188Channel

標題: 做左性玩具3個半月 [打印本頁]

作者: 子敏    時間: 2023-3-2 18:56     標題: 做左性玩具3個半月

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 又驚又想試    時間: 2023-3-2 23:30

引用:
原帖由 子敏 於 2023-3-2 18:56 發表 查看引用來源
好耐冇上過黎,如果大家仲記得我上次話幫男友,要用自己身體同江湖人士交易
當時好多C hing都勸我唔好咁做,但人就係咁,唔試過唔心熄,呢3個半月,佢真係冇幫我。
我只係比佢叫上office 不停做愛,仲要陪佢過夜,玩左好多野。
可以 ...
到!我一定聽你講經歷嘅!你啲經歷咁特別!支持出post😘BTW,我之前睇唔切張相係咩嚟,但個個師兄啲feedback都話好正,好可惜😔

作者: 子敏    時間: 2023-3-2 23:33

引用:
原帖由 又驚又想試 於 2023-3-2 23:30 發表 查看引用來源
到!我一定聽你講經歷嘅!你啲經歷咁特別!支持出post😘
唔會啦,費事比人串
作者: 又驚又想試    時間: 2023-3-2 23:37

引用:
原帖由 子敏 於 2023-3-2 23:33 發表 查看引用來源

唔會啦,費事比人串
嘩…啲師兄之前有(甜)相睇都要串你…打完齋唔要和尚…😂

作者: 粉紅寶寶    時間: 2023-3-3 02:34

引用:
原帖由 子敏 於 2023-3-2 23:33 發表 查看引用來源

唔會啦,費事比人串
理得佢啦,照講
作者: 人夫愛人妻    時間: 2023-3-3 02:36

引用:

唔會啦,費事比人串
私下同我講,哈哈
作者: 咸濕褓姆賤嬰兒    時間: 2023-3-3 07:06

???????

作者: hk005500    時間: 2023-3-3 10:16     標題: 回覆 1# 子敏 的帖子

C姊,睇黎妳EX係爭貴人數,對妳嘅做法,不願致評,件事已過,希望妳從新出發啦~
作者: jacklees    時間: 2023-3-3 10:25

引用:
原帖由 子敏 於 2023-3-2 18:56 發表 查看引用來源
好耐冇上過黎,如果大家仲記得我上次話幫男友,要用自己身體同江湖人士交易
當時好多C hing都勸我唔好咁做,但人就係咁,唔試過唔心熄,呢3個半月,佢真係冇幫我。
我只係比佢叫上office 不停做愛,仲要陪佢過夜,玩左好多野。
可以 ...
恭喜你可以甩身!回復返單身也不錯,開心就一齊玩吓
作者: a-group    時間: 2023-3-3 10:57

引用:

唔會啦,費事比人串
尊重!個人決定!不過個人看法,當然想你會寫出來,其實好自然想知係咩一回事,透過別人既事係種新衝激,
而且呢度已經唔同以前,太多人潛左水,
論壇無乜生氣活力,接近死水一樣,
有女性分享下,絕對有好大吸引力。
作者: 子敏    時間: 2023-3-3 12:28

引用:
原帖由 a-group 於 2023-3-3 10:57 發表 查看引用來源

尊重!個人決定!不過個人看法,當然想你會寫出來,其實好自然想知係咩一回事,透過別人既事係種新衝激,
而且呢度已經唔同以前,太多人潛左水,
論壇無乜生氣活力,接近死水一樣,
有女性分享下,絕對有好大吸引力。 ...
你睇樓上果個講咩,就知點解我冇心機寫落去
作者: 又驚又想試    時間: 2023-3-3 13:10

引用:
原帖由 子敏 於 2023-3-3 12:28 發表 查看引用來源

唔洗咁無心機喎!吃不到的葡萄是酸的嘛
作者: hk005500    時間: 2023-3-3 13:15

引用:
原帖由 子敏 於 2023-3-3 12:28 發表 查看引用來源

唔洗咁在意嘅,實有人係咁,冇得理咁多,自己enjoy 吓就算~
作者: angelking89    時間: 2023-3-3 13:40

引用:
可以 ...
但而家自由身仲好, 做咩都得, 又唔洗再擔心野至少
作者: a-group    時間: 2023-3-3 14:37

引用:

對方都係刷存在感,有女或有市場出去玩,點會起度搞事,
見得世面少又唔識尊重既人,其實係值得同情、可憐,
連回應既水評係咁上下。
作者: freepic1iman_dc    時間: 2023-3-3 16:40     標題: 回覆 1# 子敏 的帖子

今次絲姐您好彩,千萬不要再做錯決定啦。
作者: boy636281    時間: 2023-3-3 17:23

引用:
可以 ...
簡單嚟講叫性奴 咁你爽唔爽啊?🤔
作者: 子敏    時間: 2023-3-3 17:30

引用:
原帖由 a-group 於 2023-3-3 14:37 發表 查看引用來源

對方都係刷存在感,有女或有市場出去玩,點會起度搞事,
見得世面少又唔識尊重既人,其實係值得同情、可憐,
連回應既水評係咁上下。
呢個1881 已經愈來愈差,仲有果d人係到,已經等摺
作者: sbcc91129    時間: 2023-3-3 17:44

師姐,唔洗激氣,你越上心,D人越得戚!!
作者: CTAN2Y33    時間: 2023-3-4 06:38

引用:
可以 ...
Mewe你 你都係求其hea回 冇哂癮🙄
作者: 活性壞細菌    時間: 2023-3-4 08:23     標題: 回覆 1# 子敏 的帖子

唔係呀 我想睇架😩
作者: 子敏    時間: 2023-3-4 18:23

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-3-4 06:38 發表 查看引用來源
Mewe你 你都係求其hea回 冇哂癮🙄
hea 回?你睇你問咩?似玩我囉
作者: alyc0111    時間: 2023-3-4 19:06

唔係理人諗乜同講乜, 做自己就得啦
作者: CTAN2Y33    時間: 2023-3-4 19:21

引用:
原帖由 子敏 於 2023-3-4 18:23 發表 查看引用來源

hea 回?你睇你問咩?似玩我囉
都過去啦
我都唔再玩mewe
恭喜 你終於單身
作者: microguy    時間: 2023-3-6 11:21

working hard, enjoying life right now.  I can't ask you to forget the past, because it's part of u already.
So do the work u need to do. Enjoy what u want to enjoy
作者: 子敏    時間: 2023-3-7 21:52

引用:
原帖由 microguy 於 2023-3-6 11:21 發表 查看引用來源
working hard, enjoying life right now.  I can't ask you to forget the past, because it's part of u already.
So do the work u need to do. Enjoy what u want to enjoy
thank you
作者: kai9336    時間: 2023-3-8 12:33     標題: 回覆 1# 子敏 的帖子

可唔可以講下之前發生咩事?
作者: kouken    時間: 2023-3-9 23:19     標題: 回覆 1# 子敏 的帖子

「做返」,即係之前公司叫你放長假,之後放完叫你返去?
作者: jbdefender    時間: 2023-3-14 16:58

引用:
可以 ...
咁就3個半月! 雖然咁樣俾人當性玩具好唔扺, 但幸好最終事情叫做解決左, 而你亦都同佢分左手, 就算之後再有手尾都唔關你事! 做番空姐好呀, 而家呢行開始升返, 希望你有一個新既開始! (你話我間唔中係咁問你... 之後我都好少用 MeWe 了~)
作者: 92165492    時間: 2023-3-14 22:28

我都想睇~一定要mewe先得?

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)