188Channel

標題: 舊戰友三年才通關後去咗邊 [打印本頁]

作者: 九哥哥    時間: 2023-2-3 20:35     標題: 舊戰友三年才通關後去咗邊

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: andy_2008    時間: 2023-2-3 21:33

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-3 20:35 發表 查看引用來源
舊戰友三年才通關後去咗邊,會唔會再戰深圳,我下星期約了三年前囡囡在深圳吃飯🤣😂大家有什麼打算
go to Mainland China on next Saturaday
作者: emau1    時間: 2023-2-3 22:25

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-3 20:35 發表 查看引用來源
舊戰友三年才通關後去咗邊,會唔會再戰深圳,我下星期約了三年前囡囡在深圳吃飯🤣😂大家有什麼打算
我打算睇定d先應該3月中先上去
等d按摩場開返曬先
睇下上去的港人,會唔會中新冠先

我的舊相好
已在微信相約好,等我上去
but 唔知去邊度做好呢
唔知d酒店係米查得好嚴呢
作者: 九哥哥    時間: 2023-2-3 22:48     標題: 回覆 3# emau1 的帖子

你想多左,最主要知道條女全名就可以,骨埸好多疫情照做生意,只係要做核酸才入得去
作者: 九哥哥    時間: 2023-2-3 22:49     標題: 回覆 2# andy_2008 的帖子

你吹左3年,吾去又被師兄個😂
作者: 無敵電車男    時間: 2023-2-4 00:38

到時如果7日之內去過澳門需唔需要做柒酸檢測?!
作者: voking    時間: 2023-2-4 04:00

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2023-2-4 00:38 發表 查看引用來源
港咗吾使啦。
作者: 九哥哥    時間: 2023-2-4 17:12     標題: 回覆 7# voking 的帖子

同以前一樣😂真係very骨
作者: 九哥哥    時間: 2023-2-10 21:43

褲原69也488,其它地方538🙄好貴
作者: emau1    時間: 2023-2-10 22:47

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-10 21:43 發表 查看引用來源
衣家重有 69 玩

有口爆嗎?

疫情之前已經禁左口爆了
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-2-10 22:59

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2023-2-4 00:38 發表 查看引用來源
老作跛猫閪,剛老作去左八樓,屌你用假鳩
作者: 沙田樹根    時間: 2023-2-10 23:47

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-10 21:43 發表 查看引用來源
貓哥又老作,富源無69架。
作者: 九哥哥    時間: 2023-2-11 03:34     標題: 回覆 10# emau1 的帖子

苦丸《字多》破解你疑團🤓
作者: 九哥哥    時間: 2023-2-11 03:38     標題: 回覆 12# 沙田樹根 的帖子

苦丸《字多》破解你疑團🤓
作者: voking    時間: 2023-2-11 03:39

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-2-10 22:59 發表 查看引用來源
老作跛猫閪,剛老作去左八樓,屌你用假鳩
你上8樓行下先講啦。

大話精
作者: 九哥哥    時間: 2023-2-11 08:47     標題: 回覆 15# voking 的帖子

好久冇上,一上看見西九舊照,好煩~
作者: 陳十二    時間: 2023-2-12 08:43

引用:
唔好話大陸,呢幾年連呢個 forum都好少上嚟........
而家連YJ都加到4舊幾人仔,折番滿紙成5舊水港纸,來回深圳時間加車錢,至得一個鐘航程,計落仲貴過香港,上面除咗地方大D可以hea吓,已經接近冇哂優勢,加上幾年冇上已經習慣咗,相熟技師已經鳥獸散,除非好得閒想消磨時間,否則唔會特登上去了,以後嚟呢度睇吓九兄報告就算嘞!😁
作者: wkm68    時間: 2023-2-12 13:57

五百幾港紙唔算貴吖,2017年上去都三百幾人仔,玩法唔唔同,女女質素我遇过既好過香港好多,仲記得新都都係二尾三頭,仲有十送一,送左兩次比我,個個禮拜去左幾年,女女都係玩幾個,記得14年去間細埸都係百到尾,試過突然話做特價百頭搞掂,比我試左件廿歲樣靚身形靚白滑,服務又超好,個個星期找佢,囗爆埸但佢唔吹,熟左車住射,玩左成年出去少左佢幾次當然另收費,好似自己條女咁,在港边可以咁既,期待再上去睇下仲遇唔遇到呢D好野,
引用:
原帖由 陳十二 於 2023-2-12 08:43 發表 查看引用來源

唔好話大陸,呢幾年連呢個 forum都好少上嚟........
而家連YJ都加到4舊幾人仔,折番滿紙成5舊水港纸,來回深圳時間加車錢,至得一個鐘航程,計落仲貴過香港,上面除咗地方大D可以hea吓,已經接近冇哂優勢,加上幾年冇上已經習慣咗,相 ...

作者: voking    時間: 2023-2-13 03:41

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-2-12 08:43 發表 查看引用來源

而家連YJ都加到4舊幾人仔,折番滿紙成5舊水港纸,來回深圳時間加車錢,至得一個鐘航程,計落仲貴過香港,上面除咗地方大D可以hea吓,已經接近冇哂優勢,加上幾年冇上已經習慣咗,相 ...
而家上面機場都四百幾起跳。
KTV 短聚最少都千二三。貴啲既,兩千起跳。
作者: 九哥哥    時間: 2023-2-14 11:54     標題: 回覆 17# 陳十二 的帖子

陳十二兄好久不見,最重要大家健康,三年才開關大家一定要去朝下聖,金錢身外物,開心就可以,香港貴同又係大六妹多,什麼也好,一次半次開心就足夠
作者: 九哥哥    時間: 2023-2-14 11:59     標題: 回覆 18# wkm68 的帖子

疫情前玩件20歲真係好爽,希望疫後大家還有機會,少女味道真香😂
作者: 陳十二    時間: 2023-2-14 17:08

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-14 11:54 發表 查看引用來源
陳十二兄好久不見,最重要大家健康,三年才開關大家一定要去朝下聖,金錢身外物,開心就可以,香港貴同又係大六妹多,什麼也好,一次半次開心就足夠 ...
九兄,
好耐唔見,承你貴言!🙏🏻
我以前個個星期上去朝聖食同吓嘢唔覺長途拔涉,但呢幾年習慣咗唔上就覺得上去好麻煩,況且幾年過去人面全非,識嘅機師都收哂山,冇乜意慾上去.....😅

有冇咩塲/機師好介紹?
作者: emau1    時間: 2023-2-14 23:19

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-14 11:59 發表 查看引用來源
疫情前玩件20歲真係好爽,希望疫後大家還有機會,少女味道真香😂
好耐未食過後生的
係 香港 搵沙 按摩
鬼鼠機,d 大媽報價 500
我即刻話下次先啦
作者: 九哥哥    時間: 2023-2-17 21:49     標題: 回覆 22# 陳十二 的帖子

呢間其中一個舊相好去左,未試,下次試左告知大家😂
芙蓉养生推油:原价:490元,会员价:475元,70分钟,赠送两项任选大堂,签小费即可(大堂项目有:按头肩,修手,修脚,足浴)采耳,香薰松腿另外收费:78元/钟,签小费,赠送水果,饮品,肠蛋面,提供24小时内免费休息和过夜,免费停车三小时,美女如云,酒店式服务

作者: 九哥哥    時間: 2023-2-17 21:59     標題: 回覆 22# 陳十二 的帖子

水森林, 黃金,, 海燕, 富山灣水會, 鴻丰,皇苑,平安,喜悅等等, 陳兄大把好嘢玩👍
作者: 九哥哥    時間: 2023-2-17 22:02     標題: 回覆 23# emau1 的帖子

有機會的,中國多好👏👍
作者: 九哥哥    時間: 2023-2-18 17:43

先出報告 刚刚找咗個舊相好25歲光脫脫玩69💪好開心 👍值回票價👏👏👏
作者: 九哥哥    時間: 2023-2-18 18:12

剛剛收到訊息😜 仲叫我接佢收工 宵夜食飯直落 上去屋企👍 我要交好多家用 深圳市男人的天堂😎
作者: 九哥哥    時間: 2023-2-18 18:16

大家可以私下pm我 費事搞  寸 party
作者: emau1    時間: 2023-2-18 22:26

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-18 17:43 發表 查看引用來源
先出報告 刚刚找咗個舊相好25歲光脫脫玩69💪好開心 👍值回票價👏👏👏
太好了
在她的場?

現在口爆場有69服務了
作者: 九哥哥    時間: 2023-2-19 05:11     標題: 回覆 30# emau1 的帖子

疫情前不是囗爆埸也可以開大和玩69, 不用想太復雜,现今如果你不是她舊相好,好多第一次褲頭也吾肯除,又借囗大姨妈。希望這里冇版主大家自律,小D爭吵,多点分享,謝😜
作者: 陳十二    時間: 2023-2-19 11:07

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-19 05:11 發表 查看引用來源
疫情前不是囗爆埸也可以開大和玩69, 不用想太復雜,现今如果你不是她舊相好,好多第一次褲頭也吾肯除,又借囗大姨妈。希望這里冇版主大家自律,小D爭吵,多点分享,謝😜 ...
相熟技師已經冇喺深圳,如果連全高清都冇真係好冇癮!
作者: voking    時間: 2023-2-19 22:34

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-19 05:11 發表 查看引用來源
疫情前不是囗爆埸也可以開大和玩69, 不用想太復雜,现今如果你不是她舊相好,好多第一次褲頭也吾肯除,又借囗大姨妈。希望這里冇版主大家自律,小D爭吵,多点分享,謝😜 ...
個個都自律,係隻chauchow77 洗版,偷圖,老作,同係其他ching帖内搞事。如果吾係,我都吾會理佢。
我都想有個地方大家可以通下消息。
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-2-20 05:08

引用:
原帖由 voking 於 2023-2-19 22:34 發表 查看引用來源

個個都自律,係隻chauchow77 洗版,偷圖,老作,同係其他ching帖内搞事。如果吾係,我都吾會理佢。
我都想有個地方大家可以通下消息。
自己老作,俾我踢爆,正大話精,無地自容,就週圍話人大話精,正大話老作跛猫閪分身viking
作者: 九哥哥    時間: 2023-2-20 17:02     標題: 回覆 34# 西九理性的羊羊 的帖子

西九理師兄,一人小一句,分享係好事,不過你D大媽圖片就小D出,看左也要洗眼,整也比D年輕貌美圖,為大家同自己著想,玩完呢次好,這里大家會員己經係孤兒,大家和平分享一下好事來,嘈乜,大家也為细佬著想,同一目標👍💪
作者: 九哥哥    時間: 2023-2-20 17:04     標題: 回覆 33# voking 的帖子

大家分享一下好事,今日又收消息以前D女又回深圳,24歲不太老😂好彩呢件冇收左,否則疫情下点算😂白養又吾抵😂

作者: 九哥哥    時間: 2023-2-21 02:05     標題: 回覆 32# 陳十二 的帖子

陳兄記得你疫情前係富源常客,现在有冇去?你再去多幾次實有高清,疫情前差点收起21歲條女她今日話返去英豪上班,大家可以多D去幫助下她,因疫情個個經濟差,呢件好野來,三年後應該不太走樣吧,前英豪紅牌👍話時話玩今重有沒18年齡上班?我就有幾個舊相好還在深圳工作,不知道她們好事定我好😅

作者: 九哥哥    時間: 2023-2-21 02:15     標題: 回覆 34# 西九理性的羊羊 的帖子

一人小一句,難得疫情三年再戰江湖,你洗少D辦,出多D報告,这里人己小,再嘈真係大家怕煩不出现~
作者: 九哥哥    時間: 2023-2-21 02:18     標題: 回覆 33# voking 的帖子

Voking兄最近有冇再戰深圳?
作者: 羅湖之友    時間: 2023-2-21 03:36

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-21 02:05 發表 查看引用來源
陳兄記得你疫情前係富源常客,现在有冇去?你再去多幾次實有高清,疫情前差点收起21歲條女她今日話返去英豪上班,大家可以多D去幫助下她,因疫情個個經濟差,呢件好野來,三年後應該不太走樣吧,前英豪紅牌👍話時話玩今重有沒18年齡 ...
請問師兄有沒有工號提供☺️
作者: voking    時間: 2023-2-21 04:52

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-2-20 05:08 發表 查看引用來源
自己老作,俾我踢爆,正大話精,無地自容,就週圍話人大話精,正大話老作跛猫閪分身viking
老作,偷人相當自己既。

大話精,收啦

作者: 陳十二    時間: 2023-2-21 22:20

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-21 02:05 發表 查看引用來源
陳兄記得你疫情前係富源常客,现在有冇去?你再去多幾次實有高清,疫情前差点收起21歲條女她今日話返去英豪上班,大家可以多D去幫助下她,因疫情個個經濟差,呢件好野來,三年後應該不太走樣吧,前英豪紅牌👍話時話玩今重有沒18年齡 ...
之前富源,九龍灣, 迎君都有去,過夜就去水雲軒,貪佢睡眠區舒服乾淨又清靜..........有冇師兄知道水雲軒係咪執咗?
作者: 大口Sam    時間: 2023-2-22 09:21

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-2-21 22:20 發表 查看引用來源

之前富源,九龍灣, 迎君都有去,過夜就去水雲軒,貪佢睡眠區舒服乾淨又清靜..........有冇師兄知道水雲軒係咪執咗?
係咪羅湖大酒店, 彭年橫巷行入去左轉果間? 係就執左lu
作者: 九哥哥    時間: 2023-2-22 20:39     標題: 回覆 42# 陳十二 的帖子

對~執左了,問左冰冰經理😂
作者: 九哥哥    時間: 2023-2-22 21:43

上去晚班實找到,費事二五仔同又嘈我作野,分享下也得罪人,真係小上為妙😂
作者: 羅湖之友    時間: 2023-2-22 23:18

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-22 20:39 發表 查看引用來源
對~執左了,問左冰冰經理😂
可惜啊,水暈都算係好地方
作者: 九哥哥    時間: 2023-2-22 23:23     標題: 回覆 46# 羅湖之友 的帖子

佢D女好一般,得個件去左上海做😂
作者: 九哥哥    時間: 2023-2-22 23:27     標題: 回覆 46# 羅湖之友 的帖子

皇庭八號高質,凡凡有大波,值得去試,只可玩上,下免問😂
作者: ngtungsee    時間: 2023-2-22 23:48

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-22 23:27 發表 查看引用來源
皇庭威水會嗎?
好想去試下
作者: 陳十二    時間: 2023-2-23 00:55

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-2-22 23:18 發表 查看引用來源
可惜啊,水暈都算係好地方
新開嗰陣提成唔錯,D囡幾得又按得,但後來成個行業風氣都轉,D囡越嚟越練精學懶,係咁意按一陣就攞油,已經冇乜相頭好嘅囡肯去水雲軒呢D要求技師按足一part嘅地方上班,唯一吸引我去就得個又大又舒服嘅大堂,同好正嘅睡眠區!
作者: 九哥哥    時間: 2023-2-23 01:49     標題: 回覆 49# ngtungsee 的帖子

先去英豪6666/55(如果你靚仔一定有下,疫情前好窄),再去皇庭找八号(冇下),記得要預约。

作者: 九哥哥    時間: 2023-2-23 01:57

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-2-23 00:55 發表 查看引用來源

新開嗰陣提成唔錯,D囡幾得又按得,但後來成個行業風氣都轉,D囡越嚟越練精學懶,係咁意按一陣就攞油,已經冇乜相頭好嘅囡肯去水雲軒呢D要求技師按足一part嘅地方上班,唯一吸引我去就得個又大又舒服嘅大堂,同好正嘅睡眠區! ...
得個睡眠區靚,其它好差,吾執有鬼,去英豪房睡不錯,順手嘆佢D囡,以前有D女幾放,不過疫情前,現在未去過,可以找標經理😂疫情後各會所從新試😊

作者: 羅湖之友    時間: 2023-2-23 02:24

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-22 23:23 發表 查看引用來源
佢D女好一般,得個件去左上海做😂
係啊,D女唔係高質,不過亦未至於太差,疫情前早幾年D女好少少,以前貪佢個場比較靜,地點又唔偏😂
作者: 羅湖之友    時間: 2023-2-23 02:31

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-22 23:27 發表 查看引用來源
多謝九哥介紹咁多好野😁
作者: 羅湖之友    時間: 2023-2-23 02:36

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-2-23 00:55 發表 查看引用來源

新開嗰陣提成唔錯,D囡幾得又按得,但後來成個行業風氣都轉,D囡越嚟越練精學懶,係咁意按一陣就攞油,已經冇乜相頭好嘅囡肯去水雲軒呢D要求技師按足一part嘅地方上班,唯一吸引我去就得個又大又舒服嘅大堂,同好正嘅睡眠區! ...
所以佢D生意一向都係麻麻,機場黎講佢算少客,如果鐘意靜既呢度真係唔錯,哈哈!
作者: 九哥哥    時間: 2023-2-23 02:58

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-2-23 02:31 發表 查看引用來源

多謝九哥介紹咁多好野😁
不用謝,先去英豪55先,皇苑八號玩一次算,除非你只喜上😂 2個我未玩過,伏左吾好嘈我😂記得玩女就淨玩女,不要比这論壇的女看,否則到時乜野服務也小了,冇著數,二五仔不要做👍

作者: 九哥哥    時間: 2023-2-23 03:13

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-2-23 02:31 發表 查看引用來源

多謝九哥介紹咁多好野😁
邊個好品玉可去平安89,記得靜靜地進行,否則冇得鲍汁食,大家冇著數😂
作者: 羅湖之友    時間: 2023-2-23 03:29

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-23 02:58 發表 查看引用來源

不用謝,先去英豪55先,皇苑八號玩一次算,除非你只喜上😂 2個我未玩過,伏左吾好嘈我😂記得玩女就淨玩女,不要比这論壇的女看,否則到時乜野服務也小了,冇著數,二五仔不要做👍 ...
最討厭二五仔,會令到我地呢D骨友褔利大減🤣
作者: 羅湖之友    時間: 2023-2-23 03:31

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-23 03:13 發表 查看引用來源

邊個好品玉可去平安89,記得靜靜地進行,否則冇得鲍汁食,大家冇著數😂
九哥可以PM平安客服給我嗎,突然無左,又唔想問D技師攞😂
作者: 九哥哥    時間: 2023-2-23 11:54

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-2-23 03:31 發表 查看引用來源
九哥可以PM平安客服給我嗎,突然無左,又唔想問D技師攞😂
平安我冇客服,話時話 芙蓉好鬼多人在大廳睡覺,真係好多客人,可能技C夠放,我從來冇會所客服😂
作者: ngtungsee    時間: 2023-2-23 12:11

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-23 01:49 發表 查看引用來源
先去英豪6666/55(如果你靚仔一定有下,疫情前好窄),再去皇庭找八号(冇下),記得要預约。
英豪好耐沒去,阿標哥哥唔知還在嗎?
自從平安開了就轉了去平安.唔知靚女主任Ellie還在嗎?
作者: 羅湖之友    時間: 2023-2-23 13:36

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-23 11:54 發表 查看引用來源

平安我冇客服,話時話 芙蓉好鬼多人在大廳睡覺,真係好多客人,可能技C夠放,我從來冇會所客服😂
芺蓉D女高質D,都算就腳,以前假期芺蓉,金碧,老地例爆,我怕人多通常都去陽光😂,講開又講,而家芺仔仲工衣係咪要著運動褲或可以著返裙?陽光好似未開返
作者: 九哥哥    時間: 2023-2-23 13:49

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-2-23 12:11 發表 查看引用來源

英豪好耐沒去,阿標哥哥唔知還在嗎?
自從平安開了就轉了去平安.唔知靚女主任Ellie還在嗎?
標哥仲喺度英 豪 過夜佢唔錯嘅選擇
作者: 九哥哥    時間: 2023-2-23 13:51

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-2-23 13:36 發表 查看引用來源

芺蓉D女高質D,都算就腳,以前假期芺蓉,金碧,老地例爆,我怕人多通常都去陽光😂,講開又講,而家芺仔仲工衣係咪要著運動褲或可以著返裙?陽光好似未開返 ...
現在間間都著褲㗎啦 ,不過你 氹 到 條女就會有高清, 著唔著褲有乜嘢影響呢 ,都好多嘢玩又有鮑汁食👍💪💯 佢又有就腸仔包食,大家開心開歺💯

作者: 羅湖之友    時間: 2023-2-23 15:29

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-23 13:51 發表 查看引用來源

現在間間都著褲㗎啦 ,不過你 氹 到 條女就會有高清, 著唔著褲有乜嘢影響呢 ,都好多嘢玩又有鮑汁食👍💪💯 佢又有就腸仔包食,大家開心開歺💯 ...
著褲無咁開心😂著裙視覺效果都爽D,我唔識氹女,要跟咁多位師兄學下野😁
作者: 九哥哥    時間: 2023-2-23 16:16

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-2-23 15:29 發表 查看引用來源

著褲無咁開心😂著裙視覺效果都爽D,我唔識氹女,要跟咁多位師兄學下野😁
時常走火警真無計~聞說有D女bar吾肯除bar只拉低到腰  氹女氹下氹下找多D就行
,又冇得吸乃 絕咬,淨摸,冇下,重五百幾真可怕😂

作者: 陳十二    時間: 2023-2-24 15:34

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-2-23 15:29 發表 查看引用來源

完全同意,囡囡著條貼身小裙仔入嚟,個人都開心D......

有D高鐘囡唔著工衣著私伙連身裙,我都即刻醒神哂!🤣
作者: 九哥哥    時間: 2023-2-24 15:58

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-2-24 15:34 發表 查看引用來源

對~低胸,短裙最誘惑,同條骨女又K歌又酒又煙,大家醉醉地, 真係攪時High歪歪💯一下吾覺意入左也吾知😂真係講起也High😍

作者: 羅湖之友    時間: 2023-2-25 03:06

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-23 16:16 發表 查看引用來源
時常走火警真無計~聞說有D女bar吾肯除bar只拉低到腰  氹女氹下氹下找多D就行
,又冇得吸乃 絕咬,淨摸,冇下,重五百幾真可怕😂
原來以家機場咁可怕,5百幾之餘時間也減了不少😤
作者: 羅湖之友    時間: 2023-2-25 03:08

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-2-24 15:34 發表 查看引用來源

著私伙野緊係醒神😁
作者: 羅湖之友    時間: 2023-2-25 03:09

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-24 15:58 發表 查看引用來源

對~低胸,短裙最誘惑,同條骨女又K歌又酒又煙,大家醉醉地, 真係攪時High歪歪💯一下吾覺意入左也吾知😂真係講起也High😍
咁下次搵女要先灌佢飲下酒先,之後先揼🤭
作者: 九哥哥    時間: 2023-2-26 00:27

回復Estateman查詢如下~

芙蓉在芙蓉賓館
深圳市罗湖区东门南路2019号
芙蓉养生推油:原价:490元,会员价:475元,70分钟,赠送两项任选大堂,签小费即可(大堂项目有:按头肩,修手,修脚,足浴)采耳,香薰松腿另外收费:78元/钟,签小费,赠送水果,饮品,肠蛋面,提供24小时内免费休息和过夜,免费停车三小时,美女如云,酒店式服务

作者: estateman    時間: 2023-2-26 00:29     標題: 回覆 72# 九哥哥 的帖子

感謝🙏包劏蛇此價錢?
作者: 九哥哥    時間: 2023-2-26 00:33

引用:
原帖由 estateman 於 2023-2-26 00:29 發表 查看引用來源
感謝🙏包劏蛇此價錢?
你新手問题😂如你有本事有高清😂69,開大也呢個價,若果你是陳冠希的樣子😂👏💪✌️現今在非口爆埸能夠成功得到以上其中一樣己好本事,我最尾那樣事喜歡買中出外造,貪可以玩通頂。

作者: 九哥哥    時間: 2023-2-26 01:55

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-26 00:33 發表 查看引用來源
你新手問题😂如你有本事有高清😂69,開大也呢個價,若果你是陳冠希的樣子😂👏💪✌️現今在非口爆埸能夠成功得到以上其中一樣己好本事,我最尾那樣事喜歡買中出外造,貪可以玩通頂。 ...
以前TSG改名金安養生有冇師兄去過?现在D女個個PS到冇得頂,例如呢件3333💪

作者: 羅湖之友    時間: 2023-2-26 02:08

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-26 01:55 發表 查看引用來源

以前TSG改名金安養生有冇師兄去過?现在D女個個PS到冇得頂,例如呢件3333看相💪
九哥。。呢張相好誘人呢🥺睇完我怕一陣我又忍唔住上去😂
作者: 九哥哥    時間: 2023-2-26 02:16

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-2-26 02:08 發表 查看引用來源

九哥。。呢張相好誘人呢🥺睇完我怕一陣我又忍唔住上去😂
皇廷酒店 福田區金田路 2028號

呢件全埸八號最正又波大😍

作者: 羅湖之友    時間: 2023-2-26 02:27

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-26 02:16 發表 查看引用來源

皇廷酒店 福田區金田路 2028號

呢件全埸最正又波大😍
晚班?
作者: 九哥哥    時間: 2023-2-26 02:35

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-2-26 02:27 發表 查看引用來源

晚班?
早班💪
作者: 羅湖之友    時間: 2023-2-26 02:41

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-26 02:35 發表 查看引用來源
早班💪
噢,早班難有機會品嘗😭
作者: 九哥哥    時間: 2023-2-26 02:49

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-2-26 02:41 發表 查看引用來源

噢,早班難有機會品嘗😭
晚班去喜悅555, 湖南小數民族,波路正,要找幾次才有妹妹摸😂
作者: 羅湖之友    時間: 2023-2-26 03:11

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-26 02:49 發表 查看引用來源
晚班去喜悅555, 湖南小數民族,波路正,要找幾次才有妹妹摸😂
收到師兄,有無D蝦條介紹下,以前富臨,皇馬好多蝦條🤭
作者: 九哥哥    時間: 2023-2-26 03:32

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-2-26 03:11 發表 查看引用來源

收到師兄,有無D蝦條介紹下,以前富臨,皇馬好多蝦條🤭
富臨~你蝦條幾號?😂皇馬D女差小小😂
作者: 羅湖之友    時間: 2023-2-26 04:01

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-26 03:32 發表 查看引用來源
富臨~你蝦條幾號?😂皇馬D女差小小😂
嘩,師兄,咸豐年代了,邊記得號碼,皇馬初期D女都OK,最記得初開張果件1仔,夠猴擒,男人最愛🤭之後D女開始每況愈下,之後頂唔順返去陽仔玩😂
作者: estateman    時間: 2023-2-26 12:30     標題: 回覆 72# 九哥哥 的帖子

剛剛到芙蓉、按腳地方超多人、坐了半個鐘頭無人理、望到隔離囡在大堂替客按雀隔毛巾
作者: estateman    時間: 2023-2-26 12:33     標題: 回覆 85# estateman 的帖子

剛剛到芙蓉、按腳大堂超多人
坐了半小時冇人理
望到隔離囡隔毛巾替客按雀
作者: 九哥哥    時間: 2023-2-26 13:07

引用:
原帖由 estateman 於 2023-2-26 12:30 發表 查看引用來源
剛剛到芙蓉、按腳地方超多人、坐了半個鐘頭無人理、望到隔離囡在大堂替客按雀隔毛巾
低胸美容妹=技C,其實吾明D友比甘多小費D美容妹,芙蓉早講好亂,大堂又多人,換衣服又窄位,服務員又差,不過新舊相好在上班,什麼也有得玩所以才去,要舒服又高檔去皇庭,不過D女 高傲又扮上菜 又貴。
作者: 九哥哥    時間: 2023-2-26 13:18

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-2-26 04:01 發表 查看引用來源
嘩,師兄,咸豐年代了,邊記得號碼,皇馬初期D女都OK,最記得初開張果件1仔,夠猴擒,男人最愛🤭之後D女開始每況愈下,之後頂唔順返去陽仔玩😂
車~皇馬甘久也記得,褲林當年係深圳三大美女骨埸其中一間,見到有技師成日丟D客在网上爆佢地勁好服務,因為的二五想溝佢,博好感,你吾爆也是有原因,出來玩同去公廁一樣,去完就算,認真便輸了,不過可以扮認真騙下佢開心。
作者: estateman    時間: 2023-2-26 13:20     標題: 回覆 87# 九哥哥 的帖子

按摩肩頸¥120人仔下次吾按以為同一技C應該黑衫先糸攻擊手另見有水手服妹妹
吾知糸乜

作者: 九哥哥    時間: 2023-2-26 13:34

引用:
原帖由 estateman 於 2023-2-26 13:20 發表 查看引用來源
按摩肩頸¥120人仔下次吾按以為同一技C應該黑衫先糸攻擊手另見有水手服妹妹
吾知糸乜
大堂按來把鬼,最主要入房工作技C爽爽,叫去幾號?
作者: 九哥哥    時間: 2023-2-26 13:51

刚刚有新技師傳新水會傳過來最基本的服務😂
大家研究下💪👏✌️💯

课表:早班:12点到12点。时间60分钟,收费428.过水,舌尖漫游,波底漫游,海底捞月,十指弹琴,蜻蜓点水,丝袜诱惑,手推,胸推,足推,

作者: estateman    時間: 2023-2-26 14:15     標題: 回覆 90# 九哥哥 的帖子

在大堂鬆腿完事、妓C說不是她入房是穿褲子另一妓C
是嗎?第一次來

作者: 九哥哥    時間: 2023-2-26 14:24

引用:
原帖由 estateman 於 2023-2-26 14:15 發表 查看引用來源
在大堂鬆腿完事、妓C說不是她入房是穿褲子另一妓C
是嗎?第一次來
鬆腿妹唔同技師 , 找數嘅時候 記得攞客服嘅微信下次可以約定 心儀的技師才 嚟😂
作者: estateman    時間: 2023-2-26 14:42     標題: 回覆 93# 九哥哥 的帖子

佢叫我簽250另外大堂78乘3
加按肩另簽小費
冇入房糸米on𨳊左?
作者: 九哥哥    時間: 2023-2-26 14:55

引用:
原帖由 estateman 於 2023-2-26 14:42 發表 查看引用來源
佢叫我簽250另外大堂78乘3
加按肩另簽小費
冇入房糸米on𨳊左?
搵你 笨七 ,貴過技C,丟佢波冇得揸就比幾百,你新手 搵你笨, 下次話乜七都唔做淨係入房搵技師就得😂 蠢同比人搵笨* 一次就算啦🤣

作者: estateman    時間: 2023-2-26 15:53     標題: 回覆 95# 九哥哥 的帖子

619人仔又被騙一個78大堂按肩帶妹話免費只比代支
第一次笨柒左、下次知道點了😵‍💫不過第一次響大堂按雀🤣

作者: 九哥哥    時間: 2023-2-26 16:40

引用:
原帖由 estateman 於 2023-2-26 15:53 發表 查看引用來源
619人仔又被騙一個78大堂按肩帶妹話免費只比代支
第一次笨柒左、下次知道點了😵‍💫不過第一次響大堂按雀🤣
619的代價, 大堂妹易做過騎師😂
作者: estateman    時間: 2023-2-26 17:29     標題: 回覆 97# 九哥哥 的帖子

原來深圳起個機咁貴
以前就口爆
刀可以400人不過妓C相頭ok又高

作者: 九哥哥    時間: 2023-2-26 17:59

引用:
原帖由 estateman 於 2023-2-26 17:29 發表 查看引用來源
原來深圳起個機咁貴
以前就口爆
刀可以400人不過妓C相頭ok又高
正常420-580甘上下,至於大堂多數係衰 咸濕所以才比 按腳妹搵左笨七,呢的費用可以不用畀,淨入房做技C就算😂 假日通常自己行入去找技師多數好肉酸嘅技師, 自己要約技師㗎,呢一步一定吾小得

作者: estateman    時間: 2023-2-26 18:08     標題: 回覆 99# 九哥哥 的帖子

第一個話問我糸米按
以為佢系
白比左

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)