188Channel

標題: 北上羅湖 [打印本頁]

作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-2-11 15:44     標題: 北上羅湖

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-2-11 17:03

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-2-11 15:44 發表 查看引用來源
上水同友飲茶,再一同做trade,上水 上深圳 過羅湖關口
ht ...
三樂,應疫情期由潤忠改名,而潤忠我幫襯十幾年,未咬糧己幫襯,先後玩過百幾囡以上,的囡質平均差的,但玩親件件中出
兼濑閪,上房的客都係長者,的囡話的港客個個都中出同濑閪

作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-2-11 18:06

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-2-11 17:03 發表 查看引用來源
三樂,應疫情期由潤忠改名,而潤忠我幫襯十幾年,未咬糧己幫襯,先後玩過百幾囡以上,的囡質平均差的,但玩親件件中出 https://forum.cdn141. ...

以前食深足林的文章
星期日赛馬執的.有歡喜錢一 维雅丽中出深足X 囡
11p
... 1 2

星期日赛馬執的.有歡喜錢.當然做我尋欢.春秧好玩但只淫玩洩慾.
經V 7约了件深足X 足囡星期一轉夜.收早.去金光华囍茶吹陣水.行下金光华.過埋沃爾瑪.又買左成两百文.就早的食飯啪埋偉哥.食飽就上维雅麗開時鐘開Q

共 25 則留言👣閱22563 🗣留言25 讚好3 [url=]評分1[/url] 分享0 收藏0

作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-2-11 18:19

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-2-11 18:06 發表 查看引用來源

以前食深足林的文章
星期日赛馬執的.有歡喜錢一 维雅丽中出深足X 囡
11p
...  ...
出嚟玩,要還,唔係紅屋仔咁簡单出得嚟。始终要還。射妓子宫最近一次還 16p2/11/2019原同基金囡珠澳遊,囡爽约,己定拱北粵海,自己去,先到澳门執的,再過拱北,经淫媒整件北嫂過夜,啪左勁豹玩,件北嫂相頭普通,但顺德人,試Q,見我發大鸠頭,己知啪左药,但佢有充足的閪水,又好能享受濑閪,同鍾意屌閪,條唔能軟鸠一發大佢就要我插,成晚插,我射左二次,但morning Q屌極射唔到都俾囡走,
跟住落濱海小区,屌得瘋了,連屌幾件企企,啪药鸠係佢地塊閪浸浸,晚上回港,半夜痛醒
出得嚟。。又要還
醒早一尿,痛不欲生
又中

作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-2-11 18:42

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-2-11 18:19 發表 查看引用來源
出嚟玩,要還,唔係紅屋仔咁簡单出得嚟。始终要還。射妓子宫最近一次還 16p2/11/2019原同基金囡珠澳遊,囡爽约,己定拱北粵海,自己去,先到澳门執的,再過拱北,经淫 ...
[table][tr][td]
沙咀8樓仲有開。300人仔兩個鐘。
出街面議。應過千。

老作跛猫閪,我上左羅湖,再一同做trade,上水
上深圳
過羅湖關口

成村人,要申報健康,都排左好能耐,跟住過羅湖做 埋trade的吧?
以前經常帶足囡時鐘維雅娜 酒店有trade去落馬洲,就上8樓,映埋相,這两日唔会上,過關健康申報來回排晒隊,排完成褲濕,又要換,麻能煩,羅湖村乜能都執,8樓,老作跛猫閪,我一路濑都拆你台,屌你老作跛猫癱閪

[/td][/tr][tr][td][size=0.85]下一頁

發表帖子

作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-2-11 20:19

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-2-11 18:42 發表 查看引用來源
沙咀8樓仲有開。300人仔兩個鐘。
出街面議。應過千。
老作跛猫閪,我上左羅湖,再一同做trade,上水 https://cdn.188channel.com/qIkA3i-OayCxQJZBBl-Wx3WtUZE=/fit-in/640x640/https://forum.cdn141.com/data/attachme ...
有trade去落馬洲,就上8樓,映埋相,拆你老作跛猫閪   台 這两日唔会上,過關健康申報來回排晒隊,一企耐的就忍唔到,排完成褲濕,又要換姨媽褲,麻能煩,羅湖村乜能都執,8樓,老作跛猫閪,我一路濑,行得走得都一定拆你台,屌你老作跛猫癱閪

作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-2-12 03:40

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-2-11 15:44 發表 查看引用來源
上水同友飲茶,再一同做trade,上水 上深圳 過羅湖關口
ht ...
商業城
工商銀行門口搞返個联通电話咭一百人仔再入銀行更換戶口电話号码
作者: 無敵電車男    時間: 2023-2-12 08:53

仲唔快d去探吓你係大陸做企企嘅老母!!
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-2-14 06:51

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2023-2-12 08:53 發表 查看引用來源
仲唔快d去探吓你係大陸做企企嘅老母!!
大話精,是你,老作跛癱猫閪分身,關都未去過,只識嫖老母假鸠插你個臭口咀
作者: voking    時間: 2023-2-15 01:09

大話精,是你!
作者: 無敵電車男    時間: 2023-2-15 01:50     標題: 回覆 9# 西九理性的羊羊 的帖子

你都on撚鳩,屌9你條7頭洗撚開分身咁小學雞,我係你老豆個分身就真呀,仲唔快d叫我做老豆。7頭皮。
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-2-16 05:15

引用:
原帖由 voking 於 2023-2-15 01:09 發表 查看引用來源
大話精,是你!
直上八樓,但有開門但空無一人,

致电周主任話佢地販量純K現正招工,会18号重開,後再巡咀咀沙尾東西村都乾乾淨淨,返新洲見有一人按足,就一试開心完去福田口岸人少很多,健康申報即行即過

[size=0.85] 其他選項 報告 評分   編輯 引用 回覆

jackli

發短訊

加為好友

[size=0.85]2#發表於 16 小時前  只看該作者

無套中出內射巷仔女  ?

[size=0.85] 其他選項 報告 評分   引用 回覆

作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-2-16 05:16

引用:
原帖由 voking 於 2023-2-15 01:09 發表 查看引用來源
大話精,是你!
直上八樓,但有開門但空無一人,

致电周主任話佢地販量純K現正招工,会18号重開,後再巡咀咀沙尾東西村都乾乾淨淨,返新洲見有一人按足,就一试開心完去福田口岸人少很多,健康申報即行即過

[size=0.85] 其他選項 報告 評分   編輯 引用 回覆

jackli

發短訊

加為好友

[size=0.85]2#發表於 16 小時前  只看該作者

無套中出內射巷仔女  ?

[size=0.85] 其他選項 報告 評分   引用 回覆

作者: noel2046    時間: 2023-2-18 21:04     標題: 回覆 1# 西九理性的羊羊 的帖子

咁你咪瀨上一位Ching啲精?
作者: 無敵電車男    時間: 2023-2-19 10:49     標題: 回覆 14# noel2046 的帖子

佢都不知幾enjoy, 佢條7頭最中意就係吞剛剛內射完既2手精子
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-2-19 18:56

引用:
原帖由 noel2046 於 2023-2-18 21:04 發表 查看引用來源
咁你咪瀨上一位Ching啲精?
同得鸡濑閪,就預左,癖好嗎!
作者: voking    時間: 2023-2-19 22:31

又老作!收啦。
大話精!
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-2-20 05:09

引用:
原帖由 voking 於 2023-2-19 22:31 發表 查看引用來源
又老作!收啦。
大話精!
自己老作,俾我踢爆,正大話精,無地自容,就週圍話人大話精,正大話老作跛猫閪分身viking
作者: voking    時間: 2023-2-21 04:57

又老作!收啦。
大話精!
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-2-23 07:06

引用:
原帖由 voking 於 2023-2-21 04:57 發表 查看引用來源
又老作!收啦。
大話精!
自己老作,俾我踢爆,正大話精,無地自容,就週圍話人大話精,正大話老作跛猫閪分身viking
作者: voking    時間: 2023-2-24 04:00

洗版!

又老作!收啦。
大話精!

作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-2-24 08:34

引用:
原帖由 voking 於 2023-2-24 04:00 發表 查看引用來源
洗版!

又老作!收啦。
大話精!

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)