188Channel

標題: 初菊(updated #14 #22#26#32#44) [打印本頁]

作者: 東洋游    時間: 2023-3-3 10:52     標題: 初菊(updated #14 #22#26#32#44)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: cx829    時間: 2023-3-3 11:00

wow great exp. please write more
作者: dttcalvin    時間: 2023-3-3 17:42     標題: 回覆 1# 東洋游 的帖子

wow 。。。好正呀。。。期待c兄繼續update💪🏾🙏🏾
作者: 88yes    時間: 2023-3-3 18:20

係真係吸引
可能自己睇得多4仔
自然入晒腦
有緣有一個人妻俾小弟肉棒入菊幾次
(人妻玩菊非常有經驗, 都仲好窄, 有吸力)
清潔好緊要 清潔好緊要 清潔好緊要
入面都要清洗好
作者: wsmdream8888    時間: 2023-3-4 01:31     標題: 回覆 4# 88yes 的帖子

識玩真係好好玩👍🏻
好認同你
作者: 88yes    時間: 2023-3-4 03:13

最緊要條女識玩
條女唔識玩一定痛
引用:
原帖由 wsmdream8888 於 2023-3-4 01:31 發表 查看引用來源
識玩真係好好玩👍🏻
好認同你

作者: Bigbluebanana    時間: 2023-3-4 06:34

寫得好好!  期待繼集!
作者: 粉紅寶寶    時間: 2023-3-4 09:08

引用:
原帖由 東洋游 於 2023-3-3 10:52 發表 查看引用來源
我第一次知道品菊,已經係好大個好大個嘅時候,睇日本AV見識嘅,果陣已經三十幾歲。我嘅第一次,發生喺二十三歲,果陣女朋友都好享受性愛,試過嘗試從後進入,用曬成支KY,都係唔得。無幾耐,我地就分左手。
我無諗到第二次同女朋友做 ...
正正,雙方都喜歡同享受好重要
作者: wiredboss    時間: 2023-3-4 16:21

我有一個人妻女朋友,佢對性好好奇。可惜老公成舊木,唔會同佢玩。佢自己不停自我開發,已經會自己指插菊眼。
有一次同佢開房,之前已經講定想同我玩肛交。
上到房,一齊去沖涼,互相摸索次後,我企係佢後面,用小小力就成功成支入晒。
作者: aeonho    時間: 2023-3-4 16:40     標題: 回覆 9# wiredboss 的帖子

恭喜,人妻給你破處。
作者: 家中小婆仔    時間: 2023-3-5 19:03     標題: 回覆 9# wiredboss 的帖子

好似好痛啊😅😅😅😅😅
作者: moliu1    時間: 2023-3-6 03:14

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2023-3-5 19:03 發表 查看引用來源
好似好痛啊😅😅😅😅😅
要放鬆慢慢入或有潤滑,你試左未?
作者: wiredboss    時間: 2023-3-6 05:19     標題: 回覆 11# 家中小婆仔 的帖子

唔知你試過未!
一定要放鬆同潤滑,缺一不可!
仲要慢慢入,比時間適應!
作者: 東洋游    時間: 2023-3-6 09:02

科技發達之後,要識人其實好容易,夠膽,有時間就得,我有好幾年用過收費約會網站,初心係想識固定嘅女朋友,諗都無諗過,識埋識埋,起碼4個,成為SP。
我成日覺得有啲嘢過左某一個時刻,人就唔會,或者唔敢再做,希望各位師姐師兄,碰上、撞上有緣人嘅時候,唔好錯過。大膽啲,只要您外貌正常,儀容整潔,我覺得大部分人,注意嘅會係談吐同溝通,剩係睇樣嘅,果啲人好多時都有盲點,可能一世都搵唔到。
我喺同一個交友網站,識到唔少異性,宜家諗番,好慶幸人生有呢啲回憶,有啲真係好特別。
有次我約左一位女士,喺尖沙咀食飯,果度好近諾士佛臺,我地跟住去左飲嘢;我同佢都唔算飲得,飲嘅好似已經係雞尾酒,去到咁上下,當大家隻手放左喺枱上,互相撫摸,呢個時候算係種共識,當我話送佢番屋企,佢無拒絕,當我話送佢上樓,佢無拒絕,而當佢話俾我知佢係獨居,邀請我入去嘅時候,我當然唔會拒絕,其實我地喺去佢屋企嘅小巴上,已經旁若無人咁擁吻起上黎,好快好快,我就除左佢嘅上衣同胸圍。我估佢大我十年左右,我望住佢下墮嘅「八」字胸,接近肉色嘅乳暈,興奮到凸起嘅乳頭,我將我個頭埋左落去,細細品嘗。
途經佢屋企嘅時候,我有經過便利店,果陣係我第一次,預計會交歡嘅而上去異性屋企,果陣我都係唔好意思入去;我地好快就肉帛相見,男上女下嘅時候,佢諗都唔諗,問都唔問,摸索好適當嘅角度,就幫我放左入去佢下面,果次算係我第一次同網友見面,就發生一一夜情,第一次同女朋友以外嘅人,不安全地交歡,我入去果陣毫不猶豫,當我發射嘅時候我毫不猶豫。我後來先省起,我銀包其實有個安全套,我喺度諗,會唔會係我潛意識根本就想咁樣做?
作者: 家中小婆仔    時間: 2023-3-6 09:22     標題: 回覆 13# wiredboss 的帖子

冇試過,諗都覺得痛😅😅
作者: licklickson    時間: 2023-3-6 09:26

引用:
原帖由 東洋游 於 2023-3-6 09:02 發表 查看引用來源
科技發達之後,要識人其實好容易,夠膽,有時間就得,我有好幾年用過收費約會網站,初心係想識固定嘅女朋友,諗都無諗過,識埋識埋,起碼4個,成為SP。
我成日覺得有啲嘢過左某一個時刻,人就唔會,或者唔敢再做,希望各位師姐師兄,碰上、撞上 ...
果個moment係男人都會入咗先!😬
咁之後同佢仲有冇做?
作者: wiredboss    時間: 2023-3-6 11:55     標題: 回覆 15# 家中小婆仔 的帖子

對手加上情調,放鬆就入到!
作者: 家中小婆仔    時間: 2023-3-6 12:20     標題: 回覆 17# wiredboss 的帖子

咁粗咁大條......🥺🥺
作者: wiredboss    時間: 2023-3-6 13:04     標題: 回覆 18# 家中小婆仔 的帖子

所以點解話你要放棄同潤滑。
前戲好重要。
或者你未預到好手!
作者: 88yes    時間: 2023-3-6 17:23

控制肛門口括約肌
括約肌"宿"就會啜支棒棒入去
括約肌"谷出"就會頂支棒棒出黎

可以試下玩ANAL PLUG

玩菊都唔可以即興
引用:
原帖由 wiredboss 於 2023-3-6 11:55 發表 查看引用來源
對手加上情調,放鬆就入到!

作者: wiredboss    時間: 2023-3-6 21:49

玩後庭係要舒適,當然雙方要有默契。事前工夫唔小得,包括清潔。
女方亦需時適應,自己按摩菊花同嘗試用手指插入係起步。
肛塞Anal Plug係一個小玩具等你適應有野插入同放鬆肌肉。
潤滑液同前戲唔少得!
希望可以幫到你突破禁忌

作者: 東洋游    時間: 2023-3-6 23:38

樓上licklickson網友問我,我有無同佢再做?有呀。我覺得回憶永遠都會加分,都會增值,果幾年係我人生好低落嘅時間,或多或少,有好幾位女士嘅慰藉,令我時刻回味,果段日子。
以上呢位女士,我叫佢做S,完事之後,我好快就喺佢懷抱入面訓著左,佢無熄燈,我惺忪之間,見佢喺我旁邊用緊電腦,佢話佢開公司。第二朝醒左之後,我同佢都無著衫,當我手指喺佢下面漫遊嘅時候,佢醒左,低聲呻吟,我喺無預警之下,將佢成個人拎轉,我同佢仍然都無考慮安唔安全嘅問題,我覺得自己係基於擔心受孕呢個因素,就快要射嘅時候掹番出黎。
果次之後,我哋開始左,第一次,第二次,第三次……大約係咁上下。我每次都係上佢屋企, 佢從來都唔想去酒店,我好享受同佢一齊沖涼嘅時光,佢浴室好大,大到活動自如,我好鍾意同佢搽梘液,由頭搽到落腳,再睇住佢碩大嘅雙乳,掩蓋喺泡沫之中。
可能係性格關係,第二次開始,佢就反客為主,好鍾意女上男下,眼神同表情都係理所當然,好似呢個動作,喺床上最能夠解放自己,而佢雙乳嘅搖擺同震動,我宜家諗番,真係好適合一路聽住搖滾樂,一路同佢互動。當佢以女上男下嘅姿勢,駕馭住我嘅時候,呢種興奮,前所未有。
記得有次我特登買左枝按摩油,諗住學男士邪骨嘅方法,同佢R蘿柚按摩臀部,點知佢唔係好受落,呢啲嘢真係隨緣,有陣時禁忌嘅危機感令人充滿快感,但係快感又唔一定要係危機,舒服就好,唔舒服嘅嘢,有時,未必好玩。
作者: 7度    時間: 2023-3-7 06:13

師兄 貼近肉色乳頭 似六張嘢?
作者: dttcalvin    時間: 2023-3-7 07:31     標題: 回覆 22# 東洋游 的帖子

wow⋯師兄⋯你個女伴好識玩,同埋好有情趣😍😍😍
作者: licklickson    時間: 2023-3-7 08:35

引用:
原帖由 東洋游 於 2023-3-6 23:38 發表 查看引用來源
樓上licklickson網友問我,我有無同佢再做?有呀。我覺得回憶永遠都會加分,都會增值,果幾年係我人生好低落嘅時間,或多或少,有好幾位女士嘅慰藉,令我時刻回味,果段日子。
以上呢位女士,我叫佢做S,完事之後,我好快就喺佢懷抱入面訓 ...
睇住女伴喺自己身上主動需索至達到高潮都好有滿足感,再加上巨乳嘅躍動就更刺激!咁同佢keep咗幾耐?
作者: 東洋游    時間: 2023-3-7 09:16

回七度網友,我估計S當時應該45歲至48歲左右。
回licklickson網友,且看下回:
唔同嘅人,對唔同嘅姿勢,都可能有自己嘅情意結,S鍾意女上,可能呢個方法能夠由佢主導,令佢容易得到高潮,亦可能動作上,視覺上,佢就係鍾意呢個姿勢。我同佢係徹頭徹尾嘅炮友,平時好少聯絡,就算約佢,我通常都係約喺某個西鐵站,然後同佢一齊番佢屋企,我地又係唔夠一年就無聯絡,我後來先知,佢應該係身體不適。

您地人生中有無試過有食唔食呀?我試過一次,果次我喺交友網識左一個女仔,傾左一排,食過一次飯,跟住第二次出黎,我同佢喺一架途經宜家嘅西九文化區,但係好少乘客嘅巴士擁吻起上黎,後來我地去左九龍公園,我明目張膽咁話,不如去休息下,佢不知所措,後來有次佢飲醉酒打俾我,話想要,我知道飲醉酒嘅人,講嘅嘢好多時口不對心,宜家諗番,唔知宜家有咁嘅機會,我會唔會把握呢?

我覺得兩性之間,發生之前嘅時刻,係最值得回味嘅,點樣開口,邊個開口,直截了當咁講,好含蓄咁暗示,都係情趣。試過同位女士,係駱克道酒吧飲完嘢,就直接同佢講,不如我地have sex?亦都試過對方特登上黎我度,暗示挑逗……
就算係萍水相逢,一夜情緣,我都係覺得,溝通最緊要,我暫時最深刻嘅SP,係我嘅前度,我地大約2012年認識,後黎分開,後黎重逢,佢係所有女伴之中,幫我用口最投入,亦令我最舒服嘅一個……
作者: licklickson    時間: 2023-3-7 09:39

引用:
原帖由 東洋游 於 2023-3-7 09:16 發表 查看引用來源
回七度網友,我估計S當時應該45歲至48歲左右。
回licklickson網友,且看下回:
唔同嘅人,對唔同嘅姿勢,都可能有自己嘅情意結,S鍾意女上,可能呢個方法能夠由佢主導,令佢容易得到高潮,亦可能動作上,視覺上,佢就係鍾意呢個姿勢。我同 ...
師兄都好多經歷,我都覺得食之前嘅明示暗示最正!
比我有得食啱食就梗係食啦!不竟大家都應該知係乜嘢關係!😬
作者: dttcalvin    時間: 2023-3-7 10:08     標題: 回覆 27# licklickson 的帖子

哩位師兄言之有理👍🏾👍🏾👍🏾😆
作者: dttcalvin    時間: 2023-3-7 10:09     標題: 回覆 26# 東洋游 的帖子

師兄⋯果位女女借醉想約你開戰⋯應該滿足佢😆😍

作者: licklickson    時間: 2023-3-7 10:12

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-3-7 10:08 發表 查看引用來源
哩位師兄言之有理👍🏾👍🏾👍🏾😆
有食唔食罪大惡極!😬
作者: dttcalvin    時間: 2023-3-7 12:14     標題: 回覆 30# licklickson 的帖子

U a absolutely right💪🏾🤣
作者: 東洋游    時間: 2023-3-7 13:04

感謝樓上網友嘅回覆同分享,我從來都同意有食唔食,罪大惡極,不過好多嘢都講緣份,同埋我真係覺得,一個人飲醉,(我當時無辦法分辨佢係唔係借醉),您唔知道佢當時係想定唔知想唔想,我無後悔,但係總會記得。

宜家諗番,到我呢個年齡(小弟係45歲以上),我當時同對方好投緣,好傾得埋,我覺得如果大家志趣相投,交歡嘅時候,一定合拍一啲。

人去到唔同年齡,可能真係會有唔同嘅喜好,例如我鍾意睇著上情趣內衣,尤其是開檔嘅t-back;我曾經試過叫女伴著住t back,幫佢按摩嘅時候,突然扯破佢嘅underwear ,同佢深層清潔之後(濕紙巾,棉花棒,溫和嘅消毒藥水),再用脷尖探索花瓣同花蕊。

我亦都覺得,有背肌,膊頭挺扙壯實嘅女士,又係另一種性感,當然,講到底,傾得埋真係最重要。
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-3-7 13:23

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2023-3-6 09:22 發表 查看引用來源
冇試過,諗都覺得痛😅😅
試吓
友情忠告: 千祈千祈唔好俾佢滑出o黎! 最痛係個頭塞入去果吓, 入o左之後勉強可以受得到
大頭仔係一把雙刃劍, 普通性交係好享受, 但同佢肛交-至少o係你未適應佢支o野之前-可以帶俾你人生最最最大o既痛苦
作者: licklickson    時間: 2023-3-7 14:08

引用:
原帖由 東洋游 於 2023-3-7 13:04 發表 查看引用來源
感謝樓上網友嘅回覆同分享,我從來都同意有食唔食,罪大惡極,不過好多嘢都講緣份,同埋我真係覺得,一個人飲醉,(我當時無辦法分辨佢係唔係借醉),您唔知道佢當時係想定唔知想唔想,我無後悔,但係總會記得。

宜家諗番,到我呢個年齡(小弟 ...
都同意嘅,大家有交流,做起上嚟都特別有feel嘅!
作者: dttcalvin    時間: 2023-3-8 00:20     標題: 回覆 33# 蛇貴妃 的帖子

師姐好似好經驗咁嘅?🥰
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-3-8 08:28

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-3-8 00:20 發表 查看引用來源
師姐好似好經驗咁嘅?🥰
十零次左右
老公就係一個大頭仔
作者: licklickson    時間: 2023-3-8 08:36

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-3-8 08:28 發表 查看引用來源

十零次左右
老公就係一個大頭仔
蛇蛇就正啦,爽死!😉
作者: dttcalvin    時間: 2023-3-8 09:02     標題: 回覆 36# 蛇貴妃 的帖子

👌🏾👌🏾⋯⋯明白🥰
師姐咁妳對肛交個FEEL如何?🥰
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-3-8 13:21

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-3-8 09:02 發表 查看引用來源
👌🏾👌🏾⋯⋯明白🥰
師姐咁妳對肛交個FEEL如何?🥰
肛交個feel...?
好複雜, 又愛又恨囉
劇痛, 其實冇咩快感, 緊張, 尷尬 (伏o係度擘開屁股兩塊肉露出比前面更加私密o既洞穴),
dd 恐懼但又刺激 (因為知道即將超痛又迫自己若無其事咁配合)
但另一方面, 幾經辛苦完事之後係幾有成功感囉
作者: 艾拉傑    時間: 2023-3-8 20:14

忠告 :

圖片附件: 菊.jpg (2023-3-8 20:14, 5.17 KB) / 該附件被下載次數 9

作者: dttcalvin    時間: 2023-3-9 07:39     標題: 回覆 39# 蛇貴妃 的帖子

嘩⋯真係又愛又恨🤣😍
作者: licklickson    時間: 2023-3-9 08:12

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-3-9 07:39 發表 查看引用來源
嘩⋯真係又愛又恨🤣😍
點會呀,唔係只有愛咩?😬
作者: wiredboss    時間: 2023-3-9 10:58

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-3-9 07:39 發表 查看引用來源
嘩⋯真係又愛又恨🤣😍
愛大頭仔攬到蛇蛇慾仙慾死
恨大頭仔個頭出入卡到果份痛?
作者: 東洋游    時間: 2023-3-9 13:59

睇到樓上網友們關於菊花嘅見解,我都黎分享下。記憶中有啲伴侶係好抗拒嘅,唔好話進入,就連接觸都唔俾;我記憶中通常喜歡享受性愛嘅伴侶,十居其九,又好享受賞菊。
我嘅經驗係潤滑劑係輔助,佢唔係最重要,最重要係接受果一方要識得放鬆同被納入,我自己第一次成功嘅經驗,係對方屹高臀部,我對準個位,第一下用力咁拮入去;留意一下,拮同插係有分別嘅,喺呢種行為黎講,拮係比較有入侵嘅意味,第一下係要刻意用力嘅。
進入之後,基於菊花嘅彈性無咁大,抽、拉之制,就要注意力度同深淺,咁樣伴侶先至有機會覺得係享受,唔係難受。小弟當時係射入菊花入面,果次唔知係咪唔夠貨,伴侶話感覺唔到,我喺呢度想請教下女網友,內射前面同後面,感覺有無分別嘅呢?
都係果句,正如樓上網友回覆,有交流就會有情趣,有情趣就會有默契,有默契先至會好玩。
作者: dttcalvin    時間: 2023-3-9 14:39     標題: 回覆 44# 東洋游 的帖子

嘩⋯師兄,你講到好enjoy咁喎👍🏾💪🏾同埋我覺得菊花內射好似好正😍
作者: 保持現在    時間: 2023-3-9 17:37

引用:
原帖由 東洋游 於 2023-3-9 13:59 發表 查看引用來源
睇到樓上網友們關於菊花嘅見解,我都黎分享下。記憶中有啲伴侶係好抗拒嘅,唔好話進入,就連接觸都唔俾;我記憶中通常喜歡享受性愛嘅伴侶,十居其九,又好享受賞菊。
我嘅經驗係潤滑劑係輔助,佢唔係最重要,最重要係接受果一方要識 ...
內射前面會好明顯feel 到射到暖暖地 但係內射後面只係會feel 到有野射入咗 因為本身後面已經有唔少ky
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-3-10 13:03

引用:
原帖由 wiredboss 於 2023-3-9 10:58 發表 查看引用來源
愛大頭仔攬到蛇蛇慾仙慾死
恨大頭仔個頭出入卡到果份痛?
老實講又唔係話恨o既, 事關當初都係自己offer
原因係因為老公已經係我唔知第n 個對手啦 已經冇得新婚當晚俾佢破處, 呢個係我o既一個遺憾
於是提出我正式成為佢老婆果晚俾佢肛交, 我同佢大家都未試過, 有d 雞手鴨腳, 情況正正就有d 似處男處女第一次做愛咁囉
大家都冇經驗會好痛我都早就已經知, 破處都痛o架, 為o左儀式感o既o野我可以忍吓
本來係真係以為熟習o左之後會享受, 甚至好似有d 人所形容咁樣會上癮, 但可惜冇囉
作者: wiredboss    時間: 2023-3-10 13:41

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-3-10 13:03 發表 查看引用來源

老實講又唔係話恨o既, 事關當初都係自己offer
原因係因為老公已經係我唔知第n 個對手啦 已經冇得新婚當晚俾佢破處, 呢個係我o既一個遺憾
於是提出我正式成為佢老婆果晚俾佢肛交, 我同佢大家都未試過, 有d 雞手 ...
大頭仔好幸福!
蛇蛇獻上菊花比佢破!
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-3-16 09:56

引用:
原帖由 wiredboss 於 2023-3-10 13:41 發表 查看引用來源

大頭仔好幸福!
蛇蛇獻上菊花比佢破!
大頭仔中意痛! 係見住對方好難受好痛果種中意痛!
蛇蛇都中意, 不過中意屁股腳掌俾人打果種, 肛交o既其實麻麻地, 所以冇錯係獻上俾佢o架
大頭仔甚至講過 (我地咩都可以好坦白咁攞出o黎講), 某程度上佢中意肛交我多過籐條打我, 雖然後者佢都好中意  
因為肛交既睇到我痛苦表情佢自己身體上亦有快感, 滿足感係稍為再大d 囉
蛇蛇一方面愛大頭仔, 二來信任佢, 三來係幾肯定唔會出嚴重意外 ,
同大頭仔有協議一個月左右一定會為佢承受一次/ 俾佢過癮一次, 因為太頻密怕會整鬆
籐條鞭打就完全冇限制, 每次前戲都可以拎籐條, 只要換換身體部位同埋事後俾蛇蛇舒服番就得
作者: dttcalvin    時間: 2023-3-17 10:38     標題: 回覆 47# 蛇貴妃 的帖子

咁師姐妳菊花破處時咪齋痛⋯冇高潮囉😢
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-3-17 13:17

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-3-17 10:38 發表 查看引用來源
咁師姐妳菊花破處時咪齋痛⋯冇高潮囉😢
冇囉! 連快感都冇! 而且唔係破處係包括破處在內o既每一次

話時話我未聽過女人俾人肛交可以有高潮囉, 除非同時捽住前面但我唔會咁做
作者: wiredboss    時間: 2023-3-17 19:02     標題: 回覆 51# 蛇貴妃 的帖子

點解唔會同時捽?
因為太痛?
定係只係想忍痛?
作者: dttcalvin    時間: 2023-3-17 23:57     標題: 回覆 51# 蛇貴妃 的帖子

明白嘅⋯⋯😅😅😅
作者: veryok    時間: 2023-3-18 15:35

肛交要快感, 很難的, 必須花很多時間做前戲, 當看見菊花猛咁收縮, 女性係度大聲呻吟, 這時, 輕輕的進入, 待女方適應後, 才加快速度, 則女性才會有快感. 我就是這樣, 令到妻子有快感, 我也很有成功感.
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-3-17 13:17 發表 查看引用來源

冇囉! 連快感都冇! 而且唔係破處係包括破處在內o既每一次

話時話我未聽過女人俾人肛交可以有高潮囉, 除非同時捽住前面但我唔會咁做

作者: 蛇貴妃    時間: 2023-3-20 09:24

引用:
原帖由 wiredboss 於 2023-3-17 19:02 發表 查看引用來源
點解唔會同時捽?
因為太痛?
定係只係想忍痛?
點講好呢? 第一個反應我想話唔係, 但其實或者你又錯唔晒囉
的而且確塞入去果吓係痛到成個人定o左格, 分唔到心去做其他o野包括捽自己前面
至於係唔係想忍痛, 都可以話係o既, 做愛嘛! 我願意俾老公肛交, 其實就係一種因為愛對佢o既奉獻
佢會好爽好舒服, 我亦都想佢係咁, 所以明知自己唔好受都豁出去提供俾佢
我o既價值觀就係咁o架啦, 咁樣做先係誠意o既表達囉, 即係專登做d 野去免除o左自己提供好處俾人o既代價,
就係代表自己根本唔想提供果d 好處俾人咁囉
如果果個做愛, 本身係想一齊快樂一齊舒服, 佢可以插我前面, 而既然打算要肛交, 我就唔會做任何o野去減輕或者消除疼痛
夾硬忍都要忍住直到老公完事為止
作者: CTAN2Y33    時間: 2023-3-20 12:33

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-3-20 09:24 發表 查看引用來源

的而且確塞入去果吓係痛到成個人定o左格, 分唔到心去做其他o野包括捽自己前面
至於係唔係想忍痛, 都可以話係o既, 做愛嘛! 我願意俾老公肛交, 其實就 ...
後面係緊好多
唔落KY 攪唔掂
玩過幾次
都冇衝動再想玩
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-3-20 13:10

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-3-20 12:33 發表 查看引用來源
玩過幾次
都冇衝動再想玩
點解o既?
作者: 有團火的三行仔    時間: 2023-3-21 19:04

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 20-3-2023 09:24 發表 查看引用來源

至於係唔係想忍痛, 都可以話係o既, 做愛嘛! 我願意俾老公肛交, 其實就 ...
妳真的是位好人妻🙏
作者: veryok    時間: 2023-3-21 23:39

試下嘗試下享受, 你愛老公, 老公也應該為你設想, 最少, 令你肛交有快感(當然肛交沒有可能高潮 ), 這肛交之前, 老公要做足前戲, 而男人喜歡且交, 說句不好聽, 有一種徵服感.
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-3-20 13:10 發表 查看引用來源

點解o既?

作者: 蛇貴妃    時間: 2023-3-22 12:01

引用:
原帖由 veryok 於 2023-3-21 23:39 發表 查看引用來源
試下嘗試下享受, 你愛老公, 老公也應該為你設想, 最少, 令你肛交有快感(當然肛交沒有可能高潮 ), 這肛交之前, 老公要做足前戲, 而男人喜歡且交, 說句不好聽, 有一種徵服感.  ...
服感o既野可以理解
只不過咁, 作為有玩開主奴o既couple 呢, 肛交我係當作性虐遊戲o既一部份咁囉
飾演女奴o既一方, 忍受痛苦係帶俾主人快樂o既方法, 而佢做主人最興奮滿足o既,
係見到女奴明知咁做會令自己好辛苦, 都主動去配合甚至要求去承受, 呢種係心理上o既征服
令到被征服果個人心甘情願做任何可以取悅對方o既行為
所以我係專登唔俾老公太多前戲, 頂多落多少少lube 去潤滑, 之後o係菊花未熱身之前就俾佢夾硬塞入去
潤滑o左就唔易磨損, 但入果陣同之後抽插絕大部份時間都係疼痛o既
作者: wiredboss    時間: 2023-3-22 13:51     標題: 回覆 60# 蛇貴妃 的帖子

咁又係另類玩法!
女奴肛交,仲要未熱身,夾硬塞!咁樣好易磨損同出血!
作者: CTAN2Y33    時間: 2023-3-23 06:56

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-3-20 13:10 發表 查看引用來源

點解o既?
可能純粹心理滿足過就算
就算條女次次比插後面
我諗一年都只會玩幾次就算😂
作者: wiredboss    時間: 2023-3-23 11:18

其實玩菊花另一個享受就係征服感!
始終菊花算係禁忌!能夠入侵,好有征服感!而且女既好似蛇蛇咁講,又痛又想繼續,仲正
作者: bb631631    時間: 2023-3-23 11:39

似前ex,飲大咗就想插後欄,佢又比喁,同時講淫嘢特別興奮😁😁😁不過想當年,,唉😞😞😞😞😞
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-3-23 13:48

引用:
原帖由 wiredboss 於 2023-3-23 11:18 發表 查看引用來源
其實玩菊花另一個享受就係征服感!
始終菊花算係禁忌!能夠入侵,好有征服感!而且女既好似蛇蛇咁講,又痛又想繼續,仲正
都同意o架, 真係好禁忌
菊花本應係一個淨係俾o野出o黎而唔suppose 俾o野入去o既部位
平時屁股兩團肉緊緊咁夾住, 個洞唔應該會俾人睇到, 可以話係全身比性器官應該仲要更加private o既地方
玩菊花, 其他o野唔駛講, 淨係開始之前要被插o既人自己郁手, 拉開屁股兩塊肉將個洞露出o黎,
明知對方要插就一定需要瞪大隻眼去望住佢, 呢個動作已經好違反自然
既尷尬, 又驚驚地, 又好想同插自己果個人再close d, 果種矛盾好令人著迷囉
俾人進入唔應該俾人入o既地方, 加上令人標冷汗o既疼痛, 比口爆+射顏+中出加埋更加有果種 "將自己完全交俾對方" o既感覺
作者: CTAN2Y33    時間: 2023-3-23 14:59

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-3-23 13:48 發表 查看引用來源

菊花本應係一個淨係俾o野出o黎而唔suppose 俾o野入去o既部位
平時屁股兩團肉緊緊咁夾住, 個洞唔應該會俾人睇到, 可以話係全身比性器官應該仲要更加private o既地方
玩菊花, 其他o野唔駛講 ...
令人迷思  唔會愛上
但又令人想佔有
作者: wiredboss    時間: 2023-3-23 16:18     標題: 回覆 65# 蛇貴妃 的帖子

蛇蛇你既形容非常到位
作者: wiredboss    時間: 2023-3-25 11:30

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-3-23 13:48 發表 查看引用來源

玩菊花, 其他o野唔駛講 ...
而家蛇蛇被玩菊密唔密?
多數係「大頭仔」主動提出要求!
定蛇蛇想想被凌辱?
作者: ACA64    時間: 2023-3-26 17:22

Thx for sharing
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-3-27 08:40

引用:
原帖由 wiredboss 於 2023-3-25 11:30 發表 查看引用來源
而家蛇蛇被玩菊密唔密?
多數係「大頭仔」主動提出要求!
定蛇蛇想想被凌辱?
密唔密.. 一個月左右有一次咁囉
通常係埋身之後我同大頭講, "今日要唔要插我後面"
咁呢d o野要我知道自己果日狀態好, 一個係衛生問題 (唔解釋啦呢個), 二係精神狀態受得住痛楚
前戲大頭都會同平時大致差唔多, 都會插吓我前面, 之後忽然反轉我要我準備後面俾佢享用囉
作者: wiredboss    時間: 2023-3-27 09:16     標題: 回覆 70# 蛇貴妃 的帖子

有個咁主動求凌辱菊花既老婆,大頭仔好性福

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)