188Channel

標題: 幼稚一問 : 中學雞時期 , 各位有 "幻想" 過SM D唔鐘意既女同學/MISS??? [打印本頁]

作者: 代北集團    時間: 2023-2-12 16:37     標題: 幼稚一問 : 中學雞時期 , 各位有 "幻想" 過SM D唔鐘意既女同學/MISS???

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 保持現在    時間: 2023-2-12 22:01

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-2-12 16:37 發表 查看引用來源
小弟咁問得 , 就即係小弟 ... 拉 ^.^"
所以我中學雞果陣 , 性幻想對象(係咪女明星都好)
反而唔鐘意果 D , 仲多過鐘意果 D , 好似劉青雲太太  嘉欣BB
一直到千雪BB我都唔捨得J 佢地架 , 當佢地真.女神咁供奉 ^.^"

咁 ...
我同啲frd 試下幻想男同學條j 咩size 估下佢夠唔夠膽同我地放學去玩
作者: skau1007    時間: 2023-2-13 00:13

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-2-12 16:37 發表 查看引用來源
反而唔鐘意果 D , 仲多過鐘意果 D , 好似劉青雲太太  嘉欣BB
一直到千雪BB我都唔捨得J 佢地架 , 當佢地真.女神咁供奉 ^.^"

咁 ...
我都係類似咁,我中學暗戀嗰個女同學,我係從未對佢有過性幻想,曾經試過打j時腦海出現過佢嘅影像,但好快就諗第二個,嗰一刻,我自己係覺得對佢唔住🙈
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-2-13 11:50

引用:
原帖由 保持現在 於 2023-2-12 22:01 發表 查看引用來源

我同啲frd 試下幻想男同學條j 咩size 估下佢夠唔夠膽同我地放學去玩
好似好遠古時代o既事咁啦
果陣男同學o既校服褲嘛, 尤其是夏季比較薄好容易現形 d 人起o左個term 叫做 "現代(袋)"
中一中二science 科已經有 reproduction, 之後耐唔中有性教育講座,
搵社工主持果d 先正囉, 簡單講分別就係老師講果種只係性交, 社工講果d 至係做愛,
如果仲係唔明白分別o係邊咁呢個版其實就唔係好適合你啦
anyway, 聽完社工講果d 之後再碰上d "現代人", 更加會胡思亂想, 對於一d 有好感/ 中意/ 暗戀o既,
更加會想像比如lunch time 搞o野o既可能性
作者: licklickson    時間: 2023-2-13 12:02

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-13 11:50 發表 查看引用來源

好似好遠古時代o既事咁啦
果陣男同學o既校服褲嘛, 尤其是夏季比較薄好容易現形 d 人起o左個term 叫做 "現代(袋)"
中一中二science 科已經有 reproduction, 之後耐唔中有性教育講座,
搵社工主持果d 先 ...
咁早已經有呢啲幻想?😉
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-2-13 12:16

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-13 12:02 發表 查看引用來源
咁早已經有呢啲幻想?😉
果陣個社工姐姐我地大家都話佢姣 當然未必係事實啦
用返呢度o既術語, 上堂教o既只係中出, 因為係講緊有性繁殖嘛
社工講o既係安全問題, 用安全套梗係其中之一, 仲有就係其他形式o既比如口交, 其實都係性行為, 都有染病o既風險
然後解釋口交其實o係現實係非常普遍, 夫妻情侶之間好多事都會咁做, 甚至可以係性交o既代替,
會吞下對方o既體液 etc  所以傳播性病o既風險同唔戴套上床基本冇咩分別
人地都講到咁, 你有咩辦法唔幻想呢請問
作者: licklickson    時間: 2023-2-13 13:17

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-13 12:16 發表 查看引用來源

果陣個社工姐姐我地大家都話佢姣 當然未必係事實啦
用返呢度o既術語, 上堂教o既只係中出, 因為係講緊有性繁殖嘛
社工講o既係安全問題, 用安全套梗係其中之一, 仲有就係其他形式o既比如口交, 其實都係性行為,  ...
唔怪之得你咁鐘意口爆!
咁果個社工姐姐乜嘢年紀?😉
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-2-13 13:46

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-13 13:17 發表 查看引用來源
唔怪之得你咁鐘意口爆!
咁果個社工姐姐乜嘢年紀?😉
果陣印象中應該未足30, 最多都係31-32 卦, 高高瘦瘦雖然打扮比較樸素但本人幾靚
講到青春期問題果d 時候好似特別有心咁 有d 男同學專登問d 敏感d o既話題條友又真係會detail 咁答
作者: licklickson    時間: 2023-2-13 13:50

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-13 13:46 發表 查看引用來源

果陣印象中應該未足30, 最多都係31-32 卦, 高高瘦瘦雖然打扮比較樸素但本人幾靚
講到青春期問題果d 時候好似特別有心咁 有d 男同學專登問d 敏感d o既話題條友又真係會detail 咁答 ...
咁多唔多男同學鐘意佢?😉
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-2-13 14:04

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-13 13:50 發表 查看引用來源
咁多唔多男同學鐘意佢?😉
有就梗會有o既, 某幾個毒男囉 唔敢中意班入面d 女同學果批
估o架咋! 事關都係間唔中佢出o黎巡果陣, 身邊總會有幾個一望落去就知係同類型o既男同學纏住人
作者: licklickson    時間: 2023-2-13 14:12

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-13 14:04 發表 查看引用來源

有就梗會有o既, 某幾個毒男囉 唔敢中意班入面d 女同學果批
估o架咋! 事關都係間唔中佢出o黎巡果陣, 身邊總會有幾個一望落去就知係同類型o既男同學纏住人 ...
咁都正常嘅!你哋又唔睬人!😂
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-2-14 07:49

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-13 14:12 發表 查看引用來源
咁都正常嘅!你哋又唔睬人!😂
errr.... 呢層嘛...
又唔可以話唔睬, 當然咁亦唔可以話好熟好親近但有接觸o既時候我會同人傾計o架
我所謂o既果d 毒男都係外表比較薯, 內向, 唔識同異性交往, 但亦唔係一文不值o既
最明顯一樣o野係有自己o既專長例如話成績好, 缺點係通常比較孱弱, 所以好難會對人有性幻想啫

講返正題吧!
對女同學女miss 怕且係冇啦, 但對男同學係有過
已經係中六中七差唔多成年果陣啦, 自己雖然仲係處 但同齡o既男同學好多早就唔係啦
第一次絕大多數都係俾o左自己隻手 玩得好埋果d 會講所以大概都知道男人生理反應係咩一回事
於是會幻想過, 對象係自己介乎對佢有好感同暗戀之間果位人士,
中午食lunch o既時候, o係人流較少o既樓層 (每層都有男女廁o既) 對人出手或者出口,  
睇吓平時咁強大咁tough 既佢頂唔頂得住唔郁唔叫囉
作者: cc19880910    時間: 2023-2-14 07:57

引用:

咁 ...
呢樣真係冇,幻想同女同學或者其他學校嘅女學生就有
作者: licklickson    時間: 2023-2-14 08:47

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-14 07:49 發表 查看引用來源

errr.... 呢層嘛...
又唔可以話唔睬, 當然咁亦唔可以話好熟好親近但有接觸o既時候我會同人傾計o架
我所謂o既果d 毒男都係外表比較薯, 內向, 唔識同異性交往, 但亦唔係一文不值o既
最明顯一樣o野係有自己o既專 ...
幻想點會知佢頂唔頂得順!😉
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-2-14 12:13

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-14 08:47 發表 查看引用來源
幻想點會知佢頂唔頂得順!😉
唔通要身體力行咩
俾人知道真係瘀到要自殺啦
作者: licklickson    時間: 2023-2-14 12:21

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-14 12:13 發表 查看引用來源

唔通要身體力行咩
俾人知道真係瘀到要自殺啦
咁你點幻想都得架啦!😬
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-2-14 12:57

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-14 12:21 發表 查看引用來源
咁你點幻想都得架啦!😬
係咁o架啦, 幻想又唔駛錢o既, why not
不過係有"計劃/ 評估"過, 即係唔係單單諗吓就算果種幻想, 中六中七係好多group project/ presentation 之類o既功課,
又撞o岩係學校開放日更加多, 剛好有一單o野係同我當年一個半男女朋友關係o既男仔一齊做, 開心到我呢~~
評估o既就係, 我地週末果陣返去做project, 唔似返學日咁鬼多人, 入廁所同佢含o既可能性
但最終都係冇做到, 亦冇同佢正式拍拖更加冇上過床
作者: 明眼    時間: 2023-2-18 21:06

你真叻仔, 我中學時仲係成舊飯咁. 都未知乜野叫sm.
作者: wiredboss    時間: 2023-2-19 10:31

我中學時代有個好靚嘅Miss成日會著裙同高踭鞋!個人又溫柔!
後嚟好似嫁左仲移民!
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-2-20 07:50

我初中果時都有個阿sir, 官仔骨骨斯文得o黎幾有型o既, 應該係30出頭 未至於暗戀佢但非常有好感
當然果個年紀o既我仲未接觸過更加講唔上喜歡sm, 但會prefer 俾佢罰
果陣學校仲有體罰, 自己又百厭成日都會俾人打手板, 我知佢禮拜幾當值,
日子唔o岩o既話會扮唔記得然後專登到佢當值果日先去受罰俾佢打我
作者: licklickson    時間: 2023-2-20 08:28

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-20 07:50 發表 查看引用來源
我初中果時都有個阿sir, 官仔骨骨斯文得o黎幾有型o既, 應該係30出頭 未至於暗戀佢但非常有好感
當然果個年紀o既我仲未接觸過更加講唔上喜歡sm, 但會prefer 俾佢罰
果陣學校仲有體罰, 自己又百厭成日都會俾人打 ...
原來-早已經有潛質!😉
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-2-20 10:03

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-20 08:28 發表 查看引用來源
原來-早已經有潛質!😉
都唔關事, 只不過係借個機會去見吓人同人互動一下
想俾佢打手板只係base on 受罰已經無可避免, 一係今日去, 俾 A 老師罰或者扮唔記得o左聽日先去,
俾B 老師罰, 我選擇後者, 而唔會專登俾佢打多幾下
當時個system 係咁的, 犯o左事(上堂果陣又好小息lunch time俾人捉到又好), 小部份老師會當場處罰(通常係課堂),
其他o既多數會叫你小息去 xxx 打手板, 去到果度分幾條龍排隊, 視乎要打幾多籐
自己誠實囉, 兩籐就兩籐五籐就五籐, 明明係兩籐o既我亦唔會專登去排五籐果條隊
但遇著係靚仔呀sir 執籐條, 隻手會伸出d 伸直d 俾佢打咁解啫

阿sir 有講過o架, 即係慢慢佢都認得我, 話"乜又係你", "成日都有你份" 之類咁o既說話囉
無奈果陣入世未深, 平時好想同人傾計, 到人地真係同我講o野果陣我就淨係識得傻笑
作者: licklickson    時間: 2023-2-20 10:06

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-20 10:03 發表 查看引用來源

想俾佢打手板只係base on 受罰已經無可避免, 一係今日去, 俾 A 老師罰或者扮唔記得o左聽日先去,
當時個sys ...
典型懷春少女!😉
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-2-20 10:45

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-20 10:06 發表 查看引用來源
典型懷春少女!😉
懷春少男咪又係咁
作者: licklickson    時間: 2023-2-20 10:48

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-20 10:45 發表 查看引用來源

懷春少男咪又係咁
咁又係!😬
作者: 代北集團    時間: 2023-2-20 13:13

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-20 10:03 發表 查看引用來源

當時個sys ...
咁 ... 有無幻想SIR "體罰" ... 去身體懲罰你??? ^.^

可能對女生來講好幼稚 , 但男仔好鐘意 FF呢D野
^.^"
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-2-20 13:51

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-2-20 13:13 發表 查看引用來源
咁 ... 有無幻想SIR "體罰" ... 去身體懲罰你??? ^.^

可能對女生來講好幼稚 , 但男仔好鐘意 FF呢D野
^.^"
身體懲罰?! 係咪即係插插插先?
我唔明o既一樣o野, 其實係點解你地會覺得一個女仔同係上床係懲罰囉...
第一次(破處)會痛呢樣o野容易理解, 但之後o既性行為就男女雙方都有快感o架嘛
我真係想像唔到你令一個人好舒服好high o既同時話你係罰緊佢呢個係咩概念
我之前講果d 係初中時候o既片段, 性幻想唔係話完全冇, 但未去到同學校老師有關咁天馬行空
同埋對於"懲罰"呢樣o野我o既理解都係好死板, 叫得做俾人罰, 就一定要係有痛苦o既
作者: 代北集團    時間: 2023-2-20 20:59

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-20 13:51 發表 查看引用來源

身體懲罰?! 係咪即係插插插先?
我唔明o既一樣o野, 其實係點解你地會覺得一個女仔同係上床係懲罰囉...
第一次(破處)會痛呢樣o野容易理解, 但之後o既性行為就男女雙方都有快感o架嘛
我真係想像唔到你令一個人好 ...
其實 ... 呢個真係唔可以怪我中二 ^.^"

廣東話既 "屌你老X"  "屌到你開花" , 或者最簡單既 "屌你" ,
就己經有恐嚇  侮辱  懲罰既意味 ...
其實甚至每一個語言都係咁 , 英文都係 "FXXX , FXXX" 聲
^.^"

至於點解 , 小弟就真係唔知 ...
但聽講過 , 有人話係因為從演化心理學 , 人係大猩猩既年代
部落主先有權交配 , 部落主就係打交打WIN晒其他成年男性
所以性交=征服=統治權 既象徵 ^.^"

我唸同 "男仔鐘意射擊遊戲 , 係射精既心理投射" 相同邏輯吧
^.^"
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-2-21 10:32

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-2-20 20:59 發表 查看引用來源
至於點解 , 小弟就真係唔知 ...
但聽講過 , 有人話係因為從演化心理學 , 人係大猩猩既年代
部落主先有權交配 , 部落主就係打交打WIN晒其他成年男性
所以性交=征服=統治權 既象徵 ^.^"
呢part 好似明明地, 但亦只適用於男性夾硬o黎o既性行為囉
征服同統治, 因為始終女性都係被人進入自己身體嘛, 而且進入果方點都會興奮所以比較猴禽
心理上總會有少少恐懼, 要配合對方俾佢入, 就係順從/ 服從對方囉
前提係因為成件事都係應對方要求, 自己唔一定已經ready, 感覺唔一定會好受, 都逼自己去接受,
更加可以理解為覺得自己係屬於對方, 所有o野都以佢o既快樂為依歸

最終極o既征服, 我個人覺得係肛交
因為呢個畢竟都唔係性交該用o既地方, 唔suppose 係俾o野進入嘛
比前面個洞更要私人, 等於咁講, 親人熟人可以摸你塊面, 但要親到咩程度你先會容許呢個人伸隻手指挖你鼻孔
以前拍拖咁多個o既男朋友我再中意, 都無俾人搞過後面, 只有認定o左係呢生最愛, 願意嫁俾佢o既老公先俾佢肛交
完全忽略自己心中o既恐懼同尷尬, 任由對方o係自己身後做佢想做o既事, 更加就係因為對佢o既信任同服從囉

仲有更重要o既一點, 就係我係果種o係肛交之中完全感受唔同快感o既人
每一次都係由頭痛到尾, 俾後面俾人插純粹只係奉獻
作者: 浪花十三    時間: 2023-2-21 15:24     標題: 回覆 29# 蛇貴妃 的帖子

妙哉,性是權力。極端的權力是出口變入口,而且很痛。
作者: 歌舞技町    時間: 2023-2-23 16:31

引用:

咁 ...
miss 就冇啦。女同學就一定有啦,到中四開始,就會諗住D靚女同學,佢地對波漲卜卜撐行晒套校服,校服入面個bra又現晒型,放學又整到條裙鬼咁短,真係好Q正! 有時都會幻想用條校呔綁住佢對雙手慢慢玩😋
作者: Tck13032011    時間: 2023-2-24 15:47

不會花精神在不喜歡的人身上

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)