒扯曬硬曬,
果然大哥摸左我胸一陣之後,
就自己輕輕起左身除左佢條褲,露出左硬硬既棒棒出來。
然後手仔拉高我件衫伸埋入我胸口卒我粒lin,
另一隻手就捉我隻左手上去摸佢支棒棒。
我隻手輕輕捉住棒棒上下搓,食指係龜頭尿尿位係甘打轉。
大哥舒服到輕吟,
又不斷示意想我有下一步。
我又吾係好想,於是就講,如果英格蘭再入波我就先幫你含啦~
大哥又再得寸進尺甘講,甘如果再入多粒係咪可以屌先?
我就答話梗係吾係啦~吾好得一想二呀~

點知講完都吾夠2分鐘,真係入多左一粒3:0。
唉,好啦~我就趴左係沙發,將大哥棒棒含落嘴仔。
chok下啜下轉下脷,深喉下抽插下甘。
大哥都係一臉舒服享受樣。。。
含左都吾知有無5分鐘呢,大哥都未射
因為我趴係沙發,所以大哥無手多多搞我,
只係享受我為佢服務。
突然間聽到上面有開門聲落樓梯聲。
嚇到我地即刻分開,
大哥即刻著返褲,我就啦啦聲起身,
扲起啲碟啤酒罐入廚房。
果然係我老公起身行落樓。
我咪講我半夜醒左落來比人叫煮宵夜囉~
大哥扮無事,拎住我頭先張被蓋住隻腳坐沙發繼續睇波。
老公望一望電視,然後又跟住行入來廚房,
我洗緊碟。老公從後攬住我,左手伸入件衫揸我胸,
右手又伸入我條褲摸我啲毛毛。
我嫌佢手凍,想推開佢。
點知老公話佢肚餓又想食野。
我話我眼訓,你要食食自己啦~
老公之後就話我大細超,煮比大哥吾煮比佢食,
然後話要食我。
我就梗係推開佢嗌佢吾好玩啦~大哥就係出面。
然後我就飲啖水行上樓梯上返房啦~

老公都隔左一段時間先上返來,
問佢,佢話同大哥睇埋個半場,食左個杯面。完場先上返來房訓教。

就甘囉~尋晚少少事可以打下囉
作者: dttcalvin    時間: 2022-12-6 05:29     標題: 回覆 29# akitty 的帖子

師姐⋯做咩吾餵飽老公呀?😍😆
作者: nokning    時間: 2022-12-6 09:18     標題: 回覆 29# akitty 的帖子

大哥實嚇到der哂皮🤣🤣
作者: 平衡生活    時間: 2022-12-6 09:29

引用:
原帖由 akitty 於 2022-12-6 02:43 發表 查看引用來源

我答吾係,然後大哥就要我順手整啲宵夜比佢食😑 ...
大哥應該想食你好耐。
作者: 寵物先生    時間: 2022-12-21 13:28

嘩, 好激吓喎, 大哥遲下一定搵機會再續
作者: benjamin4959    時間: 2022-12-22 08:05

引用:
原帖由 akitty 於 2022-12-6 02:43 發表 查看引用來源

正啊 你同大佬互動好正 快啲俾大佬中出啦 hehe
作者: lostergundam    時間: 2023-1-1 10:53     標題: KITTY 妹,新年快樂!2023事事順利,性福滿滿!

引用:
原先以前都無甘覺得,

老 ...
KITTY 妹,新年快樂!2023事事順利,性福滿滿!
作者: water121212    時間: 2023-1-1 14:17

引用:

好睇
作者: nokning    時間: 2023-2-4 16:01

引用:

Kitty妹 新年快樂!
兔年有無性事分享呀?😆

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)