188Channel

標題: 情人節~剝光豬 [打印本頁]

作者: 香煎性感的牛牛    時間: 2023-2-17 18:01     標題: 情人節~剝光豬

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 月影偷情    時間: 2023-2-17 18:20     標題: 回覆 1# 香煎性感的牛牛 的帖子

白雪雪👍🏻正😛…羨慕👏🏻👏🏻

作者: dttcalvin    時間: 2023-2-17 18:40     標題: 回覆 1# 香煎性感的牛牛 的帖子

wow。。。正呀。。。師兄有性福😍😍😍
作者: MAN818    時間: 2023-2-17 20:04

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2023-2-17 18:01 發表 查看引用來源
年年都同佢過情人節,
去親酒店次次都玩制服,
乜嘢校服、女僕、護士都玩過,今年第五年
每次去到酒店,都有唔同驚喜,次次都有儀式感,真係少啲力氣都唔得

今年竟然乜都唔記得帶制服

冇所謂啦,入到酒店上到房,仲同我嚟過鴛 ...
真係扺屌🥰🥰🥰🤩🤩🤩
作者: 香煎性感的牛牛    時間: 2023-2-17 21:26     標題: 回覆 4# MAN818 的帖子

都真係幾抵屌,玩咗五年都未厭,就係鍾意佢容易配合,淫M底,會玩情趣內衣👙😏😏😏
作者: garyfood    時間: 2023-2-18 08:55

師兄有性福 , 好好珍惜
作者: 惑感惑    時間: 2023-2-18 09:45

真開心又刺激😍😍😍
作者: 咸濕褓姆賤嬰兒    時間: 2023-2-18 13:10

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2023-2-17 18:01 發表 查看引用來源
年年都同佢過情人節,
去親酒店次次都玩制服,
乜嘢校服、女僕、護士都玩過,今年第五年
每次去到酒店,都有唔同驚喜,次次都有儀式感,真係少啲力氣都唔得

今年竟然乜都唔記得帶制服

冇所謂啦,入到酒店上到房,仲同我嚟過鴛 ...
甘你要好好珍惜佢
作者: dttcalvin    時間: 2023-2-18 17:57     標題: 回覆 1# 香煎性感的牛牛 的帖子

期待生日大戰報告💪🏾😍
作者: 香煎性感的牛牛    時間: 2023-2-18 19:02     標題: 回覆 8# 咸濕褓姆賤嬰兒 的帖子

會呀,好好珍惜啊,我以前啲女都唔多鍾意搞嘢,有一個仲要成條死魚咁,遇到呢一個已經好滿足,仲要白白滑滑,收貨啦
作者: 明眼    時間: 2023-2-18 20:58

我睇唔到剝光豬喎. 貼過第二張相出來啦, 唔該.
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-2-21 12:03

忽然諗到幾個問題:你多唔多同女朋友一齊沖涼o既呢?
係唔係每次(見到對方裸體)都會扯?
你幾多歲?

我都記得, 以前2x 左右果陣同男仔一齊沖涼, 真係唔駛點掂佢都扯到直一直,
真係剝光豬走入浴室佢就自己慢慢咁升上o黎囉
每次 --雖然一齊全裸得洗白白就大家都明白即係一陣會搞o野o既暗示-- 但仲洗緊果陣都一定會俾人㩒低要幫對方含,
有d 仲會無套插一陣, 再飢渴d o既時候可能會口爆o左先, 二十出頭回氣好快所以冇乜所謂...

呢d 題外話

想講o既係同而家老公, 包括未婚之前同佢指拖o既時候, 將近30 左右啦
剝晒光豬佢係唔會扯旗囉, 唔代表佢對我冇興趣, 我地依然(相識左十年之後) keep住一個禮拜有兩三次o架!
我同佢好少會沖完涼先做, 但會有其他原因 (比如太熱或者搞完其他污糟o野沖個涼換件衫) 會一齊洗白白
都係我去含佢先會硬
作者: licklickson    時間: 2023-2-21 12:08

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-21 12:03 發表 查看引用來源
你幾多歲?

我都記得, 以前2x 左右果陣同男仔一齊沖涼, 真係唔駛點掂佢都扯到直一直,
真係剝光豬走入浴室佢就自己慢慢咁升上o黎 ...
咁含完會硬咪得囉!可能你技術好呢,口技了得!😉
作者: 小福星    時間: 2023-2-21 12:09

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-21 12:03 發表 查看引用來源
你幾多歲?

真係剝光豬走入浴室佢就自己慢慢咁升上o黎 ...
C姐⋯⋯做你老公真幸福
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-2-21 12:55

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-21 12:08 發表 查看引用來源
咁含完會硬咪得囉!可能你技術好呢,口技了得!😉
含都唔硬o既話, 我真係要飲晒d 洗頭水護髮素自殺啦

不過我講緊o既, 係究竟因為年紀大o左, 性經驗多o左, 定係對住我習慣o左,
單單視覺上o既刺激已經唔足夠令人扯旗囉, 一定要有d 身體上o既接觸先得
作者: dragonbone    時間: 2023-2-21 13:14

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-21 12:55 發表 查看引用來源

不過我講緊o既, 係究竟因為年紀大o左, 性經驗多o左, 定係對住我習慣o左,
單單視覺上o既刺激已經唔足夠令人扯旗囉, 一定要有d 身體上o既接觸先得 ...
師妹,應該咁講,妳地有默契左,身體就自然會調節。
D人成日講去旅行搞野會勁左,大膽左,係因為會心情放鬆又唔同左,而且新鮮感滿滿下多左未知數,大家就會咩都想試。
同理,情人初初大家一齊時,對對方身體仲好有新鮮感,默契又不足,咩都係unknown既話就反應一定係刺激又咩都有待開發,
到耐左喇,好明顯進入保鮮階段,就會知咩時候先係大戰,邊度曳曳大家先最舒服,就唔會9衝幾時都扯住等食,而係沖涼再熱情都知呢部份係前奏,到床上sweet sweet先係主菜。
師妹,真係擔心,應該要做時佢都唔夠硬先黎擔心好過,硬都唔硬,就真係條仔口唔講,佢細佬都唱緊"拒絕再玩"喇。
作者: licklickson    時間: 2023-2-21 13:52

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-21 12:55 發表 查看引用來源

單單視覺上o既刺激已經唔足夠令人扯旗囉, 一定要有d 身體上o既接觸先得 ...
我諗幾樣都係!不過唔知如果見到其他靚女祼體唔知有冇反應!😂
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-2-21 14:03

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-2-21 13:14 發表 查看引用來源

師妹,應該咁講,妳地有默契左,身體就自然會調節。
D人成日講去旅行搞野會勁左,大膽左,係因為會心情放鬆又唔同左,而且新鮮感滿滿下多左未知數,大家就會咩都想試。
同理,情人初初大家一齊時,對對方身體仲好有新鮮感,默契又不足, ...
唔唔..
講開我真係對扯旗呢個現象好著迷囉
細個覺得好搞笑, 讀書果陣有套性教育o既短片, 係一條啫啫o既橫切面, 原本係彎o既之後忽然變直跟住咇一啖精液出o黎
大個o左依然覺得好神奇, 我係知道扯旗呢個現象係因為果度充血, 但明明只係一舊肉又冇骨o既,
就算入面充滿o左液體(血液) 都係想像唔到可以變得咁硬囉
總之呢個器官就係好神秘好有趣
作者: licklickson    時間: 2023-2-21 14:08

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-21 14:03 發表 查看引用來源

唔唔..
細個覺得好搞笑, 讀書果陣有套性教育o既短片, 係一條啫啫o既橫切面, 原本係彎o既之後忽然變直跟住咇一啖精液出o黎
大個o左依然覺得好神奇, 我係知道扯旗呢個現 ...
似乎蛇蛇對陽具膜拜!😬
作者: dragonbone    時間: 2023-2-21 14:49

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-21 14:03 發表 查看引用來源

唔唔..
大個o左依然覺得好神奇, 我係知道扯旗呢個現 ...
因為男人對住女生扯旗,某程度係一種認同,尤其對D把口唔多識表達既男士,佢既身體出現誠實反應時往往更令女生有滿足感。師妹咁樣講開,令我諗起有次出trip,足足無見對方廿日,期間最多聽下呻吟聲同性感相止住咳,但一見面果晚,真係已經忍唔住要扑到佢反眼,餓一陣而中間又flirt下,果下期待值係好好玩架。
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-2-22 07:08

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-21 13:52 發表 查看引用來源
我諗幾樣都係!不過唔知如果見到其他靚女祼體唔知有冇反應!😂
淨係裸體唔一定, 擘大對脾唔一定, o係佢面前自慰呻吟其實都唔一定
但對女人隻腳肯定必然保證會有囉, 只要同佢距離夠近
作者: licklickson    時間: 2023-2-22 08:38

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-22 07:08 發表 查看引用來源

淨係裸體唔一定, 擘大對脾唔一定, o係佢面前自慰呻吟其實都唔一定
但對女人隻腳肯定必然保證會有囉, 只要同佢距離夠近
對佢咁了解!😉
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-2-22 09:14

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-22 08:38 發表 查看引用來源
對佢咁了解!😉
試得多啦
作者: 香煎性感的牛牛    時間: 2023-2-22 13:35

我都四張嘢啦,啱啱識佢嗰陣見到佢裸體梗係扯到行一行,一齊沖涼,沖唔到一半就喺浴室后入去,射埋入去入邊,啱啱識嗰陣真係好易扯,日日都做一兩次,之後同居左,一齊沖涼都唔一定會扯,睇吓自己有冇需要,基本上隔兩三日先會做一次,除非特別日子或者staycation,就會玩得狂野啲
作者: cc19880910    時間: 2023-2-22 15:44

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2023-2-22 13:35 發表 查看引用來源
我都四張嘢啦,啱啱識佢嗰陣見到佢裸體梗係扯到行一行,一齊沖涼,沖唔到一半就喺浴室后入去,射埋入去入邊,啱啱識嗰陣真係好易扯,日日都做一兩次,之後同居左,一齊沖涼都唔一定會扯,睇吓自己有冇需要,基本上隔兩三日先會做一次,除非 ...
我今年都去到三十幾,有時都好尷尬,同老婆喺條街度攬兩下,就會扯旗🤦‍♂️
作者: skau1007    時間: 2023-2-22 16:30

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2023-2-22 13:35 發表 查看引用來源
我都四張嘢啦,啱啱識佢嗰陣見到佢裸體梗係扯到行一行,一齊沖涼,沖唔到一半就喺浴室后入去,射埋入去入邊,啱啱識嗰陣真係好易扯,日日都做一兩次,之後同居左,一齊沖涼都唔一定會扯,睇吓自己有冇需要,基本上隔兩三日先會做一次,除非 ...
我以前都係咁,勁易扯,嗰時錫下攬下都硬晒,過咗四十,機能真係差咗好多,有時做好耐前戲都未硬到🙈
作者: 香煎性感的牛牛    時間: 2023-2-22 17:31     標題: 回覆 25# cc19880910 的帖子

好好珍惜呢啲時光, 10年之後就唔係咁樣,不知幾羨慕你,現在重質不重量
作者: 香煎性感的牛牛    時間: 2023-2-22 17:32     標題: 回覆 26# skau1007 的帖子

咁叫女友老婆落下心機,玩吓其他嘢,或者着啲性感睡衣引誘下你
作者: dragonbone    時間: 2023-2-22 19:48

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2023-2-22 17:31 發表 查看引用來源
好好珍惜呢啲時光, 10年之後就唔係咁樣,不知幾羨慕你,現在重質不重量
師兄,我都4張,keep keep佢一樣得架。✊️
作者: 咸濕褓姆賤嬰兒    時間: 2023-2-22 21:20

引用:
原帖由 skau1007 於 2023-2-22 16:30 發表 查看引用來源

我以前都係咁,勁易扯,嗰時錫下攬下都硬晒,過咗四十,機能真係差咗好多,有時做好耐前戲都未硬到🙈
唔好睇甘多咸片同打飛機,停一排就動L架啦。
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-2-23 08:07

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2023-2-22 17:31 發表 查看引用來源
可能現實就真係應該係咁?

一句"現在重質不重量"又令我諗起早排o既一段對話, 好幾個月前o既事啦, 係同一個舊同事(女), 已婚, 夫妻都係45+,
大家仲係同事果陣幾熟o架, 後來分道揚鑣之後梗係疏遠o左少少但o係街撞到吹o左一輪水之後contact又多番囉
人妻除o左皮膚冇後生果陣時咁滑嘟嘟之外其他條件都唔錯o架, 人地24歲已經嫁o左俾而家老公,
新婚果陣晚晚做添, 到而家一個禮拜有時十日八日先一次, 問佢會唔會覺得老公對佢冇以前咁熱情佢o既答案係 "邊會?"
然後就exactly 係果幾個字 "而家重質不重量", 詳情人地冇去形容我同佢其實亦未熟到可以好露骨咁講咸故果個地步,
但有暗示會試好多新o野, 會為上床專登去搞吓d 氣氛咁樣囉
總而言之就係次數雖然減少, 但每次享受同親密程度都有提高
作者: 艾拉傑    時間: 2023-2-24 09:56

情人節真的剝光了做剝光豬...

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)