188Channel

標題: 沙尾復活? [打印本頁]

作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-3-5 08:35     標題: 沙尾復活?

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 沙田樹根    時間: 2023-3-5 15:37

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-3-5 08:35 發表 查看引用來源
見另一帖,話沙尾復活,尚ㄨ佢Ltfhhh 於 2023-3-2 20:46 發表 查看引用來源
沙尾東西都復活!剛剛去完條友老作多,咪出帖ㄨ佢,星期五去沙尾,真!?
咁有冇去新洲,我去完玩鸡你就話個度冇鸡,我前日先去完,幫大妈做陰道清道伕  ,你話尾東 ...
Ltfhhh係猫哥分身,沙尾东西區放緊入屋燃氣管街喉工程,有乜可能有企企。
猫哥天天分身自作自答,自得其樂,退休阿伯無所事事,自娛。
作者: 九哥哥    時間: 2023-3-5 15:54

話時話沙尾係邊九度來😂
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-3-5 17:08

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2023-3-5 15:37 發表 查看引用來源
Ltfhhh係猫哥分身,沙尾东西區放緊入屋燃氣管街喉工程,有乜可能有企企。
猫哥天天分身自作自答,自得其樂,退休阿伯無所事事,自娛。
條七頭今次堅料

我由沙尾站行出, ,望到沙尾地標三毛牛肉, 就步入以前尾東快飧区,冇鸡,就穿街市到以前花好月圆,原來己圍封拆了, ,穿越花好月圆行入尾西,以前一百中出小妹,到百三北嫂,二百,最後中出250阿姊姊都四年前 嘅尾西巷仔,即刻有大妈,大叔嬲,見有師兄上楼,都係以前形式,大妈打电话彈開楼下电閘,師兄上樓,我都上大妈话新來小妹250另一閘門上二樓,己見十幾年前就係小妹嘅阿姊,250吹,做,中出noway,话唔係小妹就走頭,回頭行返花好月圆個座楼,一樣有大妈大叔嬲
作者: raymond88    時間: 2023-3-5 18:57

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-5 15:54 發表 查看引用來源
話時話沙尾係邊九度來😂
沙咀隔離, 有快餐囡囡, 無媽咪帶的, 一百元有雞叫
但而家唔知變成點
作者: 九哥哥    時間: 2023-3-5 19:05

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-5 18:57 發表 查看引用來源
但而家唔知變成點
丟~一舊水 嬸嬸点玩得落手,同 砵蘭 街D嬸嬸冇分別🙄重山上水遠遠去深圳,由罗湖去沙井多久?

作者: raymond88    時間: 2023-3-5 19:10

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-5 19:05 發表 查看引用來源
丟~一舊水 嬸嬸点玩得落手,同 砵蘭 街D嬸嬸冇分別🙄重山上水遠遠去深圳,由罗湖去沙井多久?
唔係嬏嬏啊, 後生女來的, 廿幾歳, 坐地鐵去好快到
但過左三年, 而家唔知點
作者: 九哥哥    時間: 2023-3-5 19:21

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-5 19:10 發表 查看引用來源
哦~一百元會否未停過接客似公廁🤣, 唔乾淨好多多病毒?好易乃野?
作者: raymond88    時間: 2023-3-5 19:24

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-5 19:21 發表 查看引用來源
哦~一百元會否未停過接客似公廁🤣, 唔乾淨好多多病毒?好易乃野?
無得沖涼的, 無服務, 淨係屌西, 摸都唔比摸
條囡唔沖涼的, 可能會污糟
作者: 九哥哥    時間: 2023-3-5 20:44

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-5 19:24 發表 查看引用來源
米同街邊狗冇分別🤣玩女玩成這樣,真係悲哀🙄
作者: raymond88    時間: 2023-3-5 21:10

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-5 20:44 發表 查看引用來源
沙尾快餐主要比大陸人玩, 勝在夠便宜
作者: 陳十二    時間: 2023-3-5 21:56

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-5 19:24 發表 查看引用來源
齋插我寧願用一舊水買個飛機杯好過,起碼乾淨D!😅
作者: 九哥哥    時間: 2023-3-5 22:06

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-5 21:10 發表 查看引用來源
沙尾快餐主要比大陸人玩, 勝在夠便宜
去玩沙尾大六人的悲哀🙄
作者: 九哥哥    時間: 2023-3-5 22:07

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-3-5 21:56 發表 查看引用來源

齋插我寧願用一舊水買個飛機杯好過,起碼乾淨D!😅
大把女玩,玩到甘真係衰過隻狗🐱
作者: 沙田樹根    時間: 2023-3-5 22:40

貓哥鍾意玩, 咸街150蚊 一次老妖, 一樣冇涼沖, 不知玩得幾開心,.疊舌, 摩打利 奶蓮, 狂屌, 出米青,一樣咁開心。

作者: voking    時間: 2023-3-5 22:40

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-3-5 08:35 發表 查看引用來源
見另一帖,話沙尾復活,尚ㄨ佢Ltfhhh 於 2023-3-2 20:46 發表 查看引用來源
沙尾東西都復活!剛剛去完條友老作多,咪出帖ㄨ佢,星期五去沙尾,真!?
咁有冇去新洲,我去完玩鸡你就話個度冇鸡,我前日先去完,幫大妈做陰道清道伕  ,你話尾東 ...
偷圖,老作,
大話精!
作者: Ltfhhh    時間: 2023-3-6 01:17     標題: 回覆 2# 沙田樹根 的帖子

你都癡鳩線嘅 你自己冇撚本事搵唔到就自己收皮啦 洗撚同你地交代咩?搵唔到?簡單得恨行字哈哈
作者: Ltfhhh    時間: 2023-3-6 01:23     標題: 回覆 4# 西九理性的羊羊 的帖子

屌你你就柒頭 你水鳩我都未同你計呀?好似你甘無用喺度開咗個名10幾年 分你個身

作者: Ltfhhh    時間: 2023-3-6 01:27     標題: 回覆 6# 九哥哥 的帖子

唔係嬸嬸嚟㗎有19歲嘅,哈哈哈
作者: Ltfhhh    時間: 2023-3-6 01:30     標題: 回覆 9# raymond88 的帖子

唔係喎,有得沖涼有得吹簫乾淨晒慢慢玩都係$150上次19歲嗰個唔錯喎其實開返未夠一個星期啫,冇乜人去嘅
作者: 九哥哥    時間: 2023-3-6 01:52

引用:
原帖由 Ltfhhh 於 2023-3-6 01:27 發表 查看引用來源
150元19歲哈哈~咪好似超值午餐😂,大件夾抵食👏💪不過我欣賞你的勇氣,我就吾夠胆食🐱🙄
作者: 大口Sam    時間: 2023-3-6 09:32

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-5 15:54 發表 查看引用來源
話時話沙尾係邊九度來😂
沙尾地鐵A出口(通常我起A出), U番轉頭對面就係三毛牛肉店. 以前行少少就見E院, 上星期去只見一個地盤. 地盤對面搵條橫巷入去就係舊城區,
作者: 九哥哥    時間: 2023-3-6 11:10

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-3-6 09:32 發表 查看引用來源

沙尾地鐵A出口(通常我起A出), U番轉頭對面就係三毛牛肉店. 以前行少少就見E院, 上星期去只見一個地盤. 地盤對面搵條橫巷入去就係舊城區,
謝! 不過不費時費事去找100元货仔
作者: 沙田樹根    時間: 2023-3-6 20:05

引用:
原帖由 Ltfhhh 於 2023-3-6 01:17 發表 查看引用來源
你都癡鳩線嘅 你自己冇撚本事搵唔到就自己收皮啦 洗撚同你地交代咩?搵唔到?簡單得恨行字哈哈
死病貓,你咁有本事,使撚,150元咸街食老妖。

作者: 無敵電車男    時間: 2023-3-7 02:11

屌,沙尾d企企主要係比當地d民工玩㗎,香港人都係玩大場好過啦。
作者: Ltfhhh    時間: 2023-3-7 02:19     標題: 回覆 24# 沙田樹根 的帖子

你係咪傻閪嚟㗎貓你老母咩?睇吓我個成立年份係咩日子先啦 傻撚冇得救
作者: Ltfhhh    時間: 2023-3-7 02:21     標題: 回覆 24# 沙田樹根 的帖子

正一傻閪 平有平玩 貴有貴話 我鍾意兩樣都玩 關你撚事咩 好似你咁咩 人講乜 你又講乜 睇你乜撚都冇得玩又冇錢又冇撚用嗰啲廢西嚟㗎啦 得閒屙篤尿照吓自己係咩死款先啦

作者: Ltfhhh    時間: 2023-3-7 02:24     標題: 回覆 25# 無敵電車男 的帖子

悉隨尊便啦,各有各喜好啊 你開心就得㗎啦 大家玩得開心啲
作者: Ltfhhh    時間: 2023-3-7 02:28

覆埋呢次應該都唔會再覆㗎啦,成班廢柴報比你哋好心話俾你聽 又話乜又話柒 自己唔會去 你唔撚去咪唔好撚出聲囉 係咪先又話我係邊撚個分身乜鳩乜事,開個科林交流資訊 咁撚多廢話 成班冇撚用嘅冇錢嘅人講乜講乜,唔怪得依度冇人嚟啦!晒鳩氣呀成班廢柴維園亞伯自己拎埋個兜到自己打飛機打爆佢啦戇鳩嘅

作者: 九哥哥    時間: 2023-3-7 12:18

引用:
原帖由 Ltfhhh 於 2023-3-7 02:24 發表 查看引用來源
悉隨尊便啦,各有各喜好啊 你開心就得㗎啦 大家玩得開心啲
稍安毋躁 Ltfhhh 師兄,大家各有各玩,啱咀型啱玩個凡就就一起吹下牛吹下水,吾啱吹就大家懶得互相關注,少的 爭拗多的和平共存,謝🙏大家也隻眼開 隻眼閉啦🤓 疫情下人人賺錢機會低……
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-3-8 07:05

引用:
原帖由 Ltfhhh 於 2023-3-7 02:19 發表 查看引用來源
你係咪傻閪嚟㗎貓你老母咩?睇吓我個成立年份係咩日子先啦 傻撚冇得救
的以話你係老作猫閪分身,又開多一個分身
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-3-8 07:14

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-5 18:57 發表 查看引用來源
但而家唔知變成點
由尾西行去尾東以前企亍打炮区.在祖國娼盛期.沙尾分三区.中出西区.最初好能醜妹妹有鸡頭.1OO.尾東快飧区.1OO.企地下炮房門口.尾東打炮区三十大媽.五十北嫂.個時咀咀要百三,係尾尾屌完大媽再去尾西中出妹仔都係百三,尾西中出大把HK人
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-3-8 07:21

引用:
原帖由 Ltfhhh 於 2023-3-7 02:28 發表 查看引用來源
覆埋呢次應該都唔會再覆㗎啦,成班廢柴報比你哋好心話俾你聽 又話乜又話柒 自己唔會去 你唔撚去咪唔好撚出聲囉 係咪先又話我係邊撚個分身乜鳩乜事,開個科林交流資訊 咁撚多廢話 成班冇撚用嘅冇錢嘅人講乜講乜,唔怪得依度 ...
廢,你又新加分身
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-3-8 07:25

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2023-3-7 02:11 發表 查看引用來源
屌,沙尾d企企主要係比當地d民工玩㗎,香港人都係玩大場好過啦。
昨日去羅湖村就以前閏忠個條巷就有新開三間洗腳,两間養生,尚有鸡頭叫,依的細細場開俾HK人玩
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-3-8 07:38

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2023-3-7 02:11 發表 查看引用來源
沙尾西我上樓睇件係大姊姊,吹做二百五,民工点玩得起,初通關都未有,新洲南,祠堂村,8條就民工玩
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-3-8 08:27

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-5 22:06 發表 查看引用來源
去玩沙尾大六人的悲哀🙄
上星期我去沙尾西,由鸡頭指引,由樓下弹电閘比我先上樓睇囡係平頭大哥,我則上另一間,上二樓己見大姊姊,二百五,吹做上套,二百五消費快飧我觉一般人正常,点悲哀民工就新洲祠堂村幾條中出打炮,我就濑閪兼做陰道清道伕,五十年前HK社会同女人濑閪大忌,今時今日平常,而好似以前足浴開大的囡話HK長者個個都濑閪,好得玩就...,
飛机杯淘宝月下清貨,五元就有,假閪十元唔洗,就可幻想同做隻閪模嘅囡抽插,我買唔少,玩,好多要試,
冇得玩就悲袞,老作跛猫閪就係!
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-3-8 08:34

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-3-8 08:27 發表 查看引用來源
上星期我去沙尾西,由鸡頭指引,由樓下弹电閘比我先上樓睇囡係平頭大哥,我則上另一間,上二樓己見大姊姊,二百五,吹做上套,二百五消費快飧我觉一般人正常,点悲哀民工就新洲祠堂村幾條中出打炮,我就濑閪兼做陰道清道伕,五 ...
上星期我去沙尾西,由鸡頭指引,由樓下弹电閘比我先上樓睇囡係平頭大哥,我則上另一間,上二樓己見大姊姊,二百五,吹做上套,二百五消費快飧我觉一般人正常,点悲哀民工就新洲祠堂村幾條中出打炮,我就濑閪兼做陰道清道伕,五十年前HK社会同女人濑閪大忌,今時今日平常,而好似以前足浴開大的囡話HK長者個個都濑閪,好得玩就...,
飛机杯淘宝月下清貨,五元就有, 假閪十元唔洗,就可幻想同做隻閪模 嘅囡抽插 ,我買唔少,玩,好多要試,
冇得玩就悲袞,老作跛猫閪就係!

作者: 大口Sam    時間: 2023-3-8 09:03

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-3-8 08:27 發表 查看引用來源
上星期我去沙尾西,由鸡頭指引,由樓下弹电閘比我先上樓睇囡係平頭大哥,我則上另一間,上二樓己見大姊姊,二百五,吹做上套,二百五消費快飧我觉一般人正常,点悲哀民工就新洲祠堂村幾條中出打炮,我就濑閪兼做陰道清道伕,五 ...
乜加到250 封關前快餐150. 咪加成60%
作者: Ltfhhh    時間: 2023-3-8 10:55     標題: 回覆 38# 大口Sam 的帖子

聴佢9up 150 就得 19個件 200
作者: Ltfhhh    時間: 2023-3-8 11:00     標題: 回覆 33# 西九理性的羊羊 的帖子

廢老無撚用就返屋企等死  唔好留喺度累人累物啦
作者: Ltfhhh    時間: 2023-3-8 11:03     標題: 回覆 33# 西九理性的羊羊 的帖子

分身 你條泵汽賓州 分身未🤪淨係玩撚盡富家產唔使俾政府 冇兒冇女分身㗎 ?係囉玩撚重去無謂留俾政府啦反正都係得丁屎咁多姐 冇人想知你50年來做過啲乜撚柒事呀淨係知道而家你冇撚用冇賓州用廢物冇得玩,睇吓你自己個咩款先!充氣賓州 人妖咩 LBGT 個T🤓

作者: voking    時間: 2023-3-9 00:57

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-3-8 08:34 發表 查看引用來源

上星期我去沙尾西,由鸡頭指引,由樓下弹电閘比我先上樓睇囡係平頭大哥,我則上另一間,上二樓己見大姊姊,二百五,吹做上套,二百五消費快飧我觉一般人正常,点悲哀民工就新洲祠堂村幾條中出打炮,我就濑閪兼做陰道清道伕, ...
老作嗰個係你呀,大話精!
作者: 無敵電車男    時間: 2023-3-9 01:11

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-3-8 07:25 發表 查看引用來源
昨日去羅湖村就以前閏忠個條巷就有新開三間洗腳,两間養生,尚有鸡頭叫,依的細細場開俾HK人玩
唔係同緊你講呀,我係對緊其他會員講呀,屌你老味老作柒碌懶醒柒頭皮!!
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-3-9 07:27

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-3-8 09:03 發表 查看引用來源

乜加到250 封關前快餐150. 咪加成60%
快飧,平平主政後,2015張德江南巡,所有老馮快飧收旗,其後重開只閃縮兼加價,咀咀加到200到250,尾東企企北嫂加到150,尾西中出加到250,尚经常走鬼,新洲南大媽打炮叫6O,俾50得,有两三件後生的北嫂打炮100,叫8O得,實戰:新洲南,祠堂村要俾80,都加6O%
尾西:快飧包吹250
尾東以前企亍区我去完尾西行入去,每條巷都有大漢睇水,兼招手,有去過尾東企亍都知巷又窄,又暗,上樓睇唔啱冇尾西咁客氣俾你走,
分分鐘捉去劏,我的器官廢,唔好害人兼行得走得玩多陣

作者: 大口Sam    時間: 2023-3-9 09:33

引用:
原帖由 Ltfhhh 於 2023-3-8 10:55 發表 查看引用來源
聴佢9up 150 就得 19個件 200
咁就OK. 不過沙尾我都係下午4-5點經過, 多數係約左朋友6點飯, 8點K. 可能早啦, 幾次都唔見有女或G頭
作者: 大口Sam    時間: 2023-3-9 09:40

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-3-9 07:27 發表 查看引用來源
快飧,平平主政後,2015張德江南巡,所有老馮快飧收旗,其後重開只閃縮兼加價,咀咀加到200到250,尾東企企北嫂加到150,尾西中出加到250,尚经常走鬼,新洲南大媽打炮叫6O,俾50得,有两三件後生的北嫂打炮100,叫8O得,實戰:新 ...
2014新年過後真係一路差. 沙W沙咀都開下停下. 羅湖D快餐媽咪都每幾個月就有人被拉. 偷偷地開番唔夠半年又收皮.
上個月經過香格理拉後面花園仔有個相熟媽咪叫我. 話得5條女. 仲要上房等女黎, 我都冇問價. 要等女最晒時間.
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-3-9 21:50

引用:
原帖由 Ltfhhh 於 2023-3-8 11:00 發表 查看引用來源
廢老無撚用就返屋企等死  唔好留喺度累人累物啦
,去尾西,有圖,唔鸠嗡,
廢,鹽田食肠粉,, ,師公会食海鮮, ,食左两斤, 打車去大梅沙, 洲際睇囡

圖片附件: IMG-20230309-WA0009.jpg (2023-3-9 21:50, 146.98 KB) / 該附件被下載次數 21

圖片附件: IMG-20230309-WA0008.jpg (2023-3-9 21:50, 445.92 KB) / 該附件被下載次數 19

圖片附件: IMG-20230309-WA0001.jpg (2023-3-9 21:50, 123.63 KB) / 該附件被下載次數 17

圖片附件: IMG-20230309-WA0002.jpg (2023-3-9 21:50, 584.68 KB) / 該附件被下載次數 24

圖片附件: IMG-20230309-WA0004.jpg (2023-3-9 21:50, 578.96 KB) / 該附件被下載次數 17

圖片附件: IMG-20230309-WA0005.jpg (2023-3-9 21:50, 602.62 KB) / 該附件被下載次數 29

圖片附件: IMG-20230309-WA0005.jpg (2023-3-9 21:50, 602.62 KB) / 該附件被下載次數 21

圖片附件: IMG-20230309-WA0007.jpg (2023-3-9 21:50, 91.38 KB) / 該附件被下載次數 22

圖片附件: IMG-20230309-WA0006.jpg (2023-3-9 21:50, 491.24 KB) / 該附件被下載次數 17

圖片附件: IMG-20230309-WA0010.jpg (2023-3-9 21:50, 463.73 KB) / 該附件被下載次數 25

作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-3-9 21:52

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-3-9 21:50 發表 查看引用來源
40122014,去尾西,有圖,唔鸠嗡,
廢,鹽田食肠粉,,40122012,40122013,師公会食海鮮,4012201540122016401220174012201840122018,食左两斤,40122019打車去大梅沙,40122020洲際睇囡40122021 ...
廢得過跛癱老作猫閪,官塘買腸粉
作者: voking    時間: 2023-3-9 23:00

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-3-9 21:50 發表 查看引用來源
40122014,去尾西,有圖,唔鸠嗡,
廢,鹽田食肠粉,,40122012,40122013,師公会食海鮮,4012201540122016401220174012201840122018,食左两斤,40122019打車去大梅沙,40122020洲際睇囡40122021 ...
偷圖,老作!
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-3-10 16:01

引用:
話時話沙尾係邊九度來😂
话有北上,唔知沙尾边九度,你走幾時北上边九度
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-3-10 16:03

引用:
但而家唔知變成點
沙尾一百元快飨囡無左8年
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-3-10 16:51

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-5 19:05 發表 查看引用來源
而家一舊水個的嬸嬸,就係隔條亍新洲,分別.砵蘭亍,百五起,玩,全除,上套〈有部份加一百中出),花式,床边,上床男上,吹(部份加錢)濑閪(部份加錢),事後可快速沖身,事前大熱天氣要你沖身先玩
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-3-10 17:24

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-3-10 16:51 發表 查看引用來源
而家一舊水個的嬸嬸,就係隔條亍新洲,分別.砵蘭亍,百五起,玩,全除,上套〈有部份加一百中出),花式,床边,上床男上,吹(部份加錢)濑閪(部份加錢),事後可快速沖身,事前大熱天氣要你沖身先玩 ...
新c州個的嬸嬸叫價80,只除下身露塊閪,花式一般只俾床边,上套中出任君便,鸡鍾意客中出,出嘢快,中出一定要你洗能,洗完隻鸡己坐床边露隻閪幫你用濕巾抹鸠兼劣硬就半卧帶鸠屌佢,插入左佢就会拉高件衫扯低文胸俾你玩蓮,屌完,隻鸡会坐返床边抹米青,俾條濕巾你自己抹,洗唔洗能你自理,收錢送客
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-3-10 17:27

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-5 19:10 發表 查看引用來源
三年前一百冇後生囡
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-3-10 17:49

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-5 19:21 發表 查看引用來源
港台鏗鏘集访問過80年代廟亍鸡,最高一日接68個客,而係尾東我問過一個當年尾東做30文鸡,相頭幾好值50文,佢話做50文一日得十幾個客,做卅文做到五十幾個客,佢地租場係日租,唔平,所以盡做,佢做卅文上套打炮,做完翌日休息,
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-3-10 17:56

引用:
上套打炮,囡除底,就咁幫你劣硬,笠膠,床边屌入,会拉高衫,扯低文胸,露到蓮,可以摸,沖涼,点做五十幾,叫鸡就污糟
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-3-10 17:59

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-5 20:44 發表 查看引用來源
洩慾,生理须要,精力解放,放唔到先悲哀
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-3-10 18:05

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2023-3-5 22:40 發表 查看引用來源
貓哥鍾意玩, 咸街150蚊 一次老妖, 一樣冇涼沖, 不知玩得幾開心,.舌疊舌, 摩打利 奶蓮, 狂屌, 出米青,一樣咁開心。
老作跛猫閪,好似尾西一百中出妹妹仔,佢老作鸳鸯浴,吹十五分鐘,打住咖倫來屌,事後陪浴

作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-3-10 18:07

引用:
原帖由 Ltfhhh 於 2023-3-6 01:27 發表 查看引用來源
卅年前19歲
作者: Ltfhhh    時間: 2023-3-11 11:55     標題: 回覆 59# 西九理性的羊羊 的帖子

幾多歲 都唔関你撚事 無撚廢老
作者: 九哥哥    時間: 2023-3-11 12:16

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-3-10 16:01 發表 查看引用來源
话有北上,唔知沙尾边九度,你走幾時北上边九度
深圳我淨識南山,沙田我我就識,或者有毒氣沙井😂🤣知道沙乜九也不會去😂好心你大妈就不要出圖,污染此區😂怪不得人人小你😂🤣
作者: voking    時間: 2023-3-11 19:11

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-11 12:16 發表 查看引用來源
深圳我淨識南山,沙田我我就識,或者有毒氣沙井😂🤣知道沙乜九也不會去😂好心你大妈就不要出圖,污染此區😂怪不得人人小你😂🤣
佢成日老作,洗版,撩事鬥非,偷圖,周圍樹敵。
吾識當識,亂𨳒人。
你睇下佢俾幾多人𨳒就知佢幾吾受歡迎!
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-3-12 07:19

引用:
原帖由 voking 於 2023-3-11 19:11 發表 查看引用來源

佢成日老作,洗版,撩事鬥非,偷圖,周圍樹敵。
吾識當識,亂𨳒人。
你睇下佢俾幾多人𨳒就知佢幾吾受歡迎!
真係好多人,我屌得囡多,俾返三幾個,曹操都有知心客
關公都有对頭人

原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-3-11 08:41 發表 查看引用來源
你睇下果件羊生又要中出又盛,比得兩舊買 ...

昨日两点左右落廟記,由平安行上,沿路近牌坊的北嫂露晒大半球,過左政府大牌檔就有姊姊,有鸡頭睇住,由牌坊到南京亍有卅件,鸡多客小,我而家廢柴,無問姊仔價,現幾多?
落咸記,就龍蝦都七,八件,得一,两件打躉,唔見老妖,玩?北上我先來回7個7,两元上水两元B7,回程59s两元,地鉄1.7,3毫小巴優惠,
北上又有trade做,坐地鉄又唔使錢,去新洲玩件大媽八十人仔,買罐小麥啤

廢有廢玩,唔係老作濕下鳩就一萬幾千,俾人笃爆就真係
成日話人老作,笃得爆人先講
係床边飲住罐小麥,同個掂紋咀打茄輪,做下陰道清道伕,俾我啜陰核算閪唇刺激流出閪窿分泌,米米用啤啤清潔幾能正

作者: voking    時間: 2023-3-14 04:06

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-3-12 07:19 發表 查看引用來源
真係好多人,我屌得囡多,俾返三幾個,曹操都有知心客
關公都有对頭人

原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-3-11 08:41 發表 查看引用來源
你睇下果件羊生又要中出又盛,比得兩舊買 ... ...
又係度老作!
正大話精!
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-3-14 04:20

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-11 12:16 發表 查看引用來源
我就小你,三年前己玩到有熟技C,的场又唔剩南山,又識上網發帖,唔識三沙一水,等於信你同網友信技C剩係俾佢濑閪,小小你先,老作猫閪分身
作者: voking    時間: 2023-3-15 01:04

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-3-14 04:20 發表 查看引用來源
我就小你,三年前己玩到有熟技C,的场又唔剩南山,又識上網發帖,唔識三沙一水,等於信你同網友信技C剩係俾佢濑閪,小小你先,老作猫閪分身

你𨳒撚夠呢度啲版友未呀!係人都話係貓分身!
你梅毒上腦sort撚咗呀!

得罪人多,稱呼人少。越嚟越多人𨳒𨳍你!
你意爲你係呢度呀頭呀?係人要睇你啲老作貼,偷圖,啲圖仲要犯衆憎!

你一直破壞呢度和平,搞撚亂呢度。你有冇諗過點解呢度咁多人𨳒𨳍你。
你早啲收啦。睇見你就眼冤!
作者: voking    時間: 2023-3-15 01:07

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-3-14 04:20 發表 查看引用來源
啲人淨係去南山玩就要俾你𨳒!吾識三沙一水又要俾你𨳒。
閣下邊位?北上去玩,係咪淨係可以跟你一模一樣?吾跟既就要俾你𨳒!
你大撚晒呀!
作者: 九哥哥    時間: 2023-3-15 02:16

引用:
原帖由 voking 於 2023-3-15 01:07 發表 查看引用來源

閣下邊位?北上去玩,係咪淨係可以跟你一模一樣?吾跟既就要俾你𨳒!
你大撚晒呀! ...
我都費事采佢,大家吾同同層次,見到大妈己作嘔😂点玩得落手😁
作者: voking    時間: 2023-3-15 03:18

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-15 02:16 發表 查看引用來源
佢成日意爲50蚊可以𨳒到大媽係光榮。好撚叻。
又成日話大把身家,得閒住下5星級酒店。住一晚,幾千。但要去壓一個賣笑啊婆既十元八塊。俾幾十蚊要滿足自己淫慾,要人柯尿俾佢睇。佢自以爲是,佢乜都啱,其他人就講大話。
一路係度貼啲下流圖片,主題内容不堪入目!
見你從不惹佢,佢都可以𨳒你。吾只你,我相信越嚟越多人𨳒佢!
我越睇佢越吾順眼!
正過街老鼠!
作者: 九哥哥    時間: 2023-3-15 11:19

引用:
原帖由 voking 於 2023-3-15 03:18 發表 查看引用來源

又成日話大把身家,得閒住下5星級酒店。住一晚,幾千。但要去壓一個賣笑啊婆既十元八塊。俾幾十蚊要滿足自己淫慾,要人柯尿俾佢睇。佢自以爲是,佢乜都啱,其他人就講大話。
一 ...
條條女去爆房玩泡泡浴也去廁所也脫光柯尿,任你看😂有乜 稀奇🤓
不過貴有貴玩,平有平玩,和平共處,畢竟大家冇左三年北上時間,開開心心分享一下,吹下水米好,嘈乜Q呢,小我有何用,小年輕 貌美囡囡才有用😂👏👍男人要豪邁的,囡囡才喜歡你💯反正開心錢一定要駛💪

作者: voking    時間: 2023-3-16 03:22

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-15 11:19 發表 查看引用來源
條條女去爆房玩泡泡浴也去廁所也脫光柯尿,任你看😂有乜 稀奇🤓
不過貴有貴玩,平有平玩,和平共處,畢竟大家冇左三年北上時間,開開心心分享一下,吹下水米好,嘈乜Q呢,小我有何用,小年輕 貌美囡囡才有用😂👏👍男人要豪邁的,囡囡才喜 ...
原本,香討收皮後大家係度吹下水都吾錯。
但嗰條撚樣係度破壞氣紛就要𨳒返佢走。吾好係度搗亂。
佢見人就𨳒。而家佢被人𨳒,等佢感受下!
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-3-16 16:55

引用:
原帖由 voking 於 2023-3-15 01:04 發表 查看引用來源

你意爲你係呢度呀頭呀?係人要睇你啲老作貼,偷圖,啲圖仲要犯衆憎!

你一直破壞呢度和平,搞撚亂呢度。你有冇諗過 ...
我講真實,唔会老作間嘢執緊預備開就話去左,係憎我,我笃爆你,偷圖,你揾的?屌七你
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-3-16 16:59

引用:
原帖由 voking 於 2023-3-15 01:07 發表 查看引用來源

你大撚晒呀! ...
你点睇到係南山玩,老作跛猫閪剩係官塘得如未去過
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-3-16 17:07

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-15 02:16 發表 查看引用來源
梗唔同層次,你尚係濕鳩仔,我見到揸鳩佢大媽波,就啜佢大粒蓮算佢片大陰唇,以前未廢係佢隻閪嘔米青

作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-3-16 18:36

引用:
原帖由 voking 於 2023-3-15 03:18 發表 查看引用來源

一 ...
疫情前大媽係五十,內地廿元大媽我都屌過,唔啱係十二蚊,HK城寨四十幾年前8元都屌過,隻鸡係收幾十文,我認為值,咪用幾十文淫慾佢,
囡好多有時開高價,咸記大媽你問佢两百,實一百就俾屌,當然將貨還價,俾市價
作者: 九哥哥    時間: 2023-3-16 20:08

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-3-16 17:07 發表 查看引用來源
梗唔同層次,你尚係濕鳩仔,我見到揸鳩佢大媽波,就啜佢大粒蓮算佢片大陰唇,以前未廢係佢隻閪嘔米青
我條鳩一定咸濕,正正經經交流分享米好,嘈乜九,你條九廢左冇問題,重有手指~腳指同 條脷,一於於手~腳~脷隊爆大大媽佢個西🤣✌️💪
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-3-16 22:39

引用:

一 ...
我真係有身家,就係唔煙,唔飲麥哥倫,储埋,當然疫情前嫖五十人仔大妈,慳左的,兼勤力做trade,而家嫖大妈五十唔得,要八十,做trade又壓價,唔做,住五星,赏你住,一星期住一日,爽
馬交,1288两晚美獅.送五百飧券,當然有免费房添
作者: voking    時間: 2023-3-17 03:52

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-3-16 22:39 發表 查看引用來源
我真係有身家,就係唔煙,唔飲麥哥倫,储埋,當然疫情前嫖五十人仔大妈,慳左的,兼勤力做trade,而家嫖大妈五十唔得,要八十,做trade又壓價,唔做,住五星,赏你住,一星期住一日,爽
馬交,1288两晚美獅.送五百飧券,當然有免费房添 ...
大話精,收皮啦。
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-3-17 08:04

引用:
原帖由 voking 於 2023-3-17 03:52 發表 查看引用來源

大話精,收皮啦。
廣告鳝稿
19岁小菲儿,嫖資600,
165高44公斤,36c,
洗澡,胸推,丝袜,口吹,调情,50分钟/课
今日老友介紹咗條靚女比我识 ,佢名叫小菲儿,19歲,身高165,36c白滑身材、细腿瘦腰,咁好嘢,必然要去試一試,电话問好地址就过关上去,地址方便,環境企理,上房见面笑得好甜好热情,喺好靓女,入房就齐齐除衫一齊沖涼,冲凉时喺咁玩我细佬,差D搞出精。急急脚直奔大床,上来就用波推我细佬,按摩幾舒服手勢唔錯,指甲功好爽,舌功又勁,波推調情十分舒服,轉身含热水幫我吹萧,真喺好舒服呢,佢邊吹我就邊用手撩西,小穴俾我撩到出嗮水就上套做,先来女上位,插進佢小穴就發覺緊窄,慢慢插入再加速,对大波在我眼前来回搖晃,視覺沖擊极強,抱紧每下都顶到好深,好快就高潮出精喇,休息一会儿再去浴室,洗完出來帮我著衫,全程满足交低家用開心走人

四年前真實嫖大妈
49岁肥西,嫖資50,濑閪加20
165高64公斤,38c,
洗能,揸胸,開檔丝袜,吹口琴,调理老西,15分钟
今日嗒左件肥西,49歲,身高165,38c身材肥腿粗腰,咁好嘢,大家要去試一試,地址就过关上去新洲南二巷,肥西係企企炮婆,炮房好方便,就轉身上閣樓,環境一般企理,,入房除褲.問中出就一齊埋床边水桶,肥西滔水冲洗我细佬後肥西坐大床边除底,露開檔黑絲濃毛黑閪,用濕巾叫我埋位抹我细佬,兼劣幾下舒服手勢唔錯,條鸠扯硬,想帶鸠屌閪,我话要濑閪同意加廿文,就埋首濑閪好爽,囡话我舌功又勁,十分舒服,小穴俾我濑到出嗮水就要做,插進佢小穴就發覺多水好滑,插入再加速,肥西那高衫拉低文胸露大波在我眼前,視覺沖擊极強,大力揸波.大力每下都顶到好深,好快就高潮出精喇,肥西即起身坐痰桶滴精疴尿,再為滔水洗能.肥西再洗閪,俾炮錢走人

圖片附件: IMG-20230317-WA0005.jpg (2023-3-17 09:10, 75.62 KB) / 該附件被下載次數 9

圖片附件: IMG-20230317-WA0004.jpg (2023-3-17 09:10, 98.79 KB) / 該附件被下載次數 14

圖片附件: IMG-20230317-WA0000.jpg (2023-3-17 09:10, 90.92 KB) / 該附件被下載次數 13

作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-3-17 19:13

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-3-17 08:04 發表 查看引用來源
廣告鳝稿
19岁小菲儿,嫖資600,40123188
165高44公斤,36c,
洗澡,胸推,丝袜,口吹,调情,50分钟/课
今日老友介紹咗條靚女比我识40123189,佢名叫小菲儿,19歲,身高165,36c白滑身材、细腿瘦腰,咁好嘢,必然要去試一試,电话問好地址就过关上去 ...
大妈爽唔爽,我要插企緊企企的閪,見边件插边件,唔驶预约,等?睇啱十分鐘就可以插入企企gap,又射米青入子宫,又睇到以前住徒置区的阿姨般坐痰罐,滴米青,疴尿,哈哈,玩大妈幾爽

作者: voking    時間: 2023-3-18 02:58

大話精,收皮啦。
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-3-18 06:02

引用:
原帖由 voking 於 2023-3-18 02:58 發表 查看引用來源
大話精,收皮啦。
原帖由 voking 於 2023-3-15 01:04 發表 查看引用來源

你一直破壞呢度和平,搞撚亂呢度。你有冇諗過 ...

我講真實,唔会老作間嘢執緊預備開就話去左,係憎我,我笃爆你,偷圖,你揾的?屌七你,老作voking去咀咀
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-3-18 06:25

引用:
原帖由 voking 於 2023-3-18 02:58 發表 查看引用來源
大話精,收皮啦。
四年前真實嫖大妈
今日嗒左件肥西,49歲,身高165,38c身材肥腿粗腰,咁好嘢,大家要去試一試,,地址就过关上去新洲南二巷,有幾件企在巷內,件一件直身裙,黑絲,剛下樓幾白淨肥西,相信係企企炮婆,互打眼色,炮房好方便,就轉身上閣樓,環境一般企理,,入房除褲.肥西問中出就一齊埋床边水桶,肥西滔水冲洗我细佬後肥西坐大床边除底,穿露閪開檔黑絲,隻gap濃毛黑閪,用濕巾叫我埋位抹我细佬,兼劣幾下,好舒服手勢唔錯,條鸠扯硬,就想帶鸠屌閪,我话要同佢濑閪,互相同意加廿文,就埋首濑閪好爽,舐閪的,算陰唇,啜幾下,衰囡话我舌功又勁,十分舒服,小穴俾我濑到出嗮水就要做,就插進佢小穴就發覺多水好滑,插入再加速,肥西那高衫拉低文胸露大波在我眼前,視覺沖擊极強,大力揸波.啜蓮頭,大力每下都顶到好深,好快肥西就扮高潮我亦顶閪芯,噴射出精射子宮,一chok完,肥西即起身坐痰罐滴精疴尿,再為滔水洗能.肥西再滔水洗閪,俾炮錢70走人

作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-3-18 15:47

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-3-18 06:25 發表 查看引用來源
四年前真實嫖大妈
今日嗒左件肥西,49歲,身高165,38c身材肥腿粗腰,咁好嘢,大家要去試一試,,地址就过关上去新洲南二巷,有幾件企在巷內,件一件直 ...
去新洲.打炮有老強feel,8條.祠堂村炮房地下.南亍二巷就閣樓'.巡完揀啱就入房打炮.互相除褲.揀著炮衣劣硬抹春袋先抹能先笠膠就插.揀中出就幫洗能先插.插入先那高衫俾波你揸 .冇食必利勁.冇噴快必妥.中出唔使三分鐘就gameover.帶套.打炮冇人帶套.入門到出門唔使十分鐘.有阿姊話一日做五十幾個客.,
我的長者.來回8元. 9 分鐘前 上傳
下載附件 (403.96 KB)

搭地鉄免.出發去玩, Voking 老作跛猫閪分身,濕鳩仔
作者: voking    時間: 2023-3-18 19:05

大話精,收皮啦。
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-3-20 06:40

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-3-18 15:47 發表 查看引用來源
去新洲.打炮有老強feel,8條.祠堂村炮房地下.南亍二巷就閣樓'.巡完揀啱就入房打炮.互相除褲.揀著炮衣劣硬抹春袋先抹能先笠膠就插.揀中出就幫洗能先插.插入先那高衫俾波你揸 https://forum.cdn141.com/data/attachment ...
今次去祠堂村

圖片附件: IMG-20230319-WA0001.jpg (2023-3-20 06:40, 215.92 KB) / 該附件被下載次數 13

圖片附件: IMG-20230319-WA0002.jpg (2023-3-20 06:40, 164.99 KB) / 該附件被下載次數 12

圖片附件: IMG_20230319_060350.jpg (2023-3-20 06:40, 425.82 KB) / 該附件被下載次數 1

圖片附件: IMG_20230319_061050.jpg (2023-3-20 06:40, 28.8 KB) / 該附件被下載次數 1

圖片附件: IMG_20230319_061148.jpg (2023-3-20 06:40, 18.49 KB) / 該附件被下載次數 1

圖片附件: IMG_20230319_061237.jpg (2023-3-20 06:40, 9.86 KB) / 該附件被下載次數 14

作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-3-20 07:03

引用:
原帖由 voking 於 2023-3-18 19:05 發表 查看引用來源
大話精,收皮啦。
Google搜尋將中出大妈 我的大作 置顶講返星期六過關去八合里四点幾坐滿等位,就去大漁,都有人等位 .我一個安排到坐鉄板燒.
飲飽食醉過羅湖村,三樂(以前閏忠)做左卖药,就係大腳板捉件濑閪

圖片附件: IMG_20230319_060350.jpg (2023-3-20 07:03, 425.82 KB) / 該附件被下載次數 15

圖片附件: IMG_20230319_060350.jpg (2023-3-20 07:03, 425.82 KB) / 該附件被下載次數 21

圖片附件: IMG-20230319-WA0000.jpg (2023-3-20 07:03, 181.64 KB) / 該附件被下載次數 13

圖片附件: IMG_20230319_061050.jpg (2023-3-20 07:03, 28.8 KB) / 該附件被下載次數 15

作者: voking    時間: 2023-3-20 16:56

大話精,收皮啦。
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-3-21 05:49

引用:
原帖由 voking 於 2023-3-20 16:56 發表 查看引用來源
大話精,收皮啦。
星期六北上深圳,去食和味龍 好能贵,廿文四隻 係 .
跟住去羅湖村 捉條囡濑閪

作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-3-21 05:50

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-3-20 07:03 發表 查看引用來源
Google搜尋將中出大妈40123632我的大作40123633置顶講返星期六過關去八合里四点幾坐滿等位,就去大漁,都有人等位40123634.我一個安排到坐鉄板燒.
飲飽食醉過羅湖村,三樂(以前閏忠)做左卖药,就係大腳板捉件濑閪40123635 ...

作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-3-21 06:02

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-3-21 05:49 發表 查看引用來源
星期六北上深圳,去食和味龍 好能贵,廿文四隻 係 https://fo ...
食左和味龍,一陣去埋新洲啜埋剛做完企企隻閪的米米,補下身
作者: voking    時間: 2023-3-23 01:39

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-3-21 06:02 發表 查看引用來源
食左和味龍,一陣去埋新洲啜埋剛做完企企隻閪的米米,補下身
做乜你買啲和味龍室入去你自己肛門同你老母下陰呀?
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-3-23 12:57

引用:
原帖由 voking 於 2023-3-23 01:39 發表 查看引用來源

做乜你買啲和味龍室入去你自己肛門同你老母下陰呀?
原來和味龍你係用放入自己肛門又你老母閪,我就用來止濑尿
作者: voking    時間: 2023-3-23 23:06

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-3-23 12:57 發表 查看引用來源
原來和味龍你係用放入自己肛門又你老母閪,我就用來止濑尿
老作,偷圖!
大話精!
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-3-25 22:50

引用:
原帖由 voking 於 2023-3-23 23:06 發表 查看引用來源

老作,偷圖!
大話精!
你咁能叻,你偷的圖,用假鳩插voking口,肛,射漒水

昨日做trade過羅湖關,
做trade去危险村交貨,危险村又開始做長者聚腳地,成班做完trade,係足浴店用開心錢玩心靈閪湯,

而近關口上星期尚係賓館,
昨日己改名棋牌室,炮房,棋牌同營,危险村老細,真轉身快
Trade友又危險村佢有能,可養生,我就去新洲吹口琴,又啜gap汁米,去到新洲南二巷,乜同咸記,廟記咁,繁榮娼盛有成十件,都見有客拑囡,見件剛落樓企,幾高大,有波有籮,就八條拑上房,除褲,用條賓州了幾下再啜,的米青湧出,爽!

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)