188Channel

標題: 情人節 [打印本頁]

作者: miyeebb    時間: 2023-3-4 12:02     標題: 情人節

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 地捫香蕉    時間: 2023-3-4 12:07

大滿足...........應該仲有 morning Q
作者: 粉紅寶寶    時間: 2023-3-4 12:23

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-4 12:02 發表 查看引用來源
情人節個日約左人食飯,起身見時間都幾充裕就去按摩+做facial。
個日打扮係黑色連身低胸長裙,去到美容院仲俾美容師胸襲我,笑我著得咁靚一定有問題。我話擺明係約左人la,唔洗畫公仔畫出腸既😏
係沙田一出站就見到個晚既男 ...
你就好啦,我哋太多嘢做,就係愛冇得做
作者: miyeebb    時間: 2023-3-4 12:41

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-3-4 12:07 發表 查看引用來源
大滿足...........應該仲有 morning Q
無la,搞完都天光,訓多陣就已經要食lunch
作者: miyeebb    時間: 2023-3-4 12:42

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2023-3-4 12:23 發表 查看引用來源
時間同事業線都係可以擠出黎既
有心想做,邊度都可以做
作者: 地捫香蕉    時間: 2023-3-4 13:15

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-4 12:41 發表 查看引用來源
無la,搞完都天光,訓多陣就已經要食lunch
1晚3Q 已經很正了
作者: 地捫香蕉    時間: 2023-3-4 13:17

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2023-3-4 12:23 發表 查看引用來源
總會有機會的, 到時要佢一日內補回晒
作者: mtvong    時間: 2023-3-4 15:46

女人要起上唻狼過男人呀 !!
作者: 88yes    時間: 2023-3-4 17:15

女人可以無限高潮
想要既時候
幾多都食得到
引用:
原帖由 mtvong 於 2023-3-4 15:46 發表 查看引用來源
女人要起上唻狼過男人呀 !!
作者: alyc0111    時間: 2023-3-4 17:28

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-4 12:02 發表 查看引用來源
情人節個日約左人食飯,起身見時間都幾充裕就去按摩+做facial。
個日打扮係黑色連身低胸長裙,去到美容院仲俾美容師胸襲我,笑我著得咁靚一定有問題。我話擺明係約左人la,唔洗畫公仔畫出腸既😏
師妹正喎...飽晒啦!!!
作者: kejohn    時間: 2023-3-4 17:45

淨係聽到 黑色連身低胸長裙
都2q啦
作者: dragonbone    時間: 2023-3-5 03:05

引用:
我反而想知阿k有咩吸引得到師妹既青睞。😊😊
作者: 艾拉傑    時間: 2023-3-5 07:21

情人節小弟孖埋朋友去咗外地玩, 當然大叔大嬸嘅自然冇樓主玩得咁精彩.
作者: miyeebb    時間: 2023-3-5 13:26

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-5 03:05 發表 查看引用來源
我反而想知阿k有咩吸引得到師妹既青睞。😊😊
佢係個暖男黎,小至開樽蓋,幫我食哂d唔食既香料,大至我有d事要麻煩佢,佢都好積極咁幫我,仲要係不求回報
個晚係酒店佢好貼心幫我插好哂叉電線,我完全唔洗拎自己既出黎
作者: alyc0111    時間: 2023-3-5 13:41

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-5 13:26 發表 查看引用來源
佢係個暖男黎,小至開樽蓋,幫我食哂d唔食既香料,大至我有d事要麻煩佢,佢都好積極咁幫我,仲要係不求回報
個晚係酒店佢好貼心幫我插好哂叉電線,我完全唔洗拎自己既出黎 ...
哈哈 我同師妹都各自有阿k🤣🤣
作者: 出軌無罪    時間: 2023-3-5 14:18

引用:
羨慕師妹既k先生
作者: Katrinacat    時間: 2023-3-5 23:33

引用:
過嚟撐你場!
作者: Katrinacat    時間: 2023-3-5 23:36

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2023-3-5 14:18 發表 查看引用來源
羨慕師妹既k先生
咁你要學做暖男先

你睇吓師妹幾冧
作者: miyeebb    時間: 2023-3-6 08:50

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-3-5 23:33 發表 查看引用來源
過嚟撐你場!
多謝cat姐
作者: dragonbone    時間: 2023-3-6 10:53

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-5 13:26 發表 查看引用來源
個晚係酒店佢好貼心幫我插好哂叉電線,我完全唔洗拎自己既出黎 ...
師妹,我想問,K先生係小鮮肉定成熟大叔呢?
點解咁問?因為我好奇一個細心暖男要幾多歲先進化成功?呢種類型係唔係吸引D呢對師妹咁索既女生黎講?
作者: miyeebb    時間: 2023-3-6 12:03

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-6 10:53 發表 查看引用來源
師妹,我想問,K先生係小鮮肉定成熟大叔呢?
點解咁問?因為我好奇一個細心暖男要幾多歲先進化成功?呢種類型係唔係吸引D呢對師妹咁索既女生黎講? ...
K先生30歲la
未同佢一齊之前都唔覺佢把口咁叻,一齊之後發現佢真係好識講野,我成日都話佢唔做sales浪費左
作者: licklickson    時間: 2023-3-6 12:05

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-6 12:03 發表 查看引用來源
K先生30歲la
未同佢一齊之前都唔覺佢把口咁叻,一齊之後發現佢真係好識講野,我成日都話佢唔做sales浪費左
咁叻又點氹到同你一齊呢!😉
作者: dragonbone    時間: 2023-3-6 14:06

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-6 12:03 發表 查看引用來源
K先生30歲la
HAHA......男人10年成長一次,即識諗既10年就會一個轉變,高低就係咁分架啦~~~~
咁好明顯K先生好識揀識嘆添啦,HAHA.....
氹得師妹咁開心,直情內外兼備添啦。
作者: miyeebb    時間: 2023-3-6 17:10

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-3-6 12:05 發表 查看引用來源
咁叻又點氹到同你一齊呢!😉
佢都唔係靠把口追到我既
作者: miyeebb    時間: 2023-3-6 17:11

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-6 14:06 發表 查看引用來源
HAHA......男人10年成長一次,即識諗既10年就會一個轉變,高低就係咁分架啦~~~~
咁好明顯K先生好識揀識嘆添啦,HAHA.....
氹得師妹咁開心,直情內外兼備添啦。 ...
同佢一齊之後又真係俾佢氹到好開心,不過我絕對唔認同佢內外兼備,因為佢1d都唔高大靚仔
作者: licklickson    時間: 2023-3-6 17:18

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-6 17:11 發表 查看引用來源
同佢一齊之後又真係俾佢氹到好開心,不過我絕對唔認同佢內外兼備,因為佢1d都唔高大靚仔
咁開頭又會同佢一齊?
作者: 出軌無罪    時間: 2023-3-6 17:33

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-3-5 23:36 發表 查看引用來源

咁你要學做暖男先

你睇吓師妹幾冧
其實我都唔弱。暖暖地
上星期都識番個人妻
大大話話都同過唔少正既女仔一齊😆
作者: 出軌無罪    時間: 2023-3-6 17:34

引用:
K先生30歲la
所以而家係情侶狀態?
作者: dragonbone    時間: 2023-3-6 18:33

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-6 17:11 發表 查看引用來源
即又一證明,靚仔唔係大晒,對妳有心又肯氹先奪得美人歸。
作者: jackso0826    時間: 2023-3-6 21:42

一定食到飽哂啦😁😁😁
作者: miyeebb    時間: 2023-3-10 02:03

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-3-6 17:18 發表 查看引用來源
咁開頭又會同佢一齊?
其實係有段故既,不過涉及私隱就唔講la
佢話佢係十月就覺得會同我一齊既,但我當時就對佢無咩feel
我真正對佢有feel係1月份既事,因為有d事如果我自己搞就有少少麻煩既,佢聽完就話對佢黎講好簡單姐。咁就幫我搞掂左件事,佢洗左百幾蚊左右,我本身諗住俾番錢佢架,佢唔收,淨係嗌我陪佢食飯。
新年前有再同佢食飯,個陣佢明顯已經陷左落去,特登令其他人誤會我係佢女朋友
係直到情人節前,我要做body check所以要禁食,佢話要同我補番,又有d野要麻煩佢wo
再加上最近有d餓,你懂的😏
最後就好順理成章同上床同一齊左😅
作者: miyeebb    時間: 2023-3-10 02:04

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2023-3-6 17:34 發表 查看引用來源
所以而家係情侶狀態?
係丫,熱戀期中
有d覺得痴身
作者: miyeebb    時間: 2023-3-10 02:05

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-6 18:33 發表 查看引用來源
即又一證明,靚仔唔係大晒,對妳有心又肯氹先奪得美人歸。
最近佢又激嬲左我,琴晚先罰完佢,但佢好enjoy😅
作者: miyeebb    時間: 2023-3-10 02:07

引用:
原帖由 jackso0826 於 2023-3-6 21:42 發表 查看引用來源
一定食到飽哂啦😁😁😁
飽到想嘔tim,情人節個個星期接近廿次,買套都買窮
作者: CTAN2Y33    時間: 2023-3-10 08:16

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-10 02:07 發表 查看引用來源
窮都係佢出錢買架啦😂
作者: CTAN2Y33    時間: 2023-3-10 08:17

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-10 02:05 發表 查看引用來源
我有時覺得一齊都唔代表好
佢知唔知你D情史?
作者: licklickson    時間: 2023-3-10 08:43

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-10 02:03 發表 查看引用來源
其實係有段故既,不過涉及私隱就唔講la
佢話佢係十月就覺得會同我一齊既,但我當時就對佢無咩feel
我真正對佢有feel係1月份既事,因為有d事如果我自己搞就有少少麻煩既,佢聽完就話對佢黎講好簡單姐。咁就幫我搞掂左件事,佢洗 ...
咁佢對你幾好吖!咁都值得同佢一齊嘅!😉
作者: licklickson    時間: 2023-3-10 08:44

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-10 02:05 發表 查看引用來源
罰佢要服侍你!😉
作者: licklickson    時間: 2023-3-10 08:45

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-10 02:07 發表 查看引用來源
咁佢就好勁喎!你就爽啦,飽晒啦!😉
作者: miyeebb    時間: 2023-3-10 09:46

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-3-10 08:16 發表 查看引用來源
窮都係佢出錢買架啦😂
計過佢應該洗左起碼半份糧係我身🤭
作者: miyeebb    時間: 2023-3-10 09:47

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-3-10 08:17 發表 查看引用來源
我有時覺得一齊都唔代表好
佢知唔知你D情史?
知少少,但當然唔會俾佢咁清楚
作者: miyeebb    時間: 2023-3-10 09:48

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-3-10 08:44 發表 查看引用來源
罰佢要服侍你!😉
係丫,罰佢幫我沖涼洗頭吹頭再按番次邪骨先准訓
作者: licklickson    時間: 2023-3-10 09:50

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-10 09:48 發表 查看引用來源
係丫,罰佢幫我沖涼洗頭吹頭再按番次邪骨先准訓
邪骨就正啦!😬
作者: licklickson    時間: 2023-3-10 09:51

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-10 09:46 發表 查看引用來源
咁佢都得到回報嘅!😉
作者: miyeebb    時間: 2023-3-10 10:56

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-3-10 09:51 發表 查看引用來源
咁佢都得到回報嘅!😉
平均每日揸佢1-2次,如果幾日無見,之後個晚佢就會出多幾次😂
總之務求令到佢無精剩🤣
作者: licklickson    時間: 2023-3-10 11:03

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-10 10:56 發表 查看引用來源
平均每日揸佢1-2次,如果幾日無見,之後個晚佢就會出多幾次😂
總之務求令到佢無精剩🤣
咁佢都應該好樂意嘅!😉
作者: dragonbone    時間: 2023-3-10 11:16

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-10 10:56 發表 查看引用來源
總之務求令到佢無精剩🤣
嘩...... 阿K先生都堅堅地~~~~
呢個熱戀期係最sweet架喎師妹。
咁黎緊3月14日,又有無野玩先?
作者: miyeebb    時間: 2023-3-10 11:45

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-3-10 11:03 發表 查看引用來源
咁佢都應該好樂意嘅!😉
佢話就算無精射都好,屌我都係好舒服既事
作者: licklickson    時間: 2023-3-10 11:46

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-10 11:45 發表 查看引用來源
佢話就算無精射都好,屌我都係好舒服既事
咁佢都好勁喎!😬
作者: miyeebb    時間: 2023-3-10 11:48

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-10 11:16 發表 查看引用來源
嘩...... 阿K先生都堅堅地~~~~
呢個熱戀期係最sweet架喎師妹。
咁黎緊3月14日,又有無野玩先?
3月14應該無la,雖則個晚應該會見佢既
我地呢排都忙,琴日朝佢起身之後,應該都要忙到14號先抽到時間出黎
呢幾日佢忙d,我就窒佢,佢識忙,我都識安排滿我d行程,咪睇下邊個忙d囉
作者: dragonbone    時間: 2023-3-10 13:56

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-10 11:48 發表 查看引用來源
3月14應該無la,雖則個晚應該會見佢既
我地呢排都忙,琴日朝佢起身之後,應該都要忙到14號先抽到時間出黎
呢幾日佢忙d,我就窒佢,佢識忙,我都識安排滿我d行程,咪睇下邊個忙d囉 ...
忙有忙既好,到得閑時先有心機諗點相處嘛。
其實我覺得可以成日見既情侶好叻,因為我係一個唔需要時時見住既人,我情願可以見時,大家個心都係度先一齊見果隻。
作者: CTAN2Y33    時間: 2023-3-10 13:59

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-10 09:46 發表 查看引用來源
溝女係要成本
想平就去叫雞
作者: miyeebb    時間: 2023-3-11 09:22

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-10 13:56 發表 查看引用來源
忙有忙既好,到得閑時先有心機諗點相處嘛。
其實我覺得可以成日見既情侶好叻,因為我係一個唔需要時時見住既人,我情願可以見時,大家個心都係度先一齊見果隻。 ...
有時我都覺而家見得太密,一個星期我諗起碼超過一半日子會見到
作者: miyeebb    時間: 2023-3-11 09:24

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-3-10 13:59 發表 查看引用來源
溝女係要成本
想平就去叫雞
溝女除左要錢,仲要花時間同心機
買春真係慳好多成本架
作者: mkchai87    時間: 2023-3-11 13:58     標題: 回覆 16# miyeebb 的帖子

等佢無時間偷食 不過溝女有感情投入好多
作者: dragonbone    時間: 2023-3-11 15:27

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-11 09:22 發表 查看引用來源
有時我都覺而家見得太密,一個星期我諗起碼超過一半日子會見到
HAHA,咁要睇性格。
有人認為相愛所以會掛住,掛住就要見多D。
但我從來無呢樣,我好重視感情,但我好怕消耗式相處,我記得以前有個人妻問我唔掛住佢架咩?
我答佢: 我掛住架,咁.....點樣?
佢就講: 掛住,點解唔使見架?

可能呢個係我缺點,我唔係好明,相處時有個心係度先係最理想,但你要我每日早上講早晨,夜晚講good night,然後如膠似漆的一來一回對答,我好欣賞D人做得到,但我唔得。
作者: miyeebb    時間: 2023-3-12 19:31

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-11 15:27 發表 查看引用來源
HAHA,咁要睇性格。
有人認為相愛所以會掛住,掛住就要見多D。
但我從來無呢樣,我好重視感情,但我好怕消耗式相處,我記得以前有個人妻問我唔掛住佢架咩?
我答佢: 我掛住架,咁.....點樣?
佢就講: 掛住,點解唔使見架?

可能呢 ...
我係覺得唔可以全世界得佢要有自己既生活同交友圈子
佢約fd食飯或者打機我係好鼓勵架,係佢同佢fd一齊既期間我會做自己野唔會成日sd msg去打擾
我亦有我既交友圈子,好似聽晚咁我就約左舊同事食飯,嗌佢收工食自己
作者: licklickson    時間: 2023-3-13 08:41

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-12 19:31 發表 查看引用來源
佢約fd食飯或者打機我係好鼓勵架,係佢同佢fd一齊既期間我會做自己野唔會成日sd msg去打擾
我亦有我既交友圈子,好似聽晚咁我就約左舊同事食飯,嗌佢收工食自己 ...
佢要食自己咁慘呀,咁幾時先可以再有得食你?😉
作者: miyeebb    時間: 2023-3-13 11:53

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-3-13 08:41 發表 查看引用來源
佢要食自己咁慘呀,咁幾時先可以再有得食你?😉
佢今日凌晨已經拎哂野黎我度過夜,我真心覺得佢老豆會覺得我成日拐走左佢個仔,基本上一星期有一半日子佢都係出黎同我過夜🙈
我講笑咁同佢講再係咁真係要收佢租😅
作者: licklickson    時間: 2023-3-13 11:58

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-13 11:53 發表 查看引用來源
佢今日凌晨已經拎哂野黎我度過夜,我真心覺得佢老豆會覺得我成日拐走左佢個仔,基本上一星期有一半日子佢都係出黎同我過夜🙈
我講笑咁同佢講再係咁真係要收佢租😅 ...
咁你都有著數啫!😉
作者: miyeebb    時間: 2023-3-13 12:56

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-3-13 11:58 發表 查看引用來源
咁你都有著數啫!😉
無著數架wo
佢黎到我要俾個攬枕佢訓,佢唔同我過夜就佢morning call嗌醒我,佢同我過夜就我嗌醒佢,點計都我蝕
作者: licklickson    時間: 2023-3-13 13:39

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-13 12:56 發表 查看引用來源
無著數架wo
佢黎到我要俾個攬枕佢訓,佢唔同我過夜就佢morning call嗌醒我,佢同我過夜就我嗌醒佢,點計都我蝕
咁有人服侍你吖嘛,餵到你飽飽!😉
作者: dragonbone    時間: 2023-3-13 14:29

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-12 19:31 發表 查看引用來源
我亦有我既交友圈子,好似聽晚咁我就約左舊同事食飯,嗌佢收工食自己 ...
師妹睇黎K先生都好熱戀緊妳,咁請問妳又有咩野咁吸引佢呢妳認為?
作者: miyeebb    時間: 2023-3-14 12:03

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-13 14:29 發表 查看引用來源
師妹睇黎K先生都好熱戀緊妳,咁請問妳又有咩野咁吸引佢呢妳認為?
佢話我皮膚又白又滑,條腿好正,patpat好彈手,個胸又大。最重點係夠淫,佢以前d女每次見淨係俾佢搞一次,而我佢想要幾多次都會俾佢,有時我仲會主動騎上佢度。
我地既性格都幾似,就係做野會好勤力,但一放假就係🐷,淨係攤係度唔想郁
作者: licklickson    時間: 2023-3-14 12:07

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-14 12:03 發表 查看引用來源
佢話我皮膚又白又滑,條腿好正,patpat好彈手,個胸又大。最重點係夠淫,佢以前d女每次見淨係俾佢搞一次,而我佢想要幾多次都會俾佢,有時我仲會主動騎上佢度。
我地既性格都幾似,就係做野會好勤力,但一放假就係🐷,淨係攤係度唔想郁 ...
你咁正,係男人都鐘意你啦!😉
作者: dragonbone    時間: 2023-3-14 14:52

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-14 12:03 發表 查看引用來源
我地既性格都幾似,就係做野會好勤力,但一放假就係🐷,淨係攤係度唔想郁 ...
原來師妹有煞食既外表同完美body,HAHA.......加埋明白同男人之間應有既距離感,理應9成男人都會死係妳手上喎。
K先生會唔會好想識妳既朋友,我諗緊佢係唔係果種好想話俾全世界知,妳係佢既??HAHA......
作者: miyeebb    時間: 2023-3-15 05:13

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-14 14:52 發表 查看引用來源
原來師妹有煞食既外表同完美body,HAHA.......加埋明白同男人之間應有既距離感,理應9成男人都會死係妳手上喎。
K先生會唔會好想識妳既朋友,我諗緊佢係唔係果種好想話俾全世界知,妳係佢既??HAHA...... ...
講樣我又唔算靚,但身材又真係好既
佢又唔會表現到好想識既,但我俾佢出現佢會好開心囉
好似星期1咁明明平時佢要OT到8-9點先收得工,佢推哂D野俾人做,7點半即刻收工飛的過黎搵我😂
閃死我D舊同事🤭
作者: dragonbone    時間: 2023-3-15 08:29

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-15 05:13 發表 查看引用來源
好似星期1咁明明平時佢要OT到8-9點先收得工,佢推哂D野俾人做,7點半即刻收工飛的過黎搵我😂
閃死我D舊同事🤭 ...
HAHA...... 一句,高質啦即係。
咁師妹咪好多仔埋身?K先生呢樣會唔會好緊張?我記得我以前都會架,呢種感覺都幾得意。

喂,我好奇點閃法?即係妳D舊同事面前都take care妳,咩都照顧好晒?
作者: licklickson    時間: 2023-3-15 08:31

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-15 05:13 發表 查看引用來源
閃死我D舊同事🤭 ...
咁好抵比佢屌!😉
之後返去有冇獎償下佢?😉
作者: miyeebb    時間: 2023-3-15 11:21

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-15 08:29 發表 查看引用來源
HAHA...... 一句,高質啦即係。
咁師妹咪好多仔埋身?K先生呢樣會唔會好緊張?我記得我以前都會架,呢種感覺都幾得意。

喂,我好奇點閃法?即係妳D舊同事面前都take care妳,咩都照顧好晒? ...
又未到好多仔既,少少咁囉
唔緊張就假既,但佢知我有分寸既
我地個日就食放題既,我講一句佢就幫我去拎野飲,再開埋俾我飲。我地要影合照佢就幫手影。我去廁所,我班舊同事引誘佢食海鮮(我敏感唔食得,但其實佢好鍾意食),佢完全無受引誘。食飽飽就乖乖地攬住我,聽我地講8卦咁。
我眼訓就即刻同我搭的士返屋企咁
作者: miyeebb    時間: 2023-3-15 11:21

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-3-15 08:31 發表 查看引用來源
咁好抵比佢屌!😉
之後返去有冇獎償下佢?😉
返去就2Q,d精多到🙈
作者: licklickson    時間: 2023-3-15 11:32

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-15 11:21 發表 查看引用來源
返去就2Q,d精多到🙈
係咪內射埋?😉
作者: CTAN2Y33    時間: 2023-3-15 12:26

引用:
互相信任關係先可以長遠
下下要對方陪住 仲易散
作者: CTAN2Y33    時間: 2023-3-15 12:29

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-11 09:24 發表 查看引用來源
溝女除左要錢,仲要花時間同心機
買春真係慳好多成本架
純肉體關係 我都支持買春就好
花時間同心機 果種收獲係錢比唔到你
作者: CTAN2Y33    時間: 2023-3-15 12:32

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-15 11:21 發表 查看引用來源
返去就2Q,d精多到🙈
用口接哂D精?😂
作者: dragonbone    時間: 2023-3-15 14:59

引用:
又未到好多仔既,少少咁囉
唔緊張就假既,但佢知我有分寸既
我地個日就食放題既,我講一句佢就幫我去拎野飲,再開埋俾我飲。我地要影合照佢就幫手影。我去廁所,我班舊同事引誘佢食海鮮(我敏感唔食得,但其實佢好鍾意食),佢完全無受 ...
果然係暖男,唔知師妹覺唔覺,如果呢種男人事業亦有番咁上下,談吐得體行為有自信,係會更加分。
我好鐘意睇一對sweet既lover點樣由心去take care對方,等我都長知識學下野。

師妹有無plan同K先生去旅行咁呢?黎緊Easter,去玩一流,有咩地方未夠fit而家fit埋佢再引死佢。HAHA........
作者: miyeebb    時間: 2023-3-16 10:41

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-3-15 12:26 發表 查看引用來源
互相信任關係先可以長遠
下下要對方陪住 仲易散
係架,如果唔信對方,就好易亂諗野
自己唔開心,對方都會覺得煩
我地係會話俾對方聽自己有咩做,如果就到時間咪去接對方,就唔到咪電話報平安
作者: miyeebb    時間: 2023-3-16 10:41

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-3-15 12:29 發表 查看引用來源
純肉體關係 我都支持買春就好
花時間同心機 果種收獲係錢比唔到你
如果唔係認真真係去買好過
呃感情係會有報應架
作者: miyeebb    時間: 2023-3-16 10:45

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-15 14:59 發表 查看引用來源
果然係暖男,唔知師妹覺唔覺,如果呢種男人事業亦有番咁上下,談吐得體行為有自信,係會更加分。
我好鐘意睇一對sweet既lover點樣由心去take care對方,等我都長知識學下野。

師妹有無plan同K先生去旅行咁呢?黎緊Easter,去玩 ...
我覺得每個人都要有一樣擅長既野,可以係事業,可以係打機,亦可以係某樣興趣
最憎個d賺到少少錢就唔識尊重人既人,我見到係會黑面
下星期K先生放大假,所以我都拎左假,準備出國玩,佢負責出錢,我就負責安排哂所有野
作者: dragonbone    時間: 2023-3-16 11:50

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-16 10:45 發表 查看引用來源
我覺得每個人都要有一樣擅長既野,可以係事業,可以係打機,亦可以係某樣興趣
最憎個d賺到少少錢就唔識尊重人既人,我見到係會黑面
下星期K先生放大假,所以我都拎左假,準備出國玩,佢負責出錢,我就負責安排哂所有野 ...
無錯,一個人可以未成功,但就唔可以廢,尤其男人。
HAHA,有錢唔識尊重人都可以當佢有自己獨當一面既本事而無品,最攞命既係,無錢無本事仲唔識尊重人果D喎,即憎人富貴厭人貧,仲要自命清高又或自己既見解無人明白喳,我見過呢D人,我覺得佢地應該黎自火星,但又唔係都敏俊果隻。

K先生就正啦,去邊樹玩,記得詳細報告喎。其實我都想去玩,係未有心水。
作者: miyeebb    時間: 2023-3-16 12:16

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-16 11:50 發表 查看引用來源
無錯,一個人可以未成功,但就唔可以廢,尤其男人。
HAHA,有錢唔識尊重人都可以當佢有自己獨當一面既本事而無品,最攞命既係,無錢無本事仲唔識尊重人果D喎,即憎人富貴厭人貧,仲要自命清高又或自己既見解無人明白喳,我見過呢D人, ...
無論有冇錢都唔應該唔尊重人,唔識尊重人其實係自己無品無家教。
遇過幾個fd既男友就係個d無錢無本事,但又覺得自己懷才不遇,我地都係背後笑佢地
都係去台灣同澳門咋,報告應該就係不斷食同訓😂
作者: dragonbone    時間: 2023-3-16 16:38

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-16 12:16 發表 查看引用來源
無論有冇錢都唔應該唔尊重人,唔識尊重人其實係自己無品無家教。
遇過幾個fd既男友就係個d無錢無本事,但又覺得自己懷才不遇,我地都係背後笑佢地
都係去台灣同澳門咋,報告應該就係不斷食同訓😂 ...
近近地去外地輕鬆下幾日,簡直係咸濕一大樂事,sorry,係人生........
我鐘意妳講果種人,佢地既思維好正架,堅正,一定係人地錯,佢地啱架。

我以前都遇過一位人妻,佢就係呻佢個SL咁樣囉,表面要認威認有見地,心底其實好多野都睇唔開又無本事。
作者: miyeebb    時間: 2023-3-16 17:09

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-16 16:38 發表 查看引用來源
近近地去外地輕鬆下幾日,簡直係咸濕一大樂事,sorry,係人生........
我鐘意妳講果種人,佢地既思維好正架,堅正,一定係人地錯,佢地啱架。

我以前都遇過一位人妻,佢就係呻佢個SL咁樣囉,表面要認威認有見地,心底其實好多 ...
我都無咩plan行程,淨係book左機票同酒店,諗好左要食咩野,仲有要去采耳
如果做過幾間公司都係唔得既,正常都會考慮下係咪自己問題,但係佢地眼中係佢地懷才不遇,佢地太叻,所以俾人針對。但講真都要睇實際情況既,如果個間公司d新人成都做唔長,咁就唔關你個人事,但如果其他人都無呢個問題,每間都夾唔到就好明顯係人問題,要檢討下
作者: dragonbone    時間: 2023-3-16 18:03

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-16 17:09 發表 查看引用來源
我都無咩plan行程,淨係book左機票同酒店,諗好左要食咩野,仲有要去采耳
如果做過幾間公司都係唔得既,正常都會考慮下係咪自己問題,但係佢地眼中係佢地懷才不遇,佢地太叻,所以俾人針對。但講真都要睇實際情況既,如果個間公司d新 ...
採耳真係有市場??妳鐘意個環境?定係採果下真係好舒服先?

其實做人最怕有脾氣無志氣,得好色無知識,而且男人對自己有要求就會進步,我真係會咁樣認為。HAHA,太正經添。

好啊,講真,去旅行我都鐘意食同玩,有時唔使好有計劃,當然唔好太hea,隨心得黎有目的就最正。
作者: miyeebb    時間: 2023-3-17 16:51

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-16 18:03 發表 查看引用來源
採耳真係有市場??妳鐘意個環境?定係採果下真係好舒服先?

其實做人最怕有脾氣無志氣,得好色無知識,而且男人對自己有要求就會進步,我真係會咁樣認為。HAHA,太正經添。

好啊,講真,去旅行我都鐘意食同玩,有時唔使好有計劃,當 ...
我未試過出去採丫,淨係試過去耳鼻喉科度清耳仔
K先生就係香港試過,所以當我問佢有冇興趣,佢就揀係台灣
作者: dragonbone    時間: 2023-3-20 11:24

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-17 16:51 發表 查看引用來源
師妹記得去玩影多D相,數數手指我已多年無去台灣,其實台灣我都好鐘意,尤其咖啡,近年水準非常之高。
如果會去游水,要影相再放上黎。
作者: CTAN2Y33    時間: 2023-3-20 12:31

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-17 16:51 發表 查看引用來源
黎緊去台灣玩?
作者: miyeebb    時間: 2023-3-27 10:46

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-20 11:24 發表 查看引用來源
師妹記得去玩影多D相,數數手指我已多年無去台灣,其實台灣我都好鐘意,尤其咖啡,近年水準非常之高。
如果會去游水,要影相再放上黎。
K先生唔識游水,講起游水我都好似好耐無游la
最多都係去玩下水上活動
影左好多風景相同食物相
作者: miyeebb    時間: 2023-3-27 10:47

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-3-20 12:31 發表 查看引用來源
黎緊去台灣玩?
已經去完la
落機第2日就要返早,想死
K先生就繼續放假中
作者: dragonbone    時間: 2023-3-27 14:56

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-27 10:46 發表 查看引用來源
最多都係去玩下水上活動
影左好多風景相同食物相
Good.
我都好想去玩。
人地講去旅行感情會更進一大步,妳同K先生有無先??
作者: CTAN2Y33    時間: 2023-3-27 16:02

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-27 10:47 發表 查看引用來源
已經去完la
落機第2日就要返早,想死
K先生就繼續放假中
去玩都爽死你
夜生活仲開心🤣
作者: CTAN2Y33    時間: 2023-3-27 16:03

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-27 10:46 發表 查看引用來源
最多都係去玩下水上活動
影左好多風景相同食物相
放D相黎睇下😍
作者: ACA64    時間: 2023-3-27 17:23

Thx for sharing
作者: miyeebb    時間: 2023-3-29 12:39

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-27 14:56 發表 查看引用來源
Good.
我都好想去玩。
人地講去旅行感情會更進一大步,妳同K先生有無先??
應該有掛,佢好哀怨咁覺得點解佢放假我要返咁多工,呢排都係我度訓,朝朝送我返工之後先返佢屋企。
返黎派手信互相見下對方d朋友,舊同學咁
作者: miyeebb    時間: 2023-3-29 12:40

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-3-27 16:02 發表 查看引用來源
去玩都爽死你
夜生活仲開心🤣
好攰架
其實反而無咩夜生活,因為出去不斷食食食,返到房就沖涼浸浴訓教
作者: miyeebb    時間: 2023-3-29 12:41

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-3-27 16:03 發表 查看引用來源
放D相黎睇下😍
係K先生手機度🤣
作者: CTAN2Y33    時間: 2023-3-29 16:05

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-29 12:40 發表 查看引用來源
好攰架
其實反而無咩夜生活,因為出去不斷食食食,返到房就沖涼浸浴訓教
即係肥左好多啦😂
作者: CTAN2Y33    時間: 2023-3-29 16:05

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-29 12:41 發表 查看引用來源
係K先生手機度🤣
即係冇野睇
作者: miyeebb    時間: 2023-3-29 17:41

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-3-29 16:05 發表 查看引用來源
即係肥左好多啦😂
唔好再提la😭😭😭😭
一返黎已經有條褲著唔落
作者: dragonbone    時間: 2023-3-29 18:55

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-29 12:39 發表 查看引用來源
應該有掛,佢好哀怨咁覺得點解佢放假我要返咁多工,呢排都係我度訓,朝朝送我返工之後先返佢屋企。
返黎派手信互相見下對方d朋友,舊同學咁
好仔黎喎,睇黎師妹應該幾滿意。

好羨慕啊,可以去旅行。

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)