188Channel

標題: 移民 ~ 與前度出軌 (相片) [打印本頁]

作者: 床下留言    時間: 2022-12-9 02:49     標題: 移民 ~ 與前度出軌 (相片)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: Lucky1530    時間: 2022-12-9 04:42

Thanks for sharing of your story.  I guess you had a good time with your ex in that 20 days at work and lot of sex after work right.  

It is not easy to be alone at a new place without supporting network around.  Glad that you found that emotional outlet at your ex.  He took care of your needs and he got what he wanted so a win-win situation indeed.  

Is your hubby and son be with you now?  Love to read the rest of the story and all the best.
引用:
原帖由 床下留言 於 2022-12-9 02:49 發表 查看引用來源
我叫CAROL,已經結左婚,有一個讀緊中二個仔。一年之前,因為跟隨移英潮,我移民左嚟英國,由於我老公份工做多半年會有一筆BONUS,所以佢同個仔會稍後過來,而我因為已經QUIT 左份工,所以我過去先安頓。

可能我太低估左一個人去安 ...

作者: skau1007    時間: 2022-12-9 04:46

引用:
原帖由 床下留言 於 2022-12-9 02:49 發表 查看引用來源
我叫CAROL,已經結左婚,有一個讀緊中二個仔。一年之前,因為跟隨移英潮,我移民左嚟英國,由於我老公份工做多半年會有一筆BONUS,所以佢同個仔會稍後過來,而我因為已經QUIT 左份工,所以我過去先安頓。

精彩👍,睇完之後,我都有股衝動,想試下再搵返我個ex,睇下有無機會再續前緣😊
作者: MAN818    時間: 2022-12-9 07:42

引用:

單身一個人在異地成受咁多壓力,遇上前度好容易會撻著
作者: 平衡生活    時間: 2022-12-9 08:35

引用:

只要女人有一個寂寞的心,男人好容易將佢攻破。
作者: licklickson    時間: 2022-12-9 08:38

引用:

好詳細,好正!仲有內心感覺!希望仲會有更新呢20日點過!😉
作者: licklickson    時間: 2022-12-9 08:39

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-12-9 08:35 發表 查看引用來源

只要女人有一個寂寞的心,男人好容易將佢攻破。
係架,只要有耐性,好多女人都會失守!
作者: licklickson    時間: 2022-12-9 08:40

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-12-9 04:46 發表 查看引用來源

精彩👍,睇完之後,我都有股衝動,想試下再搵返我個ex,睇下有無機會再續前緣😊
咁就快啲啦!
作者: dragonbone    時間: 2022-12-9 10:25

引用:

Good post,留言支持。
作者: m2y    時間: 2022-12-9 12:30

正!我都要支持下先!
作者: MAN818    時間: 2022-12-9 12:32

引用:
原帖由 m2y 於 2022-12-9 12:30 發表 查看引用來源
正!我都要支持下先!
支持下唔夠....要大力支持先得
作者: licklickson    時間: 2022-12-9 12:43

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-12-9 12:32 發表 查看引用來源
支持下唔夠....要大力支持先得
點大力法?😬
作者: MAN818    時間: 2022-12-9 13:12

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-12-9 12:43 發表 查看引用來源
點大力法?😬
好似屌閪咁.....囉
作者: licklickson    時間: 2022-12-9 13:26

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-12-9 13:12 發表 查看引用來源
好似屌閪咁.....囉
咁粗暴?😉
作者: MAN818    時間: 2022-12-9 13:41

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-12-9 13:26 發表 查看引用來源
咁粗暴?😉
這個是自然定律
作者: 賭神^^    時間: 2022-12-9 13:47

20日後嘅你現在生活習慣女何?
作者: BushBushNg    時間: 2022-12-9 20:33

引用:

好正!! 我最鐘意你呢種淫蕩人妻
作者: ACT    時間: 2022-12-9 21:39

寂寞人妻, 好好享受~~~
引用:

作者: kensen    時間: 2022-12-10 00:12

往事只能回味,謝謝分享
作者: 咸濕褓姆賤嬰兒    時間: 2022-12-10 05:03

??????

作者: wiredboss    時間: 2022-12-10 08:29

咁之後點?
寂寞人妻一個人係異地好多事可以發生!
之後應該仲有下文
作者: 床下留言    時間: 2022-12-10 09:04

第二天早上,今日應該係要出去展覽會工作,所以我一旱較好ALARM,ALARM 響起,我發現佢已經唔係我身邊。我起身著返件衫,先見到張床好混亂下,有我地的頭髮,體先,當然有一些水漬。 我突然有點感嘆,這是張新床,但係第一個訓上去的男人,唔係我老公。

我走出去廳,見到佢係度整緊早餐。
佢話: 原本想整好先叫你起身,你換完衫出嚟食早餐。
我入去梳洗同化妝,換左套SUIT,就出去食早餐。
我問佢: 今日有咩做?
佢好簡單講完,其實真係好簡單工作,都係派下名片同收下人客名片。
食完之後,佢就收返D 野入去。我坐係度飲埋杯咖啡就出發。
突然,佢從後摟住我,錫我的耳仔,兩隻手開始解開我恤衫的鈕釦。
我隻耳仔比佢錫緊,含含糊糊咁話: EM....唔好LA...今晚先LA....遲到.....啊..啊..

佢解開左我的鈕釦,隻手已經入埋去BRA入面,撫摸我的乳房,佢係我耳邊話: 呢D 展覽會遲D 無所謂,我要係呢段時間,係呢間屋不同地方,不同時間同你做。
佢果然避開左無講20日呢三個字...
我成個人挨左去佢果度,扮嬲話: 邊個話肯同你做咁多次...唔,...啊..!
我把口雖然咁講,但慾火已經被撩起,但係昨晚我已經係主動要求,我今早唔想又要開。但係身體又開始忍唔住,於是我話: 你係就快D ..真係遲到LA...你咁樣我走LA...
佢當然知道我咁講意思,佢亦都唔再玩我,一下拉低我件恤衫,之後拉我起身。我以為佢要同我入房,點知佢只係張我按係桌上面。我上身伏左係張桌上,佢撩高我條短裙,跟住大力一拉,張我的黑絲襪同UNDER 拉低。
之後佢跪低,就係客廳中的餐桌同我口交。
好快我已經大聲呻吟,雙腳儘量咁分開,等佢條利可以儘量深入。 過左一陣,我叫佢 : 入嚟..快D...係後面入嚟。
佢 : 你仲係咁仲意比人係後面插?
我: 係....最仲意比你係後面插....
我講完之後,就係我後面,好大力咁插我。
高潮後,佢拍左我屁股一下,之後張我的UNDER 同黑絲除左,佢要我今日唔張UNDER同絲襪出去做野。

去到展覽會場,個展位報置好簡單,只有一張高桌,加2張B.AR 橩。桌上放左公司的BROCHURE,我只係負責收下咭片,同睇住個展位。之於佢,大部份時間係出左去見客,只係LUNCH 時候,買左三文治同我一齊食左個LUNCH。

其餘時間,我都係坐係個展位入面睇電話。到左下午,我發現對面展位個鬼佬,成日係度睇住我。我先至諗起,我短裙下面真空,而我又坐係BAR 橩上,我估個鬼佬應該胗到我入面係真空。  於是,我改為企係個展位入面。放工時候,佢返嚟見我企係度,問我點解唔坐。
我崛左佢一眼 : 你仲好講,你唔比我著絲竹同UNDER ,比對面個鬼佬睇晒...
佢望左個鬼佬一眼,之後仲手去我背脊,由我條短裙裙頭,仲入去摸我屁股。我低叫了一聲,表面上好似若無其事,但之後佢用手指按我下身的時候,我就有點頂唔住話: 唔...唔好搞LA...好多人呀!
佢細細聲話: 你睇下,對面個鬼佬睇實你...
比佢咁樣講一下,我反而唔敢睇個鬼佬。我話: 你快D 停,我..我真係嬲呀!
可能係公供地方,佢都好聽話咁縮返隻手,但係佢故意用果隻濕左的手指,在桌上輕抹,我清楚見到桌上的水跡。

我地去左附近的一間餐廳食飯,佢故意選了一個卡位,但係就同我坐埋同一邊。成餐飯,佢隻手無離開過我的裙底,佢有時輕輕按摩我的下身,但係又會突然插隻手指,或者2隻手指入嚟,由於佢唔肯抽返隻手出嚟,我要餵埋佢食野, 食完餐飯,我FEEL 到我下邊的水就快要流出來。

作者: nokning    時間: 2022-12-10 11:10

引用:
原帖由 床下留言 於 2022-12-10 09:04 發表 查看引用來源
第二天早上,今日應該係要出去展覽會工作,所以我一旱較好ALARM,ALARM 響起,我發現佢已經唔係我身邊。我起身著返件衫,先見到張床好混亂下,有我地的頭髮,體先,當然有一些水漬。 我突然有點感嘆,這是張新床,但係第一個訓上去的男人 ...
好正好有畫面呀 有無圖分享下呀?
繼續繼續!

咁宜家同ex仲有無聯絡?
作者: wiredboss    時間: 2022-12-10 11:26

引用:
原帖由 床下留言 於 2022-12-10 09:04 發表 查看引用來源
第二天早上,今日應該係要出去展覽會工作,所以我一旱較好ALARM,ALARM 響起,我發現佢已經唔係我身邊。我起身著返件衫,先見到張床好混亂下,有我地的頭髮,體先,當然有一些水漬。 我突然有點感嘆,這是張新床,但係第一個訓上去的男人 ...
真係好有圖面!
文筆好細緻
作者: dragonbone    時間: 2022-12-10 11:31

引用:
師妹文筆一流,如果係第一次寫,真係要俾讚。
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2022-12-10 11:42

精彩的回憶故事👍👍👍👍
作者: ks_ks    時間: 2022-12-10 14:34     標題: 回覆 10# m2y 的帖子

恭喜食到比老公"大好多,硬好多"既正野!
作者: 平衡生活    時間: 2022-12-10 14:58

引用:
跟住嗰十幾日有排玩。
作者: licklickson    時間: 2022-12-10 15:46

引用:
好正呀!好多心理描寫!睇來師姐會比佢慢慢調教開發,越玩越淫!😉
作者: wiredboss    時間: 2022-12-10 15:57

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-12-10 15:46 發表 查看引用來源
好正呀!好多心理描寫!睇來師姐會比佢慢慢調教開發,越玩越淫!😉
已經不經不意咁調教緊!
唔著底褲已經完全配合!
配合度好高!
應該唔係第一次咁玩
作者: 傻*BB    時間: 2022-12-10 16:28

多謝師姐分享..
果然多左好喺英國ge人但都有上黎呢度😁
作者: 1tillasing    時間: 2022-12-10 17:04

我舉家二月到英,在香港已經同老婆好淡,分開瞓好耐。在香港,正職外,有外快就做外快。目的是供樓,供保險,供女出國讀大學。叫顧家,不過同老婆conflict越來越大,曾問我咁做,多咗層樓外仲有乜?層樓都是比細路,我可以帶走嗎?在網上搵到女朋友,大家相處,叫relax。我會同女朋友食吓飯,tea吓,有時日租酒店瞓吓,在家係瞓唔到。
今年舉家移英,女朋友冇咗,在家,你眼望我眼,conflict越來越大,老婆睇我好似越來越不順。唉,好悶。我選擇打工,朝早6:20出門去火車站出倫敦返工,回到家5:30,攰,不過叫充實,仲可以教阿仔數,教阿女science. 假日,開zoom補習,可以話搵外快,實則係廢時又你眼望我眼。

師妹,at least, 你在英國同你ex一齊過,有返快樂回憶。我有時想搵個人攬吓都冇。

作者: MAN818    時間: 2022-12-10 18:16

引用:
原帖由 1tillasing 於 2022-12-10 17:04 發表 查看引用來源
我舉家二月到英,在香港已經同老婆好淡,分開瞓好耐。在香港,正職外,有外快就做外快。目的是供樓,供保險,供女出國讀大學。叫顧家,不過同老婆conflict越來越大,曾問我咁做,多咗層樓外仲有乜?層樓都是比細路,我可以帶走嗎?在網上搵到 ...
咁…你主動啲pm師妹約炮,來一個屌到天返地覆....啦😅😜🤭
作者: 1tillasing    時間: 2022-12-10 18:32     標題: 回覆 33# MAN818 的帖子

咪講笑!
仆野,冇仆好耐。想搵soulmate就真。
作者: MAN818    時間: 2022-12-10 20:24

引用:
原帖由 1tillasing 於 2022-12-10 18:32 發表 查看引用來源
咪講笑!
仆野,冇仆好耐。想搵soulmate就真。
莫非師兄你有性障礙🤔🤔
揾個伴侶唔屌,都好高深內功先得🙏🙏
作者: 傻*BB    時間: 2022-12-10 20:33

引用:
原帖由 1tillasing 於 2022-12-10 17:04 發表 查看引用來源
我舉家二月到英,在香港已經同老婆好淡,分開瞓好耐。在香港,正職外,有外快就做外快。目的是供樓,供保險,供女出國讀大學。叫顧家,不過同老婆conflict越來越大,曾問我咁做,多咗層樓外仲有乜?層樓都是比細路,我可以帶走嗎?在網上搵到 ...
😅香港夫妻通病,見好多都係咁
作者: skau1007    時間: 2022-12-10 21:54

引用:
絕對明白你心情,我都唔好得你好多🙈
作者: licklickson    時間: 2022-12-10 22:12

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-12-10 21:54 發表 查看引用來源

你起碼仲有個同事呀!😉
作者: 1tillasing    時間: 2022-12-10 22:35     標題: 回覆 35# MAN818 的帖子

之前在香港可能係,到英,improve a lot
作者: 1tillasing    時間: 2022-12-10 22:36     標題: 回覆 38# licklickson 的帖子

在港,可以使錢搵使女女攬幾十分鐘
作者: licklickson    時間: 2022-12-10 22:50

引用:
原帖由 1tillasing 於 2022-12-10 22:36 發表 查看引用來源
在港,可以使錢搵使女女攬幾十分鐘
英國應該都有啲同病相連嘅女人架!
作者: wiredboss    時間: 2022-12-11 08:16

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-12-10 22:50 發表 查看引用來源
英國應該都有啲同病相連嘅女人架!
又唔一定係女人。
不過離鄉背井,搵到個個音人,地方又大,攪埋一齊都比較容易
作者: MAN818    時間: 2022-12-12 07:03

引用:
原帖由 wiredboss 於 2022-12-11 08:16 發表 查看引用來源

又唔一定係女人。
不過離鄉背井,搵到個個音人,地方又大,攪埋一齊都比較容易
男人比女人更容易🤭🤭🤪🤪
作者: licklickson    時間: 2022-12-12 07:45

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-12-12 07:03 發表 查看引用來源
男人比女人更容易🤭🤭🤪🤪
不過男人冇女人咁易搵!😬
作者: wiredboss    時間: 2022-12-12 07:47

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-12-12 07:45 發表 查看引用來源
外國地方大, 觀念比較開放。其實好易
作者: licklickson    時間: 2022-12-12 07:49

引用:
原帖由 wiredboss 於 2022-12-12 07:47 發表 查看引用來源
外國地方大, 觀念比較開放。其實好易
外國人就可以會,不過移民過去嘅香港人就未必!不過如果寂寞就好難講!
作者: MAN818    時間: 2022-12-12 08:11

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-12-12 07:45 發表 查看引用來源
這個當然啦
作者: wiredboss    時間: 2022-12-12 08:26

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-12-12 07:49 發表 查看引用來源
外國人就可以會,不過移民過去嘅香港人就未必!不過如果寂寞就好難講!
唔同意。
反而容易左。睇下你敢唔敢開口
作者: licklickson    時間: 2022-12-12 08:37

引用:
原帖由 wiredboss 於 2022-12-12 08:26 發表 查看引用來源

唔同意。
反而容易左。睇下你敢唔敢開口
唔通師兄試過?😉
作者: 艾拉傑    時間: 2022-12-12 09:48

出軌, 太空人容易出現嘅嘢之一.
作者: hqkwtang    時間: 2022-12-12 11:16

引用:
原帖由 傻*BB 於 2022-12-10 20:33 發表 查看引用來源
😅香港夫妻通病,見好多都係咁
以前公司班女同事圍內傾偈,頭幾年已經乜都試過晒;個細路十歲度,個老公已經唔望佢;
作者: hqkwtang    時間: 2022-12-12 11:17

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-12-10 21:54 發表 查看引用來源

你個第二炮故事呢?
作者: licklickson    時間: 2022-12-12 11:19

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2022-12-12 11:16 發表 查看引用來源
以前公司班女同事圍內傾偈,頭幾年已經乜都試過晒;個細路十歲度,個老公已經唔望佢;
所以咁多人妻偷食!
作者: MAN818    時間: 2022-12-12 11:39

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-12-12 11:19 發表 查看引用來源
所以咁多人妻偷食!
好正常的事
作者: licklickson    時間: 2022-12-12 11:40

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-12-12 11:39 發表 查看引用來源
好正常的事
係呀,所以我哋先有得食!😬
作者: MAN818    時間: 2022-12-12 11:48

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-12-12 11:40 發表 查看引用來源
係呀,所以我哋先有得食!😬
女人和男人都一樣想和不同異性做愛,一樣想試下新鮮嘢
作者: licklickson    時間: 2022-12-12 11:49

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-12-12 11:48 發表 查看引用來源
女人和男人都一樣想和不同異性做愛,一樣想試下新鮮嘢
有唔同嘅刺激感!😬
作者: MAN818    時間: 2022-12-12 11:54

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-12-12 11:49 發表 查看引用來源
有唔同嘅刺激感!😬
梗系....
作者: licklickson    時間: 2022-12-12 11:55

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-12-12 11:54 發表 查看引用來源
梗系....
而家啲女人越嚟越識享受!😬
作者: MAN818    時間: 2022-12-12 11:56

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-12-12 11:55 發表 查看引用來源
而家啲女人越嚟越識享受!😬
現今社會緍外性行為已經唔系男人專利了
作者: licklickson    時間: 2022-12-12 11:59

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-12-12 11:56 發表 查看引用來源
現今社會緍外性行為已經唔系男人專利了
係呀!有啲玩得仲癲!😬
作者: MAN818    時間: 2022-12-12 12:01

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-12-12 11:59 發表 查看引用來源
係呀!有啲玩得仲癲!😬
一般出得來偷食的女人都比男人狼死
作者: licklickson    時間: 2022-12-12 12:08

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-12-12 12:01 發表 查看引用來源
點狼死法?😉
作者: wiredboss    時間: 2022-12-12 12:12

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-12-12 12:01 發表 查看引用來源
一般都因為有需要而出去偷食。
「需要」因人而異。
有啲真係肉體。更多係心靈
作者: MAN818    時間: 2022-12-12 12:49

引用:
原帖由 wiredboss 於 2022-12-12 12:12 發表 查看引用來源

一般都因為有需要而出去偷食。
「需要」因人而異。
有啲真係肉體。更多係心靈
大多數兩樣都有
作者: 床下留言    時間: 2022-12-12 22:06

去停車場取車,一上到車,佢隻手又想伸入去我條裙入面。我捉住佢隻手話: 唔好LA....揸車危險呀...!
之後我用手輕按佢下體 : 最多幫你按到返屋企。過左一陣,佢晤我累唔累,叫我伏係佢大脾度休息。 晚上的公路無咩車,但係由於比較黑,佢都唔敢開太快。其實由於晚餐時,一路比佢搞住,加上飲左酒,我本身都已經好興奮下,
又過左一陣,佢隻手開始掃我背脊,之後就撩起我條裙,又用手指插我下面。
我: 小心呀!!!
佢無理我,只係好溫柔咁講: 幫我含...
於是我慢慢拉低佢條褲拉鏬鍊,拉左佢條野出來伏低係佢大睥,幫佢口交....
我一邊幫佢口交,佢就一邊用手指進攻我,我開始FEEL到.架車唔係好定。
我: 不如先停埋一邊..
於是佢停左車係一個公路的休息站。 我當然明白佢諗咩,於是我地手拖手向洗手間走去。入到去廁格,佢即刻按低我個身,示意叫我幫佢含。 在一個陌生的地方,同一個可以話陌生但又熟悉的男人,我完全無考慮,就去同佢口交。 可能佢係一個令我可以無用去掩飾的男人,我可以放瞻同佢倏任何野。
同佢含左一陣,佢張我推去牆邊,企係度從後插我。在這個無人的休息站,我忍唔住叫起來,或者係我無專登忍住,所以我真係叫得好大聲。 而佢亦都好大力咁插我,最後射左入去我身體入面。我地稍為整理下衣服,我用紙巾清潔的時候,發現佢真係射左好多,我話: 你整到我濕晒.....
佢:  咁你下次用口接...
佢咁樣講係有意思的,因為佢知道我接受唔到比人係個口度射,但係當係咁講之後,我知道今次都係會比埋佢。
我個心係咁想,但係把口就話: 唔得呀....唔比..!!!

回家的路上,佢一直同我討論有關性的話題,感覺上佢係度探索緊我地之間的底線....
回到家中,沖左涼,我只係著左一件黑色的睡衣,下身只穿了內褲,佢話: 你咁樣著好性感...
於是佢用手機幫我影左幾張相..
我有小小猶豫,我話: 唔好影LA
佢 : 我想日後有得睇返...
我對佢是信任的,於是我話: 你SEND 返比我睇,睇下影得靘唔靘...

到了睡覺的時間,我: 我訓先LA..明天仲要出去展覽會開工..
於是我起身走向睡房,.我見到佢仍然坐係SOFA,我問: 你未訓?
佢: 我應該去邊度訓?
我又真係無諗過呢個問題,或者我已經預左呢20日佢會同我訓埋同一張床。
我: 你自己仲意LA....我間房門又無鎖...不過隔離房都有齊被,枕頭...
我講完之後,就入左自己間房。

我坐係房入面的梳妝台前梳下頭,過左一陣,佢入嚟從後攬住我。
我笑住咁話: 你唔係去隔離房咩?
佢: 咁我抱埋你過去...
我: 你...唔好整污埋我個仔張床...!!
佢 : 我話同你過去訓,無話做咩,點會整到張床?
佢講完之後,又伸手入去我領口摸我的乳房。
我叫了一下: EM...你又搞人地...

就係呢個時候,我老公打電話比我。我捉住佢隻手話: 唔好玩住,我聽左電話先。
佢: 我唔會出聲的。
佢咁講完,反而大力咁揸左我一下。
其實我當時係可以唔接個電話,但係心中有一種剌激感,令我接左個電話。

我: 老公....
老公: 你點呀? 今日出去做野OK 嗎?
我有同佢提過,我會出去展覽會做PART TIME,當然,無提係同我個前度一齊.
我: OK LA...都無咩野做。
於是我開始同老公閒話家常,突然佢係係我身上的手用力地按了一下。
我輕輕地呀了一聲,馬上按了手機的MUTE ,之後同佢講: 你做咩? 唔好...
老公好明顯聽到我的叫聲: 做咩? 咩事?
佢見我MUTE 左手機,竟然直接用手指按我乳頭。
我又叫了一聲,之後取消左個MUTE : 無野,無事...
我一邊講,一邊"崛"左佢一眼。
我: 不過今日都出左去成日,所以隻腳有D 累。
佢一路聽住我講,一路拉起我的睡衣。之後拉低我條UNDER,用手指插我下面。佢竟然係呢個時候,同時剌激我的乳房同下身。
我實在忍唔住要叫出聲,於是我又按左個MUTE 。
老公: 你做緊咩? 點解把聲怪怪地?
佢已經將我按左係張床度,從後咁插我,我隻手仍然捉實個電話,回頭同佢講: 唔好呀...求下你唔好...!
佢: 我就係想睇你呢個表情。佢將我身體返轉,張我雙腿分開,正面咁插我。
我一手按住自己把口,一邊話: 無..係有D 累,想早D 休息...
我一講完,就開返個MUTE,同佢講: 快D 停,我真係嬲LA..
佢: 好LA...不過一陣你要比我射入個口度//
我: 好.你比我講埋個電話先...
佢走到去我臉前,示意我一邊含一邊同老公講電話。
老公: 你OK 嗎? 好似食緊野咁?
我: 係...突然有D 肚餓,擺左隻蕉食...
講完之後,我"崛" 左佢一眼,但係又忍唔住覺得好笑。
老公: 又眼訓, 又肚餓,古古怪怪咁... 咁你快D 休息LA....BYEBYE
收左線之後,我無停下來,最後,如佢所願..比佢第一次射係我個口入面。

圖片附件: Screenshot_20221214_083250_Photobucket.jpg (2022-12-14 08:39, 270.07 KB) / 該附件被下載次數 38

作者: jjrlinlin    時間: 2022-12-12 22:15

師姐寫得好好呀,好想快d有得繼續睇呀
作者: UncleHO    時間: 2022-12-12 22:38

精彩👍👍👍👍👍👍
作者: nokning    時間: 2022-12-12 22:47

引用:
原帖由 床下留言 於 2022-12-12 22:06 發表 查看引用來源
去停車場取車,一上到車,佢隻手又想伸入去我條裙入面。我捉住佢隻手話: 唔好LA....揸車危險呀...!
之後我用手輕按佢下體 : 最多幫你按到返屋企。過左一陣,佢晤我累唔累,叫我伏係佢大脾度休息。 晚上的公路無咩車,但係由於 ...
於是佢用手機幫我影左幾張相..
我有小小猶豫,我話: 唔好影LA
佢 : 我想日後有得睇返...
我對佢是信任的,於是我話: 你SEND 返比我睇,睇下影得靘唔靘...

師姐 分享張相來睇下嘛 多啲想像空間
作者: licklickson    時間: 2022-12-12 23:04

引用:
原帖由 床下留言 於 2022-12-12 22:06 發表 查看引用來源
之後我用手輕按佢下體 : 最多幫你按到返屋企。過左一陣,佢晤我累唔累,叫我伏係佢大脾度休息。 晚上的公路無咩車,但係由於 ...
你老公都未試過射入你個口?
作者: wiredboss    時間: 2022-12-13 07:22

引用:
好識享受
一路講電話一路屌閪!
又刺激又唔可以叫比人知!
作者: MAN818    時間: 2022-12-13 09:20

引用:
原帖由 wiredboss 於 2022-12-13 07:22 發表 查看引用來源
好識享受
一路講電話一路屌閪!
又刺激又唔可以叫比人知!
師兄有無嘗試過
作者: wiredboss    時間: 2022-12-13 09:37

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-12-13 09:20 發表 查看引用來源
師兄有無嘗試過
緊係有啦!
仲好好玩!
作者: MAN818    時間: 2022-12-13 09:38

引用:
原帖由 wiredboss 於 2022-12-13 09:37 發表 查看引用來源
緊係有啦!
仲好好玩!
咁正
作者: licklickson    時間: 2022-12-13 09:38

引用:
原帖由 wiredboss 於 2022-12-13 09:37 發表 查看引用來源
緊係有啦!
仲好好玩!
咁正!同邊個先?😉
作者: wiredboss    時間: 2022-12-13 09:44

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-12-13 09:38 發表 查看引用來源
咁正!同邊個先?😉
以前女朋友玩過
同老虎結婚初期都玩過
作者: licklickson    時間: 2022-12-13 09:46

引用:
原帖由 wiredboss 於 2022-12-13 09:44 發表 查看引用來源
以前女朋友玩過
同老虎結婚初期都玩過
佢哋係咪都好high?
作者: MAN818    時間: 2022-12-13 09:52

引用:
原帖由 wiredboss 於 2022-12-13 09:44 發表 查看引用來源
以前女朋友玩過
同老虎結婚初期都玩過
我都試過...屌屌下閪有來電,焗住一路屌一路講電話
作者: licklickson    時間: 2022-12-13 10:09

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-12-13 09:52 發表 查看引用來源
我都試過...屌屌下閪有來電,焗住一路屌一路講電話
同緊人妻?😬
作者: MAN818    時間: 2022-12-13 10:10

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-12-13 10:09 發表 查看引用來源
同緊人妻?😬
系呀...約炮時
作者: m2y    時間: 2022-12-13 10:21     標題: 回覆 11# MAN818 的帖子

無錯!呢D環境一定要大大力支持😁
作者: MAN818    時間: 2022-12-13 10:40

引用:
原帖由 m2y 於 2022-12-13 10:21 發表 查看引用來源
無錯!呢D環境一定要大大力支持😁
這個當然要啦.....
作者: licklickson    時間: 2022-12-13 10:49

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-12-13 10:10 發表 查看引用來源
系呀...約炮時
咁佢有冇叫聲?😬
作者: MAN818    時間: 2022-12-13 10:55

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-12-13 10:49 發表 查看引用來源
咁佢有冇叫聲?😬
梗系無啦佢死忍...出聲以後唔屌佢呀
作者: wiredboss    時間: 2022-12-13 12:05

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-12-13 10:55 發表 查看引用來源
梗係出唔到聲啦!
我一唔屌緊佢閪,佢一唔聲電話
作者: 毛明示    時間: 2022-12-13 13:23

引用:
下面的第一次同口爆第一次都比左佢
作者: licklickson    時間: 2022-12-13 13:38

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-12-13 10:55 發表 查看引用來源
咁一收缐就大聲叫?😬
作者: MAN818    時間: 2022-12-13 14:20

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-12-13 13:38 發表 查看引用來源
咁一收缐就大聲叫?😬
正常叫春聲😅😅😅
作者: licklickson    時間: 2022-12-13 14:40

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-12-13 14:20 發表 查看引用來源
正常叫春聲😅😅😅
忍得咁辛苦,一有得叫,唔係叫得大聲啲咩?😬
作者: MAN818    時間: 2022-12-13 15:42

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-12-13 14:40 發表 查看引用來源
忍得咁辛苦,一有得叫,唔係叫得大聲啲咩?😬
几位人妻都唔會狂叫,都係好似花貓叫春咁…叫🥰🥰🤭🤭
作者: licklickson    時間: 2022-12-13 15:45

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-12-13 15:42 發表 查看引用來源
几位人妻都唔會狂叫,都係好似花貓叫春咁…叫🥰🥰🤭🤭
咁都好誘惑!
作者: MAN818    時間: 2022-12-13 16:02

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-12-13 15:45 發表 查看引用來源
咁都好誘惑!
我屌過咁多人妻,只遇過一個會大叫😅😅
作者: licklickson    時間: 2022-12-13 16:10

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-12-13 16:02 發表 查看引用來源
我屌過咁多人妻,只遇過一個會大叫😅😅
叫到拆天咁?😬
作者: MAN818    時間: 2022-12-13 16:16

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-12-13 16:10 發表 查看引用來源
叫到拆天咁?😬
咁…又無咁誇張😅😅
作者: nokning    時間: 2022-12-14 10:12

引用:
多謝分享靚相 好誘人 唔知有無著底底呢…
等師姐繼續分享故事
作者: ronja    時間: 2022-12-14 11:09

想知師妹幾高同三圍
引用:

作者: licklickson    時間: 2022-12-14 11:21

引用:
師姐身材好正呀!條腿又長又白!唔知上圍點呢?😉
作者: garyfood    時間: 2022-12-14 11:26

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-12-14 11:21 發表 查看引用來源
師姐身材好正呀!條腿又長又白!唔知上圍點呢?😉
我想知埋下圍
作者: Lucky1530    時間: 2022-12-14 14:11

Ding it.  I missed the pic.  C Mui would you be so kind to  repost the pic?!  Thank you!
Never mind....I saw it.  Nice indeed

作者: friendho    時間: 2022-12-14 17:39

引用:
見到張相就聯想好有畫面,如果係換左內衣就更有feel

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)